Saturday, October 08, 2022

1335 Word het een kernoorlog ? De mensen met Macht sturen wel die kant op.

Ik heb een heel lang verhaal en denk dat niemand dat helemaal wil lezen. 

Ik ga het dus kort en bondig vertellen, zonder links naar een onderbouwing. 

Ik probeer zo goed mogelijk in te schatten wat er gaat gebeuren. Dat hangt af van WIE de macht hebben om ons lot te bepalen, en HOE zij de wereld zien.  

Niet van onze eigen intuïtie over wat 'verstandig en rationeel' is.

Ook niet van wat 'De Machtigen ' in het verleden deden, want nooit eerder hadden ze de  kansen die ze nu hebben. 

Of, zoals Yussi Gurvitz zegt: 'er zijn heel andere gedragsregels voor joden in het geval ze alle macht hebben.  'When Israel is mighty' ...  hoeven ze geen rekening te houden met weerwraak.


Hier mijn wereldbeeld op dit moment. 


Deel 1.   De basis-zekerheden waar ik van uit ga:  



1) "De Mening" van  hen die De Macht  hebben om hun agenda uit te voeren, is echt van belang.  De meningen van de onmachtigen worden toch nooit realiteit.     


2) De Macht zit op deze plaatsen: 

a. In het Amerikaanse leger en haar NATO huurlingen.

b. In de Westerse financiele gremia: de FED, IMF, Wall Street, Basel. 

c.  In de Westerse Media en Academia. (= nu een uniforme echokamer).

d. In Big Corp. dat gedomineerd wordt door Blackrock, State Street en Vanguard.


3) Mijn hypothese is dat De Macht (in het Westen) onder joodse controle staat. 

Alleen in het Pentagon zijn er nog anti-Neocon krachten van betekenis. 


4) De joodse psyche (en gedrags-voorkeuren)  zijn geselecteerd in de afgelopen 3000 jaar, in diaspora. 


5) De ( kleine) harde kern gelooft dat de God van deze wereld aan 'zijn volk' carte blanche heeft gegeven om de wereld kwaadschiks te onderwerpen. Als 'Amalek' ( de goyim)  geen slaaf wil zijn,  moet Amalek worden gedood, en ook zijn vrouw en zijn dieren. 

6) Het joodse geloof dat men de wereld beter moet achterlaten dan men hem aantrof ( 'Tikkun Olam')  komt in de praktijk neer op het volgende: een wereld met met minder goyim is een betere wereld.  ( De algemeen bewonderde Yuval Hariri schrijft het bijna openlijk !)

7) Uiteraard wordt alles op indirecte wijze gedaan.  "By way of deception, thou shalt make war" is het motto van de Mossad. 

Een deel zal worden gedood door ongelukkig toeval ( een virus hier, een hongersnood daar, een burgeroorlog links, een atoombom rechts )  en geen enkele journalist zal begrijpen dat het geen toeval was, maar dat er opzet in het spel is. En àls hij het wèl begrijpt zal  hij het NOOIT  durven schrijven. 


 --------------

U denkt misschien:

Ja, maar daar zijn we toch zelf bij ! 

Wij zien toch ook wel wat er gebeurt en kunnen dat toch stoppen ! 

Nee, dat kunnen we niet, want de Massa-media kunnen ons wijs maken dat sneeuw zwart is en niet wit. (1)  

We hebben geen enkel idee van het verleden (2), noch van het heden (3), en dus moeten we beseffen dat we met geen mogelijkheid iets zinnigs over onze nabije toekomst kunnen zeggen.  


Deel 2:  Wij hebben geen idee over de feiten in de echte wereld. 

Hierboven deed ik drie korte beweringen: 

(1) de Massa-media kunnen ons wijs maken dat sneeuw zwart is en niet wit

(2) We hebben geen enkel idee van het verleden

(3)  We hebben geen enkel idee van het heden.


Ik ga die drie beweringen kort 'onderbouwen' .

(1) de Massa-media kunnen ons wijs maken dat sneeuw zwart is en niet wit.

De overgrote meerderheid van de Westerlingen denkt dat het Westen 'beter' is dan de rest van de wereld.

In Neurenberg werd een belangrijk criterium vastgelegd:  

= Een land dat uit agressie een oorlogshandeling begint is schuldig.  

= Elk land heeft het recht zich (met geweld ) te verdedigen. 

En wat blijkt? 

Amerika overtrad meer dan 100 maal de 'Code van Neurenberg'.  We bombardeerden 33 landen die ons niet bedreigden.  We verdreven 70 maal hun leiders, niet om die volken te bevrijden, maar om de bezittingen van hun landen te kunnen roven. 

William Blum heeft alles geïnventariseeerd. ( zie ook blog 1331)

De Media maken ons wijs dat we onschuldig zijn als witte sneeuw, maar we zijn zwart als de duivel.

Vrijwel elke oorlog die de wereld sinds 1945 heeft gekend is door de VS of door Israel uitgelokt  of  men heeft een vredes-overeenkomst  geblokkeerd. Ook dat is volledig tegengesteld aan de Code van neurenberg.

 

(2) We hebben geen enkel idee van het verleden.

Enige voorbeelden hiervan:

1)  Ron Unz heeft vastgesteld dat alle grote Amerikaanse historici van voor 1940 een veel neutraler verhaal over Hitler en WO2 schreven dan het verhaal dat wij nu allemaal in ons hoofd hebben. Maar deze grote Historici zijn zwart gemaakt,. uit academia verdreven en vervangen door 'historici' die een narrative verkondigden. 

2) Churchill, Eisenhower en De Gaulle schreven samen 7000 pagina's over WO2. Nergens komen we het woord gaskamer tegen.   

3) Elie Wiesel en Primo Levie  overleefden Auschwitz en schreven er over. Nergens schrijven ze over gaskamers.  

4) De joodse onderzoeker David Cole onderzocht Auschwitz en interviewde de direkteur dr Frantisek Pieper.   Pieper vertelt eerst  allerlei leugens, maar herroept noodgedwogen zijn eerdere uitspraken en geeft toe: wat we nu zien is na de oorlog gebouwd.

5) Veel joden geloven de woorden van de Talmud, waar die zegt:  Ooit komt het volk weer terug in Israel, maar wel met 6 miljoen mensen minder.  Daarom lezen we al  in veel Amerikaanse kranten van 1880-1900 dat de pogroms in Rusland mogelijk wel 6 miljoen doden hebben veroorzaakt.  Het getal is heilig. 

