Wednesday, April 25, 2018

720 De NRC pleegt karaktermoord op 'De Andere Krant' door ....


'De Andere Krant' is een krant die door burgers is gemaakt, omdat ze vinden dat de MSM ons niet de waarheid vertellen.
Heel erg vervelend voor de NRC natuurlijk.

Nu hebben ze achterhaald dat ik erg kritisch ben op de joodse invloedrijke lieden en dat ik vind dat we het daar eens uitgebreid over zouden moeten hebben.

Niks mis mee, lijkt mij: niemand staat boven de wet, op iedereen moet kritiek mogelijk zijn.

Maar zoals het 100 jaar geleden sociale zelfmoord was om 'De Kerk' te bekritiseren, zo is/was het tot voor kort sociale zelfmoord als je kritiek op joodse mensen of op Israël hebt/had.

Gelukkig wordt dat minder, en stellen bijvoorbeeld de 'Alt -right'  beweging in de VS en publicaties als Russia-Insider gewoon weer vragen bij de joodse invloed op onze samenleving.

In de 19e eeuw was dit een heel normale vraag: 'Het joodse vraagstuk' werd dat genoemd.
Ook Karl Marx schreef er een boekje over: 'La question juive.'

Met de Verlichting traden de joden toe tot het openbare leven in de landen waar ze woonden. Tot die tijd hadden ze daar nauwelijks behoefte aan, en werden ze ook door wetgeving buitengesloten.

Maar door hun grote intellectuele capaciteiten concurreerden ze de niet-joodse bevolking al snel weg. Dat gaf problemen, en die werden dan besproken onder de naam: 'The jewish question.'

Na de Holocaust en na de beelden uit Bergen Belsen  werd kritiek op joodse mensen en op  Israel steeds moeilijker.  De shovel die uitgemergelde doden in een kuil duwde werd - in mijn herinnering-  vaak getoond in documentaires waar over de gaskamers werd gesproken. Dat de mensen door uitputting en besmettelijke ziekten waren gestorven werd niet gezegd.


Zoals de Israelische minister Shulamit Aloni al zei: 'Als iemand kritiek heeft op Israel  dan zeggen wij dat hij een anti-semiet is. ' Zo simpel is het dus.

Ik neem het de NRC kwalijk dat ze dit  artikel hebben geplaatst zonder het met mij te overleggen.
Men had dat artikel best kunnen plaatsen zonder mijn beroep en mijn bedrijf te noemen. Dat had de discussie niet beïnvloed, en mijn klanten niet in vertwijfeling gebracht. ( Ik ben realist. Ik weet hoe mensen schrikken als ze het woord antisemiet horen.) 


Het is niet mijn schuld dat de NRC haar  lezers onvolledig voorlicht.
Ik weet zeker dat NRC lezers niet weten dat de Neocons de facto de baas zijn in de VS.
Ook Nato baas ( en in 2004 presidentskandidaad) generaal Wesley Clark heeft dat gezegd. 

Ik weet zeker dat de NRC lezers niet weten wat deze Neocons als doel hebben.
Toch is dat bekend en boven alle twijfel verheven. En is het niet belangrijk om te weten wat de ware 'goals' zijn van de ware machthebbers in het machtigste land ter wereld?

De Neocons willen de dictator van de wereld blijven, nog 100 jaar. 

Lees de Wolfowitz Doctrine ( uit 1992) : 'We zijn nu de enige grootmacht in de wereld en moeten dat blijven. Als er ergens een land wat sterker wordt, moeten we dat kapot maken.

Lees het PNAC Rapport.  Letterlijk: Project voor een Nieuwe Amerikaanse Eeuw.
Daar beschrijven ze dat ze met een heel sterk en modern leger nog 100 jaar de DICTATOR  van de wereld willen blijven. Wie niet wil buigen zal worden aangevallen en vernietigd.

