Sunday, May 22, 2022

1295 De joodse Hasbara. Leugens leugens leugens. Door Larry Romanoff (joods).

Dit artikel stond vorige week op de site www.UNZ.com  van Ron Unz ( joods).

In de comments  gaf Romanoff zelf rebuttals,  en een van de reacties was:  Larry is joods.   Daarop gaf Romanoff geen reactie.  Ik ga er van uit dat hij joods is, maar dat het een prima mens is die het goede met alle mensen voor heeft, niet alleen met de elite van de joden. De lui die denken dat de aarde alleen van hèn is. 

En zo hoort het. 

Hier een formidabele lijst met Romanoff's artikelen: 

https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/english-blue-moon-of-shanghai-archive/

NB:  Dit artikel maakt wel duidelijk waarom  'ze' zo hun best doen om elke goy wijs te maken dat 'Samenzweringen'  echt NIET bestaan.  

Hasbara is voor mij gewoon een synoniem voor : samenzwering.                

-----

Dit artikel is pakweg 70 pagina's lang. 

Maar U kunt er delen uit lezen. 

En vergeet niet wat van de comments  (op UNZ)  te bekijken: Comments


De Joodse Hasbara in al zijn glorie.

Leugens, overal leugens

Door Larry Romanoff, 16 mei, 2022


 

Dit is het laatste deel 8 van een serie getiteld "Propaganda en de Media", waarvan de eerste 7 delen eerder werden gepubliceerd, en hier verkrijgbaar zijn: (1) De gehele serie zal nu worden gebundeld in een eBook in .pdf formaat, beschikbaar op bluemoonofshanghai.com (in de boeken sectie).

 

Dit is in de eerste plaats een artikel over leugens, over de mensen die ze vertellen, en over hun methoden om ze te vertellen. Dit essay, hoe lang het ook is, is slechts een korte inleiding tot slechts een klein aspect van dit onderwerp.

 

Canada en andere westerse landen hebben wat wij noemen "anti-haatwetten", wetgeving die bedoeld is om de verspreiding van haatdragende en racistische beschuldigingen tegen een ander volk te voorkomen, vooral als die waarschijnlijk zullen aanzetten tot negatieve of gewelddadige acties. Helaas lijken deze wetten, verordeningen en krantenredacties op een weinig rechtvaardige manier te worden toegepast, alleen bedoeld om kritiek op en verzet tegen Israël en de activiteiten van de Joden het zwijgen op te leggen, en nooit bedoeld om van toepassing te zijn op enig ander volk.

 

Ik maak die beschuldiging niet achteloos. Om een voorbeeld te geven: ongeveer in de tijd dat deze wetten werden uitgevaardigd, werd er een boek gepubliceerd met de titel "De hadj", dat enige bijval oogstte. Ik herinner me niet veel meer van de inhoud, maar één passage staat me nog helder voor de geest - een beschrijving van een Arabische vrouw die weliswaar aantrekkelijk was, maar van zo'n inferieur en primitief ras dat haar zuigeling blij was in zijn wiegje te liggen en zijn eigen uitwerpselen op te eten. Ik herinner me dat ik toen dacht dat als die passage over een Jood was geschreven, de hel zou zijn losgebarsten. Maar in het geval, niemand maakte een ophef en er gebeurde niets, althans niets dat onder mijn aandacht kwam. En vanaf dat moment heb ik nooit iets gezien dat mijn oorspronkelijke overtuiging veranderde dat deze wetten werden ingevoerd door felle joodse lobbydruk, alleen om ervoor te zorgen dat joden - en alleen joden - niet aan openbare kritiek zouden worden blootgesteld.

 

Ik denk dat ik op de trappen van het Canadese parlementsgebouw of het Amerikaanse Congresgebouw zou kunnen staan en roepen dat Arabieren allemaal krankzinnige terroristen zijn, primitieve nomaden, onmenselijke dieren die moeten worden uitgeroeid, en er zou niet veel gebeuren. In feite zijn de raciale vooroordelen in een groot deel van het Westen van dien aard dat ik er een medaille voor zou kunnen krijgen. Maar nogmaals, ik betwijfel ten zeerste dat er anti-haatwetten uit de kast zouden komen om de Arabieren tegen mijn hatelijke tirades te verdedigen. We kunnen alleen maar concluderen dat de anti-haatwetgeving bedoeld is om alleen de Joden tegen kritiek te beschermen, terwijl de Joden vrij zijn om straffeloos om het even welk volk te belasteren. En dat doen ze, meedogenloos, elke dag. De Joden wilden dat de wetten hen zouden beschermen tegen kritiek, maar die wetten beschermen niemand tegen de Joden.

 

Van alle mensen in de wereld die zouden moeten begrijpen wat het is om een volk zonder thuis te zijn, om te worden aangevallen, om uit hun huizen te worden verdreven, vaak met geweld, om alles te verliezen, inclusief hun leven, zouden het de Joden moeten zijn. Maar het lijden van de Joden kan niet erger zijn dan de tragedies die zij het Palestijnse volk elke dag aandoen. Het ongelooflijke onrecht dat de Palestijnen wordt aangedaan is legio en goed gedocumenteerd - ook door de VN, Human Rights Watch en vele andere organisaties. Hoe kan een weldenkend volk - hoe kunnen de Joden - zulke consequente en brute, zelfs wrede acties tegen een ander volk verdedigen, terwijl zij hun heiligheid en onschuld aan de wereld verkondigen, terwijl zij tegelijkertijd verwachten dat de wereld zich het Joodse (en alleen Joodse) lijden herinnert? Hoe kan een volk als de Joden, dat in veel landen "holocaustmusea" wil bouwen (en daar ook op aandringt) om hun lijden te herdenken, op zijn beurt andere onschuldige volkeren veel groter onrecht en lijden hebben aangedaan, dit alles vervolgens ontkennen en er in feite de spot mee drijven?

 

En nu herhaalt de hele wereld precies dezelfde fouten die zij voor en tijdens de twee wereldoorlogen met betrekking tot de Joden heeft gemaakt - toekijken hoe hele volkeren, China in het bijzonder, maar ook andere, worden vernederd - de illegaliteit en oneerlijkheid ervan inzien, de wrede wreedheid, het onrecht, de vernedering, de armoede en de uitzichtloosheid in sommige slachtofferlanden. En kijken, en kijken. In stilte. Te laf om zich uit te spreken. Een van de meer ongelukkige aspecten hiervan is dat de Joden sterk worden geholpen door niet-Joden die hun agenda uitvoeren, christelijke zionisten die dwaasheid niet inzien dat zij ook wegwerpartikelen zijn, compradors die in hoge mate helpen bij deze enorme tragedie die zich voltrekt, maar die als Goyim zullen worden afgedankt wanneer de klus geklaard is.

