Thursday, February 26, 2015

452 Enkele interessante artikelen.


Jack Matlock spreekt Russisch en Ukraaïens en was van '87 tot '91 de Amerikaanse ambassadeur in Moskou.
Hij was er bij toen afgesproken werd dat de Nat geen inch naar het Oosten zou opschuiveN.
In een 1.24 uur durende 'show' legt hij uit dat Amerika de agressor is, en dat Rusland zich normaal gedraagt.  Heel erg leuk en interessant:  Youtube:

Ambassador Jack Matlock: The Mistakes We Made with Russia and How to Stop Making Them

----
Jonathan Cook Legt uit dat Israel steeds meer weerstanden op roept in Amerika ( het betert echt niet tussen Obama en Netanyahu)  en Europa.  Maar de Israeli's doen tegenwoordig goede zaken met India, China en Japan (samen goed voor 40% van de wereldbevolking). 'Isreals new Asian Allies. "

-----
Jonathan Cook meldt dat er een geheim rapport is uitgelekt waaruit blijkt dat Netanyahu al vele jaren liegt over de komende Iraanse atoombom. In werkelijkheid zeggen de Israelische secret servicews allemaal dat er geen Iraanse atoombom  in de maak is.  Netanyahu goes nuclear.... now wait for the fallout. 

---
Gilad Atzmon beschuldigt Paul Jay ( Canadees, joods, anchor van 'The Real news Network') 
er van dat hij schijnbaar anti-zionist is, maar zo in feite Israel toch verder helpt. 
Mooie quote van Atzmon:   "I define Jewish Power as the power to divert the attention from Jewish Power."
Atzmon is vaak heel moeilijk te volgen. Hij maakt onderscheid tussen....
 the obvious distinction between ‘Judaism’ (the religion), ‘Jews’ (the people) and ‘Jewishness’ (the Ideology). In my work I concentrate on Jewish ideology and since I believe that every ideology and politics must be subject to criticism, this obviously includes Jewish identity politics. 

---

Een artikel dat ik op sott.net vond. Ik ben er niet in thuis, maar het lijkt me van belang: 
Een psychiater ( joodse)  waarschuwt voor de destructieve brainwash/boodschap die uit gaat van de film 'Fifty shades of grey'. ( Ik beschouw voor het gemak àlles wat uit Hollywood komt als 'opzettelijk destructief  voor de goyim'.)
 http://www.sott.net/article/293064-A-letter-to-young-people-about-50-Shades-of-Grey

--

Een door deskundigen gedaan onderzoek van een reeks ( door deskundigen gedaan)  onderzoeken naar de schadelijkheid van Genetisch gemanipuleerd voedsel  levert op dat de helft van de onderzoeken toont dat er redenen tot zorg zijn.
Alleen de onderzoekers die door de GM-bedrijven worden gefinancierd vinden dat het veilig is.
http://www.washingtonsblog.com/2015/03/meta-study-genetically-modified-food-virtually-independent-scientists-concerned.html

---
De grote en belangrijke 911 auteur David Ray Griffin schrijft voor het eerst over een ander onderwerp.  Dat moet wel belangrijk zijn. ( Het is natuurlijk niet leuk dat hij hiermee schijnbaar --of echt ?-- de strijd voor de 911 waarheid op geeft..)
Griffin beschrijft dat de manier waarop de Amerikaanse Media met klimaat-verandering om gaan in feite erg crimineel is: ze zal mogelijk leiden tot de ondergang van de mensheid.  Veel erger kan ik het me niet voorstellen.
Hier het artikel: http://www.informationclearinghouse.info/article41119.htm

----

Stratfor is een commerciele organisatie die advies geeft aan 4000 klanten, regeringen en heel grote bedrijven in de wereld,  over politieke ontwikkelingen die men verwacht.
De joodse mijnheer Georg Friedman is de oprichter en de baas van de organisatie.
Hij hield in Chicago een speech en beantwoordde een aantal vragen.
Tweemaal bevestigde hij iets wat je in de MSM nooit zult lezen, maar wel op IVH en Global Research.
Hier de video:  https://www.youtube.com/watch?v=QeLu_yyz3tc
Hieronder twee korte quotes:

Op 54 minuut:
 Als Eurasië één geheel wordt ( Duitsland + Rusland  of Rusland + China)  dan is er geen macht die daar tegen op kan. Ook de VS niet.

Op 59 minuut:
De VS heeft een fundamenteel belang. Het controleert alle wereldzeeën, geen enkel land heeft dat ooit gedaan. Daarom vallen wij landen binnen, en zij kunnen ons niet binnen vallen. Dat is heel fijn. De controle over de zeeën en de ruimte behouden is de basis van onze macht. De beste manier om de vloot van een tegenstander te verslaan is te zorgen dat die niet wordt gebouwd. De Britten zorgden dat geen enkel Europees land een vloot kon bouwen was door te zorgen dat de Europese landen elkaar naar het leven stonden.(Ruzie met elkaar hadden. Verdeel en heers. JV)
De policy die ik zou aanbevelen is die welke Ronald Reagan toepaste tegenover Iran en Irak: hij gaf beide partijen geld, zodat ze tegen elkaar zouden vechten, en niet tegen ons. Dat was cynisch. Dat was immoreel. En..... De VS kan Eurasië niet bezetten. Er zijn veel te weinig Amerikanen en veel te veel Eurasians. We kunnen een leger verslaan. We kunnen niet een land bezetten.  Het idee dat 130.000 man een land van 25 miljoen zou bezetten… Er zijn procentueel meer politieagenten in New York dan soldaten in Irak.  Dus dat kanniet.
Maar we kunnen diverse ‘politieke krachten’ steunen zodat ze onderling vechten. Economisch, miltair support geven. Adviseurs. En als het echt niet anders kan doen wat we deden in Irak en Afghanistan: spoiling attacks. Een ‘spoiling attack’ is nioet bedoeld om de vijand te verslaan. Hij is bedoeld om ze uit balans te brengen. In Afghanistan destabiliseerden we Al Qaida. ( Etc . etc.)


---

De genocide rangorde. 

Als alle mensen gelijk zijn, dan zou er een redelijke correlatie moetenzijn tussen het aantal doden dat een genocide veroorzaakte, en de aandacht en bekendheid er van.
Nu is afstand in ruimte en tijd natuurlijk ook van invloed. Maar de verschillen zijn wel extreem groot. In de reacties komen alle genocides aan bod die vergeten zijn door de schrijver.

----

Vaccins!
Een arts heeft achterhaald dat door onze betere hygiene het aantal doden door besmettelijke ziekten zo rond 1955 enorm was afgenomen.
Toevallig begonnen in die jaren ook de inentingen bij babies.
Ze beweert dat die inentingen in feite op 'geld -verdienen' zijn gebaseerd, en weinig gezondheid toevoegen.  Kijk naar de grafieken! Jayne Donegan.

Nu wordt zelfs beweerd dat de sterfte door polio vooral komt door de vaccins. Nou ja, als die vaccins alle echte uitbraken voorkomen, dan is dat wel normaal, enniet verontrustend. ( Artikel)

---

De EU gaat anti-Rusland propaganda maken! Ik denk dat het vooral in Oost Europa zal zijn, om daar de etnische Russen --die nu vaak naar Rusland kijken en luisteren-- te indoctrineren.  De 5 miljard voor de Ukraïne is blijkbaar niet voldoende. Dat is per Ukrainer toch 100 $,  goed voor pakweg 6 boeken vol met propaganda, per persoon.
Hier het artikel:  EU propaganda.

No comments:

Post a Comment