Sunday, October 30, 2022

1342 Als 'Ze' jouw bedrijf kapot willen maken, kunnen ze dat àltijd.

Andrew Anglin is helemaal overstuur (overmoedig) van wat er nu gebeurt:  de openlijke opstand tegen 'de joden' die door Ye wordt geleid. 

Terwijl 'rechts- nationalistisch ' twee facetten kan hebben:  een hekel aan de joden of een hekel aan zwarten en moslims etc. 

Hier zien we een zwarte die voorop loopt in de strijd tegen de joden, en 'rechts' is dol-enthousiast:  "Hij is misschien wel de grootste man die ooit geleefd heeft sinds Jezus" zegt Anglin over Ye !

NB: Garland Nixon - die met geen woord over Ye rept -  heeft wel eenzelfde gevoel:  THE INEVITABLE REVOLT AGAINST THE NEOCONS BEGINS

Hier het artikel van Anglin.   Dit keer heb ik niet de 50  eerste reacties vertaald, want dat maakt dit artikel erg lang. Kijk zelf maar daar. 

UPDATE.  Ik schreef dat hierbovenAndrew Anglin overmoedig was. 

Klopt wel want 2 dagen later had hij dit artikel: "De overname van Twitter door  Elon is een ramp. 

Weer een paar dagen later valt het toch weer mee: Anglin maakt nog eens een 180 graden draai: "Let me just do a complete 180 on Elon Musk right now: as long as he keeps Ye on Twitter, I don’t really care what else he does. As of Thursday, Ye is back, and there is no sign of him being censored. "

In het artikel zien we hoe de joodse manager van Ye hem onder druk zet: Òf je bied jouw excuses aan aande joden, òf  we gaan je chemisch tot een zombie veranderen zodat je jouw eigen kinderen niet meer herkent. 

In een normale wereld zou dit enorm stof doen opwaaien:  een artiest met 20 miljoen instagram-volgers die iets negatiefs over de joden zegt, en dan  dat terug moet nemen, want anders zal hij chemisch vermoord worden... 


Jews Have an Absolute Power to Prevent Anyone from Doing Business

Een lezer schreef over Adidas die Ye liet vallen:

Als groot bedrijf heb je de praktische kwestie dat de Joden je leveranciers kunnen laten boycotten, je bank je kredietlijn kunnen laten intrekken, je distributeurs niet meer met je samenwerken en de winkels je goederen niet meer in voorraad hebben. Dan kunnen ze uw fabrieken sancties opleggen, u zou een bezoek kunnen krijgen van de fiscus, of u zou te maken kunnen krijgen met onverwachte stakingen van uw werknemers, die om de een of andere mysterieuze reden plotseling opgewonden raken over lonen en voorwaarden. Er zijn zoveel manieren waarop de J's een bedrijf naar de kloten kunnen helpen, dat het onwerkelijk is, en het kan allemaal gebeuren onder het mom van een overheidsinstantie of een andere derde partij, dat het onmogelijk is om te vechten en te winnen.

Het zit zo: de Joden zelf beweren dat iedereen hen haat, en als dat waar zou zijn, dan zou er ergens een bedrijf zijn dat een bedrijf runt en tegen de Joden is - tenzij de Joden alles controleren en in staat zijn zo'n bedrijf te sluiten. Zoals de Joden u voortdurend op een zeurderige, badinerende manier zullen vertellen, waren er historisch gezien in Amerika verschillende bedrijven die openlijk antisemitisch waren in hun activiteiten, met name Ford Automotive onder de prominente antisemiet Henry Ford. Destijds de grootste autofabrikant ter wereld, verkocht Ford elke nieuwe auto met een exemplaar van de Protocollen van de Ouderen van Zion.

 


Maar hier zijn we in het huidige jaar met de Joden die zeggen dat antisemitisme meer voorkomt in Amerika dan op enig moment in de geschiedenis, en geen enkel bedrijf dat actief is, is antisemitisch. De wiskunde is hier niet moeilijk: de enige verklaring hiervoor is dat de Joden een absoluut vermogen hebben om iedereen die niet met hun programma meegaat de mond te snoeren.

