Thursday, May 23, 2019

836 Lange lijst comments op YouTube Islamofobie in vergelijk met antisemitisme




Johan Vermeulen
1 seconde geleden
40 jaar geleden was de grootste zonde die je kon begaan:  discrimineren.  In die sfeer was het onmogelijk om de massa-immigratie te stoppen. Discussie was onmogelijk.
De lieden die dit destijds organiseerden ( want geen enkel volk zet zijn deuren zomaar open voor vreemden)  zijn sinds 9/11  bezig  om de groepen in de samenleving tegne elkaar op te zetten. Met behulp van de immigranten zorgen ze voor verzwakking van onze eenheid. Hun doel is uiteraard om een dictatuur te vestigen.  Hun God droeg hen op dat àlle naties voor hen moeten buigen.
Isaiah 60:12 “. . .[T]he nation and kingdom that will not serve [Israel] shall perish; yea, those nations shall be utterly wasted”
Het is de realisatie van die ambitie, van die goddelijke opdracht, die zich voo ronze ogen zal voltrekken.
Hier enkele documenten die beschrijven hoe dat moslim-bashen een echte onderneming is:
Blumenthal:  [ islamophobic  crusade ] http://www.cbsnews.com/news/the-great-islamophobic-crusade
Jeff Cohen: [ Dirty Dozen Fair ]  http://fair.org/article/the-dirty-dozen
Report: 42 million $  for muslim bashing: https://www.americanprogress.org/issues/religion/report/2011/08/26/10165/fear-inc



Cire Binregbin
Cire Binregbin
1 uur geleden
Ik ben tegen elke religie en voor al tegen de fanatiekelingen in de religies maar als je het over Joden domen Islam hebt dan zijn alle Joden en Moslims radicaal, de Joden omdat ze babies besnijden en Moslims omdat ze babies besnijden, bijna een maand lang vasten vanwege hun geloof (wat behoorlijk radicaal is dunkt mij), en ook roept de Koran op tot een reis naar Saudi Arabie waar ze kennelijk tijdens die vakantie alle menselijke waarden tijdelijk kunnen onderdrukken , en dan moeten wij doen alsof er niks aan de hand is ???????


Wegkijken is een vol-tijd functie geworden bij een groot deel van de Nederlanders.
Willem Alexander zou meteen moeten aftreden omdat elke keer dat ik aan hem denk ik alleen maar een foto's voor mijn ogen zie waar hij de meest gruwelijke dictators vriendelijk begroet.
Morele corruptie heet dat.



Johan Vermeulen
Johan Vermeulen
1 seconde geleden
Religie brengt eenheid. Chaos is altijd slechter dan orde.  Welke orde dan ook.  Religie is een gratis politie-agent. En een agent die niet corrupt is. Religie houdt de sterken in bedwang,  hoewel die natuurlijk ook de religie deels als hun 'werktuig gebruiken.   Maar zònder religie krijg je wat tijdens het communisme is gebeurd: dan  worden de burgers met miljoenen tegelijk afgemaakt, door fanatiekelingen. 


Men heeft U gebrainwashed  anti-religie, omdat islam en christendom de laatste twee 'bolwerken zijn die de  joodse macht beteugelen. Daar hebben ze natuurlijk een hekel aan, onze joodse vreinden.  Ze geven tientallen miljoenen uit om heel eenzijdig de zwarte kanten van religie te bespreken. Ooit al één kwaad woord ove rde joodse religie gehoord in de Media? Iets over sex met babies gelezen?  Toch allemaal  heel precies geregeld in de joodse religie hoor ! http://www.come-and-hear.com/editor/america_2.html
U bent een 'unwitting asset' ofwel : een nuttige idioot. U breekt uw eigen toekomst af, omdat U niet verder kijkt dan uw neus lang is.



TheBennyBlanco
TheBennyBlanco
3 uur geleden
"Islamophobia is one of the most dishonestly abused words in our current lexicon. It is truly pathetic to respond to reasoned criticism by accusing your critics of a phobia. Even worse than the Islamist themselves are the misguided and illiberal "liberals" who pander to them because they are terrified of being thought racist. Needless to add, islam is not a race."
-- Richard Dawkins



Johan Vermeulen
Johan Vermeulen
1 seconde geleden
Dawkins veracht elke religie. Ik ben ongelovig , maar ik zie wel dat het zonder geloof nòg een grotere puinhoop wordt. Iedereen die het principe van 'evolutie'  erkent (en dat doet Dawkins zeker) hoort te weten dat er geen volk is dat niet in een God gelooft. Dan zegt de wet van de evolutie:  'het geloof in een God maakt de kans om te overleven groter." ( Al die volkeren die niet gelovig waren, verloren de strijd)
Benieuwd wat Dawkins daar op zou zeggen.



Floesh -
Floesh -
4 uur geleden
De islam is een fobie.

1


Johan Vermeulen
Johan Vermeulen
1 seconde geleden
Elke religie stimuleert ontzag ( en soms ook  angst)  voor de Allerhoogste. Die angst of dat respect zorgt dat we ons aan bepaalde wetten houden waar we ons anders niet aan zouden houden.  Dat werkte heel wat beter dan nu, nu een legertje politie-agenten daar voor moet zorgen. ( Het lukt ze niet. Ze proberen niet eens meer.)
Maar als U wil, Floesh, mag U best alleen de nadelen van het oude systeem bekijken hoor. 
U bent van de eerste generatie die zich niet eens een huis kan veroorloven.
In de middeleeuwen zijn er tijden geweest dat de mensen m,aar 120 dagen per jaar hoefden te werken.  Twee jaar geleden stierf in Amerika een jonge vrouw aan oververmoeidheid: ze had drie jobs en woonde in haar auto. (*)


Maar geloof nu maar  de 1%.  Greed is Good.  Gaat allemaal goed komen met U.
( Ze kunnen U blijkbaar àlles wijsmaken.  En dat doen ze dan ook. )


(*) https://www.nbcnewyork.com/news/local/Friends-Woman-Who-Died-Working-3-Jobs-Had-Untold-Story-Maria-Fernandes-280414572.html



Cor Istus
Cor Istus
5 uur geleden
Islamfobie is verkeers gedefinieerd. Kritiek op islam en kritiek op mensen gelijk stellen is een grove schande.



Cire Binregbin
Cire Binregbin
1 uur geleden
De mensen doen wat er in hun heilige boek staat, als ze geen kritiek willen dan moeten  ze niet nadoen wat een 1000den jaren oud boek hun opdraagd.



Neuro Eudaimonia
Neuro Eudaimonia
6 uur geleden (bewerkt)
Islamofobie is een misnomer. Er is misschien wel een vorm van irrationele angst bij sommigen jegens moslims in het algemeen, maar de rationele kritiek op de Islam is geen irrationele angst. Laten we vooral het recht op religiekritiek beschermen. Zeker met een religie die de kritiek hard nodig heeft. Het liefst van binnenuit, maar ook zeker van buitenaf.

We moeten leren beter onderscheid te maken tussen (individuele) mens en religieuze ideeën.



Tom Bogerd
Tom Bogerd
8 uur geleden
Off topic: waar is Dennis H gebleven? 🧐

2


Minerva
Minerva
6 uur geleden
Afgeserveerd voor zijn anti-semitische uitspraken.



Frank Slegers
Frank Slegers
8 uur geleden
Een semiet is een afstammeling van Noah en diegene die een semitische taal hanteert, te weten arabisch, hebreeuws, arameens, syrisch en nog twee anderen. Ik begrijp dus niet dat je anti-latijns of anti-slaavs eof anti-germaans kunt zijn en wat heeft dat met een religie te maken ?



Patrick
Patrick
9 uur geleden
Als je kritisch bent op met de extremistische kant van de Islam ben je dan een Islamofoob? Zo ja, dan ben ik een trotste Islamofoob!



Loek Kleeven
Loek Kleeven
9 uur geleden
Nee totale onzin. Een fobie is in de psychologie een psychische stoornis.
Islamofobie is een verzinzel die totaal kwatsj is.Angst voor de Islam is een echte reeele angst.
Ontelbare voorbeelden. Dus geen nonsens lullen over deze totalitaire ideologie die de toekomst van de mensheid bedreigt.

7


Dick Cheesehead
Dick Cheesehead
9 uur geleden
Islamofobie is geeneens een woord. Islam is een idee die bestreden dient te worden. Dat is wat anders dan haat tegen moslims of joden.

Islam is ook absolute kanker overigens. Elk islam gedomineerd land is een totale shithole om in te leven. Overal waar islam arriveert verandert het gastland in een shithole. Ra ra ra, hoe kan dat?

