Saturday, October 28, 2017

652 Geen nieuwe JFK informatie, dan maar oude leugens herhalen


Update:  Blij te zien dat Paul Craig Roberts ook het meest waarde hecht aan de inzichten van Jim Douglas.  Ook Oliver Stone ondersteunt Douglas op de cover van zijn boek.   https://www.paulcraigroberts.org/2017/10/28/the-kennedy-assassination/

Update: Onderstaande blog is in feite niet zo belangrijk.  Het boek van Jim Douglas is alles dat je moet weten. Hier staat een goede samenvatting:  Blog 309. 
http://xevolutie.blogspot.nl/2013/11/309-jfk-and-unspeakable.html

Gisteren zijn duizenden documenten vrij gegeven inzake de JFK moord.

Vreemd genoeg mochten ambtenaren toch nog allerlei passages doorstrepen. Wat hebben ze te verbergen?
"Namen van mensen die nu nog in kwetsbare posities zitten." 
Het klinkt allemaal onwaarschijnlijk.
Trump wilde wel alles vrij geven, maar hij kan natuurlijk onmogelijk bepalen waar wel of niet een zwarte streep doorheen gaat.

Ik wacht af of de alternatieve media zaken zal ontdekken die van belang en nieuw zijn.

Waar ik niet op hoef te wachten is natuurlijk het misbruik door de huidige media om ook dit weer aan te grijpen om Rusland toch weer een beetje zwart te maken.

Rob Trip interviewde een journalist die in Washington bij de National Archives stond en waarover begon deze brave borst meteen te praten?
Over het bezoek dat Oswald had gebracht aan Mexico enkele weken voor de aanslag, en zijn ontmoeting aldaar met een KGB agent.

Dat is een oud verhaal, en het zit zo:
Ja, de FBI kreeg tapes opgestuurd uit Mexico, maar toen ze die tapes afluisterden, was hen duidelijk dat dit niet de echte Lee Harvey Oswald was die men hoorde. Het was een imposter.
De FBI heeft dan ook besloten om die tapes niet aan de Warren commissie te geven.
Ze werden door  de FBI als vervalsing beschouwd. Gemaakt door de ware moordenaars, die toen al van plan waren om de schuld op Oswald en de KGB te gaan steken.

Richard Helms, de CIA man die later bij de Warren commissie getuigde, heeft daar een 'aangepast' dossier over Oswald gepresenteerd.  En bovendien was er nòg een ander dossier over Oswald bij de geheime diensten.
Als bij al is duidelijk dat die Warren Commissie flink voor de gek is gehouden.

Over de toedracht van "Oswald's bezoek aan Mexico" kunt U drie artikelen van Peter Dale Scott lezen: Deel 1.   Deel 2    Deel 3.

Ik weet niet zo veel van de JFK  moord, maar was erg onder de indruk van een korte samenvatting van het boek van Jim Douglas: mijn blog 309:  JFK and the unspeakable. 
( mijn blogs 308-312 gaan over JFK.)

                                 -------------------------------------

Gisteren zag ik weer een video met Jim Douglas, en dan valt me toch iets op: deze man is een religieus man en was een professor die zijn universitaire carriere verloor toen hij mee deed aan Vietnam -protesten. Hij zat 1,5 jaar in de gevangenis voor zijn idealen.
Ik denk dat dit  voldoende aanwijzing is om in de integriteit en in de goede humane bedoelingen van deze man te geloven. Dat wil niet zeggen dat Douglas altijd gelijk heeft. Ook hij kan zich vergissen. Maar in elk geval liegt hij niet om daaruit persoonlijk voordeel te behalen.
Als bron krijgt hij van mij 5 sterren: het maximale aantal.

Als U hem op video hoort spreken, wordt die indruk van betrouwbaarheid bevestigd: TalkingStickTV - Jim Douglass - JFK and the Unspeakable

Hier  nog een goede voordracht van Jim Douglas:
         Jim Douglass, JFK and the Unspeakable, COPA Dallas 2009.

Samenvatting van deze video:   Seven days in may was een boek waarin stond hoe er in de VS een staatsgreep werd gepleegd door het leger.   Kennedy las het en zei: Dat zou alleen kunnen als een jonge president driemaal een soort van 'Bay of pigs'  zou veroorzaken. Dan zou het leger hem afzetten.

