Thursday, October 13, 2022

1336 Joodse historie vanuit een bijbelse groepering bezien

Het onderstaande artikel is zeker niet neutraal en beweert dat ook niet te zijn.  Maar  wel doorwrocht, en het zou best eens een aantal belangrijke feiten kunnen beschrijven die we nog nauwelijks kenden tot nu toe. Daarom heb ik het vertaald en  geplaatst. Met her en der wat opmerkingen.

NB: Veel Christenen ervaren de haat van de joden, vooral van de Ashkenazim. Maar hun hele oorsprong  ( bijbel, Jezus, de apostelen) is joods.  Daarom hechten ze er aan om de Ashkenazim als 'Niet-echt-joods''  te typeren. 
Maar of je nu door een echte wolf of door een grote hond wordt doodgebeten:  dood ben  je.    
Ik ben van mening dat de religie ( die gelijk is voor Sefardim  en Ashkenazim ) heel belangrtijk is geweest in het 'kweken' van de eigenschappen die het joodse volk zo  boosaardig maken. 
Dus als de Ashkenazim 1200 jaar lang deze 'selectie voor misantropie'  doorliepen, zijn ze nu even haatdragend als de echte joden. 

Update: 14 okt.  
1) Volgens 'Remi' is de foto van Zelensky op de gay pride, gefotoshopt. 

2) Er staat half in de tekst: Zelenski zei dat Oekraine een nieuw Israel moet worden.  (Er zijn joden die vinden dat ze recht hebben op Oekraïne. JV).  
JV:  Die website is OK  ( want er zijn commenters die zeer kritisch op Israel zijn) ,  maar als je de context bekijkt dan moet ik zeggen: Zelensky zegt niet dat de joden naar Oekraiene zullen gaan,  maar dat de surveillance in Oekraine even streng moet worden als hij nu in Israel is. 

Origineel artikel: https://biblicisminstitute.wordpress.com/2015/03/17/the-truth-about-the-conflict-with-russia/

                        ------------------------------------------

De waarheid over het conflict met Rusland

En de komende dood van de Amerikaanse dollar als wereldreservemunt...

C H U R C H R E F F O R M S E R I E S

Door Biblicism Institute

"De waarheid is onbetwistbaar. Kwaadaardigheid kan haar aanvallen, onwetendheid kan haar bespotten, maar uiteindelijk is zij er." - Winston Churchill

Het huidige conflict tussen de VS en Rusland heeft één simpele reden: de Ashkenazim, ook bekend als Asjkenazische Joden. Zij hebben veel te vereffenen met Rusland.

REVENGE 1

Sta ons toe een beetje chronologische tabellen door te sturen terwijl we ons verdiepen in de details van het conflict.

De Asjkenazim zijn de afstammelingen van de  niet-Jood (Goy) Ashkenaz, de Japhetite.

"De zonen van Jafeth waren Gomer, Javan... De zonen van Gomer: Ashkenaz, Riphath, en Togarmah." Genesis 10:2,3


JV: ik vind het verwarrend.  Dus  hier de stamboom:  
 vader:  Jafeth
zoons:  oa Gomer. 
zoons van Gomer:  o a Ashkenaz.

"Hierdoor werden de eilanden der heidenen in hun land verdeeld." Genesis 10:5

Ze zijn een veerkrachtig, zwervend Turks volk. Ze hebben een gave om zichzelf opnieuw uit te vinden. Ze doken voor het eerst op in de wereldannalen als de beruchte barbaarse Scythen of Sakadeeërs, afhankelijk van de regionale fonetiek.

"Hier is geen heiden of Judaïet, besneden of onbesneden, barbaar of Scythiër, slaaf of vrije, maar Christus is alles en is in allen." Kolossenzen 3: 11

Het woord Scythen of Sakadean komt van het woord Saka - met de Iraanse werkwoordsstam Sak, dat zwerven betekent. Het Iraanse rijk, dat toen Parthië heette en aan Scythië grensde, heeft dat woord beïnvloed.


De Scythen vestigden zich in Centraal Eurazië, dat zij veroverden met hun niet-Joodse broer Togarmath ( NB: op dat moment waren de Scythen ook nog niet joods... JV)  en diverse andere neven, en breidden zich uit over een uitgestrekt gebied dat delen van het huidige Turkije en Iran omvatte, maar daar niet toe beperkt was. Hun niet-Joodse broer Riphath en de afstammelingen van hun oom Javan vestigden zich in Griekenland.

Later vonden ze zichzelf opnieuw uit en vestigden ze een land dat ze zouden noemen Khazaria - van het woord Qasar, met zijn Turkse wortel Qaz, wat zwerven betekent - na het uiteenvallen van het westelijke Turkse Steppe-rijk. 

Daarna bekeerde het land zich massaal tot Jodendom/Pharisaïsme/Pharisaismergens tussen 740 en 920 na Christus, om onafhankelijk te blijven van de twee concurrerende rijken van die tijd, het christendom en de islam.

"Jodendom was de meest actief proseliterende religie," verklaarde Joodse historicus Shlomo Sand. "De belangrijkste massale bekering vond plaats in de 8e eeuw, in het enorme Khazar koninkrijk tussen de Zwarte en Kaspische zee."


Vervolgens vernietigde Sviatoslav I van Kiev rond 1048 Khazaria en nam het op in Kievan Rus'een gebied dat later deel zou gaan uitmaken van het Russische Rijk.

In het keizerlijke Rusland werden de Asjkenaziem onder strenge controle gehouden en ingesloten in het Paleis van Nederzetting ( de Pale of Setllement. Pale is een afbakening, niet een paleis. JV)   dat, volgens Wikipedia, "een westelijke regio van het Russische Rijk was met variërende grenzen die bestond van 1791 tot 1917 waar permanent verblijf door Joden was toegestaan en waarbuiten Joods verblijf, permanent of tijdelijk, meestal verboden was."

Een behandeling waarvoor de Asjkenazim - alias het "Nooit vergeten, nooit vergeven" volk, behalve voor als  ze  zelf  begaanmisdaden tegen  de mensheid  - Rusland nooit hebben vrijgesproken.


Khazar Asjkenazische Joden 1878


Solzjenitsyn met Poetin

Ze wachtten hun tijd af, koesterden hun haat en beraamden hun wraak samen met een nieuwe heruitvinding. Zij werden de kracht achter de gruwelijke bolsjewieken die in de jaren 1910 de Russische regering overnamen, 66 miljoen christenen vermoordden, waaronder 200.000 leden van de christelijke geestelijkheid, en vernietigd 40.000 kerken.

"U moet begrijpen dat de leidende bolsjewieken die Rusland overnamen geen Russen waren," onthulde de beroemde christelijke Russische schrijver Alexandr Solzjenitsyn. "Ze haatten Russen. Ze haatten christenen. Gedreven door etnische haat martelden en slachtten ze miljoenen Russen af zonder een greintje menselijk berouw. Het kan niet worden overdreven. Het bolsjewisme pleegde de grootste menselijke slachting aller tijden. Het feit dat het grootste deel van de wereld onwetend en onverschillig is over deze enorme misdaad bewijst dat de wereldwijde media in handen zijn van de daders."

De grote meerderheid van deze gemene bolsjewieken waren Ashkenazi Joden zoals Vladimir Lenin, Leon Troski, Lev Kamenev, Gregorius Zinoviev, Jakov Sverdlov en Grigorij Sokolnikov. Zij werden gefinancierd door Asjkenazische bankiers uit New York en Londen, zoals de Rothschild Bank en Jacob Schiff van Kuhn and Loeb & Co. die zelf de destructieve ideologie van de Asjkenazische Karl Marx verdedigden, en het winstgevend vonden om te investeren in de desastreuze verovering van Rusland door het communisme, en daarbij wat geld verdienden door het land te plunderen via goed geplaatste agenten die later bekend zouden worden als ".oligarchen."

Het hele Sovjet Rijk van Rusland stortte in 1991 in. Zo slaagden de Ashkenazim erin om Rusland op de knieën te krijgen.

Wraak Ronde 1. Klaar.

REVENGE 2


Khazaria overlapte Oekraïne en de Krim

Vandaag ligt Rusland onder vuur vanwege het conflict in Oekraïne. Een conflict dat is gestart door de neocon Ashkenazi Victoria Nuland in het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, met haar neocon Ashkenazi echtgenoot Robert Kagan die op de achtergrond werkt via machtige organisaties als Project for a New American Century, het Brookings Institution en Council on Foreign Relations. De Ashkenazi George Soros heeft ook financieel bijgedragen aan de Oekraïense Maidan "revolutie".

"Veel van de deelnemers aan de 'EuroMaidan' demonstraties in Kiev waren leden van door Soros gefinancierde NGO's en/of werden door diezelfde NGO's opgeleid in de vele workshops en conferenties die werden gesponsord door Soros' International Renaissance Foundation (IRF), en zijn verschillende Open Society instituten en stichtingen," schreef William F. Jasper in The New American. "De IRF, opgericht en gefinancierd door Soros, pocht dat het 'meer dan enige andere donororganisatie' heeft gegeven aan de 'democratische transformatie' van Oekraïne."

Met andere woorden, de Ashkenazim - of de Joodse neocons - jagen de Russische beer op door de Amerikaanse hond te kwispelen. De hond kan niet echt weigeren omdat de Joodse lobbygroep AIPAC hem bij de liezen heeft, en zowel de Republikeinen (Trump  omvatte) en de Democraten, die niets anders zijn dan politieke hoeren die bereid zijn... erraden. vhun land en de vrede van de wereld te riskeren. En vergeet niet, AIPAC wordt gecontroleerd door machtige Ashkenazi-Amerikaanse bedrijfsleiders. Zie Hoe de Asjkenazische Joden het Westen veroverden.