Nu heb je die analyse niet eens nodig. Je kunt gewoon kijken naar wat er met Ye is gebeurd. Alles wat de man zei was zijn persoonlijke mening, en gaf zijn eigen verslag van zijn ervaring, die in een vrij land beschermd zou worden. Hij was er niet gemeen over, hij was niet "hatelijk," en hij heeft herhaaldelijk gezegd dat hij zich verontschuldigt voor iedereen die niet schuldig is. De Joden, inclusief de "bro kike" Lex Fridman, hebben gezegd dat hij zich moet verontschuldigen bij de schuldigen.

Op dit moment, zelfs als hij zich zou verontschuldigen en de Joodse lul van Howard Stern zou kussen, zoals ze eisen, is er geen enkele kans dat ze hem zijn zakelijke connecties zouden teruggeven. Eerlijk gezegd betwijfel ik zelfs of ze op dit punt zouden stoppen. Het is mogelijk dat ze zouden stoppen, en hem tenminste toestaan muziek te blijven maken, als hij op zijn knieën zou smeken, maar er is geen garantie.

Ari Emmanuel zei in zijn openbare brief waarin hij Adidas, Spotify en alle anderen opdroeg Ye af te sluiten, dat hij Mel Gibson toestemming gaf om zijn activiteiten in de filmindustrie voort te zetten. Maar heb je gezien op welk niveau Mel momenteel opereert?

 


Het is niet bepaald Apocalypto niveau, of wel?

Wat meer is: terwijl Mel - die ook zijn familie verloor als onderdeel van de Jodenaanval - zichzelf vernedert met deze verschrikkelijke straight-to-video "schlock" films, maken de Joden hem actief, publiekelijk belachelijk als zielig.



Als je de Joden beledigt, laten ze je kruipen als een worm voor toestemming om te leven als een worm.

Dit moet stoppen. Het kan niet doorgaan. Als de Joden de regering, het nieuws, entertainment, de academische wereld en de gezondheidszorg gaan domineren, en al deze beslissingen nemen over wie wat mag doen, beslissingen nemen over het eenzijdig elimineren van mensen uit de zakenwereld, dan moeten we erover kunnen praten en moeten we enige mogelijkheid hebben om grieven tegen hen in te dienen.

Jij moet kunnen zeggen: "Ik hou er niet van dat Joden elk aspect van mijn leven beheersen." Christenen moeten kunnen zeggen: "Ik wil niet dat Joden de geslachtsdelen van kinderen verminken."

Deze situatie waarin we ons nu bevinden, waarin de Joden de totale macht hebben en je niet eens mag zeggen dat ze macht hebben zonder dat ze die macht gebruiken om je bedrijf en je familie te vernietigen, is onhoudbaar.

Zoals Onze Ye zegt: het is niet de tijd voor excuses. We willen het niet meer hebben over excuses voor het noemen van de zaak in kwestie. Waar we over willen praten is het ding in kwestie. Als de Joden willen beweren dat ze niet Joods zijn, maar gewoon individuen, dan is dat prima. Zij mogen dat beweren, en het volk mag beslissen.

Wij zullen antwoorden: "Ze zijn Joods.

Ze kunnen zeggen "het is niet, het is, ze -"

They can say “it doesn’t, it’s, they -”

Then the people can decide.

Dan kan het volk beslissen.

Maar het is tijd om het gesprek te voeren. We zullen niet langer tolereren dat ons het zwijgen wordt opgelegd.

Joden hebben mijn leven volledig verwoest omdat ik de Joodse macht in twijfel trok. Ik praat er niet vaak over omdat ik niet wil klinken alsof ik zeur, maar het is waar en het is nu relevant. Je kunt gewoon niet geloven wat deze mensen mij hebben aangedaan, gewoon omdat ik een website had waarop stond: "Joden zijn machtig en we moeten praten over het feit dat ze machtig zijn." Ze gebruikten doelbewust de meest onsympathieke interpretatie van wat ik schreef om me af te schilderen als een soort monster, en dat werkte helemaal niet, dus probeerden ze me met alle mogelijke middelen het zwijgen op te leggen, zodat mensen gewoon niet mochten horen wat ik zei. Ze sneden een bedrijf dat tientallen miljoenen dollars per jaar zou moeten verdienen volledig af, waardoor ik gedwongen werd voor de rest van mijn leven als een student te leven zonder enige mogelijkheid om mijn bedrijf te laten groeien. 

