Wednesday, February 02, 2011

118. Ingezonden brieven v.a. 1 febr. 2011

Die brave mijnheer Rosenthal moet vanaf nu wel elke schijn des kwaads gaan vermijden.
Hij is in Nederlandse dienst, niet in Israelische dienst.

Eerst de kwestie met het ICCO.
En nu weer blijkt hij een regel niet toegepast te hebben die Verhagen juist heeft ingesteld: wèl juridische bijstand geven aan iemand in buitenlandse detentie in levensgevaar.

Rosenthal heeft niet voldoende gedaan om Zarah Bahrami te redden.
Zou hij ook zo gehandeld hebben als het een joodse mevrouw was geweest ?

Deze terechtstelling heeft hoge moslim-bashing value. Ik hoop dat dat geen invloed had o Rosenthal's beslissing. Maar de schijn des kwaads is voor mij wel gewekt.

Natuurlijk is het aantal executies in Iran sterk af te keuren.
Maar Bahrami was geen naïeve toeriste. Ze is geboren in Iran, en wist wat ze deed.
Bahrami was waarschijnlijk wel schuldig aan drugsbezit, want ook in Nederland is ze eerder veroordeeld wegens drugs. En dat ze politiek niet op één lijn zat met de ayatollah's is gezien haar beroep ook wel aannemelijk.

*********************

Yediddi,
Jan Verheul is niet mijn echte naam.
Ik acht de vrijheid van meningsuiting erg hoog, maar met mijn mening ( motto: Rücksichtslosde waarheid) kan het wel eens erg gevaarlijk zijn. Vandaar.
Als ik meningen als de uwe zou ventileren, zou ik risicoloos mijn echte naam kunnen gebruiken.

Waarom gaat U niet in op mijn post ?
Geeft U eens antwoord:
Zou hij ook zo gehandeld hebben als het een joodse mevrouw was geweest ?

**************************
Brave Hendrik,

als je in Singapore ook de doodstraf kunt krijgen voor drugsbezit, en als mevr. Bahrami zelfs in Nederland aleens is veroordeeld wegens drugsbezit, waarom zijn dat de Iraniërs zo barbaars en schofterig, en niet de mensen in Singapore ?
*************************************


Aan Harry Vrijmans

Het Westen gedraagt zich al een eeuw afschuwelijk ten opzichtevan Iran: 6 maal hebben we hun regering vervangen !
Altijd hebben we hun olie gestolen !
Tweemaal hebben we de modernisering geblokkeerd: door Mossadecq af te zetten, en door de Shah te blokkeren. De Shah wilde meer geld voor de olie en hij wilde kerncentrales bouwen: dat kostte hem de kop. Natiuurlijk was hij wreed, maar in hoeverre is hij daartoe 'geleid' door de VS ?
Feit is dat de VS adviseurs in 1978 aan de Savalk leerden om nog gruwelijker te martelen dan ze al deden. ( De VS wilde de Shah onmogelijk maken bij zijn volk.)

Zie: tinyurl.com/4mtkwod

**************************************************

'Post" schreef deze ochtend: ( "Hear hear")


" Misschien was het een rijk van het kwaad, maar desalniettemin heeft het Amerikaanse rijk de wereld zestig jaar lang stabiliteit gebracht en verschafte het een zeker mate van rust, vrede en voorspoed. "


Je kunt er natuurlijk over discussiëren wanneer het VS wereldrijk begon, maar later dan 1917, toen de VS troepen naar Europa stuurde om de Britse capitulatie te voorkomen, kan het niet zijn.
Hoewel, de Philippijnen en Cuba werden rond 1900 veroverd.
Met beide landen ligt de VS nog overhoop.
De periode sinds 1917 is de bloedigste die de wereld ooit heeft gekend.
Hadden de Britten in 1917 gecapituleerd dan waren er in elk geval een paar miljoen minder doden gevallen door de oorlog die in 1914 begon.
Dan was er ook geen Versailles geweest, dè oorzaak voor de herhaling die in in 1939 begon.
Die herhaling kostte een vijftig of zestig miljoen doden.
VS oorlogen sinds 1945 hebben ook al gauw weer een tien of meer miljoen doden gekost, en het scheelde maar een haar of de hele wereld was nucleair ten onder gegaan gedurende de Koude Oorlog die vele keren nucleair heet dreigde te worden.
Truman ontsloeg McArthur toen die China nuclair plat wilde gooien.
Wat betreft de voorspoed, wie de rekensommetjes gezien heeft van de gemiddelde koopkracht van VS burgers voor 1941 en na 1945, die weet dat die voorspoed er ook al niet was, oorlog voeren is duur.
Wat er zou zijn gebeurd in de wereld zonder een VS is natuurlijk speculatie, maar veel slechter had het niet gekund, lijkt me zo.


----------------


Opmerking:  Als ik me goed herinner had Duitsland WO 1  gewonnen. Maar de bank JP Morgan zou failliet gaan in dat geval, omdat zij al het geld aan Engeland en Frankrijk hadden geleend voor deze oorlog. 
Morgan kocht de policy op van De Media ( http://tinyurl.com/4l762lb ) 
De Lusitania en een telegram aan de koning van Mexico werden ingeschakeld et voilà: J P Morgan was gered, en de oorlog kostte nog eens enkele miljoenen mensenlevens. 


En zo kreeg Wall street de kans om Duitsland op Versailles te wurgen, wat inderdaad tot WO2 leidde. 

De Pax Americana. (!) 


Dit was de laatste post, maar die ging niet op het net: Uw reactie is niet geldig. Uw gebruiker is mogelijk geband of uw IP-adres is geblokt.


Tabé volkskrant. 
Succes met uw bloggers: Ratna Pelle, Manfred Gerstenfeld, Yair da Costa, Ari Shavit, Asher ben Avraham –

-------------------------------
Mevrouw Ayaan niet op haar voordeligst.... 
Niall Ferguson is een merk. Net als bij een popster zijn er vermoedelijk mensen achter de schermen die de zaken regelen. 
6 Maanden geleden een boek, en nu alweer een nieuw boek en een tv serie..... 
Het doet me denken aan Alan Dershowitz die sterk de indruk gaf dat hij niet op de hoogte was van de inhoud van een recent 'door hem geschreven' boek.
Hij schreef twee boeken over de Rotschilds, en boeken met deze titels: "The World's Banker" , "The Ascent of Money" en 'His last book, High Financier, was a biography of the banker Siegmund Warburg'. 
Hij is dus de spreekbuis van de mensen die uw en mijn leven bepalen.

Geplaatst op: zaterdag 26 februari 2011 | Door: Flory
------------------

In het artikel in The Guardian is slechts één bijzin te vinden over de kwetsbaarheid van de vrijheid. Het gaat over de vraag: waarom is 'Het Westen' zo succesvol en rijk geworden, en de andere landen niet. David Landes heeft dat 15 jaar geleden al beschreven. Komt redelijk overeen met Ferguson.
Jared Diamond beantwoordde de vraag erg eenzijdig.

Allemaal draaien ze om de hete brij heen: De meeste werelddelen hebben een IQ van 80 tot 90. Dan wordt het moeilijk om grote successen te hebben.
De Oost Aziaten ( Japan, Korea en China) zijn ook in harder klimaten geevolueerd en zijn zelfs iets intelligenter dan de Europeanen. We zien de laatste decennia dat zij het zijn die ons opvolgen.
Nog een stukje hete brij waar men niet over spreekt: de truc met het geld. Zonder geld-schepping en kredieten is het moeilijk iets van de grond te krijgen. Vreemd dat een historisch financieel econoom hier niet over begint. Maar ik begrijp het wel: te gevoelig.


Geplaatst op: zaterdag 26 februari 2011 | Door: Flory

-----------------------
De Niall Ferguson output fabriek toont ons de versie van de machthebbers. De mensen die een geldsysteem in stand houden waarbij geld alleen kan worden gemaakt als het geleend wordt bij een bank. En de rente komt naar hen toe. Als dank voor het intypen van een paar cijfers op een monitor: zo weinig moeite kost de geldschepping.

Dan is er nog het probleem van het geld-tekort dat ontstaat omdat het geld nodig voor de rentebetalingen niet wordt gecreëerd. Dat gat moet dus worden gevuld doordat mensen steeds meer leningen afsluiten: zo zijn we gedwongen steeds meer te lenen.