6) Solzhenytsin schrijft: de joodse gevangenen in de Gulag hadden niet veel om handen ( ze waren zogenaamd niet in staat om te werken)  en hebben een onderzoek gedaan naar hoeveel joden er door pogroms zijn gestorven tussen 1880 en 1900.  Ze kwamen op 6000  doden. 

7) David Cole:   In 1945 waren er joodse getuigenissen over gaskamers in het kamp waar ze in hadden gezeteten. De Amerikanen hebben alle 18 concentratiekampen onderzoecht en vonden geen spoor van gaskamers.   Maar 6 kampen konden ze niet onderzoeken, want die lagen in Russisch gebied.  Dat zijn de kampen waarvan we nu allemaal 'weten'  dat er gaskamers waren:  Auschwitz, Chelmo, Sobibor, Treblinka, Belzec, Majdanek.  Eén van de vragen is: waar zijn de overblijfselen van de 6 miljoen lijken gebleven?  (Zie: Prof Dalton: Debating the Holocaust).  

8) Er zijn veel joden die ernstig twijfelen aan de moord op miljoenen joden door de Nazi's:  David Cole,  Ron Unz,  Gerard Menuhin etc. 

Het is geen toeval dat de Holocaust tot 1960 een onbekend fenomeen was, want toen waren de joden nog geen baas over de Media. ( Bankier Merryll Lynch nam tot 1963 geen joden aan als personeel...) Naarmate de joodse macht over de Media groeide,  groeide ook het 'gewicht'  van de Holocaust. Mensen die geboren zijn na 1990 hebben allemaal  'de Holocaust' als eerste en dominante associatie bij WO2.  Tot 1960 as er helemaal niemand die wist wat  'de holocaust' zou  kunnen betekenen.  

Mijn conclusie:   Wij hebben geen enkel idee van wat er in het recente verleden is gebeurd.  Geen flauw idee.  Het enige dat we kennen is het 'Narrative' dat op dit moment dominant is.

    

(3)  We hebben geen enkel idee van het heden.

Op dit blog is veel geschreven over de vele manieren waarop Rusland is aangevallen door Het Westen. Tussen 1990 en 2000 werd het land kaal geplukt door oligarchen met westerse connecties.  Al vanaf 1992 is duidelijk dat de VS Rusland wil vernietigen, zoals ze zelf vaak zeiden en schreven :  Cheney, Wolfowitz, Brzezinsky, PNAC Report. 

Maar  ze zeiden het niet alleen, ze déden het ook: Yugoslavië, Chechenië,  Georgië, Oekraiene (2004, 2013-14, 2014-22). 

Al die Weswterse aanvallen en verniewtigingsdrang is in onze media niet te rus te vinden.  Wij horen elke dag over een mannetje in het Kremlin dat heel agressief en gevaarlijk zou zijn.  Nooit is daar een gedegen onderbouwing bij, altijd een paar misleidende quotes die uit hun verband zijn gerukt. 

Zie ook blog 1331 in het tweede deel:  40 punten.


 Deel 3: De manier waarop ze het doen. 

( Dit wordt later geschreven. Het volk wordt geprezen, en dan geloven we het al snel. ( Wij zijn de beteren. De andeer volken zijn primitief, hun leiders slecht) . Bij ons is vrijheid.  Hier ga je niet de gevangenis in. Daar wel.   Zij zijn terroristen, en wij moeten hebn bestrijden. 

Limited hangout: Israel wordt bekritiseerd , maar ook verdedigd. De oppervlakkige Israel supporter ergert zich aan de Israel -kritiek.  

Maar Israel en de Palestijnen zijn zo klein en op wereldschaal zo onbelangrijk, dat je klan zeggen dat het een afleidings-manoievre is. 'De Macht'  in de wereld is ion joodse handen.  Alleen Rusland en China kunnen er iets tegen doen. De  rest wacht af, want als Het Westen  de strijd wint, zal de straf zeer hoog zijn voro hen die partij kozen voor Rusland ( en China.  Misschien is zelfs China nog afwachtend... ) 




 


68 comments:

  1. Op zondag 9 oktober ( morgen) om 1800 uur is er een streaming van een documentaire die door Laurent Guyenot is gemaakt.

    Zie:
    https://noliesradio.org/

    Je moet een donatie geven, en dan krijg je de passwords om te kunnen kijken naar de stream.

    Inhoud:
    Hier volgt een korte beschrijving van het thema van de film.

    Er zijn vandaag de dag twee belangrijke afwijkende theorieën over 9/11. De meest verbreide theorie beschuldigt de Amerikaanse regering, of machtige elementen binnen de regering, ervan een false-flag operatie te hebben opgezet om imperialistische of neokolonialistische oorlogen te rechtvaardigen, die al sinds de jaren negentig geprogrammeerd zijn.

    Een andere theorie, die minder bekend is bij het westerse publiek, beschuldigt een zionistisch netwerk dat vanuit de Verenigde Staten opereert, met als doel Amerika in oorlogen tegen de vijanden van Israël te leiden.
    Deze twee theorieën kunnen gemakshalve worden aangeduid als de "Inside Job"-theorie en de "Mossad Job"-theorie.

    In deze film zullen wij de argumenten samenvatten van de "Mossad Job" theorie, die gestaag terrein heeft gewonnen sinds Alan Sabrosky, een professor aan de Amerikaanse militaire academie, in 2011 in een artikel zijn overtuiging uitsprak dat de aanslagen van 11 september (en ik citeer) "een klassieke door de Mossad georkestreerde operatie" waren.

    ReplyDelete
  2. Ik ga ondertussen door met berichtgeving over de SMO/Oorlog in Oekraïne: 8 oktober 2022 is niet goed begonnen voor de RF: de brug naar de Krim is opgeblazen. 2 Van de 4 rijstroken onbruikbaar. Spoorlijn nog wel intact.
    Klik op 'context' en naar beneden scrollen voor de rest van het verslag. De RF heeft beloofd, dat geen enkele brug in de Oekraïne intact zal blijven.

    Ondertussen krijgen we uit UA berichten, dat Starlink (internet van EM) steeds meer uitvalt. Een gevolg van de ruzie tussen EM en Zé?. In ieder geval rijzen de problemen tussen de onderdelen van de UAF.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ook PE bevestigt, dat de spoorweg over de brug vanavond om 20:00 weer op de rails is.