De reden waarom het relevant is dat ze dit bij mij deden, is dat ze het bij iedereen doen. Ze doen het nu met Ye, en de wereld kijkt toe.

Tot nu toe heeft Ye:

- verbannen van Instagram

- verbannen van Twitter

- Verbannen uit alle podcasts behalve de meest vijandige en Joodse...

- Verbannen van Fox News

- Verboden om samen te werken met Candace Owens

- Geschrapt door Balenciaga

- Geschrapt door Vogue

- Geschrapt door Adidas

- Geschrapt door Gap

- Verloor zijn familie

- Verloor zijn vrienden

- Verloor zijn assistent

- Verloor zijn hoofdontwerper

- Verloor zijn talent agent

- Verloor zijn advocaten

En deze sluiting is nog maar het begin. Het doel is dat hij verlaten en uiteindelijk dood is. Ik ken dit verhaal, en ik kan je vertellen hoe het gaat.

Het lef van deze Joden om te beweren dat ze "geen macht hebben" is gewoonweg onbegrijpelijk.

Look at this:

It doesn’t even compute.

Kijk hier eens naar:

Het klopt niet eens.

Het is tijd om te praten over wat er gaande is in dit land, en in de wereld in het algemeen.

We kunnen de bewering van de Joden niet accepteren dat het hun gevoelens zo kwetst dat er permanent niet over te praten valt. Dit is pure emotionele intimidatie. Het is hetzelfde dat gebeurt in mishandelende gezinnen. Mishandelende gezinsleden zullen hun eigen vermeende pijn gebruiken om niet alleen hun slechte daden te rechtvaardigen, maar om elke discussie over hun slechte daden te verhinderen. Mishandelaars dwingen altijd een regime van stilte af tegen de misbruikte. Dit is iets wat de meeste mensen weten als het gaat om intermenselijke relaties, maar om de een of andere reden zijn ze niet in staat dit toe te passen op de Joden met macht, die beweren dat hun macht niet besproken kan worden vanwege hun gekwetste gevoelens.

Deze relatie die de mensen in het Westen hebben met de Joden is volkomen ongezond. Wij zijn slachtoffers van misbruik en worden in ons eigen land gevangen gehouden door deze misbruikers. Het kernprobleem is dat wij er niet over mogen praten, en de sleutel om dit stilzwijgen af te dwingen is emotionele chantage, voornamelijk met betrekking tot de vermeende Jodenholocaust.

De stilte moet doorbroken worden, en dat doet Ye.

The silence must be broken, and Ye is doing the breaking.

He is arguably the greatest man who ever lived since Jesus.

Hij is misschien wel de grootste man die ooit geleefd heeft sinds Jezus.

We hadden deze hele enorme mediabarrage over de veronderstelde macht van witte mensen en de noodzaak om de macht van witte mensen in twijfel te trekken, maar zoals hierboven geschetst, hebben witte mensen alleen de macht die Joden hen toestaan te hebben. Blanken die zich uitspreken over de Joden kan die macht aan het eind van de week ontnomen worden.

Ik ben het eens met het gestelde kernprincipe van de zwarte activisten: mensen in een machteloze positie in de samenleving hebben het recht om te spreken over hoe de acties van de machtigen hen treffen, en degenen met de macht hebben de plicht om te luisteren. Dat was het idee, toch? Zo hebben ze blanken overtuigd om mee te doen met de BLM-beweging. Het lijkt redelijk dat mensen aan de onderkant van de samenleving het recht hebben om op te staan en gehoord te worden. Het voelt alsof het alleen maar eerlijk is.

