Sunday, October 16, 2022

1337 Waarschuwing aan China: Nu bent U aan de beurt om te worden leeggezogen.

Gilad Atzmon heeft het gezegd: China wordt overlopen door Israeli's. 

Netanyahu heeft het gezegd:  In China doen we onze grootschalige surveillance onderzoeken. 

Het is al eeuwen bekend : Als joodse inwoners drie vingers ruimte krijgen, dan word  dat land  geheel leeg gezogen.  In het begin neemt de welvbaart enorm toe: door hun geldschepping is er veel arbeid en ondernemerschap:  dat produceert goederen en dat is gelijk aan welvaart.  

Maar na enige tijd word de rijkdom middels de vertaling naar 'geld' en 'schuld' uit het land weg getrokken, tot een lege huls over blijft. 

Rusland verloor tussen 1917 en 2000 alles.

In Amerika is de uitsluiting van de joden in 1963 geeindigd.  Daarna naam de welvaart nog 20 jaar toe, om dan een snelle neergang te maken.     Nu is het voorbij.

Nu is China aan de beurt.



Voor zijn veiligheid en overleving moet China het Rothschild Zionisme begrijpen.

RICHARD SOLOMON - 11 OKTOBER 2022

 - 2.700 WOORDEN -

 

 


Had Oswald Spengler gelijk? Naderen we het einde van de westerse beschaving - of tenminste het Westen dat we kenden? Misschien zal de Russische president Poetin een stukje ervan bewaren, zoals de Ierse monniken die de werken van Aristoteles en Plato overschreven en verborgen tijdens de invasies van de Vikingen. Behoudens een Mad Max apocalyps lijkt China klaar om de rol van wereldwijde beïnvloeder te spelen.

Als we dat accepteren, wat voor China dan? Het Rothschild Zionistische plan lijkt in te houden dat de laatste druppel bloed wordt gezogen uit het dodelijke wandelende Amerikaanse Rijk, en na totale uitdroging, overgaat naar een nieuwe gastheer. China.

Stel je het internationale bankwezen en Rothschild Zionisme voor aan het roer van China's geweldige militaire, wereldwijde handelsroutes, wetenschappelijke innovatie en productiecapaciteit. Een Hieronymous Bosch hellscape voor zowel China als de planeet. Maar spring nog niet.

Een onaantastbare granieten berg staat tussen de onverzadigbare reuzenhydra van de mondiale financiën en de totale wereldheerschappij. Die berg is China, met president Xi op de top. Met zijn enorme macht komt China's grootste bedreiging niet van het Amerikaanse Rijk en de vazallegers die zich buiten zijn poorten verzamelen, maar intern van Rothschild Zionistische gecontroleerde slapende celverraders die geduldig wachten op het juiste moment om toe te slaan.

Om zijn culturele en existentiële overleving te verzekeren, moet China het Rothschild Zionisme doorgronden zoals de woudloper in zijn slaapzak de adder om zijn enkel spant. Een verkeerde stap betekent het einde. In dit artikel definieer ik Rothschild Zionisme in zijn huidige incarnatie als de samensmelting van Wall Street (wereldwijde Joodse bankmaffiafamilies) en de Israël Lobby, samen met hun gelieerde organisaties, agentschappen, denktanks, spionagenetwerken, bedrijven en agenten.

Daar reken ik rechtvaardige Joden, onschuldige kleine Joden of mooie creatieve Joden niet toe. Ik hou van die Joden. Met het oog op volledige openheid, identificeer ik me als Joods Hebreeuws Israëliet, Jood, of K!ke (uit mededogen voor boze slachtoffers van door Rothschild veroorzaakte PTSD). Verwerk die gegevens zoals je wilt.

Velen van reactionair rechts gebruiken de algemene term "Joden" wanneer zij verwijzen naar het Rothschild Zionisme (of het internationale Jodendom). Ik ben het niet eens met deze praktijk, omdat ik geloof dat het leidt tot irrationeel racisme (het tegenovergestelde van het beschermen en of vieren van iemands volk, cultuur of ras). Door bittere ervaring begrijpt China de schadelijke gevolgen van irrationeel racisme.

Bekeken door de objectieve klinische lens, faalden alle vroegere "westerse" pogingen om de Rothschild Zionistische kwestie aan te pakken jammerlijk. "Zen en de kunst van het tuinieren" vereist een kritische geest om de juiste esthetiek te cultiveren. Geef de bloem water, pluk het onkruid. (Zen Boeddhisme ontstond in China. Deze dynamische spirituele filosofie werd geïmporteerd naar Japan en door velen omarmd. Ik hoop dat Japan op een dag ontwaakt uit zijn radioactieve Anglo-Zionistische trance en de hand reikt naar wat zijn natuurlijke bondgenoot zou moeten zijn - China).

De eerste manier waarop China het Rothschild Zionisme kan begrijpen is via zijn eigen geschiedenis. De moorddadige Opiumoorlogen, Europese kolonisatieprojecten en andere "duizend natuurschokken" van buitenlandse oorsprong die China in de 19e en 20e eeuw te verduren kreeg, werden gefinancierd door de financiële parasieten van de City of London/Wall Street. Net als bijna elke andere kwade onderneming van de wereldwijde financiën in de afgelopen vijf eeuwen, fungeerden de Engelsen (Europeanen) als soldaten van het internationale bankwezen.

De Joodse misdaadfamilie Sassoon vergaarde een ongelooflijk fortuin door China opium, schuldslavernij en de dood op te dringen. Tijdens de bezetting door de Britse Oostindische Compagnie, werd China geregeerd door deze door Rothschild gezalfde Joodse mandarijnen. Tegen zo'n pijnlijke vernedering moet China zeggen: "nooit meer."

De tweede manier voor China om het Rothschild Zionisme te begrijpen is het voorbeeld te bestuderen van de voormalige republiek van de Verenigde Staten, nu het Anglo-Zionistische Rijk van de VS (ik plaats "Anglo" eerst voor alfabetiseringsdoeleinden, want de "Anglos" werden duidelijk de junior partners in deze verwrongen relatie). De oorspronkelijke zonden van Amerika brachten de sporen van verrotting aan in zijn ontluikende fundamenten, b.v. de genocide op de Indianen, de Afrikaanse slavernij (gefinancierd door het Internationale Jodendom en gebruikt door de plutocraten uit het Zuiden), het neerslaan door George Washington van de Whiskey Rebellion (waardoor de VS een plutocratische republiek werd).

Ondanks hun tragische gebreken hebben de Verenigde Staten een verbazingwekkende wetenschappelijke innovatie, een verbazingwekkende industriële productie, creatieve ideologieën, het wonder van de middenklasse van 1945-1965 en in sommige gevallen briljante muziek, kunstwerken, films en literatuur voortgebracht. Zoals besproken in het boek van Jean Baudrillard, "Simulacra and Simulation", konden de VS de Vietnamoorlog verliezen, maar toch de ultieme Hollywood "hearts and minds" overwinning behalen door briljante propaganda films zoals "Apocalypse Now". De communistische Viet Cong schopte de VS eruit, maar Vietnam eindigde als een neoliberale sweatshop voor westerse multinationals. De door de CIA gescripte "woke" rommel van vandaag mist het filmgenie om rampen als Irak en Libië te herschrijven.

De iconische regel uit het Don McLean lied "American Pie" luidt: "Bye-bye Miss American Pie, drove my Chevy to the levee but the levee was dry." Nadat GM een reddingspakket van 50 miljard dollar van de belastingbetaler had gekregen, betaalde de incompetente CEO Mary Berra zichzelf 22 miljoen dollar en ontsloeg 15.000 Amerikaanse werknemers. GM's buitenlandse werknemers bleven onaangeroerd. De Chevy verliet de dijk en reed van een klif af.

Vandaag de dag zijn Amerika's top exportproducten oorlog, giftige financiële instrumenten en Deep State sociale media. Zelfs Mad Men's Don Draper kon deze versie van de "American Dream" niet verkopen. De rot is zo systematisch, dat de enige "genezing" die overblijft, de ineenstorting van het rijk is. Voor Amerika's burgerserven zal dat geen dag op het Cherry Blossom Festival zijn.

Wat men ook denkt van 2022 Amerika, of hoe we hier gekomen zijn, één ding is onbetwistbaar- Rothschild Zionisten (aka neocons) runnen momenteel het rijk. Kijk naar de samenstelling van de leiders van de Biden regering. Maar waar is het begonnen? Zoals veel van zijn huidige kwalen, kan de vector van de ziekte worden teruggevoerd naar Amerika's oorspronkelijke zonde van de slavernij.

Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog zetten de Rothschilds hun tanden in Amerika's zachte onderbuik. Daarvoor hadden de Founding Fathers de Rothschild bankiers op afstand weten te houden. In de jaren 1830 sloeg president Andrew Jackson (een slechte man die ook goede dingen deed) de internationale bankiersaanval met succes af.

In haar verhelderende boek uit 1887, "Seven Financial Conspiracies Which Have Enslaved The American People," beschrijft Sarah E.V. Emery de details van deze Rothschild-overwinning. Zowel Noord als Zuid leenden veel van de Rothschild bankiers. Na de oorlog werd de zegevierende Unie niet alleen opgezadeld met haar eigen enorme oorlogsschuld, maar ook met die van de Confederatie.

Door machtige senatoren om te kopen, drukten de Rothschilds wetten door die de schuld astronomisch lieten oplopen, waardoor deze onbetaalbaar werd en de VS een schuldennatie werd. Sommige historici geloven dat de moord op Lincoln deels te wijten was aan zijn plan om de Rothschild invasie af te slaan na de succesvolle hereniging van de republiek. Na de burgeroorlog waren de Amerikaanse militaire avonturen, tenminste voor een groot deel, internationale bankierszaken.

Toen de Rothschilds eenmaal hun bruggenhoofd hadden gevestigd, duurde het minder dan vijftig jaar voordat de internationale bankiers via de Federal Reserve Act van 1913 totale controle kregen over het Amerikaanse financiële systeem. Met de hulp van de door eugenetica geobsedeerde Rockefellers (een Angelsaksische clan die later een van de acht wereldwijde bankmaffiafamilies zou worden), en verraderlijke politici als president Woodrow Wilson en senator Nelson Aldrich, was de financiële staatsgreep compleet. Amerika was Rothschild, maar nog niet zionistisch.

Aangezien de moderne natiestaat Israël een Rothschild-project was (Balfour Declaration), was het slechts een kwestie van tijd voordat deze entiteit in het Midden-Oosten opging in de Verenigde Staten. Het eerste dramatische vertoon van ongebreidelde zionistische macht kwam met de moord op president Kennedy. JFK had zich sterk verzet tegen Israëls aankoop van nucleaire wapens. De Mossad werkte waarschijnlijk samen met de CIA en het Militair Industrieel Complex in Kennedy's... moordomdat alle drie de entiteiten een diepe haat koesterden voor de president.

