Friday, July 28, 2023

1398 Een insider vertelt hoe crimineel en moorddadig het Kapitalisme is geworden voor de gewone mensen.

De heer Calley Means werkte als adviseur voor presidenten en voor grote bedrijven als Coca Cola. 

Hij slaat nu alarm:  

Wat eens goed bedoeld was, namelijk kinderen van arme ouders extra voedsel geven, dat is nu een manier geworden om die arme mensen allerlei chronische ziekten te geven en aan die ziekte te verdienen.  

Als je er tegen wil ageren,  word je door 'Humanitaire Organisaties' (*)  voor racist uitgemaakt:  "Jij bent  tègen de armen! " 

Waarom doen die 'Humanitaire Organisaties' dat ?  Zien ze niet dat het protest terecht is?    Misschien wel,  maar ze worden omgekocht (meestal beseffen ze dat zelf niet)  door bedrijven als Coca Cola,   dat elk jaar 10 miljard van de overheid krijgt voor haar cola-flesjes op de schole: energie drankjes voor de arme kinderen.

En door Pharma bedrijven die de pilletjes verkopen waarmee je weer mager kan worden, als je een tiener bent die 100 kilo weegt.  Of anti-de-pressiva  die je nodig hebt omdat je depressief werd doordat je niet meer bewqeegt, en alleen nog eet. 


De lagere klasse wordt uitgemolken. Bewust ongezond gemaakt.  Ze leven 11 jaar korter dan de rijken. 

In feite wordt de gewone man uitgemolken, want die betaalt de belasting. En  'the very poor do the dying'. 

Er sterven zeer veel mensen aan drugs als fentanyl,  maar  bij 90 % van de overleden verslaafden  begon het met een doktersvoorschrift. 

NB:  Calley Means  en Tom Bilyeu spreken beiden snel, en onderbreken hun eigen betoog vaak met nieuwe gedachten. 

Je kunt de engelse ondertiteling aan zetten.  Je kan ook de snelheid op 0,75 zetten. En je kunt beiden tegelijk doen en ook nog alles win het Nederlands laten vertalen.  Dat deed ik. Dan zie je dat de AI  er soms niet uit komt en enkele regels overslaat.

Het belangrijkste zegt hij in de eerste 30 minuten. ( Maar ik heb niet alles beluisterd). 

Het is niet te bewijzen dat wetenschappers bewust kwaadaardig zijn. Misschien geloven ze dat ze goed bezig zijn. Maar voor een slachtoffer helpt dat niks. 

Anti-biotica en moderne technieken hebben de medische wereld een enorm goed imago verschaft:  Men ziet hen als heel positief. 

Dat vertrouwen wordt nu misbruikt. Alle moderne medicijnen kunnen de toename van diabetes, haatr en vaatziekten etc.  niet stoppen , zoals anti-biotica en hygiene destijds wèl effectief waren.          




(*) Means noemt dat 'organisations of trust': de belangenorhganisatie voor de Zwarten  ( NAACP)  en de belangen-organisatie voor de  spaanstaligen: The Hispanic Federation". 

Maar in Nederland worden  het 'Bureau voor de Voeding' en het RIVM  op dezelfde manier gebruikt door Big Pharma en Big Food,  zo  is mijn ervaring.   



69 comments:

  1. Boer Kees Huizinga geeft zijn wekelijkse vlog op Nieuwqe Oogst.

    Mijn reactie liegt er niet om:

    Ja, maar de oorlog is een ramp die er niet bij hoort, beste Kees.
    Die hebben we misschien wel aan jouw bazen te danken, Kees. ( Ik ga er maar van uit dat het bedrijf van Kees grotendeels van westerse investeerders is.)
    ( De grote index beleggers als Blackrock willen heel Oekraine voor een habbekrats.Dat is een van de redenen van deze oorlog.)
    Die oorlog, daar is voor gekozen. Door de Amerikanen.
    Helaas hebben die Amerikanen onze media al 40 jaar in handen, dus het Europerse volk hoort elke dag de versie van Amerika.

    Ook al begint Amerika de ene oorlog na de andere: Vietnam, Yugoslavie, Irak, Afghanistan, Libie, Syrie en als laatste Oekraiene. Tòch maken ze ons wijs dat zij de Good Guys zijn. Onbegrijpelijk. Zo goedgelovig zijn we blijkbaar.
    Zijn de Russen begonnen, denkt U ?
    Dan moet U toch echt eens goed gaan kijken.
    Dan laat U zichzelf echt bedriegen. Het was een uitgelokte oorlog.

    Is Rusland ook al in Georgie begonnen zegt U ? Nou, een onderzoek door de EU heeft geoordeeld: Niet door Rusland begonnen.
    Is Rusland in Tsjetsjenie begonnen, zegt U ? Nou, de CIA- man Graham Fuller heeft uit de doeken gedaan hoe hij die Tsjetsjenen heeft opgeleid tot terroristen, om tegen Moskou in opstand te komen.
    Is Rusland in 2014 begonnen zegt U? De opstandelingen waren de eerste maanden van de opstand heel boos op Putin omdat hij heb niet hielp. Pas in september begon Rusland echt te helpen, maar Putin eiste wel dat Igor Girkin / Strelkov eerst werd ontslagen.