Hun enige doel is om Rusland opnieuw te vernietigen door een brand te stichten in zijn onderbuik, Oekraïne. Een vuur... ze plannen om zich in Rusland zelf te verspreiden via economische en militaire oorlogsvoering - niet anders dan wat ze met Duitsland deden... de  economische  boycot van 1933. gevolgd door een militair conflict. Waarom?

1.  Omdat Rusland het lef had om op te staan uit zijn nog warme Asjkenazische as.

2.     Omdat Rusland het lef had om hun goed geplaatste stelende agenten, bekend als "oligarchen", te arresteren... ontvluchten het land te  naar Apartheid Israël waar ze Rusland niet langer kunnen verkrachten en haar grondstoffen stelen voor de Joodse elite.

3.     Omdat Rusland het lef had om de Amerikaanse oorlog tegen Syrië te belemmeren. georkestreerd  door AIPAC ten voordele van Israël, een verachtelijk Apartheidsland dat... om  het Amerikaanse volk op te .

4.     Omdat Rusland een bedreiging vormt voor de Ashkenazi-Joodse  overheersing van de US Dollar... als wereldreservemunt en als uitgegeven door de door Joden gecontroleerde Federal Reserve: een monopolie dat Rusland ongedaan maakt met zijn onverwachte wereldwijde heropkomst, vooral in Europa, Azië en het Midden-Oosten, waar de handel met Rusland de Amerikaanse dollar omzeilt. Zo'n comeback van de Russische Beer is iets wat... de  Joodse elite sinds het uiteenvallen van de Sovjet Unie. Zij zijn meedogenloos geweest in hun pogingen om het land in bedwang te houden door het optrekken van economische muren en, later onder Poetin, verlammende sancties om een dergelijk scenario te voorkomen. Anuradha  Chenoy  legt uit:

"...De regering van de Verenigde Staten, als emittent van 's werelds reservemunt, is maar in één ding geïnteresseerd: de verspreiding van de Amerikaanse dollar. Dit ene feit is alles wat men moet begrijpen om het buitenlands beleid van de VS echt te begrijpen.

"Wat betekent dit in de praktijk? Het betekent dat de Amerikaanse regering, in samenspraak met... de Federal Reservede Amerikaanse dollar naar believen kan drukken en haar inflatie kan exporteren naar de rest van de wereld. Elk land dat internationale handel wil drijven, inclusief de aankoop van grondstoffen zoals aardgas of olie, moet enorme Amerikaanse dollarreserves aanhouden om aankopen te kunnen doen.

"De wereld werkt in feite als een spons om de Amerikaanse inflatie te absorberen, waardoor de Amerikaanse regering obscene tekorten kan opbouwen die een enorm militair budget mogelijk maken en... verrijken.een zeer klein deel van de Amerikaanse bevolking te  niet alleen ten koste van de wereldbevolking, maar ook van de Amerikaanse arbeidersklasse.

Voor elk land dat zich wil losmaken van de Amerikaanse dollar, weten we maar al te goed wat de VS voor hen in petto heeft... Dit is waar de Russische Federatie om de hoek komt kijken. Als men echt wil begrijpen waarom het Amerikaanse establishment Rusland onder Vladimir Poetin haat, hoeft men alleen maar de rol van de dollar in de wereld te begrijpen. Rusland is een directe bedreiging voor de verspreiding van de Amerikaanse dollar.

"Van haar kant is de Russische Federatie de afgelopen 20 jaar behoorlijk veerkrachtig geworden en veel minder vatbaar voor druk of invloed van buitenaf... Rusland is een soevereine natie die zich niet laat intimideren door de Verenigde Staten.

-------------  tot hier heb ik het gelezen en geannoteerd.  JV ----

"De Verenigde Staten kunnen niet zomaar een militaire aanval lanceren tegen de Russische Federatie, zoals ze deden in Irak en vele andere landen die de hegemonie van de dollar verwierpen. Rusland heeft nu de macht om de verspreiding van de Amerikaanse dollar tegen te gaan. Om terug te komen op de spons-analogie: Rusland verkleint de spons. Daardoor heeft de Amerikaanse regering een steeds kleiner aantal landen om dollarinflatie naar te exporteren. Hoe kleiner de spons wordt, hoe wanhopiger het buitenlands beleid van de VS wordt, omdat de leiders van de VS met alle middelen proberen hun greep op de wereldmacht te behouden..."

.... ten voordele van een kleine Joodse elite en hun Apartheidsland dat dient als hun toevluchtsoord voor het geval de dingen plotseling niet meer gaan zoals zij willen. Apartheid Israël bestaat niet als een thuis voor alle Joden vanwege het zogenaamde wereldwijde antisemitisme zoals zij beweren, maar dat is het wel:

a) de beschermer van de door Joden gecontroleerde Federal Reserve - Israël's spionage agentschap, de Mossad, bespioneert Amerikaanse politici en chanteert  hen met hun vuile was, op hetzelfde moment dat AIPAC schaamteloos koopt  ze en daarmee de Joodse dominantie over de US Dollar, 's werelds huidige reservemunt, veilig stelt;

b) de  handhaver belast met de vernietiging van elk land dat weigert het Joods-Amerikaanse financiële systeem en zijn fiatdollar te gebruiken als hun belangrijkste handelsplatform;

c) het  opkomende  heiligdom voor Joodse elitaire criminelen - vooral voor als er een echte Amerikaanse revolutie komt, zoals in Rusland onder Poetin, die als doel heeft Joodse Oligarchen... het vernietigen van  de Amerikaanse economie om zichzelf te verrijken.

Daarom, omdat Rusland een bedreiging vormt voor de greep van de Joods-Amerikaanse-Ashkenazische elite op de wereldmacht, is het een doelwit. En het volgende is ernaar gegooid:

1) een economische oorlog tegen het land om het intern te vernietigen;

2) De NAVO dringt de grenzen van Rusland op, in strijd met eerdere  overeenkomstenom beter voerenoorlog tegen  haar  in de nabije toekomst;

3) het  Joodse  Oekraïense  leiderschap en hun neo-Nazi neonazi-bataljons het plegen van oorlogsmisdaden en etnische  zuivering van Russen in de naar onafhankelijkheid strevende Donbas-regio in Oekraïne, die grotendeels door Russen wordt bewoond, om Rusland te verleiden tot een militaire operatie om zijn mede-Russen daar te beschermen, om het vervolgens te belasteren en meer verlammende economische sancties op te leggen.

Wraak Ronde 2. Aan de gang.

REVENGE 3

Na de vernietiging van Khazaria verspreidde een groot aantal Asjkenazim zich oostelijk en westelijk over Europa en vonden zichzelf opnieuw uit als Zwervende  Joden of Zwervende  Joden - wat betekent Zwervende (Khazariaanse/Sakadeese of Scythische) Joden. Dat etiket had niets te maken met een verlangen naar Palestina maar met een verlangen naar Khazaria of misschien een verlangen naar een nieuw land, elk nieuw land. Hier is een fragment van Wikipedia:

In 1903 presenteerde Theodore Herzl het Britse Uganda Programma op het Zesde Zionistische Congres in Basel.

Eind jaren dertig overwoog de British Zionist League een aantal andere plaatsen waar een Joods thuisland gevestigd zou kunnen worden. De regio Kimberley in Australië werd overwogen totdat de regering-Curtin (in functie: 1941-1945) de mogelijkheid verwierp.

Met de steun van de toenmalige premier van Tasmanië, Robert Cosgrove (in functie vanaf 1939), stelde Critchley Parker een Joodse nederzetting voor in Port Davey, in het zuidwesten van Tasmanië. Parker onderzocht het gebied, maar zijn dood in 1942 maakte een einde aan het idee.

De Joodse Autonome Oblast die in 1934 in het Russische Verre Oosten werd opgericht, vertegenwoordigde een Sovjetaanpak om een Joods thuisland te creëren.



In de nasleep van de Tweede Wereldoorlog assimileerde een groot aantal met tegenzin in heel Amerika. De grote meerderheid migreerde echter naar Palestina, waar zij vele terroristische groepen oprichtten, zoals de Irgun, de Stern bende, en Haganah. Zij terroriseerden de Palestijnse bevolking, doodden duizenden en duizenden en dreven honderdduizenden uit hun huizen naar de Arabische buurlanden. Als gevolg daarvan hebben ze stal Palestina en doopten het om tot Israël om zichzelf opnieuw uit te vinden als Hebreeërs en goedgelovige christenen in het Westen te misleiden.

"Het staat vast dat er geen etnisch of raciaal continuüm bestaat tussen de Bijbelse Israëlieten en de (Asjkenazische) Khazaren die de Joodse staat leiden," schreef Gilad  Atzmon, Joodse schrijver en musicus.

In hun adoptielanden buiten Israël, waaronder de VS en Europa, zijn de Asjkenaziem uitgegroeid tot financiële en invloedrijke grootmachten, niet omdat zij Joden zijn - in wezen is de meerderheid van hen helemaal niet religieus en kan het hen niets schelen - maar omdat zij een gehaaid volk zijn. Ze hebben veel geleerd van hun omzwervingen door de geschiedenis heen, en ze assimileren zichzelf snel en hard. Ze zijn de ultieme Nomaden.


Had Poetin dit in gedachten?

