Wednesday, April 19, 2023

1384 Robert F. Kennedy jr. weet nog wat je als een mens hoort te doen.

 Ik ken RFK van emotionele beelden voor het Capitool, als 1000 ouders hem toejoelen tijdens een speech: allemaal ouders van kinderen die autistisch werden, daags na hun 20e of 30e  vaccinatie. Ze zwaaien met de foto van hun kind, dat in een plant is verandert voor de winst van Big Pharma.

Kort daarna besloot Big Pharma om een bepaalde conserverende stof ( thimerosal) uit de vaccins te laten, en samen besloten ze om tot het bittere einde het verband tussen die stof en autisme te ontkennen. 

Vorig jaar kocht ik zijn boek over Fauci.  Een doodvonnis,  in een normaal land, in normale tijden.  Niet in Amerika. 

JFK gaat aan de boom rammelen:  hij stelt zich kandidaat voo rhet presidenschap. 

Het is vreselijk jammer dat zijn stem zo goed als onbruikbaar is, eigenlijk niet om aan te horen.  Dat zal zeker problemen geven.

Lees dit artikel.  Je ziet dat deze Kennedy  een geweldige kerel is,  een grote held. 



Robert F. Kennedy Jr. : Om de grote kloof te helen

EDWARD CURTIN - 17 APRIL 2023

 - 2.200 WOORDEN

 


Krediet: Gage Skidmore/Wikimedia Commons

 

Het is vijfenvijftig jaar geleden dat senator Robert F. Kennedy op het podium van de presidentsverkiezingen stapte om te proberen de enorme breuk die in de Amerikaanse samenleving was ontstaan te dichten. Het land was verscheurd door de oorlog in Vietnam, racisme, armoede, de moord op president Kennedy en de aanstaande moord op Martin Luther King Jr. Er heerste chaos toen Lyndon Johnson loog en Richard Nixon hem evenaarde in verbaal en feitelijk verraad. Er brak een oorlog uit tussen Midden-Amerika en de elites die de regering leiden. Een grote kloof tussen blanken en zwarten, rijk en arm, de arbeidersklasse en de hogere klasse was ontstaan. Het Tet Offensief had net de officiële leugens over het verloop van de oorlog in Vietnam bloot gelegd en de keizer, Lyndon Jonson, stond naakt en zou binnenkort aankondigen dat hij zich niet meer verkiesbaar zou stellen.


Op 16 maart 1968 verklaarde senator Kennedy zich kandidaat met deze woorden:


Ik stel me niet kandidaat voor het presidentschap om me tegen iemand te verzetten, maar om nieuw beleid voor te stellen. Ik stel me kandidaat omdat ik ervan overtuigd ben dat dit land op een gevaarlijke koers ligt en omdat ik zulke sterke gevoelens heb over wat er moet gebeuren, en ik voel me verplicht alles te doen wat ik kan.

Ik ga op zoek naar nieuw beleid - beleid om een einde te maken aan het bloedvergieten in Vietnam en in onze steden, beleid om de kloof te dichten die nu bestaat tussen blank en zwart, tussen rijk en arm, tussen jong en oud, in dit land en in de rest van de wereld.

Tegen het einde van 1968, een klote-jaar zoals er zelden een is geweest, maakte Richard Nixon zich samen met zijn knokploeg op om het Witte Huis te bezetten, woedde Vietnam voort en leek alles waar King en Kennedy voor stonden verloren. Onwetendheid, venijn en de verdeel-en-heers techniek die lang door de machtselites werd toegepast, zette zich in het politieke lichaam in als een dodelijke kanker. Iets stierf, alle hoop leek verloren, en de gevaarlijke koers waarover RFK sprak werd nooit gestopt. Jakhalzen met gepolijste gezichten zitten sindsdien in het Witte Huis.

Vandaag herleeft de hoop. In het midden staat Robert F. Kennedy, Jr. die zijn kandidatuur voor de Democratische nominatie voor president op woensdag 19 april in Boston, Massachusetts, bekend zal maken.