( Bay of pigs:
de CIA organiseerde een aanval op Cuba,uitgevoerd door amateurs.  de CIA wist dat dit niet haalbaar was, maar giong er van uit dat de president dan wel het leger zou inzetten, om verlies te voorkomen. Kennedy weigerde, accepteerde het verlies en ontsloeg de top van de CIA en zei: "ik wil de CIA in 1000 stukjes versplinteren".
Ook George Kennan ( bedenker van de methode van 'plausible deniability'  had spijt van zijn CIA.  Zelfs Truman schreef enkele maanden na de JFK moord dat hij liever de CIA zag verdwijnen ! )

Kennedy voorspelde zijn eigen ondergang toen hij zei dat het leger ( de CIA) zou ingrijpen als een jonge president drie maal zijn eigen gang zou gaan,. tegen de wil van de 'deep state'in.

2) Zijn tweede 'Bay of Pigs' - event  was de Cuba missile crisis.
De generaals ( als Curtis Le May) vonden Kennedy veel te vredelievend. Vergeleken hem met 'Munchen-Appeasement- Chamberlain'. Het was ook spannend.  Maar wat niemand wist is dat Chrustjov en Kennedy al enkele heel lange brieven naar elkaar hadden gesmokkeld.  Daarin schreven ze dat ze de plicht hadden om de mensheid niet door atoomgeweld te laten uitsterven. Maar beiden voelden de hete adem van de hardliners en de militairen in hun nek. Chroestjev schreef: We drijven als een Ark van Noe op een oceaan van atoomgeweld. Kennedy gaf als antwoord: Ja, we moeten onze uiterste best doen om die Ark te redden.

3) Zijn derde 'Bay of Pigs' daad, zijn derde rebellie tegen het Militaire Industrieel Complex was tijdens zijn toespraak op de Washington Universiteit, 10 juni 1963.  Hier pleitte hij voor een weg naar vrede, weg van het atoom inferno.  De speech werd integraal verbreid in Rusland en vond veel bijval. In Amerika was er weinig bijval...
Ik denk dat het een van de belangrijkste oorzaken was voor de moord op Kennedy. De Russen waren erg bedroefd na de moord op Kennedy.
(En vandaag, 28 oktober 2017, durven nederlandse journalisten nog te suggereren dat de Russen mogelijk achter de moord op JFK zaten... tragisch.)
==

Nog enkele oorzaken voor de moord op Kennedy ..... :

4) Hij stelde voor dat er niet langer tests gedaan werden met atoombommen. Aanvankelijk was iedereen tegen dit voorstel, maar uiteindelijk ging de Senaat akkoord. ( Wikipedia)

5) -- Op 11 oktober kondigde Kennedy aan dat eind 1965 de laatste Amerikaanse militairen uit Vietnam zouden zijn terug gekeerd... ( National Security Memorandum 263)

6) - Toenadering tot Cuba:
Intussen drong Chroestjov er sterk op aan bij Castro dat hij Kennedy zou gaan vertrouwen. Een franse journalist Jean Daniel, fungeerde als contact tussen Kennedy en Castro.  Ze zaten bij elkaar toen op 22 november de moord bekend werd.  Jean Daniel beschreef alles 2 weken na de moord in The New Republic. ( maar hier vind ik er niets over:
http://jfkfacts.org/?s=jean+daniel )

7) JFK nam grote opdrachten weg bij de Grote Staalbedrijven. Hij nam het op tegen Big Steel.

8) Sukarno wilde een eigen neutrale stroming van 3e wereldlanden: los van de Russen en los van de Amerikanen. Kennedy  steunde Sukarno en de vrijheid vanb 3e wereldlanden en hij zou op bezoek gaan in Indonesië in 2064.

9) Kennedy wilde samen met de Russen naar de maan. Hij wilde de Amerikaanse kennis delen met de Russen.  In november 1963  was Chroestjov van plan om op dat verzoek van Kennedy in te gaan. Vermoedelijk wist JFK dit al voor zijn dood: hij vaardigde een plan uit: 12 nov National Security  Act Memorandum 271: samenwerking met de USSR.
Chroestjev had het gewonnnen van zijn generaals.


NB: Jim Douglas noemt 7 redenen waarom de Deep State de moord op Kennedy zal hebben gepleegd.  Maar waar blijf je als je de Media tegen je zou krijgen? Dat is levensgevaarlijk.
Waar blijf je als je Hollywood tegen je krijgt?
Hoe moet het verder als je de Universitaire wereld tegen je krijgt?

Dinesh D'Souza noemt deze drie : Academia, Media en de Entertainment Industrie de drie 'Bullhorns' , de megafoons waarmee je het grote publiek bereikt en bespeelt.
Zonder hen is het levensgevaarlijk.

