Friday, October 21, 2011

167. The end of a country.

Today Ghadaffi was killed by the mob.

Not one news-pundit was outraged.

They are all convinced that Ghadaffi was terrible.

I am not convinced.
There simply are too many stories that don't fit in with that view.

- Ghadaffi blew up discotheques in Berlin and Vienna
=  Did he?  Why did ex-Mossad agent Victor Ostrovsky risk his life to tell the world that it was a false flag act of Israel. Reagan bombed innocent people in Lybia. That was real.

- Ghadaffi attacked a plane over Lockerbie, and confessed to this.
=  Ghadaffi confessed, but wheter he had something to do with is is very doubtful. In Scotland witnesses were paid a lot of money to accuse Libya. Official organisations in Scotland are convinced there is no proof at all against Libya. Was there ever a motive given?  We know that he supported rebels all over the world. He was hated by many.

-Once he had all inmates of a prison killed. That is terrible. No excuse for that.
=But the man that led the rebels into Tripoli was a prisoner that was set free from Ghadaffi's prison a few years ago.  Here Ghadaffi was tooo easy.

- There was a story with nurses that were convicted....
= But the man who did this work for Ghadaffi is now the new leader of Libya, our man in Libya...
( I am not 100% sure of this nurse-affair )

- Ghadaffi was a member of the largest ethnic group in Libya. In a democracy the leader of the party with the largest support gets to be the boss of the country.  So far Ghadaffi's reign was legal.


What really made Ghadaffi a bad man for his ennemies was:
- He gave his people free education.
- He gave his people free health care
- He made sure all Libyans had a house
- he brought water to the cities. ( cost 33 billion $, the biggest water structure in the world)
- He planned to have a bank for lending money at low interest to African countries.
- He preserved peace in a country with many ethnic groups.
- He did not want to submit himself to the international banking order.

Now Libya is no longer of the Libyans.

The oil is for the French and the English.
The money is for Wall Street.
America will run this country from far, and  Israel will make sure that it will fall apart through  internal strive and revenge.

It is a very black day for all Libyans, Ghadaffi friends and Ghadaffi ennemies.
Their old good life will never come back.
They will start to kill each other and destroy their country. Israel will make sure of that, as they (by means of the Americans) did in Iraq.
Thàt is the real reason for this revolution: to destroy all  muslim countries.

I am very,  very sure that 5 years from now you will not find ONE Libyan who is still happy with what happened today. 90% of them will wish they still had Ghadaffi.

Note: read the impressive article by professor Max Forte here.
Read my information about the discotheque attack and the Lockerbie attack here.
                       ----------------------------------


I wrote a letter to a Dutch news magazine, Pauw en Witteman.:


Beste redactie.

De dood van Ghadaffi, en uw verslag daarover paste in het gehele plaatje van de berichtgeving over hem: beneden alle peil.

Ghadaffi werd gelyncht, en niemand die er schande over sprak.
Waarom niet ?
Omdat Ghadaffi wordt gezien als een wreed dictator en halve terrorist.

Zijn daar bewijzen voor?
Nauwelijks.
Op Wikipedia worden vrijwel alle aantijgingen in onzekere termen geformuleerd: 'wordt in verband gebracht ....' etc.

 De aanslagen op de discotheken in Berlijn en Wenen zijn werk van de Mossad, zo heeft ex-Mossad lid Victor Ostrovsky in zijn boek geschreven. Ostrovsky  bracht daarmee zijn eigen leven in gevraar.

De aanslag op Lockerbie is welliswaar door Ghadaffi toegegeven, maar in Schotland wordt er heel erg aan getwijfeld. Aan getuigen zijn destijds zijn hele grote bedragen betaald.
 
Hij heeft ooit een gevangenis in zijn geheel laten uitmoorden. Dat is een feit waar ik geen goed woord voor over heb. Dat mag U hem verwijten.
Daar staat wel tegenover dat hij ook veel vijanden vrij liet. De rebel die Tripoli in heeft genomen was drie jaar eerder door Ghadaffi vrijgelaten.