Zou het kunnen dat, na twee opeenvolgende ideologische mislukkingen in de vorm van het communisme en de huidige slow-motion vernietiging van het zionisme in Israël, ergens diep in de hoofden van die-hard Ashkenazi leiders een plan ligt voor een nieuwe heruitvinding?

Zal die heruitvinding de herovering van hun Khazar Khaganaat zijn - een land dat diep in Rusland ligt en Oekraïne en de rest van de wereld omvat? De Krim? Is dat waarom Poetin de Krim plotseling weer bij Rusland heeft gevoegd?

Zou het plan van de Asjkenazim zijn om hun oude Khazaria terug te nemen en te hervestigen na... de  ondergang van Apartheid Israël? Is dat de reden waarom de naar behoren gekozen president van Oekraïne in 2014 met geweld werd afgezet om een marionettenregering te installeren met een nieuwe premier genaamd Arseniy Yatsenyuk, die volgens The Guardian zijn Joodse wortels bagatelliseerde?

Arseniy Yatsenyuk werd later vervangen door een andere Jood, Volodymyr  Groysmanmet een cokesnuivende Joodse president, Volodymyr  Zelenskyeen smerige en grove komiek (zie video direct hieronder), onlangs "gekozen" (die vervolgens stal 850 miljoen  uit de schatkist van Oekraïne); daarmee was Oekraïne op dat moment het enige land ter wereld, naast Apartheid Israël, waarvan zowel de president als de premier joods waren, wat erop wijst de  richting die  het land opging..

Hier zien we hoe Zelensky piano speelt met zijn penis: 




"Oekraïne zal Groot Israël worden," zei Zelensky.


Wayne Madsen verklaart de samenzwering achter dit Oekraïense Groot-Israël concept:

"Het explosieve verhaal van The Times of Israel over de Khazariaanse wortels van de Ashkenazis onthulde ook dat Israël, wetende dat een Palestijnse staat onvermijdelijk is, gezien de toenemende druk daartoe vanuit Europa, zich voorbereidt op de hervestiging van Ashkenazische kolonisten op de Westelijke Jordaanoever naar Oekraïne. Israël's geavanceerde onderzoek in de genetica resulteerde in een directe DNA-lijn tussen Israël's Asjkenaziërs en de Khazaren die over Oost- en Midden-Europa werden verspreid nadat Rusland het Khazariaanse Rijk in de 11th eeuw had veroverd...

"In Oekraïne, het zogenaamde "tweede Israël", hebben (de Oekraïens-Joodse miljardair-tycoon) Ihor Kolomoisky en Kiev een aantal leden van de ex-Israël Defense Force ingelijfd bij hun vrijwilligersbataljons, waaronder het (nazi-)Azov-bataljon. Een van de Israëlische eenheden staat bekend als de "Blauwe Helmen van Maidan" en staat onder leiding van een Israëliër die de schuilnaam "Delta" gebruikt. Als Israël er geen belang bij had zijn invloed in Oekraïne uit te breiden, zou het gemakkelijk kunnen voorkomen dat deze eenheden naar Oekraïne gaan...

"Sommige Russisch sprekenden in de Donbas zijn op hun hoede voor de bedoelingen van de pro-Israëliërs in de regering in Kiev. Vreemd genoeg heeft Kolomoisky een aantal neonazi's uit West-Oekraïne en Europa gerekruteerd om te vechten in zijn bataljons, waarvan de rechtse organisaties altijd het idee hebben onderschreven van een toekomstige "battle royale" tussen Rusland en de overblijfselen van Khazaria in Israël, Oekraïne, Polen en de Republiek Georgië om de nederlaag van Khazaria in de 11e eeuw door het Russische Rijk te wreken."

Het is heel goed mogelijk dat de Israëli's niet alleen geïnteresseerd zijn in wraak en in de hervestiging van joodse landdieven (aka kolonisten) van de Westelijke Jordaanoever van Palestina naar een etnisch gezuiverde Donbas-regio die vrij is van Russische inboorlingen, vooral wanneer het joodse establishment van Israël heeft gezworen dat er nooit een Palestijnse staat zal komen, laat staan dat het joodse landdieven zal verwijderen van land dat is gestolen op de Westelijke Jordaanoever.

Hun openlijk besproken plan voor Israëlische landdieven om zich te "hervestigen" in Oekraïne zou een dekmantel kunnen zijn voor het meer snode doel van de herovering van hun hele Khazar Khaganaat, waar een groot deel van de Joodse bevolking van Apartheid Israël, vooral diegenen zonder dubbel paspoort van hun land van herkomst, naartoe zullen migreren zodra de Grote Oorlog in het Midden-Oosten uitbreekt.

"Terugkijkend in de geschiedenis, moet worden toegegeven dat deze landen de oude voorouderlijke landen zijn van het Joodse Khazaria, dat is Israël, veroverd door de Rus van Kiev (de oude staat Rusland met de hoofdstad in Kiev) in de tiende eeuw,". pontificaal 25 jaar geleden Rabbi Menahem Mandel Schneerson, een misleide wannabe Messias. "De Slaven zijn tijdelijke gasten op deze gronden en zijn onderworpen aan uitzetting. Wij zullen naar dit gebied terugkeren en het Grote Khazaria - de Joodse staat - op deze vruchtbare gronden bouwen, op dezelfde manier als wij 50 jaar geleden Israël hebben geschapen, waarbij wij de Palestijnen hebben verdrongen. De Israëliërs zullen zich gedeeltelijk hier vestigen, en we zullen het Slavische vee ver naar het noorden verdrijven, voorbij Moskou. Er komt een klein Noordelijk Territorium, een reservaat met een compacte bevolking - een reservaat, zoals de indianenreservaten in Amerika."

Maar zouden de Asjkenazische Joden oké zijn met...  alleen Oekraïne - minus de Krim, Donbasen het zuiden (alle Russische gebieden van voor 1922, bewoond door etnische Russen en onlangs door de bevolking bij Rusland gevoegd) - als hun nieuwe basis van waaruit zij Joodse macht kunnen projecteren om hun eeuwige Russische nemesis te vernietigen, samen met alle andere ingebeelde vijanden, en hun greep op het financiële systeem van de wereld te behouden met behulp van hun Federal Reserve-uitgifte van de fiat US Dollar als de onbetwiste wereldreservemunt?

Wraak Ronde 3? Nee.

EN DE ARROGANTIE STOPT HIER

De Joodse Cabal die de Westerse financiële wereld controleert, dacht dat Russische toegeeflijkheid tegenover hun niet aflatende agressie in Oekraïne om hun land te destabiliseren, zwakte was, en misrekende zich daarom.

"Het is een feit dat wij de afgelopen 30 jaar geduldig hebben geprobeerd met de leidende NAVO-landen tot overeenstemming te komen over de beginselen van gelijke en ondeelbare veiligheid in Europa," zei Poetin in februari 2022. "In antwoord op onze voorstellen kregen wij steevast te maken met ofwel cynische misleiding en leugens ofwel pogingen tot druk en chantage, terwijl het Noord-Atlantisch bondgenootschap ondanks onze protesten en zorgen bleef uitbreiden. Haar militaire machine is in beweging en nadert, zoals ik al zei, onze grens."

Nu heeft Rusland gehandeld, en na een lange winterslaap is de Beer ontwaakt... met  woede. Poetin heeft zijn leger opgedragen de Donbas-regio te bevrijden van de Oekraïense nazi's en... te demilitariseren  en te ontnazificeren.NazifyOekraïne volledig  (d.w.z. de Donbas-regio zal worden afgesneden van Oekraïne en onafhankelijk worden, terwijl Oekraïne weer in de baan van Rusland en weg van de Joodse controle moet worden teruggebracht).


De immorele Zio-Nazi Jood: Oekraïense president Zelensky, midden rechts, in gay pride parade

"De speciale militaire operatie van president Poetin om de bevolking van Donbas te verdedigen tegen een dreigend algemeen offensief van het neonazistische regime in Kiev is niet alleen volledig gerechtvaardigd in het internationaal recht op grond van artikel 51 van het Handvest van de Verenigde Naties, maar is ook volledig in overeenstemming met de militaire praxis en doctrine van de legitieme zelfverdediging van staten bij een dreigende dreiging die uitgaat van een naburige staat of vijandelijke strijdkrachten". verklaart Heinz Dieterich, directeur van het Centrum voor Overgangswetenschappen (CTS) van de Autonome Metropolitaanse Universiteit in Mexico-Stad, en coördinator bij het World Advanced Research Project (WARP).

En als de zionistische/Neocon-samenzweerders en hun gekochte en betaalde westerse politici de boodschap niet duidelijk begrepen, deed Poetin deze ondubbelzinnige uitspraak:

"Ik wil nu iets heel belangrijks zeggen voor degenen die in de verleiding komen om zich van buitenaf met deze ontwikkelingen te bemoeien. Wie ook probeert ons in de weg te staan of bedreigingen voor ons land en ons volk te creëren, zij moeten weten dat Rusland onmiddellijk zal reageren, en de gevolgen zullen zijn zoals u nog nooit in uw hele geschiedenis hebt gezien. Hoe de gebeurtenissen zich ook ontwikkelen, wij zijn er klaar voor. Alle noodzakelijke beslissingen in dit verband zijn genomen. Ik hoop dat mijn woorden zullen worden gehoord."

