Tuesday, January 09, 2018

692 Thou shalt make war by means of Deception.

Dit is niet alleen het devies van de Mossad,  het is ook de werkwijze van de Usual Suspects  om de wereld te controleren.

Beloof  'Het Goede' en zeg dat uw vijanden 'het Kwade' nastreven.
Zo krijg je de mensen aan jouw kant, en - blind als ze zijn- zullen ze niet alleen jouw vijand vernietigen, maar óók hun eigen leven en vrijheid verwoesten !

Twee voorbeelden van 'Het Goede":

DEMOCRATIE.
Het zijn niet de ondemocratische landen , niet de dictaturen van deze wereld die 33 landen bombardeerden sinds 1945. Het was Amerika.  Onder het mom van: "We gaan die landen helpen".
"We gaan democratie brengen in de wereld."

Maar onder 'dictaturen' van Saddam, Ghadaffi en Assad hadden de mensen in die landen een goed leven. De Veiligheid  was groter dan in de VS.  De gevangenissen minder vol dan in de VS.

Nu zijn de levens van 100 miljoen mensen vernietigd, door de VS !

RECHTSPRAAK. 
De rechtspraak woord door de Usual Suspects gebruikt om hun criminaliteit en roofzucht achter te verbergen. Om hun vijanden te verslaan.

Natuurlijk bestond er altijd al een vorm van rechtspraak, maar nu is het vopor de Usual Suspects een instrument geworden. 'Weaponized' , om tegen de goyim te gebruiken.

2 Voorbeelden:  Woeker-polissen en  Baybasin:

Advocaat Sven Hulleman zegt dat mensen niet mag worden aangerekend dat ze een woekerpolis hebben afgesloten. Banken hebben een zorgplicht, maar die is niet nagekomen. Integendeel: banken werden in kortte tijd in werkelijkheid bedriegers, maar wel binnen de letter van de wet.

En als men dan voor de rechter staat, dan is het het slachtoffer dat verliest,  en de dader die ongestraft weg komt !  Rechters zijn niet langer mensen die het recht nastreven, maar mensen die de deskundige bedriegers vrijuit laten gaan en de misleide slachtoffers met de schade laten zitten.

Luister naar Sven Hulleman: YOUTUBE: [2] "Zombies" in de politieke-, financiële- en rechtelijke macht; Arno Wellens en Sven Hulleman

------
Ton Derksen is een professor die slechte rechtspraak aan de kaak stelt.  Hij kreeg Lucia de B vrij.
Maar om Baybasin vrij te krijgen is heel wat lastiger.
Recent heeft hij zijn derde boek over Baybasin gepubliceerd.

In een tv programma legt hij uit hoe het zit: tussen minuut 22 en 33:

 

1 comment:

  1. PM

    In 1919 schreef Joseph Schumpeter over het Romeinse Rijk iets dat we wel herkennen van het Amerikaanse Rijk:

    “There was no corner of the known world where some interest was not alleged to be in danger or under actual attack. If the interests were not Roman, they were those of Rome's allies; and if Rome had no allies, then allies would be invented. When it was utterly impossible to contrive such an interest—why, then it was the national honor that had been insulted. The fight was always invested with an aura of legality. Rome was always being attacked by evil-minded neighbors, always fighting for a breathing space. The whole world was pervaded by a host of enemies, and it was manifestly Rome's duty to guard against their indubitably aggressive designs. They were enemies who only waited to fall on the Roman people.”

    ReplyDelete