Friday, January 15, 2021

1108 Het is spannend in DC, maar gaan de Republikeinen op Democraten schieten?

 

Het Algemeen Dagblad schrijft vandaag dat Democratische Afgevaardigden  bang zijn voor extremistische Republikeinse parlementariërs: 

https://www.bndestem.nl/buitenland/amerikaanse-congresleden-bang-te-worden-vermoord-door-extreme-collega-s~aed729a9/

Don Beyer uit de staat Virginia gooide de knuppel in het hoenderhok: 

 ,,Sommigen van ons zijn bezorgd dat ze door hun eigen collega’s kunnen worden doodgeschoten. Hier heerst de meest giftige sfeer die ik ooit heb meegemaakt”, zo zei hij tegen nieuwszender NBC.

 Tim Ryan, een Democraat uit de staat Ohio, wierp zich vannacht in een interview op CNN ook op als woordvoerder van collega’s die te bang zijn hierover voor de camera te verschijnen. 

,,Ik kan bevestigen dat mijn collega’s bang zijn voor andere Congresleden. Ze worden nu al door sommigen uitgescholden, lastig gevallen en gevolgd met telefooncamera’s. En nu willen die mensen niet door de poortjes met metaaldetectoren. Na alles wat er is gebeurd, is dat toch het minste wat je kunt doen. We beleven hyperspannende tijden. Als je zo bang bent, zie je overal gevaar. Het hele land lijdt daaronder, inclusief Congresleden. Ik ben zelf niet bang maar ik ken genoeg collega’s die dat wel zijn.”

Ik kan me niet voorstellen dat die Democraten ècht voor hun leven vrezen. 

Ik denk dat het een gratuite manier is om de Republikeinen zwart te maken. 

NB: Bij Fox en bij CNN heb ik zo gauw geen bericht gevonden dat bovenstaand verhaal behandelde. 

Wel een ander verhaal: één van de bezetters, Chansley,  zou hebben geroepen dat hij Afgevaaardigden wilde vangen en vermoorden.  Het is best mogelijk dat zulke figuren deel uitmaakten van die bezetters.   Maar  zo iemand hoort in een inrichting  en als ie vrij rond loopt, is dat uiteindelijk de schuld van 'Het Systeem', de regering,  die wèl elk jaar 1000 miljard aan de wapenindustrie geeft, en  vele miljarden in het belang van Israel (Volgens een onderzoek 23 miljard $ per jaar) maar wellicht geen geld over heeft voor opvang van mensen die de weg kwijt zijn.    

NB: Ooit citeerde de NRC een reactie onder een blog alhier, geschreven door reaguurder Joop. Maar er werd gedaan alsof het mìjn opinie was.  Tja, de Media. Groter bedriegers zal je nergens vinden. 

 https://edition.cnn.com/2021/01/15/politics/capitol-capture-assassinate-elected-officials/index.html


         ==================================

Ik luister graag naar de podcasts van Kevin Barrett, omdat hij mensen een podium geeft die elders niet aan de bak komen.  Vaak beweren die lui dingen die ook Kevin niet gelooft, en hij geeft hen dan ook weerwoord.  Zò hoort de media te zijn. 

Kevin interviewt  een oude rot (ouderwetse waarheidszoeker-journalist)  die  aanwezig was bij de Capitool -demonstratie op 6 januari.

NB: Zowel  Kevin Barret als Ken Meyercord zijn zeker géén fans van Trump!  Dat maakt hun getuigenis (die Trump ontlast) 'meer betrouwbaar'. 


De essentie van Meyercords verslag:

  Die 'bestorming' is uitgelokt door de Democraten.  

Ik vertaal de cruciale passage: 

Het gigantische gazon voor die kant van het Capitool was gebarricadeerd, iets waarvan ik me niet kan herinneren dat het ooit het geval was bij een demonstratie die ik heb bijgewoond. Er waren maar een paar politieagenten die de barricades bemanden; dus toen de demonstranten begonnen aan te komen (rond 12.30 uur) en al snel de krappe ruimte vulden die hun was toegewezen, sprongen enkele moedige zielen over de barricades en werden al snel vergezeld door de massa zingende, met vlaggen zwaaiende Trumpsters. 