    Amerika heeft werkelijk vele malen gezegd dat ze Rusland verder zouden gaan kapotmaken.
    Enkele voorbeelden: in de Wolfowitz Doctrine. Door Dick Cheney, lees de memoires van CIA baas Robert Gates. Brzezinki adviseerde het in 1997. PNAC adviseerde het in 2000. In 2004 pleegden ze de Oranje Revolutie in Kiev. En in 2013 begonnen ze met wat uiteindelijk deze oorlog was. Amerika lokte het uit. Rusland moest òf reageren en aanvallen, of zou te laat komen.
    'Wij' riepen steeds: "We gaan ons er niet mee bemoeien hoor ".
    Toen Rusland zijn veiligheid ( NATO op veilige afstand) niet kreeg in het december 2021 ultimatum, wilde men het dus afdwingen.
    En inderdaad, in maart 2022 was er zelfs tweemaal een vrede zo goed als rond tussen Zelenski en Putin. Eerst onder begeleiding van de Israelische premier Naftali Bennett. Daarna door tussenkomst van Erdogan, in Ankara. De oorlog zou stoppen. Oekraine niet bij de Nato. Donbass niet langer onder Kiev bombardementen, Rusland terug naar huis. Krim blijft bij Rusland, zoals 90% van de Krim bevolking wil. Dat was de deal. Maar ..... In beide gevallen was het Amerika (en Boris Johnson) die zei: "Die vrede gaat niet door. Verder vechten. Wij gaan wapens sturen".
    Mijn conclusie: Wij, de Nato, wij zijn de grote oorlogszuchtigen. Elke druppel bloed die daar stroomt is ònze schuld.

    En omdat onze media en onze politici zijn geselecteerd op 'bedrijfsblindheid' ( Als ze zien hoe het werkelijk zit en dat schrijven of zeggen, is het einde carriere voor de politicus of journalist) , zult U het zèlf moeten doen, beste boer en burger. U zult dit moeten stoppen, want U en uw kinderen zijn echt de volgende slachtoffers. Als U dat nog niet door hebt, dan sterft U uit. precies zoals de wetmatigheid van Darwin het voorschrijft: alleen zij overleven die het door hebben.
    Lekker lui niks doen en denken dat de overheid ons beschermt: het kan niet meer. Onze overheid is 'ingekapseld' ( captured ) door een Macht die vijandig aan ons is.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
  2. The Duran spreekt over The Moscow Times.

    Ik schreef:
    About The Moscow Times owner.
    Derk Sauer is the Dutch owner of The Moscow Times. His tweets are fanatic anti Russia. Sauer is affiliated to the Socialist Party in Holland, which was started around 1972 by staunch communists ( Mao adepts). If I have to characterise Derk Sauer I would say: He wants to break down old civilisations , traditional values ( posing as a left winger) while getting rich himself.. He was leader of the "Dutch soldiers Association" ( Did he have ties to the government? I would not be surprised. His stepfather was an MP). Then headed a yellow pages magazine ( Story), and in 1989 went to Moscow to start the Russian editions of Cosmopolitan and Playboy and a lot of others. He sold these titles for 142 million $ and bought a 9% share in the nr 2 paper in Holland, NRC. But his staff rebelled and he was thrown out. In 2017 he bought The Moscow Times back. In march 2022 he left Russia, like many other enemies of Putin. Full story: Wikipedia: Derk Sauer.

    ReplyDelete
  3. Van de website van Larry C. Johnson: Het narratief "UA gaat winnen van de RF" gaat ter ziele. Bevestigd door een hoge ome: "Retired British AIR VICE-MARSHAL SEAN MICHAEL BELL, showed up yesterday on Sky News and departed radically from his previous rosy scenario analysis where he insisted Ukraine was triumphing over those dastardly Rooskies." E i n d e l i j k gaat het besef doordringen. UA wordt onder de bus geflikkerd -was te verwaxhten, nietwaar?- en nu maar hopen, dat de RF zich niet weer een poets laat bakken.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ook de Iraniërs zijn er inmiddels achter gekomen, dat het SLI een lege huls is geworden met een hoop bluf & blah-blah.
      Deel 1 en deel 2. De joden in de wereld gaan het moeilijk krijgen en het zijn er ook niet veel. Enjoy !

      Delete
  4. Voorzichtig: Satire! Zo werkt dat in Oekraïne. Alles voor Ze Big Guy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bron. Wie zei ook weer, dat Duitsers geen humor kennen?

      Delete
  5. Terwijl niemand keek, veroverde de RF (Russische Federatie) bijna heel Afrika, zonder 1 schot te lossen! 😎 Cool man.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Het geroof & geplunder van complete werelddelen door de joden moet maar eens zijn afgelopen.

      Delete
    2. [veroverde de RF bijna heel Afrika]
      Daar hoort natuurlijk een plaatje bij.

      Delete
  6. Nog maar weer eens Covid-19: Mensen werden door de ventilators vermoord, met de nodige commentaren. Dr. Mike Yeadon spreekt. Alles was een leugen.
    Zoeken met duck-duck: "hospitals murdered by ventilator". Als eerste krijg je 5(!) fact-check sites: dan weet ik het wel, dat zijn beroepsleugenaars.

    ReplyDelete
  7. Gelukkig is dit allemaal niet echt.
    Anders zouden de media het wel melden!
    https://twitter.com/i/status/1684406730044706817

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, inderdaad. Goed stilgehouden door de media. Je weet toch hoe die werken? Alle rechtstreekse uitzendingen gaan met 2 of 3 minuten vertraging de zender op. Dus doet zoiets zich voor, dan kunnen ze het er gewoon uitknippen. Alle andere programma's worden van tevoren opgenomen, dus dat is helemaal geen probleem.

      Delete
  8. Tom Lassing: Wetenschap en politiek moet je niet gaan mixen
    https://youtu.be/Ps-yDIrsJwg

    Mijn reactie:

    Ik heb Corona destijds goed gevolgd, en heb er meer dan 100 blogs over geschreven.
    Het eerste was op 27 januari 2020 en heette: Het Coronavirus ... waar eindigt dit.
    Mijn bronnen waren Dr John Campbell, drBeen, drChris Martenson ( Peak Prosperity) , en Medcram, o a.
    Ze wisten al in maart of april dat de Furin Cleavage , een stukje DNA in het Corona virus, nooit of te nimmer in de natuur kon ontstaan.
    We weten nu ook dat 'de omgeving ' van Dr Fauci direct zei: dit komt uit het lab. Maar enkele dagen later kwamen deze bobo's naar buiten met de verklaring: "Het komt uit de natuur. Zeker niet uit het lab." ( Koopmans was een van hen)

    Al deze zaken zijn de laatste maanden bekend geworden door Foia ( WOB) verzoeken en Twitter files.