Het wordt tijd dat wij allemaal, zowel blank als zwart, het recht opstaan en gehoord worden opeisen van de Joden die alles controleren. Ze moeten ophouden ons het zwijgen op te leggen, en ze moeten ophouden te functioneren als een blok dat elkaar beschermt. Wanneer een Jood iets verschrikkelijks en kwaads doet, zullen andere Joden zeggen: "Dat is maar een individu." Er zijn verschillende redenen waarom dit onzin is, niet in het minst omdat dit privilege van "een groep individuen" aan geen enkele andere groep wordt toegekend. Maar het grootste probleem met die bewering is dat het geen individuen zijn als iemand het heeft over Joodse macht. Zodra iemand dat zegt, worden ze allemaal Joden die de collectieve Joodse machtsstructuur verdedigen. Er is niet één prominente Jood die naar buiten treedt en zegt: "Je hebt gelijk, de Joden controleren de entertainmentindustrie en ze doen veel slechte zaken, en ze worden beschermd door de media, die ze ook controleren." In plaats daarvan komt elke Jood unisono naar buiten en zegt dat Ye gestopt moet worden, dat hij Hitler is, dat Joden alleen maar individuen kunnen zijn.

Dit gedrag van de Joden, deze totale afwezigheid van elke Jood die opstaat en zegt "je hebt gelijk," bewijst dat alle Joden verantwoordelijk zijn, en dat het eigenlijk correct is om te spreken over een collectief van Joden.

Res ipsa loquitur. ( DeepL : 'Het ding zelf spreekt')   

Het zwijgen van Joden is geweld.

Ja, dat zeggen we nu.

We zeggen alles wat deze Joden over blanken zeiden, en het zal deze keer waar zijn.

We zijn soldaten van God, en de geest van God leeft in ons.

Breng je hele ploeg mee, Joden.


63 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Waarom heb je dat liever niet, Sofia?

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. @JV, ik heb je een mail gestuurd.

      Delete
  2. [Andrew Anglin is helemaal overstuur (overmoedig) van wat er nu gebeurt: de openlijke opstand tegen 'de joden' die door Ye wordt geleid. ]

    Je moet 1 ding in je achterhoofd houden bij AA, hij schrijft vaak in hyperbool, zijn primaire publiek is de jeugd.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dat wist ik niet.
      "The Daily Stormer " is een soort jongeren beweging?
      Ik ken ze niet, maar lijken me wel goed gedocumenteerd.

      Delete
    2. AA is zelf ergens in de dertig (of misschien inmiddels in de 40) maar hij richt zich op jongeren, motto: wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. En dat lukt blijkbaar aardig. Hij wordt echt enorm tegengewerkt, is al een aantal keer zijn domein kwijtgeraakt, de enige reden die ik daarvoor kan verzinnen, is dat hij effectief is. Zo af en toe komt in een artikel de persoon achter de façade tevoorschijn, dan is zijn stijl anders.


      [maar lijken me wel goed gedocumenteerd. ]

      Dat lijkt niet alleen zo, dat is ook zo. Hij (ik weet niet of hij inmiddels een grotere staf heeft, hij schreef indertijd niet alleen) weet echt heel veel.

      Delete
    3. [ lijken me wel goed gedocumenteerd.]
      Dat is bij deze mevrouw ook het geval, waarbij zij een belangrijk boek promoot. De kosten zijn $ 10,00 per stuk. Ik heb zin om € 1.000,00 kapot te slaan en die boeken dan uit te delen. Goed idee?

      Link naar die website uit de comments bij unz gevist. Er staan er trouwens wel meer ...

      Delete
  3. Ik heb bij BLIK zojuist een viertal korte comments geplaatst.

    Hier is de eerste: https://blikopnosjournaal.blogspot.com/2022/10/vs-sturen-nieuwe-grotere-atoombommen.html?showComment=1667197433642#c4908195622378838460

    Gaat over Lula.

    Over Pelosi's man die zou zijn overvallen.


    Over een blogger die zegt dat Putin de NS op blies

    En over Olaf Scholz die BMW en andere grote bedrijven mewe neemt naar China , om daar hun productie uit te breiden, tot woede van de VS !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lula zegt de verkiezingen te hebben gewonnen -met 0,2%- maar Bolsonaro gaar hier niet mee accoord, zo is te lezen op de balk op rtlZ.

      Delete
    2. Zoals -bijna- gewoonlijk wordt het weer heel erg ingewikkeld in Brazilië. Bolsonaro schijnt erger te zijn. En het -al- behoorlijk gesloopte oerwoud maakt ook niet uit: volgens een goede bekende van mij, ter zake kundig, was en is het een zelfvoorzienend systeem. Onder de streep bleef geen extra zuurstof over voor de rest van de wereld.