"Ik zag de voorspoed van de goddelozen... Hun kracht is stevig... Trots dient als hun ketting; geweld bedekt hen als een kledingstuk... Zo zijn de goddelozen - altijd vrij van zorgen terwijl ze doorgaan met het vergaren van rijkdom... Zeker, U plaatst hen op gladde grond... Hoe plotseling vallen zij en worden vernietigd, volledig weggevaagd door verschrikkingen!" Psalm 73:2,4,6,12,18,19

CONCLUSIE: RUSLAND EN DE VS

Rusland staat al meer dan een eeuw in het vizier van de Joodse roofridders (alias de westerse "elites"), en zijn voortbestaan hangt af van de vraag of het met alle macht terug zal slaan.

In feite, in de confrontatie met de door Israël opgeleide Oekraïense neonazi  proxies van deze satanische  Joodse  cabaldie hoopt op onderwerpen de  wereld  en vernietigen het christelijke fundament van de westerse beschaving vecht Rusland niet alleen voor zichzelf, maar ook voor het Westen en de hele mensheid.

"De dictatuur van de westerse elites richt zich op alle samenlevingen, ook op de burgers van de westerse landen zelf," aldus Poetin. zei  Poetin. "Dit is een uitdaging voor iedereen. Deze volledige ontkenning van wat het betekent om mens te zijn, de omverwerping van geloof en traditionele waarden, en de onderdrukking van vrijheid beginnen te lijken op een 'omgekeerde religie' - puur satanisme. Jezus Christus ontmaskerde valse messiassen en zei in de Bergrede: "Aan hun vruchten zult gij hen herkennen. Deze giftige vruchten zijn al duidelijk voor de mensen, en niet alleen in ons land, maar in alle landen, waaronder veel mensen in het Westen zelf."

Een overwinning voor Rusland zal het begin zijn van de vernietiging van het financiële systeem waarmee deze joodse maffia de wereld controleert en beïnvloedt. De Rus Andrei Bezrukov, lid van het presidium van de Raad voor Buitenlands en Defensiebeleid, zegt . aldus:

"Ik wil erop wijzen dat het Westen erin geslaagd is ons in deze oorlog mee te slepen. Hoe we ons ook probeerden te verzetten, dit is hun tactische overwinning. Ze zijn erin geslaagd om twee broederlijke naties tegen elkaar op te zetten.

"Hieruit kunnen we de volgende conclusie trekken - nu zijn we praktisch gedwongen, vooral na het laatste pakket sancties, in een positie waarin we geen andere keuze hebben dan onze economie, ons financiële stelsel en in wezen ons binnenlands beleid volledig te herstructureren.

"Het punt is dat zij, door tactisch te winnen en met succes ruzie te maken met het Oekraïense volk - oorlog is natuurlijk het ultieme niveau van ruzie - niet hebben begrepen dat zij daarmee het systeem dat zij in de wereld hadden opgebouwd, volledig hebben vernietigd. Het is nog niet zichtbaar, maar over een paar maanden zullen hun verbroken financiële ketens, gebroken ideologische boodschappen en gebroken veiligheidssysteem zichtbaar worden."

Bloomberg lijkt dezelfde mening te hebben en concludeert als volgt: "Rusland schrappen uit het cruciale wereldwijde systeem - dat 42 miljoen berichten per dag verwerkt en dient als levensader voor enkele van 's werelds grootste financiële instellingen - kan averechts werken, de inflatie hoger doen oplopen, Rusland dichter bij China brengen en financiële transacties afschermen van controle door het westen. Het zou ook de ontwikkeling van een SWIFT-alternatief kunnen aanmoedigen, wat uiteindelijk de suprematie van de Amerikaanse dollar zou kunnen schaden."

En wanneer het IMF zich aansluit bij het koor dat sancties tegen Rusland een averechts effect kunnen hebben op de positie van de US$ in de wereld, dan wordt de situatie echt ernstig.

"De eerste adjunct-directeur van het IMF, Gita Gopinath, waarschuwde dat westerse sancties tegen Rusland, en meer in het bijzonder de inbeslagname van reserves in dollars en euro's van de Russische centrale bank, een averechts effect kunnen hebben doordat andere buitenlandse centrale banken terughoudender worden om zo'n groot deel van hun eigen buitenlandse reserves in dollars en euro's aan te houden," aldus Gita Gopinath. schreef Zero Hedge.

Poetin heeft officieel besloten dat Rusland vanaf 1 april 2022 alleen nog roebels, goud of bitcoin accepteert als betaling voor de export van energie naar "onvriendelijke" landen.

"Als Poetin zijn eis afdwingt om alleen roebels, goud of bitcoin te accepteren voor de export van energie, verliest de dollar onmiddellijk belangrijk nut in de wereld", aldus schreef Mike Adams. "De landen die energie van Rusland willen kopen - waaronder de meeste Europese landen - zullen eerst roebels moeten kopen en vervolgens roebels moeten ruilen voor energie. Poetins laatste zet bedreigt de toekomst van de (fiat)dollar en kan het begin van het einde van de dollar betekenen."

"Wie een kuil graaft, zal erin vallen en wie een steen rolt, die zal op hem terugrollen."  Proverbs 26:27



ADDENDUM 1




NB: In onderstaande toevoegingen ( Addendum 1 - 3)  staan een aantal foto's en video's.
Die heb ik hier niet herplaatst.
Klik op deze link om ze te zien: 

https://biblicisminstitute.wordpress.com/2015/03/17/the-truth-about-the-conflict-with-russia/


Een snelle Oekraïense Zio-Nazi Recapitulatie

Door Pepe Escobar

Alleen de hersendoden in NATOstan - en dat zijn er horden - zijn niet op de hoogte van Maidan in 2014. Maar weinigen weten dat het de toenmalige Oekraïense minister van Binnenlandse Zaken Arsen Avakov was, een voormalig gouverneur van Charkov, die het groene licht gaf voor de oprichting van een paramilitaire eenheid van 12.000 man uit de 82 voetbalhooligans die Dynamo Kiev steunden. Dat was de geboorte van het Azov-bataljon, in mei 2014, onder leiding van Andriy Biletsky, alias de Witte Fuhrer en voormalig leider van de neonazistische bende Patriotten van Oekraïne.

Samen met de achtergebleven NAVO-agent Dmitro Jarosh richtte Biletsky Pravy Sektor op, gefinancierd door de Oekraïense maffiagodfather en joodse miljardair Ihor Kolomoysky (later de weldoener van de meta-conversie van Zelensky van middelmatige komiek tot middelmatige president).

Pravy Sektor was toevallig rabiaat anti-EU - vertel dat maar aan Ursula von der Lugen - en politiek geobsedeerd om Midden-Europa en de Baltische staten te verbinden in een nieuw, smakeloos Intermarium. Cruciaal is dat Pravy Sektor en andere nazi-bendes naar behoren werden getraind door NAVO-instructeurs.

Biletsky en Yarosh zijn natuurlijk discipelen van de beruchte nazi-collaborateur Stepan Bandera uit de Tweede Wereldoorlog, voor wie zuivere Oekraïners Proto-Germaans of Scandinavisch zijn, en Slaven Untermenschen.

Azov absorbeerde uiteindelijk bijna alle neonazigroepen in Oekraïne en werd uitgezonden om tegen Donbas te vechten - waarbij hun acolieten meer geld verdienden dan gewone soldaten. Biletsky en een andere neonazi-leider, Oleh Petrenko, werden gekozen in de Rada. De Witte Führer stond er alleen voor. Petrenko besloot de toenmalige president Porosjenko te steunen. Al snel werd het Azov-bataljon als het Azov-regiment ingelijfd bij de Oekraïense Nationale Garde.

Ze gingen op buitenlandse huurlingenjacht - met mensen uit West-Europa, Scandinavië en zelfs Zuid-Amerika.

Dat was strikt verboden door de door Frankrijk en Duitsland gegarandeerde (en nu de facto ter ziele gegane) Minsk-akkoorden. Azov zette trainingskampen op voor tieners en bereikte al snel 10.000 leden. Erik "Blackwater" Prince sloot in 2020 een deal met het Oekraïense leger waardoor zijn omgedoopte organisatie, Academi, toezicht kon houden op Azov.

Het was niemand minder dan de sinistere Maidan cookie distributeur Vicky "F**k de EU" Nuland die aan Zelensky voorstelde - beiden overigens Oekraïense Joden - om verklaarde Nazi Yarosh te benoemen tot adviseur van de opperbevelhebber van de Oekraïense strijdkrachten, generaal Valerii Zaluzhnyi. Het doel: het organiseren van een blitzkrieg op Donbas en de Krim - dezelfde blitzkrieg waarvan de SVR, de Russische buitenlandse inlichtingendienst, concludeerde dat die op 22 februari zou worden gelanceerd, en zo de aanzet gaf tot operatie Z.

Uit al het bovenstaande blijkt dat er in Oekraïne geen enkel verschil is tussen blanke neonazi's en bruingekleurde al-Qaeda/ISIS/Daesh, zoveel als neonazi's net zo "christelijk" zijn als takfiri salafi-jihadi's "moslim" zijn.

Toen Poetin een "stelletje neonazi's" in Kiev aan de kaak stelde, antwoordde de komiek dat dat onmogelijk was omdat hij Joods was. Onzin. Zelensky en zijn beschermheer Kolomoysky zijn praktisch gezien Zio-Nazi's.

Zelfs toen takken van de Amerikaanse regering toegelaten aan neonazi's die zich verschansten in het Kievse apparaat, liet de Exceptionistische (VS) machine de dagelijkse beschietingen van Donbas gedurende 8 jaar gewoon verdwijnen. Deze 14.000 burgerslachtoffers hebben nooit bestaan.