    Robert Kennedy heeft een zeer ontluisterend boek geschreven ( met 2200 voetnoten. Voor 3 euro te koop bij Amazon) over Faucci. De man hoort thuis in het rijtje Stalin- Hitler - Faucci.
    Maar ja, als de MSM jou beschermen, dan kun je doen wat je wil. 40 jaar lang.

    Prof Jeffrey Sachs zou de kwestie van Corona onderzoeken voor The Lancet, en vroeg Peter Daszak of die een leidende rol wilde spelen, omdat Daszak een spin in het web was. Na enige tijd bleek die Daszak te liegen dat hij barstte. Sachs gooide hem er uit.

    Het Wuhan Lab heeft met Amerikaans geld (Van Faucci ( NIH) middels National Health Alliance het Corona virus ontwikkeld.

    The Young Turks? Met de beeldbepalende Cenk Uygur ? Helemaal afgedwaald wat mij betreft. Komt jaren te laat met zijn verhaal.

    Eerst werd je van de social media gegooid als complotter als je schreef: lab made.
    Nu word je complotter genoemd als je zegt: komt uit de natuur.
    Vermoedelijk omdat ze nu China zwart willen gaan maken met het Corona virus.

    Het virus is gewoon in Wuhan gemaakt, met Amerikaans geld, door Chinezen en Amerikanen vermoedelijk.
    Of het opzettelijk is losgelaten weet ik niet.
    Of de minder grote vatbaarheid voor het virus bij Chinezen en joden en Finnen opzettelijk is ingebouwd ( de ACE2 receptoren zijn bij elk volk iets verschillend) durf ik niet te zeggen. Ik weet wel dat de Neocons in hun PNAC Report op pagina 78 nogal enthousiast zijn over 'dodelijke virussen', zeker als ze extra dodelijk kunnen worden gemaakt voor bepaalde volken ( denk aan Russen) . Daarom had de VS ook 26 van die labs in Oekraiene staan, waar ze vooral etnische Russen als proefpersonen gebruikten.

    Alles bekend bij Putin uiteraard. Maar ook bij mij. Niet bij de TOP journalisten van NRC en Volkskrant etc , ook al meld je het vijf keer per week: ze zullen het echt niet willen weten. What a mess!

    Dus als U over enkele jaren merkt dat uw wereld is ingestort, weet U welke mensen U voor de rechter moet slepen. ( Als het U nog lukt. Als U niet "per ongeluk" door een virusjes geveld bent.... )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jouw blogs staan er, nog. Heb de tjoep niet bekeken: blijkt een pro-UA te zijn. Ook een Eskimo, dus liegt constant. Sorry, geen interesse.

      Delete
  9. Even hier bewaren voor het geval het weer verdwijnt bij Ab.

    Mijn post "Even over Casey Jones" is verdwenen.
    Ik zal hem dus nog een keer schrijven en nu bewaren.
    Casey Jones probeert hier zo vaak als hij kan mijn naam, volledig adres en pseudoniem en het woord antisemiet in één regel pe schrijven.
    Elke kans grijpt hij aan.
    Het gevolg is dat Google na enige tijd die vier met elkaar verbindt en je dit steeds te zien krijgt of als suggestie te zien krijgt.
    Deze techniek volgt op het doxxen, en is pas mogelijk als iemand gedoxxed is.
    Voor een bekend persoon is doxxen soms fataal. Hangt er van af wat hij zei of deed.
    Voor een onbekend persoon als mij is doxxen niet zo erg, want het publiek kent nòch mij nòch mijn pseudoniem, en is niet geïnteresseerd in mij.

    Maar de Eskimo's zijn wèl in mij geinteresseerd.
    U moet zelf uitzoeken wie die Eskimo's zijn. Wie voldoet aan de omschrijving.
    Ik zag dat Casey de omschrijving wel herkende. Ik denk niet dat ze daar bij het CIDI blij mee zijn. Casey heeft een antsemitische kijk op de wereld, zullen ze zeggen.

    En die Eskimo's hebben nogal veel psychiatrische gevallen in hun midden wegens langdurige inteelt.
    De kans dat een van die neuroten denkt dat ie de wereld een stuk beter achter te laten door mij te kielhalen is dus aanwezig.
    Dat maakt het wel gevaarlijk voor mij.

    Als je de Ware Macht bekritiseert heb je moed nodig. Dat heb ik wel, maar ik wil toch zo weinig mogelijk risico lopen. Het doxxen door Casey is dus kwaadaardig.

    Een grappig aspect aan het geheel is wel dat hij ook aan de lopende band 'Lafaard' roept tegen mij. Terwijl er moed nodig is om de ware Machten te bekritiseren. Ik heb hem gevraagd om zelf niet laf te zijn en zichzelf te doxxen: Echte naam en straat en huisnummer en woonplaats graag.

    Maar daar geeft Casey totaal geen antwoord op.
    Aan U om te bepalen wie de echte lafaard is: ik of Casey Jones.

    ReplyDelete
  10. @johanvermeulen4081
    0 seconden geleden
    "Even over het verwijt van racisme"

    Ik begrijp niet zo heel goed hoe het mogelijk is dat het enige land dat je van Racisme kan beschuldigen, en van Apartheid, nu juist zo enorm probeert om racisme in het verdomhoekje te krijgen.
    Dat lijkt me toch nogal tegenstrijdig.
    Vind U niet?
    Wat denkt U ?
    Ik bedoel: Je komt Israel nauwelijks binnen, tenzij je joods bent. Dan kom je àltijd binnen.
    Hun criterium is heel duidelijk: Je moet van òns ras zijn. Dat is cruciaal. Is het mogelijik om nòg racistischer te denken? Lijkt me niet, toch?
    Is er een ander land dat zo racistisch denkt ? Ik hoor het graag.
    Soms komen er wat vluchtelingen binnen, en die worden er dan met zekerheid binmnen afzienbare tijd weer uitgewerkt.