      Delete
    3. [Over Pelosi's man die zou zijn overvallen.]
      Debunk van de twitter-boss himself: Een uit de hand gelopen ruzie met een mannelijke hoer. Da's heel wat anders als het verhaal, zoals dat is opgehangen. (conservatief)

      Delete
    4. (conservatief)
      Ehh, ik bedoel natuurlijk republikeins. Hier ongeveer hetzelfde bericht, maar dan met foto van de vermoedelijke dader.
      Dus Paul Pelosi is omgeturnd naar homo. Gezien het uiterlijk van Nancy Pelosi, kan ik me daar heel wat bij voorstellen. 😈 😎 😉 🤡

      Delete
    5. [Zoals -bijna- gewoonlijk wordt het weer heel erg ingewikkeld in Brazilië. Bolsonaro schijnt erger te zijn.]

      Inderdaad een nogal ingewikkelde situatie, ik kan er geen zinnig woord over zeggen. Dat de westerse "elites" zo enthousiast zijn over zijn overwinning vind ik geen goed teken maar zoals het eerste artikel meldt, ligt de situatie dus ingewikkelder dan dat. We zullen moeten afwachten.

      Delete
    6. [Debunk van de twitter-boss himself: Een uit de hand gelopen ruzie met een mannelijke hoer. Da's heel wat anders als het verhaal, zoals dat is opgehangen. ]

      Ik zag dat bij Jensen voorbij komen. Het is sowieso een heel raar verhaal. Dat huis van die twee zal (neem ik aan) zwaar beveiligd zijn dus hoe komt iemand daar toch vrij gemakkelijk binnen? Veel mensen denken ook dat het een stunt is om sympathie voor de komende verkiezingen te krijgen maar dat schijnt al mislukt te zijn. Zoals gewoonlijk zullen we of nooit of pas over 50 jaar de waarheid horen.

      Delete
  4. Dag professor Nollkaemper,


    Op 14 oktober vroeg ik U om de argumenten te geven die ons leiden naar de rand van een kern-oorlog.

    ( Stel U voor dat we ons vergissen, dan zouden we zomaar zelf schuldig kunnen zijn aan de hel waarin we terecht zouden kunnen komen...)

    Ik heb altijd bewondering gehad voor professoren, dus ook voor U. (Ik heb al moeite met één boek)

    Ik hoop dus toch nog een klein antwoordje van U te krijgen.
    --

    Er is een collega van U die steeds vaker dingen zegt die ik zelf ook denk.
    Hij heet Jeffrey Sachs.
    Als professor erg succesvol: op 28 jarige leeftijd prof in Harvard, 40 eredoctoraten, adviseur van de hoogst geplaatsen in de wereld.

    We moeten aannemen dat Sachs goed onderlegd is.

    Op een forum voor Democratie en Cultuur in Athene heeft hij in de weinige minuten die hem waren gegund, heel interessante zaken gezegd.

    Op minuut 15 begint zijn inbreng, en die duurt 5 minuten.
    https://youtu.be/PjCcctr3BxU?t=884


    U mag me ook bellen: 06 xxx

    Met vriendelijke groeten,

    ReplyDelete
  5. [Olaf Scholz die BMW en andere grote bedrijven mewe neemt naar China]
    Prima actie, al was het beter, om de productie gewoon in de BRD te houden. Je zou wel gek zijn, om de veroorzaker van de problemen te matsen door hen ook nog eens de industrie te laten overnemen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daarnaast is het loon van de Chinees stukken lager dan dat van de Amerikaan. De arbeidsmoraal is hieraan omgekeerd evenredig.

      Delete
  6. NRC:

    Miljoenenschikking voor onterecht veroordeelden van moord op Malcolm X

    New York. Twee mannen die zeker twee decennia vastzaten voor de moord op de burgerrechtenactivist, krijgen een schadevergoeding van 36 miljoen dollar. Voor een van hen komt de schikking postuum.
    ...
    Een rechtbank in New York had de twee veroordeelden, Muhammad Abdul Aziz en Khalil Islam, vorig jaar vrijgesproken, nadat een herzieningsonderzoek de zaak tegen de mannen had ondermijnd.
    ....