2


san tamso
san tamso
8 uur geleden
Haha
Mag ik je even corrigeren.
Vanaf 1000 AD en tot aan 1900 europa een shithole was.Pas met de industrie,die rond 1900 op gang werd gezet er een welvaart kwam.

De geschiedenis die je JODEN media en school je niet leert is dat tussen 1000 AD en 1500 AD in afrika Timboektoe het mekka was waar alles werd verhandeld.
Tegen 1492 werden de Moren verslagen,en greep de joden de macht.
Vanaf 1500 ze rijk werden door slavenhandel.
De aristocratie leefde als een koning,en het volk werkte als een slaaf.
Tot 1900 de bevolking zo leefde.Praat jezelf niet zo de lucht in.Je bent net zo goed een nobody als een ieder ander zoals ik.
Voor mij alle religie's thuis beoefenen,want ze zijn allemaal hetzelfde,wat gebaseerd is op dezelfde mythe(s).

Je systeem word geleid door hypocriete liberalen en refo gekken,die nog achterlijk zijn gebleven.
Op je 10de dringt het tot je door dat sinterklaas niet echt is,en de reli gekken op hun 40ste nog geloven in jezus.

1


Johan Vermeulen
Johan Vermeulen
1 seconde geleden
Ik denk dat sommige communistische landen er slechter aan toe waren dan vele islamitische landen. Rusland en China was niet best vaak.
De meeste Afrikaanse landen gaan er op vooruit als er moslims zijn. Er komt structuur en discipline. Jammer dat buitenstaanders daar nu proxy-legers opzetten ( Boko Haram) om landen kapot te maken. 
Ook de jihadisten  zijn een uitvinding van Westerse machten. Richard Perle sluisde geld naar Centraal Azie in de jaren 80, om madrassa'sop te zetten.  Werd een stokje voo rgestoken, en daarna deden de Neocons dat via het American-Turkish Council.  En vermoedelijk via Fetullah Gulen.  Zo hebben ze dat jihad leger op touw gezet dat de moslimlanden van binnen uit kapot moest maken.
Een eeuw geleden stond het salafisme bekend om zijn ingetogenheid !



The One and Only
The One and Only
10 uur geleden
Fuck de joden en moslims. Blanken eerst!

3


Thomas
Thomas
10 uur geleden
Man man man kunnen "rechtse" mensen een dag zonder over antisemitisme te praten?



Cire Binregbin
Cire Binregbin
2 uur geleden
Elke dag worden er weer babies besneden/mishandeld.



Fred Compusmurf
Fred Compusmurf
11 uur geleden
"islamofobie" komt uit de denktank van de moslim broederschap, het is bedacht voor en wordt ingezet als, een belediging voor iedereen die kritisch durft te spreken over de islam.
Het is juist de bedoeling dat juist de terechte kritiek monddood wordt gemaakt. Het heeft dus helemaal geen enkele redelijke vergelijking met antisemitisme.
Daarnaast dient gesteld dat islamofobie te pas en te onpas gebruikt wordt terwijl fobieën medische indicaties zijn van psychologische problemen en derhalve uitsluitend door medisch specialisten vastgesteld kunnen worden.

2


Wess Tokarev
Wess Tokarev
12 uur geleden
Ze hebben het heel de tijd over ''Joden vervolging' in 'Europa'.. Even voor de duidelijkheid hier deed lang niet iedereen in Europa aan mee.

Gelukkig is er van jodenvervolging in de 'moslim wereld' totaal geen spraken... En komen genocide van andere volkeren in de 'moslim wereld' uchmmm Armenië ... totaal niet voor..

En jullie term moslimvervolging is ook om te lachen! Jullie krijgen alle kans on je aan te passen aan onze normen en waarden. Doe je dat niet, dat vertrek je toch naar een van die zandbakken waar je wel je heilige boekje mag prijzen en een kleedje mag leggen naar het oosten ?

1


m michels
m michels
13 uur geleden
PRE-TRAUMATISCHE STRESS syndroom. roze luitjes.. slachtoffertjes spelen. Oh vey!

4


Johan Vermeulen
Johan Vermeulen
6 uur geleden
Het is een term van ánti-semiet' Gilad Atzmon:  de joden hebben al enorme angst en stress voor een trauma dat nog moet komen.  Helaas blijft het daar niet bij: aan hun eigen 'angst' ontlenen ze dan maar het recht om 'als eerste toe te slaan" :  de ander dood slaan uit voorzorg, omdat je denkt dat hij wel iets tegen je zal gaan doen. Douglas Feith ( Neocon, jood)  heeft  dat principe  in  2002 de Amerikaanse wet vast gelegd.  De VS kan nu Iran aanvallen omdat ze beweert dat Iran wel de VS zal willen gaan aanvallen.
Hiermee wordt elke onschulde in de wereld een  'legitiem' voorwerp voor destructie door joodse lieden.  Waar is het middeleeuwse Magna Carta?  De Middeleeuwers waren wel héél beschaafd in vergelijk met de huidige joodse elite !



jenne aakster
jenne aakster
13 uur geleden
Er van uitgaande dat en de Joden en de Moslims door hun daden deze weerstand tegen hen zelf gecreéerd hebben,  de Joods geworden Khazaren hebben enorme hoeveelheden Russen en andere Christelijke volkeren om het leven gebracht, voor de Islam geld dit ook, de ééne Genocide na de andere, Noord Africa is ontdaan van zijn authentieke Europese van origine zijnde volkeren, er is met die mensen door hun religie niet samen te leven, hun predicaat is het op voorhand anti benoemen van andere mensen, ze vormen gangs en woekeren als onkruid in andere samenlevingen,  "TOT" le moment venu, dan kan het afslachten beginnen !



Johan Vermeulen
Johan Vermeulen
13 uur geleden
Jenne Aakster, ik geloof er helemaal niks van.  Welke volkeren zijn door de moslims gedood in Noord Afrika?  Je leest te veel anti-moslim propaganda. Allemaal  speciaal geschreven om het moslim-bashen te ondersteunen.  Noem me dus oude geschriften, Niks van Robert Spencer en al die andere fantasten die hun brood verdienen als shabbes goy.
Dat je het niet leuk vind met die massaal geïmmigreerde moslims, dat kan ik begrijpen.  Massa-immigratie is nooit leuk en komt van nature NOOIT voor:  Geen enkel volk zet vrijwillig de deur open voor Massa-immigratie.  Wij wel. Vanaf de jaren 70 tot nu.  Hoe komt dat?  Omdat de 'Masters of Discourse'  ieder persoon die er wat van durfde zeggen,  totaal vernietigde d. m. v.  karakter-moord . En omdat hun 'wetenschappers' ons wijs maakten dat rassen niet bestaan (Lewontyn)  en dat IQ niet bestaat ( S J Gould) etc.  Tja, als er geen aangeboren verschillen zijn (Boas) ,  dan is massa-immigratie slechts een tijdelijk probleem. Het opvallende is dat deze mensen voor hun èigen land en èigen groep juist enorm onderscheid maken tussen rassen !  Ze vertellen ons dus leugens voor hùn  voordeel in in òns nadeel.



jenne aakster
jenne aakster
13 uur geleden
@Johan Vermeulen Komt een beetje op me over dat ik je moet gaan vertellen dat na n het Voorjaar de Zomer komt, zou zeggen zoek het maar uit, literatuur over dit onderwerp ten over ! dat ons Maritieme met een Christelijke achtergrond volkje gedoemd is, dat is zeker, en hier constant over lullen zet geen zoden aan de dijk !



Johan Vermeulen
Johan Vermeulen
13 uur geleden
@jenne aakster  Komt een beetje op me over dat je geen bronnen hebt.
Dat je voluit in de moslim-bashing strategie bent getrapt.  Dat je een nuttige idioot bent en behulpzaam bij het joodse streven om jouw eigen  leven te vernietigen, door voor hen te gaan vechten tegen de moslims. 
Zoals die jihadi's met Amerikaans geld werden opgeleid op madrassa's om later hun eigen land te gaan vernietigen. Nuttige idioten, unwitting Assets in CIA  en Mossad taal.
Niet erg slim, Aakster !



jenne aakster
jenne aakster
13 uur geleden
@Johan Vermeulen Kom mijnheer met open vizier graag, zeg wie je bent, en wat je voorstaat, dat is precies wat sommige domme Moslims doen, stieken iemand in zijn rug steken, jullie blijven tweede klas mensen, met jullie bekrompen religie !



san tamso
san tamso
8 uur geleden
Jenne

Het zijn niet de kazharen geweest,wat talmud aanhangers zijn geweest wat verantwoordelijk kan worden geacht wat jij zegt.
Dat kazharia heeft bestaan is geen twijfel,maar het is een andere groepering geweest wat daar achter zat.
Zie de chabad groepering wat rond 1700 is ontstaan.Dat waren sabbeteans,wat kabbalisten zijn.
Een kazhar is alleen de talmudic volgeling.
Een talmud volgeling wijst deze cult af.
Die massasmoord en holomodor op de russen is mede gedaan door wallstreet en het westen.
Vanuit europa je een andere tak kreeg van de sabbetean order.
De sabbteans zelf zij ontstaan rond 1666 in izmir.
De frankisten in europa werden de volgelingen van sabbetean zevi en en jacob frank de 2de messias voor de joden.
Samen ze die revolutie(s) hebben veroorzaakt in rusland.