    Dus waarom zijn ze nu zo enorm actief om elke vorm van discriminatie te veroordelen, denkt U ?
    Dat zou toch tegen hen moeten werken, denkt U niet?

    Ik ga het U uitleggen.
    Als je de Media controleert kun je de goedglovige Massa wijsmaken wat je maar wil, ook tegenstrijdige zaken.
    Door de massa wijs te maken dat discriminatie op ras heel erg vreselijk is, worden ze zelf beschermd tegen aanvallen van buiten. Omdat juist hun ras hun eigen criterium is waarop ze iedereen beoordelen. IN of OUT: ben je wel of niet van het juiste ras.
    Zoals Benjamin Disraeli zei: " Everything is race."
    Als je het niet gelooft: lees het oude testament.

    En als jouw ras àlle machtscentra controleert in de westerse wereld:
    1 De Media,
    2 De Bankenwereld,
    3. De Index-Beleggers (Blackrock, State Street etc) ,
    4. de FED,
    5. Big Corporations (met Big Pharma en Big Food) ,
    6. de Politici,
    7. de Denktanks,
    8. Academia,
    9. de NGO's.

    .... dan begint dat wel op te vallen.
    Dus moet je elke kritiek die datar op wijs, op ras, totaal VERBOTEN maken.

    Zo zit het volgens mij in mekaar. Maar ik houd me aanbevolen voor betere inzichten.

    ReplyDelete

  11. @johanvermeulen4081
    26 minuten geleden
    "Even over het verwijt van racisme"

    Ik begrijp niet zo heel goed hoe het mogelijk is dat het enige land dat je van Racisme kan beschuldigen, en van Apartheid, nu juist zo enorm probeert om racisme in het verdomhoekje te krijgen.
    Dat lijkt me toch nogal tegenstrijdig.
    Vind U niet?
    Wat denkt U ?
    Ik bedoel: Je komt Israel nauwelijks binnen, tenzij je joods bent. Dan kom je àltijd binnen.
    Hun criterium is heel duidelijk: Je moet van òns ras zijn. Dat is cruciaal. Is het mogelijik om nòg racistischer te denken? Lijkt me niet, toch?
    Is er een ander land dat zo racistisch denkt ? Ik hoor het graag.
    Soms komen er wat vluchtelingen binnen, en die worden er dan met zekerheid binmnen afzienbare tijd weer uitgewerkt.

    Dus waarom zijn ze nu zo enorm actief om elke vorm van discriminatie te veroordelen, denkt U ?
    Dat zou toch tegen hen moeten werken, denkt U niet?

    Ik ga het U uitleggen.
    Als je de Media controleert kun je de goedglovige Massa wijsmaken wat je maar wil, ook tegenstrijdige zaken.
    Door de massa wijs te maken dat discriminatie op ras heel erg vreselijk is, worden ze zelf beschermd tegen aanvallen van buiten. Omdat juist hun ras hun eigen criterium is waarop ze iedereen beoordelen. IN of OUT: ben je wel of niet van het juiste ras.
    Zoals Benjamin Disraeli zei: " Everything is race."
    Als je het niet gelooft: lees het oude testament.

    En als jouw ras àlle machtscentra controleert in de westerse wereld:
    1 De Media,
    2 De Bankenwereld,
    3. De Index-Beleggers (Blackrock, State Street etc) ,
    4. de FED,
    5. Big Corporations (met Big Pharma en Big Food) ,
    6. de Politici,
    7. de Denktanks,
    8. Academia,
    9. de NGO's.

    .... dan begint dat wel op te vallen.
    Dus moet je elke kritiek die datar op wijs, op ras, totaal VERBOTEN maken.

    Zo zit het volgens mij in mekaar. Maar ik houd me aanbevolen voor betere inzichten.

    ReplyDelete
    Replies

    1. @johanvermeulen4081
      15 minuten geleden
      Klein stukje uit het boek vaan Victor Ostrovsky, ex Mossad agent:

      The next day Ran S. delivered a lecture on the sayanim, a unique and important part of the Mossad's operation. Sayanim - assistants - must be 100 percent Jewish. They live abroad, and though they are not Israeli citizens, many are reached through their relatives in Israel. An Israeli with a relative in England, for example, might be asked to write a letter saying the person bearing the letter represents an organization whose main goal is to help save Jewish people in the diaspora. Could the British relative help in any way?

      There are thousands of sayanim around the world. In London alone, there are about 2,000 who are active, and another 5,000 on the list. They fulfill many different roles. A car sayan, for example, running a rental agency, could help the Mossad rent a car without having to complete the usual doc-

      {p. 87} umentation. An apartment sayan would find accommodation without raising suspicions, a bank sayan could get you money if you needed it in the middle of the night, a doctor sayan would treat a bullet wound without reporting it to the police, and so on. The idea is to have a pool of people available when needed who can provide services but will keep quiet about them out of loyalty to the cause. They are paid only costs. Often the loyalty of sayanim is abused by katsas who take advantage of the available help for their own personal use. There is no way for the sayan to check this.

      One thing you know for sure is that even if a Jewish person knows it is the Mossad, he might not agree to work with you - but he won't turn you in. You have at your disposal a nonrisk recruitment system that actually gives you a pool of millions of Jewish people to tap from outside your own borders. It's much easier to operate with what is available on the spot, and sayanim offer incredible practical support everywhere. But they are never put at risk - nor are they privy to classified information.

      Suppose during an operation a katsa suddenly had to come up with an electronics store as a cover. A call to a sayan in that business could bring 50 television sets, 200 VCRs - whatever was needed - from his warehouse to your building, and in next to no time, you'd have a store with $3 or $4 million worth of stock in it.