      Delete
    2. Verjaardagskadootje van Otanistan aan V.V. Poetin. (Hij is vandaag jarig).

      Delete
    3. Beide links in het eerste bericht komen uit op hetzelfde bericht (over Starlink).

      Ondertussen heeft Kiev (indirect) de aanslag opgeëist:

      [Crimean Bridge explosion 'just the beginning,’ Ukraine warns ], bron: https://swentr.site/russia/564276-crimean-bridge-explosion-just-beginning-ukraine/

      Een beetje dom want nu kan het L.I. de psy-op van de 'wanhopige Putin die zijn eigen infrastructuur opblaast omdat zijn leger niet in staat is het Ukr. leger te verslaan' niet voortzetten. Iets wat ze wel nodig hebben voor a. het moreel en b. steun van de bevolking in het westen om de oorlog voort te zetten, zeker als ze actief betrokken willen raken en c. om de bevolking in Rusland te demoraliseren (of in ieder geval een poging daartoe). Ik vermoed dat deze actie het tegenovergestelde bereikt in Rusland.


      [(Hij is vandaag jarig).]

      Nee, gister.

      Delete
    4. [Beide links in het eerste bericht komen uit op hetzelfde bericht]
      Klopt, foutje van mij. Dit is de goede link.

      Delete
    5. [Dit is de goede link.]

      Dank.

      Delete
    6. [dat Starlink (internet van EM) steeds meer uitvalt]
      Dit kan ook een oorzaak zijn: Storing van Russische zijde.

      Delete
    7. Toch wel heel opvallend: Hoe wist UA het van tevoren? Die postzegels zijn nu hun gewicht al in goud waard.

      Delete
    8. Interessant bericht over de Krim-brug: Een onbekende ingenieur -die van de schrijver een medaille mag krijgen- heeft e.e.a. voorzien en de constructie erop aangepast. Zodoende is maar een klein gedeelte ingestort en niet de complete brug.

      "Het autoverkeer op de Krimbrug werd om 16.00 uur hervat - tot nu toe in één richting, en alleen voor auto ' s en bussen. Vrachtschepen gaan voorlopig met veerboten, voor de periode van reparatie.
      Het werd interessant waarom het gebeurde, omdat de ochtendfoto ' s eruit zagen als een lokale apocalyps en de hele telegram-feed schijt van afschuw.

      En de oplossing bleek eenvoudig te zijn: iemand slim in de projectfase voorzag de installatie van twee afzonderlijke glijwimpers, die afhankelijk zijn van een enkele monolithische 12-poolstructuur, maar ook afzonderlijk. Dat wil zeggen, in geval van ondermijning van één zweep, blijft de tweede intact volgens de machtselementen. Dus een ingenieur die ons onbekend is, moet een medaille krijgen "voor het redden van de logistiek van de Krim" of "voor de technologische stabiliteit van een strategische structuur." Een stapelmonoliet kan waarschijnlijk alleen door een nucleaire explosie worden ingenomen, maar de meer fragiele wimpers bleken onafhankelijk van elkaar te zijn. En het verkeer op de tweede van hen hervatte bijna onmiddellijk.
      (foto ter illustratie van de receptie-genomen aan het begin van de bouw van de brug)".

      Delete
  3. Niemands Knegt vandaag op twatter:

    [De VS EISEN dat de EU eindelijk, en het liefst zo snel mogelijk, geld overmaakt aan Oekraïne, zodat dit land de door de VS geleverde wapens kan betalen...

    Ik ben eigenlijk volkomen sprakeloos...]

    [De Amerikanen hebben de EU na de 2e WO via Bretton Woods/Marshallplan/door VS geïnitieerde oprichting EEG, totaal vastgeketend…

    En nog steeds zien ze in de EU de ketenen waaraan zij vastzitten niet en hobbelen nog steeds als gedrogeerde ratten achter de rattenvanger aan...]

    bron: https://twitter.com/NiemandsKnegt/status/1578730043945422849 (met link naar bericht waar Niemands Knegt naar verwijst)

    ReplyDelete
    Replies
    1. [En nog steeds zien ze in de EU de ketenen waaraan zij vastzitten niet en hobbelen nog steeds als gedrogeerde ratten achter de rattenvanger aan...]
      Tuurlijk wel. Maar als ze niet doen wat er wordt gezegd, gaan er dossiers open en kunnen ze naar hun dikbetaalde luizenbaantje fluiten. Zie Arib. Of ze krijgen een 'hartaanval' 'autoongeval' of een verkeerde 'vaccinatie'.

      Delete
    2. Het ging mij meer om de eerste twat, de tweede heb ik er voor de volledigheid bij gezet.

      Delete
  4. Rutte wordt op twatter (na het zoveelste dreigement richting Putin en Rusland) 'afgebrand', vrijwel geen positieve, steunende reacties. Tevens wijst iemand erop dat het strafbaar is wat hij doet:

    [Wetboek van Strafrecht:

    Artikel 100
    Met gevangenisstraf van ten hoogste tien jaren of geldboete van de vijfde categorie wordt gestraft:

    1 hij die, in geval van een oorlog waarin Nederland niet betrokken is, opzettelijk enige handeling verricht waardoor het gevaar ontstaat dat de staat in een oorlog wordt betrokken, of enig van regeringswege gegeven en bekendgemaakt bijzonder voorschrift tot handhaving van het niet deelnemen aan de oorlog opzettelijk overtreedt;

    2 hij die, in tijd van oorlog, enig voorschrift van regeringswege in het belang van de veiligheid van de staat gegeven en bekendgemaakt, opzettelijk overtreedt.]

    bron: http://www.wetboek-online.nl/wet/Wetboek%20van%20Strafrecht/100.html

    Volgens mij is het aan de Tweede Kamer te bepalen of Nederland ten oorlog trekt of niet. Kan iemand mij een besluit hiertoe leveren? Zo niet dan lijkt het me dat Rutte inderdaad strafbaar bezig is.

    ReplyDelete
  5. [Death toll of Crimean Bridge blast revealed

    A preliminary investigation shows that three people were killed as a result of the explosion ], bron: https://swentr.site/russia/564293-death-toll-crimean-bridge/

    Uit het artikel:

    [Ukraine has stopped short of claiming responsibility for the explosion, but an aide to President Vladimir Zelensky, Mikhail Podoliak, warned on Twitter that what happened on Saturday was “just the beginning.”]