Over afrika de hyksos 3750 jaar geleden egypte hebben over genomen en de slavernij heeft ingevoerd tot ca 1550 bce en de andere grootmachten het voortzette.
Afrika was een continent van de zwarten en met de komst van de hyksos dat langzaam veranderde in een semitische cultuur,wat we nu kennen als islam.
Onder de arabieren en de perzen ook vele slaven werden verhandeld.
Alleen islam zegt dan dat een slaaf zichzelf kan vrijkopen.Op die manier kon de moren,een eigen staat opbouwen in afrika,wat met andere stammen een bloeiende welvaart wist op te bouwen in timboektoe tussen 1000 AD en 1500 AD.
Toen kwam europa langs en had je 400 jaar slavernij voor de zwarten.
Er zijn ruime schattingen van ca 10 miljoen neger slaven,die de overtocht niet eens haalden tijdens die 400 jaar slavernij.

Als je dat authentiek noemt wat europa heeft verspreid tijdens zijn 400 jaar bezetting,vraag de zwarte bevolking wat zij ervan vonden.



jenne aakster
jenne aakster
4 uur geleden
@san tamso Ja mooie uitleg en waar, maar we moeten leven in het nu, en ik moet als mens kiezen voor mijn afkomst en volk, met al de gedane fouten incluis, groet en bedankt voor je mooi uitleg !



Miriewoud
Miriewoud
13 uur geleden (bewerkt)
Woorden en betekenissen hebben het nadeel dat zij verwarring scheppen bij identificatie en determinatief gezien mag ambivalentie, of polyvalentie, maar overlappende taalbegrippen kunnen dusdanig verstoren dat er altijd ruzie van komt die mensen via de taal zelf als deel van een aanvalsstrategie hebben kunnen gebruik maken als kameleon, en zo heeft het paard van Troje altijd een Babylonische kant die de Abrahamistische ideologieën in stand heeft weten te houden. In hoeverre religies een militair intelligent karakter ten grondslag ligt aan, en wetgevend de macht uitvoert in naam van, is altijd het politieke gevolg van de uitspraken die mystiek beladen zijn.



Johan Vermeulen
Johan Vermeulen
13 uur geleden
Kun je het samenvatten?  ( In simpele woorden) ( Wat wil je zeggen?)



Miriewoud
Miriewoud
13 uur geleden
@Johan Vermeulen Ik heb het zo simpel mogelijk gehouden. Het is al moeilijk genoeg, dit conundrum.  Sorry.



Johan Vermeulen
Johan Vermeulen
13 uur geleden
@Miriewoud Je bent echt leuk, Miriewoud !  I love it !



deer hunter
deer hunter
13 uur geleden (bewerkt)
mensen met de meeste indentiteit hebben de meeste angst die te verliezen  , en zullen dus het meeste drama creeren uit die zelfde angst ...  het zijn altijd hele onbewuste mensen die geloven dat ze het label zijn ...   "ik ben dit , ik ben dat "   en je bent gewoon een zak met botten , en voor de rest helemaal niks ...  ieder mens , de rest is BS for power to recourses ..het simple apen verhaal , label it as you want ... niets verandert aan die agenda ..  dit heb je zelfs binnen hele homogene communities , dan krijg je weer andere lables en identiteiten voor het zelfde doel ...  apen verhaal .



Johan Vermeulen
Johan Vermeulen
13 uur geleden
Apekool van jou, Deer hunter.  Mensen zijn onderdeel van de natuur en dus van de struggle for life. De mens heeft een groep nodig om zich tegen aanvallers te beschermen. Dat is altijd  het gezin, de familie, de stam. En later werd dat door de natie gedaan, waarbij een natie bij voorkeur uit één volk en één cultuur bestaat.  Dan is de groep minder intern verdeeld en is ze het sterkste. 


Maar wie de wereld-macht na streeft moet het idee van 'een volk dat een natie vormt'  aanvallen. Zwart maken. 'Nationalisme' in een kwaad daglicht zetten. Het beste is om alle landen in een Unie te verzamelen en de macht op afstand te organiseren.


Ook als je als minderheid in diverse naties leeft en altijd buitengesloten was (omdat je absoluut niet wilde assimileren? ) voel je wel aan dat het in jouw voordeel is om massa-immigratie te promoten, en om  'de nationale identiteit '  verdacht te maken.
Je kunt de interne verdeeldheid nog groter maken door identiteiten te promoten waar mensen zich dan mee gaan identificeren: jij bent geen Nederlander, maar een homo/zwarte/vrouw/transgender etc.   Verdeel en heers.

1


rutger houtdijk
rutger houtdijk
14 uur geleden
Het lijkt me compleet normaal bezorgd te zijn over de invloed van een totalitair en extremistisch gedachtengoed die haaks staat op de universele mensenrechten en seculiere rechtsstaat.
Is op geen enkele manier te vergelijken met het haten van mensen vanwege hun etniciteit.

10


Johan Vermeulen
Johan Vermeulen
12 uur geleden
Aan welk gedachtegoed denk je nu, beste Rutger?  Aan het Israel van Netanyahu neem ik aan.  Rabbi's die geloven dat de goyim meer paard dan mens zijn. Dat de goyim bestemd zijn om slaaf van de joden te worden.  Rabbi;s die vinden dat je Palestijnse kinderen mag doden, als je denkt dat ze later tegen Israel zullen gaan vechten.  De enige democratie in het midden Oosten?  Of het enige apartheidsregime in de wereld.... wat is een treffender kenmerk?

2


U C
U C
12 uur geleden
@Johan Vermeulen Uiteraard komt er geen reactie op je spijkerharde reactie.



Nick
Nick
10 uur geleden
@UC

Uiteraard komt er geen reactie op het stukje van een geobsedeerde  jodenhater.

2


rutger houtdijk
rutger houtdijk
7 uur geleden
@Johan Vermeulen ik geloof niet dat de gemiddelde jood veel waarde hecht aan de thora, anders had Israël er wel uitgezien als een theocratie ipv een seculaire democratie waar niet-joden in het parlement zitten.

1


Johan Vermeulen
Johan Vermeulen
7 uur geleden
@Nick Nick, de vraag aan jou is:  welke van mijn beweringen denk je dat ik NIET  kan onderbouwen ?  Kies er maar een, en ik zal die bewering onderbouwen.



Johan Vermeulen
Johan Vermeulen
7 uur geleden
@rutger houtdijk "De gemiddelde jood'. daar zeg je zo wat.  Wat ik al gelezen heb over de joodse godsdienst: 
= Het is een stel regeltjes die  je moet volgen.  God heeft er niks mee te maken.
= De joodse rabbis zijn voortdurend bezig om hun god voor het lapje te houden, om hem te slim af te zijn.
= Er zijn Rabbi's die ronduit beweren dat G-d zich vergist en zij zelf gelijk hebben.
= Andere joden durven de naam van g-d niet te schrijven of uit te spreken. Ze gebruiken andere woorden.
Israel begon als een seculier land, en zit nu in de klauwen van de fanatieke extremisten. Heel veel joden balen er stevig van, maar  ze kunnen of durven er niet tegen in te gaan.


'Waar niet-joden in het parlement zitten".  Dat is wel een treffend kenmerk: altijd zorgen dat je een zwarte zwaan mee neemt die dan elk verwijt kan ontkrachten.  Ik kijk liever naar de grote Wereld:  Het was een hel  in Arendar Polen/ Oekraïne.
Het was een hel in de Gulag.  Het is een hel in Gaza. En het wordt een hel in Amerika. En mogelijk ook bij ons.