      Since most Mossad activity is in Europe, it may be preferable to have a business address in North America. So, there are address sayanim and telephone sayanim. If a katsa has to give out an address or a phone number, he can use the sayan's. And if the sayan gets a letter or a phone call, he will know immediately how to proceed. Some business sayanim have a bank of 20 operators answering phones, typing letters, faxing messages, all a front for the Mossad. The joke is that 60 percent of the business of those telephone answering companies in Europe comes from the Mossad. They'd fold otherwise.

      The one problem with the system is that the Mossad does not seem to care how devastating it could be to the status of the Jewish people in the diaspora if it was known. The an-

      {p. 88} swer you get if you ask is: "So what's the worst that could happen to those Jews? They'd all come to Israel? Great."
      -----------

      Ik denk dat je dit een Complot op basis van 'het ras' kunt noemen.
      Of heeft U een beter idee?


      Het gekke is: mijn blog, dat echt racisme aanwijst waar het bestaat en ons aller lot bepaalr, zal door hen worden verwijderd, met als argument dat IK racist ben.

      Het is niet de dader die wordt zwart gemaakt, maar degene die naar de dader wijst en hem wil stoppen.
      We zien het al jaren.
      En de snurkende massa is niet geinteresseerd.

      Hup, jongens, rennen! De afgrond is niet ver meer ! Alles gaat goed !

      Delete
    2. [Klein stukje uit het boek vaan Victor Ostrovsky, ex Mossad agent:]
      Een paar duizend boekjes kopen en gratis uitdelen? Of de sayans uit de andere landen verwijderen, kan ook een oplossing zijn.

      Delete
  12. Ex-Mossadleider: Netanyahu-regering erger dan Ku Klux Klan
    ZATERDAG 29 JULI 2023 - 03:05 AM
    Het voormalige hoofd van de Israëlische Mossad zegt dat de regerende coalitie van premier Benjamin Netanyahu gevuld is met "extreme gekken" die "veel erger" zijn dan de Ku Klux Klan.

    In een interview op donderdag zei Tamir Pardo, die de Israëlische inlichtingendienst leidde van 2011 tot 2016, dat minister van Nationale Veiligheid Itavar Ben Gvir en minister van Financiën Bezalel Smotrich "verschrikkelijke racistische partijen" vertegenwoordigen -- respectievelijk Jewish Power en Religious Zionism -- die de Klan doen verbleken.


    Pardo zei dat suggesties dat Netanyahu onder druk wordt gezet door extremisten onjuist zijn. Hij vertelde aan Kan radio: "De leider ( Netanyahu) heeft zijn verstand verloren. Er zou niets gebeurd zijn als de premier dit proces niet had geleid."

    Om de vergelijking kracht bij te zetten, wees Pardo op Smotrichs oproep tot de grootschalige vernietiging van een heel Palestijns dorp. In de nasleep van de moord op twee Israëlische broers, gaf Smotrich een tweet een Like waarin een Israëlische burgemeester van de Westelijke Jordaanoever de regering opriep om "vandaag het dorp Huwara weg te vagen".

    Toen hem werd gevraagd waarom hij de tweet "liked", zei Smotrich: "Omdat ik vind dat het dorp Huwara moet worden weggevaagd. Ik denk dat de staat Israël het moet doen," eraan toevoegend dat "God verhoede" dat particuliere Israëliërs het heft in eigen handen nemen.


    Eerder riep Smotrich op om Palestijnse moeders te scheiden van Joden in de kraamafdelingen van het land, door te zeggen: "[Mijn vrouw] zou niet willen slapen naast iemand die net bevallen is van een baby die misschien over twintig jaar haar baby wil vermoorden,".

    Ondertussen versierde minister van Veiligheid Ben-Gvir zijn huis met een poster van massamoordenaar Baruch Goldstein, die in 1994 28 moslimaanbidders doodde en 125 verwondde in het bloedbad in de Grot van de Patriarchen.

    Pardo, die de hypocrisie van de Israëlische regering blootlegde, zei dat als een ander land wetten tegen Joden zou aannemen die vergelijkbaar zijn met de anti-Palestijnse wetten die door de Knesset worden aangenomen, dit als antisemitisch zou worden beschouwd. Deze week is er bijvoorbeeld een wet aangenomen die ongeveer de helft van de kleine steden in Israël het recht geeft om Palestijnen te verbieden er te gaan wonen.
    --------------- tot hier bij Ab plaatsen? ------

    Pardo heeft zich uitgesproken tegen het streven van de regering Netanyahu om het Israëlische rechtssysteem te hervormen. Middle East Eye merkt op dat Pardo in een toespraak tegen die poging zei dat als er een wet zou worden aangenomen die het Hooggerechtshof de mogelijkheid zou ontnemen om een "redelijkheidstandaard" toe te passen, Israël "vergelijkbaar zou zijn met Iran en Hongarije - ogenschijnlijk een democratie, maar in de praktijk een dictatuur".

    Die wet werd maandag aangenomen, na maanden van enorme protesten in het hele land. Pardo legt de schuld voor de verdeeldheid bij Netanyahu: "Een natie is in tweeën gescheurd en de premier knippert niet met zijn ogen en toont blijdschap op zijn gezicht."

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://www.zerohedge.com/geopolitical/ex-mossad-chief-netanyahu-government-worse-ku-klux-klan

      Delete
    2. [tot hier bij Ab plaatsen?]
      Het is wel confronterend, lijkt mij. Maar proberen kan altijd.

      Delete
    3. Wolf, was meer een aantekening voor mezelf hoor. Ik heb het al geplaatst.

      Mogelijk dat ik mevreselijk veel gezeik op de hals haal.
      Misschien wel ernstige zaken: lichamelijke molest, brandstichting etc.
      En dat alles helemaal voor niks: er is natuurlijk totaal geen publiek.