Rape ?  Amnesty kan het niet vinden: http://www.independent.co.uk/news/world/africa/amnesty-questions-claim-that-gaddafi-ordered-rape-as-weapon-of-war-2302037.html
Ghadaffi heeft veel goed gedaan, waar nu totaal geen melding meer van wordt gemnaakt.
- In Libië is onderwijs en gezondheidszorg volledig gratis.
- Ieder gezin heeft gegarandeerd een huis.
- Er is een flinke subsidie op de aanschaf van een auto.
- Wie zich neerlegde bij Ghadaffi's heerschappij kon veilig leven en er was vrij veel inspraak.  Hij besloot zelfs een keer om olieopbrengsten direct aan het volk uit te delen.
- Nog in februari j.l. was er een VN rapport gemaakt waaruit bleek dat Libië grote vorderingen maakte op humanitair vlak. http://www.informationclearinghouse.info/A-HRC-16-15.pdf
- Er is een watervoorziening gebouwd voor de steden, kosten 33 miljard $.
- Ghadaffi was bezig om een bank op te richten voor Afrikaanse landen, met heel gunstige rente.  Hij probeerde Afrika te bevrijden uit de klauwen van Wall Street.

Enige opmerkelijke zaken:
De rebellen waren nog nauwelijks begonnen of ze gingen al een Centrale Bank oprichten .  Heel vreemd.
Er was plots sprake van dat Ghadaffi 6000 burgers had gebombardeerd. Maar US minister Gates heeft gezegd dat daar geen aanwijzingen voor waren, behalve dan de persberichten. http://www.defense.gov/transcripts/transcript.aspx?transcriptid=4777

Wel was er een enorme demonstratie: You tube: HUGE PRO GADDAFI RALLY in Tripoli - Raw Footage

Terwijl er over de gruwelijkhjeden door Ghadaffi gepleegd alleen geruchten zijn en geen bewijzen, barst het van de bewijzen dat de rebellen veel gruweldaden pleegden: http://www.federaljack.com/?page_id=37933

De NYT meldt dat ex gevangenen van Guantanamo  nu allies zijn van de Nato: http://www.nytimes.com/2011/04/25/world/guantanamo-files-libyan-detainee-now-us-ally-of-sorts.html

Professor Max Stolte schreef dit artikel: Top 10 myths about Libya. http://www.counterpunch.org/2011/08/31/the-top-ten-myths-in-the-war-against-libya/

Over Lockerbie en  over de discotheken kan ik U flink wat onderbouwing mailen als U dat mocht interesseren.

Met vr. groet,  J V.

=================================================

Ook op de Volkskrant heb ik enige reacties gegeven:  ( maximaal 500 tekens per reactie)


1/3. Er zijn vele rijke landen en rijke heersers, maar niemand gaf zijn volk gratis onderwijs, gezondheidszorg, ieder een woning, en een vorm van zelfbeschikking.Etc. In een land met stammen-tegenstellingen is het onmogelijk om niet hard en duidelijk te zijn. Niet het Lybische volk heeft zijn land heroverd, maar Europa en Amerika hebben nu het land gestolen van de Lybiers.  Daar komen ze nog wel achter. Over 10 jaar zal 90% van de Lybiers met weemoed aan Ghadaffi denken.

2/3. De olie van Lybie is voor de Fransen en de Engelsen. Het geld is voor Wall Street.  De Israeli’s zullen zorgen dat ook de Libiërs  elkaar in onderlinge twisten vernietigen. Zo krijgt ieder wat voor hem van belang is.  Zo gaat het met veel moslimlanden. Dat was 2 weken na 911 al bekend [ Pre-Planned, Taking Out 7 Arab Countries ] en al veel eerder bedacht.  Berichtgeving over Libië is één lange leugen. Op deze blog vindt U goede info:  http://vineyardsaker.blogspot.com/

3/3. Lees prof. Max Forte: [The Top Ten Myths in the War Against Libya] Lees hoe de geruchten over Ghadaffi werden bedacht en verspreid [There Was No Libyan Peaceful Protest,Just Murderous Gangs ] Op het internet is heel veel overtuigende info te vinden. Niet in de media, want die worden aangestuurd door de belanghebbende Power Elite. Een voorbeeld: Àlle argumenten voor de inval in Irak bleken opzettelijke leugens. Maar weet U al wie die leugens bedacht, en waarom ? Trek uw conclusie.


==================


Vandaag schreef Paul Brill dat het de fransman B H Levy is die de Westerse steun voor de opstandelingen bewerkstelligde. Aan hèm danken we de exit van Gahdaffi. Waarom deed BHL dit? Uit humanitaire motieven! Levy strijdt dus samen met Al Qaida fuguren als Belhaj tegen Ghadaffi? De ongeloofwaardigheid druipt er van af. Israël heeft een enorme militaire overmacht, en een verarmde, chaotische moslimwereld is wat ze nastreeft. Lang leve de burgeroorlogen in de moslimwereld. Dàt is BHL's agenda.  ( Artikel van Paul Brill

No comments:

Post a Comment