De beslissende gebeurtenis die Amerika cultureel zionistisch maakte, was Israëls verbluffende overwinning in de Zesdaagse Oorlog van 1967. Om de IDF recht te doen, Israëls "bliksemoorlog" verdient zijn plaats in de annalen van militaire klokkenwerkoperaties. Naast de Duitse Poolse Blitzkrieg. Zoals professor Norman Finkelstein heeft opgemerkt, beschouwden vóór die gebeurtenis veel Amerikaanse joden Israël als een achtergebleven gebied in het Midden-Oosten. Opeens hadden de Joden in de diaspora een "kick-ass" thuisland. Vastgelopen in een hopeloos Vietnam moeras, begonnen veel Anglo State Department en Pentagon apparatsjiks Israël in een stralend licht te zien. Een groot deel van het Amerikaanse publiek omarmde ook het bijbelse "David verslaat Goliath" verhaal.

Om te begrijpen hoezeer de Zesdaagse Oorlog de collectieve psyche van Amerika in zijn greep hield, hoeft men slechts te kijken naar de aanval op de USS Liberty, een technisch onderzoeksschip op patrouille in internationale wateren. Als een kat die een gewonde muis martelt, bestookten Israëlische gevechtsvliegtuigen en torpedoboten het kreupele en volledig geïdentificeerde schip meer dan een uur lang. 34 bemanningsleden werden gedood en 171 gewond.

Zo'n brutale oorlogsdaad had beantwoord moeten worden met een eskader B-52 bommenwerpers, en een "Saving Private Ryan" bestorming van de stranden van Tel Aviv. Wat gebeurde er in plaats daarvan? De onbetrouwbare president Johnson, omgekochte (en gechanteerde?) Amerikaanse politici en hoge piefen van het Pentagon stopten het incident niet alleen in de doofpot, maar overlaadden Israël ook met fantastische sommen belastinggeld. De geldkraan staat nog steeds open.

Kort daarna namen Rothschild Zionistische Joden de Holocaust studies over. Ze verdrongen legitieme geleerden en vervingen ze door hacks zoals Biden's antisemitisme tsaar Deborah Lipstadt. In veel landen kon het in twijfel trekken van het officiële verhaal je in de gevangenis doen belanden, of op zijn minst een veelbelovende academische carrière torpederen. De Rothschild Zionisten stalen ook honderden miljarden aan Holocaust herstelbetalingen, zoals gedocumenteerd in Professor Finkelstein's boek, "The Holocaust Industry." Iedereen die kritiek had op Israël of George Soros werd een nazi.

Rothschild Zionistische Joden vervingen de Engelsen op sleutelposities in universiteiten, rechtbanken, overheidsinstellingen, de Deep State, presidentiële kabinetten en grote bedrijven. Zelfs de Wall Street WASP blauwbloeden gingen op de knie, hoewel zij tenminste gouden compensatiepakketten voor meerdere generaties ontvingen. Anglo-elitairen blijven enthousiast werken voor de Rothschild Zionisten, bijvoorbeeld de Clintons, Lindsey Graham.

De Rothschild Zionistische overname van de Verenigde Staten had nooit kunnen plaatsvinden zonder de volledige steun en hulp van de Angelsaksische heersende klasse. Velen van reactionair rechts begrijpen dat de "liberale" Democraten en de "conservatieve" Republikeinen een collectieve Rothschild Zionistische unipartij zijn, maar weinigen beseffen dat bijna elke Amerikaanse "rechtse" organisatie (en rechtse Europese partij) onder Rothschild Zionistische controle staat (Zie Steve Bannon).

Rothschild Zionisten zoals George Soros controleren ook de grote "linkse" organisaties. Ooit kwam links (velen van hen Joden) op voor de werkende mens door te pleiten voor de 5-daagse werkweek, de 8-urige werkdag, overwerkvergoeding en werknemerscompensatie. Ze vochten voor vrije meningsuiting en protesteerden tegen WIC-oorlogen. Dat links werd overgenomen door de corporatisten, zoals beschreven in het boek van Chris Hedges, "Dood van de liberale klasse."

Met de 9/11 Israëlische/neocon/ Deep State valse vlag, verslond, verteerde en poepte het Anglo-Zionistische Rijk van de VS de laatste stukjes levend vlees uit, die aan de botten van de voormalige Amerikaanse republiek kleefden. Eindeloze oorlogen voor de bankiers en Israël werden het nieuwe normaal. 24/7 Stasi bewaking en marteling werden gelegaliseerd. De grondwet werd verscheurd. Misschien zal er ooit een nieuwe en mooiere bloem ontspringen uit de mesthoop.

Ongeveer twintig jaar na 9/11 kwam de meest verbluffende en gedurfde valse vlag aanval in de menselijke geschiedenis - de covide pandemie. In een reeks briljante artikelenheeft technologisch ondernemer, activist, uitgever, schrijver en journalist Ron Unz zorgvuldig gedocumenteerd hoe covid begon als een neocon Deep State biowapen aanval tegen China. Ik wil de uitstekende journalistiek van de heer Unz alleen aanvullen met de hypothese dat de mRNA vaccins en de bijbehorende digitale biometrische ID's de tweede fase zijn van de globalistische "probleem-oplossing" agenda.

Tot eer van China is hun vaccin gebaseerd op het ouderwetse verzwakte virusmodel. Alsjeblieft China, laat Pfizer en zijn Rothschild Zionistische CEO Albert Bourla de Grote Muur niet doorbreken. Overigens ben ik het eens met mRNA-ontwikkelaar Dr. Robert Malone dat vitamine C, zonlicht, beweging en zink de beste profylactische middelen zijn. Ik denk dat China in zijn enorme schatkamer van kruiden en traditionele Chinese geneesmiddelen een overvloed aan potentiële covide remedies bezit.

De door de VS geïnitieerde oorlog tussen Rusland en Oekraïne is weer een Rothschild Zionistische operatie. Alle belangrijke leden van de regering Biden achter de NAVO-invasie in Oekraïne zijn hardcore neocon Israël-voorstanders. De belangrijkste Oekraïne strateeg Victoria Nuland is getrouwd met Robert Kagan. Kagan is een van de auteurs van het pre-9/11 Project for the New American Century beleidsdocument dat opriep tot een "nieuw Pearl Harbor" om publieke steun te krijgen voor de neocon invasies in het Midden-Oosten.

Oekraïnes komische acteur president Zelensky openlijk... opgeschept dat hij van Oekraïne een "groot Israël" wilde maken. De Rothschild Zionist Zelensky kwam aan de macht via de Israëlisch-Oekraïense oligarch Igor Kolomoisky. China moet Rusland en president Poetin blijven steunen in de strijd tegen de VS-Zio-agressie. Vandaag Oekraïne, morgen Taiwan.

Wat voor toekomst heeft de Rothschild Zionistische heerschappij voor de Amerikaanse burger-serf? Hoogstwaarschijnlijk, bezuinigingen in sloppenwijken, geest destabiliserende valse vlaggen, een zwaardere laars - en als het Romeinse Rijk een leidraad is, burgeroorlog (met beide zijden onder Rothschild Zionistische leiding). In hun opperste arrogantie beseffen de neocons niet dat hun "gecontroleerde chaos" beleid is als een gedoemd straalvliegtuig. Het kleine scheurtje in de romp van het vliegtuig wordt groter, en vormt een positieve feedback-loop van concentrische cirkels van entropie die eindigen in een catastrofaal falen.

Op dit punt zou een Chinees kunnen zeggen: "Hoewel het jammer is, kan dit Amerikaanse verhaal niet hier gebeuren." Verkeerde vriend. Het gebeurt al. BlackRock en andere Rothschild fronten hebben financiële bases gevestigd in China. Als deze kwaadaardige tumoren niet worden verwijderd, zullen ze dezelfde metastase volgen als in de Verenigde Staten.

Denk je dat er in China geen verraders zijn die een dolk in de rug van hun land zouden steken om de volgende Bill Gates of Elon Musk te worden? De internationale bankiers kunnen iedereen fantastisch rijk maken met één druk op de knop. Alleen door eeuwige waakzaamheid, de koolstofstalen integriteit van leiders als president Xi, en een goede schoonmaak, kan China hopen het lot van de Verenigde Staten te vermijden.

Om de reuze hydra te overwinnen, moet China worden als de Shaolin krijger monnik. Slaan zonder te slaan, blokkeren zonder te blokkeren. Wordt zo leeg als de ruimte tussen de spaken van een wiel en zo solide als een titanium fort. China moet zich aanpassen aan alle variaties van aanvallen. Overschakelen van kraanvogelstijl, naar tijger, naar draak, binnen de tijdspanne van een enkele vleugelflap van een kolibrie. Breng de hydra's kwetsbare drukpunten in kaart. Land elke laserstoot als een meteoorinslag. Dit alles terwijl de geest zo kalm blijft als een windstil ochtendmeer, vrij van de duisternis van angst. Zoals Sun Tzu zei: "Elke slag is gewonnen voordat hij ooit gestreden is."

Sommigen zullen me een China-shill noemen. Misschien ben ik dat wel. China's win-win beleid van samenwerking doet me denken aan de win-win filosofie uit het boek van wetenschapper Buckminster Fuller, "Operating Manual for Spaceship Earth". President Xi's beschrijving van de mensheid die harmonieus samenleeft met de fragiele ecosystemen van de aarde is het tegenovergestelde van de westerse "Global Warming" rijkdom grijpen en bezuinigingszwendel.

President Xi verwijst zelfs naar de Tao in zijn toespraken - nogal verbazingwekkend als je bedenkt dat China's officiële standpunt nog niet zo lang geleden marxistisch atheïstisch was. Kijk hoe snel China overging van een marxistische economie naar zijn huidige kapitalistisch-socialistische hybride model. China's aanpassingsvermogen is ongekend. Wat komt hierna? Een post-schaarste Star Trek economie met Chinese kenmerken? Alleen als de besmetting van het internationale bankwezen wordt geneutraliseerd.

Heeft China problemen? Absoluut. Hoe kan een land van 1,4 miljard dat niet hebben? Maar China heeft één ding dat de VS niet meer heeft: potentieel. Ja, ik sta achter China. Een China dat het Tao- en niet het Rothschild Zionisme volgt.

Voor de Amerikaan die de Tao van de grondwet en de Onafhankelijkheidsverklaring volgt, is China niet de vijand. China is een vriend. De vijand van de mensheid is de internationale bankier. Dus ga op je knieën, word onzichtbaar, zoek een toevluchtsoord in een berggrot, of neem de vechthouding aan. Binnen de yin-yang cirkel zijn er vier vakken waarin je kunt staan. Kies goed vriend.