ADDENDUM 2

De redenen voor de speciale militaire operatie van Rusland in Oekraïne

Door Batiushka en bewerkt door BI

Er waren vier triggers die de aanleiding vormden voor de speciale operatie op 24 februari 2022.

Ten eerste wilde het Joodse Zelensky-regime dat Oekraïne lid zou worden van de NAVO. De zwakke postcommunistische Russische Federatie had die fout al vele malen gemaakt door Oost-Europa, met name de Baltische staten, Polen en Roemenië, toe te laten tot dat agressieve beschermingsracket. Op die manier kwam er een einde aan de naoorlogse bufferstaten van Oost-Europa, die een gedemilitariseerde zone voor Rusland vormden. Immers, als je, zoals Rusland, gedurende 800 jaar zeer regelmatig vanuit het Westen bent binnengevallen, waarbij bij de meest recente invasie 27 miljoen van je burgers zijn omgekomen, zou je dan niet ook een gedemilitariseerde bufferzone willen om je te beschermen? Na de oorlog offensieve NAVO was de enige reden waarom het defensieve Warschaupact werd opgericht.

Ten tweede, met raketten op Amerikaanse bases in Polen en Roemenië en NAVO-troepen die zelfvoldaan paraderen aan de Estse grens met Rusland, dreigde de Oekraïne vervolgens kernwapens te bemachtigen. Had Zelensky, die als een echte acteur zijn Amerikaanse script leest, werkelijk verwacht dat Rusland hier niet op zou reageren?

Ten derde hadden de VS, niet zonder de hulp van hun lokale proconsul, de aan cocaïne verslaafde Hunter Biden... dertig  biolabs in de Oekraïne. Hun doel? Genetisch samengestelde virussen vinden om de Russen te besmetten. Zou Rusland zich niet verdedigen?

Ten vierde, hoewel Rusland dit mogelijk pas een dag of twee na het begin van de speciale operatie heeft ontdekt, en met de waarschijnlijkheid dat Rusland vóór de uitvoering van de operatie heel goed wist dat het door de NAVO gemanipuleerde, door de VS geïnstrueerde en door Israël bewapende leger van Kiev een plan had om de Donbas binnen te vallen en de bevolking te genocideren. Als ze daarin waren geslaagd, is het twijfelachtig of ze bij de Russische grens zouden zijn gestopt. Truss, de buitengewoon domme Britse minister van Buitenlandse Zaken, liet zich ontvallen dat de NAVO de Russische steden Rostov en Voronezj al in het vizier had.

Na acht jaar van onderhandelingspogingen, die Rusland gebruikte om tijd te kopen en zich voor te bereiden op de oorlog in geval van westerse idiotie, was er geen ander alternatief dan het sturen van troepen in een aanvankelijk beperkte militaire operatie.

Rusland moet deze oorlog tegen de zionistische NAVO winnen. Het laatste wat Rusland echter wil is een kernoorlog, hoezeer sommige dwazen in het Westen dat ook beweren. En hoe verleidelijk het ook is om de ongeveer 1000 Amerikaanse bases in de wereld aan te vallen, Rusland wil zeker niet dat de oorlog zich uitbreidt tot buiten het huidige Oekraïense grondgebied.

Als Rusland niet wint, wordt de Russische Federatie vernederd en ontmanteld en wordt het gewoon weer een groep kolonies voor westerse asset-strippers en slavendrijvers.

Daarna zal China vallen en dan zal de rest van de nog vrije, zij het voorlopig verarmde en uitgebuite wereld als dominostenen in neokoloniale, door joden beheerste westerse handen vallen. En dat zal het einde betekenen van de wereld zoals wij die kennen, want die valt onder een Amerikaanse werelddictatuur, eufemistisch bekend als "de unipolaire wereld".

Zoals president Poetin heeft gezegd: een wereld zonder Rusland is niet de wereld waarin wij willen leven. Dit is de ENIGE kans voor de wereld om te werken aan een Unie van Soevereine (NIET-Sovjet) Sociale (NIET-Socialistische) Republieken en een Alliantie van landen die welvaart, samenwerking en rechtvaardigheid voorstaan, en niet armoede, dwang en onrecht.

( Kaart)

Meer dan de helft van het grondgebied van Oekraïne werd aan het land vastgeplakt door de Sovjetleiders die het land binnen wilden houden de USSR door het meer land te schenken. Donkergroen gebied werd afgenomen van Polen, en roze en lichtpaarse zones werden uit Rusland gesneden.


ADDENDUM 3

De vernietigers van de wereld

Door Biblicism Institute

"Wij Joden, wij, de vernietigers, zullen voor altijd de vernietigers blijven." - Maurice Samuel

Bolsjewistische Revolutie: De Joodse Bolsjewieken, die de Russische regering overnamen in de jaren 1910, vermoordden 66 miljoen christenen, waaronder 200.000 leden van de christelijke geestelijkheid, en vernietigd 40.000 kerken.

Eerste Wereldoorlog: Groot-Brittannië verloor de oorlog tegen Duitsland. De Zionisten stapten in en gemanipuleerd President Wilson om de VS in de oorlog te krijgen om hen te helpen. In ruil vroegen de Joden het Britse Rijk hen Palestina te schenken om Israël te stichten. Hun wens werd ingewilligd in de vorm van de  Balfour  Verklaring van 1917wat de wereld 18 miljoen doden kostte.

Wereldoorlog 2: De Zionisten hebben die oorlog ontketend (net zoals ze dat nu doen met Iran en andere landen in het Midden-Oosten), zodat de Europese Joden zich bedreigd zouden voelen. De misleiding werkte, want de Europese Joden vluchtten massaal naar... Palestina en de huizen van de Palestijnen overnamen, die... verdreven onder schot en vervolgens ofwel afgeslacht ofwel uit hun land verdreven naar Arabische buurlanden. Met genoeg Joden op de grond werd Israël in 1948 gecreëerd ten koste van 80 miljoen doden.

World War On Terror: Joodse  neoconsin samenwerking met hun omgekochte en betaalde politici in de Amerikaanse regering, begingen hun daad van terrorisme op 9/11. Daarna hebben ze gemakshalve gaven  de op moslims, om zo groen licht te krijgen voor de vernietiging... het  MiddleMidden-Oosten met behulp van de legers van de VS en de NAVO en de terroristische groeperingen die zij financieren, met het uiteindelijke doel om Groot  Israël. Tot nu toe bedraagt het dodental 27 miljoen, inclusief christenen.

Wereldoorlog 3: Met Rusland dat Syrië en Iran beschermt tegen Israëls machiavellistische ontwerp, zal het Zionisten erin slagen om de wereld opnieuw aan de rand van de afgrond te brengen om zo Groot  Israël? Als ze dat doen, zal het in plaats daarvan hun ondergang?

Sequitur: Zoals het de bedriegers en moordenaars betaamt die ze zijn, camoufleren de zionistische slachtoffers van de wereld zich schaamteloos als slachtoffers, met... Israëlhun monsterlijke kuit, die hun... met bloed gevuld erfenis. Inderdaad, apartheid Israël is een plaag, een... kanker die aangepakt moet worden.

Oproep: Ieder gewetensvol individu zou een persoonlijke boycot van Israël en alles wat daar gemaakt wordt

 


46 comments:

  1. Interessant artikel.

    [JV: ik vind het verwarrend. Dus hier de stamboom:
    vader: Jafeth
    zoons: oa Gomer.
    zoons van Gomer: o a Ashkenaz.]

    Het komt uit de 'volkenlijst', in dat hoofdstuk wordt het ontstaan der volkeren beschreven. Het verhaal is dat de nakomelingen van Noah (Cham (die vervloekt werd), Sem en Jafeth) de hele aarde opnieuw hebben bevolkt na de zondvloed.

    Het is dus als volgt: Japeth kreeg een aantal kinderen waarvan de oudste was Gomer, Gomer kreeg een aantal kinderen waarvan de oudste was Askenaz, uit die laatste is (volgens het artikel) dus het volk der Asjkenazim voortgekomen. De bijbel zelf zegt daar verder niets over.

    ["Hierdoor werden de eilanden der heidenen in hun land verdeeld." Genesis 10:5]

    Dit komt waarschijnlijk uit de King James versie, de tekst in de Nederlandse vertaling (ik zou moeten nagaan wat de Staten Bijbel daarover meldt) luidt als volgt:

    "Naar dezen zijn de kustlanden der volkeren in hun landen verdeeld, elk naar zijn taal, naar hun geslachten, onder hun volken" (Genesis 10, vers 5).

    Het woord 'heiden' komt er niet in voor. Dat kan ook niet want Genesis vertelt juist dat de nakomelingen van Noah de aarde bevolkten (Noah was door God uitverkoren) dus (op de nakomelingen van Cham na) was iedereen gelijk.

    Als ik me goed herinner, komt het woord 'goyim' uit de Talmud en is dus van (veel) latere datum.

    ReplyDelete
  2. ["Oekraïne zal Groot Israël worden," zei Zelensky.]
    Vandaar, dat de oorspronkelijke bevolking -Oekraïners- moet worden uitgemoord. De Cabal wil het land "schoon" -dus zonder bevolking- opgeleverd hebben.
    Dit idee heb ik van het begin van de oorlog al gehad en zie dat nu worden bevestigd. Alles wijst hierop: Zoveel mogelijk mannen als vluchteling in Europa jagen, vrouwen en kinderen worden vermoord, eerst de Russia-lovers en daarna de rest.