 

Ik moet zeggen dat ik mij weliswaar bewust ben van de tragedies in het verleden, maar dat ik er geen deel van uitmaakte. Hoewel ik veel medelijden heb met het lijden en het verlies van levens, heb ik zelf geen misdaden begaan - niet tegen de Joden, noch tegen iemand anders. En ik heb een grote hekel aan pogingen om mij schuldig te laten voelen voor dingen die gebeurden voordat ik geboren was en waarover ik geen controle had. Ik heb een hekel aan pogingen om mijn denken te beheersen, om mij timide en terughoudend te maken in mijn eigen meningen, om mij bang te maken voor represailles als ik openlijk spreek over mijn eerlijke gedachten en gevoelens. Dat zijn kenmerken van een fascistische politiestaat, niet van een vrije wereld. Zoals ik al eerder schreef, heb ik geen hekel aan Joden. Maar ik verwacht niet dat mijn regering ineenkrimpt uit angst voor een machtige etnische lobby en mij in de gevangenis gooit voor mijn oprechte persoonlijke gedachten of meningen. En wat misschien nog belangrijker is, ik verwacht niet dat mijn regering laf en hypocriet is over zo'n belangrijke kwestie, in die mate dat ze me vertelt dat ik vrij ben om een hekel te hebben aan inheemse Aboriginals, of Arabieren, of Chinezen of Russen, maar dat de Joden verboden terrein zijn - niet omdat ze Gods uitverkoren volk zijn, maar omdat ze financiële, media- en afpersingsmacht bezitten.

 

De grondbeginselen van controle

 

Er zijn slechts twee naties in de wereld wier bestaan hoofdzakelijk gebaseerd lijkt te zijn op historische mythen, en slechts twee volkeren waar een valse historische mythologie lijkt door te dringen tot elk hoekje en gaatje van de nationale psyche. Deze twee zijn de VS en het Amerikaanse volk, en Israël en de Joden. Voor de Joden heeft deze toestand niet alleen betrekking op alle historische gebeurtenissen, maar op de een of andere manier ook op het weefsel van het dagelijks leven zelf, waar bijna alle verwijzingen naar Joden, hun activiteiten, hun aard, hun sociale positie, en zelfs hun bedoelingen, iets omvatten dat lijkt op een Disney-sprookje. In veel gevallen is de ervaring surrealistisch.

 

Joden controleren, meestal door eigendom, soms met andere middelen, vrijwel de gehele massamedia en sociale media van een groot deel van de wereld, zeker in wat wij definiëren als "het Westen", maar ook tot diep in de andere continenten. In veel Joodse publicaties scheppen de Joden op over hun eigendom van en controle over de media en Hollywood, maar als een niet-Jood dezelfde feiten durft te stellen, is de onveranderlijke reactie luide ontkenning en venijnige persoonlijke aanvallen die vaak sociaal en financieel fataal zijn.

 

Het grootste deel van de Joodse geschiedenis is begraven, en het grootste deel daarvan is zeer diep begraven, deze omstandigheid enorm in de hand gewerkt door de virtuele controle van de Joden over alle communicatiemiddelen: de massamedia, de sociale media, internetinstrumenten zoals Google en Wikipedia, de uitgevers van boeken en nog veel meer. Ik heb vaak geschreven dat de enige waarde van vrije meningsuiting ligt in het hebben van controle over de microfoon, maar in onze echte wereld hebben alleen de Joden dit in enige merkbare mate en de resterende kanalen worden snel gesloten.

 

De muilkorvende macht van de Joden is vandaag de dag zeer duidelijk aanwezig. Alleen al het noemen, het onder de aandacht brengen, van volkomen onschuldige feiten met betrekking tot de Joden, is voldoende om bittere en zeer smerige beschuldigingen van antisemitisme, van nazi's of racisten uit te lokken. Dat is zeer onaangenaam. Ik heb ooit op een online forum opgemerkt dat Joden oververtegenwoordigd zijn in de vrije beroepen - geneeskunde, tandheelkunde, rechten, accountancy - ver boven hun percentage van de bevolking in het algemeen. Daarop kwam geen commentaar. Maar toen ik daaraan toevoegde dat Joden ook oververtegenwoordigd waren in de media, de uitgeverij, de amusementssector en in de regering van de VS - en dat is ook zo - leidde mijn opmerking onmiddellijk tot veelvuldige persoonlijke aanvallen van antisemitisme, van een "Jodenhater" te zijn en nog veel meer.

 

Het onhandige en nadelige hiervan is dat de Joden een strak georganiseerde en goed doordachte agenda hebben die bepaald wordt door hun Joodse belangen, doelen en doelstellingen, een agenda die niet gedeeld wordt door de andere 99% van de wereldbevolking. Dit zou niet erg zijn als het om de waarheid zou gaan, maar het lijkt erop dat we meestal te maken hebben met - en moeten omgaan met - fictie, drogredenen, misvattingen en regelrechte leugens. Niets is wat het lijkt.

 

Op een van mijn eerdere artikelen over informatieblokkades, maakte een lezer met de naam Mark Green de volgende opmerkingen: (2) "We moeten hun etnocentrische, alomtegenwoordige en zwaar bevooroordeelde propaganda bestrijden met aanvullende fotobeelden van onszelf, die de voortdurende en escalerende niveaus van nodeloze wreedheid laten zien die wordt uitgedragen door de zionistische hoeren in Washington en hun zombie-achtige voetsoldaten, overal waar een TV-toestel actief is. Het misselijkmakende en weerzinwekkende bewijs van Zio-Amerikaanse criminaliteit moet in bloed gedrenkte, levende kleuren worden gepresenteerd. Dit is oorlog. En het komt onze kant op." Hij merkte opnieuw op: "Joodse macht is absoluut wereldwijd, briljant georganiseerd en onovertroffen.

 

Gedurende mijn hele studietijd en latere jaren kan ik mij herinneren dat ik sterk werd aangemoedigd (door de media en verschillende delen van "het establishment") om verschillende boeken te lezen, met name William Shirer's "The Rise and Fall of the Third Reich", en dat ik ook sterk werd ontmoedigd om sommige andere te lezen. Jong en naïef als ik was, gehoorzaamde ik meestal. Het vergde een lang ontwakingsproces om te beseffen dat de meeste van de "aanbevolen" boeken, zoals die van Shirer, werken van Joodse propaganda waren en het lezen niet waard.

 

Henry Ford - De Internationale Jood

 


Ford's artikelen werden gepubliceerd in de Dearborn Independent, een soort huisorgaan dat geen reclame droeg en alleen werd verspreid via Ford's autodealerbedrijven. "Zelfs in de eerste uitbundige periode was het grootste deel van de inhoud van de krant niet gewijd aan Joden. Het merendeel van de artikelen ging over een breed scala van onderwerpen van menselijk belang die niets met ras te maken hadden, en die ook nu nog interessant zijn om te lezen." De krant was razend populair en had steevast het op één na hoogste lezersaantal van alle kranten in Amerika. De serie artikelen over de Joden werd later gepubliceerd als een boek bestaande uit ongeveer 80 korte essays, waarvan alleen al in de Verenigde Staten meer dan een half miljoen exemplaren werden verkocht, en dat werd vertaald in zestien talen, waaronder het Duits. Zijn artikelen zijn vandaag de dag nog net zo bruikbaar en relevant als in het begin van de 20e eeuw en ik moedig u aan ze te lezen. U kunt het .pdf bestand hier downloaden. (3)

 

Er zijn herhaalde Joodse beweringen dat Henry Ford de inhoud van al zijn artikelen heeft herroepen en zijn verontschuldigingen aan de Joden heeft aangeboden, maar er is geen bewijs dat Ford de (niet-ondertekende) brief die hij zou hebben geschreven ooit heeft gezien, en zowel de brief als de latere handtekening worden algemeen erkend als te zijn vervalst. Het verhaal is een beetje rommelig, maar zelfs Haaretz is het ermee eens dat de brief "in Ford's naam werd ondertekend" terwijl hij in het ziekenhuis lag, (4) nadat Ford van de weg was gereden in een duidelijke poging om hem te doden. Een merkwaardig deel van de herroeping en de verontschuldiging heeft betrekking op het bewijs dat iemand Ford's redacteur heeft omgekocht, die vervolgens door Ford werd ontslagen wegens "verraad".