Het rad van de geschiedenis is gedraaid en 2023 lijkt in veel opzichten op 1968, terwijl het in andere opzichten erger wordt. De kloof in het land blijft, maar is veel breder geworden. De CIA en de inlichtingendiensten beheersen nu volledig de media. Het budget van het Pentagon is exponentieel gestegen. De VS voeren een wrede oorlog tegen Rusland in Oekraïne onder de schaamteloze leugen dat ze de vrijheid verdedigen, terwijl ze nazi's steunen en een nucleaire oorlog riskeren. Het provoceert oorlog met China. Permanente oorlog is regeringsbeleid met militaire bases en CIA en speciale eenheden over de hele wereld, die semi-clandestiene oorlogen voeren, of misschien gewoon oorlogen waar mensen niets van willen weten. De kloof tussen arm en rijk is groter geworden, terwijl de elites de mensen uit de arbeidersklasse bespotten als debielen. Het Ministerie van Defensie controleert de ontwikkeling, fabricage, klinische tests, levering, productie en distributie van de mRNA-vaccins, terwijl de criminele farmaceutische bedrijven obscene winsten opstrijken. Leugens stapelen zich op leugens in een Orwelliaanse nachtmerrie. En terwijl LBJ en Nixon zijn vervangen door Joe Biden, gaat de oorlogsstaat gewoon door.

Sommige dingen zijn natuurlijk veranderd. In 1968 keerden de liberalen zich tegen de Amerikaanse oorlog tegen Vietnam en werden ze wantrouwig tegenover de CIA. Tegenwoordig steunen ze alle door de Democraten geleide oorlogen en houden ze van de CIA. Ze vertrouwen de duidelijke leugens van de media en van een bewezen leugenaar als Anthony Fauci. Nergens is dit helaas meer waar dan bij de uitgebreide familie Kennedy, die in hun steun voor Biden, Fauci, de CIA, enz. JFK en RFK hebben verraden. Hun zelfgenoegzaamheid en steun voor Biden tegen hun broer, die de erfenis van zijn oom en vader voortzet, is verraad van de ergste soort.

Ondanks een familie die zich actief verzet tegen zijn kandidatuur, ondanks alle media-leugens over hem en ondanks de kansmakers die hem weinig kans geven, doet RFK Jr. mee aan de race. Het is een daad van opperste morele moed.

Net als zijn vader in '68 is hij de enige kandidaat die de grote kloof in dit land kan dichten.

Dat hij wordt tegengewerkt door een groot aantal mensen die over hem zullen liegen omdat hij een waarheidsspreker is, schrikt hem niet af. Die leugens begonnen meteen weer toen bekend werd dat hij zich misschien kandidaat zou stellen. Het is een oud verhaal.

Hij zal met vuilnis worden bekogeld. Elke smet van zijn bijna zeventig jaar zal worden opgedist om hem af te schilderen als een schurk, een man met gebreken, een hypocriet - noem alle negatieve termen die je kunt bedenken en de echte hypocrieten zullen ze in hun zelfingenomen woede tegen hem gebruiken. Ze zullen op hem afketsen. Hij is er klaar voor. ( Tot hier geplaatst op YT van Tom Lassing) 

Toen Bobby Jr. jong was, gaf zijn vader hem een boek en zei dringend: "Ik wil dat je dit leest." Het was De Pest van Albert Camus. Hij las het en sindsdien heeft het zijn leven bepaald. Net als in 1968 leven we in tijden van de pest, en de pest is de VS, hij waart door al onze instellingen en, net als in de boeken van Camus, lopen de ratten wild rond en verslinden de waarheid en de waarden die ons kunnen verlossen. Zoals hij heeft geschreven in zijn prachtige en belangrijke boek, American Values: Lessons I Learned from My Family, heeft Camus' analyse van Sisyphus en de oude Grieken hem een belangrijke les geleerd:


Het is niet onze positie of onze omstandigheden die ons bepalen, volgens de stoïcijnen, maar onze reactie op die omstandigheden; wanneer het lot ons verplettert, kunnen kleine heldhaftige gebaren van moed en dienstbaarheid ons vrede en vervulling brengen. Door onze schouder aan de steen te zetten, geven we orde aan een chaotisch universum. Van de vele prachtige dingen die mijn vader me naliet, was deze filosofische waarheid misschien wel het nuttigst. In vele opzichten heeft zij mijn leven bepaald en mij in staat gesteld sereniteit en doelgerichtheid te vinden, zelfs in de meest moeilijke en tragische omstandigheden. (p.287)