    Het is mij wel duidelijk: Malcolm X wond er geen doekjes om. Hij zei de waarheid tegen de joden.
    Hij toonde aan dat die 'burgerrechten beweging' die zogenaamd voor de zwarten was, het meest nut had voo r de joden, en dat de organisaties ( NAACP ) waren opgericht en geleid door joden. Niet door zwarten. En dat joden neer keken op de zwarten. En dat elke zwarte musicus en sporter doro de joden werd uitgebuit.

    En dat is nòg steeds zo. Vraag het nmaar aan Ye.

    De joden hebben wellicht eenhuurmoordenaar op X afgestuurd en hebben twee zwarten als patsy's 20 jaar in de gevangenis gezet, gewoon: valse verklaringen, valse rechters, no problem. Dagelijkse kost.


    ReplyDelete
    Replies
    1. Kijk maar naar BLM, wie deze heeft opgericht............

      Delete
  7. @JV bij @Blik over MOA:

    [Ik geef toe dat het niet normaal is wat we zien, maar misschien is hij ziek enkan niet modereren en is de 'doorvoer' gestopt. ? ]

    Het heeft te maken met een software update, server update (of verplaatsing), wat precies weet ik niet meer maar ligt de oorzaak van de problemen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Het heeft te maken met een software update]
      Ik denk het niet. De beheerder is zo dom om zijn website te 'beschermen' door Cloudflaire. Dat is een israëlisch bedrijf. Ze hebben gisteren de software wat 'strakker' gezet, dan kan -bijna- niemand erop komen. Tig keren geprobeerd gisteren, lukt niet, alles bleef bij cloudflaire hangen.
      Nu vandaag: zonder één kik in 1 keer erop.

      Ik begrijp niet, waarom bedrijven zich door die tent laten beveiligen. Het is 1 groot spionage programma.

      Delete
    2. Dat was de verklaring (software update, server update o.i.d.) van de beheerder van MOA zelf.


      [Ze hebben gisteren de software wat 'strakker' gezet, dan kan -bijna- niemand erop komen. Tig keren geprobeerd gisteren, lukt niet, alles bleef bij cloudflaire hangen.
      Nu vandaag: zonder één kik in 1 keer erop.]

      Waarom zou het vandaag dan wel in 1 keer lukken? Heeft de beheerder Cloudflaire eraf gegooid?

      Delete
    3. [Ik begrijp niet, waarom bedrijven zich door die tent laten beveiligen. Het is 1 groot spionage programma.]

      Google (waar blogspot van is) natuurlijk ook.

      Delete
    4. @SDR: Nee, Cloudflare is weer wat ruimer afgesteld, waardoor het nu geen blokkade meer vormt.
      Het verschil tussen Cloudflare en google is, dat je niet om Cloudflare heen kunt. google kan je links laten liggen door het niet te gebruiken. Ik heb noodgedwongen een g-mail account moéten nemen, anders kan ik hier niet posten. Maar daar vinden we t.z.t. wel een oplossing voor.

      Delete
    5. Er zijn toch wel meer bedrijven die een dergelijke beveiliging aanbieden? Cloudflare is toch niet de enige? Of bedoel je als gebruiker (dat je er niet omheen kunt)?

      Google kun je (zoals je zelf ook schrijft) links laten liggen totdat je op een blog als dit wilt reageren. Dus ook daar kun je niet echt omheen.

      Delete
    6. [Of bedoel je als gebruiker]
      Ja, dat bedoel ik. Als een website zich beveiligt met CF,dan kan ik daar niet omheen, als ik op die website wil kijken. Hetzelfde als google en blogspot.

      Delete
  8. OT:
    Hier de originele tekst van de toespraak van V.V. Poetin in Valdai International Discussion Club meeting.
    Met dank aan Frontnieuws voor de Nederlandse vertaling.
    Met nog een aanvulling m.b.t. gestelde vragen.
    Lang stuk om te lezen, dat wel ...

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik klik niet eens op de link, heb in het verleden wat foto's en berichten voorbij zien komen en dat was meer dan genoeg. Wat een zieke familie is dat.