    ReplyDelete
  6. [ ‘General Armageddon’ to lead Russian forces in Ukraine

    Sergey Surovikin, a Syria campaign veteran, will take command of all operations, the Defense Ministry said ], bron: https://swentr.site/russia/564299-general-surovikin-russia-ukraine-command/

    Uit het artikel:

    [According to various media reports, Surovikin was given the nickname ‘General Armageddon’ by his colleagues, citing his hardline and unorthodox approach to military operations. ]

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hier wat wapenfeiten van deze Generaal. Ziet er veelbelovend uit voor de RF en als Oekraïner zou ik heeeel diep in mijn schuttersputje kruipen. Niet dat dat helpt, maar voor het gevoel, hé.

      Delete
    2. Nog meer feiten over deze man:
      "Surovikin’s nickname within the Russian Armed Forces is Cannibal"; "We noticed that his approach was rather “go big or go home” — huge aerial bombardments were his thing". Dat laatste heeft hij -m.i.- wel van het PLI afgekeken, gezien de vernietiging in Irak.

      Delete
    3. Het lijkt mij een teken aan de wand.

      Delete
    4. Zo'n houwdegen hebben we nodig!

      Delete
    5. Hij wordt uiteraard gedemoniseerd. Maar Aleppo is in wederopbouw, de Syriers zijn dankbaar. Wat anders te doen met terroristen, jihadis en nu nazis + Nato huurlingen??

      Delete
    6. [Hij wordt uiteraard gedemoniseerd.]

      Niet zoals ik het door mij geplaatste RT artikel lees, het is meer bewondering voor de man wat daaruit spreekt.

      Delete
  7. Jacques Baud zet alles weer even op een rijtje m.b.t. de SMO/Oorlog in de Oekraïne en geeft verhelderende inzichten in zaken, die anders zijn gelopen dan we dachten.

    ReplyDelete
  8. In het vorig blog had ik het over vrijwillig vaccineren. Hier is iemand die dat zegt.
    De persoon van dát T-kanaal heeft ook een interessante website met veel onderwerpen. Even kijken dus...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Grappig: Beer steelt snoep -hij kan nu eenmaal niet betalen- en gooit niets om. BLM daarentegen maakt er een enorme puinhoop van ...

      Delete
  9. [Kiev amasses troops on Donbass border – official

    Ukraine has sent a lot of manpower and hardware to the area, the LPR’s head representative in Moscow has warned ], bron: https://swentr.site/russia/564289-ukraine-lugansk-troops-miroshnik/

    ReplyDelete
  10. Over de Machtigen.
    https://www.unz.com/aanglin/jew-zuckerberg-powerless-victim-blocks-kanyes-account-deletes-posts-to-prove-jews-are-not-powerful/

    Dus: Kanye West heeft gezegd dat de joden heel veel macht hebben.
    Zuckerberg heeft Kanye van Facebook gegooid.

    En nou schrijft Elon Musk: " Kom maar lekker terug op mijn Twitter, Kanye."


    Waauw !!
    DIT is de kern van de 'strijd om de wereld' die nu gaande is.

    ReplyDelete
  11. [Massive wave of missile attacks reported across Ukraine

    President Zelensky confirmed that multiple cities across the nation were targeted by Russian strikes], bron: https://swentr.site/russia/564374-massive-wave-missile-attacks-ukraine/

    ReplyDelete
    Replies
    1. En zo ziet het eruit. Je hoort de brokstukken op de auto vallen.
      Bijschrift: "En zo zag de aankomst bij de infrastructuurfaciliteit in Dnepropetrovsk eruit
      Het luchtalarm begon pas te klinken na een explosie in een infrastructuurfaciliteit in de stad. Er is nog steeds licht in de stad, dus het is waarschijnlijk dat de stakingen werden toegebracht aan de pakhuizen met wapens."

      Delete
  12. Dit is ook een vreemd verhaal (artikel van gister):

    [Ukraine blows up border bridges with Belarus – Minsk

    The move comes a day after Belarus accused Ukraine of plotting a strike on its territory], bron: https://swentr.site/russia/564362-ukraine-blows-bridges-belarus/

    ReplyDelete
  13. Het lijkt erop dat de handschoenen uit zijn:

    [Putin promises ‘tough’ response to Ukraine’s ‘terrorism’

    The Russian president confirmed launching massive strikes on Ukrainian energy infrastructure after the Crimean Bridge explosion], bron: https://swentr.site/russia/564385-putin-promises-response-ukraine-terrorism/

    Oftewel het 'visitekaartje' van generaal Surovikin.

    ReplyDelete
  14. Bild (een vreselijke site) meldt dat ook het Duitse consulaat in Kiev getroffen is:

    [Auch deutsches Konsulat in Kiew getroffen], bron: https://www.bild.de/politik/2022/politik/ukraine-krieg-deutsches-konsulat-in-kiew-von-russen-raketen-getroffen-81572388.bild.html

    Geen idee of het waar is, heb nog geen bevestiging via RT gevonden.

    RT meldt wel het volgende:

    [Russian MOD comments on results of strikes in Ukraine

    The attack was a complete success and all targets were destroyed, the ministry has claimed], bron: https://swentr.site/russia/564398-russia-strikes-ukraine-successful-mod/

    Uit het artikel:

    [Speaking at a regular briefing, Lieutenant General Igor Konashenkov noted that Russia had used high-precision and long-range weapons to hit objects on Ukrainian territory, including “military command facilities, communications and energy systems.”

    “The goal of the strike has been achieved. All designated objects have been hit,” he noted.]

    en

    [His comments came hours after Russia struck multiple targets in Kiev, with the city’s Mayor Vitaly Klitschko claiming that “critical infrastructure” had been affected. The attack also apparently hit Vladimirskaya Street, where the main office of the Security Service of Ukraine (SBU) is based, according to Anton Gerashchenko, an adviser to the interior minister.]