      Maar goed. Ik deed het toch.

      Delete
  13. Rand Paul: Fauci LIED TO Congress; Senator FIGHTS BACK Against Social Media CENSORSHIP

    ReplyDelete
    Replies
    1. Op minuut 7: Fauci zei tegen Het Congres dat hij geen Gain of Function onderzoek financierde in Wuhan.

      Maar nu zijn de documenten vrij gekomen waarop staat dat het wel is gebeurd. Zelfs het 'Grant Number' ( de officiele toekenning, het polisnummer bij wijze van spreken ) van dit onderzoek is bekend.

      Dus Fauci loog onder ede tegen het Congres.

      Daar hoort een zware gevangenis straf bij.

      Delete
  14. Weer zo'n enorm succevolle speech van Trump voor een zeer groot en enthousiast publiek, in Erie, Pensylvanya:

    BREAKING NEWS: Trump Ruthlessly Attacks 'Biden Crime Family' At Raucous Rally In Erie, Pennsylvania

    Kijk zeker de laatste 5 minuten.

    ReplyDelete
  15. Replies
    1. Anders ben je je bankrekening kwijt, zoals Dr. Mercola en Nigel Farage. Leve de -kuch- democratie.

      Delete

  16. @janne42
    4 uur geleden
    @caseyjones1939 Ik heb geen enkele racistische opmerking gemaakt noch heb ik naam en adres van iemand openbaar gemaakt. Ik ben jou niets verschuldigd. Je bent een huichelaar want je etaleert de voorwaarden die geweld mogelijk maken breeduit hier op dit kanaal maar verschuilt je achter dat je niet oproept tot geweld. Je schrijft: :"maar mocht iemand tot geweld willen overgaan dan hoop ik dat hij/zij dankzij mij niet bij de echte Johan Vermeulen aanklopt die onschuldig is.". Je geeft dus te kennen dat door jouw toedoen geweld mogelijk wordt gemaakt. en dat geweld tegen Vermeulen gerechtvaardigd is omdat hij 'schuldig is".
    In plaats van deze actie had je ook zijn naam en adres niet kunnen vermelden en aangifte kunnen doen bij de bevoegde instanties. Het is je ook niet te doen om de buurman te beschermen want dan had je er voor kunnen kiezen geen naam en adres te openbaren. op dit kanaal. Je bent gewoon uit op wraak zonder de mogelijke consequenties te willen zien. Dat is laag. Erg laag. Hier laat ik het bij.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ​ @janne42 Dank voor uw steun, Janne. De kans dat een onevenwichtig figuur denkt de wereld te verbeteren door mij wat aan te doen is inderdaad best aanwezig. ( Net als bij Fortuyn. Wel;licht was de moordenaar er toe aangezet door 'belanghebbenden'. Dat kan in mijn geval ook gebeuren. Casey is dan op ditr moment een 'plausible deniability' aan het opbouwen: de moordenaar van "Vermeulen' werd geinspireerd door Casey. ( Terwijl tot die moord op mij al lang is besloten.)

      In een rechtvaardige wereld zou ik ook direct tot aanklacht tegen de mij onbekende Casey Jones overgaan. Maar de mensen die zo'n klacht moeten behandelen zijn doordrenkt van het huidige 'Heilige Huisje' : Holocaust mag niet onderzocht worden en kritiek op die éne groep is absoluut misdadig. ( Op àlle àndere groepen is het prima, en kritiek op blanken is het zelfs noodzakelijk........ over discriminatie gesproken ! Ja, van de gewone man wordt wel verwacht dat ie compleet schizofreen is: Hier Mòet je discrimineren, Daar is het een doodzonde.)
      Zo'n klacht is dus vrij kansloos.
      Er is gewoon geen infrastructuur meer die mij beschermt.

      We moeten er maar het beste van hopen.
      Misschien nòg schadelijker is dat door AI mijn naam, adres, straat en de verwijten van Antisemitisme en Hkost ontkenner in de toekomst altijd uit elke google zoekpartij rollen.
      ( Daarom plaatst deze Casey ( die zijn eigen naam en adres natuurlijk niet geeft, maar mij laf vindt ! ) het zo vaak hij kan.
      Alweer een schade die mij wordt toegebtacht, want ik discrimineer niet, en ik ontken niet dat er veel joodse mensen zijn gedood. Ik vraag om beter onderzoek, want wat nu de 'communis opinio' is omtrent de h-kost, dat kàn niet waar zijn. Je kunt niet in 1990 6 miljoen slachtoffers hebben, in 1992 er 3 miljoen af halen ( Auschwitz ging van 4 naar 1,1 miljoen) en er dan in 1993 nog 6 miljoen over hebben. Dit is maar één voorbeeldje. Joodse intellectuelen als Unz, Sabrosky, Menuhin,

      Enfin, er zijn nauwelijks mensen die dit lezen, dus een rechtszaak zou wel heel erg idioot zijn van onze 'Rechtspraak', alsof ze niks beters te doen hebben. En elke publiciteit omtrent deze zaken wordt uiteraard geschuwd. Mocht ik worden aangeklaagd, reken maar dat het in de publiciteit komt ! En niet zo'n beetje ook.
      Toen ik in de NRC werd ik nooit anti-semiet genoemd. Dat kunnen ze natuurlijk niet bewijzen. En dan verliezen ze een rechtzaak. Maar zee kunnen het wel suggereren. De lezer ziet het verschil niet . Ze schreven: Op internet blijkt deze geldschieter zich anoniem in antisemitische bewoordingen uit te laten over een joodse elite in Israël en de VS die verantwoordelijk zou zijn voor 9/11 en diverse oorlogen die de Amerikanen voerden.

