Thursday, February 25, 2021

1122 Corona bewijst het: De 'Deskundigen' liegen. Bewust of onbewust.


Natuurlijk  hadden we het moeten weten.  

Toen de longkanker even hard steeg als het aantal rookverslaafden, zwegen de artsen ook nog 40 jaar.   Om daarna helemaal door te slaan naar het ander uiterste.

Met de suikers ( er zijn 57 varianten, vaak in de vorm van koolhydraat)  is hetzelfde aan de hand: Al in 1960 wist de suiker-industrie dat ze gif verkocht, maar hun stratregie ( te lezen in hun eigen notulen uit 1960) was simpel:  Zaai twijfel. 

Koop om de twee jaar een oude professor om die dan weer een onderzoek publiceert dat er geen verband is tussen roken en longkanker  suiker en obesity en hart en vaatziekten. 

Natuurlijk hadden we het moeten weten... de deskundigen liegen. Bewust of onbewust. 

Corona bewijst het wel heel duidelijk.

( Ik zal later eventueel de links er bij zoeken.)


De moord op Hydroxychloroquine.

Vorig jaar bleek uit ruim 100 studies dat Hydrochloroquine, mits in een vroeg stadium van de corona-besmettting toegepast, heel goed helpt om de ziekte veel milder te laten verlopen, of zelfs ziekte geheel te voorkomen. 

Maar 'De Deskundigen'  zeiden steeds dat het niet klopte. 

1. Altijd weer bleek dat ze de HCQ pas hadden gegeven als de zieken al voorbij het virus-stadium waren.  

2. In een aantal onderzoeken hadden ze bijkans dodelijke doses HCQ toegediend in het onderzoek. 

3. En heel vaak hoorden we dat HCQ soms kon leiden tot hartstilstand. 

4. En àltijd zei men: We moeten eerst een heel groot onderzoek doen ( random, double blind) en dàn pas durven we dat middel voor te schrijven tegen Corona. 

Op een kwade dag verscheen er een heel negatief  'onderzoek' in The Lancet, waaruit zou blijken dat HCQ onveilig was.    Het grote dubbel blind, random onderzoek, dat de WHO  juist was begonnen, werd onmiddellijk afgebroken, en is nooit meer gedaan. Ook niet nadat bleek dat het bedrijf dat in The Lancet  zijn onderzoek had gepubliceerd, een fraude had gepleegd, en de Lancet genoodzaqakt was om het artikel terug te trekken. 

( De baas van The Lancet klaagde later dat zijn tijdschrift onder enorme druk ( chantage)  van Big Pharma stond om artikelen te publiceren die niet juist waren. Dat hoorden we van een Franse minister van Gezondheid. Het staat op video. 


De hele wereld heeft een veel te laag vitamine D niveau. 

De duitse arts dr. Jörg Spitz zegt het onomwonden: Als de wereldbevolking voldoende vitamine D in het lichaam zou hebben, dan zou zeker 20% van de omzet van Big Pharma wegvallen. 

Het is waarschijnlijk dat dezelfde strategie wordt gevolgd als men bij sigaretten en suikers volgt:  Zaai twijfel. Publiceer af en toe een onmderzoek dat toont dat vitamine D geen nut heeft, en alles blijft bij het oude. 

Tot voor 20 jaar dachten we dat je 30 nanogram per mililiter  vitamine D moest hebben, omdat je anders slechte beenderen kreeg. Rachitis, Engelse ziekte:  kromme beentjes bij kinderen. 

Beneden de 20 wordt 'deficient' (onvoldoende)  genoemd en een gehalte van 20 tot 30 wordt 'insufficient' (gebrekkig)  genoemd. 

Volgens deskundigen heeft  90%  minder dan 30 en 

60% zelfs minder dan 20 ng per ml.   

(In veel landen gebruikt men milimol per liter. ( 1 ng = 2,5 mmol.) 

Maar onderzoek uit de laatste 20 jaar toont aan dat vitamine D een zeer invloedrijke stof is die wordt omgezet  in een hormoon dat in elke cel van ons lichaam vele functies vervult. 

Dat hormoon is ook heel belangrijk voor ons immuunsysteem.  

( Zie onder bij * voor de details van vitamine D.)

Met een gebrekkig gehalte D  geen goede afweer ! 

Er zijn heel veel onderzoeken die het fantastiosche effect van D op het Corona verloop aantonen. 

In Spanje was er een proef met 76 mensen die in het ziekenhuis opgenomen werden wegens Corona-problemen ( ademhaling, ziek, zwak). 

