Sunday, December 10, 2017

676 Coudenhove-Kalergie, Schauble, Peter Sutherland, Avramopoulos, Juncker: de joodse agenda.


Hieronder staan vier invloedrijke mensen die openlijk streefden naar massa-immigratie in Europa:

Coudenhoven-Kalergie

Hij ontwikkelde het idee voor een verenigd Europa, waarin landen op economisch en politiek terrein zouden samenwerken. Om dit idee te bevorderen richtte hij in 1922 de Paneuropese Unie op, de oudste Europese eenheidsbeweging. Leden waren onder andere Thomas MannAlbert Einstein en Konrad Adenauer.


Aanhalingsteken openen
De toekomstige mens zal van gemengd ras zijn. Hedendaagse rassen en klassen zullen geleidelijk verdwijnen als gevolg van ruimte, tijd en het verdwijnen van vooroordelen. Het Euraziatische-negro ras van de toekomst, dat zal lijken op de oude Egyptenaren, vervangt de verscheidenheid van volkeren met een verscheidenheid aan individuen.
Aanhalingsteken sluiten
Video over Koudenhove.     
                                              ------------

Wolfgang Schauble:    (Minister Financien, nu voorzitter Bondsdag)

Hier een nederlandse samenvatting

De machtigste man van Europa vertelt over de politieke agenda die hij al sinds jaar en dag uitvoert. Een agenda van schaamteloze omvolking: Het oude Duitsland en Europa moeten worden opgeheven. Alle grenzen met Afrika en het Midden Oosten moeten open. Schauble voelt zich middelpunt van een enorme revolutie. Het is zijn finest hour.
“Het zijn de schotten die ons kapot maken, en ons door inteelt zullen degenereren. Voor ons zijn de moslims een verrijking van onze openheid en diversiteit.”
Inteelt. Diversiteit. Demografische, biologische termen.
Die termen zijn niet zomaar gekozen. Een van de architecten achter het binnenhalen van meer dan een miljoen moslims naar Duitsland binnen een jaar heeft de verdwijning van het Duitse volk op het oog. Duitsers moet zich niet meer onder elkaar voortplanten. Dat is inteelt. Er is nieuw, vers moslimbloed nodig. Waar Schauble mee bezig is, is een ontzagwekkend eugenetisch programma om het omgekeerde te bereiken wat Hitler wilde bereiken: De vernietiging van het Duitse ras.
                                  -------------------------------
Peter Sutherland.   HIER de BBC over Sutherland.
( 11 jaar baas bij VN afd. Migratie,  20 jaar Goldman Sachs,  4 jaar EU commissaris, 2 jaar baas WTO )  
UN migration chief Peter Sutherland has said that the EU should do its best to undermine the homogeneity of its Member States by encouraging more migration and greater multiculturalism. His view is that migration into the EU has made for 'dynamism and economic growth', although this is sometimes ...( Bron

http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+WQ+E-2012-007854+0+DOC+XML+V0//NL

Hier de tekst van de vraag van Auke Zijlstra:
Betreft: VN-migratiechef: „EU moet homogeniteit ondermijnen”
 Antwoord(en) 
VN-migratiechef Peter Sutherland heeft gezegd dat de EU haar best zou moeten doen om de homogeniteit van haar lidstaten te ondermijnen door méér migratie en méér multiculturaliteit. Hij is van mening dat migratie in de EU voor „dynamiek en economische groei” zou hebben gezorgd, hoewel dit soms „moeilijk aan de burgers uit te leggen” zou zijn. Lidstaten zouden meer „open” moeten zijn.
1. Is de Commissie bekend met het bericht „EU should „undermine national homogeneity” says UN migration chief”(1)?
2. Is de Commissie het eens of oneens met de uitspraken van Peter Sutherland, en waarom?
3. Deelt de Commissie de mening dat Peter Sutherland zich principieel niet met de migratie van soevereine landen te bemoeien heeft? Is de Commissie derhalve ertoe bereid afstand te nemen van zijn uitspraken? Zo neen, waarom niet?
4. Deelt de Commissie de mening dat het „ondermijnen van de homogeniteit” van een land, waar Peter Sutherland voor pleit, vanuit de optiek van de Unie in strijd is met