      Delete
    2. VERVOLG

      'Antisemitische bewoordingen".
      Wat valt daar wel onder en wat valt daar niet onder.
      Nog crucialer: Mag men de waarheid schijven, ook als die ontluisterend is voor een groep ?
      Mag men zeggen wat de statistieken aangeven?
      Mag men zeggen wat er in de geloofs-artikelen van een groep staat?
      Of mag dat niet ?
      Als dat niet mag, dan is samenzwering ( als groep iets bekokstoven dat de outgroep schade toebrengt, zonder dat het bekend mag worden) dus legaal. Het Kwaad is dan legaal gemaakt !
      Is dat het doel van Het Recht? Om de boosaardigen te beschermen?
      Dat lijkt me toch niet.

      Beste Janne 42,

      goed dat je me mentaal ondersteunt, en goed dat je zegt dat je alle discussies wil bewarenm. Ik heb er zelfg geen zin in , helaas.
      Ik gun me de luxe om geen dingen tegen mijn zin te doen. Verbluffend hoeveel werk je kan verzetten met die manier van werken.
      Stuur ze maar een keer op , op een sd kaartje.
      Ik wil je er wel voor betalen.

      Tenslotte:
      Opmerkelijk: Ik las in de krant dat elke 2 weken in Amsterdam joden protesteren tegen het afglijden naar fascisme en dictatuur, door Netanyahu. Die mensen begrijpen het. Net als ik. Je moet tegenwicht bieden tegen de aberraties, om evenwicht te houden. Dat doen deze mensen ( hun vrienden zullen hen er om haten) . Dat doe ik ook. en ik word door sommigen ook gehaat.
      Helaas zit de wereld boordevol met laffe en luie mensen.
      Maar bij democratie hoort: mee doen. Waarheid zoeken, Het goede nastreven. Tell the truth en shame the devil.
      Mensen doen het niet. Sukkelen mee in de massa. Evolutionair logisch. Veilig. Maar de meeste groepen zijn geelimineerd door vijanden. Er is nog geen promille over.
      Maar elke groep heeft ook martelaren: dankzij hen heeft de groep overleefd. Ik hoop geen martelaar te worden. Ik vertel de waarheid en maak de duivel te schande. Ik nodig uit om me te corrigeren.
      Geen interesse ? OK. Dan komen ze in een dictatuur. of erger: dan gaan ze dood. Hun kinderen dan toch. Ik heb mijn plicht gedaan.

      Delete
    3. Waar voer je deze discussie? Kan het niet vinden bij Ab G.

      Delete
    4. Dit is de video:
      223 Rusland: ""Westen kwam graandeal niet na!"" Ab Gietelink

      Ergens onderaan van de lange reeks van 27 reacties:

      @adobe-fe9yu
      2 dagen geleden
      Op de NOS site: Nederlander vecht nog steeds voor Oekraïne: 'Het is alles wat ik nog heb'

      Deze nederlandse strijder in buitenlandse dienst wordt geïnterviewd als zijnde een held, Kysia Hekster, al soppend op haar stoel, neemt het kritiekloze interview af.
      Alle heisa rondom de Syriegangers enkele jaren geleden was opgeklopte propaganda. Dat is nu wel duidelijk.
      Beantwoorden
      27 antwoorden

      Delete
    5. Zo te zien krijgen Ab en jij steeds meer bijval. De staatstrollen rest niets meer dan ordinair gescheld. Nederlandse junta in verval ...

      Delete
  17. Ik volg het niet echt, maar dit klint echt niet goed voor de Biden familie:
    Fox: YT:
    Jesse Watters: Devon Archer just flipped on the Bidens, and it’s bad

    ReplyDelete
  18. Ik word hoe langer hoe groter fan van colonel Doug Macgregor.

    Hij weet àlles van geschiedenis.
    hij weet àlles van militaire strategie en materieel.
    En hij kent zijn Frankfurter Schule kostgangers en hun agenda.

    YT: minuut 9 tot 15.
    The Russians Have Hit An Enormous Nail On The Head

    ReplyDelete
  19. Levensteken van Gonzalo Lira. Geheel beroofd van al zijn bezittingen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. En een tjoep, I'm About To Cross The Border. 115.860 weergaven 14 uur geleden in première gegaan! Of 'ie in de belangstelling staat. 😎

      Delete
    2. Deel 2 en deel 3 staan er ook al. Inmiddels rijzen er vragen in de comments, gegeven onder 12:51PM, of GL geen agent van het Westen is. Het zou kunnen, dat hij CO is ... Daar zit wel wat in, als hij -min of meer- wordt vrijgelaten (zonder enkelband en mét papieren) en nu -bijna- bij de Hongaarse grens staat. Hij heeft bijna 1.000km moeten rijden door een voor hem vijandig land ...
      Even pas op de plaats maken lijkt mij verstandig.

      Delete
    3. Zelfs Scott Ritter heeft hem genoemd in zijn laatste tjoep, welke ik niet heb gezien.

      Delete
    4. Maar wat deed hij dan ion het voordeel van het Westen?

      Iemand als Gonzalo laten verdwijnen is erg negatieve publiciteit voor Oekraine.
      Ze willen hem inderdaad het liefst het land uit hebben, dan spreekt hij met iets minder autoriteit.

      Natuurlijk doe ik ook maar een gok.

      Delete
    5. Film van Scott Ritter over GL met eronder een hele hoop comments, die alle voor-zich spreken.

      Delete
  20. Een mens heeft niet veel nodig om een goede avond te hebben ....
    https://youtu.be/IwpFSXzi74A
    I fall to pieces

    ReplyDelete
  21. KIjk naar dit fragment ( 1 minuut) :
    Nuland responds to Elon Musk tweet stating she’s pushing war

    Het 'Oude Volk' heeft 'verdraaiing' en 'misleiding' en in het engels 'spinning' tot een talent binnen haar groep geselecteerd. ( Jongens die er goed in waren huiwden meisjes die een rijke vader hadden: minder honger, meer overlevenden).