Vijftig van hen kregen een flinke, direct werkende dosis D. (het hormoon)  Slechts 2 van hen kwamen op de Intensive4 Care terecht:  2%

26 kregen géén D.  Van hen kwamen 13 mensen op de IC:  50%. 

In een andere Spaanse stad is dat onderzoek nòg eens gedaan, mety meer patienten, en de uitslag was precies hetzelfde. 

Uit de hele wereld komen steeds dezelfde berichten:  mensen die aan Corona sterven hebben altijd een heel laag D gehalte in het bloed. ( OK. Dat is correlatie, geen causatie. Maar een normaal mens  trekt daar conclusies uit. 'De deskundigen ' niet. ) 

'De Deskundigen'  zijn heel bezorgd over ons:  het schijnt mogelijk te zijn dat U te veel vitamine D  krijgt.  Niet dat men het ooit ergens tegen kwam, maar toch... 

Dat 90% van de wereldbevolking veel te weinig vitamine D heeft, daar zijn de '\ deskundigen' dan weer helemaal niet bezorgd over, blijkbaar. 


Mijn eigen vitamine D geschiedenis.

Zelf begon ik vitamine D te nemen, de door 'Deskundigen' voorgeschgreven dosis van 20 mcg per dag, op 8 april 2020.   

Ik citeer de tekst op het flesje ( Kruidvat. Supra D Forte  20mcg) 

"20 mcg vitamine D3 - 400% van de RI  ( referentie inname)

RI komt overeen met de ADH ( Aaanbevolen dagelijkse hoeveelheid) 

Dosering: 1 capsule per dag. De aanbevolen dosering niet overschrijden. 

[.......]  De Gezondheidsraad adviseert extra inname van vitamine D voor verschillende bevolkingsgroepen [.....]  boven de 70 jaar is inname van 20 mcg per dag  het advies. 

Toen ik 2 maanden later werd getest op D bleek ik zwaar onvoldoende: 17 mcg.

Ik begon mijn dosis te verhogen: van 20 mcg naar 50 mcg, en later 100 mcg, en weer later 150 mcg en sinds 2 maanden neem iik elke dag 250 mcg. 

Ik zat in januari op 34 ng/ml, en dat was voor het eerst dat ik voldoende D had. 

Maar in tijden van Corona is het veiliger om boven de 40 te zitten, en 60 of 70 ng/ml is waarschijnlijk nog veel beter.  Dat schijnt ook flink te helpen tegen mogelijke kanker.  

Wanneer is iets  een  'medische waarheid' ? 

Er zijn drie belangrijke medische tijdschriften in de wereld: The Lancet, JAMA ( the Journal of the American Medical Association) en het BMJ ( British Medical Journal.   Het zijn de bijbels van de medische wereld:  als het daar staat, is het waar.  De definitieve publicaties worden soms eerst als pre-publcatie geplaatst:  dan ziet de redactie geen problemen meyt het onderzoek, maar is er nog geen 'peer review' . Dat is  goedkeuring door wetenschappers die goed thuis zijn op dat terrein van de wetenschap. Boze tongen zeggen: de peer review  dat is de censuur van Big Pharma. Of: De peer review is alleen positief als het past binnen het huidige 'geloof'.  Keppler,  Gallileï en Einstein zouden nooit door de peer review zijn gekomen. ( Een 'peer' is een gelijkwaardige.)


 De moord op Vitamine D. ( Bron: Jonathan Cook

The Lancet had een pre-publicatie geplaatst over de enorm goede resultaten van D in Spanje. ( Het tweede, grotere onderzoek.)   Maar toen was de beer los:  Er werd van vele kanten kritiek gegeven op dat onderzoek.  Alsof je de nieuwe auto van Porsche afwijst omdat je er niet het hele gezin in mee kan nemen. En omdat de instap te laag is. En omdat hij zo snel oprekt dat je er misschien wel misselijk van wordt. Gezochte verwijten, bedoeld om het kind met het badwater weg te gooien. 

Als vitamine D niet gratis zou zijn, maar  heel erg duur, dan werd het de hemel in geprezen.  Maar nu wordt het op onzinnige details opzij geschoven:  tot buiten het oog van het publiek. Dit mag geen 'algemeen bekende wijsheid' worden.  

En meteen daarna werd een nieuw Braziliaans onderzoek op het schild geheven: een onderzoek dat aan toonde dat vitamine D inderdaad niks hielp bij Corona patienten. . 

Nu waren er wel enkele 'kleine' tekortkomingen in dat Braziliaanse onderzoek: 

1) D werd in één dosis toegediend,   Onderzoek heeft getoond dat dit nauwelijks  werkt.