Ondanks zijn genialiteit, American Values (zie deze) volledig genegeerd door de mainstream pers. Waarom? Omdat het draait om "Hoofdstuk 9, Senator Robert F. Kennedy" en de lange oorlog tussen de Kennedy's en de CIA die resulteerde in de dood van JFK en RFK. In dit hoofdstuk laat RFK, Jr. op briljante wijze zien dat hij de kwade geschiedenis van de CIA volledig begrijpt. Alle andere hoofdstukken, hoewel zeer interessant, verbleken in belang. Geen enkel lid van de Kennedy familie sinds JFK of RFK heeft durven zeggen wat RFK, Jr. in dit boek doet. Hij klaagt de CIA aan. Dit is waarschijnlijk niet een klein deel van de animositeit van zijn uitgebreide familie tegen hem. Familie taboes moeten beschermd worden, alsof het staatsgeheimen zijn.

Maar zijn aanklacht tegen de CIA is de fundamentele reden waarom de CIA en de media koste wat kost zullen proberen te voorkomen dat hij de nominatie krijgt. De karaktermoord zal intens zijn.

Kennedy weet dat hij een zware strijd om het presidentschap moet leveren, maar welke krachten er ook tegen hem zijn, politiek en familiair, hij zal niet opgeven.

Hij zal alle experts verrassen, want zijn aantrekkingskracht is partijoverschrijdend. Hij is hard en erg slim. Hij is zo lang gehaat en valselijk belasterd door de mainstream media, dat hij zich goed aan zijn boodschap weet te houden, die volgens mij positief en inspirerend zal zijn, iets waar dit land wanhopig naar verlangt na zoveel jaren van leugens en verraad.

Zelfs de aanhangers van Biden in de Democratische partij weten dat hij een gebrekkige kandidaat is op zijn laatste benen, die moeite heeft om zijn woorden recht te houden en zijn stappen solide. Hij mag dan al lang de oorlogspop van het establishment zijn, er zijn veel nerveuze Democraten die eindelijk de touwtjes met hem willen doorknippen. En de Republikeinen zijn een partij in wanorde, intern verscheurd en moe van de Trump-saga die maar niet wil eindigen.

Twee clowns die het land en de wereld naar de knoppen helpen. Biden en Trump en hun voorgangers zijn nu naakt en niet alleen één jongen ziet het en schreeuwt het alleen maar om genegeerd te worden. Er is een groeiend gevoel in het hele land dat waarheid en goedheid die duidelijk worden uitgesproken hard nodig zijn om het land te verenigen door middel van gemeenschappelijke waarden. Bob Dylan had  het goed een paar jaar terug:


Terwijl predikers preken over het kwade lot Leren
 leraren dat kennis wacht
Kan leiden tot borden van honderd dollar
Het goede verbergt zich achter zijn poorten
, maar zelfs de president van de Verenigde Staten...
moet soms naakt staan

Elke dag worden Amerikanen gebombardeerd met slecht nieuws: de oorlog van de VS tegen Rusland via Oekraïne, de leugens over de "bedreigingen" van Rusland en China, de instortende economie, de giftige lozingen, het wapengeweld, de bedrijfsgangsters die de gemiddelde Amerikaan oplichten en dat geld doorsluizen naar de politici die voor hen pimpen, de flagrante Covid-19 en "vaccin"-leugens die dagelijks worden ontmaskerd als dodelijke fraude, de toenemende dreiging van een kernoorlog, enz.

Slecht nieuws, en daarmee een groeiend publiek gevoel van hopeloosheid. Een sluier van niet erkende depressie bedekt het land. Mensen snakken naar hoop, net als in 1968. In hun binnenste is er een wanhopig verlangen naar één dappere ziel die opstaat en de Amerikanen de waarheid vertelt over wat er met hun land is gebeurd. Bobby Kennedy, Jr. is de enige die de Amerikanen weer hoop kan geven.