    ReplyDelete
    Replies
    1. Er was ook sprake van een voltreffer op een gebouw van de EU, vlakbij een brug. De brug heeft het overleefd, maar het gebouw onder de brug niet. Brug was ook niet belangrijk, alleen voor voetgangers en fietsers.
      Verder is deze raketinslag de hele dag te zien geweest op CNN.
      Ook de foto van een afgebrand gebouw van het cosmetisch merk: Lamel. Die hadden zich nogal verkneukeld op de aanslag op de Krimbrug. Dit zijn dus de consequenties van dat misselijk gedrag ...

      Delete
    2. Ik zou nu eigenlijk -heel stiekem- in centraal Oekraïne willen zijn: Er moet nu een prachtige sterrenhemel te zien zijn. Geen enkele lichtvervuiling. Elk nadeel heeft zijn voordeel.

      Delete
    3. [Ik zou nu eigenlijk -heel stiekem- in centraal Oekraïne willen zijn: Er moet nu een prachtige sterrenhemel te zien zijn. Geen enkele lichtvervuiling. Elk nadeel heeft zijn voordeel.]

      Als US/GB en EU (NAVO) hun huidige beleid voortzetten, hoef je daar binnenkort niet voor naar Ukr., je kunt het dan vanuit je eigen huis aanschouwen.

      Delete
    4. [Geen idee of het waar is, heb nog geen bevestiging via RT gevonden.]
      Over RT gesproken: ik heb meerdere berichten over dit onderwerp gezien, los van elkaar. Maar wel goed om in het achterhoofd te houden.

      Delete
    5. [je kunt het dan vanuit je eigen huis aanschouwen.]
      Ik weet bijna 100% zeker, dat dat hier niet gaat gebeuren. De lampjes blijven aan, die totale ontwrichting die dat anders zal veroorzaken, kunnen ze niet aan.

      Delete
    6. [Ik weet bijna 100% zeker, dat dat hier niet gaat gebeuren. De lampjes blijven aan, die totale ontwrichting die dat anders zal veroorzaken, kunnen ze niet aan.]

      Ik doelde op bezoekjes zoals Ukr sinds afgelopen maandag ontvangt. De idiots in charge hier in het westen sturen daar nl op aan.

      Delete
    7. [Over RT gesproken: ik heb meerdere berichten over dit onderwerp gezien, los van elkaar. Maar wel goed om in het achterhoofd te houden.]

      Ik alleen bij The Saker. Tot nu toe vind ik ze niet (ook niet subtiel) pro westen en/of pro Ukr. Er zullen best LI cheerleaders werken (die zitten (nu nog) overal) maar die hebben niet de overhand.

      [Not one reporting shows Russia on a positive light. All are negative and show either Ukraine as victim of “Russian bullying” or a “Ukraine winning over weak Russian military”.]

      Slaat deze zin op RT of op de Chinese media waar over gesproken wordt? Dat is me niet duidelijk.

      Delete
  15. Het zou zo maar kunnen, dat de nieuwe generaal, in samenwerking met Poetin en Lukashenko van Belarus de coke-clown een kunstje flikken: Dreigen, dat Belarus een inval pleegt, waardoor de coke-clown troepen moet samentrekken ter bescherming van Kiev. Daardoor kan hij niet aanvallen in het zuiden van UA.
    En als de troepen bij Kiev klaar staan, dan lekker NIET invallen.

    ReplyDelete
  16. De aandelen van Philips zijn 70% gezakt sinds begin 2021.
    Er zijn kleine schuim-stukjes die los laten bij apneu-apparaten.
    Kost al een paar miljaard nu...

    Als beroeps "conspiracy-hypothesen -bedenker" vraag ik me dan af:

    1) Kan Nederland ook een boete opleggen aan een Amerikaans bedrijf ( bijv. aan Pfizer als hun vaccins gebreken vertonen ? Ik denk aan minstens 20 miljard boete, in die orde).

    2) Waarop is het recht gebaseerd dat de Amerikanen dit kunnen doen?

    3) Is er vast te stellen hoeveel menselijk leed er in totaal is veroorzaakt? ( M a w: Is die 2 miljard proportioneel? Is er 1 dode gevallen? )

    4) Zou het kunnen dat er een Amerikaans bedrijf is dat de markt in apneu-apparaten nu met succes in handen heeft gekregen ?

    5) Zijn er meer Philips-produkten waar de Amerikanen met begerige ogen naar kijken? M a w: heeft Amerika belang bij de ondergang van Philips?

    ---
    NB: In dezelfde trand: Hoe blij zijn ze bij Albert Heijn dat de grote baas van Jumbo zich heeft ingelaten met een randfiguur?

    1) Hoeveel van die randfiguren zitten er elke zondag in de bussiness cabines bij het voetbal?
    M a w: hoe fout was het van Fritsie om met deze populaire sport-promotor samen te werken?
    (En van het een komt het ander... je raakt bevriend, je krijgt sympathie, je wil hem niet teleur stellen , dus je doet een shady deal met hem... om hem te pleasen. Niet omdat je er zelf jouw bezit met 0,00001 % mee wil verhogen, natuurlijk).

    Zou Albert Heijn mensen in dienst hebben die deze scenario's in elkaar draaien, en vervolgens uitvoeren?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belangrijk nieuws aan het mens-tegen-BP*-front: Duitsland heeft Covid-19 van de lijst besmettelijke ziekten afgevoerd. Alle maatregelen kunnen vervallen, totdat het PLI weer een andere ziekte ontwikkelt middels hun laboratoriums.

      * Big Pharma

      Delete
    2. @G.B., ben benieuwd of Nederland - net zoals bij het instellen van de maatregelen - volgt. Het loopt (vanuit overheidsstandpunt) niet goed met de vaccinatie campagne (meerderheid 70 plussers schijnt vaccinatie nog niet gehaald te hebben) dus afvoeren van de A-lijst zou terugtrekking met stille trom en zonder (heel veel) gezichtsverlies mogelijk maken.

      Delete
    3. [Hoe blij zijn ze bij Albert Heijn dat de grote baas van Jumbo zich heeft ingelaten met een randfiguur? ]

      Tot nu toe heeft het de winkelketen niet geschaad dus ik zie (nog) niet in waarom ze bij AH blij moeten zijn met die situatie. Verder vermoed ik dat de top van AH zich in dezelfde kringen beweegt dus zij kunnen morgen of overmorgen in dezelfde situatie terecht komen.