R vV
R vV
14 uur geleden
Islamofobie bestaat niet. Islamrealisme wel! Ik zie nergens in EU de Joden in de ranglijsten v criminaliteit en geweld. Die lijsten worden echter aangevoerd door Islamieten. Feiten dus, realisme.

11


Johan Vermeulen
Johan Vermeulen
11 uur geleden
Jouw wereldbeeld is natuurlijk wel door één belangengroep   gevormd. En dat zijn niet de islamieten, maar hun opponenten.
Voorzichtigheid is dus geboden. ( Het gaat om joùw eigen lijfsbehoud. De toekomst van jouw kinderen.)
De sancties tegen Irak van 1990 tot 1996 hebben gezorgd dat 500.000 kinderen zijn overleden, volgens onderzoek van The Lancet.

Mevrouw Albright (joodse minister van de VS)  vond dat het toch te verdedigen was,  die moord op een half miljoen moslim-kinderen, want ja.... Saddam,  WMD's !   Een britse VN diplomaat die moest onderhandelen over voortzetting van de sancties, Carne Ross, vroeg in Londen naar de WMD's van Saddam , in 1996. Hij kreeg te horen: "We denken niet dat hij nog WMD's heeft. (!)   Hier Carne Ross op minuut 58 :  https://www.youtube.com/watch?v=lDutkYQF9d8&list=PLBTnjHIDXvqpJy_kuhs7DkKnoiP5qWkBl


De grootste criminaliteit en de meeste moorden worden gepleegd in dure kantoren op Manhatten, beste RvV.  Een voorbeeld:
De kredietcrisis heeft er voor gezorgd dat 50 miljoen mensen vroegtijdig overleden. Gebrek aan medicijnen etc. Greenspan, Rubin , Summers , zeggen die namen je iets?  Ze ontsloegen Brooksley Born toen ze de Derivatives wilde gaan monitoren. Die kredietcrisis mòest er komen!  En nu zijn hun banken machtig en onze regeringen arm. En wij ook.   Onze voorzieningen worden weg bezuinigd.
Maar ja,. de brillenglazen ( media )  waar U door naar de wereld kijkt zullen die werkelijkheid niet tonen.
Die tonen de moslim-aanslagen her en der. ( Voor zolang het niet  wordt weg-gecensureerd kunt U hier in de reacties een schat aan informatie lezen  van mij. Wees egoïstisch:  werk aan uw eigen lot. Verdiep U in de wereld.  Geloof  niet wat ze U vertellen. )



R vV
R vV
10 uur geleden
@Johan Vermeulen man schiet toch op met je mooie verhalen. Ga een stappen en stoot eens per ongeluk tegen een moslim aan, of kijk ze aan in de tram of metro. Zie je meteen wat er gebeurt.

2


NSB FRONT
NSB FRONT
7 uur geleden
RVV Reeds 929 voor christus tijdens de regering van koning salomon, werd in jeruzalem een complot tegen de menselijke ras gesmeed door hem  en door de joodse wijzen.  De protocollen van deze samenzwering en het commentaar erop werden onder de grootste geheimhouding bewaard en van geslacht op geslacht overgeleverd. Reeds tijdens de regering van koning salomon hadden de leiders van het  joodse volk besloten om de gehele mensheid aan hun macht te onderwerpen en om voor eeuwig het koninschap van david over hun te vestigen. Een geheim verbond werd gevormd om vooral de handel en nijverheid van alle volkeren te domineren. Door zich te verspreiden over gehele aarde stelden de joden zich tot doel het kapitaal van alle landen in hun handen te concentreren om daarmee-als met tentakels-de volksmassa's uit te persen en aan hun dienstbaar te maken. Met een werkelijk duivelse sluwheid-nog erger dan die van de jezuieten-zijn de joden erop uit om de grondvesten van de orde die van het christendom te ondermijnen met de propaganda van liberalisme, kosmopolitisme en anarchie.  Daarna, wanneer zij de macht definitief in handen hebben zullen zij de gehele mensheid onderwerpen aan een despotisme zo wreed als de  wereld nog nooit heeft gezien. Anderhalf  millenium is voorbijgegaan aan het vernietigen de oude, heidense koninkrijken- nu is ook het einde van het chrisdendom nabij.

1


Johan Vermeulen
Johan Vermeulen
7 uur geleden
@R vV Ik heb een keer in de trein enkele opgewonden marokkaantjes tot stilstand gebracht. Ze bleven maar heen en weer rennen.  Dan duiken al die Hollandse lafaards nòg dieper in hun krant . Ik heb wel eens gedemonstreerd tegen een Turkse  drugs smokkel zaak.Voor het gemeentehuis.  Af en toe kwam er een Turk die wat verwijten riep. Ben ik niet bang voor. Toen kwam de politie die me aan raadde om weg te gaan.  Flauwekul.  Nu bekritiseer ik onze joodse vrienden. Nu  wordt het link:   https://www.bol.com/nl/f/rise-and-kill-first/9200000073246246/  Maar zwijgen leidt ook tot onze ondergang.



Lecram Red
Lecram Red
15 uur geleden
Ik denk toch dat je eerst moet definiëren wat islamofobie is. Antisemitisme stigmatiseert een hele groep. Kritiek op het Judaïsme, als religie, is geen antisemitisme. Zo is kritiek op de islam ook geen islamofobie. Als je alle moslims stigmatiseert, is dat wel zoiets als antisemitisme. Helaas wordt kritiek op de religie en op Mohammed ook zo gezien. Als je consequent bent zou je dan ook alle kritiek op de christelijke religie gelijk moeten stellen aan antisemitisme.

1


Cire Binregbin
Cire Binregbin
2 uur geleden
En als je vind dat mensen die babies besnijden gewoon in de gevangenis thuis horen ?  Is dat antisemitisch of islamophoob ?



Lecram Red
Lecram Red
1 uur geleden
@Cire Binregbin Geen van beiden, want dat is niet beperkend tot die twee religies.



Cathalyne Batavian
Cathalyne Batavian
15 uur geleden (bewerkt)
"Islamophobia is a word created by fascists, and used by cowards, to manipulate morons."

1


Qui Bono
Qui Bono
15 uur geleden
Dit is gewoon weer je dagelijkse desinfo van zionistencafe Cafe Weltschmerz
.
Nogmaals het verhaal met een ander account over de jood.
De jood is een creatie geweest vanuit de jezuietenorder.
De jezuiet is een crypto jood,wat een kabbalist is.Het doet alsof het een christen is,maar is alleen loyaal voor israel/jodendom
Deze sekte is ontstaan rond 1550 nadat rome deze sekte had verbannen uit europa.
Dat waren de marranos.
Deze cult vluchten naar het noorden,waar je ondermeer de WIC en de VOC,wat slavendrijvers waren en met andere marranos/jezuieten een slaven markt gingen opzetten naar amerika.
Zuid amerika werd een doorvoerhaven opgezet,waar nederland een zeer grote rol in gespeeld heeft.
In 1773 de pope de jezuieten order heeft verbannen,waaruit je de eerste JOOD kreeg.

In 1666 kreeg je een andere sekte genaamd de sabbeteans,wat de donmeh is en ata turk een donmeh jood was.
Dat zijn werkelijke gestoorde figuren,die chaos willen scheppen voor hun joodse utopia.
Alles wat men verteld over islam wat er zo erg aan is zijn kinderverhalen,vergeleken met de zieke ideologie van de sabbeteans.

Het judaisme is wat anders als een jood.
Het judaisme is de religie.Het heeft wetgevingen waar het zich aan moet houden.In vergelijking met een sabbetean/'JOOD,die geen wetten meer heeft.
Het is de JOOD wat het judaisme heeft gekaapt.
Als ik verder het verhaal hoor in deze video,dan word het feit ontkent dat mr kemal mustafa ata turk een dictator was.
Het was een dictator en een crypto jood wat met harde hand heeft geregeerd over turkije.
Verder was niet de JOOD het slachtoffer wat de spindokters je wijs maken,maar het judaisme.
Daarom kan je het heden vergelijken met het verleden,omdat het toen ook alleen ging om de religie.
De moslm/JOOD is welkom,als het kwakt als een eend,zoals alle andere eenden.

Straks mogen we zeggen,wir haben est nicht gewust.
Maar jullie weten het wel.
De liberale kliek zijn een stel hypocrieten.