Al jaren vertelt hij harde waarheden die velen die van de leugens profiteren niet willen horen. Dat ons water vervuild is en de chemische bedrijven criminelen zijn; dat de farmaceutische bedrijven criminele ondernemingen zijn die het lichaam van mensen vervuilen; dat de CIA een georganiseerde misdaad is die de geesten van mensen vervuilt en anti-oorlogsleiders vermoordt; dat het Pentagon een criminele onderneming is die de levens en het levensonderhoud van Amerikanen niet verdedigt, maar op het spel zet; dat de regering van de V.S. regering samenwerkt met megaconcerns om het Amerikaanse volk op te lichten; dat niet één van Sirhan Sirhan's kogels zijn vader doodde, Senator Robert Kennedy, die van dichtbij van achteren werd neergeschoten door een huurmoordenaar van de CIA; dat de zogenaamde Covid-vaccins zeer gevaarlijk zijn en nooit naar behoren zijn getest en dat veel mensen sterven en gewond raken als gevolg daarvan; dat Anthony Fauci een leugenaar en oplichter is die fronst voor Big Pharma (zie deze) in de Covid-19 crisis die een operatie is die wordt geleid door spionnen die samenwerken met medische technocraten; en dat we op het punt staan ons land te verliezen en elke schijn van zijn democratische idealen.

Dit zijn geen liberale of conservatieve standpunten. Het zijn vanzelfsprekende conclusies van een patriot, zoals ze voor iedereen zouden moeten zijn.

En omdat ze dat zijn geworden voor steeds meer Amerikanen die kunnen denken zonder te reageren, zullen Kennedy's stem en zijn kandidatuur aan kracht winnen over de grote kloof heen.

De aanvallen van de media zullen intens zijn en gewoon vol leugens. Ze noemen hem graag een "anti-vaxxer", terwijl hij niet tegen alle vaccins is. Maar hoe vaak hij dit ook heeft uitgelegd, de media verdraaien het om hun meesters te dienen.

Bijvoorbeeld, The New York Post publiceerde onlangs een slijmerig stuk dat zou kunnen dienen als sjabloon voor alle propaganda gericht op Kennedy. Ik citeer:


Robert heeft gezegd dat Sirhan niet echt heeft deelgenomen aan de moord op Sen. Robert F. Kennedy tijdens een campagne stop in Los Angeles in 1968.

Dit is natuurlijk een leugen. RFK, Jr. heeft gezegd dat Sirhan een pistool afvuurde, maar dat geen van zijn kogels de Senator raakte. Hij heeft gezegd dat een CIA huurmoordenaar zijn vader van dichtbij van achteren neerschoot, zoals de officiële autopsie duidelijk aantoonde, terwijl Sirhan voor de Senator stond.

Leugen nummer twee. The Post schrijft:


Daarin [een toespraak] impliceerde hij dat degenen die tegen vaccins zijn, zwaarder worden vervolgd dan Anne Frank, de Duitse tiener die zich in Amsterdam voor de nazi's verborg voordat ze in Auschwitz ter dood werd gebracht.

Dat heeft hij nooit gesuggereerd. Zijn punt was duidelijk: in de komende digitale bewakingsstaat kun je je nergens verstoppen, zelfs niet op een zolder, omdat de bewakingstechnologie iedereen overal zal volgen, dag en nacht.

Dit zijn maar een paar voorbeelden. Kijk en je zult ze overal vinden, nu en in de komende dagen.

De hyena's met gepolijste gezichten zullen alles in het werk stellen om Robert F. Kennedy jr. af te doen als een dwaas, een oplichter en een samenzweringsgek op een egotrip. Te veel mensen doorzien nu zulke propaganda. Hij is de ware, onze beste hoop om de grote kloof te overbruggen die door de elites is gecreëerd om het Amerikaanse volk te verdelen.

Hij zal niet terugkrabbelen, en alle mensen van goede wil die geloven dat de VS nog steeds de weg kan vinden uit het moeras waarin we ons bevinden, zouden hem moeten steunen. Hij heeft ons gewaarschuwd, hij heeft ons zijn stem gegeven, en zijn morele moed zou gevolgd moeten worden door allen die hopen.

De pundits die zijn kansen afwijzen zullen dan geschokt zijn.

(Overgenomen van Edward Curtin met toestemming van de auteur of vertegenwoordiger)

 

46 comments:

  1. Vraag:
    Hoe heet de film over Rusland, de beste ooit gemaakt volgens Mercouris, 10 tot 20 jaar oud.
    Na de film begrijp je de angst van Rusland.
    Was het : Come and Hear ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gietelink wil een antwoord geven op AIVD rapport.