(Laat me de eerste zijn die een complottheorie naar voren brengt, hoewel het waarschijnlijk te laat is voor die eer: de barricades waren zo licht bemand omdat de autoriteiten wilden dat de demonstranten ze doorbraken en opstandig en overmoedig  werden om de president in diskrediet te brengen en daarmee ook alle mensen die die de integriteit van de verkiezingen in twijfel trekken,  zwart te maken.) 

 ---

Ja, zò voer je machtspolitiek:  door gedrag van jouw opponent uit te lokkken, daar honderd camera's op te zetten, en dan jouw opponent vele vele malen zwart te maken: de beelden bewijzen het immers ! 

Zie: 'Israel's Sacred Terrorism'  van de joodse Livia Rokach.   De Modus Operandi is al behoorlijk oud.  Zou me niet verbazen als onze vrienden hem al tegen de Romeinen hebben gebruikt.  Keizer Claudius was eerste een vriend van hen, maar was later heel boos op ze. 

Hier de podcast: https://www.unz.com/audio/kbarrett_eyewitness-ken-meyercord-questions-msm-version-of-dc-stop-the-steal-rally/

NB: Ene John Sullivan poseerde als een leider van BLM. Maar volgens Max Blumenthal saboteerde hij die BLM acties stiekem.  Opmerkelijk:  deze 'Antifa activist' was ook weer aanwezig bij de bezetting van het Capitool.  Hij werd eerst gearresteerd, dan vriujgelaten, en is daarna weer gearresteerd. 

Hier de tweets van Blumenthal: https://twitter.com/MaxBlumenthal

Het kan zijn dat deze John Sullivan een 'uitlokker' is in dienst van de lui die weten waar ze met de 'publieke opinie' naar toe willen.  Want:  emoties zijn bepalend voor de opinies van het volk, en als je iets wil, moet je die opinies met jouw agenda in overeenstemming brengen.  'Rechtvaardigheid' of 'Feiten' spelen geen rol van betekenis.  

        ======================================

 

18 comments:

  1. Belangrijk gesprek tussen Yves en Erik: https://www.youtube.com/watch?v=OV-7zsI1XJA

    (Toeslagen-affaire, Jinek, Asscher etc. Het eind van onze democratie.)

    ReplyDelete
  2. PS. Bij Blik wordt heen en weer gesproken over wat 'de bioboer' heeft beweerd.
    Ik weet niet precies waar ze het over hebben.
    Maar mij is inmiddels heel duidelijk: Oligarch is 100% joods, en kan dus niet zien wat er echt gebeurt.
    Dan kom je uit op een 'Zwarte Paus' die overal achter zou zitten.
    Kleuterschool niveau.

    ReplyDelete
  3. Nog even aandacht voor het belangrijke interview van Charles Groenhuijsen /Vincent Everts met Ivermectine-dr Kory.

    Kory: Ik denk dat mijn pleidooi voor Ivermectine zo goed was, dat het NIH zal toegeven.

    https://www.youtube.com/watch?v=yhdfw3jHgvw

    En inderdaad: Gisteren heeft het NIH besloten dat Ivermectinew mag wordern voorgeschreven zonder dat de arts kan worden bestraft. ( Er is nu geen pro of contra advies meer. Het advies van 22 augustus was: 'Ivermectine Verboden'.)

    Zie: https://www.youtube.com/watch?v=bB_ueASTR9g

    ReplyDelete
  4. NB: Yves en Erik zeiden een aantal dagen geleden al dat het kabinet deze vrijdag zou aftreden.
    Ook denken ze dat de verkiezingen tot oktober zullen worden uitgesteld.
    Yves en Erik hebben goede inside bronnen.