      Delete
    4. [Tot nu toe heeft het de winkelketen niet geschaad ]

      Frits is niet meer de ( natuurlijke, onbetwiste ) leider. Dat schaadt het bedrijf.
      ( Verdeeldheid. naijver. jalouzie. Etc)

      Er is nu een vlekje aan: dat schaadt het bedrijf.
      Wil Jumbo zich bij ons vestigen? Maar willen wij dat wel ?

      [ Verder vermoed ik dat de top van AH zich in dezelfde kringen beweegt dus zij kunnen morgen of overmorgen in dezelfde situatie terecht komen. ]
      En wie is dan die ene onbetwiste Leider van de AH ?
      Kent iemand hem?
      Zou het iemand iets uitmaken als hij fraude pleegt?

      Ik weet dat destijds Verhoeven een charismatisch en heel bekend leider van AH was.
      Hij maakte grote fouten.
      AH ging op een haar na ten onder.

      Delete
    5. [Er is nu een vlekje aan: dat schaadt het bedrijf.]

      Welnee, de gemiddelde persoon die daar winkelt, kende de man niet en is het incident waarschijnlijk al lang vergeten. Het is iets wat speelde in zijn persoonlijke leven en buiten het bedrijf stond. Of dat nu wel of niet zo is, de familie heeft het op die manier kunnen spelen en de schade beperkt.


      [Wil Jumbo zich bij ons vestigen? Maar willen wij dat wel ? ]

      Wie gaat daar over? Wie zijn die "wij"?


      [En wie is dan die ene onbetwiste Leider van de AH ?
      Kent iemand hem? ]

      Was van Eerd de enige onbetwiste Leider? En zo ja, kende het winkelende jumbo publiek die man? Als je een willekeurige klant had gevraagd wie de Enige Onbetwiste Leider van Jumbo was, had je dan antwoord gekregen? En zo ja, het juiste antwoord?


      [Ik weet dat destijds Verhoeven een charismatisch en heel bekend leider van AH was.
      Hij maakte grote fouten.
      AH ging op een haar na ten onder. ]

      Dan zullen dan fouten in de bedrijfsvoering geweest zijn. Dat risico loopt een bedrijf altijd. Ik weet trouwens niet wanneer die Verhoeven de leider van AH was maar ik ken de man totaal niet.

      Delete
    6. Wil Jumbo zich bij ons vestigen? Maar willen wij dat wel ?
      Wie maakt zich daar druk om? 4 croassantjes voor een E, lekkere diepvriespizza, goede bevoorrading en vriendelijk personeel. Als het dichtbij is (hun grillkip is niet te vreten overigens).

      Delete
    7. Dat soort consideraties vind ik erg woke,,,,

      Delete
    8. Als jullie me niet willen begrijpen, dan laat ik het hierbij.

      Delete
    9. @JV, luister het (ongeveer) laatste half uur van deze podcast: https://www.youtube.com/watch?v=zq-pmRHWpno

      daar wordt uitgelegd hoe een en ander werkt, dat al die families zich in hetzelfde circuit bevinden en dat het bedrijf het probleemloos zal overleven. Waarschijnlijk heeft Van Eerd iets gedaan wat het betreffende kartel niet zint en heeft hij een tik op de vingers gekregen. Het is o.a. Van der Valk ook overkomen.

      Delete
  17. Maria Zakharova geeft (kuch)'journalisten' onder uit de zak. Woow!
    Chick met hele harde stalen ballen, die niet op haar mondje is gevallen. Iedere domme vraag van een 'journalist' wordt keihard de grond ingestampt. Dat zie ik die meid in Washington (PLI) nog niet doen, in de verste verte niet.

    Lees & geniet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Een of andere dumbo-ex-generaal van het PLI vertelde een paar dagen geleden, dat de RF 'uitgeput' begint te raken met wapens e.d.
      Hier een overzicht van voorraden van beide tegenstanders. Het spreekt voor zichzelf. De ex-generaal mag worden afgevoerd naar de €1,00-bak van leugens, bedrog, sprookjes & verzinsels.

      Delete
  18. Scoren voor open doel van de RF: Alle -ahum- uitverkorenen oproepen voor militaire dienst. Zij die een israelisch paspoort hebben, 'vluchten' ws naar Israel. Die Russische paspoorten mag je dan intrekken, zal vast wel een wetje voor zijn. Zij die dat niet kunnen zet je vooraan in het front.
    En daarna komt er niet 1 meer binnen, anders dan als toerist.
    Opgeruimd staat netjes.

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Israël is dienstplicht voor zowel mannen als vrouwen verplicht.............................

      Delete
  19. k heb een reactie geschreven op een redactioneel commentaar op de NRC.

    https://www.nrc.nl/nieuws/2022/10/11/buigen-voor-de-oorlogsmisdaden-van-poetin-is-geen-optie-a4144700

    Al sinds 1992 zijn de Amerikanen van plan om Rusland kapot te maken. Dick Cheney zei het (lees Robert Gates’ autobiografie). De Wolfowitz-doctrine bepleitte het. Brzezinsky schreef dat Oekraïne los gemaakt moest worden van de RF. De PNAC denktank die beschreef in haar rapport (98 pagina’s) in 1999 op pagina 67 dat er een soort Pearl Harbor (= 911) moest komen om alle oorlogen te kunnen voeren ze wilden voeren. En op pagina 78 lezen we dat ze gecharmeerd zijn van biologische oorlogsvoering, àls je er bepaalde rassen harder mee kan treffen.
    In 2004 was er de kleuren revolutie in Kiev en in 2013 werd alles in gereedheid gebracht om ‘De Maidan Revolte’ in de stijgers te zetten. Soldaten werden getraind, 3 TV stations werden opgericht, Yanukovich werd naar de EU gelokt en kreeg toen (volgens plan) het deksel op de neus, zodat het volk woedend was. Het was allemaal goed voorbereid. Mevrouw Nuland wist in januari al wie er in februari - na de staatsgreep - president van Oekraine moest worden (“Yats” en niet ‘Klitsch” en niet Tiagnybok). Zelensky werd gekozen omdat hij vrede met de Donbass beloofde, maar uiteraard was het kiezersvolk in een val gelopen: de VS was al lang bezig om Azov op te tuigen. Dit zijn jonge ‘unwitting assets’: lui die niet weten voor welke agenda ze echt vechten.
    Volgens generaal Jacques Baud (VN, Zwitserland, Oekraine) is de oorlog op 16 februari ‘22 door de Oekraine begonnen, omdat men toen het aantal aanslagen op de Donbass burgers enorm opschroefde: van 50 per dag naar 1400 per dag. (OVSE gegevens). Vele loopgraven waren gegraaven en 70.000 soldaten lagen klaar. Er kon elk moment een aanval vanuit Oekraine beginnen. Al eerder wilde Zelensky een kernwapen gaan maken en hij zou de Krim gaan heroveren en het Aegis raket systeem zou hij ook graag bij hem installeren.
    Amerika wist zéker dat Putin als eerste zou aanvallen, want “als oorlog onvermijdelijk is, dan moet je als eerste toeslaan”, zo heeft Putin meermaals gezegd. En hij zegt àltijd wat hij gaat doen. Een pre-emptive strike heeft militair voordeel voor Rusland, maar is publicitair voor de VS natuurlijk goud waard: nu kon men elke westerling wijs maken dat Putin de agressor was. De VS heeft trouwens Irak ook als eerste aangevallen, want dat mag bij een imminente dreiging. Alleen was de ‘imminente dreiging’ toen uit de duim van Colin Powell gezogen, waarin hij eerst was verstopt door de CIA.
    In de Donbass was die imminente dreiging wèl reëel: jarenlange verklaringen (zie boven), regime changes, bewapening, 14000 Donbass doden, raket-lanceer platformen, einde aan ABM verdrag en INF verdrag, etc etc.