      Ik wil hem het document over de atoombommen sturen:

      https://www.globalresearch.ca/the-myth-of-the-cold-war-74-years-ago-secret-september-1945-plan-to-wipe-the-soviet-union-of-the-map/5689283

      en de film van John Pilger:
      https://youtu.be/vAfeYMONj9E

      Delete
    2. Weer goed bezig daar. Denk niet, dat die weddenschap doorgaat, wegens niet-op-komen-dagen.
      Leuk dat Ab op jouw voorstel in gaat.

      Delete
    3. Het onderwerp van Ab heeft zelfs op teletekst gestaan.

      Delete
    4. Alhoewel het bij de aivd allemaal nicht so schnell geht, staan ze nu wel mooi in hun hemd. Als straks WOIII uitbreekt, zit je in NL goed, daar komen ze dan pas 9 jaar later achter...🤡

      Delete
    5. Dat rapport komt hier vandaan. Ha ha ha, wat een klungels.

      Delete
  2. Het muisje gaat mogelijk wel een heel lang staartje krijgen, tot aan 2027-2030 toe. Pfjoei...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Misschien toch eerder afgelopen wegens gebrek aan steun? Het begin is er al.

      Delete
  3. In het vorige blog, had ik het over Huig Plug. Op de tjoep kan je zien, hoe het zo is gekomen.

    ReplyDelete
  4. Prachtig! Via deze link kan je een email aan dhr. V.V. Poetin sturen.

    Sputnik is via deze link te bereiken. De truc is: zoeken via Startpage en iedere link aldaar heeft helemaal vooraan een knop, waar je anoniem kan kijken. Van daar uit is iedere pagina ook anoniem te bekijken. (R-klik en nieuwe tab/pagina)

    ReplyDelete
  5. Moskou Times: Digitale Gulag nu wel heel erg dichtbij.
    Moraal van het verhaal: Hoe minder je met de overheid digitaal communiceert, hoe beter. Ik heb gelukkig die 'mijnoverheid'postbus nog buiten de deur kunnen houden.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tijdens de eerste mobilisatie is meest de verwesterde jeugd uitgeweken naar het buitenland. Dit waren weliswaar meest erg slimme, capabele jongeren, maar ook bij uitstek de toekomstige 5e colonne. Goodriddance!
      Dit zijn precies de typen die valse berichten zouden lekken over oorlogsmisdaden, etc.

      De dienstplicht... Toen ik moest opkomen voor de keuring wilde ik me laten afkeuren (maar ondanks iets op mijn tenen staan was ik toch 2mm te kort!). Maar ook de keuringsofficier was na mijn wat aangedikte verhalen overtuigd dat ik geen meerwaarde zou toevoegen.

      Mijn issue was niet zo zeer geweld als wel bevelen moeten opvolgen.
      Voor elke dienstplichtige geldt dat ze niet voor Nederland, maar voor de NAVO, de EU, of een ''coalition of the willing'' zouden gaan vechten: nog meer reden om hier buiten te willen blijven.

      Ik verwacht wel dat de dienstplicht tzt weer ingevoerd gaat worden. Probleem is dan wel dat de eersten in de rij voor training de jihadisten en de mocromafia zullen zijn.

      In Rusland is de situatie wel heel anders! Zij verdedigen hun cultuur, religie en vechten tegen het kwaad.

      Gelukkig ben ik gepensioneerd in NL, en hoef dus niet als Russische, bepaald niet heldhaftige jongeman moeilijke beslissingen te nemen.

      Delete
    2. ....en hoef dus niet als ik toen een Russische, maar wel een bepaald niet heldhaftige jongeman zou zijn geweest zulke moeilijke beslissingen te nemen.

      Delete
  6. Connor Kennedy , zijn zoon, is huurling bij het Ukraiens nazi vreemdenlegioen. Kennedy is dus chantabel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dat niet alleen. Ik heb ook naar de comments onder het stuk gekeken en gezien, dat hij lid is van de Freemasons. Dat comment is verwijderd. (De volgende keer screenshot maken.) Een van de comments verwijst naar een website. Je komt dan bij dit bericht terecht, wat voor zichzelf spreekt. Verder kan je zoeken met RFKennedy + freemasonry + jezuit. De laatste club is volledig in handen van de ... euh jeweetwel.