Lees Training Circular 18-01:  "We moeten 'onconventioneel' oorlog voeren:  door in het land dat we kapot willen maken de oppositie te steunen, door burgeroorlog te veroorzaken. We moeten proxy-legers gebruiken ( fascisten in Oekraïne, en moslim-fundamentalisten om de moslimlanden kapot te laten maken).  We moeten de wereld volledig controleren: Full Spectrum Dominance: ter land, ter zee, in de lucht, in de ruimte en op het internet ( cyberspace), op àl die plaatsen  moeten wij de baas zijn van alle anderen in deze wereld. 

Het joodse element. 
De Neocons zijn voor het overgrote deel joodse intellectuelen en politici en journalisten.  Bij het grote publiek zijn Dick Cheney en Donald Rumsfeld mogelijk de bekendste Neocons, maar dat zijn nu juist geen joodse mensen.
Podhoretz, Kristall, Pipes, Wurmser, Richard Perle, Wolfowitz, Krauthammer, Boot, het zijn slechts enkele van de belangrijke neocons.
John Bolton ( nu adviseur van Trump) was mede oprichter van de PNAC denktank.  Mevrouw Victoria Nuland is gehuwd met Robert Kagan, een andere oprichter van de PNAC.
Nuland besprak op 6 febr 2014 al wie de nieuwe bazen in Oekraïne moesten worden. Twee weklern voor Yanukovich op de vlucht werd gejaagd.

Amerika heeft de afgelopen 18 jaar een aantal landen vernietigd, en het is voor mij duidelijk dat dit volledig op initiatief van de Neocons is gebeurd.

In 1997 schreven de amerikaanse Neocons een advies aan Netanyahu: 'Stop met vredesbesprekingen. Gebruik geweld en kracht.' ( A Clean Break)

Een nucleaire oorlog? 
Het joodse talent is groot (gelukkig, want dat heeft veel moois opgeleverd) en de ambitie ook. Hun invloed is dus op sommige momenten in de geschiedenis behoorlijk groot.  Fernand Braudel schreef dat de joden in het Pools-Litouwse Rijk erg veel macht hadden en in feite hun eigen joodse staat. Wel onder controle van de Poolse 'Schlachta',  de adel en de clerus.  ( Van 1500 tot 1800 ongeveer)
Poolse lijfeigenen die niet wilden luisteren werden op een lange stok gespietst en langs de weg gezet, tot ze dood waren.  Hoe langer het slachtoffer nog leefde, hoe vakkundiger de beul.

Zonder joods geld en initiatief zou er nooit een Russische Revolutie zijn geweest. Daar zijn vele bewijzen voor, die op dit blog uitgebreid aan de orde komen. 
De elite van het Russische volk werd vermoord:  de Tsar, de adel, de religieuzen.  Zo kun je een volk gemakkelijk knechten.  Na 1948 nam de macht van de joden in Rusland af.  Tussen 1917 en 1948 stierven mogelijk 60 miljoen Russen in de werkkampen.  Lees Solzhenityn: 200 years together.

Sinds 1964 zijn in de VS de grenzen wijd open gezet voor migranten van alle windstreken. ( In Nederland  was het op bepaald moment onmogelijk om de massa-immigratie ter discussie te stellen. Wie dat deed werd voor racist uitgemaakt en zijn carriere was voorbij.  In 1994 schreef Leon de Winter een boekje : "Handleiding ter bestrijding van extreem rechts."  Leon vond dat de immigratie geen strobreed in de weg mocht worden gelegd. 
Maar na 2001 was er waarschijnlijk voldoende 'kruit' aanwezig, want plots was daar die man in die grot in Afghanistan, Osama,  die er in slaagde om 4 vliegtuigen te laten kapen en bovendien ongehinderd het WTC te laten binnenvliegen.  Geen enkele ervaren piloot die het deze kapers na doet.
Vanaf dat moment werden de moslims van alles beschuldigd dat men zich maar kan indenken.
Heel fijn voor Israel natuurlijk, dat wel.
En Leon de Winter ?  De was plotseling een groot Islam criticus geworden...