    ReplyDelete
  20. Vervolg: mijn mail naar de NRC redactie.

    Even een stap terug om het geheel moreel te duiden:
    In Neurenberg-1945 werd bepaald dat het land dat met agressie begint of agressie uitlokt, de echte boosdoener is. De Bad Guy.
    Wie zich verdedigt of bij een ware imminente dreiging als eerste de wapens grijpt is niet boosaardig: elk volk heeft zich in het verleden moeten verdedigen tegen agressors. Zulk geweld is legitiem. Zonder zulk geweld kan een volk nooit overleven.
    Hoe zit het nu met de VS ?
    Historicus William Blum heeft een lange lijst gemaakt met “Agressie door de VS gepleegd”, na 1945. Ze hebben op 33 landen met bommen gegooid. Ze hebben in totaal 53 maal de wettige regering van een land verdreven. En 21 pogingen tot Regime Change mislukten. In geen van deze 107 gevallen was er gevaar voor de VS. Elke keer was de VS de Agressor.
    Maar voor onze media is Amerika àltijd de Good Guy. Al haar slachtoffers zijn de slechteriken. Welk land ze ook vernietigen: het is altijd in het algemeen belang.
    Onze media zijn als een rechter die een verdachte vrij spreekt die al 107 verkrachtingen heeft gepleegd…
    Putin heeft nooit een agressie gepleegd. De CIA agent Graham Fuller heeft de opstand in Chechenië op touw gezet, om de olie naar het Westen te kunnen leiden.
    Saakashvili heeft eerst 147 burgers gedood in Tschinvali alvorens Putin hem tot de orde riep. Een EU onderzoek heeft dat bevestigd.
    De oorlog in Oekraïne is door het Westen op touw gezet: men weigerde pertinent om Minsk2 uit te voeren, en men weigerde om ‘Not one inch to the east’ te respecteren. Beide beloftes nakomen had gezorgd dat er geen oorlog kwam. Maar de Amerikanen willen die oorlog. Ze kunnen hem niet missen. Dus dreven ze hem door. Om hem dan te gebruiken om Europa zonder energie te zetten.
    Nòg een bewijs dat deze oorlog door de VS is geforceerd: op 30 maart ging Zelensky vrede sluiten met Rusland in Turkije. Amerika stuurde Boris Johnson en die verbood Zelensky om vrede te sluiten!
    Oude theorieën van MacKinder (het Wereld-eiland) maken duidelijk waar het om gaat: Als het duitse vernuft zich koppelt aan de Russische grondstoffen, dan staat de VS buiten spel. Of, zoals Biden en Nuland al zeiden: Àls Putin de Oekraïne binnen valt zullen we Europa zonder energie zetten.
    En omdat onze politici en onze journalisten geen enkel menselijk gevoel hebben voor hun landgenoten en zelfs niet voor hun eigen kinderen (ik kan het niet anders zien) , wordt Europa in chaos gestort.
    Ik ben benieuwd hoe de Neurenberg-rechters over onze politici en onze journalisten zouden oordelen. Maar misschien komen die tribunalen toch nog een keer, wie weet.
    Tulsi Gabbard heeft me vandaag weer wat hoop gegeven. Jeffrey Sachs, Tulsi Gabbard en zelfs Kanye West ( ‘Ye”) : de weerstand groeit. God zij dank.
    Gaat de Neocon-aanval dan toch mislukken?
    In Rusland maakten ze 60 miljoen slachtoffers.
    Hun geloof zegt hen dat er geen plaats is op deze aarde voor de ongelovigen.
    Nu kunnen ze 500 miljoen Europeanen uit de weg ruimen en Putin de schuld geven.
    Gaat het ze lukken? Er staat veel op het spel.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zeer uitgebreid en krachtig commentaar, hulde. Ik ben alleen bang, dat dit epistel nú al in dev/null ligt, helaas.

      Delete
    2. [Tulsi Gabbard heeft me vandaag weer wat hoop gegeven.]
      Tulsi Gabbard met korte verklaring.

      Delete
    3. [Nòg een bewijs dat deze oorlog door de VS is geforceerd: op 30 maart ging Zelensky vrede sluiten met Rusland in Turkije. Amerika stuurde Boris Johnson en die verbood Zelensky om vrede te sluiten! ]
      Bewijs.

      Delete
  21. href="https://youtu.be/ZP69jld8XAE">Speech van de president van de RF bij de tekening van de toetreding van 4 oblast's uit de Oekraïne.
    The Saker heeft 'm verder geduid. In de comments wordt deze link gegeven over de achtergrond van de 'oorlog'. Het is een hele kluif, maar dan weet je ook alles. Sluit mooi aan bij de post van @JV naar de nrc.

    ReplyDelete
  22. Kan het absurder? In het PLI altijd. Onderzoeker van de aanslag op NS en NS2 overleden na een bijensteek -kan gebeuren, nietwaar?- en een paar uur later gecremeerd!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Volgens een NL-fakt-tsjekker is het verhaal een verzinsel. En een fakt-tsjekker, vooral uit NL, heeft altijd gelijk, toch?