artikel 3, lid 3, alinea 4, VEU: „De Unie eerbiedigt haar rijke verscheidenheid van cultuur en taal en ziet toe op de instandhouding en de ontwikkeling van het Europese culturele erfgoed.” en
artikel 4, lid 2, zin 1, VEU: „De Unie eerbiedigt de gelijkheid van de lidstaten voor de Verdragen, alsmede hun nationale identiteit die besloten ligt in hun politieke en constitutionele basisstructuren, waaronder die voor regionaal en lokaal zelfbestuur.”,

aangezien hierdoor onder andere 's lands eigen cultuur en nationale identiteit verloren dreigen te gaan? Zo ja, is de Commissie voornemens uit te spreken dat Peter Sutherlands uitspraken niet stroken met de visie van de Unie? Zo neen, hoe verdedigt de Commissie Peter Sutherlands uitspraken in het licht van bovengenoemde artikelen?

https://nationalvanguard.org/2016/09/the-jews-enforcer-peter-sutherland/

Juncker, voorzitter EU:    ( nov. 2017) 
Zonder immigranten uit Afrika is de EU (-industrie) verloren.

http://www.breitbart.com/london/2017/11/28/eu-president-without-millions-african-migrants-europe-lody/
https://www.thetimes.co.uk/article/juncker-borders-are-worst-of-inventions-5rgw9kb33
Een Euro commisaris voor migratie werd in een dec. 2017 artikel in Politico geciteerd:
 At the end of the day, we all need to be ready to accept migration, mobility and diversity as the new norm and tailor our policies accordingly. The only way to make our asylum and migration policies future-proof, is to collectively change our way of thinking first.
--
Dimitris Avramopoulos is European commissioner for migration, home affairs and citizenship.

15 comments:

 1. Jan schreef "Die termen zijn niet zomaar gekozen. Een van de architecten achter het binnenhalen van meer dan een miljoen moslims naar Duitsland binnen een jaar heeft de verdwijning van het Duitse volk op het oog. Duitsers moet zich niet meer onder elkaar voortplanten."

  Zoals ik het zie, is dit de uitvoering van het "Germany must perish", uitgegeven in 1941 maar geschreven VOOR het uitbreken van de militaire oorlog in 1939 (nadat Duitsland zich had onttrokken aan het bankensysteem). De werkelijke oorlog begon al in 1933 toen het internationale jodendom bij monde van de regering in ballingschap van Judea de oorlog verklaarde aan Hitler Duitsland. De parallellen met de huidige tijd (V.S. en consorten die feitelijk de oorlog aan Rusland al lang hebben verklaard) zijn duidelijk voor iedereen die de geschiedenis wat meer heeft bestudeerd dan de geijkte geschiedenisboeken.


  Jan schreef "Waar Schauble mee bezig is, is een ontzagwekkend eugenetisch programma om het omgekeerde te bereiken wat Hitler wilde bereiken: De vernietiging van het Duitse ras."

  Als je hiermee bedoelt dat Hitler het Duitse ras van de ondergang wilde redden en weer gezond wilde maken dan heb je gelijk. Als je hiermee wil zeggen dat Hitler een soort ubermensch wilde creëren niet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sophia,

   ik heb dit vluchtig in elkaar gezet. Zal het later mogelijk uitwerken.

   Ik wist dat Niemoller er over had geschreven, en heb zijn tekst gebruikt: http://joostniemoller.nl/2016/06/machtigste-man-europa-revolutionaire-eugentische-plan/

   Delete
  2. @Jan, ik had "artikel" moeten schrijven waar ik "Jan" schreef :-) Maar mijn antwoorden lijken me duidelijk. Die Schauble is een goy van het ergste soort.

   Delete
 2. Gaarne tzt een reactie/ artikel betreffende mijn volgende stukje:

  Het gaat om het absurde plan van zionistische olicharchen om ´al Quds´ te slopen ten bate van een nieuwe tempel:


  Rootman 11 december 2017 om 15:26


  Deze zionistische olicharchen gaan de totale vernietiging van Israel veroorzaken!