      Delete
  7. Maar hij heeft geen kans: zijn stem is te beverig en zwak voor een president. Wel kan hij een mogelijke Biden meerderheid misschien breken.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, met die stem gaat het niet lukken.
      Maar weet je nog dat die heel geleerde man in die rolstoel via een computer dacht ( een astrofysicus of zoiets.)
      Misschien is er toch een mogelijkheid: Kennedy spreekt , en een 'tolk' ( een acteur is het best in dit geval) zegt precies de woorden dioe Kennedy uitspreekt.
      Dat doet minder pijn aan de oren van de luisteraars.

      Ik weet niet of het spreken pijn doet bij JFK.

      Hoe dan ook: als je leest wat de intenties waren van zijn vader, dan heb ik heel veel hoop dat we zo'n president krijgen, ook al wordt ie dan meteen weer verdacht gemaakt (iets waar Wolf ook al gevoelig voor is) .

      Delete
    2. [Misschien is er toch een mogelijkheid: Kennedy spreekt , en een 'tolk' ( een acteur is het best in dit geval) zegt precies de woorden dioe Kennedy uitspreekt.]
      Dat zou de ideale combinatie zijn. Daar had hij al lang geleden aan moeten beginnen, dan waren de mensen er nu al aan gewend.
      Het gaat tenslotte, om wat er tussen de oren zit, niet hoe het eruit komt.

      Als iemand lid is van een club, waarvan ieder lid alleen maar problemen heeft veroorzaakt, dan heb jij nu de illusie, dat hij het wel in zijn eentje kan bolwerken? Hij is het met alle onderwerpen van het wef eens, op de prikjes na.

      Delete
    3. Het is een ''gebroken'' stem. Dit zien we vaker bij hoogbejaarden, Noam Chomski is een van de ergste voorbeelden. Zo erg dat velen het niet kunnen verdragen om het aan te horen. Finkelstein is een minder ernstig voorbeeld.

      Delete
  8. Ik kwam deze site van Terry Boardman tegen, die meestal geopolitieke onderwerpen behandelt
    http://threeman.org/?p=3076
    Hij heeft, net als ik, veel waardering voor de 100 jaar oude inzichten van R Steiner. Die heeft met name rond de 1e wereldoorlog, de Bolshewistische revolutie en het opkomend nazisme best veel over de toenmalige geopolitiek geschreven, altijd mede vanuit het occulte perspectief.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik ben er niet kapot van. Het beschrijft grotendeels de achtergronden, die hier allang bekend zijn. Verder wordt er van alles en nog wat bijgehaald, wat totaal niet relevant is imho. (Occult en zo).
      Het ergst vind ik nog, dat hij heel zorgvuldig om de hete brei heen weet te draaien:
      "or rather between the elites who have been steering English-speaking culture for centuries"
      "They point to an elite group in the West which functions economically and seeks world domination i.e., self-seeking economic control through a system of capitalism that is essentially selfish and immoral, concerned only for the profit of owners and investors."
      "But those elites, Rudolf Steiner frequently said, were farsighted and possessed occult knowledge of how history works and of the understanding of national characteristics that could be manipulated by those elites."
      Terwijl het maar om 1 ding gaat: "The goal of keeping Germany and Russia apart".

      Delete
    2. Ik ben nu bij deel 2. Tot nu toe is het uitgebreide geschiedenis, ik ben nu bij mid 19e eeuw. Tot nu toe is het voor mij heel uitgebreid het ''Anglo''- principe van de saker. Ik leer wat details; tot nu toe niet veel meer.

      Delete
    3. Ik heb veel moeite om een of enkele groepen elites als aanstichters of poppenspelers te zien. Je krijgt dan snel kibbelpartijen in de trant van ''de joden'' vs ''de zwarte paus'', en dergelijke. Al deze partijen zijn hier veel te dom, te ideologisch, te verdeeld en te kortzichtig voor. Daarnaast is er de technische ontwikkeling en stochastische invloeden, die minstens zo sterk als de leiders de loop van de geschiedenis bepalen.
      Dan kom je dus bij ''het zelf organiserende principe'', wat zeker bestaat, maar zonder verder begrip een vrij loze kreet blijft.
      Hier worden interpretaties zoals die van Steiner nuttig, waarbij ''de zeitgeist'', de ''volksziel/ teamgeest'' en andere niet zichtbare entiteiten vaak aan touwtjes trekken. Het is ook vrij consistent met de wortels van onze chistelijke en klassieke beschavingen, evenals de levensvisie van vele andere grote culturen.