    NB: Bij de NOS lezen we dat dew mensen die slachtoffer waren van de Toeslagen-Affaire, nu moesten huilen van geluk omdat het kabinet af treedt .... Te snel gehuild: de Belastingdienst ( de ware crimninelen in deze zaak) weigeren om hun vorderingen op die slachtoffersop te schorten. (Erik de Vlieger wordt ontiegelijk boos d op deze ambtenarten. En terecht. En blijkbaar kunnen de politici nioetr tegen die ambtenaren op. Niet één is er ontslagen, zover ik weet. )

    ReplyDelete
  5. Kabinet gevallen?
    Daar zit Putin achter, dat kan niet anders!


    De laatste variant:
    https://nos.nl/artikel/2364547-gehackte-ema-documenten-verschijnen-online-is-mee-geknoeid.html

    Gehackte EMA-documenten verschijnen online: 'Is mee geknoeid'

    Documenten die vorige maand via een hack werden gestolen bij de Europese medicijnautoriteit EMA zijn online verschenen. Het gaat om rapporten over het BioNTech/Pfizer-vaccin en e-mails van EMA-medewerkers. De documenten lijken te zijn gelekt om twijfel over de vaccinontwikkeling te zaaien.

    De EMA zegt tegen de NOS dat er met 'een deel van de documenten is geknoeid'. Om welke stukken het daarbij gaat, wil de EMA niet zeggen. De NOS heeft sabotage van de documenten zelf niet kunnen vaststellen.

    In online gezette e-mails die door de NOS zijn ingezien, valt te lezen dat de EMA zware druk heeft ervaren vanuit de Europese Commissie om vaccins zo snel mogelijk goed te keuren. Maar het is dus niet gezegd dat die passages kloppen.

    Verder gaat het om documenten met wetenschappelijke details over de coronavaccins, gespreksverslagen en mails tussen EMA-collega's. Het lijkt erop dat er geen details over de vaccins naar buiten zijn gebracht die geheim of gevoelig zijn.

    Manipulatie
    De documenten zijn geplaatst op een Russisch internetforum, ogenschijnlijk met de bedoeling twijfel over de vaccins te zaaien. Ze werden geplaatst onder de titel "Evidences of BIG DATA SCAM of Pfizer's vaccines", met daaronder ook de woorden "fraude" en "nepvaccins".

    Eerder meldde een bron al aan de NOS dat de documenten lijken te zijn gestolen door een buitenlandse inlichtingendienst. De publicatie en zelfs manipulatie van documenten zou kunnen duiden op een beïnvloedingscampagne, zegt Sico van der Meer, als onderzoeker bij instituut Clingendael gespecialiseerd in digitale beveiliging.

    "De hack en publicatie lijken mij dan bedoeld om twijfel te zaaien over de overheid en de EMA", zegt Van der Meer. Welke overheid erachter zit, is niet bekendgemaakt. "Maar dit is wel een typisch Russische werkwijze: in westerse landen twijfel, verdeeldheid en onrust zaaien zodat die landen meer met zichzelf bezig zijn en minder met Rusland. Verzwak je vijand, zodat je zelf sterker wordt."

    En dat zou kunnen werken, denkt Van der Meer. "Complotdenkers kunnen nu denken: zie je wel, de vaccin-toelating is doorgestoken kaart." De werkwijze doet denken aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016. "Nepnieuws vermengen met echte informatie en die samen verspreiden."

    'Geen druk'
    De Europese Commissie zegt in een reactie tegen de NOS dat er nooit politieke druk is uitgeoefend op de EMA. "Voor ons is altijd het belangrijkste geweest dat de vaccins veilig en effectief zijn. De EMA moet alle tijd hebben om dat te doen," zegt woordvoerder Stefan De Keersmaecker.

    "Natuurlijk willen wij dat er snelheid gemaakt wordt, maar dat mag niet ten koste gaan van de veiligheid. We zoeken die snelheid eerder in het verkorten van administratieve procedures", aldus de Commissie-woordvoerder.