Bij tijd en wijle komt er dan een crisis om de zaak weer in orde te maken. En wie bepaalt het moment wanneer die crisis toeslaat? De bazen van Niall Ferguson: de centrale bankiers, de jongens van de BIS. Als je weet wanneer die 'reset' gepland is, kun je er ( anders dan de rest van het volk) juist rijk mee worden, met die resets.

Allemaal informatie die Niall helaas niet geeft.

Zonder de geldschepping zouden wij nooit zo'n succes hebben gehad. Dat behoort dus éen van de 6 of 7 items te zijn in de serie 'Civilization".

Geplaatst op: zaterdag 26 februari 2011 | Door: Flory

Het is natuurlijk niet alleen IQ dat van cruciaal belang is.
Ook arbeidsethos is van belang.
En dan bedoelen we natuurlijk niet 'uw brood verdienen is het zweet des aanschijns', maar we bedoelen dat je blijft werken, ook al heb je het geld voor jouw levensonderhoud niet meer nodig. Het surplus wordt op de bank gezet en dient als basis voor kapitaalsgoederen.

In warme streken met hoge ziektedruk ( JP Rushton) is dat een onjuiste evolutionaire strategie. Maar in koude streken wordt werken en sparen wèl beloond met meer nakomelingen.
Onze arbeidsethos is dus niet zozeer een cultureel aangeleerde eigenschap, maar een evolutionair geselecteerde eigenschap. Maar wel essentieel om kapitaal te vergaren, en daarmee R&D en productiemiddelen te kunnen financieren.

Geplaatst op: zaterdag 26 februari 2011 | Door: Flory

@ Flory: u haalt rente en geldschepping door elkaar.

Rentebetalingen is geen geldschepping, geldschepping maakt rentebetalingen mogelijk maar de laatste is een geldtransfer.

Geplaatst op: zaterdag 26 februari 2011 | Door: Zoef de Haas

Al het geld dat in de economie aanwezig is, is ontstaan doordat iemand bij een bank een lening af sloot. Op dat moment creëert de bank het geld.
Het geld verdwijnt 'in het niets' zodra het geleende bedrag bij de bank wordt afgelost.
Maar in de tussenliggende periode moet de lener wel rente aan de bank betalen over het door hem geleende geld. Waar komt dat geld vandaan? Het is door niemand gecreëerd.
Hiervoor kan alleen geld worden gebruikt dat in omloop is gekomen omdat anderen ook leningen hebben afgesloten.
Hoe meer geld we lenen bij de bank, des te meer rente we moeten betalen, en des te groter is het tekort aan geld dat gebruikt wordt voor de rentebetaling.
Zie: http://economiemeijer1973.blogspot.com/2009/09/rentelek-maakt-huidig-financieel.html

Ferguson is werkelijk een Rothschild-apoloog. Kijk hoe hij het bekende Waterloo verhaal verkoopt als een bijna -tragedie die toch nog goed afloopt. De feiten zijn precies zoals we allemaal weten, maar Ferguson doet net alsof Rothschild een enorm risico nam. Ferguson is een misleidend commentator in dienst van de Elite.
http://video.pbs.org/video/1170857928/ ( minuut 22)

Geplaatst op: zaterdag 26 februari 2011 | Door: Flory

Het onderzoeek van Wakefield was wellicht bedrog. Dat wil ik niet bestrijden. 
Maar dat er veel autisme ontstaat door inentingen ( door alle soorten inentingen, los van BMR) kwam omdat er een 'conserveringsmiddel' in de entstof zat. 
Dat is er nu uit gehaald. 

Het was een kwikhoudende stof die injectievloeistof houdbaar maakt: Thiomersal ofwel thimerosal.
Robert Kennedy heeft zich sterk ingezet voor de ouders van de slaachtoffers: video. 
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16014

In Rolling Stone een lang artikel van Robert Kennedy: http://www.rollingstone.com/politics/story/7395411/deadly_immunity/
Het kwik in het vaccisn heeft in de VS 5000 jonge kinderen veranderd in autisten, omdat ze cumulatief te veel kwik binnen kregen. 
Sinds 2000 wordt wereldwijd erop gelet dat er cumulatief niet te veel kwik wordt toegediend, en mag men hopen dat de vaccins niet schadelijk meer zijn mbt kwik.
De farmaceutische industrie heeft op een vergadering ergens in Florida onderling besloten om dit kwik niet meer als conserveringsmiddel te gebruiken ( wegens de bijwerking autisme) maar tegelijk elke connectie te blijven ontkennen. Iemand die daar aanwezig was heeft 'uit de school geklapt.'

Ik heb destijds onze voorlichters gevraagd waarom Thiomersal ( bepaalde kwik verbinding) niet langer als conserveringsmiddel werd gebruikt. Het antwoord was: omdat dit kwik het milieu te zwaar zou belasten. 
Daaruit concludeer ik dat de autisme-bijwerking waarschijnlijk inderdaad een feit is, want zonder die bijwerrking zou het positieve belang van Thiomersal veel groter zijn dan het negatieve van een heel klein beetje kwik in het ecosysteem brengen. Men heeft niet echt een goede vervanger voor Thiomersal, als ik me goed herinner.

Geplaatst op: zaterdag 26 februari 2011 | Door: Flory

Rolling Stone heeft het artikel van Kennedy van de site gehaald. 
Wie zou daar op aangedrongen hebben ?
Hier vindt U het: http://www.webcitation.org/5glaWmdym

Lees en huiver. 

Big Pharma heeft uit eigen statistieken geconcludeerd dat er wel degelijk een relatie is tussen kwik en autisme. Vervolgens heeft men die databank onbereikbaar gemaakt, en ging over tot 'tobacco science' om aan te tonen dat er geen link is. Officieel doet men dat om geen paniek te zaaien, en om de benefits van vaccinaties niet 'met het badwater weg te gooien'. 
Maar natuurlijk doen ze het ook om eigen belangen te beschermen: reputatie en het voorkomen van claims.

Twee onderzoekers hebben toegang tot de data afgedwongen. 

Hier zijn hun resultaten: 

So far, though, only two scientists have managed to gain access. Dr. Mark Geier, president of the Genetics Center of America, and his son, David, spent a year battling to obtain the medical records from the CDC. Since August 2002, when members of Congress pressured the agency to turn over the data, the Geiers have completed six studies that demonstrate a powerful correlation between thimerosal and neurological damage in children. One study, which compares the cumulative dose of mercury received by children born between 1981 and 1985 with those born between 1990 and 1996, found a "very significant relationship" between autism and vaccines. Another study of educational performance found that kids who received higher doses of thimerosal in vaccines were nearly three times as likely to be diagnosed with autism and more than three times as likely to suffer from speech disorders and mental retardation. Another soon-to-be published study shows that autism rates are in decline following the recent elimination of thimerosal from most vaccines.

Geplaatst op: zaterdag 26 februari 2011 | Door: Flory

( Er was nog een postgeplaatst, maar alle drie ( over Thiomersal) zijn weggehaald. Ik begrijp het niet. 
Ik heb nog één reactie geschreven: 


Robert Kennedy, advocaat en neef van de vermoorde president, heeft honderden clienten: ouders die hun geheel gezond naar de inenting brengen, en dat kind is de volgende dag autistisch.
Er was wel degelijk iets mis met het kwik in de inentingen.

Tegenwoordig wordt een ander conserveringsmiddel gebruikt en is het veiliger.
De overheid wil de fout van destijds niet toegeven. Om allerlei redenen.
Ik had hier drie zorgvuldige en uitgebreide reacties. Alle drie weggehaald. Waarom?
Ik kan het niet begrijpen.
Kijk even 2 minuten: vanaf 3.20 minuut: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16014

-------------------


Het is logisch dat je tegen immigratie bent ( nu er de laatste decennia zo kolossaal veel immigranten zijn toegelaten). En het is logisch dat je tegen extremisten bent. 


Wie niet? 


Maar de PVV is met iets anders bezig. Die vindt vooral de moslims fout. Alle moslims. 
De PVV is een verlengstuk van Israel. 
Met dezelfde rigeur als waarmee ze nu het moslimbashen pushen hebben die lui jarenlang critici van de grote immigratie kapot gemaakt. Die zouden discrimineren. 
Precies dezelfde lui !! 
Toen was hun doel nog: alles multi-etnmisch maken. verdeel en heers. 