2


Lecram Red
Lecram Red
15 uur geleden
Wat een onzin. In de bijbel wordt al gesproken over Joden, heel erg lang voor 1550. Een Jood is een afstammeling van de lijn Abraham - Izaak - Jakob. Die leefden een paar duizend jaar geleden.



san tamso
san tamso
12 uur geleden
@Lecram Red
De bijbel is ONZIN.
Feiten kan je het niet noemen.
Wil je de echte bijbel weten ,dan moet je het werk van Mauro biglino lezen,die 17 hebreeuwse boeken vertaalde voor rome.
Het fabeltjesboek de thora werd herschreven door de grieken met een ander verhaal.,.
Mozes was farao Akhenaten.
Zelf een slavendrijver wat egypte is ontvlucht rond 1550 bce.



Lecram Red
Lecram Red
12 uur geleden
@san tamso Als je niet snapt waar het over haat, reageer dan niet



san tamso
san tamso
11 uur geleden
@Lecram Red
Jij snapt het niet.



kroikye
kroikye
11 uur geleden
Jezuieten zijn de Militaire Arm van Pauselijk Rome, hun Grootste taak is de :  Counter Reformatie. De Wereld terugbrengen onder Pauselijk gezag, zij staan bekend als gewiekste Leugenaars en Opleiders van de Elite. Dat dit Joden zouden zijn is je Reinst Desinfo

2


jenne aakster
jenne aakster
8 uur geleden
@kroikye Ik weet niet wat waar en onwaar is, dit is het schimmenrijk, waar Frederico Fellini zo goed thuis in was, het doet er ook niet toe,  wij buitenstaanders krijgen alleen maar de rol van slachtoffers toebedeeld !



kroikye
kroikye
6 uur geleden
@jenne aakster Het is Bovenal een Geestelijke Strijd. Ik weet dat dit Raar zal klinken, maar de Enige Remedie tegen Satanisme is  Bijbels Christendom. Ik was zelf tot mijn 31ste Overtuigd Atheist, maar ik kwam erachter dat de Bijbel Alles Voorspelt. Dit " New World Order " gedoe ook. Lees het Evangelie van Johannes en wordt herboren Christen, red je ziel, deze Wereld zal alleen maar Moreel Verwerpelijker worden tot de Wederkomst van Jezus Christus. Je Genen zijn Niet geschreven door een Toevallig Proces, je hebt een Intelligente Maker die van je Houdt. God zegene



jenne aakster
jenne aakster
4 uur geleden
@kroikye Ja die denkwijze ben ik ook toegedaan, stapje verder Aryans Hindoe Budha allemaal de zelfde créateur, en niet zonder reden !



Cire Binregbin
Cire Binregbin
1 uur geleden
@kroikye Heb je daar leren liegen bij dat bijbels genootschap waar je bij zit ??


Jij Atheist tot je 31ste ?? laat me niet lachen  je bent gewoon een schappje dat graag bij een leuk groepje wilt horen en dan maar gewooin wat feiten naast je neer legt erop gaat staan en doen alosof je van niks weet....



Johan Vermeulen
16 uur geleden (bewerkt)
De joodse religie is in feite een opleiding tot taal-goochelaar.  Advocaat, journalist ,spindoctor.  Een briljante  student van de  taal-goochel-school ( Yeshiva school) krijgt meer nakomelingen  want hij huwt altijd de dochter van een rijk man.  Het is de manier waarop het joodse volk zijn hoge IQ heeft verworven. (Lees prof. Kevin MacDonald)  Maar wat heb je aan die voorsprong als jouw concurrenten óók die slimme genen krijgen? Niks.  Om de assimilatie tegen te houden is anti-semitisme onmisbaar.  Dat antisemitisme wordt dus expres veroorzaakt. Lees 'Jewish History, jewish Religion' van Israel Shahak.   En als er weinig antisemitisme is,  spelen jodensoms zelf voor anti-semiet ( hakenkruisen schilderen, Jules Croiset etc.)  Alles om de groep bijeen te houden. Het jodendom kan niet zonder anti-semitisme.

Islamofobie?  Als er in de buurlanden van Israel  boeddhisten zouden wonen, dan hadden die boeddhisten 9/11 gepleegd en waren we nu allemaal boeddho-foob.  Dat is de macht die je hebt als je de media controleert, als je het narrative kan bepalen. 'The Masters of Discourse' noemt Israel Shamir dat.

4


Odin Gungnir
Odin Gungnir
16 uur geleden
oy vey zoveel feiten, shut it down! Anti semitisme!

1


san tamso
san tamso
15 uur geleden
De JOOD is een verzinsel van de jezuiet/kabbalist.
De huidige jood zijn voor ca 85% sabbeteans.
De usefull idiots die nodig zijn voor israel.
Zie uitleg op youtube 1666 sin by rempetion,wat uitleg geeft over deze sekte,wat zich voordoen als een judaist.
De JOOD heeft al het geloof gekaapt.
Let op dat zometeen alles taboe gaat worden,wat gaat over de joodse/zionistische macht en israel,wat nu al in de USA gebeurt.

3


Cathalyne Batavian
Cathalyne Batavian
15 uur geleden
Er is een directe link tussen Islamistische terreur en de islam. Net als dat er een directe link is tussen de gekozen plek voor Israël en het jodendom.

De aanname dat het bestaan van Israël islamistische terreur veroorzaakt en dat het net zo goed ieder ander geloof had kunnen zijn is bespottelijk.

Waar zijn de christelijke Palestijnse zelfmoordaanslagen?



Johan Vermeulen
Johan Vermeulen
14 uur geleden
​@Cathalyne Batavian  Geeft U eerst maar eens bewijzen dat al die 'islam terreur' inderdaad door islamieten is gedaan.  Hier volgen harde feiten die U zeer moeten doen twijfelen, beste Cathalyne . Door nieuwe FBI  informatie is het nu nog waarschijnlijker dat pro Israel lieden achter 9/11 zaten : http://www.informationclearinghouse.info/51631.htm
In vergelijke met IRA en ETA is het moslim-terorisme klein. https://www.datagraver.com/case/people-killed-by-terrorism-per-year-in-western-europe-1970-2015  Het zijn ànderen die deze terreur 'organiseren':  https://www.ted.com/talks/trevor_aaronson_how_this_fbi_strategy_is_actually_creating_us_based_terrorists?language=nl#t-21415



Cathalyne Batavian
Cathalyne Batavian
14 uur geleden
@Johan Vermeulen U kunt doen alsof U onwetend bent en selectief zijn in wat u als terreur ziet en waar het wordt gepleegd. Met alhuhoedje bronnen. De rest weet wel beter.



Johan Vermeulen
Johan Vermeulen
14 uur geleden
@san tamso Als een groep jou naar het leven staat, dan maakt het niet uit of het verhaal over hun afkomst klopt.  Het zal mij een zorg wezen.  Belangrijk is dat ze van hun G_d de opdracht hebben om de wereld te controleren, en dat ze òns als zeer minderwaardige wezens  beschouwen die ze mogen uitroeien, zoals ook Amalek moest worden uitgeroeid.  Dat vind ik geen goed nieuws.  Zeker als je leest over het Arendar systeem, over de gulags, en over de Palestijnen. Ik zie dat als een glimp van ònze toekomst.



san tamso
san tamso
12 uur geleden
@Cathalyne Batavian
Er bestaan anno 2019 72 richtingen,wat vanuit de islam is ontstaan.
Daaruit haal jij de extreme vorm eruit,wat je vervolgens over de gehele religie smeert om de gehele islam in een kwaad daglicht te zetten.
De koran verbied het je om andere mensen te doden,die onschuldig zijn in oorlogstijden.
Vrouwen,kinderen,zieken,oudjes,dieren moeten gespaard worden.
Dat zijn de letterlijke woorden,die erin staan beschreven.
Het is anno 600 dat islam in oorlog is met rome.En andere sektes in het midden oosten.

De thora waar de koran op is gebaseerd waren de eerste massamoordenaars op deze aardbol.
Lees je bijbel.
En voordat de  Irgoen bestond,die masters zijn in terreur aanslagen,er geen moslim terrorisme bestond.
ISIS en al qaida waren huurlingen/soldaten die voor een handje vol dollars zich mochten uitleven op de bevolking.

1


Cathalyne Batavian
Cathalyne Batavian
12 uur geleden (bewerkt)
@san tamso Mohammed was een massamoordenaar en super immoreel en oversekst persoon. Dus de kern is gewelddadig. Daarnaast ben je volgens de Islam als ongelovige (op een dihmmi na ) niet onschuldig dus mag je wel gedood en vervolgd worden. Je moet die sura wel in zijn volledigheid benoemen.