 

Het verhaal dat vandaag door Joden wordt gespuid is dat Ford aan Louis Marshall, een zeer prominente Amerikaanse Jood, heeft geschreven om Marshall te vragen namens Ford een passende verontschuldigingsbrief te schrijven - en die voor hem te ondertekenen - maar er is nooit enig bewijs opgedoken voor een dergelijke ongebruikelijke bewering, die vrijwel zeker vals is. Er is geen reden om aan te nemen, en het is onzin om te suggereren, dat Ford zich niet in staat zou hebben gevoeld om zijn eigen verontschuldigingen te schrijven als hij dat had willen doen. Bovendien was de veelbesproken rechtszaak wegens smaad tegen Ford aangespannen door een persoon die zich gekleineerd voelde door verwijzingen in een artikel, maar die nu wordt voorgesteld als een rechtszaak die was aangespannen (en gewonnen) door "De Joden" tegen de hele serie artikelen van Ford; daar was geen sprake van, en er is vrijwel geen verband mee. Ook vertelt de Joodse propagandamachine van vandaag dat Ford, nadat de rechtszaak was geschikt, de publicatie van zijn werk heeft gestaakt en dat de Dearborn Independent gedwongen was te sluiten. Dit en de veronderstelde verontschuldiging dateren van 1927, maar Ford's artikelen en het boek dat ze bevatte werden voortdurend gepubliceerd tot aan zijn dood in 1947. (5)

 

De JTA publiceert een vermeende vergevingsbrief van Marshall, een verbijsterend voorbeeld van hypocrisie in optima forma: (6) "Twintig eeuwen lang zijn wij Joden gewend geweest beledigingen en verwondingen, vervolging en intolerantie te vergeven, bla, bla, bla", maar in feite hebben de Joden Ford genadeloos opgejaagd tot aan zijn dood. En het zou vandaag de dag moeilijk zijn om ook maar één voorbeeld te vinden waarin de Joden vergeving toonden voor ook maar het kleinste vergrijp. Dit essay geeft vele voorbeelden van wraak en vergelding; ik ken geen vergevingsgezindheid.

 

Joodse zogenaamde "geleerden" hebben vandaag de dag stapels onzin over dit onderwerp gepubliceerd, die allemaal bestaan uit gemene laster en niet-gedocumenteerde beweringen, en geen enkele is de moeite van het lezen waard. De National Vanguard publiceerde hierover een kort redelijk artikel, samen met een volledige lijst van de artikelen. (7) Het is de moeite waard om het te lezen en er naar te verwijzen, omdat het één van de weinige lijkt te zijn met enig respect voor de waarheid. Al de rest zijn slechts verwoede maatregelen van preventieve schadebeperking voor wat een sterke heropleving van de belangstelling voor Ford's artikelen lijkt te zijn.

 

Het belangrijkste punt is echter dat wij ons niet moeten laten wegjagen door deze wanhopige propagandistische aanvallen op een belangrijk historisch werk. Luister niet naar joodse meningen over Henry Ford. Neem de tijd om de artikelen te lezen en beslis zelf over de juistheid en het belang van de inhoud. Hasbara is niet je moeder. Je hoeft hier niet op te passen.

 

Protocollen van de Geleerde Ouderen van Zion

 

Een ander soortgelijk "verboden" artikel waren de beruchte Protocollen, die, zoals we allemaal weten, "een Russische vervalsing" waren (het is altijd "Russisch"; vervalst niemand anders ooit iets?), en die "een verzonnen antisemitische tekst zijn die een Joods plan voor wereldheerschappij zou beschrijven". Het is beschreven als "waarschijnlijk het meest invloedrijke antisemitische werk dat ooit is geschreven". Nogmaals, omdat ik mijn geest niet wilde vervuilen met onzin, heb ik deze tekst decennia lang vermeden. Maar toen mijn onderzoek kennis van dit document vereiste, was ik verbaasd over wat ik vond.

 




Voor zover ik heb kunnen nagaan, is dit het werkelijke verhaal van de Protocollen: Ten eerste, het document was niet Russisch, maar Frans. Een jongeman bracht het Protocollen-document naar een kleine boekhandel in Parijs, gaf een overzicht van de inhoud, en bood het aan de vrouwelijke eigenaresse aan. Wij weten dat zij het document kocht, en dat het lichaam van de jongeman de volgende ochtend werd gevonden in een nabijgelegen steegje. Blijkbaar is er verder niets gebeurd, want er waren geen sporen van wat de jongeman met het document had gedaan. Daarna schijnt het document nog enige tijd in haar bezit te zijn gebleven, misschien verscheidene jaren (geen harde bewijzen). Toen een Rus, Sergej Nilus genaamd, een religieus schrijver, in de boekwinkel aan het snuffelen was, maakte de vrouw Nilus bekend met het document en bood het te koop aan. Nilus stemde ermee in het document te kopen op voorwaarde dat de vrouw hem een professionele vertaling in het Russisch zou bezorgen, wat ook gebeurde. Nilus nam het document mee naar Rusland en liet het publiceren. Dit was in 1905. De 'Protocollen' waren oorspronkelijk opgenomen als laatste hoofdstuk van Nilus' toen nieuwe boek 'De grote in de kleine en Antichrist, een dreigende politieke mogelijkheid, Aantekeningen van een orthodoxe gelovige,' over de komst van de Antichrist. Het is later ook afzonderlijk gepubliceerd.

 

Wikipedia doet natuurlijk zijn best om het document af te doen als een vervalsing, maar bevestigt in feite indirect en in wezen de Franse oorsprong: "Het is waarschijnlijk dat het document in deze tijd in Rusland werd geschreven, ondanks de poging van Nilus om dit te verhullen door Frans klinkende woorden in zijn editie op te nemen". In feite waren die "Frans klinkende woorden" vrijwel zeker een overblijfsel van de oorspronkelijke Franse tekst. Dat is typisch voor Wikipedia; als feiten niet kunnen worden ontkend, kunnen ze altijd worden verdraaid om in het gewenste verhaal te passen.