----

http://welingelichtekringen.nl/8-opmerkelijke-feite-over-intelligentie.html


De interessantste informatie ontbreekt natuurlijk weer. (Wanneer zijn we volwassen genoeg om de realiteit hardop te kunnen zeggen?)
Rassen/volken verschillen van IQ.  Oost Aziaten ( Japan, China) hebben ongeveer 105.  Blanken rondom de 100. Hispanics en Zuid-Aziaten en de Arabische landen rond de 90 en Afrikanen rond de 80- 85. Heel globaal genomen.

De correlatie tussen herseninhoud en IQ (punt 4) werd al 100 jaar geleden door Galton vastgesteld. Stephen Jay Gould heeft hemel en aarde bewogen om Galton de grond in te stampen. Dat is ook gelukt. Galton werd 20 jaar lang als bedrieger beschouwd. Maar hij had naatuurlijk wèl gelijk, en Gould was de bedrieger.
Gould had dit bedrog nodig om de bezwaren tegen ongelimiteerde immigratie te kunnen ontkrachten.
Gould was de èchte 'Linkschmensch'. De anderen zijn door zijn bedrieglijke 'wetenschap' slechts misleid.

Dat Gould bedrog pleegde weten we met zekerheid omdat hij 'The mismeasurement of Man' vrijwel ongewijzigd her-uitgaf in 1995, toen MRI al lang bestond en zijn theorie al evident onjuist was.
( Post onder andere draad geplaatst omdat eigenb draad ; niet gevonden werd'.  post is verwijderd.)Hij had natuurlijk straffeloos 1,5 miljard mensen over één kam kunnen scheren. Roepen dat alle moslims beesten zijn, of primitieve niksnutten. Had geen haan naar gekraaid.

Maar ja, die moslims hebben de touwtjes dan ook niet in handen, nietwaar.
Het is een oude regel die zegt: Wie niet bekritiseerd kan worden heeft de werkelijke macht in handen.

Geplaatst op: woensdag 2 maart 2011 | Door: Flory

Like I said: "Wie niet beledigd kan/mag worden heeft de werkelijke macht in handen."

Geplaatst op: woensdag 2 maart 2011 | Door: Flory
--------------------
Grappig dat die Nederlander nu gewoon het land uit mag.

Zijn er trouwens beelden van het bombarderen van de eigen burgers door Ghadaffi? Waarom niet ? Is er dan helemaal niemand die dat even heeft kunnen filmen? Vreemd.
Volgens RT is er helemaal niet gebombardeerd. http://www.youtube.com/watch?v=XYesnOD6_gQ

Een andere kijk op Ghadaffi's Libië:
'Before the chaos erupted, Libya had a lower incarceration rate than the Czech republic. It ranked 61st. Libya had the lowest infant mortality rate of all of Africa. Libya had the highest life expectancy of all of Africa. Less than 5% of the population was undernourished. In response to the rising food prices around the world, the government of Libya abolished ALL taxes on food.

People in Libya were rich. Libya had the highest gross domestic product (GDP) at purchasing power parity (PPP) per capita of all of Africa. The government took care to ensure that everyone in the country shared in the wealth. Libya had the highest Human Development Index of any country on the continent. The wealth was distributed equally. In Libya, a lower percentage of people lived below the poverty line than in the Netherlands.'

Geplaatst op: donderdag 3 maart 2011 | Door: Flory


Het is Geert z'n eigen schuld. Het was Van Gogh z'n eigen schuld. Wij hebben het recht onze eigen zaken te regelen: wij bepalen wieer ons land binnen mag en wie niet. Geert en Van Gogh moeten hun acties op de Nederlandse politici en Media richten.

Maar wat doen ( deden ) ze ? Ze gaan mensen met een andere levensovertuiging beledigen, demonisteren en voor achterlijk verklaren.

De arme moslims worden nu nota bene al als 'Zeer Gevaarlijk ' afgeschilderd omdat men beweert dat die moslims straks HETZELFDE zullen gaan doen: zich met onze leefwijze bemoeien door de sharia in te voeren.

De Media regeren de wereld. En de Media hebben een agenda.
Ze willen alles kapot maken. Één puinhoop moet het worden. Één mix van vergissingen en beledigingen over en weer.

Geplaatst op: vrijdag 4 maart 2011 | Door: Flory
Wat zou Nederland doen met Lybische soldaten die -in functie- per helicoper ons land binnen kwamen ?
Meteen vrijlaten ?
Nee natuurlijk.

Gadhaffi was niet moeders' mooiste, maar nu wordt ie toch buitensporig in de tang genomen.
Lybiërs hebben het op vele aspecten veel beter dan alle andere volken in Afrika.
Heel waarschijnlijk heeft Ghadaffi gèèn bommen gegooid op zijn bevolking: een leugen van Al Jazeera ( die Clinton wel bevalt, natuurlijk).
En waar blijft het Ghadaffi -geld waarop beslag gelegd is ?


Geplaatst op: vrijdag 4 maart 2011 | Door: Flory

Misschien vinden 'Ze' dat ze niet genoeg aan de Lybische olie verdienen. Of hebben 'ze' geen vertrouwen in de machtsstrijd van de kinderen Ghadaffi.

Het lijkt er op dat 'Ze' de opstandelingen in het olie-rijke deel van Lybië steunen, om daarna hun eigen mannetje op de troon te hebben. Iemand die 'lekker in de hand ligt'.

Dat scenario hebben we ook in Zuid Sudan ( olie, goud, koper etc: vele vele miljarden) gezien. Daar hebben 'Ze' de opstandelingen gesteund en nu hebben 'ze' daar de macht in handen. Of: 'de machtigen' in handen.

Zoals het altijd gaat: denk aan Mobutu. Met Patrice Lumumba konden ze niks aanvangen: die man wilde zijn volk vooruit helpen ! Nou vraag ik je.


Geplaatst op: vrijdag 4 maart 2011 | Door: Flory
De beste verklaring geeft mijns inziens het IQ van de bevolking.(*)

Wegens het verbod op rente zal het ook moeilijker zijn om een onderneming te beginnen: geld lenen is lastig.

Een land als Indonesë heeft ook geen hoog IQ, maar de Chinese immigranten zorgen voor ondernemerschap. De arabische landen ontberen dat.

Waarom vraagt de NYT zich eigenlijk niet af: "Waarom zijn de Afrikaanse landen achterlijk?"
Dat zal ik U zeggen: dat durven ze niet.
De laatste restjes Politieke Correctheid verhinderen dat.

Maar de arabische wereld hebben ze nu al zo lang gebashd en gedemoniseerd, daar mag je wel op die manier over schrijven.

De bijval voor dit discriminerende artikel ( als het over Afrika zou zijn geschreven ...) komt dan ook uit bekende hoek.

(*) http://en.wikipedia.org/wiki/IQ_and_the_Wealth_of_Nations#National_IQ_estimates

Geplaatst op: zondag 6 maart 2011 | Door: Flory


-----------------------------------------
"Kristof meent dat het constateren van een feit niet kwetsend kan zijn."

We voelen allemaal aan dat dit een domme opmerking is.
Eeen voorbeeld: "De pokken hebben uw gezicht aardig geruïneerd juffrouw. Ik neem aan dat ik U niet kwets met deze constatering, want het is de waarheid, ziet u."

De pijnlijke waarheid hoeft niet in iemands gezicht te worden gezegd als je dat kunt vermijden.
Maar je moet de pijnlijke waarheid ook niet ontkennen, zoals Oprah Winfrey: "We can all be succesfull, if we try hard enough !
" Ga er maar aan staan met je doorsnee IQ van 75 . Ik geef het je te doen.

Waar deze Kristof ook fout zit is dat hij alleen de arabieren er uit pikt, en niet zegt dat meer dan de helft van de wereldbevolking minder materiele welvaart heeft als 'Het westen".

Het pejoratieve 'achterlijk' is ook arbitrair gekozen. Als het uitmoorden van de eigen bevolking als criterium voor achterlijk zou worden gekzoen, dan waren de Westerlingen de meest achterlijke van allemaal, en waren de arabieren het minst achterlijk.

Maar waar besteed ik mij tijd aan? Het is de NYT en ze zijn aan het moslim-bashen. Ze bereiden de geesten voor op een afslachting van nog meer moslims. Ik vind dat beesten van mensen. ( De waarheid kan niet beledigen volgens Kristof, dus daarom zeg ik het maar zoals het is.)

Geplaatst op: maandag 7 maart 2011 | Door: FloryExtremisme is niet iets dat uit de lucht komt vallen.
Als een vreemd land binnen 100 jaar tijd jouw regering 6 maal vervangt, zoals de VS in Iran deed ( om de olie gemakkelijker te kunnen stelen), kan ik me indenken dat je, als je tenminste interesse voor de waarheid hebt, extremist wordt.