En het jodendom en christendom zijn ook achterlijke woestijnreligies  die weer andere problematische gevolgen hebben. Wat is je punt? Two wrongs don't make a right.



san tamso
san tamso
11 uur geleden
Johan
Zoals ik het zie is het judaisme zelf het slachtoffer geworden van de joden.
Alle religie's zijn achterhaald waar het om gaat en waaruit het is voortgekomen.
Het judaisme is niet speciaal erin,als het gaat om achterlijkheid.
De bijbel deed feitelijk hetzelfde wat de hebreeuwers/volk van israel deed in zijn begin tijden.
Iedereen die niet geloofde in de mythe jezus en god werd gedood/gemarteld/levend verbrand door de kerk.
Met islam gebeurde dat hetzelfde onder de arabieren in azie.
Als het gaat om heerschappij,de een niet onder doet dan dat van een ander.

Het verhaal wat is beschreven in de thora/bijbel en koran over dat joodse volk is een mythe.
Mozes was farao Akhenaton,die daarvoor al de cult van Aton had bedacht.
Al die verhalen die erin staan geschreven terug is te vinden in de sumeriaanse/egypte/babylonische cultuur.
Het volk van Gudea,of sargon van Akkad.
Vandaag de dag er miljoenen retards rondlopen die geloven in deze fop democratie.
Door hun geloof erin mag de overheid een bevolking uitroeien.
Zie de oorlog in het midden oosten,onder het mom van leugens.
Onwetendheid.
Dat is wat religie is.Of welk ander geloof wat je word opgedrongen.Vaak met de paplepel word het je ingegoten,dat je er ook heilig in gelooft.

Ook deze fop democratie.
Helaas is dit het beste wat we als mensheid kunnen bereiken.
We zijn producten en nummers voor de empire rome.
Die wereldwijd hun tentakels hebben zitten via de centrale banken,en alle religie's onder de duim hebben.

1


Johan Vermeulen
Johan Vermeulen
11 uur geleden
@Cathalyne Batavian Als de rest beter weet, waar zijn dan hun bronnen?  Waar zijn die goede bronnen waar uw mening op stoelt ? Bedoelt U dat de FBI deze info niet heeft vrij gegeven?  Bedoelt U dat de 'dancing Israeli's NIET op de Israelische TV zeggen dat ze naar 9/11 stonden te kijken, vanuit een goede uitkijkplaats, toen die 9/11 aanslagen gebeurenden?
Waarom is wetenschapper en onderzoeker (en joods wellicht)  nu ineens geen betrouwbare bron, en de bron die Ù hebt ( maar niet kunt noemen) wèl ?
Waarom zou ìk onwetend zijn, terwijl ìk met onderbouwing kom?



Johan Vermeulen
Johan Vermeulen
11 uur geleden
@Cathalyne Batavian Westerse veroverings-oorlogen werden ook steevast met religieuze 'steun' en motieven goed gepraat. 
Daar is Mohammed niet minder dan wij.  Dat hij  een echtgenote huwde toen die 9 was, was in die tijd redelijk normaal . Ook nu zijn er cuklturen waar men nog jonger huwt. Maar de sexuele verkeer wordt bnij deze mensen altijd uitgesteld tot het begin van de vruchtbaarheid van de vrouw.  Dat is in onze moderne tijde wel anders:  sexvakanties naar Thailand, pedofilie werd hier in de jaren 80 goed geopraat door Koos Posthuma.   In de joodse religie is sex met kinderen beneden 3 jaar officieel goedgekeurd.  Maar ja,. als je dat allemaal niet weet, dan weet je niet beter.  http://www.come-and-hear.com/sanhedrin/sanhedrin_55.html


Het formuleren van een godsdienst is niet direct een teken van achterlijkheid, beste Cathalyne.



capo di tutti capi
capo di tutti capi
11 uur geleden
Cathalyne Batavian ooit gehoord van George Habash Palestijns christelijke terroristenleider. Vast niet want je bent een onwetende bevooroordeeld iemand. Je hebt noch de Palestijns-Israëlische oorlog bestudeerd noch het islamitische geloof zelf. Vandaar ook u hele simpele redenaties en conclusies, maar ach onwetendheid is ook een vak apart



Cathalyne Batavian
Cathalyne Batavian
11 uur geleden (bewerkt)
@Johan Vermeulen Er is een schat aan informatie die 'truthers' debunken. Dit was mijn punt. U gedachtegang is gevolg van verschillende soorten bias.

Een van uw bronnen geeft zogenaamd weer dat andersoortig terrorisme veel meer voor komt maar iedereen die na kan denken ziet het een statistische truc is. Het is selectief en het is het rekken van de definitie van terrorisme.

Uw andere bron is een Ted-talk met een heel aantal suggestieve aannames en het verdraaien van de feiten door te stellen dat de FBI die terroristen er inluist eigenlijk deze terroristen creëert.

Het zijn gewoon de aloude leugens en verdraaingen die het eigenlijk nieteens meer waard zijn te ontkrachten.



Cathalyne Batavian
Cathalyne Batavian
11 uur geleden
@capo di tutti capi Dat waren geen zelfmoordterroristen. Jammer joh.



Cathalyne Batavian
Cathalyne Batavian
11 uur geleden
@Johan Vermeulen Ja, lekker pedophilie goed praten om je jodenhaat te legitimeren.



san tamso
san tamso
11 uur geleden
@Cathalyne Batavian
Anno 600 Nc was de wereld wetteloos,waar de wet van de sterkste gold.
Ik kan de talmud er ook bij pakken,wat die allemaal beschrijft over sex met kinderen.
Dus openlijk erin schrijft dat sex met 9 jarige kinderen niet zo erg is.
Maar ik hou het bij de koran.
De haddith is ca 200 jaar later geschreven.waar je die extreme wetgevingen erin ziet voortkomen.
Ingrid Bogaerts vertaalde de koran en legde de koran uit wat ermee werd bedoeld.
Je hebt het over dhimmy geld,maar wat doe je nu voor nederland.
Joden en (orthodoxe) christenen werden daardoor beschermd.
Wat de jodenmedia je probeert wijs te maken is dat islam een vijand is van het judaisme en christendom,wat niet het geval is.
Het zijn altijd de moslims geweest wat het judaisme heeft beschermd tegen rome.
Ook de orthodoxe kerk werd beschermd.
Het zijn de kruisvaarders geweest met de arabieren wat 200 jaar gruwelijk hebben huis gehouden tijdens de kruisvaarders tochten in het midden oosten..
Vanaf 1300 (1291) toen de kruisvaarders werden verslagen door de mongolen en koerden,die moslim werden,religie weer door 1 deur kon.
Terwijl in europa volop oorlog was om het geloof.
.



Cathalyne Batavian
Cathalyne Batavian
11 uur geleden
@san tamso Wat een onzin. Allemaal overduidelijk onjuist. U weet niets over de geschiedenis zo te zien.



capo di tutti capi
capo di tutti capi
11 uur geleden
Cathalyne Batavian nou mij maakt het niet uit of het terroristen zijn die onschuldige burgers vermoorden of zelfmoordterroristen die onschuldige burgers vermoorden. Dat jij dat onderscheidt maakt laat maar weer eens zien wat voor bekrompen kortzichtige gedachten je hebt. Jammer dat je argumentatie nu in het niet valt dat alleen Palestijnse moslims aanslagen plegen. Ik durf zelfs te stellen dat je helemaal niet wist wie George habash was en je ff snel moest googlen en warempel een Palestijnse christelijke terrorist dat deed vast pijn



Cathalyne Batavian
Cathalyne Batavian
11 uur geleden
@capo di tutti capi Nee, mijn vader heeft in Libanon gezeten dus ik weet heel goed waar het over gaat.

En uw tactiek om die lat te verleggen zegt veel over uw luie manier van denken. Het punt was namelijk dat het geen toeval is dat moslims zelfmoordaanslagen plegen en christenen niet. Het ging om de link tussen de dogma's van de verschillende geloven en acties van de gelovigen.


Maar goed het is duidelijk, mensen als jullie zijn niet te vertrouwen, een vijfde colonne vol zelfhaat en principeloos.



san tamso
san tamso
10 uur geleden
@Cathalyne Batavian
Dat is simpel weerlegt.
Lekker je vingers in je oren stoppen en lalala roepen.
Het punt is dat je het extremisme in alle vormen kan tegenkomen,die tot het uiterste zullen gaan om het te verdedigen.



Cathalyne Batavian
Cathalyne Batavian
10 uur geleden (bewerkt)
@san tamso Waarom zou ik een lezing van de geschiedenis met zo veel fouten moeten weerleggen?