    Gelukkig dat de RF daar nu een stokje voor steekt. Ondanks de huidige massale raket-aanvallen is de RFA nog steeds bezig de Oekraïense bevolking zo veel mogelijk te ontzien.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Die website is OK ( want er zijn commenters die zeer kritisch op Isrtael zijn) , maar als je de context bekijkt dan moet ik zeggen: Zelensky zegt niet dat de joden naar Oekraiene zullen gaan, maar dat de surveillance in Oekraine even streng moet worden als hij nu in Israel is.

      Delete
    2. Ik klikte nog een link in het artikel aan:

      https://biblicisminstitute.wordpress.com/2015/07/28/how-the-ashkenazi-jews-conquered-the-west/

      Lijkt me ook een heel interessant artikel. Even onthouden.

      Delete
  3. [Oproep: Ieder gewetensvol individu zou een persoonlijke boycot van Israël en alles wat daar gemaakt wordt.]
    Dat is simpel. Alle streepjescodes die beginnen met 729 de producten daarvan weigeren.

    ReplyDelete
  4. Überbitch Baerbock, Uweet wel: Fuck de kiezers, is vermoedelijk teruggefloten, of heeft het licht gezien. Het is ineens belangrijk, dat ze naar de stem van het Volk luisteren. In 2 maanden tijd 180° gedraaid!

    ReplyDelete
  5. Leuk item om te beschrijven: Starlink van EM. Dat viel de laatste tijd steeds vaker uit.
    Dat zou komen door het Russian "Tirada" EW system om satelliet-communicatie te verstoren.
    Uiteraard wordt alles gepoogd onder de noemer van 'conspiracy theories' te gooien, maar er zit gewoon verklaarbare techniek achter.
    Hier zien we het systeem in actie.
    En hier een begrijpelijke uitleg hoe het systeem werkt.
    De Amerikanen hebben HAARP en er zijn meer systemen in weer andere landen, alleen zijn de Russen veel verder.

    Een paar jaar geleden hadden ze een proef met navigatie systemen op de Zwarte Zee. Sommige schepen dachten dat ze op de Middellandse Zee voeren en andere dachten dat ze ergens op de Noordzee waren. Zodoende worden kruisraketten, die op nav-satelieten vliegen, waardeloos, ze kunnen ze zelfs terugsturen naar waar ze vandaan kwamen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lichtkrant rtlZ: Musk vindt Starlink voor Oekraïne te duur. Hij wil dat de cia de betaling -$ 60 milj. overneemt.

      Delete
    2. Ik wilde het net plaatsen, de NOS meldt het ook maar schrijft dat Musk wil dat het Pentagon de betaling overneemt.

      [SpaceX,het bedrijf van Elon Musk,wil
      niet langer betalen voor de Starlink
      internetservice in Oekraïne,meldt CNN.
      SpaceX wil dat het Pentagon de kosten
      op zich neemt,anders dreigt Musk te
      stoppen met het aanbieden van Starlink.

      Door het breedbandnetwerk van honderden
      SpaceX-satellieten is internet in
      Oekraïne toch mogelijk,ook op plaatsen
      waar dat niet of moeilijk beschikbaar
      is,bijvoorbeeld vanwege Russische
      bombardementen.

      Starlink is volgens Musk sinds de start
      van de oorlog een "vitale bron van
      communicatie" voor het leger.Tot nu toe
      kostte het project 80 miljoen dollar. ]

      Delete
    3. [dat het Pentagon de betaling overneemt.]
      Klopt. Ik haal die 2 altijd door elkaar. Op T-kanalen wordt er ook over gesproken. En dat allemaal dankzij een opmerking van de voormalig ambassadeur van UA in BRD.

      Delete
    4. En dit is dan de dank van UA voor bewezen diensten van EM. Hij staat op de dodenlijst !

      Delete
    5. TC solliciteert ook naar een plekje op die lijst.

      Delete
  6. Gevaar van escalatie? Ik kom helaas niet op https://thegrayzone.com/ , wegens een foutmelding: Too many requests. Dus zelf even tsjekken.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, de Grayzone heeft enkele geweldioge interviews met de - ik mag het nu wel zeggen - geweldige Jeffrey Sachs.
      Ook zijn uitleg van hoe het Corona virus is gemaakt, is helder.
      NB: professor worden is niet niks.
      Maar professor worden al;s je 28 jaar bent: geweldig.
      En dan ook nog op Harvard !!
      Jeffrey heeft talent, dat is helder. En sinds een aantal jaren staat hij aan ònze kant !

      ( In '92-2000 vloog hij naar Moskou om daar de 'nieuwe Tijd' te brengen. Dat neem ik hem nog kwalijk, maar de details pleiten hem misschien vrij. Maar die details ken ik niet. )


      Delete
    2. Hier een artikel van Anti-Spiegel, waarin voornoemd artikel van de Grayzone is opgenomen. Twee vliegen in 1 klap, zogezegd.

      Delete
  7. In de NRC vertelt een Amsterdamse professor dat Putin eigenlijk berecht moet worden.
    Hier het hele artikel:


    Wacht Poetin volkswraak, vrijheid of berechting?

    Internationaal recht In een speciaal tribunaal zouden Poetin en andere Russische leiders berecht kunnen worden voor agressie, schrijft André Nollkaemper.

    Nadat Rusland deze week tachtig raketten had afgevuurd op steden in Oekraïne, herhaalde minister Wopke Hoekstra van Buitenlandse Zaken (CDA) nog maar eens dat Nederland Oekraïne blijft steunen in het vervolgen van daders van oorlogsmisdrijven. De open vraag is of Nederland deze steun ook gaat geven voor de plannen om een tribunaal op te richten voor berechting van de personen die verantwoordelijk zijn voor de Russische agressie in Oekraïne – bovenal president Poetin. De Oekraïense president Zelensky voert al maanden een diplomatiek offensief om steun te verwerven voor de oprichting van een dergelijk tribunaal. Meerdere landen hebben dit initiatief gesteund. Nederland houdt zich tot nu toe stil.

    André Nollkaemper is hoogleraar internationaal publiekrecht aan de Universiteit van Amsterdam.
    Er zijn goede redenen om niet alleen verdachten van oorlogsmisdrijven te willen berechten, maar juist ook degenen die het besluit hebben genomen om over te gaan tot het voeren van een onrechtmatige oorlog, oftewel agressie. Alle oorlogsmisdrijven die nu dagelijks worden gepleegd door Russische soldaten en officieren, zijn mogelijk gemaakt door het voorafgaande misdrijf van agressie. En agressie, voor het eerst vastgesteld door het Neurenberg-tribunaal na de Tweede Wereldoorlog, is een misdrijf dat alleen maar gepleegd kan worden door leidinggevenden, wat per definitie vraagt om berechting van die leidinggevenden.
    „Putin’s war of aggression must be stopped”, zei minister-president Rutte enkele weken geleden in de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Ferme woorden, en terecht dat Rutte de oorlog beschouwde als Poetins oorlog. Maar anders dan Zelensky trok Rutte niet de consequentie dat Poetin dan ook berecht moet worden.

    Volkswraak, vrijheid, berechting
    Regeringsleiders en staatshoofden die internationale misdrijven plegen kunnen drie mogelijke reacties verwachten. De eerste is volkswraak. Dat was het lot van Moammar Gaddafi en Saddam Hussein. Dat moeten we niet willen. De tweede is vrijheid. Dat ondervinden George W. Bush en Tony Blair, die ondanks de agressie in Irak in functie en vrij bleven. De derde is berechting. Dat was het lot van onder meer Hideki Tojo, Jean Kambanda, Slobodan Milosevic en Charles Taylor.
    Het oprichten van een tribunaal voor de berechting van Poetin en andere Russische leiders die het besluit tot agressie hebben genomen en uitgevoerd is niet eenvoudig, maar ook niet onmogelijk. Rusland zal niet mee doen en zal niet toelaten dat de VN Veiligheidsraad een tribunaal instelt. Maar er is ook een pad via de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. Dat pad lijkt begaanbaar nu de Algemene Vergadering eerder al heeft vastgesteld dat Rusland zich schuldig heeft gemaakt aan agressie.
    De vraag is waarom Nederland er vooralsnog dan toch voor kiest om Vladimir Poetin het vooruitzicht van Bush en Blair te bieden, en niet dat van Tojo, Kambanda, Milosevic en Taylor.


    ReplyDelete
    Replies
    1. Vervolg 'Nolkaemper'- NRC

      Steun is belangrijk signaal
      Daar zijn drie mogelijke verklaringen voor. De eerste is praktisch. De kans om Poetin daadwerkelijk in een rechtbank te krijgen lijkt klein; er zou een dramatische omwenteling in Rusland moeten plaatsvinden. Dat is inderdaad een bezwaar, maar zou op zichzelf geen reden hoeven te zijn om niet al voorbereidingen te treffen. Steun voor een tribunaal kan een belangrijke boodschap geven aan de burgers van Rusland en Oekraïne.
      De tweede verklaring is juridisch. Onder internationaal recht kan een zittend staatshoofd in beginsel niet worden berecht zonder instemming van zijn land. Die regel rust op goede gronden, voor zover het gaat om berechting door een andere staat – anders ligt politiek misbruik van vervolging op de loer. Maar de grote vraag is of Nederland deze regel ook overeind moet willen houden als het gaat om berechting door een internationaal tribunaal dat met grote steun van de internationale gemeenschap zou worden opgericht. Regels van internationaal recht zijn niet gegeven voor de eeuwigheid – ze zijn wat ze zijn omdat staten ervoor kiezen. De vraag moet worden gesteld of we werkelijk willen blijven kiezen voor een stelsel van internationaal recht waarin een staat die agressie pleegt via een vetorecht voorkomt dat de Veiligheidsraad actie onderneemt, en vervolgens kan voorkomen dat de leider die opdracht heeft gegeven voor agressie onaantastbaar blijft.