In Israel heb je ook extremisten. Hooggeplaatste religieuzen die het goed vinden als palestijnse kinderen worden vermoord. Of belangrijke rabbi's die vinden dat de goyim op aarde zijn als dienaar van de joden. Dat halen ze allemaal direct uit de Torah. Maar dat zijn dan extremisten waar we nooit over lezen. Daar denken we dus nooit over na. Intussen bepalen DIE extremisten in veel groter mate de wereldpolitiek dan die arabische extremisten.

En let op: de arabische extremisten hebben in feite het recht en het gelijk aan hun kant. Daar valt niet zo veel van te zeggen.
Maar die rabbi's als Shapira en Yosef hebben alleen een heel oud boek waar ze hun extreme standpunt op baseren. Niet een immens onrecht dat hen is aangedaan.

http://www.youtube.com/watch?v=7t_LxpCY2G8&feature=player_embedded

http://www.jpost.com/JewishWorld/JewishNews/Article.aspx?id=191782

Geplaatst op: dinsdag 8 maart 2011 | Door: FloryMoeten we ons druk maken over één Lullius die vermoord werd omdat hij anderen ging vertellen dat hun God een bedrieger was ? En dan nog 800 jaar geleden?

Dan hopen we maar dat WIJ over 800 jaar niet de schuld krijgen van de 500.000 kinderen die in Irak ten onrechte stierven in de jaren 90, door het embargo dat WIJ Irak op legden.

Bron: VN rapport uit 1998: 500.000 kinderen dood door embargo.

Carne Ross ( Brittish Foreign Affairs) zegt:
" Before I was sent to New York I did a round of Departments to inform myself.
I thought: We have a boycot against Irak. I want to know how much weapons there are.
I asked to the Non Proliferation Department.
They said: “We don’t think there is anything in Irak.”
I said: “ but we do boycot Irak because they have large stocks of weapons…. “
The Proliferation Department: “No: we have unanswered questions about how those weapons were destroyed in the past. That is why the boycott”.

500.000 kinderen dood, voor noppes.
Als ze daar over 800 jaar maar niet achter komen en als wij dan de schuld maar niet krijgen.
http://www.sprword.com/videos/waryoudontsee/

Geplaatst op: donderdag 10 maart 2011 | Door: Flory

Het is natuurlijk onvergeeflijk dat die moslims 'onbekeerlijk' zijn. Ze zouden een voorbeeld aan de protestanten moeten nemen.
Die laten zich heel gemakkelijk bekeren......

Geplaatst op: donderdag 10 maart 2011 | Door: Flory

Lullius werd 800 jaar geleden gedood, maar in Israel ben je je leven ook niet zeker als ze vermoeden dat je het christendom verbreidt:

"In de afgelopen zeven jaar hebben de Gur Chassidim regelmatig demonstraties voor haar huis gehouden, omdat ze „missionaris” zou zijn. Ook bij woningen van andere leden van de gemeente in Arad werd geregeld betoogd."
Bron: Hetzelfde reformatorische Dagblad. Vandaag.

Iets langer geleden dan de tijd van Lullius, in het jaar 614, hebben joden in Palestina nog 75000 christenen gedood.

Maar dat zal wel te lang geleden zijn voor het Reformatorisch Dagblad,
http://www.israelshamir.net/English/mamilla.htm

Geplaatst op: donderdag 10 maart 2011 | Door: Flory


Ik wist niet dat moslims geen voedsel mogen weggooien.
Prima ethiek.
Was vroeger bij degelijk opgevoede mensen ook taboe.

Als het echt overlast geeft moet er misschien een oplossing gezocht worden. Her en der een 'stadsvarken' plaatsen misschien? Hoewel een varken natuurlijk niet des moslims is.
Ik weet het ook niet meer.
Hoop maar dat De Mos ons van dit vreselijke probleem kan verlossen.

Geplaatst op: donderdag 10 maart 2011 | Door: Flory

Mijnheer Van der Dong moet zich met zijn eigen geloof bemoeien, en anderen met rust laten.
Het is mij een raadsel hoe iemand zich als kunstenaar kan voordoen , terwijl hij een idee exploiteert dat helemaal niks voorstelt.
Brieven aan God zijn al duizend jaar geleden geschreven. "Internationale triomfen! "
Toe maar.
http://tinyurl.com/35omuc5
http://tinyurl.com/6z5o8vc

Geplaatst op: donderdag 10 maart 2011 | Door: Flory


Tja, dat is nou eens een land dat Soros c.s. NIET kan veroveren. Dan kun je het altijd nog demoniseren natuurlijk. Jammer van de ( door Mabel's collega's) misleide vrienden die nu in de gevangenis zitten.

Geplaatst op: woensdag 9 maart 2011 | Door: Flory


Nou maar hopen dat de moslim-bashers ook over hun hoogtepunt heen zijn. 
Ik heb er nooit veel van begrepen. 
Als je 15 jaar geleden het standpunt in nam dat er te veel immigranten waren, dan werd je met de grond gelijk gemaakt. 
En nu zien ze ineens aan alle kanten allerlei tekortkomingen aan de islam.
Natuurlijk heeft de islam tekortkomingen. 
Hebben wij ook. 
Laat elkaar met rust, zou ik zeggen. 
En als je olie nodig hebt, betaal dan netjes de prijs daarvoor. 
Je zal zien: uiteindelijk betaalt zich dat terug. 

In Maleisïë is de autochtone ( moslim) bevolking minder slim en ondernemend dan de ( chinese/Indische) immigranten. 
Toch heeft men daar welvaart en vrede. De in het Westen verguisde president Mahathir heeft het uitstekend gedaan. 
http://www.israelshamir.net/English/malaysiansolution.htm
Professor Tom Plate schreef een boek over de expresident: google : Mahathir Tom Plate.

Geplaatst op: donderdag 10 maart 2011 | Door: Flory

Goede analyse van mevrouw Marbe.
De linkse grachtengordel-elite heeft een leven lang geloofd dat alle mensen gelijk zijn en dat discriminatie een gevolg was van onwetendheid. Zoals we dat allemaal met de paplepel kregen ingegoten. Maar zìj hebben het mede verspreid met hun boeken en in de media. ( Zij hadden het idee ook weer gekregen van de Adorno's, de Fromms en de Stephen Jay Goulds van deze wereld) .

Maar de bakens zijn verzet. De vermenging der volken is geslaagd.
Nu gaat het er om de christenen tegen de islamieten op te zetten, zodat ze elkaar gaan verzwakken. En om zonder veel weerstand op te roepen, de buurlanden van Israel tot chaos te kunnen brengen.

Daarvoor moest het woord 'discriminatie' uit het discours verdwijnen.
De kernwaarden, die de grachtengordel een leven lang verbreid heeft, moeten weg.

Dat gaat niet in één jaar.

Maar het begint te lukken.

Geplaatst op: vrijdag 11 maart 2011 | Door: Flory

Als Andrée van Es gelijk heeft, dan is die huwelijksmigratie dus toch nog aanzienlijk hoog.
Dààr ligt de oorzaak van het probleem. Eén van de ouders spreekt geen Nederlands, dus de voertaal wordt Turks (Marokkaans). Kinderen hebben een taal achterstand etc. etc.

Om huwelijksmigratie te beperken pleit ik voor evenredigheid: de helft van de gemengde huwelijken (éen van de partners komt uit het land van oorsprong) mag zich in Nederland vestigen. De andere helft niet. Een quotering dus, om 'ons eigen land voor onze nakomelingen te behouden'. Daar hebben wij niet alleen het recht toe, maar ook de plicht toe: wij zijn verplicht een 'thuis' voor onze kinderen en kleinkinderen na te laten. Dat is elk volk verplicht.

Een koppel dat zich in Nederland wil vestigen moet een bedrag in de pot stoppen, en dat gaat naar een koppel dat zich in Turkije vestigt na hun huwelijk. De hoogte van dat bedrag is afhankelijk vaan de waarde die de koppels er aan hechten om hier te wonen.
Zodra meer dan de helft van de gehuwden gewoon liever in Turkije gaat wonen na hun huwelijk is de waarde tot nul gedaald.
Voor ons land is het budget-neutraal. 


Ik heb dit plan al vaker geopperd, maar er is nooit iemand die er op reageert. Zit ik er zo ver naast ?