2) De patienten haddden 11 dagen eerder corona symptomen gekregen, en de toediening was dus heel erg laat, te laat. 

3) D werd toegediend in de niet werkende vorm, als colicalciferol *, en begon dus pas 10 dagen later te werken, na omzetting in lever en nieren. 

Kortom: weer een onderzoek waarmee mijn druk bezette huisarts mij straks om de oren zal slaan: 'Onderzoek waaruit blijkt dat D niet helpt tegen Corona'. 


'The fourth turning'  is een boek dat beschrijft hoe op een bepaald moment 'het volk' het vertrouwen verliest in 'de deskundigen'.  We zijn er getuige van. Wat er na 'the fourt thurning' gebeurt moet U  maar lezen, maar U kunt het ook wel zelf bedenken. 


 

                      ---------------------------------------


* De details van vitamine D. 

Als de zon in een hoek van m,eer dan 45 graden aan de henel staat, komen de juiste ultra violette (UV) stralen op onze huid om zelf vitamine D te kunnen aanmaken.  Tussen oktober en april  maken we dus geen vitamine D aan.  Mensen met een donkere huid hgebben veel meer zon nodig om D aan te maken.    De variant van D die door de huid wordt gemaakt heet colicalciferol.  Daar hebben de cellen nog niks aan.  De lever maakt van colicalciferol de stof calcifidiol,  ook wel als 25 hydroxy vitamine D aangeduid of als 25 OH.  Daar kunnen diverse organen in het lichaam al iets mee doen.  Maar in de nieren wordt van de calcifidiol de stof calcitrol gemaakt, en die gebruiken we in elke cel van ons lichaam , voor veel verwschillende functies, met name voor ons afweersysteem. 




22 comments:

  1. Goede website over voeding en daglicht etc: https://www.naturafoundation.nl/kenniscentrum/artikelen/20721/Microbioom-en-biologische-klok
    ( Met dank aan Wolf, in de reacties van de vorige blog)

    ReplyDelete
  2. Mocht U toch Corona krijgen, koop dan deze neus spray bij de Etos. Helpt tegen de cytokinestorm:
    https://www.etos.nl/producten/etos-allergie-neusspray-natriumcromoglicaat-20-mg%2Fml-120384264.html
    ( Met dank aan Rootman, in de reactie op het vorige blog)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Het spul schijnt met name voor de long haulers gebruikt te worden.

      Delete
  3. Weer een dubbel blind IVM onderzoek dat gunstig is voor dit middel.
    Lagos, twee maal 20 personenen, mild corona.

    2 x per week 12 gram, voor 2 weken: duurt 4,6 dagen om weer OK te worden.

    2 x per week 6 gram IVM, voor 2 weken: duur 6 dagen om OK te worden.

    2 x placebo, voor 2 weken: duurt 9 dagen om weer OK te worden.

    https://youtu.be/KChwJ5MWElk?t=1148

    ReplyDelete
  4. Op deze site kun je zien dat er al 169 onderzoeken naar Ivermectine zijn gedaan of deels nog gaande zijn:

    https://clinicaltrials.gov/

    Zoeken op Ivermectine:
    https://clinicaltrials.gov/ct2/results?recrs=&cond=&term=ivermectin&cntry=&state=&city=&dist=

    ReplyDelete
  5. Jinek op dinsdag 23 feb, om 30 min:

    Derk Sauer geeft eerst de gebruikelijke anti-Rusland rie4del, maar daarna spreken ze allemaal hun positieve houding uit t a v hewt Russische Sputnik vaccin.

    Er is volop van te koop, de kostprijs is laag, het is veilig en effectief.
    Waarom kopen we het dan niet?
    Rusland bood het 2 weken geleden al aan bij het europese EMA.

    Maar EMA zegt: ' Ja het was verkeerd ingediend, dus hebben we er nog niks mee gedaan."

    Volgens de Jinek gasten wijst dat op politieke huiver: de EU wil geen schuld aan Putin opbouwen.
    Maar ik denk: De hoge EMA lieden zijn net als de hoge WHO en FDA lieden 'vertrouwelingen van Big Pharma'.
    En voor Big Pharma is het Russische vaccin een vijand, een echte concurrent.