      Delete
    2. In het kader van de titel van dit blog -kapot maken- kan je dat ook met JB: hoe meer het wordt verspreid, hoe erger het probleem voor hem wordt. Je hoeft de bagger niet te zien, alleen downloaden en dan weer wissen.

      Delete
    3. Hetzelfde geldt voor NP: is ook een zieke familie. Zou het dan toch door de fabeltastische intelligentie komen?

      Delete
    4. [Hetzelfde geldt voor NP]

      Ja, ook zo'n ziek stel.

      Delete
  10. Hij is weer leuk vandaag. Op context klikken en naar boven scrollen voor meer pret.

    ReplyDelete
  11. Kijk, dit is nu het probleem met vastgoed. Het woord zegt het al: het zit vast, dus je kan het niet meenemen. Zodra dingen veranderen, ben je de Sjaak. In dit specifieke geval is het wél aardig.

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. Kosten: € 25,00
      De prijs voor een ticket is inclusief 2 drankjes.

      Deze lezing wordt georganiseerd door Café Weltschmerz

      Delete
    2. Dat is jammer, hopelijk wordt het ook op de site gezet. KHZ is altijd interessant om naar te luisteren.

      Delete
  13. Wanneer leert V.V. Poetin het nu af, om 'deals' te sluiten met het westen, aka je-weet-wel. Ze zullen hem Altijd Belazeren. Al heeft hij nu wel een mooi argument om uit de deal te stappen en de UA extra te straffen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. Je onderschat VVP, denk je dat hij dat niet weet? Dat het westen hem zal belazeren? Ondertussen heeft hij zijn goede wil getoond, opnieuw aangetoond aan zone B (zoals de Saker de rest van de wereld noemt) dat RF wel en het Leugen Imperium niet betrouwbaar is, waarna hij (zoals je zelf al aangeeft) weer argumenten heeft om op de ingeslagen weg voort te gaan.

      Jouw vraag zou eigenlijk moeten zijn: wanneer leert het Leugenimperium het nu eens af om anderen te belazeren, om zo ongelooflijk hypocriet te zijn, om internationale wetgeving aan de laars te lappen als het hun zo uitkomt, om de wil van de eigen bevolking niet te respecteren ten gunste van de rijkdom van een klein groepje uitbuiters.

      Delete
  14. [US troops on the ground in Ukraine – American media
    The military personnel are reportedly inspecting Western weapons deliveries ], bron: https://swentr.site/russia/565747-us-troops-in-ukraine/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ze schuiven iedere keer een stukje verder op. Eerst een klein beetje troepen, ver van de frontlinie. En dan steeds verder naar voren, tot ze aan de frontlijn staan. V.V.P. moet nu z.s.m. ingrijpen en de aanwezigheid verbieden, zo niet, dan is het oorlog.

      Delete
    2. @G.B., ze zaten er al. Het wordt nu alleen (eindelijk) officieel toegegeven.

      Uit het artikel:

      [The US inspected its arms shipments to Ukraine before Russia launched its military operation in February, but pulled its personnel out of the country days before it began. It is unclear how many troops have returned or when the checks restarted. ]

      en

      [While Americans have fought and died in Ukraine of their own accord, Monday’s announcement marks the first time since February that Washington has acknowledged the presence of uniformed troops in Ukraine.]

      V.V.P. heeft ook al gereageerd:

      [Russian President Vladimir Putin has cautioned the US and its NATO allies against getting involved in the conflict, and even before the announcement, he stated that the Kremlin views itself as fighting the “entire Western military machine” in Ukraine. ]

      Delete
    3. Nog wat meer info (artikel van vandaag):

      [Russia comments on NATO troop deployment near its border
      Defense Minister Sergey Shoigu said the forces aimed at deterring Moscow had more than doubled in size since the start of the operation in Ukraine ], bron: https://swentr.site/russia/565792-russian-nato-troops-border/

      Delete
    4. [dan is het oorlog]

      @G.B., dat is het feitelijk natuurlijk al. Economische sancties zijn ook (een vorm van) oorlogsvoering, het is nu alleen wachten op het vervolg: (verdere) militaire escalatie.

      Delete
    5. [het is nu alleen wachten op het vervolg]
      Ja, tot nu toe zijn alleen Russische doelen beschadigd. Het wordt tijd, dat Londen, Berlijn, Parijs en DC ook eens een paar bommen op hun hoofd krijgen. Dan is het echt gauw over met de oorlog. Alleen uitdelen en niet incasseren is makkelijk.