      Ook westerse leiders?
      De derde reden is meer politiek. Berechting van Poetin zal het Westen een spiegel voorhouden. De vraag zal zich aandienen waarom wel berechting na de agressie in Oekraïne en niet na de eerdere agressie in Irak. Die willekeur van het verleden kan niet meer worden weggenomen, al zal die het Westen nog lang achtervolgen en ook in de weg kunnen staan aan wereldwijde steun in de Algemene Vergadering voor een ‘Poetin-tribunaal’. Voor de toekomst zal het uitspreken van steun voor het initiatief van Zelensky betekenen dat we niet kunnen uitsluiten dat een dergelijk tribunaal ook voor westerse leiders kan worden gebruikt, voor zover die niet hun instemming hebben gegeven aan berechting van agressie door het Internationaal Strafhof. De confronterende vraag is of we dat echt willen.

      Delete
    2. [Berechting van Poetin zal het Westen een spiegel voorhouden. De vraag zal zich aandienen waarom wel berechting na de agressie in Oekraïne en niet na de eerdere agressie in Irak. ]

      Waarom niet beginnen met de berechting van de (toenmalige) leiders van het Westen? De vraag die hier gesteld wordt, zal zich niet aandienen, DIE IS AL (MEERDERE MALEN) GESTELD. Verder gaat het niet alleen om Irak maar ook om o.a. (de lijst is lang) Servië (vanwege, oh ironie, het niet accepteren van Kosovo referendum), Libië (omdat het staatshoofd daar de euvele moed had een eigen munt te willen instellen), Syrië om er een paar te noemen, de lijst is veel langer.


      [Die willekeur van het verleden kan niet meer worden weggenomen, al zal die het Westen nog lang achtervolgen en ook in de weg kunnen staan aan wereldwijde steun in de Algemene Vergadering voor een ‘Poetin-tribunaal’.]

      Ik hoop het (dat dit de steun voor een tribunaal (mag het woord nu opeens wel gebruikt worden?) in de weg staat) want het zou werkelijk de hypocrisie ten top zijn als nota bene westerse leiders dit voorstel zouden steunen.

      En als laatste: het is een gotspe (om eens een goed joods woord te gebruiken) dat uitgerekend ZELENSKY dit voorstel doet! Zelensky, staatshoofd van een land wat al 8 (!) jaar lang de eigen burgers bombardeert na ze eerst tot 3e rangs burgers te hebben gedegradeerd. Hij zou (samen met zijn voorgangers sinds de staatsgreep van 2014) een van de eersten moeten zijn die voor een dergelijk tribunaal (wederom: mag het woord nu wel gebruikt worden, "journalist" van de "Volks"krant?) berecht moet worden.


      Delete
  8. Ik heb vanochtend een mail aan Nollkaemper gestuurd:

    Dag professor Nollkaemper,


    ik ben een Putin –versteher en mocht in 5 regionale edities van het AD mijn verhaal doen.

    Het was een 3 pagina’s lang interview en het werd heel goed gelezen, en ook helemaal tot het eind gelezen, zei de journalist me later.

    In dat interview zeg ik dat ik de boosaardigheid van Putin niet kan herkennen in zijn beleid tot nu toe.

    Maar als je met regelmaat ‘de nieuwe Hitler’ wordt genoemd in grote Media en door belangrijke mensen, dan mòet er iets zijn, nietwaar.

    En ik hecht erg aan de waarheid. Zonder waarheid is rechtvaardigheid onmogelijk en dan is ook vrede moeilijk te bereiken.

    Ik wil dus elke fout in mijn wereldbeeld corrigeren. Want elke fout maakt mijn opinie minder waardevol.

    Ik heb dus in dat interview 500 € beloning uitgeloofd als iemand mij toont waar die Hitler-achtige daden van Putin zichtbaar zijn.

    Dat aanbod wil ik bij dezen aan aan U doen.

    Ik hoopte op een kleine discussie –traditie op zondag ochtend in mijn bedrijfshal.

    Maar er is niet één persoon gekomen die interesse had om die 500 euro op te halen. ( Wel kwamen er wat medestanders).

    Daarom wil ik U vragen: Kunt U mij – het mag best kort hoor - zeggen waar die boosaardigheid van Putin te vinden is ?

    Mocht U er een dialoog aan vast willen plakken, dus dat U en ik argumenten gaan uitwisselen: ik ben bereid.


    ----

    Nog even voor de helderhheid:

    Ik meen dat ‘Neurenberg’ bepaalde dat degene die met de Agressie begon, de schuld draagt van al het kwaad dat daar op volgt.

    Ik meen ook dat elk land het recht op ‘zelfverdediging-met–geweld’ heeft. Het mag zijn leger gebruiken ter zelfverdediging. Mits proportioneel, en met grote voorzichtigheid voor burgers die in de oorlog zouden kunnen sterven.

    Dat brengt de Putin-vraag terug tot de volgende vraag:

    >> Wie is degene die in de Oekraïne kwestie met de agressie begon?

    Dat is een debat dat we in openheid met elkaar moeten voeren. lijkt mij. Het liefst in TV uitzendingen die direct worden uitgezonden. Dàt is persvrijheid zoals hij bedoeld is. Wie zich daar misdraagt, kan op datzelfde podium (later) te kijk worden gezet als ‘foute bron’. Wij als ‘demos’ kunnen dan een geïnformeerd oordeel vellen. Dàt is democratie en dat is de enige democratie die steun verdient.

    Met vriendelijke groeten,

    ( Inclusief links naar het interview in de krant en een pamflet dat de 107 daden van Agressie van de VS toont)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Geweldige actie, @JV. Ben benieuwd, welke reactie daarop komt. Vraag eens aan een van de alternatieve kanalen, of die een set-up kunnen (&willen) maken, waarin jij en die prof discussiëren. Tegelijk een voorstel naar de NPO, om hetzelfde te doen. Wellicht is Ongehoord Nederland een optie.

      € 500,00 is natuurlijk niks voor een prof. Ik verdubbel het bedrag, misschien hapt hij dan wel.

      Delete
    2. Ja, goede actie, en dat moeten we ook blijven doen...

      Anderzijds: Jeffrey Sachs ( professor in Harvard op 28 jarige leeftijd ! ) belde naar het Witte Huis omte zeggen dat hun acties in Oekraiene levensgevaarlijk waren: niemand luisterde !

      Delete
    3. Wel weer heel inspirerend: Hoe Roger Waters over zijn moeder spreekt.
      Zijn moeder zei: Als je een probleem ziet: lees, lees, lees, lees.
      Maar lees àlle kanten van de zaak.
      Daarna ben je klaar. Jouw oplossing/ mening is dan wel gevormd.
      ( Op Joe Rogan, 6 min.)

      https://www.youtube.com/watch?v=x-B6-iYDHPs&list=WL&index=4

      Delete
  9. Wat het internationaal recht enorm vertroebelt is dat het slechts landen en lokale milities behandelt. Dat laatste heeft vaak betrekking op burgeroorlogen, en daar is het meestal het recht van de winnaar.
    Waar nu meestal conflicten plaatsvinden is tussen supranationale partijen, zoals NATO. mogelijk de Brics, Aukus en SCO. De expansie van NATO, en de daaruit volgende oorlogen (mede economisch) worden niet als zodanig erkend.
    Terwijl dit niveau veel belangrijker is dan dat van naarlingen als Zelenski en Liz Truss.

    ReplyDelete
  10. Goede video's die ik de laatste dagen zag:

    Kiriakou , die 2,5 jaar gevangen zat wegens klokkeluider t av CIA:
    https://www.youtube.com/watch?v=fX2YMB6dWJw&list=WL&index=8

    ===
    Good old John Perkins: Econbomic hit man. Hij zegt ook: laat van je horen.

    https://www.youtube.com/watch?v=btF6nKHo2i0&list=WL&index=7

    ReplyDelete
  11. Mearsheimer: 5 belangrijke manieren van liegen, door de staat:
    1. Andermans volk misleiden. Interstate lies.
    2 Eigen volk misleiden: bang maken.
    3 Strategische cover ups. ( Kennedy: Cuba, verzweeg Turkije)
    3. Een nationale mythe propageren (Wij zijn altijd OK)
    4. Liberal lies: De bombardementen op Dresden zouden militair zijn, maar waren op burgers gericht.

    https://www.youtube.com/watch?v=X3AU9BpRjC8&list=WL&index=6

    ----------
    Beelden uit 1983: jonge mensen in Ierland.
    gothics, punks, etc.

    https://www.youtube.com/watch?v=QDogh7J1-5s&list=WL&index=5

    ReplyDelete
  12. Wat mij niet bevalt:

    Die krantekoppen waar staat: "Als Rusland nucleair aan valt, zal de NATO niet nucleair antwoorden."

    Precies datzelfde deden ze in januari: " Als Rusland aan valt, gaan we ons er niet mee bemoeien."

    1) Het maakt de kans groter dat Rusland aan valt ( om zeer gerechtvaardigde redene: self defense is wat àl onze voorouders deed overleven. Conditio sine qua non.)

    2) Als Rusland eenmaal een tactische bom zou gooien, verzinnen ze heel snel een motioef om tòch mee te gaan vechten met nucleaire bommen. 'Onze bedoelingen waren goed, maar die ellendige Rus liet ons geen keuze." Virtue signalling.