    ReplyDelete
  6. Dr Been geeft adressen van over de hele wereld waar je Ivermectine kan krijgen:
    https://www.youtube.com/watch?v=7NlF3C9GV8A


    Dan heeft hij er nog een video achteraan gezet met manieren om goedkoop Ivermectine te krijgen: https://www.youtube.com/watch?v=ngER0ncJ25k

    ReplyDelete
  7. De zwarte genius dr Thomas Sowell geeft in 10 minuten vele tientallen feiten waarmee je dat gedoe over 'blanken hebben de Slavernij op hun geweten' helemaal de grond in kan boren:

    https://www.youtube.com/watch?v=6nuVhEdAgOY&t=347s

    ReplyDelete
  8. Vorige draad:

    RootmanFebruary 25, 2021 at 2:18 PM
    Ouderdomsziekten vallen buiten de natuurlijke selectie omdat ze na de vruchtbare periode optreden.

    Dr Been is met een idee bezig om een soort stamcellenbank voor iedereen op te richten. Als er dan cellen uitvallen, bv in de nieren, dan zou een injectie met de juiste cellen (lichaamseigen) het orgaan kunnen renoveren.

    Het idee is verder wel aardig. De belangrijkste beperking zijn de hersenen, want die cellen met hun connecties zijn onvervangbaar, en die functioneren bij de meesten vanaf 80-90 toch echt steeds minder voldoende.

    En wat dat betreft vertrouw ik zeker geen guru's! tenzij ze met statistisch (zeer) significante cijfers komen!
    =========================

    Mijn antwoord aan Rootman:

    De guru's vertellen mij over de vele manieren die je moet gebruiken om gezond oud te worden. Ik som ze op:

    1) Bewegen, een doel in het leven hebben, sociale contacten elke dag.

    2) zorgen dat je via het voedsel jouw microbioom heel veelzijdig maakt, zodat je alle afweweer stoffen in je lichaam hebt of kunt maken.

    3) waar nodig via supplementen de stoffen aanvullen waarvan je er door het ouder worden , steeds minder aanmaakt ( denk aan vit. D)

    4) Door een leefstijl-aanpassing , zoals Intermittend Fasting (IF) en korte kracht-oefeningen moet je jouw lichaam opwekken om zichzelf schoon te maken en zijn afweer goed op orde te houden. (Je moet je lichaam in 'hormesis' brengen: lichtjes pijn doen, zodat het zichzelf sterker maakt.)

    ReplyDelete
  9. Ik denk dat Patrick B-D wel een punt te pakken heeft:

    De grote moderne bedrijven ontwikkelen zich zo snel dat de universiteiten achterop lopen.
    Ze nemen dus geen afgestudeerden meer aan, maar leiden slimme uitblinkers zèlf op.

    Ik denk dat ze dan ook wat minder loon moeten betalen, maar het 'achterop lopen' van de Universiteit zal; wellicht doorslaggevend zijn.

    Ik merk het nu zelf ook: de huisartsen artsen die ik ken lopen hopeloos achter. Ze weten niks over vitamine D.
    Eén arts vroeg me : 'U slikt resveratrol, wat is dat ?'

    ( En bij die man ga ik langs om advies over mijn pilletjes -gebruik ... )

    Hier de video avn Valuetainment (van de drukke Patrick Bet-David, Iraans-joods?- Amerikaan) : https://www.youtube.com/watch?v=_RKGhp83FN4

    ReplyDelete
  10. De anti China propaganda houdt maar niet op.

    https://www.youtube.com/watch?v=KqMrl-mGV0k

    Ik doe mijn best:

    Ik weet natuurlijk niet of er mensen zijn die interesse hebben in de werkelijkheid. Maar mochten die er wel zijn, dan hier mijn informatie. Amerika beseft dat China het sterkste land ter wereld wordt, en voert oorlog tegen China. Op allerlei manieren. O.a. door minderheden die ontevreden zijn - te steunen - en tegen Bejing op te zetten. Lees Training Circular 18-01, waarin de VS beschrijft dat dat een manier is waarop de VS te werk gaat. China probeert de ergste heethoofden de chinese taal te leren, zodat ze meer kans hebben op de arbeidsmarkt. Ja, dat doen ze in kampen. Maar dat vrouwen worden verkracht, zoals je nu met regelmaat leest, is niet waarschijnlijk: de vrouwen die dat nu beweren, hebben daar 2 jaar geleden, toen ze naar het Westen vluchtten, niks over gezegd. Nu ineens komen ze met dat verwijt. En elke westerse krant herhaalt het en herhaalt het. Journalisten met integriteit zijn er niet meer.

    ReplyDelete
  11. Dokter Been heeft waarschijnlijk het virus opgelopen. De laatste presentaties besteedt hij een deel over zijn symptomen, de behandeling etc.