Ik geloof dus dat Collins Piper óók een deel van de JFK puzzel heeft gelegd: Kennedy is óók vermoord met hulp en medeweten van de joodse elite, die een enorme macht heeft in Academia, Media en entertainment.

JFK verbood Israel ronduit om zelf een atoombom te maken. Dàt was onacceptabel voor Ben Gurion.

Als ik  me goed herinner waren het ook enkele joodse gezinnen die Oswald 'begeleidden' in zijn loopbaan om een 'patsy' te worden: iemand die werd klaargestoomnd om een geloofwaardige 'lone wolf assasin' te zijn voor het grote publiek.  Klopt:  zie punt 10:  George de Mohrenschildt en Ruth Forbes. 
13 comments:

 1. Link naar (een deel) van de documenten archives.gov/files/research/jfk/releases/docid-32241845.pdf …

  Deze download bevat 409 pagina's, op bladzijde 64 staat een curieuze opmerking die ik graag verklaard zou zien.

  ReplyDelete
 2. Overigens moet ik het hele document nog lezen, iemand anders maakte mij op de betreffende pagina attent.

  ReplyDelete
 3. Een goede speech van Dinesh D'Souza:
  NEW: DINESH D'SOUZA JUST GAVE AN AMAZING SPEECH. GETS A STANDING OVATION
  ofwel: https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=bRdxyVkzwbM

  Hij zegt dat de Democraten nu iedereen voor fascist uitmaken. Maar als je terug kijkt in de historie, dan is het fascisme een Linkse stroming.
  Mussolini en Roosevelt hadden respect voor elkaar.
  De Nazi's hebben veel overgenomen van de Amerikaanse eugenetica stroming.

  Hij zegt dat Antifa zelf een fascistische organisatie is, net als de Klu Klux Clan en net als de bruinhemden van Hitler.

  Maar eigenlijk is Antif nog niet zo gevaarlijk. De hoger geplaatsten zoals Hollywood bazen en media bazen en universiteits bazen, die zijn veel machtiger en dus veel gevaarlijker.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jan schreef "Hij zegt dat Antifa zelf een fascistische organisatie is, net als de Klu Klux Clan en net als de bruinhemden van Hitler."

   Voordat we alles en iedereen gaan uitmaken voor fascist - een begrip dat inmiddels alle inhoud verloren heeft - kunnen we beter eerst eens een gezamenlijk definitie vaststellen om daarna te kijken of de KKC en de "bruinhemden" van Hitler op 1 lijn gezet kunnen worden met een organisatie als Antifa.

   Delete
  2. Ik ben het wel met je eens, Sofia.

   Het zijn scheldwoorden. Oude scheldwoorden.
   Scheldwoorden dienen om jouw vijand zwart te maken.
   Het is veel zinvoller om te kijken wat het doel is van een groepering. Maar ook: wat ze er in werkelijkheid van terecht brengen.

   Het doel van het communisme is heel mooi, Maar ze brachten er niet veel van terecht.
   Het doel van het kapitalisme is wat minder idealistisch: ieder voor zich, en verschillen accepteren.

   Zelf houd ik het nog basaler: Yeltsin bracht armoede en ellende in zijn land. Putin brengt stijgende welvaart en stijgende veiligheid.
   Dan kies ik voor Putin. Kan me dan niet schelen dat het daar wat minder democratisch aan toe gaat.

   Maar toch: zoals D'Souza aantoont dat het scheldwoord dat de Democraten nu steeds roepen ( fascisten) terug slaat op een stroming waar de democraten nauwe historische banden mee hebben, dat vind ik toch wel leuk, en dat wist ik ook niet.

   Delete
  3. "Het doel van het communisme is heel mooi, Maar ze brachten er niet veel van terecht.
   Het doel van het kapitalisme is wat minder idealistisch: ieder voor zich, en verschillen accepteren."

   Jan, ik zie het nog basaler: zowel communisme als kapitalisme zijn erop gericht een klein groepje (heel) rijk te maken ten koste van de rest.

   Democratie wordt schromelijk overschat, het lijkt een goed systeem maar dat is het feitelijk niet. Omdat uiteindelijk niemand verantwoordelijk is noch verantwoordelijkheid hoeft te nemen. Treedt er bijvoorbeeld uiteindelijk een minister af vanwege een misstand dan wordt uit dezelfde partij (poel) een ander aangewezen om de post te vervullen en het werk op dezelfde manier voort te zetten waarbij de afgetreden persoon binnen de kortste keren een ander vet betaald baantje toegewezen krijgt. Voor 'de rest', het volk verandert er niets.