 -------------------------


"Voor zijn veiligheid en overleving moet China het Rothschild Zionisme begrijpen"
- 26 commentaren

Te negeren commentatoren... te volgenAlleen maar geëngageerd

Opmerkingen over de trim?

1.    JasonT zegt:

Het lot van Rothschild Zionisme:

Openbaring 3:9
Zie, Ik zal hen van de synagoge des satans maken, die zeggen dat zij Joden zijn, en het niet zijn, maar liegen; zie, Ik zal hen doen komen en aanbidden voor uw voeten, en weten dat Ik u heb liefgehad.

REPLYAGREE/DISAGREE/ETC. DEZE COMMENTAAR

2.    Anoniem[228] - Disclaimer zegt:

China is NIET onze vriend. Ze zijn opmerkelijk gelijk in methodologie en zienswijze als Joden. Ze verafschuwen het Westen (zelfs als ze hier wonen) en hebben een raciale superioriteits-chip op hun schouder die Dershowitz ineen zou doen krimpen.

Ze koken honden levend FFS

- Mee eens: Folkvangr, Franny4thegranny

- Antwoorden: @Pop Warner

REPLYAGREE/DISAGREE/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN

3.    Midrasj zegt:

Rothschild Zionisme is een sociale kanker, een "Eén grote kikker" (Exodus 8:2).

REPLYAGREE/DISAGREE/ETC. DEZE COMMENTAAR

4.    Ann Nonny Mouse zegt: - Website

Met dank aan onze Joodse auteur. Ik heb nog niet alles gelezen, maar besefte onlangs dat de echte bedreiging voor de vrijheid de kiezersdemocratie is, totale fraude, die China niet heeft.

De enige manier om te voorkomen dat de Joden ons regeren is het installeren van een niet-Joodse monarch of autocraat. Heil Hitler! Kom op, Saddam! Snel, Gaddafi! Snel, voordat de Joden je pakken, zoals ze hen pakten!

Dictator voor het leven! Snel!

- Antwoorden: @Ann Nonny Mouse

REPLYAGREE/DISAGREE/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN

5.    anoniem[270] - Disclaimer zegt:

Er is een Chinese nationale bestsellerserie "Currency War", die volledig gewijd is aan het blootleggen van de waarheid over de Rothschild bankoverheersing. In China weet zelfs een willekeurige taxichauffeur van het boek en hoe Rothschild het Westen veroverde met hun bankschema.

Dus, in het kort, maak je geen zorgen dat China wordt geïnfiltreerd door deze joodse bankkartels.

> muh Chinees centraal bankieren

De Chinese centrale bank is eigendom van de Chinese regering, niet van de joden. Misschien is het hetzelfde voor een lolbertariër, maar ja, dat is het belangrijkste verschil.

- Mee eens: JWalters

- Bedankt: Sarah

- Antwoorden: @Anoniem, @Wade

REPLYAGREE/DISAGREE/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN

6.    Ann Nonny Mouse zegt: - Website

En lieve Benito!

- Antwoorden: @Ann Nonny Mouse

REPLYAGREE/DISAGREE/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN

7.    Ann Nonny Mouse zegt: - Website

Benito, laat Assange vrij!

Adolf, laat Assange vrij!

Ik weet dat jullie dat allebei zouden doen, omdat jullie die informatie, die anders voor jullie verborgen blijft, graag in handen zouden krijgen.

REPLYAGREE/DISAGREE/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN

8.    Anoniem[231] - Disclaimer zegt:

Je hebt gelijk - Chinezen zijn zich scherp bewust van de hebzuchtige Joden en hoe zij China als hun volgende prooi zien. China weet ook heel goed hoe de Joden Amerika hebben uitgehold tot hun laatste cent. Als ze denken dat ze stilletjes de Chinese rijkdom gaan overnemen, krijgen de Joden een verrassende klap op hun neus.

- Antwoorden: @Geowhizz

REPLYAGREE/DISAGREE/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN

9.    Bruce Arney zegt:

Zeker een nieuw perspectief op een cruciaal onderwerp, namelijk de joodse drang om alle middelen, macht en rijkdom van de hele wereld te domineren. De huidige proxy-oorlog in Oekraïne is emblematisch voor de titanische krachten die momenteel aan het werk zijn. Rusland heeft enorme grondstoffen en het Westen heeft stapels biljetten van 100 dollar die tot aan de maan reiken. Wat heeft meer waarde? De Joden verkrachtten Moeder Rusland in 1991 en willen haar opnieuw verkrachten.

- Mee eens: Miro23

REPLYAGREE/DISAGREE/ETC. DEZE COMMENTAAR

10.  Wade zegt:

Ik wou dat dit boek een Engelse vertaling had. Ik zou het kopen.

- Antwoorden: @Old Brown Fool

REPLYAGREE/DISAGREE/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN

Abonneren op nieuwe columns

11.  Pop Warner zegt:

Blanken hebben geen vrienden. Onze leiders haten ons duidelijk, Rusland haat ons, China haat ons, de hele derde wereld haat ons. Lees maar artikelen van diverse derdewereldactivisten op Unz, ook al gooien ze rood vlees naar het overwegend blanke, rechtse lezerspubliek van deze site door af en toe commentaar te leveren op joden, de ziedende minachting tegen blanke Europeanen is niet te bedwingen. Er zal geen redding komen van buiten het Westen, tientallen jaren van koloniaal ressentiment, gevoed door zowel Westerse joodse elites als Sovjet-joodse communisten, heeft alle niet-blanken vervuld met haat tegen heel Europa, en daarom zijn ze zo enthousiast over een overstroming daarheen. Voor hen gaat het om wraak, het terugnemen van geld waarvan ze zichzelf hebben wijsgemaakt dat het hun toekomt, en het verkrachten van blanke vrouwen om eindelijk macht te voelen over hun meerderen. En dit alles tot genoegen van de joden en blanke rasverraders die van de hele onderneming profiteren.

Alle blanken die zichzelf niet haten zouden zich moeten realiseren dat ze alleen zijn in deze wereld, en alleen zij kunnen hun lot veranderen. Niet een of andere jood, politicus of niet-blanke die een "White Lives Matter" shirt draagt als publiciteitsstunt. We hebben alleen onszelf, en we kunnen alleen onszelf redden. Het wordt tijd dat we anderen als vijanden gaan zien, want zo zien zij ons.

- Mee eens: Alexander Harding

- Antwoorden: @Mary Marianne

REPLYAGREE/DISAGREE/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN

12.  Rahan zegt:

Een solide en beknopt overzicht, met heerlijk welsprekend moment. Bedankt!


REPLYAGREE/DISAGREE/ETC. DEZE COMMENTAAR

13.  Old Brown Fool zegt:

Ik denk dat China in zijn enorme schatkamer van kruiden en traditionele Chinese geneesmiddelen een overvloed aan potentiële covide remedies bezit.

Ik heb een heel eenvoudige maar zeer doeltreffende remedie gevolgd: een paar zwarte peperparels of een zuigtablet in de mond houden tijdens het slapen. Elke zuigtablet is goed.

Om op het onderwerp terug te komen: ik zie vaak klachten dat de FED non-stop drukpersen laat draaien. Nee, de centrale banken monetariseren alleen het geld dat al door de banken is gecreëerd. De economie heeft geld nodig dat evenredig toeneemt met de toename van de productie van goederen en diensten. Wie dat nieuwe geld uitgeeft, kan het overschot van de economie gewoon besteden aan elk werk dat hij wil - een paleis bouwen, een netwerk van hogesnelheidstreinen, een BRI, of een bewapeningsbedrijf. Regeringen over de hele wereld hebben deze enorme macht vrijwillig afgestaan aan particuliere banksters en hun centrale banken. Dat is het grootste wonder van onze tijd. China heeft nog steeds controle over zowel zijn interne bankwezen als zijn centrale bank. En volgens professor Hudson bestuderen Chinezen nog steeds Marx' Kapitaal, deel 2 en 3. Dat betekent dat ze bankieren zien als werk in het publieke domein, niet als privé monopolies. Dat betekent dat ze nog steeds onbespeelbare leningen kunnen afschrijven, en de lasten voor de gewone man kunnen verlichten. Ik wacht om dat te zien gebeuren.

Het grootste probleem van het huidige systeem van "geld lenen" is dat iemand altijd rente moet betalen voor het nieuw gecreëerde geld, en wel eeuwig! Laten we de omvang van de economie in 1980 en 2020 eens vergelijken; de waarde van de verkochte goederen en diensten is enorm gestegen, zelfs na correctie voor inflatie. Er is zoveel nieuw geld gecreëerd om deze toename in goederen en diensten te kopen. En iemand heeft al die jaren rente betaald voor al dat geld! Geld gecreëerd in 1980 heeft 40 jaar lang rente geïnd, gecreëerd in 1981 39 jaar lang, enzovoort. Dit is een ongelooflijke rem op de economie, vooral wanneer de groei vertraagt. Wat het alternatief ook is, het huidige systeem is gedoemd te mislukken.

- Antwoorden: @Truth Vigilante

REPLYAGREE/DISAGREE/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN

14.  Old Brown Fool zegt:

Bij Amazon worden vertalingen verkocht, maar ik betwijfel of die trouw zijn aan het origineel. Wikipedia veroordeelt het als antisemetisch, zoals verwacht, maar erkent dat het een nationale bestseller is.

REPLYAGREE/DISAGREE/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN

15.  Geowhizz zegt:

Naar verluidt, zei Netanyahu in 2002 tegen de gevangen Jonathan Pollard: "Zodra we alles wat we kunnen uit de Verenigde Staten persen, kan het opdrogen en wegwaaien."

REPLYAGREE/DISAGREE/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN

16.  Anonymous19866 zegt:

Hebben de joden niet geholpen dat communistische hellegat te creëren? Ze werken samen om blanken te elimineren! Nou, dat is totdat de eeuwige gelddorstige kike zich ook tegen hen keert.

REPLYAGREE/DISAGREE/ETC. DEZE COMMENTAAR

17.  Waarheid Vigilante zegt:

Ik zie vaak klachten dat de FED non-stop drukpersen laat draaien. Nee, de centrale banken monetiseren alleen het geld dat al door de banken is gecreëerd.

Wat je hierboven zegt is grotendeels correct in NORMALE tijden. Maar wat we de laatste tijd zien is alles behalve normaal.
Als de VS een begrotingstekort heeft en de schatkist geeft obligaties uit die door buitenlanders en binnenlandse bronnen in de particuliere sector worden gekocht om die tekorten te financieren, dan is alles goed en wel.