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Als Rusland eenmaal een tactische bom zou gooien]
      De RF kennende, gaat dat dus niet gebeuren. Het PLI zal als eerste gooien en daar moeten ze dan wel een hele goede smoes voor moeten verzinnen. De bevolking zal dwars gaan liggen, want die mogen de eerste klappen opvangen.

      Delete
    2. [ De RF kennende, gaat dat dus niet gebeuren ]

      Er werd gezegd dat Rusland niet zo best kan waarnemen of er echt een atoombom aan komt gevlogen of niet.
      Nu hoorde ik Martyanov vandaag wel zeggen dat ze toch wel een goede 'early detection capacity' hebben.
      Ik weet het dus niet.

      Luister: De VS beheerst westerse Media, wereld finance en heeft 190 landen/regeringen onder de knoet.

      Voor de VS is 'Het officiele Narrative' belangrijk.
      Als de VS als eerste aan zou vallen, kan de helft van die 190 landen niet meer buigen voor de VS: dan verliest de VS een flink deel van zijn reputatie als 'Goedwillenden politieagent'.
      Dan hebben die landen een motief om de VS alleen te laten.

      Dus de VS moet altijd net doen alsof ze 'goedaardig' zijn: dus nooit als eerste aanvallen, tenzij bij 'imminente dreiging' zoals van Saddam.

      Maar Rusland heeft geen enkele kans om in de Media haar kant te laten zien. Het Narrative is anti Rusland, àltijd. Rusland kan dat niet beinvloeden.

      Rusland moet het van de echte strijd hebben: wie de strijd wint, die wint.
      En dan moet je niet wachten als je denkt dat er atoombommen komen aangevlogen: wie dan wacht is te laat.
      Dus Rusland kan niet gokken. Het zal veel eerder ( bij twijfel) op de rode knop drukken.

      Het bekende spel ( 2014-2022) zal zich dus weer herhalen: Rusland word zo sterk in de hoek gedreven, dat het aanvalt. Met atoomwapens.

      Ze zullen de Russen op vernuftige wijze de indruk geven dat ze echt met bommen komen aangevlogen.

      Of dat ook zo is? Ik denk het niet.
      Maar Rusland kan niet gokken op de goede afloop, en drukt op de rode knop.

      Daarna is het bijna legitiem voor de VS om heel Rusland met atoombommen plat te gooien: ze werden immers aangevallen.

      De rest van de wereld begrijpt wat er is gebeurd ( de elite, China etc.), maar snapt ook: tegen de VS kunnen we niet op.
      Het volk denkt: gelukkig, die gevaarlijke gek Putin is weg. Jammer dat ook 100 miljoen Russen dood zijn, maar dan hadden ze hun Putin maar op tijd moeten verdrijven.

      Delete
    3. [Maar Rusland heeft geen enkele kans om in de Media haar kant te laten zien.]
      Dat is alleen in de otanistan-kranten het geval. Je zou eens moeten kijken, hoe in andere kranten over de rest van de wereld over de RF wordt geschreven. Bij de laatste stemming, om de RF te 'veroordelen' m.b.t. de verkiezingen & inlijving waren er al bijna 40 landen, die zich van stemming onthielden. Vijf waren er tegen, w.o. de RF. (uiteraard). Afrika wordt in toenemende mate door China beïnvloed. Zuid-Amerika door de RF.

      Inmiddels is zelfs bij de tegenstanders bekend, hoe het PLI heeft huisgehouden in de door hun aangevallen landen. Die zullen zich wel 2 x bedenken, alvorens het PLI 'groen licht' te geven. De invloed is grotendeels tanende. De RF heeft al meer dan 50% van alle landen achter zich staan, meer dan 65% van de totale wereldbevolking. Ze zullen niet meer wegkomen met een fotootje van de w.o.m.d. Het is "Het Westen" tegen de rest van de wereld en dat is niet zoveel meer.

      [Het bekende spel ( 2014-2022) zal zich dus weer herhalen]
      Nee, het is niet te vergelijken met een a-raketten aanval. Die situatie bouwde zich langzaam op. Zo'n raket aanval is ineens. Óf het PLI moet in 1 keer alles afschieten, of niets doen. Als het een paar raketten zijn, kan de RF die makkelijk afschieten door hun superieure luchtverdediging. (S-300, S-400). Daarna zal de RF vernietigend uithalen met alles wat ze hebben en dat is veel. Daarvan komt 99% dóór, doordat het PLI geen of onvoldoende verdediging heeft. Op dit moment is de RF op alle fronten superieur qua bewapening. Ze kunnen met het Tirada EW systeem (hierboven genoemd) alle satellieten van het PLI uitschakelen.
      Feitelijk staat het Westen met de broek op de enkels.

      Ik denk ook, dat dat de reden is, dat men heel voorzichtig de grote bek laat varen en meer op de toon van 'zoete broodjes' overgaat.

      Je moet wat minder van de propaganda van de nrc lezen. Er blijft altijd wat 'hangen' en daar wordt jij ongerust van. Niet doen.

      Delete
    4. Eens met @G.B.

      [dan verliest de VS een flink deel van zijn reputatie als 'Goedwillenden politieagent'. ]

      Ik denk dat jij (en zij) niet doorhebben dat deze reputatie in rap tempo tanende is. Zoals @G.B. hierboven ook schrijft, de meerderheid van de wereldbevolking staat achter RF, niet achter het L.I.

      Delete
    5. Moet je even kijken bij KvW en luisteren, wat hij op 1:00 zegt.

      Delete
    6. De allernieuwste van KvW, genaamd: Doomsday-klok tikt door wegens geopolitieke belangen . Heerlijk, we gaan allemaal dead.

      Delete
    7. [Heerlijk, we gaan allemaal dead.]

      Ach dat gaan we allemaal uiteindelijk toch wel. Het is de enige zekerheid in het leven ....................

      Delete
    8. Tja, daarom zei ik het ook. Ik had deaud willen schrijven en uiteraard was het sarcastisch bedoeld.
      Inmiddels heb ik een heel stuk van de Doomsday-klok geluisterd en KvW legt sommige dingen uitstekend uit. Andere dingen weer minder, maar toch wel duidelijke verbanden gelegd.
      Ik ben weer optimistischer naar de toekomst. Alleen MR & Co even opruimen. In de BRD wordt een begin ermee gemaakt.

      Delete
    9. Uit voordracht nr. 51 de meest prachtige volzin ooit geschreven: "mag wel gelden als een van de belangrijkste bewijzen, dat in de hoofden van de westerse hooggeschoolden de hersencellen die zich inzetten voor logisch denken, volledig zijn vernietigd."

      Dit kan alleen KvW !

      Delete
    10. Ja, die zin is echt briljant!

      Delete
  13. Mijn volgende blog is: Chris Martenson die eenvoudig uitlegt hoe je de schade door radio-actieve fall out met 99% kan verminderen, door eenvoudige maatregelen.

    https://www.youtube.com/watch?v=FArXD0_hjZ0

    ReplyDelete
    Replies
    1. Het meest verstandige comment bij Chris Martenson. Het antwoord op de vraag luidt: Neen.

      Mijn -overleden- schoonvader heeft de bom op Nagasaki meegemaakt. Hij komt voor in het boek: "Fat Man on Nagasaki." Hij heeft er niets aan overgehouden.

      Al die berichten hebben 1 en dezelfde functie: ANGST AANJAGEN! Begrijp dat nou 'n keer.
      Van mij mag je het blog laten voor wat het is. Doe die andere maar.

      Delete
    2. @G.B., is daar wel echt een kernbom gebruikt? In Irak heeft de V.S. bommen met verarmd uranium gebruikt en daar worden nu nog kinderen met afwijkingen geboren. Of worden die afwijkingen door iets anders veroorzaakt?

      Delete
    3. [is daar wel echt een kernbom gebruikt?]
      Volgens mijn schoonvader niet, het was een brandbom. Hijzelf zat op 1 km afstand in een mijn als dwangarbeider. Maar hij ging 's avonds wel terug naar het kamp en liep door de rotzooi.

      De bommen/munitie in Irak hebben een omhulsel van DU. (Depleted Uranium = verarmd uranium). Dat geeft de bom een groter doordringingsvermogen, komt dwars door tanks heen. Dat DU heeft een lange halfwaardetijd, waardoor het 100.000-en jaren nog -gevaarlijke- straling afgeeft. In feite is Irak onleefbaar geworden...

      Delete
  14. Rob de Wijk schrijft in Trouw dat de oude USSR landen zich van Putin af keren, en naar China neigen. Ik kan Trouw niet lezen.
    Iemand iets gehoord?

    ReplyDelete
  15. Ursula wil dat de EU elke burger een e-identiteit geeft.
    Daarmee kun je dan overal inlogggen.

    Precies wat volgens mij de bedoeling van de QR code was: elk persoon een barcode in zijn nek ( figuurlijk) , en dan is hij een slaaf geworden.
    https://youtu.be/ap-pKA1mIEU?t=116

    ---
    Pay Pal ( een betaal-dienst ) wil zich het recht toe eigenen om jou te beboeten ( ze nemen 2500 $ van jouw account) als je onwaarheden verkondigt ...

    https://youtu.be/Gsoz_ynPYMI?t=125

    De digitale Gulag, die ik pas over een jaar of 5 verwachtte, staat al in de stijgers.


    ReplyDelete
    Replies
    1. [Pay Pal ( een betaal-dienst ) wil zich het recht toe eigenen om jou te beboeten]
      Schijnt nep-nieuws te zijn. Je dreigt met opzegging en dan krijg je $ 15,00 als je blijft. 🤡

      Delete