 

Onmiddellijk na de ontdekking, schijnen de Joodse Bolsjewieken baldadig te zijn geworden. Alleen al het bezit van het document was een halsmisdaad. Er waren berichten dat iedereen die met een kopie werd aangetroffen ter dood zou worden gebracht (een voorwaarde die Wikipedia vergat te vermelden), en alle kopieën werden verzameld en vernietigd. Het lijkt erop dat er weinig exemplaren zijn overgebleven, hoewel er kopieën lijken te zijn ontsnapt naar andere landen in Europa. Het werd herdrukt in Duitsland in 1922, en sommige exemplaren haalden het tot Noord-Amerika waar ze werden vertaald in het Engels. Ik heb een kopie van een rapport van de militaire inlichtingendienst van de VS, die het document beoordeelde in het licht van de toenmalige wereldgebeurtenissen, en het als authentiek verklaarde. Henry Ford deed iets soortgelijks. Hij verklaarde het Protocollen document niet als echt, maar hij schreef wel dit: "Is het waarschijnlijk dat het programma van de Protocollen tot een succes wordt gemaakt? Het programma is al succesvol. In veel van zijn belangrijkste fasen is het al een realiteit." Hij zei nogmaals: "Deze dingen gebeuren nu."

 

"Wij zullen natuurlijk de pers absoluut controleren, zodat geen enkel bericht ooit het publiek zal bereiken zonder onze controle. Dit doel hebben wij reeds praktisch bereikt, daar het nieuws uit de gehele wereld via enkele persbureaus stroomt, waar het wordt verwerkt en pas daarna wordt doorgezonden naar de afzonderlijke redacties, agentschappen, enz." [Protocol 12]

Het document is de moeite van het lezen waard en u kunt hier een kopie ervan vinden. (8) Maar ik verzoek u dringend om ook het FBI-exemplaar (9) te bekijken en het eerste gedeelte door te nemen, omdat het veel commentaar bevat, waaronder een opsomming van andere versies van de Joodse Protocollen, waaronder een primitieve ingekorte versie uit 1489, versies uit 1860 en 1869, en één uit 1919 in het Hebreeuws die kennelijk was gevonden in de zak van een dode Joodse soldaat. Het bevat ook correspondentie met J. Edgar Hoover en documenteert de verstrekking van de Protocollen aan de FBI en vermeldt, in één gedeelte, de betrokken namen van Koning Edward van Engeland (10), Sir William Sassoon, Robert Lansing, Sir William Wiseman, Kuhn & Loeb, Felix Frankfurter, Arthur Goldsmith, Ernest Cuneo (11) (12), en Jerome Frank. Met uitzondering van koning Edward, zijn de anderen allemaal joden.

 

Nogmaals, het belangrijkste punt is dat wij ons niet moeten laten wegjagen door deze wanhopige propagandistische aanvallen op een belangrijk historisch werk. Luister niet naar Joodse meningen over de Protocollen. Neem de tijd om het document te lezen en beslis voor jezelf over de juistheid en het belang van de inhoud. Dit is belangrijk, want er zijn veel van dit soort situaties waarin we ernstig misleid kunnen worden.

 

Als we goed opletten, zien we vaak dat er grote druk op ons wordt uitgeoefend om bepaalde boeken of auteurs te lezen of te vermijden. De methoden en kanalen veranderen, maar de bedoeling is dezelfde. Vroeger, toen mensen meer boeken lazen dan nu, hadden we geen gebrek aan zogenaamde "boekenclubs" waarvan de reclamefolders jarenlang regelmatig in onze brievenbussen verschenen, elk in een poging om de "must-read" van deze maand te populariseren, de overgrote meerderheid door Joodse auteurs en uitgevers die iets floten dat in overeenstemming was met het verhaal van Hasbara. Die boekenclubs hadden een sterke invloed op wat wij kozen te lezen; weinigen vermoedden destijds dat er een bijbedoeling zou kunnen zijn voor de leesselecties, of dat deze misschien een masterplan volgden volgens de joodse belangen. De kanalen zijn veranderd, maar de strategie en tactiek zijn dezelfde: "Lees wat wij zeggen dat je moet lezen, en lees niet wat wij zeggen dat je niet moet lezen".

 

Ik heb elders geschreven: "Telkens wanneer je ziet dat een auteur het slachtoffer wordt van "hit pieces" of dat een publicatie in de media wordt afgekraakt, weet je dat er iets is dat ze niet willen dat je weet. Het beste is er onmiddellijk heen te gaan en uit te zoeken wat dat is. Bijna altijd, wanneer mensen of naties worden gedemoniseerd, weet je dat het propaganda is; je wordt geïndoctrineerd om informatie te vermijden die ze niet willen dat je krijgt". (13)

 

Wat is Hasbara?

 

"Hasbara is een miljarden kostende, strak gecoördineerde Joodse campagne die wordt uitgevoerd door verschillende Israëlische ministeries en internationaal wordt gevoerd door honderden Joodse organisaties en die als enig doel heeft kritiek op alles wat Joods is het zwijgen op te leggen en in het buitenland een positief beeld van Israël te bevorderen". In wezen gaat het om een enorme propagandamachine in de meer verraderlijke zin van het woord, die tracht de voor het publiek in de wereld beschikbare informatie min of meer volledig te controleren, waarbij gebruik wordt gemaakt van zowel krachtige bevordering van, als strenge beperking van de bestanddelen van die informatie. Wij zijn ons zeer bewust van sommige delen hiervan vandaag de dag, gezien de promotie van de "standaard verhalen" door de (in Joodse handen zijnde) massamedia, en aangemoedigd door de vastberaden onderdrukking van zogenaamde "desinformatie", culminerend in de openlijke censuur die vandaag de dag wordt uitgeoefend door Google, Wikipedia, de sociale media, en de bedrieglijke fact-checking industrie. Biden's "Ministerie van Waarheid", de DHS Disinformation Governance Board (14) die wordt gepromoot om de verspreiding van zogenaamde desinformatie tegen te gaan, is een ander propaganda-instrument (en informatiecontrole-instrument) dat in de openbaarheid is.

 

In dit verband is het bijna amusant om in de media te lezen dat een gebeurtenis die niet op de Joodse agenda staat, of een gebeurtenis die niet in het belang is van de Joden om een of andere natie te demoniseren, "een wereldwijde verontwaardiging teweeg heeft gebracht". Dat mag waar zijn, maar het is niet moeilijk zo'n vonk aan te wakkeren als je alle kranten bezit.

 

Maar er zijn vele componenten van Hasbara's enorme inspanning die in het duister opereren en waarvan het onwaarschijnlijk is dat wij er enige kennis van hebben. Ter inleiding schreef Noam Sheizaf een vrij goed artikel over Hasbara: (15) "Een korte bespreking van de Israëlische term die wordt gebruikt om de voortdurende, steeds groeiende, nationale propaganda-inspanning te beschrijven." Ik beveel het aan.

 

Daarin vertelt hij ons: "Hasbara is een vorm van propaganda die gericht is op een internationaal publiek, voornamelijk, maar niet uitsluitend, in Westerse landen. Het is bedoeld om de conversatie te beïnvloeden op een manier die een positief beeld geeft van de Israëlische politieke bewegingen en het Israëlische beleid ..." Hasbara-inspanningen zijn veel breder en hun doelstellingen veel ambitieuzer dan alle soortgelijke activiteiten die ooit door welke regering dan ook zijn ondernomen. "Hasbara richt zich tegelijkertijd op politieke elites, opiniemakers en het publiek; het omvat zowel traditionele pleitbezorging als meer algemene oproepen via de massamedia, en het wordt uitgevoerd door regeringsinstanties, NGO's, lobbygroepen, privé-burgers, studenten, journalisten en bloggers.