MAAR, in de afgelopen jaren was er een SPLURGE van overtollige uitgaven (onder Trump om de Covid Psyop fall-out en het redden van Zio cronies te financieren), en iets dergelijks is doorgegaan onder Biden.

Maar omdat de VS een insolvente basket case is, komt er heel weinig van de aankoop van obligaties van buitenlanders en veel minder dan normaal van binnenlandse bronnen in de afgelopen jaren.
Daarom, omdat niemand Amerikaanse schatkistpapier koopt om de chronische tekorten te financieren, heeft de FEDERALE RESERVE TRILJOENEN UIT DUNE LUCHT VERKOCHT om die obligaties te kopen.

Dus ja, in dat opzicht draaien de "drukpersen" inderdaad non-stop en wordt het geld (grotendeels) NIET gecreëerd door de banken.

Aangezien de Fed Funds Rate hoog is en waarschijnlijk nog veel hoger zal worden naarmate de VS in een inflatoire depressie terechtkomt, zal bovendien de KOSTEN om de bestaande schuld van 31 biljoen dollar (die zeer, zeer binnenkort 40 biljoen dollar zal bedragen) af te lossen, door het dak gaan, waardoor misschien wel de HALF van alle belastinginkomsten naar de aflossing van de schuld zal gaan in de komende jaren.

Als dat gebeurt, gaan de begrotingstekorten ECHT naar de STRATOSfeer en zal de Fed de gelddruk verdubbelen.

REPLYAGREE/DISAGREE/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN

18.  Waarheid Vigilante zegt:

Richard Solomon, dit is het eerste artikel van jou dat ik heb gelezen en je hebt veel terrein bestreken.

Afgezien van de spelfouten ('provalactive' in plaats van prophylactic en 'assination' in plaats van assassination - hoewel je het twee alinea's later goed hebt), is het goed gedaan.

En dit stukje vat de essentie van je waardevolle artikel samen:

China is niet de vijand. China is een vriend. De vijand van de mensheid is de internationale bankier.

Daar ben ik het helemaal mee eens.

- Mee eens: JWalters

REPLYAGREE/DISAGREE/ETC. DEZE COMMENTAAR

19.  Thomas Faber zegt:

Goed gedaan, Mr. Solomon. Het is een goed artikel.

Een kanttekening: er is veel te bewonderen in en van het oude China - en het lijkt erop dat veel daarvan in een of andere vorm bewaard is gebleven (vooral filosofie en geneeskunde) - maar het communisme is en was een "Rothschild Zionistisch" project (Rothschilds financierden zelfs Marx!), en voor zover ik weet ging er veel geld en andere steun naar Mao en zijn communisten van hetzelfde internationale bankiersgebroed waarover u spreekt - en ik ben er verre van overtuigd dat het moderne China dit onder ogen heeft gezien en heeft rechtgezet.

Maar het blijft een goed artikel. Moge je de kans krijgen om meer te schrijven!

REPLYAGREE/DISAGREE/ETC. DEZE COMMENTAAR

20.  Kim zegt:

Het Rothschild-plan om westerse industrieën en IP naar China te verplaatsen, vervolgens hun consumptie stop te zetten en Noord-Amerika en Australië te veranderen in steengroeven en boerderijen gaat minstens terug tot het begin van de jaren zeventig, toen China opnieuw werd geopend.

Het is een plan dat werd opgezet om het probleem van de piek in goedkope olie aan te pakken. De toevoeging van China's goedkope productie compenseerde de inflatoire druk die voortkwam uit de voortdurend dalende rente en de uitbreiding van het aanbod van USD, beide beleidsmaatregelen die nodig waren om de wereldwijde vraag naar steeds duurdere olie te ondersteunen.

De voor de hand liggende uitkomst van dit plan zou de uitholling van het Westen en de verrijking van China zijn, maar welk beter plan was er? Het verbruik van steeds duurdere koolwaterstoffen kon niet eeuwig doorgaan. Er moest iets worden opgeofferd.

Nu de VS en Europa in de nabije toekomst gedeïndustrialiseerd en verarmd zijn, kan hun aandeel in de wereldwijde consumptie naar China gaan, terwijl de oliezanden van Noord-Amerika - genoeg voor nog eeuwen - met veel lagere overheadkosten kunnen worden geproduceerd voor Aziatische consumptie.

Voeg daaraan toe dat de bevolking van China tegen 2100 naar schatting zal afnemen tot een veel beter beheersbare 700 miljoen, en ik denk dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat dit een uitstekend plan is en goed op schema ligt.

- Antwoorden: @Thomas Faber

REPLYAGREE/DISAGREE/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN

21.  Thomas Faber zegt:

Een interessante analyse. Maar als het juist is dat peak oil achter ons ligt, zou meer kernenergie en een verstandigere sociale filosofie, zoals bijvoorbeeld permacultuur, een veel humanere (en morelere) aanpak zijn geweest, denk ik.

- LOL: JM

REPLYAGREE/DISAGREE/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN

22.  Mary Marianne zegt:

Arme blanke, huil er maar om.

Voor alle anderen zijn Joden een etnische groep van mensen van het blanke ras - vraag maar aan Whoopi Goldberg, die ooit zei dat de Holocaust in feite blank-op-blank geweld was.

WO1 en WO2 zijn eigenlijk de blanke versie van de "chimp out" waar jullie zwarten van beschuldigen.

En telkens als ik commentaren lees van blanken die huilen dat de kolonisatie de schuld is van Jooozzz!!!! , leest het eigenlijk als de blanke versie van "dindu nuffin".

Blanken die huilen over Joden is eigenlijk mentale dissonantie van de blanke man. Het gebeurt wanneer de blanke man niet kan omgaan met zijn val uit de gratie, die werd veroorzaakt door zijn eigen hebzucht, en dus gaat hij ermee om door te schreeuwen "De Joooozzzzz deed het!!!!", zich niet realiserend dat hij de Jood in de spiegel is.

Deze zogenaamde Jooozzzz!!!! zijn gewoon de inhaligste en slonzigste van het blanke ras en die inhalige oude man Soros is een Joodse blanke.

- Antwoorden: @Pop Warner

REPLYAGREE/DISAGREE/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN

23.  Pop Warner zegt:

Deze zogenaamde Jooozzzz!!!! zijn gewoon de inhaligste en slonzigste van het blanke ras en die inhalige oude man Soros is een Joodse blanke.

Hmmmm klinkt alsof we iets aan die joden moeten doen, blij dat je het ermee eens bent!

REPLYAGREE/DISAGREE/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN

24.  S zegt:

Ten eerste, bedankt voor je genuanceerde, inzichtelijke en intrigerende post.

Velen van reactionair rechts gebruiken de algemene term "Joden" wanneer zij verwijzen naar het Rothschild Zionisme (of het internationale Jodendom). Ik ben het daar niet mee eens, omdat ik geloof dat het leidt tot irrationeel racisme (het tegenovergestelde van het beschermen en of vieren van iemands volk, cultuur of ras).

Ik ben het met je eens. Mensen moeten veel specifieker zijn en geen algemene termen gebruiken. Dat helpt niet.

Dit gezegd zijnde, pleit ik wel voor een minnelijke scheiding, indien mogelijk, tussen mijn specifieke Euro-stam en het Joodse volk, en tussen Europeanen in het algemeen en het Joodse volk, aangezien de relatie voor beide groepen disfunctioneel, destructief en giftig is.

Behoudens een Mad Max apocalyps, lijkt China klaar om de rol van wereldwijde beïnvloeder te spelen... Als we dat accepteren, wat voor soort China dan?

Ja, maar wat als de soevereiniteit van China, hoe onvolmaakt die ook was in 1911 en 1949, door die respectieve kapitalistische en communistische revoluties ernstig in gevaar is gebracht, en het land in werkelijkheid zijn soevereiniteit nog niet heeft teruggekregen?

En wat als de City of London aan het eind van de 18e eeuw de geboorteplaats en historische commandopost was van een kapitalistische thesis versus communistische anti-these dialectiek waaronder we sindsdien leven (lijden?)? Een gefabriceerde en breed gecontroleerde dialectiek (crimethink, ik weet het) die zelfs nu toewerkt naar een wereldwijde Multi-Culturele synthese?

[MEER]

REPLYAGREE/DISAGREE/ETC. DEZE COMMENTAAR

25.  Folkvangr zegt:

Sommigen zullen me een China-shill noemen. Misschien ben ik dat wel.

En waarschijnlijk een goed betaalde. Hoe kan hij anders vergeten dat men in NYC een kaart van China kan kopen waarop Russische gebieden tot aan de Oeral staan aangegeven? Die waarvan China beweert dat ze door Rusland zijn "gestolen"?

- Trol: mulga  mumblebrain

REPLYAGREE/DISAGREE/ETC. DEZE COMMENTAAR

26.  Nevsky zegt:

We weten van elk van die mensen waar ze op elk moment zijn.
Ze zijn zo goed als dood.

REPLYAGREE/DISAGREE/ETC. DEZE COMMENTAAR

 


97 comments:

  1. Replies
    1. Atlas/ Brian berletic/ Tony cartalucci behandelt de lijst ook

      Delete
    2. The New Atlas: https://youtu.be/Ry51OGhVPlU?t=218

      Delete
  2. Weer een uitstekende keuze van @JV, al is unz natuurlijk scoren voor open doel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Alleen door eeuwige waakzaamheid, de koolstofstalen integriteit van leiders als president Xi, en een goede schoonmaak, kan China hopen het lot van de Verenigde Staten te vermijden.]
      Om die reden gaat Sjanghai regelmatig 'op slot' (lees:lockdown), zogenaamd om een virus te bestrijden. Het 'virus' aldaar bestaat echter uit joodse neocons. Sjanghai bezit de grootste kolonie JN's. Die worden dan onderzocht en eventueel gearresteerd.
      Niemand op straat, niemand merkt er iets van...

      Delete
    2. dit bedenk je zelf, neem ik aan?

      Delete
    3. Nee, ik volg het betere nieuws, niet van de msm. Als je de moeite neemt om bij Startpage "Shanghai in lockdown" in te toetsen, krijg je o.a. dit bericht. Andere berichten, helaas van de msm, berichten ongeveer hetzelfde. Zelfs 1-tje, die zegt dat er 0 (nul) besmettingen zijn.

      Delete
    4. [krijg je o.a. dit bericht.]

      Ik kom uit op een wiki-pagina, ik heb die even gescand maar daar staat niets wat suggereert wat jij meldt.