Verdeel en heers, verdeel en vernietig, verdeel en steek het lont in het kruitvat aan. Dat is ongeveer de werkwijze.
Laat de pleuris uitbreken en kondig de dictatuur aan als enig mogelijke oplossing.   Dat is het patroon dat ik voorzie.

Toch liep er iets mis.  Niet de moslims , hoewel ze met 1,5 miljard mensen zijn, maar een Russische verlegen KGB agent zei: 'En nu is het genoeg geweest.'
Na Afghanistan, Irak en Libië te hebben vernietigd willen jullie Syrië kapot maken.
En daarna zal zeker Rusland aan de beurt zijn.
Putin zette zijn voet dwars.

Over 30 jaar zijn China en Rusland drie maal zo groot als de VS.  In Amerika rollen het Witte Huis, de CIA , het Pentagon en de Neocons vechtend over straat.   De staatsschuld is enorm. Behalve een paar 'ingepakte',  naïeve,  onwetende volkjes in west Europa ( dank U wel, NRC ) heeft niemand nog enig respect voor de VS.

De Neocons weten dat.
Hun 100 jaar wereld-dictatuur  ( waar ze in 1999 nog het recept voor schreven)  gaat nooit gebeuren.
Wat nu? 
Ze hebben elkaar wijs gemaakt dat ze 'First Strike Capability' hebben:  dat ze , als ze als eerste een atoomaanval op Rusland beginnen, kunnen winnen zonder zelf vernietigd te worden.

Dàt is wat uw en mijn leven nu ernstig bedreigt.

Maar de NRC zal U dit niet vertellen.  Ze zullen er zelfs niet over willen praten, terwijl deskundigen als prof. Stephen Cohen, Paul Craig Roberts, John Pilger en vele anderen in hun broek poepen van angst.  De situatie is nu veel gevaarlijker is dan tijdens de Cuba crisis volgens velen.

Heeft U dat van de NRC gehoord?
Nee, de NRC vecht een oorlogje uit met enkele burgers die bereid zijn om een eigen 'Andere Krant'  te maken.  Over irrelevatie gesproken:  De NRC is totaal irrelevant geworden.

Tot zover voor vandaag.

Ik hoop dat het NRC artikel nieuwe bezoekers hier brengt, en dat we het over deze kwesties kunnen  hebben. Ik hoop vooral dat joodse mensen begrijpen dat er onheil aan zit te komen, en dat ze mee moeten helpen om deze 'crazies' zoals papa Bush de Neocons noemde, tegenwicht te geven.

Alvast een goede tip:  Op Youtube zijn interviews van telkens een klein uurtje onder de naam 'Café Weltschmerz' en daar hoort U mensen die WEL  relevante gesprekken voeren.
Vooral Karel Van Wolferen is volgens mij zeer het beluisteren waard.   Probeert U het eens. Er zal een wereld  voor U open gaan.

Verder wil ik U aanraden uw licht op te steken bij mijn joodse helden, zoals daar zijn: Israel Shamir, Israel Shahak,  Norman Finkelstein, Gilad Atzmon, Jeffrey Blankfort, Ilan Pappe, Gideon Levi, Yossi Gurvitz, Stephen lendman, Amira Hass, Tali Fahima, Nurit Peled , Rami Elhanan Guy Elhanan, Jonathan Shapira, Yeshayahu Leibowitz, Mordechai Vanunu, Uri Avneri, Livia Rokach, Richard Forer, Yaov Shamir, Jeff Cohen, Stephen Cohen, Max Blumenthal, Gerard Menuhin, Hannah Ahrendt, Lenni Brenner, Jack Bernstein, Benjamin Freedman, Willem Middelkoop. 

Ik ga hier niet mijn eigen naam schrijven. Die staat in de NRC. 
(Verder klopt er veel niet aan het artikel, maar daarover mogelijk later meer.) 


No comments:

Post a Comment