      Delete
  23. Commentaar uit MoA, in zijn geheel overgenomen, in 2 delen:

    A temporary departure from pure fact and reason to dabble a little in eschatology:

    Viewed from the Hossein's eschatological narrative, the entire series of events beginning 100 or more years ago to the present day has had one objective:

    To establish a Pax Khazaria - a rule of the 'State of Israel' over the Earth. For this Pax Khazaria to be implemented, the Pax Britannica and thereafter the Pax Americana had to be destroyed as well as the Russian Empire:

    1. Starting - in 1907 Britain & France ensnared Russia for help against the Ottoman Empire promising that if they win the war they will give Russia Constantinople.
    2. Background then: Russia was Orthodox Christian & a Czarist Monarchy
    3. Russian Army fighting in the first world war suffered the most losses, the brunt of the losses.
    4. Thanks to Russians, the West's allies were winning & the Ottoman empire was collapsing.
    5. As the Russian army was very close to Constantinople, British, French & other allies didn't want Russia to get Constantinople,
    6. So they used Russian Khazars initiated the Bolshevik Revolution which overtook the Russian Monarchy & executed the Czar's family.
    7. Russia lost their Monarchy & their leadership and Constantinole and their government which was replaced by communism later on.
    8. The Bolsheviks killed the Czar & his whole family, overtook Russian Monarchy leadership, which ended up taking Russia out of the war, Russians were no longer needed as the Ottomans were defeated.
    9. The Russian army had to stop in its tracks & could not get Constantinople.
    10. Bolshevism was created to destroy the Russian Orthodox Church, & the Soviet Union was born.
    11. For the next 60-70 years the Zionist created entity called Soviet Union waged war on religion in Russia & the other states it contained, waged war on the Russian Orthodox Church, killed the priests, closed down the monasteries, the churches & so on;
    12. Then Israel was created.
    13. Just after creation of Israel a huge number of Russian Khazars migrated to it.

    ReplyDelete
  24. deel 2:
    14. 6 years after Israel came into being Soviet Union handed Crimea to Ukraine region.
    15. Crimea was Russian territory, its population majority Russians.
    16. Crimea was given as a gift without auto-determination.
    17. The Russian navy is located in Crimea & there is a straight line from Crimea to Constantinople.
    18. Soviet Union decision makers did not bother to consult the Crimea population nor its Russian population which were a majority.
    19. The Soviet Union decision makers did worse by gifting to Ukraine the eastern part (Donbass) which was originally Russian. Why did they gift that land to Ukraine?
    20. The same people who created the Soviet Union & gifted Crimea now have a method by which they can cause Soviet Union to collapse.
    21. This method aka coloured revolution used in Venezuela, Egypt, Tunisia was also used to destabilise then breakdown the Soviet Union.
    22. Imran Hosein comment: it was the Zionists who brought down the Soviet Union. They brought down the Soviet Union because they didn't need it anymore.
    23. This will also happen to Saudi Arabia & Pakistan when they are not needed anymore. They will just be thrown to the dog having served them long enough.
    24. They brought down the Soviet Union so that Ukraine emerges as an independent state.
    25. Ukraine emerging as an independent state constitutes an existential threat to Russia - "the rope is around Russia's neck".
    26. After the collapse of the Soviet Union, the people of Ukraine still had the good sense of appointing a government that was pro-Russian.
    27. The Zionists after 2010 decided that it was time to use a colour revolution with street demonstrations to bring down the pro-Russian government & replace it with an anti Russian government.
    28. They have the money, they have people who they can use (Stepan Bandera Nazis) & special forces used as snipers to agitate, so they got what they wanted & a putsch was successful.
    29. If by Allah's kindness Putin had not intervened the new government in Ukraine would have joined NATO & Russia could not stop it.
    30. had Ukraine joined NATO, NATO would then send its armed forces including nuclear weapons & missiles into Ukraine.
    31. Then in NATO armed with nuclear weapons, Ukraine will pick a fight with Russia & ask it to vacate Crimea, shut down Russia naval base & the rope is now tightened around Russia's neck.
    32. Russia will withdraw its Black Sea fleet from Crimea. & Russia will no longer be a naval power.
    33. That was the Zionist Master Plan of the creation of Ukraine to degrade Russia from its naval power.
    34. But Allah planned & Allah's plan was successful. Crimea re-joined Russia through a referendum.
    35. Putin delivered the first defeat against the Zionist movement since it was established in its 100 years of existence.
    36. Putin thwarted the Zionist masterplan to use Ukraine to degrade Russia after Zionists dismantled the Soviet Union.

    Finally:

    According to Imran Hosein Zionists are working now to dismantle European Union as they did Soviet Union, also to dismantle United States so they remain as the only superpower in Israel with Jerusalem the World's Capital, this can only happen with a nuclear war.

    Posted by: Arch Bungle | Oct 13 2022 2:40 utc | 101

    ReplyDelete
    Replies
    1. [ 22. Imran Hosein comment: it was the Zionists who brought down the Soviet Union. They brought down the Soviet Union because they didn't need it anymore. ]

      Volgens Antony Sutton hadden de bankiers Trotsky gesteund om zo een competitor kwijt te zijn: communisme produceert niks.

      Maar voor de joden was het bolshevisme
      de manier om baas over het land te worden waar ze altijd 2e rang waren geweest. Tweee motieven, één doel.

      Na 1948 verloor Stalin het vertrouwen in zijn joodse metgezellen. Na de dood van Stalin verloren de joden de macht in Rusland. En ze vertrokken naar beter oorden.
      Daarna, jaren 70 en 80, dwong de wapenwedloop Rusland tot zulke hoge kosten, dat het niet vol te houden was. Er moest vernieuwing komen.... maar hoewel Gorby het goed bedoelde splitste Yeltsin zich af ( Yeltsin was al eens ijn de VS geweest, en dus mogelijk een asset... ) en zo viel hhet uiteen: einde USSR.

      Ik denk niet dat Amerikaanse joden werkelijk wilden dat Rusland kapot ging. Ze wisten dat communisme hun creatie was en hoopten misschien toch op die manier veel landen over te nemen: door ze communist te maken.
      ( Denk aan McCarthy: de joden in de VS waren fel pro communisme, ook in de jaren 50.)

      Delete