      Delete
    5. Ik had die berichten gelezen in 3 verschillende -Chinese- kranten/websites, die werden aangehaald door drie verschillende T-kanalen. Ik weet niet meer welke t-kanalen het waren, dus veel zoeken. Ik kom niet verder dan medio 10 september, dan knalt mijn laptop op tilt. (Zodra ik ver terug ga in telegram, dan gaat die alle filmpjes inladen en dan wordt de processor te heet, >90°).
      Ook via mijn historie kan ik die kranten niet meer zien, die loopt tot september.
      @SDR: Die wikipagina is een zooitje, ik had een ander verhaal, ook van die wiki, gezien in de resultaten van de zoekpagina. Sorry.

      Delete
    6. Je schrijft:
      Sjanghai bezit de grootste kolonie JN's. Die worden dan onderzocht en eventueel gearresteerd.

      Dat lijkt me een heel dure en vreemde manier van doen.
      Die joden hebben werk, contacten. Die kun je verbieden als je wil.

      Het werkt volgsn sommigen net andersom:
      Biden heeft gezegd: Wie nog inChina blijft werken in de ICT, die verliest zijn US citizenship.
      Men denkt dat dit de Chinese ICT sector enorm kreupel zal maken.

      Wat ik ook al hoorde: die lockdowns zijn er om als alibi te dienen voor een tijdelijke export stop / plaagstoot
      naar Amerika: als de Walmart leeg is of bijna leeg: dan zal dat de VS in problemen brengen.

      Delete
    7. @G.B., als ik iets dergelijks lees op twatter (wat ik als knipselkrant gebruik) dan bookmark ik direct de betreffende link om zodra ik tijd heb het betreffende artikel in een tekstverwerkingsprogramma te zetten. Dat laatste kun je gewoon op een externe schijf doen dus dat hoeft je pc niet te belasten.


      [Die joden hebben werk, contacten. Die kun je verbieden als je wil.]

      Vooropgesteld dat ik het ook een vreemd verhaal vind maar verbieden, zal enorme ophef geven, ze zullen direct van antisemitisme, racisme en nog meer van dat fraais worden beschuldigd.


      [Het werkt volgsn sommigen net andersom:
      Biden heeft gezegd: Wie nog inChina blijft werken in de ICT, die verliest zijn US citizenship. ]

      Dat zal de door @G.B. bedoelde groep weinig uitmaken, die hebben sowieso een dubbele nationaliteit waarbij het me ook niet zou verbazen als degenen die daar wonen gewoon de Chinese nationaliteit hebben.


      [Men denkt dat dit de Chinese ICT sector enorm kreupel zal maken.]

      Ik denk dat China verder is dan arrogant Amerika denkt dus dat kan nog wel eens tegenvallen (of meevallen vanuit Chinees gezichtspunt).


      [Wat ik ook al hoorde: die lockdowns zijn er om als alibi te dienen voor een tijdelijke export stop / plaagstoot
      naar Amerika: als de Walmart leeg is of bijna leeg: dan zal dat de VS in problemen brengen.]

      Dat las ik al in 2020 toen Wuhan dicht ging maar daar wilde jij toen niets van weten. China zou niet voor zoiets 'zomaar' alles op slot gooien.

      Delete
    8. [@G.B., als ik iets dergelijks lees op twatter (wat ik als knipselkrant gebruik) dan bookmark ik direct de betreffende link om zodra ik tijd heb het betreffende artikel in een tekstverwerkingsprogramma te zetten.]
      Goede tip, ga er wat aan doen. Ik kom te vaak dit soort situaties tegen.

      Delete
    9. [Ik kom te vaak dit soort situaties tegen.]

      Ja, en dat is jammer, kost heel veel tijd om het weer terug te vinden, als het al terug te vinden is. Zoals ik het doe, kost het even tijd om een artikel te kopiëren en over te zetten in een tekstverwerkingsprogramma (bron vermeld ik er altijd bij) maar het is daarna altijd terug te vinden. Ik heb een mapje per onderwerp aangemaakt, dat maakt het terugzoeken nog gemakkelijker.

      Delete
  3. Nieuwsuur heeft een item over dfe 17 uitgewezen Russische 'spionnen'.
    https://www.youtube.com/watch?v=b39P4WKlwu4&t=918s

    Ik reageerde:
    Ik moet denken aan Eliot Wagschal, de Israelische-ambassade- mijnheer die rechterhand van Geert Wilders was. Op bepaald moment dacht de AIVD dat Wilders een spion voor Israel was.
    Eelco ooit daarover over gehoord? Nee.
    Maar als de Russen hun berichten willen versleutelen, dan is dat verboden ? ? Normaalste zaak van de wereld: versleutelen.
    De telefoon van Angela Merkel werd door de VS afgeluisterd..... al weer vergeten.
    De wereld op zijn kop.
    Wat een non-nieuws. Wat een zwart-makerij. ( Zwartmakerij > Onmenselijking gaat altijd vooraf aan legaal mogen vernietigen...)

    In de hele oekraine kwestie was er maar één humaan stand[punt: Putin vroeg in december om de toegezegde Minsk2 uit te voeren en om de toegezegde Nato-not-one -inch te respecteren.
    We deden het niet.
    We waren agressief:" er moest een oorlog uitgelokt worden, zeiden de Neocons.

    Op 30 maart was er een vrede overeen gekomen tussen Zelensky en Putin. In Turkije zou het geteklenmd worden. De VS ( Boris J.) stak er een stokje voor. ( Gebeurt vaker: De Yugoslaven hadden een vrede: Izetbegovic, Milosevic, Robert Owen zouden gaan tekenen. De VS stuurde diplomaat Zimmermann, en Izetbegovich trok zijn 'vrede' terug. Oorlog. precies wat de Neocons altijd willen. )

    Nu komen wij zelf in de rol van de Libiers, Iraki's, Syriers: nu zijn wij een keer de slachtoffers van deze Neocons.
    Maar nu is het te laat.

    En de journalisten werken voor onze beulen. Ze 'verkopen' ons de misdaad.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jouw comment staat er al 1 heel uur. Tjonge, de censuur heeft het er maar druk mee. De andere comment liegen er ook niet om: de npo wordt compleet afgebrand, da's wel leuk.

      Delete
    2. En het staat er nog steeds! '2 dagen geleden'. Die heeft de censuur overleefd.

      Delete
  4. In het vorige blog heb ik gerefereerd naar een bericht over Starlink en de (on)mogelijkheden ervan. Hier een bericht, wat de RF kan uitspoken met satellieten.

    ReplyDelete
  5. Het blog hierna, 1338, is mert veel geluk geplaatst.
    Je ziet dat Blogspot er moeitre mee heeft.

    De comment sectie is niet onderaan, maar staat nu helemaal bovenaan in de tekst vamn het boek van deze Mauricew Samuel.

    Ik meen dat dit boek een opehartige boodschap aan de goyim is, vanuit een jood.

    Ik heb het niet gelezen.
    Als iemand het leest: graag de interessante pagina's vermelden op dit blog ) 1337 ) of op 1339 , in de commentss.


    ReplyDelete
    Replies
    1. Heb je een link naar het boek? Op het blog zelf kan ik niets. Als je een link hebt, dan kan ik hieronder commentaar geven.

      Delete
    2. @G.B., je kunt het boek downloaden via de link die ik je gestuurd heb.

      Delete
  6. Ik kende Jeffrey Sachs als de leider van de 'Harvard Boys', de Amerikanen die Rusland van de regen in de drup hielpen in de jaren '90.

    Ik zag hem als een joodse crimineel.

    Het verbaasde dus dat hij 'uit de school klapte' en zei dat de opstand in Syrië al vanaf het begin een project van de VS was: Operation Siccamore.

    En recent klapt hij uit de school over Covid: Hij leiddde een groot Corona-onderzoek van The Lancet, en begon met gerenommeerde lieden als Peter Daszak in zijn team op te nemen, tot hij door kreeg dat deze Daszak àltijd loog. Toen heeft hij hem er uit gegooid.

    ( Daszak kreeg via Fauci 61 miljoen $ om virussen tot wapeens te maken en investeerde daarvan 7 miljoen in Wuhan om daar dat nieuwe virus te maken. Bedrijf: Eco Health Alliance. )

    In december 2021 belde Sachs naar het Witte Huis: stop met opdrijven van de spanning in Oekraiene !

    In dit 32 minuten durende voordracht ( in Belgrado, Servie) in mei 2014 zegt hij o.a.:
    Ik adviseerde 100 landen op economisch gebied.
    Ik adviseerde Polen in 1989, en dat ging heel goed.
    Ik adviseerde Yugoslavie, maar de VS werkte tegen.
    Ik adviseerde Rusland in de '90s, maar in opdracht van Dick Cheney en andere Neocons kreeg Rusland geen steun, maar juist tegenwerking. Daaroom liep het zo slecht in de jaren 90 in Rusland.

    Dat is wel heel verhelderende informatie.

    https://youtu.be/XIgfCT2fFCw

    ReplyDelete
  7. NB: mijn reactie op Van Wolferen 's laatste video is binnen een uur verwijderd !

    Ik wilde een reactie op mezelf geven, om de argumenten uit te breiden.
    Die 'liep niet door'.
    Zo ontdekte ik dat mijn eerste reactie al weg was !

    Dit is de toevoeging:

    Nog een aantal events die tonen dat de Neocons al 30 jaar uit zijn op de ondergang van Rusland:

    Zoals Karel zegt: onderminister Wolfowitz bepaalde in 1992 dat voortaan elk land dat een regionale macht zou worden - ergens in de wereld - door de VS vroegtijdig de kop zou worden afgehakt. De Wolfowitz Doctrine.

    In 1997 beschreef Zbigniew Brzezinsky dat het heel nuttig zou zijn als je een wig kon drijven tussen Oekraiene en Rusland. Dat zou Rusland reduceren tot een minder machtig land. afnemen.

    In 2000 schreef een Neocon denktank hun eigen 'Mein Kampf' ( later uitgelekt) : hoe zij nog 100 jaar de wereld onder de knoet zouden kunnen houden. Met proxy-oorlogen, met rebellen steunen, met media campagnes, met een eigen leger, en zelfs bio-wapens vonden ze wel nuttig ( pag 78). Op pag 68 schrijven ze dat de gewone Amerikaan al die oorlogen natuurlijk nooit zou toestaan, tenzij Amerika in een groots event zelf zou worden aangevallen... Dat gebeurde een jaar later op 911. De neefjes van de Neocons behoorden nauwelijks tot de slachtoffers, en zelfs Nina Brink, een nichtje van de Neocons, verklaarde bij Pauw en Witteman: "Ik had een onderbuik gevoel en verkocht daags voor 911 al mijn aandelen".