Geplaatst op: zaterdag 12 maart 2011 | Door: Flory


Het doden van kinderen is toegestaan volgens Geller en haar vrienden. Als je vermoedt dat die kinderen zich later tegen jou zullen keren.
O ja: en als het Palestijnse kinderen zijn.

Dit kunt U allemaal lezen bij Max Blumenthal.
“There is justification,” the rabbi proclaimed, “for killing babies if it is clear that they will grow up to harm us, and in such a situation they may be harmed deliberately, and not only during combat with adults.”
Deze rabbi ( Yitzak Shapira) heeft weer een online krant waarin Geert's vriendin, Pamela Geller, ook schrijft.

Geert en Pamela kunnen het goed vinden met de rabbi die het vermoorden van Babies goed keurt. Zolang het Palestijnse babies zijn.
Alle drie ( Shapira, Geller , en tien tegen één ook Wilders) worden ze financieel gesteund door de rijke Aubrey Chernick.

Dit is een grote dag voor Geller c.s., want het is al weer bijna 10 jaar geleden dat er een moordaanslag op een settler of Israelisch burger is gepleegd.
Niet dat de Palestijnen geen aanleiding zouden hebben: http://tinyurl.com/5wt2hb8
http://tinyurl.com/6kodo6b

Lees vooral ook Meulenbelt's blog.

Geplaatst op: maandag 14 maart 2011 | Door: Flory

Citaat: "Palestijnen hebben weliswaar met messen vijf mensen vermoord, maar eigenlijk waren het de Israëliers/zionisten/joden die dat deden. Die hebben de Palestijnen zo gepest, dat in het wildeweg moorden op kinderen de enige uitweg is."

Wie dat uit het verhaal van Meulenbelt haalt, heeft wel erg veel fantasie.
Meulenbelt, en vooral ook de joodse blogger Abu-pessoptimist, laat zien wat er allemaal aan vooraf gaat, en waarover WiK nooit schrijft. Bijvoorbeeld dit:
Een jaar geleden, op 20 en 21 maart 2010, werden in één weekend twee broers in het dorpje Iraq Burin en twee neven in het dorpje Awarta door het leger gedood. Het leger stelde later vast dat de doden te wijten waren aan foute inschattingen van het leger. Er werden, zoals dat gebruikelijk is in het Israelische leger, strenge straffen uitgedeeld: een aantal militairen werd door stafchef Gabi Ashkenazi berispt. Eén sergeant werd zelfs gedegradeerd.

Op enkele kilometers afstand van de plaats waar de Fogel familie vermoord is, is rabbi Shapira ( zie mijn vorige reactie) de geestelijk leider.
Dit zijn de meest barbaarse lieden ter wereld.
Hier zit je midden in het Oude Testament.

Geplaatst op: maandag 14 maart 2011 | Door: Flory

De site begint met een vriendelijk introductiefilmpje ?
Het is een zeer snelle samenvatting van het belangrijkste stuk geschiedenis dat er is, maar dat we nooit te horen krijgen: hoe de banken de macht in de wereld over namen zonder dat wij het merkten, en zonder dat de meesten van ons het beseffen.

Emmeke Smit beseft het ook niet, als ze schrijft dat het over hypotheken gaat.

Wij zijn slaven van de banken. Dàt zegt het filmpje.

Wat ik persoonlijk wel aardig vindt is dat de makers er van uit gaan dat de Rotschilds de kwade genius achter alles zijn. Dat is ook mijn analyse. Volgens Niall Ferguson zouden ze een beetje vergane glorie zijn, maar dat is 'gespeeld'.

Ik heb volop citaten en verwijzingen voor U, maar dat wordt hier niet gewaardeeerd, dus laat ik het hier bij.


Geplaatst op: maandag 14 maart 2011 | Door: Flory


Goed zo Floor, doorzetten! Wist je al dat Japanse kerncentrales ook door de Rothschilds gebouwd zijn en dat Khaddafi stiekem ook een Rothschild is?

Geplaatst op: maandag 14 maart 2011 | Door: massimo


Massimo, ìk heb dit artikel niet geschreven.
ìk geef de link naar het filmpje niet.
Dat doet de redacttie van de site waar jìj naar toe gaat.

Zìj schrijven een artikel over een filmpje waar de Rothschilds de rode draad zijn in het verhaal.

Kerncentrales en Ghadaffi..... heb je dan werkelijk niks zinnigs te melden, Massimo ?


Geplaatst op: maandag 14 maart 2011 | Door: FloryWordt het niet eens tijd om te onderzoeken waarom we indertijd al die immigratie steeds maar door lieten gaan?
Ik zie Fons de Poel nog hans janmaat behandelen of hij de duivel zelf was.
Wat dreef Fons de Poel ?
Vraag het hem.

Ìk weet al lang wie dit op zijn geweten heeft. Nou u nog.

Niet om raak te nemen, maar om nieuwe ongelukken te voorkomen.

Want daar zijn we naar op weg.

Geplaatst op: zondag 13 maart 2011 | Door: FloryDe tuinders en bedrijven zijn begonnen om de mensen te halen.  Links was daar destijds tegen, want het zou de eigen arbeiders benadelen. ( Zou de lonen laag houden).
Iedereen ging er toen nog van uit dat de gastarbeiders tijdelijk zouden blijven, dus zo ingrijpend was het allemaal niet.


Maar toen werd het 1972-73 enmoest er worden bepaald of die gastarbeiders het recht hadden om hun gezin over te laten komen. 
En toen was al de link gelegd : tègen stemmen = discrimineren. Discrimineren = de eerste stap naar een nieuw Auschwitz. 
De holocaust-industrie was geboren. 
Met behulp van de holocaust is ons land multi-etnisch geworden. 


Wie waren de mensen die dit bedachten?  Wie vonden dat je een gastarbeider die met jouw had afgesproken om tijdelijk te komen werken, nu ineens het recht moest geven om zijn hele familie te laten overkomen,... op straffe van voor 'Hitler-adept' te worden uitgemaakt ? 
Het zijn dezelfde mensen die wetenschappelijk bewezen dat IQ niet bestaat.  Dat ras niet bestaat .
Kortom: alle mensen zijn hetzelfde. 
Discriminatie is dus totaal onnatuurlijk. Alleen psychisch gestoorde mensen discrimineren, volgens mijnheer Adorno. 
En wij geloofden het allemaal. 


Dàt is wat Fons de Poel bezielde. 
Hij was misleid. In het ootje genomen. Voor de gek gehouden. 


"By way of deception thou shalt do war". 


http://welingelichtekringen.nl/pamela-geller-geerts-dolle-vriendin.html
Geplaatst op: maandag 14 maart 2011 | Door: Flory
Het artikel is een toonbeeld van evenwichtig en verantwoord bericht geven. 
Daar hoort bij dat je je niet verschuilt achter 'we weten nog niet wie de dader is' , want zelfs ìk geloof hier niet in een Mossad false-flag operatie. 
En daar hoort bij dat je de waarschijnlijke oorzaak van zo'n catastrofe benoemt. 
Joodse media doen niet anders dan het joodse geweld veantwoorden ( " 1400 doden in Gaza , de helft kinderen ? Ja, maar waat dacht je van die 1,5 doden per jaar in Sderot door die qassam raketten !?! " ).

Laat iedereen zelf Meulenbelts column lezen en de links volgen. Krijgt U een mooie indruk van hoe zo'n media-offensief werkt.


Geplaatst op: maandag 14 maart 2011 | Door: Flory

Israel Shamir schreef een artikel over de Palestijnse zelfmoord-aanslagen. Hij maakt duidelijk dat dit soort aanslagen voor Israel een gunstige zaak zijn, en dat ze wellicht gestimuleerd zijn. 

En wie meer over Israel en haar wijze van politiek bedrijven weet, is het met hem eens.
http://masters-of-discourse.blogspot.com/2008/08/paradise-now.html


Geplaatst op: maandag 14 maart 2011 | Door: Flory

Stel dat bij ons 'het leger' in een paar dorpjes die allen binnen een straal van 6 kilometer liggen, 'per ongeluk' vier mensen hadden doodgeschoten, een jaar geleden. En dat anderen (settlers in dit geval) 2 maanden geleden nog een 19 jarige jongen hadden gedood.
Allemaal zonder echt bestraft te worden.

Zou dat relevant genoemd kunnen worden als één van de bewoners het heft in eigen hand neemt en wraak neemt?

Welnu: dat is de achtergrond van deze betreurenswaardige moord.