   Delete
  4. Jan schreef "Maar toch: zoals D'Souza aantoont dat het scheldwoord dat de Democraten nu steeds roepen ( fascisten) terug slaat op een stroming waar de democraten nauwe historische banden mee hebben, dat vind ik toch wel leuk, en dat wist ik ook niet."

   Het is een aardige speech - die ik een jaar of 8 geleden gewaardeerd zou hebben - maar inmiddels weet ik beter, op alles wat hij zegt over het Nationaal Socialisme valt aardig wat af te dingen. Het is duidelijk dat hij de geijkte geschiedenisboeken hierbij als bron heeft genomen. Hopelijk heeft hij voor zijn beweringen over de Democraten andere dan de geijkte boeken gebruikt anders slaat de hele speech nergens op :-)

   Delete
  5. Sophia,

   ik neem D'Souza niet echt kwalijk dat hij niet begint met genuanceerd over Hitler's Duitsland te denken.
   Dat is een andere strijd, die door anderen gevoerd moet worden. Op een andere plaats.

   D'Souza moet nu de Neocons aanvallen, en datkan hij alleen als hij deels hun symbolen gebruikt (Symbool: nazi's zijn heel slecht). Door de Neocons en Antifa historiusch te linken als de ware
   Nazi's heb je hen een scheldwoord uit handen geslagen.

   Ook de strijd van D'Souza moet worden gestreden. En de strijd voor revisionisme moet door anderen worden gestreden. Al;s D'Souza dit zou doen, zouden ze hem daar onmiddellijk meet 'kaltstellen'. Dan is hij uitgespeeld. Hij wordt dan als AS geklasseerd en komt nergens meer binnen.

   Delete
  6. @Jan, uiteraard heb je gelijk. Ik neem het hem ook niet kwalijk maar - met de kennis die ik nu heb - kon ik ook niet zomaar schrijven het een goede speech te vinden. Als een dergelijke situatie zich weer voordoet, zal ik me onthouden van commentaar :-))

   Delete
 4. Wellicht een goede documentaire over de FED: ( Van Corbett)
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=5IJeemTQ7Vk

  ReplyDelete
 5. O.T.:

  @Jan, heb je hier iets over gehoord/gelezen in de westerse MSM?

  German-Russian rapprochement is timely… and crucial (https://www.rt.com/op-edge/407980-german-russian-rapprochement-steinmeier/)

  Uit het artikel:

  "“I‘m convinced we need to resist the alienation that has grown up between our countries in recent years,” said Steinmeier at the talks with Russian President Vladimir Putin. The two leaders held wide-ranging discussions beyond narrow bilateral interests. Both reportedly exchanged views on “pressing global issues” including Syria, Ukraine, North Korea and Iran."

  en

  "There seems to be a growing awareness in Germany that the US-led new Cold War against Russia is harming German and Europe interests far more than American. Earlier this month, Gerhard Schroeder, the former SPD chancellor (1998-2005) delivered a scathing analysis of the fundamental divergence between Europe and the US.

  Schroeder told the Eurasian Economic Forum in Verona: “I see the United States is interested in a weaker Russia, [but] the interest of Europe and Germany is that Russia will prosper.” The former chancellor, who is now chairman at Russian oil major Rosneft, said there were two fundamental reasons why an economically strong Russia was important for Germany and Europe. “We need a [export] market, especially Germany, [and] we need resources for our industry,” he said."

  ReplyDelete
  Replies
  1. Er is al veel langer een weerstand tegen Merkel. Jaren geleden al iemand van de Kamer van Koophandel, meen ik. In Duitsland is er veel meer kritiek op de pro VS houding.
   Misschien komt er toch een keer een kentering.
   Heel af en toe zegt zelfs Merkel wel eens iets dat hoop geeft.
   Maar Merkel houd ik voorlopig toch voor de grote boosdoener. ( Ik moet er wel bij zeggen dat ik de Duitse politiek slechts van heel ver volg. )

   Delete
  2. @Jan, het ging mij eigenlijk meer om het feit dat deze (volgens mij) toch wel belangrijke ontwikkelingen niet in de westerse MSM te vinden zijn. Mocht dit allemaal lukken dan is een belangrijke pijler onder het neocon beleid weg geslagen.

   Delete