    Waarom heeft Osama nu juist zijn grootste vijanden op de hoogte gesteld van zijn 911 plannen, zo vraag je je dan toch af...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mijn eerste reactie ging ongeveer zo.
      ( onderstaand comment is al een keer weggehaald door het algoritme). Nu licht herschreven

      Jeffrey Sachs was nog maar 28 jaar toen hij professor werd op Harvard.
      Hij heeft 100 regeringen van advies gediend, ook die van Yeltsin.
      Maar hij zag dat Amerika en het IMF al die adviezen op lieten mislukken.
      Als je deze video bekijkt zie je Sachs die het uitlegt: CIRSD Conference, "The Crisis in Ukraine", Prof. Jeffrey D. Sachs

      Delete
  8. Electrische auto's goed voor het milieu? Dat had je gedroomd.

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://www.reuters.com/article/factcheck-electric-cars-france-idUSL2N2N60XA

      Wolf,
      hoe komt het toch dat ik onmiddellijk aan voel dat dit fake nieuws is, en dat jij er vaak in trapt ?

      Waarom check je zelf dit soort opmerkelijke zaken niet ?

      Delete
    2. [Waarom check je zelf dit soort opmerkelijke zaken niet?]
      Om reden, dat dat bericht geheel in de lijn der verwachtingen was. Electrische auto's zijn duurder -in productie&gebruik, dan auto's met verbrandingsmotoren.
      Reuters is vooral van de nepnieuws, al die "fakttsjekkers" zijn niet te vertrouwen. Weet je nog, hoe Ivermectine kapot werd gefakttsjekt?

      Maar over fake-news, hier zijn er een paar:
      1. Ivermectine;
      2. Advocaat gaat beboete artsenhelpen;
      3. 80 artsen overleden;
      4. Vaccinatiecentrum(in Engeland) gesloten door politie.
      5. We staan er niet alleen voor, protest in Brussel.

      Voortaan wat vaker deze website checken.

      Delete
    3. [ Om reden, dat dat bericht geheel in de lijn der verwachtingen was. ]

      Maar bij mij was dat nu juist niet het geval.
      En ik had gelijk.

      Met de rest vaan jouw beweringen heb je grofweg meestal gelijk, maar dàt is nu juist de kunst: te weten wanneer de regel niet op gaat.

      NB: Electromotoren zijn zo simpel dat ze soms wel 100 jaar mee gaan.
      Daarom is een electro auto een goed begin.

      De meeste 'berekeningen' die tonen dat het niet rendabel is, zijn niet houdbaar.

      Delete
    4. [Electrische auto's goed voor het milieu?]

      Dat is al langer bekend maar niet om de reden die jij nu geeft.

      [Winning van lithium niet zonder risico's voor milieu], bron: https://www.bnnvara.nl/vroegevogels/artikelen/winning-van-lithium-niet-zonder-risicos-voor-milieu

      [De winning van lithium bedreigt oorspronkelijk volk], bron: https://www.stichting-jas.nl/2020/02/de-winning-van-lithium-bedreigt.html

      Lithium wordt niet alleen gebruikt in de accu's van elektrische auto's maar ook in mobiele telefoons en laptops, echter voor auto's is de benodigde hoeveelheid per product uiteraard vele malen hoger.

      Delete
    5. [Electromotoren zijn zo simpel dat ze soms wel 100 jaar mee gaan.

      Daarom is een electro auto een goed begin. ]

      En hoe kom je aan de 'brandstof' om ze te laten lopen (de motor)? Hoeveel 'brandstof' is er nodig om ze net zo te laten presteren als een benzine of diesel motor? Hoe wordt dit opgewekt?

      Delete
    6. Ik heb het gevoel, dat dit een lange discussie gaat worden. Ik ben -ook- technisch onderlegd, dus ik kan van allerlei zaken goed het onderscheid maken.
      @JV licht een heel klein onderdeeltje uit de complete ketting, de motor. Een benzinemotor is weliswaar aan meer slijtage onderhevig, maar nagenoeg alle onderdelen kan je vervangen, zolang het blok an sich goed blijft. Een benzinemotor kan dus net zo lang meegaan, als een elektromotor, hooguit met meer reparatiekosten. Is een elektromotor kapot (doorgebrande bedrading), dan kan je 'm nauwelijks repareren, tenzij je 'm opnieuw laat wikkelen. Dan kan je dus net zo goed een nieuwe kopen.

      @SDR legt de vinger op een andere -gevoelige- plek: De brandstof die wordt gebruikt, nml. elektriciteit. Hoe wordt deze opgewekt? Je hebt vele centrales, die allemaal op verschillende brandstoffen draaien, dus die wekken óók vervuiling op. Dat moet je ook meenemen bij je berekening. Als je daarbij ook nog kerncentrales rekent, krijg je helemaal een ander plaatje, vanwege het (nog niet te verwerken) afval. Die stroom wordt opgeslagen in een accu. Het is allemaal niet zo simpel als het lijkt.

      Het ligt er dus helemaal aan, welke meetlat je gebruikt en welk sprookje -CO2, zeespiegelstijging, enz- je gelooft. Ik blijf in ieder geval ver weg van politieke verhalen, dat zijn alleen maar drogredenen en dienen een ander doel, dan waarvoor het wordt gebruikt.

      Mijn stellingen zijn: CO2 en zeespiegelstijging zijn een hoax en daarmee worden alle beweringen onderuit gehaald. Kijk gerust wat meer op Climategate en laat je daar informeren. Daar 'lopen' een heleboel ter zake deskundigen rond.

      Delete
    7. En een benzinemotor duur in gebruik? Je wordt alweer belazerd: in 1973 had Opel een motor geconstrueerd, die 1 liter verstookte voor 160 km! Maar die hebben Shell, Esso en Bp e.a. gauw van de weg gehaald.

      Delete
    8. [Mijn stellingen zijn: CO2 en zeespiegelstijging zijn een hoax en daarmee worden alle beweringen onderuit gehaald]

      Nee, joh, de zeespiegel stijgt écht! Sinds 1700 is deze met zeker 1 mm gestegen! Verhoog de dijken!

      Eens met jouw stellingen :-))

      Delete
    9. Volgens Klimaatveranda stijgt de zeespiegel met 3 mm per jaar. Volgens Kees Floor stijgt het -gemiddeld- helemaal niet.
      Volgens Professor Salomon Kroonenberg (ja ja 'n jood) stijgt de zeespiegel gemiddeld al honderden jaren met 1,8 mm per jaar. Heel vroeger kon je vanuit Nederland naar Engeland lopen en Amersfoort aan Zee heeft ook bestaan. Zoek maar ff bij YT.

      [Eens met jouw stellingen]
      Dank voor de steun. 😉

      Delete
    10. Nog 2 tips voor @JV: Als het stroomnet plat gaat, doen jouw panelen het ook niet meer. Dus nog steeds een benzinegenerator nodig, om je panelen aan de gang te houden.
      Doordat je panelen hebt, zit je ook vast aan een slimme meter. Daarmee wordt jouw stroomverbruik ieder kwartier gemeten en afgerekend voor de dán geldende prijs. Je kunt die klappen opvangen met jouw auto, door de accu in te schakelen als stroombron. Dus als de stroom gratis is, het komt voor, dan accu opladen. Is de stroom duur, dan accu leeg laten lopen voor teruglevering. Je kunt aan de energiemaatschappij info krijgen, over de te verwachten stroomprijs van de volgende dag.

      Van dat heen-en-weer gegoochel slijt je accu wel sneller.

      Delete
    11. [Volgens Professor Salomon Kroonenberg (ja ja 'n jood) stijgt de zeespiegel gemiddeld al honderden jaren met 1,8 mm per jaar. ]

      Ik heb een artikel hierover waar een link staat naar het onderliggende rapport "Zeespiegelmonitor 2018: De stand van zaken rond de zeespiegelstijging langs de Nederlandse kust", daarin wordt die Kroonenberg helemaal niet genoemd. Die stijging ligt ook "ietsje" ingewikkelder dan de klimaatzeloten (zich) voorstellen want in 2018 bijvoorbeeld, was de stand 7,2 cm LAGER dan in 2017.

      Een paar alinea's uit het artikel:

      [De conclusie is dat de zeespiegel de afgelopen 128 jaar met 1,86 mm per jaar (18,6 cm per eeuw) is gestegen en dat de stijging niet is versneld.] (opmerking @SDR: metingen worden in Nederland bijgehouden sinds het jaar 1700).

      [Uit de nieuwe methode kan worden geconcludeerd dat de zeespiegel, over de periode 1890 tot en met 2017, met 18,6 cm per eeuw is gestegen tot 6 cm boven NAP. Terugkijkend naar het verleden is er geen sprake van een versnelde zeespiegelstijging langs de Nederlandse kust. Ook blijkt dat een deel van de gemeten zeespiegelstijging wordt veroorzaakt door bodemdaling (die is 4,5 cm per eeuw).]

      Ze gaan er in dat artikel nog wel van uit dat afbrekend en smeltend ijs in Antarctica hier kan gaan zorgen voor snellere stijging van de zeespiegel. Hoe dat werkt, begrijp ik niet zo want (maar dat kan ik fout hebben) de massa blijft toch hetzelfde? Ik heb te weinig kennis van de materie om daar verder iets over te kunnen zeggen. Dit is nog los van het feit dat het ijs op Antarctica al weer (behoorlijk) aan het aangroeien is.

      De link naar het artikel werkt niet meer (nog wel die naar de Zeespiegelmonitor 2018, https://www.deltares.nl/app/uploads/2019/03/Zeespiegelmonitor-2018-final.pdf), als je het interessant vindt dan kan ik je de hele tekst wel mailen.

      Delete
    12. [daarin wordt die Kroonenberg helemaal niet genoemd.]
      Die wordt door de mainstream zoveel mogelijk doodgezwegen, want hij doet niet mee met de klimaat-hype.
      In heb -gelukkig- nog het oude programma gevonden bij de VPRO, lees maar het stukje, wat bij de aankondiging is geschreven.
      Verder een stuk van -kuch- Maarten Keulemans. Die ook zo heul veul wist over Covid-19. Lees ook de comments (155!), waarbij mij opviel, dat @Wim Röst regelmatig werd aangevallen met allerlei drogredenen. Ook deze website is een schoolvoorbeeld, hoe je niet moet discussiëren. Zelfs 'de baas' doet eraan mee.

      Delete
    13. [want hij doet niet mee met de klimaat-hype.]

      Oh vandaar. Het artikel waar ik naar verwees, doet dat ook niet. De conclusie is feitelijk dat er niet veel aan de hand is.

      Delete
    14. [Verder een stuk van -kuch- Maarten Keulemans. Die ook zo heul veul wist over Covid-19.]

      Was het niet The Stinging die hem de naam Keutelmans gaf? Past veel beter bij hem :-)))

      Delete
    15. [Was het niet The Stinging die hem de naam Keutelmans gaf?]
      Lol. Klopt. Die kon z'n bloed wel drinken. Maar @JV kent 'm ook wel.