  Niet vandaag of morgen, maar als al Aqsa vernietigd wordt zal de hele moslimgemeenschap er 10+ generaties letterlijk op uit zijn Israel van de kaart te vegen.

  Raar dat deze olicharchen dat zelf niet beseffen aangezien ze zelf ook wel eens hun spastische buiginkjes voor de klaagmuur van de 2000 jaar oude tempel van Herodes hebben verricht: denken ze echt dat het cultureel geheugen van moslims korter is???

  Nuchtere politici en ook ideologen denken aan het heden, maar ook minstens 5 generaties vooruit.

  Dan zouden ze moeten beseffen, zeker ook vanuit hun joodse bijbel, dat er ook voor hun cultuur up- en down perioden zijn, en dat het ook zeer naief is om te denken dat alle moslims achterlijk zijn of blijven.

  Met de jaren loopt de kans op tot 100% (anders gezegd: je kunt er vergif op innemen) dat het hele Israelische, en mogelijk zelf het hele joodse volk wordt uitgeroeid. Ze hebben een extreme vulnaribiliteit voor bio-warfare (op de manier waar de Russen alarm over sloegen toen VS universiteiten genetisch materiaal over verzamelden). Er zijn slechts weinig mitochondriale lijnen vanwege maternale overerving. Bij virale of immunologische verminking van mitochondrieel DNA krijgt men stofwisselingsziekten:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Mitochondrial_disease

  ReplyDelete
 3. @Jan, ik reageer hier even op jouw blogs 673 en 674. Indrukwekkende brief van de patriarch! Feitelijk zou je kunnen zeggen dat dit in het Westen al aan de gang is als je jouw blog 674 ernaast legt. Een van de redenen dat TPTB Putin zo haten, is m.i. het feit dat hij de Russisch Orthodoxe Kerk weer een plaats in het publieke leven in Rusland heeft gegeven waardoor de degeneratie die in het Westen hoogtij viert, gestopt is.

  Je schreef in een andere post 'waar hebben wij dit aan verdiend' op een mogelijke dominantie van Rusland en China over het Westen, ik denk dat je je eerst moet afvragen waar wij de huidige situatie in het Westen aan verdiend hebben. Het eerste (mogelijke dominantie door Rusland/China) volgt namelijk uit het tweede (de dominantie van de huidige PTB). Twee zinnen uit blog 374 zijn volgens mij het antwoord "Because I know most of you fail to care anymore. I know most of you are contented in that little bubble of existence." en ".......because we collectively turned a blind eye."

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dag Sophia,

   ik las om mijn email ( daar kijk ik vrijwel nooit!, maar ik begin te leren dat de inkomende mails op mijn tablet staan, en zo zag ik dat je schreef dat je niet kon posten hier. )
   Ik heb niets bewust veranderd.

   A propos,

   volgens mij had je geschreven dat Rootman een vrij onbegrijpelijke post had geschreven. Maar die heb je zelf weg gehaald?

   Delete
  2. Ja, die staat er nog, zie onderaan de draad onder het vorige blog.

   Delete
  3. @ Sophia:

   Die post was naar aanleiding van een stukje van de troll Eddy (toktok) op blik´s blog.

   Hij bracht een link van een Biafraans clubje.

   Nu vind ik het uitstekend wanneer trollenposts weggehaald worden, maar af en toe, waarschijnlijk vanwege de mogelijkheid van retentie, posten ze iets inhoudelijks.

   Deze link verbaaste me, want ik had nog nooit gehoord dat de Igbo zich een verloren joodse stam waanden.

   Ook in mijn posts maak ik meteen duidelijk dat ik IQ heel relatief zie. Het is net als lichaamslengte: leuk als je het hebt , maar ook niet veel meer dan dat.

   Maar in de raciale discussies zijn de Igbo wel belangrijk: een voorbeeld wat heel veel 19e eeuwse misvattingen, om. populair bij Baudet te weerleggen.

   Maar zeker ook in veel discussies over ´het uitverkoren volk´, wat zich zo superieur waant, in de moderne tijd vaak gerationaliseerd met IQ statistieken.