Van de 5 mannen die 'per abuis' werden vermoord hebben we vreemd genoeg niks gelezen in de afgelopen maanden. Sterker nog; als mevrouw Meulenbelt dat nu vernoemt, wordt ze een zeur genoemd,
Dan wordt ze op één lijn gezet met de vrouw die de moord op Palestijnse babies goedkeurt.

Hoe ver kun je dalen, als nieuws-voorziener ?

Bron: http://abu-pessoptimist.blogspot.com/2011/01/hoe-de-19-jarige-usayd-qadus-aan-zijn.html


Geplaatst op: dinsdag 15 maart 2011 | Door: Flory

Ben erg benieuwd of deze 'liberale' onderworpene de moed heeft om eerlijk "ja" te zeggen op de vraag of zij, net als 90% van haar landgenoten, graag wil dat islam een belangrijke rol speelt in de staatsinrichting en het maatschappelijk leven.


Zoals dat bijvoorbeeld in Israel het geval is.


In Israel zijn bepaalde wegen alleen voor joden toegangkelijk.
Op Berkely hebben studenten een keer de toegang tot een gebouw in twee gesplitst: de ene poort was alleen voor joodse studenten, De andere poort was voor alle goyim.
Goede actie van die studenten.
Lezen we natuurlijk helemaal nooit niks over in onze media. Wij houden het beperkt tot een christen-missionaris die 800 jaar geleden is gestenigd.

Geplaatst op: maandag 14 maart 2011 | Door: Flory


In Israel mag het wel. 
Komt waarschijnlijk omdat de joodse vrouwen ook een kopvod dragen uit religieuze overtuiging. 
Zou Wilders daar wel eens bij stil gestaan hebben ?

Geplaatst op: dinsdag 15 maart 2011 | Door: Flory

De landen waar God duidelijk buiten spel werd gezet, zijn nu niet bepaald grote voorbeelden: 
USSR ( 60 miljoen eigen burgers over de kling gejaagd) 
China ( 80 miljoen doden)
En nazi Duitsland (min of meer) : 20 miljoen doden. 

We kunnen best wat religieuze invloeden gebruiken. ( En ik ben al bijna een heel leven ongelovig.)


Geplaatst op: dinsdag 15 maart 2011 | Door: Flory
Een land waar een religie invloed heeft is daarmee al iets minder eenzijdig geregeerd. Religieuze leiders hebben in zo'n land òòk invloed op het beleid, en kunnen extremiteiten voorkomen. 
Religie heeft àltijd een lange traditie, en vaak een stuk wijsheid in huis. De waan van de dag krijgt daarmee iets minder kans. 

Zeker zijn er heel wat mensen vermoord 'uit naam van God', maar, zoals Bertand Russell al wist: "Er is niets dat een beetje handige regering niet aan zijn volk kan wijsmaken.' 
M.a.w.: het is altijd mogelijk om ook de godsdienst te misbruiken. 

Maar 140 miljoen mensen binnen de 70 jaar dat het communisme heeft bestaan, dat is wel veel meer dan er gemiddeld in 70 jaar uit 'naam van God' worden vermoord.


Geplaatst op: dinsdag 15 maart 2011 | Door: Flory
Rassen die evolueerden in koudere en meer voorspelbare klimaten zijn intelligenter, hebben een meer plannend karakter en nog heel wat meer kenmerken die in dat klimaat belangrijk zijn om veel overlevende nakomelingen te krijgen,
Rassen die warme en onvoorspelbare klimaten evolueerden zijn anders. Met die andere eigenschappen krijgen zij in dàt klimaat het beste voortplantings-resultaat.

Wij 'evolueren' die eigenschappen die in het gegeven klimaat het meeste voortplantings-succes opleveren.
Dit is zo logisch, dat je je niet kunt voorstellen dat dit ooit bestreden werd.

Het zijn deze eigenschappen ( gedragsvoorkeuren) die sterk de cultuur ( en dus het gedrag) beïnvloeden.

Deze kennis werd te vuur en te zwaard bestreden door bepaalde wetenschappers met een eigen agenda. O.a. S.J. Gould.
Maar gelukkig is die tijd grotendeels voorbij.

Integere wetenschappers als J P Rushton hebben deze inzichten op overtuigende wijze verwoord. Met bijzonder veel harde feiten en steunend op honderden onderzoeken.
Verder: Ed Miller, Richard Lynn, Arthur Jensen.

Een korte nederlandse samenvatting ( het echte werk is natuurlijk tien maal beter) : http://www.charlesdarwinresearch.org/Dutch.pdf

Geplaatst op: dinsdag 15 maart 2011 | Door: FloryLeon F. Seltzer geeft enkele voorbeelden van kannibalisme: 
1. De Grieken geloofden dat één van hun goden zijn vier kinderen op at. 
Dus de Grieken waren zelf geen kannbalen, als ik het goed begrijp. 

2. De christenen eten een stukje deed dat God voorstelt. 
Dus de Christenen zijn géén kannibalen, als ik het goed begrijp. 

Waarom suggereert Leon F. Seltzer dat Grieken en Christenen mensen aten, terwijl dat niet zo is ? 

Waarom geeft hij niet het voorbeeld uit zijn eigen kring van joodse sekten die wel degelijk christen-kinderen aten, in de Middeleeuwen.
Mijn bron: Rabbi Dr. Ariel Toaff’s “Passovers of Blood: The Jews of Europe and Ritual Murder."

Geplaatst op: vrijdag 18 maart 2011 | Door: Flory ( VERWIJDERD)

Onderstaande reactie is door WiK per ongeluk verwijderd.
Daarom plaats ik hem nog maar een keer.
Ik kan me namelijk niet voorstellen dat er een goede reden kan bestaan om een artikel dat ten onrechte groepen ( Grieken , Christenen) van kannibalisme beschuldigd, ongecorrigeerd te laten staan.
Temeer daar diege die de beschuldiging doet wèl een goed voorbeeld van kannibalisme kent, maar dat uit eigenbelang verzwijgt.
Als we dit soort reacties al gaan verwijderen, waar blijf je dan als 'Welingelichte kringen "?
( Het boek van rabbi Ariel Toaff is na zware druk van joodse zijde uit de handel genomen. Hier leest U er alles over: http://www.thepeoplesvoice.org/TPV3/Voices.php/2009/05/26/holocaust-holodomor-origins-of-anti-semi?page=1

De per ongeluk verwijderde reactie:

Leon F. Seltzer geeft enkele voorbeelden van kannibalisme:
1. De Grieken geloofden dat één van hun goden zijn vier kinderen op at.
Dus de Grieken waren zelf geen kannbalen, als ik het goed begrijp.

2. De christenen eten een stukje deed dat God voorstelt.
Dus de Christenen zijn géén kannibalen, als ik het goed begrijp.

Waarom suggereert Leon F. Seltzer dat Grieken en Christenen mensen aten, terwijl dat niet zo is ?

Waarom geeft hij niet het voorbeeld uit zijn eigen kring van joodse sekten die wel degelijk christen-kinderen aten, in de Middeleeuwen.
Mijn bron: Rabbi Dr. Ariel Toaff’s “Passovers of Blood: The Jews of Europe and Ritual Murder."
( weggehaald)

Geplaatst op: vrijdag 18 maart 2011 | Door: Flory

@Flory

Hij geeft die voorbeelden niet omdat het onzin is: de klassieke "blood libel", maar ja, complotten zijn een geloof, geen wetenschap.

Je hebt overigens wel gelijk dat de Grieken en vroege Christenen geen kannibalen waren ook bij de Egyptenaren kwam kannibalisme na de 1e dynastie niet meer voor.
( weggehaald)

Geplaatst op: vrijdag 18 maart 2011 | Door: Jan
De klassieke 'blood libel' is volgens mij het volgende:
Christenen beschuldigen joden er van dat ze niet-joodse mensen ( kinderen meestal ) kidnappen en vermoorden en deels nuttigen.
Dat is dan een religieus gebruik.

Het begrip 'blood libel" betekent: 'de valselijke beschuldiging dat joden kinderen doden als offfer.'

Rabbi Toaff heeft het onderzocht en kwam tot de conclusie dat sommige joodse sekten wel degelijk dit ritueel uitoefenden.
(Ik meen dat er meer onderzoekers tot die conclusie zijn gekomen.)

Ergo: de beschuldiging door de christenen aan het adres van de joden was ( voor een heel klein deel ) terecht.