 

"Deze organisaties produceren middelen - boekjes, diavoorstellingen, flyers, kaarten, opiniepeilingen en meer - en verdraaien nieuwsgebeurtenissen op manieren die gunstig zijn voor de Israëlische regering [en voor de Joden in het algemeen]. Er wordt veel aandacht besteed aan het beïnvloeden van opiniemakers: journalisten en bloggers worden regelmatig naar rondleidingen in Israël gevlogen, vergezeld door regeringsfunctionarissen, terwijl Israëlische vertegenwoordigers - voormalige diplomaten, journalisten, soldaten en officieren - worden meegebracht om lezingen te geven op campussen, denktanks, conferenties en andere publieke evenementen over de hele wereld."

 

Tot enkele jaren geleden was de belangrijkste overheidsinstantie die Hasbara-werk verrichtte, het Israëlische Ministerie van Buitenlandse Zaken, via zijn afdeling Media en Hasbara. Thans is er echter een officieel Hasbara-ministerie, d.w.z. een internationaal Joods propagandaministerie, dat een "situatiekamer die in vijf talen opereert" omvat. Sheizaf beweert dat dit Hasbara-ministerie een nieuw-mediateam heeft dat, volgens de webpagina van het bureau, 100.000 Joodse vrijwilligers op sociale-medianetwerken kan bereiken, alsmede vele Joodse bloggers.

 

Een auteur, een Spanjaard, schreef dat "Hasbara gebruik maakt van de gebruikelijke technieken van alle propaganda-activiteiten: halve waarheden, gedecontextualiseerde citaten, valse beweringen in de cynische hoop dat de lezers niet de moeite zullen nemen om ze te controleren, ongeldige analogieën, enzovoorts, enzovoorts. Een van de procedures is een leugen zo vaak te vertellen dat mensen gaan geloven dat hij waar is."  Een ander schreef dat hij woedend was over Hasbara's "standaardmethode waarbij Hasbara alle critici van Israël antisemieten noemt". (16) Ofwel dat, ofwel een "zelfhatende Jood". En dit lijkt inderdaad de subtekst van dit alles te zijn.

 

In een artikel in de Nation (17) schreef Max Blumenthal dat het Hasbara-ministerie zowel een betaald mediateam als een vrijwilligersmacht van "duizenden bloggers, twitteraars en Facebook-commentatoren omvat die worden gevoed met de nieuwste gespreksonderwerpen en vervolgens de sociale media overspoelen met Hasbara in vijf talen. De heldendaden van de propagandasoldaten die zijn ingelijfd in Israëls online leger hebben bijgedragen tot het ontstaan van het fenomeen van de "hasbara troll", een vaak gezichtsloze, schrille en meedogenloze lastpost die op Twitter en Facebook wordt ingezet om publieke figuren lastig te vallen die zich sceptisch uitlaten over het officiële Israëlische beleid of sympathie tonen voor de Palestijnen." Ik raad u ten zeerste aan het artikel van Blumenthal te lezen. Het zal uw ogen openen voor meer dan Hasbara.

 

De propagandamachine is zo vastbesloten dat Israël onlangs een wet heeft aangenomen die uitdrukkelijk strafbaar stelt wat als schadelijk voor de Joodse staat wordt beschouwd, en die elke Israëliër toestaat de dader voor de burgerlijke rechtbank aan te klagen voor schadevergoeding - bewijs is niet nodig. Ik vermeld dit omdat alle Westerse landen binnenkort een soortgelijke wet zullen hebben, zo niet erger. Joden in Duitsland hebben onlangs een wet voorgesteld die elke kritiek op Israël (lees: elke uiting van zogenaamd "antisemitisme") zal leiden tot het verlies van het Duitse staatsburgerschap, een ander vooruitzicht dat binnenkort in alle Westerse landen zal verschijnen. Dit zal niet gebeuren in vijf jaar, en misschien niet in twintig, maar het zal gebeuren omdat de vlag al gehesen is. Voor u maakt het niet uit, maar uw kinderen en kleinkinderen zullen in een heel andere wereld leven als u nu niets doet.

 

Dit offensief is veel omvangrijker en vastberadener dan de meesten denken. In 2010 werd een telegram verstuurd van het Israëlische Ministerie van Buitenlandse Zaken naar Joodse ambassades in 10 Europese landen met instructies van Avigdor Lieberman, de extreem-rechtse minister van Buitenlandse Zaken van Israël, waarin elke ambassade werd bevolen om 1000 mensen te identificeren die zouden optreden als pleitbezorgers voor Israël en Joodse zaken in het algemeen. Van hen zou worden verwacht dat zij "boodschappen ontvangen" van de Israëlische regering en van verschillende Joodse instanties, en dat zij deze "boodschappen" "actief promoten". (18)

 

Deze "vrienden van Israël" zouden moeten bestaan uit zowel Joodse als Christelijke activisten, academici, journalisten en studenten, zouden regelmatig worden geïnformeerd door Israëlische functionarissen, en zouden vervolgens worden aangemoedigd om het voor Israël op te nemen op openbare bijeenkomsten of om brieven of artikelen voor de pers te schrijven. Er werden aanzienlijke financiële middelen toegevoegd om professionele PR-firma's en lobbyisten in te huren om te helpen met twee dingen: (a) het "algemene merk" van Israël en (b) het aanpakken van internationale kwesties die de Joden willen gebruiken om ongunstige aandacht van Israël en de Joodse controle over het Westen af te leiden, kwesties zoals de gevaren van Iran of China's vermeende "mensenrechten" zaken.

 

Terzijde: Alan Dershowitz hield een paar jaar geleden een toespraak voor AIPAC waarin hij alle Joden opriep zich publiekelijk sterk te blijven maken voor denkbeeldige travesties in Tibet - met name om de aandacht van de wereld af te leiden van de travesties die door de Joden in Palestina worden begaan. Het was deze oproep die Harrison Ford (een Jood) beantwoordde toen hij zijn presentatie hield voor het Amerikaanse Congres om aan te dringen op de onafhankelijkheid van Tibet. (19) (20) Het was een familieaangelegenheid; de video werd geschreven door de vrouw van Ford.

 

Veel hiervan is echt verraderlijk en over de top. Twee of drie jaar geleden verdween een van de meest invloedrijke Joodse lobbygroepen in de VS. The Israel Project, bekend als TIP (21), speciaal opgericht voor geheime activiteiten om de Amerikaanse politiek en media te beïnvloeden ten behoeve van Israël, werd ontmaskerd door een undercover Al Jazeera documentaire getiteld "The Lobby - USA". De onthulling was dermate vernietigend dat TIP onmiddellijk al haar personeel ontsloeg en haar verschillende kantoren sloot. (22) Het bewijsmateriaal was verzameld door een medewerker van Al Jazeera die ongeveer 6 maanden als stagiair bij TIP had gewerkt, en die het blijkbaar zo goed deed dat ze hem een vaste aanstelling aanboden.

 

Ik wil u niet overladen met informatie, maar voordat ik u details en meer voorbeelden geef, zou ik u willen vragen de volgende 2 bladzijden van een gedrukt Joods document uit 1962 kort door te bladeren. Het zal u een idee geven van de ambitieuze reikwijdte van dit programma van "totale gezuiverde informatiebeheersing", dat al meer dan 60 jaar geleden sterk bestond en dat het hierboven geciteerde Protocol 12 uit 1905 versterkt. Let op de verwijzing naar "sprekers"; deze zal later weer opduiken.