    Een EMA-woordvoerder noemt druk op de organisatie over het toelaten van vaccins "logisch", maar zegt dat die druk niets af doet aan de betrouwbaarheid van het beoordelingsproces.

    ReplyDelete
  6. Peter Meyers geeft opheldering over Chancey en Sullivan, die ik in mijn blog noemde. Goed werk, Peter!

    Jacob Chansley, aka Jake Angeli, is a Climate activist, Covid sceptic,
    and anti-Lockdown activist



    (1) Jacob Chansley, aka Jake Angeli, is a Climate activist, Covid
    sceptic, and anti-Lockdown activist

    - by Peter Myers, January 16, 2021

    A number of high-profile partipants in the Storming of the Capitol do not fit the usual picture.

    John Sullivan, a 26-year-old black man who run an independent BLM-type organization, is one.

    Jacob Chansley, aka Jake Angeli, is another. He is a Climate activist, which puts him at odds with Trump, but also an anti-Lockdown activist, which puts him at odds with the Left.

    Trumpists are prone to suspect that such partipants are Antifa
    agent-provaceteurs. Leftists portray them as closet Trumpists.

    The reality is that a mix of people partipated on January 6. It should be seen as a broadly anti-Globalization protest.

    Chansley, aka Angeli, stated that 'COVID-1984 is a globalist propaganda hoax'. This view is shared both by the Far Right and sections of the Far Left (eg Global Research). It has the potential to elicit sympathy for Angeli from non-Trumpist quarters.

    Further deaths and adverse reactions from the Pfizer and Moderna experimental vaccines will shift more people into the anti-Globalist camp. Despite Chansley's Climate Activism, his opposition to the Lockdown, and his view that Covid is a globalist conspiracy, probably drew him into the January 6 action.
    Chansley stated, 'It takes a lot of courage to be a patriot ... Not everybody wants to be the person upfront'.

    The young ages of both Sullivan and Chansley are surprising to me. I had the impression that the Millennial generation is solidly politically correct.

    These two young people have demonstrated independent thinking,
    outstanding courage, and leadership qualities. If harsh punishments are enacted against them, public sympathy will rally behind them, they will become martyrs, and this will rebound on the elite.

    The underlying issue behind Occupy Wall Street was, 'Who does the economy belong to?'. The 1% have bought the productive parts of the economy (what Karl Marx called 'the means of production'), and are operating them as their own private fiefdom, offshoring jobs and driving wages and conditions down.

    Any remedy must place limits on private property. This does not mean the home and small investments of the little guy, but the business owned by the oligarch. Surely the economy belongs to everyone, and the 1% get to run it by delegation, but not by absolute domain.

    ReplyDelete
  7. https://www.volkskrant.nl/wetenschap/bestaande-medicijnen-inzetten-tegen-corona-welke-doen-wat~b4d135a4/

    De volkskrant noemt heel voorzichtig ivermectine.

    ReplyDelete
  8. Mocht ik nog enige twijfel over de toekomst van China hebben (NIET!), dan zou ik vandaag van mening veranderd zijn:

    Ik heb net een supergroothoeklens binnen gekregen van 7Artisans,voor mijn nieuwe Sony systeemcamera (geswitched van Canon naar Sony in november).

    Voor een kleine E 150.- krijg ik een geheel metalen objectief, met prachtig gecoate lenzen, zo mooi dat het gewoon juwelen zijn.

    Ik ga morgen wat proefopnamen maken.

    Ik heb al een lens van hen, en dat is absolute topkwaliteit! De 7 'Meesters' zijn in 2015 met hun succesvolle formule begonnen, met het kopieeren van de beste optische ontwerpen uit de afgelopen 100 jaar, maar met mechanische verbeteringen, computercorrecties van die oude optische ontwerpen en de beste coatings die ik ooit heb gezien. Alles handmatig, maar cameras van nu kunnen ook bij handinstellingen meer dan voldoende tips en correcties geven.