Maar ik wil hierbij opmerken dat die beschuldiging vooral de functie had om alle joden in een kwaad daglicht te zetten.
Het werd als ophits-argument gebruikt door antisemieten.
Het had de functie die nu het moslim-bashen heeft. (
weggehaald) 


Geplaatst op: vrijdag 18 maart 2011 | Door: Flory


Het interessantste verhaal over kernenergie komt van William Engdahl:
Het was Big Oil dat met lede ogen de enorme toename van kernenergie wilde bestrijden door de Friends of the Earth en andere anti-kernenergie lobbies te steunen met geld en 'onderbouwende rapporten'. Dat bleek onvoldoende. Toen hebben ze een bijna melt-down in Harrisburg laten gebeuren. 

Brzezinski had als enige de regie over info naar de pers.
(FEMA was net enkele dagen eerder voor dit doel in het leven geroepen). 
Dagen lang werd er niets over de situatie gezegd, behalve dan dat het ernstig was. De spookverhalen en speculaties vulden alle kranten ter wereld. Er is daarna in het westen bijna geen centrale meer gebouwd. 
Goeie truc van Big OiL.

Geplaatst op: vrijdag 18 maart 2011 | Door: FloryOp dit artikel heb ik tweemaal eerder gereageerd. O.a. om te laten zien dat deze Sobieski vermoedelijk een stroman was. Hij was koning tijdens het Arendar systeem in  Polen.  Zijn zoon mocht hem niet opvolgen. Anderen besloten wie hem zou opvolgen. Oa een rijke joodse bankier, Zie "Na de dood van de Poolse koning Jan III Sobieski, bekeerde August zich tot het katholieke geloof, zodat hij kon worden gekozen tot koning van Polen. Dit gebeurde op 1 september 1697 met steun van Rusland en Oostenrijk. Financiële steun kwam van de succesvolle joodse bankier Berend Lehmann, die van Halberstadt naar Dresden verhuisde."
Deze twee reacties zijn weggehaald  ( weggehaald) 

Derde reactie: 
Er is van alles mis met dit artikel, maar veel daarvan mag in Nederland niet geschreven worden, Ook al is het feit, en niet een mening. ( Zat ik maar uit mijn nek te kletsen met een of andere rare mening, dan had ik recht op publicatie !) 
Eén van de dingen die er mis is met dit artikel: Sobieski was géén moslimbasher. Hij voerde normaal een oorlog tegen een vijand die 'zijn' gebied binnen drong. 
Dit gebruik van het woord 'moslimbasher' geeft de praktijk van het moslimbashen veel te veel een positieve inhoud. 

Opmerkelijk genoeg staat het woord 'moslimbashen' nog steeds niet op Wikipedia. Er zijn trouwens meer zaken die je daar niet kunt vinden: Mamilla Pool, Livia Rokach, Arendar etc. 
Hoe zou dat toch komen? Iemand een idee ?

Geplaatst op: zaterdag 19 maart 2011 | Door: Flory

Dit bericht is natuurlijk overal verschenen ( Spits, nujij ) en is heerlijk voor de moslimbashers. 
Lukt alleen natuurlijk als je maar de halve waarheid vermeldt. 

Het gaat alleen over huiswerk op de lagere school. ( In Nederland bestaat huiswerk op de lagere school niet eens, meen ik.) 

Bovendien is er een discussie gaande in Belgie ( vooral Wallonie) om het huiswerk sowieso af te schaffen. De professor heeft een mgelijk positief aspect van het afschaffen genoemd. 

Maar daar gaat het Spits, Nujij en Wik allemaal niet om: het gaat er om dat die moslims ons weer benadelen. Dàt is het nieuws. En zoals zo vaak: kletskoek.

Geplaatst op: zaterdag 19 maart 2011 | Door: FloryTot 10 jaar geleden was het blijkbaar niemand opgevallen dat er iets mis was met de islam. Ik hoor het Geert nog zeggen: 'Niks mis met de islam" ( in 2002, na de moord op Pim)
Maar nu is er een enorme beweging op touw gezet om de islam in een kwaad daglicht te zetten. Zoals ze eerder met Saddam deden.
De mossad-coach van Victor Ostrovsky vatte het kort samen: " Iraq and Saddam Hussein are the next target. We're starting now to build him up as the big villain. It will take some time, but in the end, there's no doubt it 'll work."
Deze dominee, Geert, Fitna: allemaal kleine radertjes in het grote werk.
Uw denken wordt door hen gestuurd.
Het is of dàt .... of U was uw hele leven lang blind voor die verderfelijke islam.


Geplaatst op: maandag 4 april 2011 | Door: Flory
Pamela Geller heeft maandenlang moeten bloggen om de moskee op Ground Zero tot een schandaal te verheffen. 
De ( joodse) hoofdredacteur van de Deense krant heeft herhaaldelijk de cartoons onder de aandacht moeten brengen voor er één moslim boos werd over de Mohammed cartoons. 

Zaken die irrelevant zijn in het grote wereldgebeuren kunnen, mits vele malen herhaald, toch 'belangrijk' worden. De keuze is aan de hoofdredacteuren van de NYT en andere grote media. 
Als die eenmaal besluiten er over te schrijven, dan nemen kleinere media het 'nieuws' over. En dan wordt het 'belangrijk'.

Zo werkt het. Al een eeuw geleden vroeg bankier J P Morgan zich af hoe hij de Media kon beheersen. Het antwoord heb ik U juist beschreven. 
http://tinyurl.com/4l762lb
Het zijn de grote media bedrijven die Uw wereldbeeld bepalen ( en manipuleren). 

Such as it is, the press has become the greatest power within the Western World, more powerful than the legislature, the executive and judiciary. One would like to ask: by whom has it been elected and to whom is it responsible?
— Aleksandr Solzhenitsyn, Harvard, 8 juni 1978. 

Ik vind op het internet zaken die duizend maal schokkender en ook interessanter zijn dan een dominee die een koran verbrandt. Maar het wordt geen wereldnieuws. Daar heb je de Main Stream Massmedia (MSM) echt nog steeds voor nodig.

Geplaatst op: donderdag 7 april 2011 | Door: Flory


Dit is wel heel onverwacht nieuws. Wie had dit nu kunnen denken?
Gelukkig maar dat hier een keer aandacht voor gevraagd wordt.
Nu begrijpen we de wereld weer iets beter.

Geplaatst op: woensdag 13 april 2011 | Door: FloryIk had zelf ook nog wel een vraagje voor Van Liempt en zijn zes jonge wetenschappers. 
Ik wil graag weten waarom Osama dat gebouw WTC7 van explosieven heeft voorzien, en waarom hij het op blies op 11 september. En waarom hij 'het gezag' tevoren van de instorting op de hoogste stelde.


En stel dat Osama's mensen dat niet gedaan hebben, wie zou het dan wèl gedaan hebben? 
En waarom stelt 'de pers' die vraag nooit ?


Is die dan niet geïnteresseerd in de waarheid achter de aanslag die aanleiding was tot twee oorlogen, een miljoen doden en wereldwijde moslim-bashing ? 


Of zou Van Liempt dit niet interessant vinden? 


http://welingelichtekringen.nl/12527-inderdaad-hans-jansen-arabist-liegt.html
Onze pappenheimers kennende zullen ze wel reageren met een aanval op deze of gene. Altijd maar weer die afleidingsmanoevres.

Geplaatst op: vrijdag 15 april 2011 | Door: Flory


U beweert dat journalisten zijn 'ontvoerd, mishandeld en gedood', maar verhaalt in feite alleen over vermiste journalisten. 
Ik zou liever de namen van de ontvoerde, mishandelde en gedode journalisten horen. 

Lybië wordt officieel binnen gevallen omdat er een barbaaars bewind heerst. Vreemd genoeg lazen we op Fox News in februari nog dat Libië nu juist zulke goede cijfers haalt op humanitair gebied, volgens het allerlaatset VN rapport. 

Zouden er andere redenen zijn? 
Libië heeft niet alleen olie, maar ook 144 ton goud in zijn kluizen. 
En wat ook zo vreemd is: die lieden van de volksopstand hebben nog vòòr ze gewonnen hebben, een Centrale Bank opgericht ! 

Knap van al die opstandige Libiërs, dat ze tijdens het gevecht voor hun leven nog even een Centrale Bank oprichten. 

