Sunday, May 01, 2022

1286 Amerika financiert Azov misdadigers. Eerst gebruikten ze Jihadi's. Nu nazi's als hun boots on the ground.

 Clayton Morris (van Redacted, een goed videokanaal op Youtube, dat ik deze week ontdekte)  legt in deze video het volgende uit: 

- Het MIC , de Wapenindustrie,  controleert en dicteert Het Congres.

- Elk jaar is er een ruim 2000 pagina dik overzicht van het geld dat naar 'Defensie' gaat.   

-  In 2018 stond daarin dat het geld NIET naar Azov mocht gaan. 

- Dat lijkt mooi, maar in 2015,  2016 en 2017 was deze regel met succes buiten het Defensie Plan  gehaald. 

Inmiddels weten we dat Azov niet één batallion is,  maar de kern van het hele Oekraiense leger. ZIJ bepalen wat al die 'soldaten' doen, want zij zijn meedogenloos naar hun eigen mede-soldaten toe.  Als die zich willen overgeven,  worden ze gedood. 



                                  =======================


Bij de Saker zien we een Checheense soldaat die op overtuigende wijze vertelt HOE Azov te werk gaat: 


25 april 2022

Zaur - Militair van Akhmat-Khadzhi Kadyrov's Regiment:

Het is mogelijk dat voordat ik hier kwam, ik de verhalen een beetje betwijfelde. Maar toen we de eerste gevangenen bevrijdden uit het huis, dat direct naast de Azovstal' [fabriek] lag, toen die gevangenen en burgers uit de kelders kwamen, omhelsden en kusten ze ons. En vertelden ons dat ze blij waren ons te zien. Ze huilden met tranen in hun ogen! Ik realiseerde me toen dat ik precies hiervoor... (emoties inhouden) ben gekomen, en  dat het nodig was. En ik twijfel er geen seconde  aan dat we het het juiste doen.



Ik herinner me dat moment, een fragment dat in mijn hoofd terecht kwam, toen we een huis bestormden waar veel burgers waren, en veel van diezelfde Azov-strijders. (Azov is een extremistische organisatie die verboden is op het grondgebied van de Russische Federatie). Een moeder met haar kind rent naar buiten, en wij kijken door een verrekijker. We kunnen niet stormen, we kunnen niet naar binnen, we kunnen niets doen. En dan schieten ze de moeder in de ruggengraat. De moeder valt... en wij schreeuwen naar het kind: "RUN!!! RENNEN!!!" van alle kanten. Het kind bevroor, niet begrijpend wat te doen. Aan de ene kant wil hij rennen, maar aan de andere kant wil hij zijn moeder helpen. En dan opeens wordt zijn hoofd, let wel, het HOOFD van dit kind, door dit tuig, dit kwaadaardige BEEST, neergeschoten. Op dat moment vergaten we allemaal plotseling wat dood betekent, we vergaten dat er sluipschutters konden zijn, we gingen er als een menigte op af ! We gooiden rookgranaten, zodat ze ons niet konden zien. We braken in en verscheurden alle [strijders] die binnen waren. We kwamen binnen, maar niet zomaar binnen. In de zin dat mensen hun leven opofferden. Veel ( van onze) soldaten hebben op dat moment hun leven opgeofferd. Maar wij gingen naar binnen en vervulden onze taak.

We gaven niets om ons leven toen we zagen dat het leven van een kind weg was. Toen we beseften dat dit geen mensen zijn, maar dieren, niets minder dan beesten, die zich kunnen veroorloven... een kind te doden. Dit zijn geen mensen. Daarom denk ik dat ik hier precies om de juiste reden terecht ben gekomen. En alles wat ik hier gedaan heb, heb ik gedaan voor deze mensen die hier wonen en die ons toelachen en omhelzen. Ze nemen zelfs het adres van waar ik woon, en van mijn andere medestrijders, ze willen naar ons vaderland komen en ons bedanken voor de bevrijding.

   ---------------

Het verhaal van deze Checheen toont alweer het bekende mechanisme:  Toon  bloed en puin en babies ( BPB) en alle remmen gaan los: mensen worden  woedend.  

Met BPB kun je elke oorlog beginnen, zelfs tegen het meest brave en goedmoedige volk. 

2 comments:

  1. In de ene helft van je artikelen krijgen de joden de schuld van veel dingen, en in artikelen als deze zijn nazi's de bullies. Hoe valt dat met elkaar te rijmen? Wat maakt het azov bataljon nazi's?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laat ik beginnen met te zeggen dat ik het niet eens ben met de connotatie van veel begrippen.
      Ik denk dat woorden met een vreselijk slechte bijklank vaak als wapen worden gebruikt.

      Het woord Nazi heeft een zeer slechte bijklank. Het is een wapen: wie 'Nazi ' genoemd wordt is per definitie slecht en onmenselijk.

      ik denk dat je dat moet onderzoeken: Was die groep echt heel slecht, of zijn ze de tegenstanders van een groep die later zeer machtig werd en baat heeft bij de slachtoffer-rol.
      Zo moet je eerst weten dat er grote vragen zijn bij het holocaust verhaal. Nietr dat er geen gaskamers waren , maar wel dat daar vermoedelijk nioet van die giganyische aantallen werden vermoord.
      Dat hele onderzoek wordt verboden. Dat zal niet voor niks zijn.
      --
      De Azov afficheert zichzelf als Nazi's .
      En het zijn zeker bulli's , of liever: z ze schieten met veel plezier vrouwen, kindern en soldaten dood. Zomaar.
      Ze verbranden mensen levend ( In Odessa).

      De joden zijn diegenen die het hele plan bedachten. En ze laten het moorden uitvoeren door nazi's en jihadi's.

      Hen vind ik dus veel gruwelijker dan de domme nazi;s en domme jihadi's.

      Kijk in mij 'mission statement'.

      Delete