Sunday, February 27, 2011

123 Wikipedia. Ontbrekende termen.

Volgens Israel Shamir is de Wikipedia een bolwerk van joodse macht.  
Hij zegt ook dat de belangrijkste machtsfactor op aarde de controle over de Media is.

Muslim-bashing. (Bashing)
Het steeds maar weer in de media brengen van  echte of vermeende tekortkomingen van de islam. De zwarte kanten van andere religies blijven onbesproken, zodat de indruk ontstaat dat de islam slecht is in vergelijk met de anderen.

Tobacco Science.
De vele wetenschappelijke onderzoeken die decennia lang aantoonden dat er geen verband was tussen roken en longkanker. Ongetwijfeld betaald door de taabaksindustrie.
Een voorbeeld: Thiomersal. ( samenvatting Thiomersal)

Arendar.
Polen en de Ukraïene ( toch 1/4 deel van Europa) werden 300 jaar lang onder het Arendar systeem bestuurd. Dat hield in dat joden àlles voor het zeggen hadden over het volk, omdat ze àlles leasden: boerderijen, landgoederen, dorpen, brouwerijen, fabrieken, ja, zelfs de rechtspraak werd door joden gedaan. Menig poolse 'slaaf' is aan een houten spies gestoken voor een onbenulligheid.
De joden moesten pacht betalen aan de bezitters van het land: de adel en de kerk.

Livia Rokach.
Ze schreef een onthullend boek over de Israelische werkwijze van politiek beedrijven: "Israel's sacred terrorism".  Dirt baseerde zee en onderbouwde ze met het dagboek van ministrer president Moshe Sharett. Die schreef openhartig, niet wetende dat dit dagboek door zijnkinderen zou worden gepubliceerd ( in het Hebreeuws).

Mamilla Pool.
In het jaar 614 hebben joden ongeveer 80.000 Christenen vermoord in 'Mamilla Pool' bij Jeruzalem.
Wikipedia behandelt wel dit onderwerp, maar zwijgt over de enorme moordpartij. ( Shamir )

No comments:

Post a Comment