   Dus uiteraard stonden mijn haren overeind nav die link van toktok, en heb die serie post gebruikt om dat van me af te schrijven:

   Allereerst vind ik het zeer onwaarschijnlijk dat dit west Afrikaanse volk genetisch iets met semitische of khazarische joden te maken zou hebben. Er zijn 3 Afrikaanse volken die claimen een van de 12 joodse stammen te zijn: de Falashas in Ethiopia:

   https://en.wikipedia.org/wiki/Beta_Israel

   De Lemba in Zuid Afrika:

   http://www.freemaninstitute.com/Gallery/lemba.htm

   en nu dus ook de Biafranen (Igbo):

   https://en.wikipedia.org/wiki/Igbo_Jews

   Met mogelijk wat wortels van Sahara joden (naar het zuiden gedreven door de oprukkende islam?):

   https://en.wikipedia.org/wiki/Jews_of_Bilad_el-Sudan

   Mijn historische kennis schiet hier in alle opzichten zeer zwaar tekort. Dit alles is totaal nieuw voor mij, en ik dacht met een paar gedachtensprongen het wel eventjes te kunnen verklaren....

   Absoluut niet dus, en hier moet genetisch onderzoek de geschiedenis aanvullen.

   Als het verhaal klopt moeten er waarschijnlijk in Mali, Timboektoe (Marabut, sufi islam) geschriften over bestaan, waar het niet de afgelopen jaren in ´the war on culture´ door de jihadisten is vernietigd.

   Dit is zo´n beetje alles wat ik weet of redelijk kan bedenken. En toont tevens een enorm groot perspectief voor onderzoeken!

   Delete
  4. Mochten de wikipedia claims kloppen (???) dan is dit een superbewijs voor mijn ´spreeuwenzwerm theorie´ wat betreft genetica en ´mensenrassen´ betreffende verspreiding van kwaliteiten vs. rassen:

   de 19e eeuwse visie ziet het genoom als een monoliet, dat dus ´homeopatisch verdund´ kan worden, terwijl ik het beschrijf als een zwerm van genen, elk onafhankelijk, in staat door toeval, maar na 5+ generaties steeds meer door natuurlijke selectie te prevaleren.

   Statistisch is er met het monoliet - model na 10 generaties slechts 1/1000e van je genen over.

   Maar we hebben nog steeds 2-6 % neanderthal genen! Dat is ca. 100 000 generaties geleden. Kan dus slechts met het zwerm model verklaard worden.

   Delete
  5. @Rootman, dank voor de uitleg. Ik lees af en toe bij Blik maar sla de braaksels van "Eddy" altijd over.

   Je schreef "de Falashas in Ethiopia"

   De Falashas zijn mij bekend, die hebben op basis van deze claim het recht gekregen naar Israël te emigreren. Het was echter niet de bedoeling dat ze zich daar zouden vermenigvuldigen vandaar het volgende bericht: "Israel Forcibly Injected African Immigrants with Birth Control, Report Claims" (bron: https://www.forbes.com/sites/eliseknutsen/2013/01/28/israel-foribly-injected-african-immigrant-women-with-birth-control/#6f500c7e67b8).

   Van de andere twee claims had ik nog nooit gehoord dus ik zal die links gaan lezen.

   Overigens zijn (zoals je zelf ook stelt) geen van die groepen genetisch aan de joden verwant (vandaar het beleid van geboortebeperking van Israël). Het zijn claims op basis van religie en (in het geval van de Falashas) ook op mythologie (de verdwenen ark des verbonds zou zich volgens de legende in Ethiopië bevinden).


   Je schreef "Maar in de raciale discussies zijn de Igbo wel belangrijk: een voorbeeld wat heel veel 19e eeuwse misvattingen, om. populair bij Baudet te weerleggen."

   Welke volgens jouw 19e eeuwse misvattingen zijn populair bij Baudet? Het (bewezen) feit dat ras bepalend is voor cultuur? Of het (wetenschappelijk bewezen) feit dat rassen van elkaar verschillen?