    Je ziet hier het resultaat.
    Feiten: 1. Nuland werkt als geen ander al 20 jaar aan deze oorlog.
    2. Ook nu is zij de machtigste Neocon in de Biden regering die door duwt.
    Elon Musk heeft dus 100 % gelijk.

    En wat antwoordt Nuland (mevrouw Nudelmann) op de aantijging van Musk?

    Ze antwoord met een waar feit: "Als Putin morgen stopt met de oorlog, dan is die voorbij."

    Dat klopt.
    En dan komen de Nato raketten op korte afstand van Moskou te staan. Dan komen de bio-labs weer in actie, en dan staat Rusland schaakmat.

    De economische band tussen Rusland en Oekraine en Europa is al verloren, dus Rusland en Europa hebben al gigantische schade geleden, om van de doden nog maar niet te spreken.

    Maar Nuland wil verder en verder. Ze riskeert een kernoorlog. 'Riskeert' ? Het zou me helemaal niks verbazen als dat het doel is.




    ReplyDelete
  22. Midden in een stad. Hoe zou het er in de Erasmus Uni in Rotjeknor er uit zien? Ben je mooi klaar mee. Fauci !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ze moeten al die "gain of Function' wetenswchappers onmiddellijk voor 1 jaar achter slot en grendel zettewn. Vanaf morgen.
      Iedereen voelt aan dat dit agressief bedoeld onderzoek is.

      Delete
    2. Voor 1 jaar?!? Levenslang, zonder kans op vervroegde vrijlating of gratie. Het zijn massamoordenaars.

      Delete
  23. 2 Kanalen met plaatjes & humor van dezelfde tekenaar.

    ReplyDelete
  24. Replies
    1. Nog meer vaccinatie nieuws: Personeel van pfizer kreeg een aparte prik ...

      Delete
    2. Ja, maar die posters van Campbell daar ben ik niet zo mee bezig.
      Ik weet niet hoe ik die moet gebruiken.

      Delete
    3. Sorry, het ging mij meer om zijn (medische) boek in .pdf vorm onder de aandacht brengen.

      Delete
  25. Over Navalny: Hij is veroordeeld tot 19 jaar gevangenisstraf. Het SLIreageert op de gebruikelijke, hypocriete wijze.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik zou willen dat er een gevangenen ruil komt met Assange.

      Delete
  26. Ab in gesprek met Jan Pronk. ( deel 225)

    johanvermeulen4081
    1 seconde geleden
    Tja, Ab. Ik heb tot minuut 38 gekeken. Toen hield ik het niet meer vol.
    Deze heer Pronk zegt zulke ongelooflijke dingen die totaal niet juist zijn, dat je je eigenlijk moet schamen hem te hebben geinterviewd. Hem een podium te hebben gegeven.

    Ergste punt: Er was een afscheidingsbeweging.
    Daar wil Pronk zijn analyse beginnen.

    Dat die geheel het gevolg was van een coup door de VS op touw gezet, dat vind Pronk niet relevant !

    Er was natuurlijk een heel beladen geschiedenis tussen het etnisch-Russische Oosten en het niet etnisch Russische westen. ( En de Neocons hebben in hun PNAC Report en in hun Training Circular 18-01 en in hun Color Revolution handboek van Gene Sharp staan: Reeds bestaande wrijvingen en rebelse bewegingen zijn zwakke plekken. Daar maak je gebruik van om een land kapot te maken: steun de rebellen en steun hun coup: met wapens, trainingen, geld, Media etc. )
    Precies dàt zagen we in 2013 en 2014.
    Direct na de coup werd het Russisch als officiele taal verboden. Het was onmiddellijk duidelijk dat het slecht zou gaan aflopen`met de etnische Russen.

    Voorbeeld:
    Er waren Krim mensen gaan protesteren tègen de Maidan. Dat was nog voor de coup. Die werden uit de bus gehaald en mishandeld en enkelen vermoord, meen ik.
    Voorbeeld:
    In Odessa werden etnische Russen een vakbondsgebouw in gedreven. Dat werd in brand gestoken. Mensen verbrandden levendig. Sommigen sprongen van drie hoog uit de ramen. Beneden gekomen en met gebroken benen werden ze dan voor de zekerheid nog dood geknuppeld ! Als U me niet gelooft: kijk naar deze video:
    You Tube zoekterm: Burnt alive in Odessa: Truth seeker.
    Op 12:18 zie je hoe iemand die uit het raam sprong, word doodgeknuppeld als een zeehond.


    Is het vreemd dat die mensen zich willen afscheiden?
    Wie zou daarvan de reden zijn? Putin?

    We kennen toch de geluidsbanden uit januari 2014 van Nuland die tegen de ambassadeur Pyatt zegt wie straks, als de coup gepleegd zal zijn, premier moet worden: Yats. Niet Klitch en niet Tyagnybok.

    Over de doden op Maidan: we kennen tcoh de geluidsbanden van een Estlandse minister en waarnemer ( Umar Paet ) die tegen de hoge commissaris van de UNHCR Catherine Ashford zegt: "We horen dat de schutters op de Maidan niet de Berkut was, maar dat het kwam uit het kamp van de de opstandelingen." ( De bekende snipers, de 'Men in Black' die altijd op beide partijen schieten, om bij een burgeroorlog het lont echt aan te steken. Hun loon komt uit Washington...)

    Dit was maar één klein aspect uit het verhaal van Pronk dat tenenkrommend onoprecht was.
    Ik zal meer items schrijven, die niet al te lang zijn. Om lange lappen te voorkomen.

    ReplyDelete
  27. Agent Zelensky Pt. 1 & Agent Zelensky Pt. 2 en meer interessante films van documentarian and filmmaker Igor Lopatonok.

    ReplyDelete
  28. Het nieuwe (ver)Nederland van rutte & lghbtq-z. Om te kotsen. ZIEK.

    ReplyDelete