      Delete
  15. Pro-Russische website uit Polen. Die zijn er -gelukkig- ook nog. Volgens mij zijn het alleen de regeringen, die anti-Russisch zijn, niet de bevolkingen, al zal een gedeelte wel zijn geïndoctrineerd door de propaganda.

    Ik heb de site door Yandex laten vertalen. Op de site kan je ook wel een vertaling aangeven, maar die gebeurt door google en daar willen we nu net vanaf.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dank, zeer interessante site. Hier zullen TPTB niet blij mee zijn....................

      Delete
  16. Telefoon. Anmoniem.

    Goedendag, bent U ..
    Ja.
    U spreekt met 'Nessagee to the moon, partner van KPN.
    Bel ik gelegen ?
    Heet U : Message to the moon ?
    Ja.
    Dan belt U niet gelegen.
    O, waarom niet?
    Dag mevrouw.


    ReplyDelete
  17. We houden de moed erin, dus ook een beetje humor. Leuk filmpje over -hoe kan het ook anders- een beer.

    ReplyDelete
  18. Thailand gaat iets nieuws proberen: aansluiten bij de Mir-card. Als dat maar goed gaat. De vorige keren, dat ze tptb tegen de haren instreken, kostte het hun 2 vliegtuigen, de MH370 en MH17.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu gooi je Thailand en Maleisië door elkaar.
      Thailand: sprookjes eilanden en sex toerisme. Bangkok.

      Maleisië: grenst aan Singapore. Ze hadden daar de fenomenale Mahathir als president.
      Hij wist de wat trage Maleiers en de actieve en slimme Chinezen samen te laten werken, zodat het land uit de armoede kwam.
      In 1998 was hij een van de Aziatische tijgers die door de FED in problemen werden gebracht.
      Alle tijgertjes gingen aan het IMF infuus hangen. Maar niet Maleisië. Er werd overal voorspeld dat dit de ondergang van Malesie zou worden, maar kijk: Het was de eerste kleine tijger die uit de crisis kwam !

      In Kuala Lumpur is ook een 911 Tribunaal gehouden: Bush en Blair werden schuldig verklaard !

      Mahathir is de enige (wereld) leider die gewoon op grote fora over de joodse macht en hun machtsmisbruik durfde te spreken.
      Dat kan ik niet los zien van de MH 370 en MH17.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Mahathir_Mohamad

      https://www.foreignpolicyjournal.com/2011/11/30/kuala-lumpur-war-crimes-tribunal-bush-and-blair-guilty/

      Delete
    2. [Nu gooi je Thailand en Maleisië door elkaar.]
      Je hebt helemaal gelijk.

      Delete
  19. Mijn huidige favoriet ( op ziin 29 ste proffesor in Harvard) Jeffrey Sachs wordt geinterviewd door Steven Hsu ( op zijn 30ste assist prof in Yale):
    De slimste mensen ter wereld zien nu ook wat de Blikkers al jaren geleden zagen...
    Hier de laatste 4 minuten: https://youtu.be/vtfIIG8iYIk?t=3138



    Greyzone: interview met prof. Sakwa: altijd goed:
    https://www.youtube.com/watch?v=ACk2HuBposs

    Redacted legt uit dat de voorraad diesel zeer laag is. Het lijkt of men naar een volksopstand toe werkt:
    https://www.youtube.com/watch?v=gqVMaD7pX9Y&t=861s

    ReplyDelete
  20. Het schijnt dat Putin op Valdai in zo'n goede stemming was omdat hij deze video had gezien:

    Who Blew Up Nord Stream Pipelines? | A Mystery!

    https://youtu.be/NSZyKYitC3M

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heel die msm is één grote papagaaienkolonie.

      Delete
  21. Scholz gaat "om" m.b.t. V.V. Poetin, "one China" policy en brengt een bezoek aan Peking met in zijn kielzog de nodige Duitse industriëlen.
    Ook RT maakt melding van het bezoek aan China. Nou nog die NS2 gerepareerd zien te krijgen ...

    ReplyDelete