 De Islam was alleen in oorlog toen de kruisvaarders er waren en voor de rest van het een oase van vrede waar iedereen hand in hand kumbaya song. En Europa was Mordor. Het is gewoon lachwekkend. Zelf Disney zou het niet zo slecht kunnen verzinnen.

Maar laat me raden de reguliere lezing van de geschiedenis is gemanipuleerd door de Joden? 🤡🌍😂👋



Nick
Nick
10 uur geleden
Hahaha en al die probleenwijken in Europa zitten natuurlijk 'toevallig' vol moslims.



san tamso
san tamso
10 uur geleden
@Cathalyne Batavian
Rome zat samen met alle jezus lovers kransen uit te delen,tijdens hun oorlogen.
Het waren allemaal vredesduiven,die niet met het zwaard kwamen,maar met bloemen.
Denk toch eens even na.
Tot aan 1800 we alleen maar religie oorlogen hebben gehad.In europa en midden oosten.
Je denkt zeker dat de kerk wat destijds de veroveraar was over het midden oosten andersdenkende de ruimte gaven zich te ontwikkelen.
Alles wat niet geloofde in de jezus mythe werd verboden.
Je had geen vrijheid van godsdienst.
Daar gaan ook alle oorlogen om,wie er mag heersen.
De kerk deed gewoon hetzelfde wat islam deed.
Zoals ik al eerder schreef,islam is een product van rome,om tegen de othodoxe griekse kerk te strijden.
Alleen zijn die wetten anders,waarin iedereen voor de wet word gelijk gesteld,terwijl de bijbel een koning boven de wet laat staan.

1


Cathalyne Batavian
Cathalyne Batavian
10 uur geleden
@san tamso Ik ben de laatste die het Christendom zal verdedigen. Het punt is dat de drie Abrahamitische religies van elkaar verschillen, hoe minimaal dan ook, en die verschillen andere uitkomsten veroorzaken.



san tamso
san tamso
9 uur geleden
@Cathalyne Batavian
Daarmee ben ik het met je eens.
Het zijn 2 kapiteins op een boot,die ieder  zijn kant op wilt varen.
Beide kapiteins varen de verkeerde richting ( geen ruimte voor tegenspraak) en helaas zijn wij allen de passagiers die meevaren met die boot.
En erin worden meegezogen.



capo di tutti capi
capo di tutti capi
9 uur geleden
Cathalyne Batavian mij van luiheid beschuldigen terwijl 99.9% procent van alle islamitische geleerden zelfmoordaanslagen afkeurt ( zoek alle fatawas maar op mbt dit onderwerp). Maar ach jij zult het islamitische geloof natuurlijk beter kennnen dan deze geleerden. Als je het over dogma’s hebt en dan suïcide linken aan islam dat noem ik ironie. Ik verleg helemaal niet de lat, want wat maakt het uit of diegene zichzelf afmaakt of een agent hem neerknalt zie het verschil niet. Maar dat mag je wel uitleggen. Je bent er zeker ook zo een die beweert dat de eerste zelfmoordterroristen moslims waren. Het staat je vrij om religieuze dogma’s aan de kaak te stellen, maar in deze ben je zeer onoprecht. Ik wil ook islamitische bronnen zien die zelfmoordaanslagen goedkeuren op onschuldige burgers goedkeuren.



Cathalyne Batavian
Cathalyne Batavian
9 uur geleden
@capo di tutti capi Het concept van martelaarschap is hiervan de oorzaak. En nee, zelfmoordaanslagen zijn niet exclusief een uitvinding van Islamisten, er zijn andere groepen die het in het verleden uitvoerden ( en ook zij hadden vaak een religieuze legitimatie ).



capo di tutti capi
capo di tutti capi
8 uur geleden
Cathalyne Batavian ik zie wel dat je alleen op aspecten reageert waarvan je denkt dat je ze kan weerleggen. Wacht nog steeds op een weerlegging ten aan zien van al die islamitische geleerden die het afkeuren. Zelfs een islam criticus en gerespecteerd academicus als Bernard lewis geeft aan dat geen enkele klassieke islamitische jurist een terroristische daad in het algemeen zelfs goedkeurt. En martelaarschap in de islamitische leer is oa dat een moslim in gevecht door de tegen partij wordt gedood niet door zichzelf, maar ach minor detail he. En dat het religieus gemotiveerd is valt sterk te betwijfelen aangezien er veel onderzoeken wijzen op politiek gemotiveerd (met name Israël-Palestina) zie bijvoorbeeld Adam lankford. Zelfs de Wahhabi groot moefti van Saoedie Arabië heeft zich uitgesproken tegen zelfmoordaanslagen. En ja op een punt heb je gelijk kamikaze piloten en de tamil tijgers waren religieus gemotiveerd........



Cathalyne Batavian
Cathalyne Batavian
8 uur geleden
@capo di tutti capi Het doet er niet toe wat de Islamitische geleerden die tegen zelfmoordaanslagen zijn er van vinden. Het doet er toe hoe de voorstanders dit legitimeren. Dat doen zij doormiddel van het concept van martelaarschap. Of dat theologisch juist is, is irrelevant. Gevolg -> oorzaak.



capo di tutti capi
capo di tutti capi
8 uur geleden
Cathalyne Batavian het doet er wel toe wat die ervan vinden, aangezien zij de islamitische bronnen raadplegen. Dat iemand iets kroms wil lezen iets het probleem van de individu. Iedereen kan een legitimatie voor iets uit een boek halen dat betekent niet dat het boek duivels is



Cathalyne Batavian
Cathalyne Batavian
7 uur geleden (bewerkt)
@capo di tutti capi Dat is een andere discussie, maar dan nog zelfs aan interpretatie is een grens verbonden afhankelijk van de duidelijkheid of cryptische aard van de desbetreffende tekst.

Maar goed ik zal het orginele punt nog een keer verduidelijken: elk geloof is anders en dus heeft dat gevolgen voor de uitkomst en marge van interpretatie. Wat de OP claimde was dat het niet uitmaakt wat de 'slachtoffers' of 'tegenstanders' van de staat Israël geloven ze zouden hoe dan ook tot (zelf)terrorisme vervallen. Niet de Islam (Of welk geloof dan ook) is de gemenedeler maar Israël.

De Tibetaanse boeddhisten die net zo of misschien erger onderdrukt worden bewijzen dat het kul is, bijvoorbeeld. Dus het geloof doet er tot zekere (Maar niet exclusief) zin toe.



NSB FRONT
NSB FRONT
7 uur geleden
JOHAN VERMEULEN De multiculturele samenleving, ook wel de smeltkroes van culturen genoemd is een plan om het blanke ras een minderheid te laten worden in de landen die oorspronkelijk bewoond worden door het blanke ras. Kevin MacDonald stelt in zijn boek "Kultuur van Kritiek" dat voornamelijk Joodse organisaties de drijvende krachten achter het creëren van de multiculturele samenleving zijn[2]. In 1913 publiceerde de communistische en Joodse Israel Cohen (pseudn.) een boek, getiteld "’’Een raciaal programma voor de twintigste eeuw’’"[3] waarin het plan voor de multiculturele samenleving uiteengezet werd. Helaas is dit boek tegenwoordig niet meer beschikbaar[4]; slechts de volgende passage is nog bekend:

"Terwijl we de negerminderheid tegen de blanken opzetten, zullen we de blanken met een schuldcomplex opzadelen. We zullen de negers helpen belangrijke posities te bekleden op elk gebied in de samenleving, op professioneel gebied, op sportgebied en in de entertainment. Als ze deze prestige hebben, zullen ze in staat zijn met de blanken gemengde huwelijken aan te gaan, en daarmee een proces te beginnen dat Amerika zal overleveren aan onze zaak."[5].

Het boek "’’Een raciaal programma voor de twintigste eeuw’’" was een vervolg op een toneelstuk ‘’The Melting Pot’’, dat ca. 100 jaar geleden geschreven werd door Israel Zangwill[6]. Het plan om Nederland tot een 'smeltkroes van culturen' te maken, werd rond 1990 op grote schaal in Nederland geïntroduceerd door onder andere de jodin Hedy d' Ancona[7].

In 1945 werd op inititatief van M. Bernays, organisator van het Neurenberg tribunaal en neef van de joodse propaganda goeroe Edward Bernays, het implementeren van een schuldcomplex opnieuw gebruikt (dit keer tegen Duitsland) [8]. Dit Duitse schuldcomplex uit 1945 werd later, vanaf de jaren 1960, over de hele westerse wereld uitgestort en bovenop het (in werkelijkheid joodse) slavernijverleden geladen[9]. Deze propaganda werd (en wordt) gebruikt om alle westerse landen met niet-Europeïde immigranten te kunnen overstelpen[10].
Het waren wederom "idealistische" joodse lobbies, die in 1965 de grenzen van de Verenigde Staten openden voor niet-blanke immigranten[



capo di tutti capi
capo di tutti capi
7 uur geleden
Cathalyne Batavian hoe verklaar je dan dat andere “vredelievend” boeddhistische groepen in Thailand, Myanmar, India, sri lanka wel op geweld overgaan?