 




 



Dit alles komt bovenop, en gaat veel verder dan, wat algemeen bekend staat als "De Joodse Lobby", waarvoor u hier een korte opfrisser kunt lezen. (23)

 

Act.IL

 

Dit is een massale wereldwijde beïnvloedingscampagne, gelanceerd in 2017 en gefinancierd door de Israëlische regering, die 73 kantoren heeft in zeven landen en een online leger van meer dan 15.000 die posts maken in 17 talen. Act.IL zegt dat het doel is om "buitenlandse publieken te beïnvloeden" en BDS (de boycot-, desinvesterings- en sanctiebeweging) te bestrijden - met voortdurende massale trollenmissies. (24) Act.IL beweert een "grassroots studenteninitiatief" te zijn, maar is door een deskundige omschreven als "geavanceerde digitale politieke astroturfing" - met andere woorden, een nep grassroots campagne. Ze produceren veel van wat zij noemen "white label" propaganda - merkloos materiaal om via andere groepen wit te wassen: "Wij produceren inhoud die zij vervolgens publiceren met hun eigen naam erop."

 

De groep opereert volgens een "geen logo"-strategie; met andere woorden, anonimiteit. Werknemers en vrijwilligers wordt verteld dat zij hun banden met de organisatie niet bekend mogen maken wanneer zij joodse desinformatie verspreiden. De directeur-generaal van het ministerie heeft duidelijk gemaakt dat hun werk "onder de radar blijft", en heeft geprobeerd de Israëlische wet te wijzigen om de groep op dezelfde manier te classificeren als de Israëlische inlichtingendiensten. Toch schept het openlijk op over "het manipuleren van de internationale publieke opinie ten opzichte van de staat Israël via sociale media platforms".

 

Deze is sinisterder en verraderlijker dan veel andere Joodse propaganda-activiteiten. Het programma dat bekend staat als Act.IL maakt gebruik van een speciaal ontworpen kunstmatige intelligentie softwaretoepassing die niet alleen online inhoud kan controleren die de Joden onwelgevallig is, maar voldoende intelligent is om offensieve "missies" te creëren die voortvloeien uit zijn online ontdekkingen. De software was een joint venture tussen de Israëlische IDC University, de Israeli American Council, die werkt aan het "organiseren en activeren" van de half miljoen Israëlisch-Amerikanen die in de VS wonen; en een andere Amerikaanse groep genaamd de Maccabee Task Force, opgericht om "antisemitische bewegingen" te bestrijden. Maccabee zegt dat het "laser-gericht is op één kernmissie - om ervoor te zorgen dat degenen die proberen Israël te delegitimeren en het Joodse volk te demoniseren worden geconfronteerd, bestreden en verslagen." (25) De software is ontworpen door en wordt zwaar gesteund door de Israëlische inlichtingendienst, en de CEO is een veteraan van de Mossad. In de VS wordt de software voornamelijk gefinancierd door Sheldon Adelson en de Paul R. Singer Foundation.

 

De Israëlische Jerusalem Post gaat er prat op dat de Act.IL app "een virtuele situatiekamer van pro-Israël deskundigen creëert" (26). Maar Act.IL is meer dan alleen een app. Het is een "missiecampagne" die gebruik maakt van de collectieve kennis van IDC-studenten die samen 35 talen spreken, afkomstig zijn uit 86 landen en connecties hebben met de pro-Israël gemeenschap over de hele wereld. "Wanneer je samenwerkt, met dezelfde doelen en waarden, kun je ongelooflijk krachtig zijn in het sociale medialandschap." Wanneer studenten gevallen ontdekken waar Israël "online wordt aangevallen", programmeren ze de app om "missies" te vinden die met een druk op de knop kunnen worden uitgevoerd.

 

Wat de missies betreft, is hier een voorbeeld: sommige Joden in Australië hadden bezwaar tegen een bepaald bedrijf (een restaurant, geloof ik). Als vergelding creëerde de Act.IL app een "missie" die gebruikers opdroeg het bedrijf op Facebook aan te vallen en te bekritiseren. Zij deden dat en verlaagden de publieke waardering van het bedrijf van 4,6 tot 1,4, waardoor het bedrijf in feite geruïneerd werd. "We kunnen op deze manier een duidelijke, directe boodschap sturen. Schaamteloze anti-Israël sentimenten zijn niet acceptabel." Een Joods rapport dat is uitgelekt door al Jazeera beweert dat de app van Act.IL elke week 1.580 soortgelijke "missies" voltooit. De Joodse publicatie Forward noemt Act.IL een nieuwkomer in de "online propaganda oorlog" die "duizenden voornamelijk in de VS gevestigde vrijwilligers heeft die vanuit Israël in een sociale media zwerm kunnen worden gedirigeerd. "Volgens de Voorwaarts "biedt het werk van Act.IL tot nu toe een opzienbarende glimp van hoe het de online gesprekken over Israël zou kunnen vormgeven zonder ooit zijn hand te laten zien." (27) Geen grapje.

 

In een ander geval produceerde de app een "missie" om af te rekenen met een kerk in Boston die een documentaire vertoonde die kritisch stond tegenover Israël. De app instrueerde de studenten om de film te vergelijken met "witte supremacistische rellen", terwijl de verteller werd afgeschilderd als "een bekende antisemiet", en om alle partijen te bestoken met deze en andere beschuldigingen - dit alles natuurlijk anoniem gedaan door "geïnteresseerde burgers van de gemeenschap", van wie niemand als Jood wordt geïdentificeerd.

 

Een van de missietactieken is een goed gedocumenteerde online propagandastrategie die "flooding" wordt genoemd. Volgens David Pozen, een Joodse professor aan de rechtenfaculteit van Columbia University, bestaat flooding uit het opblazen van een grote hoeveelheid inhoud op een bepaalde webruimte. "Je leidt gewoon de aandacht af van berichten waar je niet op gefocust wilt raken, en je maakt gebruik van de schaarse aandacht van de luisteraar om de kracht van de berichten te verdunnen", aldus Pozen.

 

Mocht het niet duidelijk zijn, dit streven beperkt zich niet tot het louter online plaatsen van berichten die gunstig zijn voor Israël of de Joden, noch tot het verwijderen van ongewenste inhoud. Het opereert in zekere zin in de fysieke wereld door letterlijk die personen of instellingen aan te vallen die worden gezien als hinderlijk voor het Joodse verhaal, en wel op een manier om bedrijven en reputaties te schaden, verlies van werkgelegenheid te veroorzaken en meer. En dat alles in het geheim, zodat de slachtoffers nooit op de hoogte zullen zijn van de ware oorzaken van hun ongeluk. Er zijn meer van dergelijke programma's, zoals we zullen zien.