   Delete
  6. Baudet gaat er van uit dat rassen zich ´homeopathisch verdunnen´: dit is een 19e eeuwse misvatting, die het menselijk genoom als een monoliet ziet.

   Door DNA onderzoek weten we dat we ca 4 % Neanderthal genen in ons dragen. Dat is door een klein aantal inkruisingen ca 20 000 generaties terug in ons genoom gekomen. Dit alleen al is genoeg om de monolitische visie van Baudet te verwerpen. Gistern zag ik een documentaire over coyotes. In het noordoosten van de VS is een śupercoyote ontstaan door een zeer klein aantal inkruisingen met wolven (die eerste hybriden zijn ook nog zeer verminderd vruchtbaar). Desondanks genoeg om een hele, gevaarlijke, populatie te vormen. Hetzelfde zijn we bij killer bees.

   Deze fenomenen zijn alleen verklaarbaar als we het genoom als een zwerm van onafhankelijke ´spreeuwen´ zien. Het haalt ook veel traditionele opvattingen over ras overhoop.

   In dat geval (en dat wist ik eergisteren nog niet, toen ik nog nooit van de Sahara joden had gehoord) is het zelfs mogelijk, doch onwaarschijnlijk, dat bepaalde ´joodse genen´ in het Igbo volk zijn ingekruist omdat ze meteen zijn gaan bovendrijven. Maar dit zou waarschijnlijk binnen 20 generaties moeten zijn gebeurd, en dat is wel héél kort tijd (2^20 = miljoen) (Igbo populatie: 5. 5 miljoen).

   Je begrijpt mijn interesse misschien beter, want dit soort dingen kan in de anthropologie zaken totaal op zijn kop zetten.

   Delete
  7. 2000 generaties, rekenfoutje. Een generatie ca 20 jaar.

   Delete
 5. Gaarne tzt een reactie/ artikel betreffende mijn volgende stukje:

  Het gaat om het absurde plan van zionistische olicharchen om ´al Quds´ te slopen ten bate van een nieuwe tempel:


  Rootman 11 december 2017 om 15:26


  Deze zionistische olicharchen gaan de totale vernietiging van Israel veroorzaken!

  Niet vandaag of morgen, maar als al Aqsa vernietigd wordt zal de hele moslimgemeenschap er 10+ generaties letterlijk op uit zijn Israel van de kaart te vegen.

  Raar dat deze olicharchen dat zelf niet beseffen aangezien ze zelf ook wel eens hun spastische buiginkjes voor de klaagmuur van de 2000 jaar oude tempel van Herodes hebben verricht: denken ze echt dat het cultureel geheugen van moslims korter is???

  Nuchtere politici en ook ideologen denken aan het heden, maar ook minstens 5 generaties vooruit.

  Dan zouden ze moeten beseffen, zeker ook vanuit hun joodse bijbel, dat er ook voor hun cultuur up- en down perioden zijn, en dat het ook zeer naief is om te denken dat alle moslims achterlijk zijn of blijven.

  Met de jaren loopt de kans op tot 100% (anders gezegd: je kunt er vergif op innemen) dat het hele Israelische, en mogelijk zelf het hele joodse volk wordt uitgeroeid. Ze hebben een extreme vulnaribiliteit voor bio-warfare (op de manier waar de Russen alarm over sloegen toen VS universiteiten genetisch materiaal over verzamelden). Er zijn slechts weinig mitochondriale lijnen vanwege maternale overerving. Bij virale of immunologische verminking van mitochondrieel DNA krijgt men stofwisselingsziekten:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Mitochondrial_disease

  ReplyDelete
 6. Ik zie nu dat ik een hele discussie gemist heb.

  Ik ga binnenkort eens lezen en mogelijk comment geven,

  Groet, J V.

  ( Het waren af en toe spannende tijden, en dan vind ik het leuk om met Joop en Oligarch te strijden. Misschien omdat ze me zo trouw aanvallen en ik het gevoel heb (geen idee of anderen dat ook zo zien) dat ik ze gemakkelijk aan kan. Leuke ontspanning, maar verder voor niemand van belang.
  Blog: Met 1 hand op de rug.

  Ik geef toe: erg overdreven geformuleerd.

  ReplyDelete