    Voor een vergelijking zou je kunnen kijken bij het Amerikaanse Edmund Optics, die ook zoiets kunnen produceren, maar dan toch zeker 25x duurder. Ik heb vorig jaar wat filtermateriaal bij hen gekocht (ik heb een science/ optics DIY hobby). Voor een dik envelopje E 52 verzendkosten!

    Dit kleine voorbeeld is elke keer herhaalbaar, waarbij ik snel aan de F35 moet denken...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trump wilde de maak-industrie terug halen naar America. ( Op zich kan ik dat billijken. Gezond streven.) Een insider zei toen: Dat lukt nooiot weant onze werk-force kan helemaal nooit niet concurreren met de Chinezen...
      Chinzen kunnen lange tijd heel snel en geconcentreerd werken. Hun vingervlugheid is enorm.
      Allers het gevolg van selectiedruk in een stabiel voorspelbaar klimaat.
      (Zie: J P Rushton 1994: Race, evolution and Behavior.)

      Delete
  9. Mijn reactie onder 'LIVE 16:00 Ab Osterhaus en Adam Cohen over toelating Ivermectin voor Covid-19 behandeling"

    https://www.youtube.com/watch?v=FfEGaRrThi0


    Ik gebruik al twee maanden Ivermectine: elke 2 weken neem ik 12 mg. Bij het begin 24 mg en drie dagen later ook 24 mg. Daarna om de 2 weken. Er was een Egyptisch onderzoek waar veel en veel meer werd gebruikt, en daar waren ook totaal geen bijwerkingen.
    Ivermectine is wereldwijd al 3,7 miljard maal voorgeschreven. Niemand die een bijwerking kan noemen. Ook Ab en Toosje en Adam weten niks te melden. Maar toch roepen ze: 'Baat het niet dan schaadt het niet' is niet goed genoeg voor ons! Zulke risico's nemen wij niet !
    De facto zeggen ze tegen ons: "Ga maar rustig dood, ouwetjes. Ga maar lekker failliet, bedrijfjes. Word maar helemaal gek, jongeluitjes."
    Want een middel voorschrijven dat niet dubbel en dwars is getest, dat durven we niet.
    3,7 miljard proefnemingen zijn blijkbaar niet voldoende.
    Ach, ik kan alleen maar zeggen: Ik hoop dat deze mensen ooit hun gerechtigde straf niet zullen ontlopen. Dat er ooit een rechter komt die hen veroordeelt. Dat hoop ik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je hebt al 1 +duimpje en een vraag.

      Delete
    2. Wolfie,

      heb je gezien hoe ik een veilige manier vind om mijn afschuw over deze idioten ( die ons de veilige medicijn Ivermectine onthouden) verwoord: "Ik hoop dat ze een keer in een goede rechtbank worden veroordeeld."

      Dat is veel verstandiger dan te roepen : "schiet ze neer." Want dat gaan ze geheid tegen je gebruiken als het uur U eenmaal is gekomen.


      Ja, het leven is hard:

      Zij mogen onze oudjes ter dood veroordelen, op grond van hun volledig irrationele 'bezorgdheid' om ons:
      "Oei Oei, die Ivermectine is nog niet jarenlang goed onderzocht, en dus kunnen we dat risico niet nemen ! "

      Maar wij mogen ons niet met geweld verdedigen.

      Waarom niet? Omdat ZIJ aan de macht zijn.
      Het is nu eenmaal niet anders.Het leven is hard.

      Delete
  10. Ik zag in de column van de NRC dat Roseanne Hetzberger bij Op1 was geweest en het had opgenomen tegen Baudet en Haga.

    Ik kreeg wel door dat het nioet helemaal goed was gegaan voor haar: ze moest 'zwemmen door een riool van leugens, halve waarheden en kretologie." zo klaagde ze.
    Maar onder haar stuk stonden ook enkele reacties die Haga en Baudet juist prezen.
    Bij Gemist heb ik de uitzending dan eens bekeken. ( Mijn TV is vrijdag weer aangezet door een technicus. Is al de vierde keer in een jaar dat hij dat doet. Ingewikkeld ding.)