      Delete
  9. Thierry Baudet bij 'Geopolitics and Empire' !

    https://youtu.be/VI8I0rJjup8

    11 uur geleden gepubliceerd.

    ReplyDelete
  10. Aangifte tegen Rutte & Ollongren wegens overtreding art. 100 WvS.
    Ik ben benieuwd, het zal de eerste keer zijn dat de -corrupte- rechterlijke macht écht rechtspreekt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Er zijn meer mensen mee bezig. Karim Aachboun (juridisch adviseur, fiscalist) heeft een paar weken geleden Rutte per brief verzocht op te stappen wegens falend beleid, inmiddels overweegt hij aangifte wegens meineed te doen omdat Rutte aantoonbaar heeft gelogen tijdens de parlementaire enquête over de gaswinning. Meer info over het verzoek tot aftreden: https://www.linkedin.com/posts/karimaachbounlinkedin_hierbij-verbreek-ik-de-radiostilte-over-mijn-activity-6980410883508203520-pYO4?utm_source=share&utm_medium=member_ios

      De tweede brief aan Rutte (pdf) is te vinden op https://taxeco.nl/Brief_Aachboun_aan_Rutte_17_okt_2022.pdf

      Delete
    2. Nog meer paniek, nu bij de Belastingdienst: DE BELASTINGDIENST IS IN GROTE PANIEK VANWEGE DE ANBI TERUGGAVE! (Sorry voor de hoofdletters).

      Delete
    3. Ik moet het artikel nog goed lezen maar bestaat er ergens juridisch bewijs dat de Nederlandse staat in feite een ANBI instelling is?

      Delete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu zonder fouten:

      Hallo ! Hallo !

      Ik was even een ruime dag 'op pad'.

      Heb het meeste snel terug gelezen.
      Er zijn veel dossiers waar wel10 kanten aan zitten. Moeten we hier niet allemaal uit de doeken gaan doen.

      Over electrische auto's: de tractor werd in 1880 als stoomtractor uitgevonden. ( Een gigantische stoomketel op enorme ijzeren wielen)
      Het bleef behelpen tot 1960, Daarna was het duidelijk: een traktor was veel bruikbaarder geworden dan een paard. Door de vele verbeteringen in die 80 jaar.

      Maar tot 1960 was dat niet altijd het geval: het paard won het tot 1950 met gemak van de traktor. .

      Zo moet je de electrische auto ook de tijd geven.
      En waar de electriciteit wordt opgewekt, en of we heel dure metalen nodig hebben voor de batterijen: we gaan het afwachten.

      Delete
    2. [Zo moet je de electrische auto ook de tijd geven.
      En waar de electriciteit wordt opgewekt, en of we heel dure metalen nodig hebben voor de batterijen: we gaan het afwachten]

      Daar gaat het (nu) helemaal niet om. De elektrische auto wordt nu 'verkocht' als zijnde klimaat-neutraal en dat is gewoon een leugen. Dit nog los van het simpele feit dat het stroomnet van Nederland op dit moment (ook niet binnen afzienbare tijd) totaal niet is berekend op die wiebelstroom (wat "groene" energie feitelijk is) of nog meer oplaadpalen.

      Delete
  12. [ Nog 2 tips voor @JV: Als het stroomnet plat gaat, doen jouw panelen het ook niet meer. Dus nog steeds een benzinegenerator nodig, om je panelen aan de gang te houden. ]
    De panelen liggen er sionds april.
    Pas recentelijk heb ik begrepen hoe financieel profijtelijk ze nu zijn. ( Ik krijg dezelfde prijs terug als diew ik betaal per kWh : 14 cen in mijn geval. ) En nog mooier: ge-saldeerd. Er is al een maand geweest dat ik geld kreeg en niks moest betalen.

    Ik ben nu tevreden, en heb de tijd om langzaam verder te gaan. Verder van het gas af. Misschien meer panelen leggen.

    Omdat ik dit 3 jaar durend contract hebt, kan het bedrijf gewoon door werklen , met normale winst. Dat geld niet voor gas verslindende bedrijven: die hebben nu al besloten om er mee te stoppen, soms.! ( Een kas bedrijf met 400 medewerkers: besloot nu dat ze in maart volgend jaar definitief satoppen. Banken en aandeelhouders besluiten mee.)

    In die 3 jaar kan ik alternatieven bedenken, zoals met stroom de stoomketel opwarmen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Je gaat totaal niet in op mijn argument over de stroomuitval. Doe dat eens.

      Delete
    2. Ik heb zojuist mijn installateur gebeld: Inderdaad, als de stroom uitvalt, heb ik ook niks meer aan mijn zonnepanelen !
      Dat had ik niet gedacht.

      Er kan een enorme batterij worden bijgeplaatst, zo groot als een 40 voet container. Kost 600.000 euro meen ik. Dat ga ik uiteraard niet doen.

      Maar ik heb al een traktor.
      En die kan een generator aandrijven.
      Van 100 kVA.
      Dat kost ca 15000 euro.
      Dan is er nog een regelaar nodig die zorgt dat de traktor harder gaat draaien als er meer stroom wordt afgenomen.

      Met zo'n installatie kan ik overdag mijn vacuum verpakking machine laten draaien, en in de nacht mijn vriescel weer koud maken.

      Ik denk dat dit wel een goede investering zou kunnen zijn....

      Ik ga het in de week leggen.... ( in het achterhoofd)

      Delete
    3. [Van 100 kVA.]
      Is dat niet een beetje overkill? Je moet voldoende stroom opwekken om je panelen weer aan de praat te krijgen. Dan draai je overdag verder op de zonnepanelen, als die voldoende capaciteit hebben. Als je 's-nachts de koeldeuren niet opendoet, is er voldoende koeling tot de volgende ochtend, mits de koeling voldoende is geïsoleerd.

      Delete
    4. [ Je moet voldoende stroom opwekken om je panelen weer aan de praat te krijgen.]
      Ik begrijp niks van dit alles.
      De installateur zegt me dat ik de zonnepanelen uit moet doen als ik de generator gebruik.

      Ik weet het niet,
      Maar de panmelen zijn te duur om in de soep te draaien. Uit is veilig.

      Deze installatie zou een stuk verzekering zijn: je hoopt het nooit nodig te hebben, maar als het nodig is, kan het zich soms snel terug betalen.

      Delete
  13. Tip.

    Ik had nooit gehoord van Jules van Rooyen.
    Nu heb ik zijn boek in huis,. en dat ziet er heel interessant uit.
    Te koop bij Bol.com voor 24 euro.
    https://www.bol.com/nl/nl/p/sluiproutes-van-de-macht/9200000006134172/

    Enige youtubes: 6 min. vrijmetselarij:
    https://www.youtube.com/watch?v=jHh3wzzXtw4

    De franse revolutie: 18 min:
    https://www.youtube.com/watch?v=M9-NyR_ThJs

    Katholieke visie opde geschiedenis: 15 min
    https://www.youtube.com/watch?v=dFyqdGCleQ4

    ReplyDelete
    Replies
    1. 3 Topfilms. Dank je voor plaatsen. Ben benieuwd, hoelang ze er nog staan. Voor alle zekerheid gedownload.

      Delete
    2. Van Rooyen is diep katholiek.
      Ik ben wel zo opgevoed, maar geheel niet meer gelovig.
      Hij beschreef 12 jaar geleden exact zoals ik nu de wereld heb leren kennen, in de afgelopen 14 jaar dat ik zelf ben gaan lezen.
      Knap van die man.

      Hij weet ook 20 maal meer dan ik.

      Maar noemt vaak wel bronnen die ik ook waardeer : Antony Sutton, Solzhenitsyn, Israel Shamir.

      Delete
  14. Nieuwe ontwikkeling(en):

    [Putin introduces martial law in former Ukrainian regions
    The decision comes amid reports that Ukrainian troops are gearing up for a large-scale offensive against the capital of Kherson Region], bron: https://swentr.site/russia/564969-putin-martial-law-former-ukrainian-regions/

    In reactie op (of als gevolg van):

    [Russian general in charge of Ukraine operation speaks out
    Sergey Surovikin described the situation as “tense” and has not ruled out that he might have to make difficult decisions ], bron: https://swentr.site/russia/564934-general-surovikin-ukraine-operation/

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Civilians to be evacuated from Kherson – governor
      The Russian region will move its citizens away from the right bank of the Dnieper River amid the ongoing fighting}, bron: https://swentr.site/russia/564930-kherson-region-civilians-fighting/

      Delete
    2. En dit is een begrijpelijke ontwikkeling:

      [Russia looking to reduce diplomatic presence in West – Lavrov

      “There is no work” in the US and Europe, but other parts of the world are full of opportunities, the foreign minister has said], bron: https://swentr.site/russia/564941-russia-diplomacy-west-lavrov/

      Delete
  15. Alweer een dictatuur die wordt 'bevrijd' en waar 'democratie' wordt gebracht: Haïti. De bofkonten aldaar zullen wel blij zijn met hun verkrachters, ehhh, bevrijders. Komen ze eindelijk van die overbodige mineralen af. Die liggen toch maar in de weg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haitians have good reason to hate Canada. Alles wat met de britse kroon te maken heeft is Satanisch Tuig. Ze zijn het kolonialisme nog steeds niet vergeten. Snap alleen niet, waarom de RF & China er geen stokje voor hebben gestoken.

      Delete
  16. Alsof Covid-19 nog niet genoeg was: Leden van het SLI hebben een nieuwe variant gemaakt, die nóg dodelijker is.
    ['This is playing with fire - it could spark a lab-generated pandemic'] Gates zal wel in zijn nopjes zijn.

    Waar is de IVM? Of is een aspirientje genoeg. 🐷

    ReplyDelete
    Replies
    1. UNZ heeft er ook al een deel van een artikel aan gewijd:

      https://www.unz.com/runz/covid-and-the-death-of-billions/

      Delete
    2. Ik dacht toch echt, dat het vanuit de Verenigde Naties was verboden te prutsen met virussen e.d. We lijken het gewoon weer te accepteren, dat de halve bevolking wordt uitgemoord.

      Delete
    3. Ron Unz heeft er nog een artikel aan gewijd, maar dan met prof. J. Sachs. Opmerkelijk stuk: "But, I don’t believe China did this one purpose. Yes, they developed this weapon, but I don’t think they released it on purpose. If they wanted to release it on purpose, they would have had an infected person travel to Fort Dietrich[sic] and release it around there. They would have done something clever like that, so it would be blamed on the United States. This was an accident."
      Dit suggereert, dat het virus uit China kwam. Dezelfde truc kan je ook andersom uithalen en dan is het Satanische Leugen Imperium de schuldige. Ik denk -nog steeds- dat de oorsprong van het SLI komt en dat het in Wuhan -middels die militaire olympische spelen is losgelaten. De militairen waren allemaal 'gevaccineerd', presteerden beroerd, zodanig, dat het opvallend was t.o.v. voorgaande jaren.

