Thursday, December 14, 2017

681 Goede video's en interviews: Doctorow,The Saker
Ray with Gilbert Doctorow at the National Press Club

Een uur toespraak en een  uur Q&A.

Rogue Money Radio interviews the Saker : De Saker zegt dat Amerika weg zal zinken, maar er kan een ramp gebeuren. 


Daniel Ellsberg: 
http://www.informationclearinghouse.info/48375.htm

12 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 6. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 7. Die "Eddy" is volkomen geflipt. Hij verdedigt de groep mensen die volgens zijn eigen heilige boek (de Bijbel) de hoeksteen verworpen hebben. Ze (h)erkenden hem niet en brachten hem ter dood (sorry, ik kan er niets anders van maken, het staat in de Bijbel). Maar geflipte, misleide (of charlatan) "Eddy" doet niet anders dan de enige groep te vuur en te zwaard verdedigen die de hoeksteen niet alleen verworpen hebben maar die zelfs geloven dat de 'hoeksteen' tot in de eeuwigheid in de hel in menselijke uitwerpselen wordt gekookt (sorry ook daar kan ik niets anders van maken want het staat werkelijk in hun heilige boek). Zielige geflipte "Eddy" maakt het allemaal niets uit zolang hij zijn Rusland haat maar kan spuien. Geflipte "Eddy" heeft niet eens door dat Rusland niet communistisch meer is maar Christelijk.

  ReplyDelete
 8. Nog even een aanvulling voor zielige geflipte "Eddy": de door hem zo gehate moslims respecteren zijn hoeksteen veel meer dan de door hem zo geliefde joden. De islam ziet Jezus dan wel niet als Zoon van God noch als hoeksteen maar wel als een geëerde profeet. Iets wat je van noch het judaïsme noch van het talmudisme kunt zeggen. Zielige geflipte "Eddy" heeft ook daar geen weet van.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sophia,

   zit jij je nu hier ook al op te winden over Eddy ?

   Ik had er vandaag juist eigenlijk geen last van. Ik heb hem wel 1 keer weg gehaald, maar de rest heeft Blik gedaan.

   Onder zijn tok tok heb ik 'Boe' geschreven.
   Het geluid van een koe, bedoelde ik.
   En koe is een rustig, groot dier.
   Lange boze tekst van Eddy, koe zegt alleen 'boe' en eet verder.
   Ik had er wel lol in.

   Groet, Johan

   Delete
  2. Jan, echt opwinden niet maar ik ben stomverbaasd over zoveel verdwaasdheid en feitelijk ook onwetendheid om niet te zeggen domheid van iemand met zo'n ongelooflijk grote mond. Hij dreigt iedereen met hel en verdoemenis als zij zijn Grote Koning niet aannemen maar het volk wat zijn Grote Koning werkelijk verworpen heeft, verdedigt hij! Hoe ongelooflijk stom kan iemand zijn? Die vent is echt geen christen, mocht hij het wel zijn dan is hij de stomste die ik ooit ben tegengekomen.

   Normaal gesproken, lees ik die braaksels niet eens maar nu toevallig wel en ik kon het niet laten er hier even wat van te zeggen :-)

   Delete
  3. Het zit wellicht niet echt helemaal goed in zijn hoofd.
   Misschien heeft ie een gigantisch minderwaardigheids - complex, wat hij dan wil overschreeuwen door te schrijven dat hij het veel beter voor elkaar heeft dan wij.


   Delete
  4. @Jan, ik denk dat je gelijk hebt wat betreft het niet helemaal goed zitten in het hoofd van "Eddy" + dat hij vermoedelijk een gigantisch minderwaardigheidscomplex heeft. Hij is niet alleen stom/dom maar ook gewelddadig (niet echt Christelijk). Hij klaagt terecht over de moslimhaat ten opzichte van Christenen (in welk geval hij Assad zou moeten steunen want in het Syrië van Assad worden de Christenen niet vervolgd) maar zwijgt over de jodenhaat ten opzichte van Christenen. In de "enige democratie in het M-O" vinden nogal wat anti Christelijke 'incidenten' plaats. Ik stop weer met het lezen van de bijdragen van postbode "Eddy", die zijn zonde van de tijd.

   Delete