Mij bekruipt het gevoel dat al die berichten over gedode journalisten vooral afleidingsmanoeuvres zijn. 

http://atimes.com/atimes/Middle_East/MD14Ak02.html

Geplaatst op: vrijdag 15 april 2011 | Door: Flory

Wanneer je keer op keer de zwarte kaanten van een volk/land/geloof beschrijft, en niet de goede kanten, dan ben je aanhet bashen. Natuurlijk zal er hier en daar een oor worden afgesneden. Is dat dan zo extreem? In Ivoorkustzal het wel anders toe gaan. In Gaza ook.

Israel Shamir heeft een mooi essay geschreven over de neiging van 'de mens' om het midden te kiezen.uit het aanbod van informatie/meningen.
Dat mechanisme is hier ook aan het werk, lijkt me, en zo krijgen we een onjuiste voorstelling van zaken.
http://www.israelshamir.net/English/antiSemit.htm

Geplaatst op: vrijdag 15 april 2011 | Door: FloryAllemaal irrelevant natuurlijk.

Waar het werkelijk om gaat is dat je, als je voiwassen bent, je eigen hersens gebruikt. En je niet, om maar een willekeurig voorbeeld te noemen :-) , denkt dat gebouw WTC7 uit zichzelf is ingestort.
Er is nog nooit een gebouw op een dergelijke manier ingestort. Nooit. Never.

Er zijn vele honderden architecten die dit met mij eens zijn, en er is geen enkele architect te vinden die hardop durft verklaren dat een gebouw wèl met de snelheid van de vrije val in kan storten.

Ik kom steeds op dit voorbeeld terug, omdat de feiten ( de video van het instortende gebouw) bij iedereen bekend zijn.
En omdat dit instorten ( 911) de wereld verandert heeft.
Ons leven verandert heeft. En nog veel meer zal veranderen als we nu niet, zoals de mensen in Noord Afrika, zeggen; "En nu is het genoeg geweest."

Er zijn namelijk twee geweldige conclusies uit te trekken:
1. Osama heeft de instorting van WTC7 niet veroorzaakt. Het gebouw was perfect geprepareed voor demolition. WIE heeft dat gedaan? WIE heeft baat bij de inval in Irak en Afghanistan? Daar zitten de daders van 911, heel vermoedelijk.

2. Het doodzwijgen in de media van deze olifant in de kamer toont aan dat de daders ook de volledige macht over de Media in ons deel van de wereld hebben.
Daaruit moeten we helaas concluderen dat onze kennis over de wereld, ons hele wereldbeeld, waarschijnlijk waardeloos is.

Geplaatst op: zondag 17 april 2011 | Door: Flory
De statiegeld-waarde van de blauwe bakjes op de foto ( EPS-K) is slechts 90 cent. Als je die steelt en bij anderen weer inlevert, krijg je dus 90 cent per bakje. ( Bijna alle supermarkten in Nederland en België werken met dit fust). 
Op een pallet gaan 120 bakjes ofwel voor 108 euro. Een volle trailer van 24 pallets is dus 2500 euro waard. Ze hebben dus in totaal 880 volle vrachtwagens moeten stelen. Met in totaal 2,4 miljoen bakjes. 

Wat ik vreemd vind aan het verhaal is dat zo\'n diefstal eigenlijk wel moet uitkomen, omdat het fust eigendom is van de Fustpool organisatie. Die houden  de stroom van hun eigendom toch redelijk in de gaten volgens mij. Ze komen heel af en toe op boerderijen rondkijken of je hun fust niet voor eigen opslag gebruikt. 

Waarom het nu juist weer Turken zijn?  Vermoedelijk omdat hun affiniteit met groentehandel groot is. Daar zijn ze goed in. 

De gevangenisstraffen zijn volgens mij behoorlijk hoog. Dan weet ik wel èchte criminelen die jaar in jaar uit vrijuit gaan, en waarover U nooit in de krant leest : http://tiny.cc/p0pvb 


Sorry, het posten van reacties is voor u niet toegestaan. Voor meer informatie kunt u contact --met ons opnemen.
     -----------------------------


Ook Flory heeft haar WiK ban te pakken !
prima zo. 
Dat WiK is afgezakt naar een oniteressante site. 
De laatste dagen had ik wel wat uitdagende posts geplaatst. Ik trok me er niks van aan dat ze een uur later verwijderd zouden zijn. Ik meen dat ik dat de laatste post ook schreef. In mijn laatste post schreef ik: 'Deze post zal ook wel weer worden weggehaald. Alleen de onzinnige inzendingen mogen hier blijven staan.'  


Kijk zelf maar:


 http://www.welingelichtekringen.nl/12574-alweer-chrsitenen-opgejaagd-in-pakistan.html

Reacties (10)
'ontheiligd', 'haat rechtvaardigen'? 
Iets dat is verzonnen, een dooie vent met een slechte reputatie en een slecht geschreven boek. 
Hoe kan dat 'haat' rechtvaardigen.
Die lui zijn van god los.

Geplaatst op: maandag 18 april 2011 | Door: Maarten

Weggewikt door de redactie.

Geplaatst op: maandag 18 april 2011 | Door: Marco

Weggewikt door de redactie.

Geplaatst op: maandag 18 april 2011 | Door: Dorith

Weggewikt door de redactie.

Geplaatst op: maandag 18 april 2011 | Door: Flory

Ik ben elke ochtend blij dat ik niet wordt gehinderd door een geloof. Ik kan het regeringen aanraden om het uit geheel uit de sfeer van politiek, regelgeving en financiële ondersteuning te bannen. Op termijn zal de wereld zal er vreedzamer door worden; eigenlijk is het misdadig om de wereld die vrede te onthouden. Zeeën in tweeën splijten, onbevlekt ontvangen, over water lopen, water in wijn veranderen, cadeautjes door de schoorsteen, rendieren langs de hemel... het idee.

Geplaatst op: maandag 18 april 2011 | Door: Cornelis Berend

Weggewikt door de redactie.

Geplaatst op: maandag 18 april 2011 | Door: Flory

Weggewikt door de redactie.

Geplaatst op: maandag 18 april 2011 | Door: N. Davidson

Weggewikt door de redactie.

Geplaatst op: maandag 18 april 2011 | Door: N. Davidson

Weggewikt door de redactie.

Geplaatst op: maandag 18 april 2011 | Door: Flory

Weggewikt door de redactie.

Geplaatst op: maandag 18 april 2011 | Door: Willemijn

Het ging over de blood-libel.  Ik gaf de info over rabbi Toaff. 

Ik heb veel van de laatste inzendingen niet hier geplaatst, omdat dit altijd weer extra tijd kost. 
Maakt allemaal niet zo veel uit. 
Er is toch niemand die dit leest, en als het gelezen wordt is het een beetje oude koek. 

Ik zou me moeten toeleggen op goede eigen 'colums' op deze blog.  Maar de onwetendheid en partijdigheid in 'de media' maakt je steeds boos , en dan schrijf je maar weer een ingezonden brief. 

================================
De basis waarop het aantal 'Martelaren van Kluveld' steunt is dus het boek van Barrett en Johnson.
U kunt een samenvatting hier bekijken: http://tinyurl.com/6794e2k

Kijken we naar Tabel 4-4 dan zien we dat de heren conscientieus zijn geweest.
Het tellen van 70 miljoen martelaren was voor hen een peuleschil.
Ze hebben de martelaren zelfs onderverdeeld in 112 categoriën ! (Ja: honderd en twaalf)

De eerste 8 uit het rijtje van 112 zijn:
vermoord, vernietigd, in hun slaap overvallen, met de bajonet gestoken, onthoofd, dood laten bloeden, gekookt in olie, opgeblazen etc etc. 
Knap gedaan.
Er staan wel enkele onduidelijke categoriën bij :  died in prison....( meer dan 10 miljoen), died of injuries ( 4 tot 10 miljoen). Weinig eervol voor een martelaar. 

En hoe word je 'elecronically killed' (tussen 100 en 1000 personen)?
  
Er gaapt een geweldige informatie kloof tusen Kluveld en de heer Barrett.
 

Kluveld beweert dat er in het laatste decennium 1 miljoen christenen zijn   
vermoord, maar schrijft nu al een jaar over steeds weer over dezelfde gevallen in Pakistan en Indonisië.
Kluveld beweert dat er in het laatste decennium 1 miljoen christenen zijn 
Van al die anderen weet ze blijkbaar niks. 

Barrett daarentegen weet van elk van die martelaren de hoed en de rand. Hij weet precies of ze nu voor de leeuwen geworpen zijn, of voor de krokodillen of voor de haaien. En hij gaat daarbij zelfs 20 eeuwen terug !No comments:

Post a Comment