      Zelfs als het allemaal illusie zou zijn is het waarschijnlijk een heel goede beschrijving van de dynamiek van het enigmatische ''self organizing principle''.

      Maw: geloof niet in magie, maar durf wel magisch te denken!

      Delete
  9. In fewbruari 2020, toen Corona net begon, heb ik een blog over JFK gemaakt.
    Ik wilde er nog eens naar kijken.

    Blogspot heeft het weg gehaald !

    Kijk zelf maar hier:
    https://xevolutie.blogspot.com/2020/02/932-anti-vaxxer-van-het-eerste-uur.html

    Gelukkig heb ik de tekst nog, en die zou ik onder een andere titel kunnen her-publiceren. Kijken of het blijft staan.

    Ik wist niet dat Blogspot ook aan censuur deed.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inmiddels wakker geworden? 😉 SDR en ik wilden niet voor niets een andere vorm van jouw blog.

      Delete
    2. En een enkel artikel verwijderen is nog te overleven, in het andere geval wordt je complete blog verwijderd.

      Delete
    3. Als iemand het werk wil doen: mijn blog copieren naar een veilige plek, dan wil ik er voor betalen.
      Kent iemand een whizkid die dat kan doen? of een programma?

      Delete
    4. Ik wil het wel proberen, kom er over -ruim- 2 weken op terug. Gratis.

      Delete
  10. Succes, Donald, met je scheiding van China. Weet je wel zeker, dat je zonder die chips kunt?

    ReplyDelete
  11. Dit is ingewikkeld: een recente onthulling die toont dat we even weinig deemocratisch zijn als de Soviet Unie destijds. (Een oud CIA -baas, zegt in een hoorzitting van Het Congres , dat de CIA mee werkte aan het uit de media houden van Joe Biden corruptie, opdat vriend Joe de verkiezingen zou winnen.)

    Zo ging het:
    The New York Post plaatste het verhaal over Hunter en zijn Laptop. Enkele maanden voor de 2020 verkiezingen.

    M a w: een belangrijke kandidaat, Joe Biden, is corrupt. Het geld komt via zijn zoon naar de Biden familie. Zoon Hunter is ook nog bezig met drugs en kinderporno. De media plaatsen zulke spectaculaire zaken graag.
    Plaatsing in alle MSM zou Biden vrijwel onverkiesbaar maken.

    Antony Blinken werkte toen voor het campagneteam van Joe Biden.
    Antony Blinken belde met de vice directeur van de CIA, Mike Morell en vroeg "wat de CIA er van vond" (*).

    Dat was de reden voor Morell om een open brief op te stellen , ondertekend door 51 hoge Intelligence Agents, waarin die lui beweerden: "De Laptop is door Rusland gefabriceerd. Om Trump in het Witte Huis te krijgen."

    (*) Zowel Blinken als Morell kregen later een goede positie in de Biden regering, en beiden begrijpen hoe de hazen lopen. Expliciete vragen hoeven dus niet te worden gesteld. "Wat vind jij hier van?" is voldoende.

    In een Senaat hoor-commissie heeft deze Michael Morell toegegeven: "Als Blinken me niet had gebeld, dan had ik die brief ( aan 51 Intelligence bobo's) niet opgesteld en laten ondertekenen." Dan was de 'Laptop" groot nieuws geworden, en Biden geen president.

    Maar de Laptop was ècht.
    Rusland had er niks mee te maken.
    De CIA had zich er nooit mee mogen bemoeien op deze manier. De CIA deed het om Biden in het Witte Huis te krijgen, en Trump er uit te krijgen.

    Beïnvloeding van het stemgedrag! Election meddling.
    Aanslag op de democratie !!
    Door de CIA.