 

Voor dit project hebben de Joden, met de hulp van de app om "missies" te definiëren, compleet met uitvoeringsinstructies, duizenden Joodse middelbare scholieren gerekruteerd die de hoofdrol spelen in deze nieuwe propagandacampagne. Deze studenten leren, samen met hun mentoren van de Israëlische inlichtingendienst, hoe zij sociale media-"missies" moeten volbrengen die hun in feite worden toegewezen vanuit het hoofdkwartier van Act.IL in Herzliya, Israël. Zij houden regelmatig Act.IL advocacy-trainingssessies over de hele VS - in Boston, NYC, Princeton, NJ, Charlottetown, Virginia, Philadelphia, Los Angeles, en andere steden, vaak gebruikmakend van Joodse scholen en gemeenschapscentra als de trainingslocaties. De Israëlische militaire inlichtingendienst is nu op grote schaal actief in vele landen waar het "actief de Joodse gemeenschappen in het buitenland afspeurt naar jonge computerwonders" om te rekruteren voor Act.IL "missies". Volgens een Israëlische ambtenaar: "Onze eerste opdracht is het doorzoeken van Joodse gemeenschappen in het buitenland voor tieners die in aanmerking zouden kunnen komen. Onze vertegenwoordigers zullen dan naar de gemeenschappen reizen en daar beginnen met het screeningsproces."

 

Het Israëlische Ynet news (28) meldt dat de directeur van het ministerie "het in alle opzichten als een oorlog ziet. De de-legitimatie tegen de staat Israël kan worden beteugeld en ingedamd", maar "om te winnen moeten we echter trucs en sluwheid gebruiken". De directeur, generaal Sima Vaknin-Gil, vertelde op een forum van Israëlische tech-ontwikkelaars: "Ik wil een gemeenschap van strijders creëren." Het doel is om "de activiteiten van anti-Israël activisten in te dammen," en "het internet te overspoelen met pro-Israël inhoud". Een ander onderdeel van dit programma behelst een programma van 10 miljoen dollar om op vergelijkbare wijze (via "missies") vakbonden en beroepsverenigingen in het buitenland te beïnvloeden om BDS en "antisemitisme" met wortel en tak uit te roeien.

 

The Forward meldt: "Act.il zegt dat zijn app tot nu toe 12.000 aanmeldingen heeft, en 6.000 vaste gebruikers. De gebruikers bevinden zich over de hele wereld, hoewel de meerderheid in de Verenigde Staten lijkt te zijn. Gebruikers krijgen 'punten' voor voltooide missies; gebruikers met de hoogste rang voltooien vijf of zes missies per dag. Topgebruikers winnen prijzen: een felicitatiebrief van een minister, of een pop van David Ben-Gurion, de stichtende premier van Israël." (29)

 

Israël's UNIT 8200

 

Nog verontrustender is een andere Joodse entiteit die een rol speelt in heimelijke Internet-activiteiten, namelijk de legendarische high-tech spionagetak van het Israëlische leger, Unit 8200. (30) De Jewish Press vertelt ons dat deze eenheid bestaat uit duizenden "cyberstrijders" van voornamelijk 18 tot 21 jaar oud, en meldt dat Eenheid 8200 "een grote reputatie heeft ontwikkeld voor doeltreffendheid in het verzamelen van inlichtingen, waaronder het exploiteren van een enorm wereldwijd spionagenetwerk". Als dat niet duidelijk is, heeft de Israëlische militaire inlichtingendienst nu een "massaal wereldwijd spionagenetwerk" gecreëerd dat voornamelijk bestaat uit Joodse tieners.

 

Wat betreft de controle op internetinhoud, bericht dezelfde publicatie ons over bijeenkomsten tussen leden van Unit 8200 en internetbedrijven zoals Google, YouTube, Facebook en anderen, "om hun samenwerking met het ministerie van Buitenlandse Zaken in de strijd tegen opruiing te vergroten". "Aan het einde van de bijeenkomst," meldden Israëlische media, "werd overeengekomen dat Google de bilaterale betrekkingen met het ministerie van Buitenlandse Zaken zou versterken en een gezamenlijk werkapparaat zou opbouwen." Een ander Israëlisch nieuwsbericht over de bijeenkomst stelt: "... werd overeengekomen dat de bedrijven de banden met het Ministerie van Buitenlandse Zaken zouden aanhalen en een regelmatig controlemechanisme zouden opbouwen om de verspreiding van dat opruiende materiaal op het netwerk te voorkomen."(31) Natuurlijk ontkende Google snel het verslag van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, maar vervolgens publiceerde het tijdschrift Fortune een artikel met de titel "Why Facebook and Google Are Complying With Israel to Delete Certain Content", waarin werd beweerd dat de Amerikaanse sociale media voldoen aan 95% van alle Joodse verzoeken om inhoud te verwijderen. (32)

 

Canary - The Blacklist in the Coal Mine

 

Een buitengewoon smerige Joodse onderneming is een intens heimelijke samenzwering die bekend staat als Kanarie, genoemd naar de "Kanarie in de Kolenmijn"-legende, maar in dit geval toegepast op "vroegtijdige waarschuwingen voor antisemitisme". Ook deze wordt hoofdzakelijk uitgevoerd door studenten onder de hoede van het Israëlische leger en diverse joodse voorvechtersgroepen.

 

Hun strategie behelst een klaarblijkelijk wijdverbreide campagne door Joodse universiteitsstudenten in de VS (en heel misschien ook in andere landen) om alle studenten en docenten te identificeren die geen liefde voor Israël en de Joden in het algemeen belijden, en om hun foto's, namen en persoonlijke informatie publiekelijk op de Canary-website te plaatsen, en hen te identificeren als ontaarde antisemieten. Het verklaarde doel is "ervoor te zorgen dat geen van deze mensen werk krijgt na hun afstuderen". Het is ook de bedoeling ervoor te zorgen dat professoren hun ambtstermijn en baan verliezen, dat websites en personen van hun platform worden gehaald, dat auteurs hun publiek verliezen en dat boeken nooit worden gepubliceerd. Het Canary Project heeft een sfeer van ophitsing en intimidatie gecreëerd, zozeer zelfs dat de FBI blijkbaar een onderzoek instelt naar gewelddadige bedreigingen aan het adres van BDS-activisten. Deze "studenten" zijn echt Gangsters-in-Opleiding. (33) (34) (35) (36) Max Blumenthal en Julia Carmel schreven een uitstekend artikel over Canary. (37) Ik dring er bij u op aan het te lezen.

 

De Canary Mission bevat profielen van tientallen activisten, studenten, universiteitsprofessoren en journalisten die door de auteurs van de site worden beschuldigd van antisemitisme en zelfs van banden met terrorisme. Ondanks de roep om meer transparantie van de Boycot-, Desinvesterings- en Sanctiebeweging, weigert Canary Mission haar sponsors of organisatoren te identificeren.

 

Ik heb begrepen dat deze mensen e-mails sturen naar bedrijven in de buurt, met de foto's en namen. Dit is in wezen zeggen tegen een HR-manager, "De mensen van wie de foto's en beschrijvingen hier bijgevoegd zijn, zijn antisemitische, holocaust-ontkennende nazi-jood-haters die terrorisme steunen. Wilt u ze echt in uw bedrijf?"