Cathalyne Batavian
Cathalyne Batavian
7 uur geleden
@capo di tutti capi Het Boedhisme heeft niet een boek, het is geen religie gebaseerd op een openbaring. Dus is er een verschil tussen het Theravada boeddhisme en het Tibetaanse Vajrayana boeddhisme. Ze maken gebruik van verschillende bronnen en in de een is wel een makkelijkere legitimatie te vinden voor (tribaal) geweld dan in de andere. Het Tibetaanse boeddhisme heeft wel weer andere problematische aspecten.



Acurafill Filip
Acurafill Filip
17 uur geleden
Önder roept op om consistent kiesgedrag aan te houden - zowel in Nederland als Turkije. In de praktijk zullen vele Turkse Nederlanders ervan overtuigd zijn dat ze dit al doen: een groot aantal laat zich door de Turkse pers gewoon aan het handje leiden wat betreft  de “geschikte keuze” in de Nederlandse verkiezingen. Beïnvloeding  via de Turkse pers in de locale verkiezingen is een fenomeen wat al decennia lang aan de gang is in de meeste Europese landen met een Turkse diaspora en het is ongezond en onacceptabel.

4


Mariëlla De Beer
Mariëlla De Beer
17 uur geleden (bewerkt)
''Een fobie (Grieks: φόβος, phóbos = angst, vrees[1]) is een psychische aandoening waarbij iemand, om doorgaans onduidelijke redenen, een overmatige angst ontwikkelt voor specifieke zaken of situaties. Deze angst staat niet in verhouding tot de reële bedreiging die van de situatie of het object uitgaat en de lijder is zich hiervan goed bewust. Niet alle angststoornissen worden fobieën genoemd. Als angst niet voor bepaalde zaken of situaties is, spreken we niet van een fobie, maar van een paniekstoornis of van gegeneraliseerde angst.''

1


Mariëlla De Beer
Mariëlla De Beer
17 uur geleden
Interessant is dat veel mensen die géén psychiater of psycholoog zijn, zo gemakkelijk  het begrip fobie misbruiken.

Velen spannen het begrip fobie vervolgens voor hun politieke karretje.

1


Johan Vermeulen
Johan Vermeulen
11 uur geleden
​@Mariëlla De Beer Islamofobie is de angst voor de islam.  Door de term voor een ziekte ( fobie) te gebruiken  zegt men impliciet dat de islamofoob spoken ziet; dat zijn angst onterecht is. De schuld wordt bij de islamofoob gelegd.


Anti-semitisme is tot  een term met heel sterke connotaties gemaakt : we denken aan gaskamers, we zien uithongerde lijken die met een shovel in een graf worden geduwd, en we horen duitstalige schreeuwlelijken.
Dieper dan een anti-semiet kan geen mens zinken.  Maar ik denk bij anti-semiet aan al die joodse mensen die ik bewonder:   Norman Finkelstein, Ilan Pappé, Mordechai Vanunu, Israel Shahak,  Israel Shamir,  Jeff Cohen, Max Blumenthal, Gilad Atzmon, Livia Rokach, Jeffrey Blankfort, Hannah Arendt, Elmer Berger, Lenni Brenner,   Richard Forer.  Max Nordau , Noam Chomski, Alan Sabrosky, Miko Peled, Aaron Schwarz.
Ook zij werden anti-semiet genoemd. 
Ik denk aan Lev Kopolev die het graan bij de boeren in de Oekraïne weg haalde zodat er 7 miljoen mensen van honger stierven, en Kopolev vond dat hij 'had gedaan wat historisch noodzakelijk was'.  Hij had geen spijt.
Ik denk aan minister Shulamit Aloni :  https://youtu.be/jUGVPBO9_cA?t=44
Mensen die nooit het verwijt  'anti-semiet' hebben gekregen verdenk ik er van dat ze van toeten noch blazen weten.  Dappere dodo's, vol goede moed op weg naar hun eigen ondergang.



Quintijn Helder
Quintijn Helder
17 uur geleden
haha, even vergeten dat VVD een "rechtse" partij is

4


decentradical
decentradical
17 uur geleden
Islamofobie is in het begin van de 19de eeuw bedacht door een Turijnse schrijver. Het woord omschreef de (terechte) angst die onder moderne Moslims heerste voor de orthodoxe Moslims in hun gemeenschap.

2


Pieter Auper
Pieter Auper
17 uur geleden (bewerkt)
Wikipedia: "Een fobie (Grieks: φόβος, phóbos = angst, vrees[1]) is een psychische aandoening waarbij iemand, om doorgaans onduidelijke redenen, een overmatige angst ontwikkelt voor specifieke zaken of situaties. Deze angst staat niet in verhouding tot de reële bedreiging die van de situatie of het object uitgaat en de lijder is zich hiervan goed bewust."

Het woord Isamofoob wordt dus, zoals altijd, helemaal verkeerd gebruikt. Mijn angst voor Islam is prima rationeel te verklaren omdat Islam nou eenmaal de hele wereld, dus ook het westen, desnoods met dood en verderf wil veroveren. Ik zeg niet dat alle moslims dit willen, maar dat islam dat wil is een feit.

27


Willem
Willem
12 uur geleden
Het is geen angst maar grote ergernis door dat eeuwige gedram van dat tuig.

2


Pieter Auper
Pieter Auper
10 uur geleden
@Willem Ben maar blij. Ik heb me ingelezen over islam en bij mij is het angst.



mustafa Said
mustafa Said
8 uur geleden
Dat Islam dat wil is een feit? Lol. 😂😂😂



rutger houtdijk
rutger houtdijk
7 uur geleden
Het is eerder irrationeel daar geen angst voor te hebben, vergelijkbaar met een muis die door een parasiet in z'n hoofd niet meer bang is voor roofdieren.



kroikye
kroikye
18 uur geleden
Als je Niks moet hebben van Islam ben je" Islamofoob " in de Media. Christenen Worden Wereldwijd het Meest Vervolgd, toch Krijgt dit in de Media Nauwelijks Aandacht. Laats was er een Grote Aanslag in Sri Lanka op Christenen, worden deze Christenen Aangeduid met " Easterworshippers." Kortom als een Moslim een Beetje Wantrouwig wordt bekeken Krijgt dit veel Medelijden, als Wereldwijd Al Jaren 3000 Christenen per Maand worden Gedood ( veel door Moslims ) Wordt dit Echter Doodgezwegen. Kan Weltschmerz Dit eens aan de Kaak Stellen...? God zegene

12


san tamso
san tamso
15 uur geleden
Je snapt het nog niet helemaal.
Zowel de christen,als de moslim het slachtoffer is geworden van sectarisch geweld wat zionisten aan het verspreiden is.
Wat zij willen is zoveel mogelijk chaos verspreiden,en uiteindelijk de eindstrijd tussen het oosten en westen.
Wat in je bijbel staat beschreven willen zij versnellen.
Het zijn huurlingen die voor een handjevol dollars zijn medemens mag uitmoorden.Als je dat nog niet wist,dan loop je achter.
Een GOD heeft er niks mee te maken.
Het zijn idioten en psychopaten wat strijden om  macht.
Niet om een GOD.

3


Lecram Red
Lecram Red
15 uur geleden
Dat komt omdat christenen, onterecht, worden gezien als de blanke supremisten. Dan is het politiek incorrect om daar aandacht aan te geven. Je ziet dat aan de reacties van Clinton en Obama, die weigerden hen 'christen' te noemen, maar wel 'eastern worshippers'. Dat is een uitermate zielige vertoning.

3


BIODYNAMIC
BIODYNAMIC
18 uur geleden
Is dennis ingeruild? Niet dat dit önder doet aan dennis. Maar ik vond hem erg leuke vlogs maken. Of is de sociale controle toch sterker dan we mogen weten?

1


6MDV6
6MDV6
17 uur geleden
Liever Önder dan Dennis hoor. Dennis was soms wel lollig, maar Önder is duidelijk een stuk intelligenter en welbespraakter.



The One and Only
The One and Only
11 uur geleden
Önder staat toch wel böven Dennis



No comments:

Post a Comment