    Bron: https://www.moonofalabama.org/2023/04/open-not-ukraine-thread-2023-95.html?cid=6a00d8341c640e53ef02b68534b2a5200d#comment-6a00d8341c640e53ef02b68534b2a5200d

    MoA zelf heeft op basis van dit comment dit blog geplaatst:
    https://www.moonofalabama.org/2023/04/the-biden-campaigns-deep-state-conspiracy-to-discredit-the-hunter-biden-laptop.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Dit is ingewikkeld]
      Welnee, het is corruptie van de bovenste plank. De 51 ondertekenaars proberen nu alleen hun blazoen te verschonen. Er was geen enkele link naar de RF.
      Het kan nu wel grote consequenties hebben naar het vervolg van het presidentsschap van 🤡Biden. Als de msm het nu oppakken, dan gaat hij onder de bus en wellicht Trump weer president. lol

      Delete
  12. Het wordt ruiger in de Oekraïne. Wegens moord op een soldaat worden nu alle nazi's in UA óók vermoord.
    Oog om oog, tand om tand. Het tuig vraagt erom...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik weet niet of het aan Prigozhin is om dat te besluiten.
      Oog om oog zou beter zijn: één gevangene gedood betekent: Prigozhin doodt er 2.

      Nu wordt het ook voor Prigozhin's mannen zeer gevaarlijk, waardoor Prighozhin moeilijker aan personeel kan komen.

      Delete
    2. Er zijn op TG al zat films te zien, dat een soldaat zichzelf doodt, om te voorkomen, dat hij wordt gevangen genomen, met risico op marteling etc.

      Delete
    3. Dima denkt dat het een psy-op is: totdat er totale wanhoop heerst, waarna ze zich overgeven blijven ze doorvechten in hun zwaar beschermde posities (loopgraven en sovjet-flats die sterker zijn dan bunkers). Dit kost Wagner zeer veel strijders, materieel en ammo, ondanks een uiteindelijk zekere overwinning.
      Die Ukraiense soldaten denken dat ze uiteindelijk met de handen omhoog via krijgsgevangenstatus een uitweg hebben (vluchten is nu heel moeilijk).
      Door deze psy-op zouden ze daar mogelijk toch voor kiezen, en reservetroepen gaan weigeren een zekere dood tegemoet te gaan. De afgelopen week zijn er op grotere schaal muiterijen gesignaleerd, en ook de familie aan het thuisfront roert zich.

      Delete
    4. [De afgelopen week zijn er op grotere schaal muiterijen gesignaleerd]
      Klopt, al 3 TG-kanalen gezien, waarvan sprake was van overgave & weigering te vechten.

      OT: Inmiddels aangekomen onder de rook van de vulkaan. Alles goed gegaan en weer lekker bezig hier. Het 'personeel' is op stap gestuurd voor boodschappen en cuba libres, dus dat wordt niks meer vanavond. 😎 ha ha ha. Ik krijg zojuist door, dat het Havana Club wordt. Alles uit Cuba is toppie.

      Delete
    5. Wat een voorrecht om Cuba te mogen bezoeken! Ik wist niet dat Cuba actieve vulkanen heeft. Of zit je in Mexico city?
      Ik weet zeker dat iedereen hier interesse heeft in de meningen van de locals in je vakantieland over zaken zoals Ukraine, neocons, wokisme, covid etc. wat betreft het laatste ook liefst info over locale alternatieve behandelingen (ook wat niet voor hen werkte).
      We kunnen dat ook later vernemen, want nu heeft genieten en exploreren prioriteit!

      Delete
  13. Ik luister momenteel naar een Russische Youtuber; Levan Gudadze:

    https://www.youtube.com/watch?v=xKXNIAuReHM

    Niet veel nieuwe info, maar wat een heldere visie! Zijn manier van spreken is niet boeiend, maar mi is het het beluisteren waard.

    ReplyDelete
  14. Tucker Carlson is (netjes) ontslagen bij Fox News. Hij was de enige ''anchor'' die het anti-oorlogs standpunt uitdroeg.
    Fox zal minder belangrijk worden, want nu zijn ze slechts het geluid van de neocons en de hedge funds geworden.
    Carlson heeft alle kansen, en hij is too big to cancel, denk ik.
    Velen denken dat hij vice president zou kunnen worden! Hoewel hij geen bestuurservaring heeft is hij zeer intelligent en is uitstekend connected. Hij kan Trump wat matigen, en hem behoeden voor catastrofale keuzen van stafleden zoals Nikki Haley, Pompeo of Bolton.
    Ik denk dat hij een betere running mate kan zijn dan Kari Lake en zelfs Tulsi Gabbard!

    ReplyDelete