    Tot mijn vreugde waren Baudet en Haga heer en meester over het debat, en was het juist Herzberger in haar vuurrode jurk die keer op keer werd weggezet , en er wat overspannen knikkend en schuddend bij zat.
    Er gebeurde veel die uitzending.
    Zeker de moeite waard om nòg eens te bekijken.


    ReplyDelete
    Replies
    1. https://www.npostart.nl/op1/POW_04596562

      https://www.nrc.nl/nieuws/2021/01/16/bullshitbingo-bij-op1-a4027788

      Delete
  11. Ik had reeds besloten me te laten inenten.

    Dat staat nu opnieuw op losse schroeven!

    Allereerst: zonder pasje geen prik!!!

    Dat wordt dus waarschijnlijk een half jaar wachten.

    Daarnaast zijn er ook wel erg veel alarmerende berichten. Over voorspelbare side-effects, zoals allergische reacties maak ik me niet druk. Maar er lijken af en toe auto-immuun reacties te worden opgewekt, en vreemd genoeg in clusters (Noorwegen, Israel).

    https://sputniknews.com/middleeast/202101171081793901-second-dose-in-doubt-after-pfizer-vaccine-reportedly-leaves-dozen-of-israelis-with-facial-paralysis/

    Ik kan hierover geen enkele verklaring verzinnen.

    Ik heb tijd tot april, of veel later als ik niet gelijk een pasje krijg!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wat voor een pasje heb je dan nodig?

      ==
      Dr Been zegt dat de mensen die overlijden door de vaccinatie wellicht zo zwak waren dat ze de vaccinati-bijwerkingen niet konden handlen.

      Dat lijkt me aannemelijk. ( Duitsland: 800.000 mensen ingeent, 10 doden. Dat is niet zo veel, als je ook heel erg zwakke oudjes inent.)

      ===
      Aangezichts-verlamming?
      Dat is mionder leuk, en daar heeft dr Been niks over gezegd.

      Delete
    2. [Aangezichts-verlamming?]

      Dat is nog peanuts, vergeleken met deze 2:
      https://www.bitchute.com/video/mL3pwUeQfbnf/
      https://www.bitchute.com/video/GMEufyt8spi6/

      En dit was een gezonde vrouw van in de 30. Maar je kunt de APE misschien inruilen voor een rolstoel?

      Delete
    3. Wolf,

      Om die vrouw te zien en horen in film 2, dat is afschuwelijk.

      Maar het is wel belangrijk om te weten:
      1) Hoe vaak dit gebeurt.
      2) Hoe het met deze vrouw afloopt.

      Bij medische ingrepen in Nederland sterven 17000 mensen per jaar, als ik het goed herinner. Niemand die roept: afschaffen die operaties!

      Vaccineren is een riskante ingreep: het gaat niet altijd goed. Maar het saldo, de gezondheids-winst, is vaak enorm groot.

      Vb: In India werden elk jaar 350.000 kinderen verlamd
      door polio.
      Dat zouden in 20 jaar tijd 7 miljoen kinderen zijn.

      Sinds er polio-vaccins worden gegeven, zijn er in 20 jaar tijd niet 7 miljoen, maar 450.000 kinderen getroffen.
      ( Bill Gates krijgt daarvan de schuld, maar nu de Indiers het in eigen hand hebben, zullen er niet minder fails zijn. Bill Gates was uit de VS en dus een economische concurrent voor de grote Indiasse parmaceuten en werd daarom verdreven, zo is mijn inschatting.)

      ---

      Ik hou het bij Ivermectine en probeer nog wat verder af te vallen.
      Mijn diabetes heb ik met drie maanden ketogeen eten eigenlijk al 'verslagen' :
      HbA1c is 5,6 % ( de streefwaarde 4 tot 6)
      Dat was in juni nog 6,3 en in november nog 6,4.



      Delete