      Delete
  17. En Colonel Douglas Macgregor doet weer van zich horen: "There's No Chance of Negotiating an End to The Ukraine War". Daar ben je dan lekker mee.
    Met begeleidend schrijven: deel 1 en deel 2 over de verandering van opstelling van het RFAF op het slagveld.

    ReplyDelete
  18. Mooie grafiek op blackbox over de gasleveringen vanuit Rusland:
    scherp:
    https://youtu.be/noum-6K4HgQ?t=1064

    ( Veel goede uitleg ook van deze man)
    ---

    Richard Medhurst : toont beelden dat Alexandra Ocasio Cortez wordt aangevallen ( met woorden).
    https://youtu.be/J7LPRpG6tmo?t=2380

    In de 10 minuten daarna toont hij dat 'The Squad' ( al die democratische vrouwen met hoofddoek (figuurlijk) wel luid anti-Israel-taal uitslaan, en - als het er NIET op aan komt- ook anti-Israel stemmen.

    Maar als hun stem doorslaggevend is, dan stemmen ze ineens pro-Israel.

    Typisch controlled opposition:

    "Jij krijgt een carriere. Jij mag anti Israel zijn. Goed voor jou. Goed voor ons ( want geeft de indruk dat wij joden niet almachtig zijn) , maar als het erop aan komt: dan luister je naar òns."

    >> Controlled opposition.

    ReplyDelete
  19. Vraag aan Wolf.

    Kun jij jouw afkortingen op een lijstje noteren, en dan elke week dat lijstje hier ergens in de comments zetten?

    Ik ben nu veel meer tijd kwijt met bedenken watr die letters zouden kunnen betekenen dan hjet jou zou kosten om ze voluit te schrijven. Zo'n lijstyje is een redelijke middenweg.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gewoon in Excel. En laat het zichzelf op alfabet sorteren.

      Delete
    2. Ik zet al die termen wel voluit. Hoef jij niet meer te zoeken en is het voor iedere lezer duidelijk.

      Delete
  20. Liz Truss, warmonger pur sang, is zojuist afgetreden.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Al heeft ze wel een Nobelprijs verdiend, wegens de snelste vernietiging van 'national finances', volgens -de weer onnavolgbare- Medvedev.

      Delete
    2. Die kortst zittende premier van de Britten heeft (al is het onder druk) de eer aan zichzelf gehouden. Het zou mooi zijn als de langst zittende premier van Nederland haar voorbeeld zou volgen.

      Delete
  21. US may end aid to Ukraine after midterms. Voorwaarde: als de Republikeinen de meerderheid krijgen. Daarna wordt Zé voor de bus gegooid en zijn de half miljoen dode/gewonde Oekraïners -niet helemaal- voor niets gestorven/gewond geraakt.
    Oekraïne was natuurlijk ook een prachtige proeftuin voor het Industrieel Complex (aan beide kanten!), om 1. oude voorraden wapens op te ruimen, kapot laten schieten is goedkoper dan zelf slopen; 2. testgebied voor de nieuwste snufjes. Daarnaast heeft Zé het Satanisch Leugen Imperium enorme sommen geld bespaard, door de dode Oekraïners zo veel mogelijk te laten 'verdwijnen' in massagraven. Een Oekraïense soldaat, die Killed In Action is, daarvan krijgt de nabestaande pensioen. De Oekraïense soldaat, die is 'verdwenen', daarvan krijgt de nabestaande geen pensioen. Om die reden lieten de Oekraïense soldaten hun dode collega's liggen, om te laten begraven door de Russen, die wél eergevoel in hun donder hebben.

    Maar even afwachten, wat de effecten/uitkomsten zijn van de verkiezingen in het Satanisch Leugen Imperium.

    ReplyDelete
  22. Verzameling korte berichten, maar daarom niet minder belangrijk:
    Gevolg van de diefstallen, eehhh, sancties: Assets verdwijnen uit CH;
    Speldenprikje van de RF?
    En alweer een kabeltje kapot. Wat gebeurt daar toch? 😈 Wordt de pijnfactor dan toch beetje bij beetje opgeschroefd tot het grote crescendo.?
    GB boos op de RF: Je mag niet schieten op ongewapende vliegtuigen. Foei. Ach, zegt de RF: Technische storing. Kan gebeuren, toch? Waarmee de kous is afgedaan.

    Er wordt gespeurd, naar nieuwe berichten over 'kabelbreuken'. Het is gewoon een ziekte, zoals plotseling opduikende virussen, ha ha ha ha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Onterechte klacht van het Satanisch Leugen Imperium. De RF moet zich gewoon niets aantrekken van de mening van bejaarde idioten. Die laat je gewoon links liggen. Die ga je dus ook niet voortijdig informeren. Als het zover is, merken ze het vanzelf wel.

      Delete
    2. Hierom durft de nato niet rechtstreeks tegen de RF te vechten: het zijn aandoenlijke stumperds.

      Delete
  23. Scott Ritter windt er geen doekjes om: NU wordt het echt oorlog.

    Kort gesprek met Garland Nixon:
    https://www.youtube.com/watch?v=COEWg2o7RSs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Al die ex-militairen lopen de boel alleen maar op te fokken, iets waar jij vaker intrapt. Als ze niet minstens WOIII of atoombommen noemen, dan kijkt er geen hond meer naar. Neem dit advies ter harte: "It is necessary not to let thoughts about a possible third world war into your head."
      Een stuk beter voor je gezondheid en jouw immuunsysteem. Met doemdenken maak je je zelf kapot.

      Delete
    2. Het gaat die gasten alleen maar om de clicks, daar verdienen ze geld mee.

      Delete
    3. [Al die ex-militairen lopen de boel alleen maar op te fokken]

      Je kunt beter de video even bekijken voordat je commentaar geeft. Ritter fokt de boel helemaal niet op maar legt uit wat er nu in Rusland gebeurt (zie de berichten die ik gister plaatste) en wat dit betekent voor de SMO en ja, die SMO is veranderd in regelrechte oorlog al zegt RF dat (nog) niet. Maar die conclusie had ik zelf al getrokken.


      [Als ze niet minstens WOIII of atoombommen noemen, dan kijkt er geen hond meer naar.]

      Noch WWIII noch atoombommen komen in de video voor. Daar wordt helemaal niet over gesproken.

      Delete
    4. [NU wordt het echt oorlog]
      Het wordt niet, maar het is al lang oorlog. Sinds de bomaanslag op de Krimbrug. Ik kijk niet naar dat soort films, hooguit lees ik het transcript, dat gaat vlugger.
      Hij vertelt dingen, die al bijna 2 weken aan de gang zijn, dus het was voor mij niets nieuws. Sorry.

      Delete
    5. [dus het was voor mij niets nieuws.]

      Hoe weet je dat? Je hebt niet de moeite genomen de video te bekijken. Je reageert alleen op de titel.


      [Het wordt niet, maar het is al lang oorlog.]

      Had je de video bekeken dan had je geweten waarom die titel (die zeer waarschijnlijk niet door Ritter zelf bedacht is) is gekozen.


      [Dan kan je beter dit soort stukken lezen, waarvan hier de nederlandse vertaling.]

      Ik kom uit bij een video van een Amerikaanse oud-militair met als titel "Douglas Macgregor: Nuclear War (extended episode)". Je begrijpt de ironie hiervan? Dat je hiernaar verwijst?

      Delete
    6. [Je hebt niet de moeite genomen de video te bekijken]
      Nee, ik heb het transcript gelezen. Dat is voor mij hetzelfde als kijken.
      [Je begrijpt de ironie hiervan?]
      Jazeker. Het staat nu eenmaal bovenin, maar je hoeft niet te kijken. Het ging mij om de tekst eronder, die is veel belangrijker/informatiever.

      Delete
    7. "Douglas Macgregor: Nuclear War (extended episode)"

      Ja, die Wolf draait zich lelijk in een hoekje...

      ( Maar zoals iedereen die dat doet: nooit erkennen.. )

      Delete
  24. [Boris Johnson plots his return as UK PM – media

    The former British leader is reportedly pondering a political comeback now that his successor, Liz Truss, has resigned ] bron: https://swentr.site/news/565066-boris-johnson-plots-comeback-as-pm/

    ReplyDelete
  25. [US election outcome threatens Ukraine aid – Politico

    A Republican-controlled Congress may increase pressure on European supporters of Kiev], bron: https://swentr.site/news/565076-politico-ukraine-aid-midterms/

    Uit het artikel:

    [Opinion polls have been showing dwindling support among American voters for supporting Ukraine.]

    Dat is in Europa niet anders.

    ReplyDelete
  26. Garland Nixon meldt dat in Nigeria, Haiti en Kenya overal met de Russische vlag wordt gezwaaid !

    ReplyDelete
  27. Chris Martenson heeft een goed blog, over de niet-haalbaarheid van de energie-transitie.
    Als we stoffen delven met de snelheid van 2019, dan hebben we vaak honderden jaren nodig om voldoende van die ( essentiele) stoffen naar boven te brengen.

    ( Martenson kiest dus jul;lie kant, in de discusasie over de electrische auto. )

    Ik denk dat ik er een blog van maak. Is echt heel belangrijk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Ik denk dat ik er een blog van maak. Is echt heel belangrijk.]

      Ja, goed plan. Ik wist niet dat de snelheid van delven een probleem is maar wel dat delving a. het slecht voor het milieu is en b. er diverse mensenrechten voor geschonden worden (o.a. kinderarbeid in Afrika).

      Dat het klimaatneutraal is, is gewoon een leugen.

      Delete
    2. En, zoals eerder gezegd, dat gaat een heel lang blog worden.😎

      Delete
    3. Nog zo'n klimaatneutraal, milieuvriendelijk verhaal waar eens goed naar gekeken moet worden. Is waarschijnlijk net zo'n leugen als de elektrische auto. Artikel uit 2019, nota bene van de MSM:

      [Windmolens toch niet zo milieuvriendelijk: honderden kilo's giftige gassen de lucht in], bron: https://www.hartvannederland.nl/nieuws/windmolens-niet-milieuvriendelijk

      Uit het artikel:

      [De giftige stof SF6 komt niet voor in het klimaatakkoord, ondanks dat tientallen jaren geleden al werd geconstateerd dat SF6 bestreden moet worden. Het KNMI meet de SF6-concentratie in de atmosfeer niet. De Nederlandse Emissie Autoriteit houdt er geen toezicht op.]

      Delete