    Zeer de moeite om dat te volgen. Ook recente presentaties met dr Kory en dr Marik. en de afgelopen 'long covid'- week.

    ReplyDelete
    Replies
    1. De video van dr Been waar hij vertelt over zijn mogelijke besmetting is de laatste: https://www.youtube.com/watch?v=1vB7S15t5pE

      Ik denk zelf dat hij het niet heeft, en ik denk dat àls hij het heeft, de ziekte heel mild zal zijn.
      Hij doet er nu alles aan: hij gorgelt zelfs met Listerine.

      Ik denk eigenlijk dat hij zijn 'vermoeitheid' gebruikt om diverse4 artsen te bellen en te vragejn wat hun advies is, en of ze hem Ivermectine willen sturen.

      ( Ik snap het niet want hij behandelt zelf patienten met Ivermectine.)

      Voor mij was deze video heel belangrijk vanwege 2 zaken:

      1) dr Been gaat uitleggen dat hij onderzoek deed naar Ivermectine in Peru.
      Dat werkt daar heel goed: Het hele land kreeg Ivermectine, vanuit de overheid, maar Lima niet.

      Wat bleek?
      Na een aantal weken daalt het aantal extra doden in het hele land enorm, maar niet in Lima !!
      Bewijs geleverd.

      Maar dan ontdekt hij tiojdens de uitzending ( meen ik) dat sinds een aantal weken, de oversterfte in Peru weer behoorlijk hoog is.

      Dr Been is vertwijfeld.
      Hij zegt: Òf Ivermectine werkt toch niet, òf er is iets anders aan de hand.

      Na een tijdje komen beriochten van kijkers binnen: Er is een nieuwe president gekozen, en die heeft Ivermectine verboden ... in het hele land !!

      Voor mij is dit zeer interessant:
      1) Ivermectine werkt !
      2) Dr Been is oprecht. Hij houdt ongunstig nieuws niet buiten de schijnwerpers. Dat is voor mij zeer belangrijk, want de wereld zit overvol met onbetrouwbare bronnen: allemaal tijdverlies.

      3) Het toont de onbegrijpelijke brutaliteit van Big Pharma, en de zeer lange arm van Big Pharma.

      Delete
    2. Die nieuwe president is via een 'lawfare'- regime change aan het bewind gekomen. Een WEF-WHO type, zoals Marci 3 jaar geleden in Argentinia, die in ruim een jaar het land met onbetaalbare schulden opzadelde.

      Delete
    3. Lawfare = law + warfare

      the use of the law by a country against its enemies, esp by challenging the legality of military or foreign policy

      Delete
    4. In Latijns Amerika gaat het meestal via selectieve corruptie aantijgingenof minieme verkiezingsonregelmatigheden. Zo hadden ze ook Guaido var voren geschoven en Lula da Silva op een zijspoor gezet.

      Delete
  12. Goede toespraak van dr Carvalho uit Argentinië:

    https://www.youtube.com/watch?v=Qvlu2SB_GQw

    Deze arts geeft zijn patienten al sinds Februari 2020 Ivermectine plus Dexamethasone !!!

    Kijk, dan verdien je wel een heel groot standbeeld !

    ReplyDelete
  13. Elk jaar even de Israel Lobby bekijken: VPRO, 2007.

    https://www.youtube.com/watch?v=yw_v3hqtCl0

    ReplyDelete
    Replies
    1. Op minuut 26-28 zie je dat alle Amerikaanse politici bij AIPAC in het openbaar hunb steun aan Israel moeten betuigen.
      Mochten ze nog twijfels hebben, dan zullen die verdwijnen, want de opinie past zich altijd aan bij het eigen 'openbaar gedrag', om die vervelende cognitieve dissonantie te bezweren.

      Delete
  14. De leukste oma ter wereld: https://www.youtube.com/watch?v=q0v6xK2Sl3s&feature=youtu.be

    ReplyDelete
  15. https://www.youtube.com/watch?v=2LelUHLl-xM

    Een middel tegen kanker, maar het kost heel erg duur:

    In 2018, the Kymriah gene therapy was approved in Europe. Immune cells are taken from the patient, genetically reprogrammed into cancer killer cells and returned to the patient as an infusion. The results of the Kymriah study only cover a period of 18 months. In 40 percent of patients, lymph gland cancer does not return during this time. It is not clear whether Kymriah has a long-term effect. The Swiss pharmaceutical company Novartis offers the new therapy - it costs 370,000 Swiss francs per patient. Health insurance companies are not usually prepared to pay that much and are complaining about a lack of transparency.

    ReplyDelete