 

Het is vooral verraderlijk omdat er geen verdediging mogelijk is. Als een afstuderende sollicitant van moord wordt beschuldigd, kan een HR-manager tegen een van deze ongelukkigen zeggen: "Wij vermoeden dat u op of rond deze datum deze specifieke persoon hebt vermoord." Nu hebben we iets echts te bespreken, en dat kan bewezen of weerlegd worden. Maar als je geconfronteerd wordt met de beschuldiging: "Wij begrijpen dat je negatieve gedachten en gevoelens hebt gehad over Joden en dat je die gedachten misschien hebt geuit", hoe reageer je dan? Je kunt niet bewijzen dat je iets niet hebt gedacht of gevoeld of gezegd, en een eenvoudige ontkenning zal worden genegeerd. Je bent dood in het water. Erger nog, door de opruiende aard van de beschuldigingen is het onwaarschijnlijk dat slachtoffers met de aanklacht worden geconfronteerd en de kans krijgen om zich te verdedigen. Zij zullen dus nooit weten waarom zij werkloos blijven.

 

En hoe kan zo'n onderneming worden verslagen? Meestal is het aan het licht brengen van bedrieglijke en gewetenloze activiteiten voldoende om de macht ervan weg te nemen, maar dit kan anders zijn. Contact opnemen met werkgevers in het gebied met informatie dat een groep joden een verwerpelijke anti-werkloosheidscampagne voert tegen onschuldige mensen, kan alleen maar leiden tot verdere beschuldigingen van antisemitisme en zelfs rechtszaken. Ik zie geen manier om mij hiertegen te verdedigen, want het huidige klimaat is dat het Joden is toegestaan om iemands reputatie aan te vallen en te vernietigen, uitsluitend op basis van echte of verzonnen beschuldigingen van antisemitisme, waarbij details en context niet nodig zijn, maar voor niet-Joden om Joden in het openbaar te bekritiseren om wat voor reden dan ook, vooral iets dat zo onrein en onethisch is als dit, kan enorme persoonlijke risico's met zich meebrengen.

 

De Joodse publicatie Forward keurt dit verwerpelijke project van harte goed, (38) en stelt: "Schimmige zwarte lijst van studentenactivisten krijgt steun van mainstream pro-Israël groepering; Al meer dan twee jaar heeft een schimmige website genaamd Canary Mission politieke dossiers geplaatst over studenten die actief zijn in pro-Palestijnse groepen, naar eigen zeggen om hen te verhinderen werk te vinden na de universiteit. De Israel on Campus Coalition noemde Canary Mission een effectief model om steun aan de BDS-beweging te ontmoedigen, en prees de website omdat die ervoor zorgde dat studenten hun steun aan pro-Palestijnse groepen lieten vallen uit angst voor "repercussies". "Door online platforms zoals Canary Mission, een database gewijd aan het blootleggen van haat tegen Joden en Israël, heeft de pro-Israël gemeenschap een sterk afschrikmiddel tegen antisemitisme en BDS-activisme tot stand gebracht."

 

Behalve dat het geen haat is tegen wat dan ook, maar de namen van hen die geen volgzame Joodse pluimstrijkers willen worden.

 

Het doel achter de massale lasterlijke database is duidelijk. De inleidende video op de website van Canary Mission eindigt met het scherm in hoofdletters te vullen: ZORG ERVOOR DAT DE RADICALEN VAN VANDAAG, NIET DE WERKNEMERS VAN MORGEN ZIJN. Zo wordt elke student die niet bereid is op de knieën te vallen voor de Joden, nu gepromoveerd tot een "radicaal die terrorisme steunt".

 

Op de website van Canary staat: "Canary Mission documenteert mensen en groepen die haat tegen de VS, Israël en Joden propageren. We onderzoeken haat in het hele Noord-Amerikaanse politieke spectrum, inclusief extreem-rechts, extreem-links en anti-Israël activisten. Elk individu en elke organisatie is zorgvuldig onderzocht en van bronnen voorzien. U kunt helpen haat bloot te leggen door ons te waarschuwen voor antisemitische activiteiten op uw universiteitscampus en daarbuiten." De Canary website heeft aparte categorieën voor professoren, studenten, professionals, organisaties, en medisch personeel. (39)

 

"De kanarie in de kolenmijn is lang een metafoor geweest voor de vervolging van een minderheid die zich vervolgens uitbreidt naar de bevolking als geheel. Vandaag zijn universiteitscampussen gevuld met antisemitische en anti-Amerikaanse radicalen die met Palestijnse vlaggen en plakkaten zwaaien en "Apartheid" en "Moordenaar" roepen. Een paar jaar later solliciteren deze mensen naar een baan binnen uw bedrijf. Er zijn geen gegevens over hun lidmaatschap van radicale organisaties. Niemand herinnert zich nog dat ze vloeken schreeuwden op de campus of Joodhatende conferenties en anti-Amerikaanse bijeenkomsten bijwoonden. Al het bewijs is gewist, en weldra zullen ze deel uitmaken van uw team. Wij zijn Canary Mission, een organisatie gewijd aan het documenteren van deze daden van haat, ze te ontmaskeren, en deze individuen verantwoordelijk te houden."

 

Rebecca Pierce is een van de vele studenten die met geweld zijn bestookt sinds ze op de website van Canary Mission verscheen. Pierce werd vermeld als "Radicaal van de Dag" van Canary Mission, en begon onmiddellijk racistische aanvallen en bedreigingen met verkrachting en persoonlijk geweld te ontvangen, waarbij ze werd vergeleken met een bewaker van een nazi-concentratiekamp. Toen Pierce protesteerde tegen haar plaatsing op de zwarte lijst van KANARIE MISSIE, en klaagde over racistisch misbruik en gewelddadige bedreigingen, antwoordde KANARIE MISSIE: "[W]ij hebben uw verzoek om van de CM lijst te worden gehaald. Als je in staat bent om een paar jaar goed gedrag te vertonen zal het overwogen worden."

 

Wie denken deze mensen wel dat ze zijn, dat ze het recht hebben om de carrières te vernietigen van jonge mensen die weigeren ineen te knielen en de Joden te dienen? Dit is wreed crimineel gangsterisme dat ontmaskerd moet worden, en het zijn de individuele Joden die erachter zitten die met naam en toenaam genoemd moeten worden en "ter verantwoording moeten worden geroepen".

 

Campus Watch

 

Een Jood genaamd Daniel Pipes is de oprichter van een soortgelijke online onderneming genaamd Campus Watch, die bestaat uit dossiers over professoren die hij beschouwt als "anti-Israël" - een andere zwarte lijst met een sterke gelijkenis met Canary Mission die zich richtte op een aantal van dezelfde personen, en die ook pro-Israël studenten aanmoedigde om hun professoren te surveilleren. (40) Veel van degenen die op de zwarte lijst van Pipes' Campus Watch staan, melden dat ze worden bestookt met gewelddadige bedreigingen en vijandige e-mailcampagnes van meestal niet bij naam genoemde bronnen. In tegenstelling tot Campus Watch, waarvan Pipes vrijelijk erkent dat het zijn eigen site is, hebben de beheerders van Canary Mission extreme moeite gedaan om de financiers en organisatoren van de site geheim te houden. En daar lijkt een goede reden voor te zijn: "Canary Mission probeert niet alleen toekomstige werkgelegenheid te ontzeggen aan studenten die deelnemen aan Palestijnse solidariteitsactiviteiten, maar lijkt ook van plan een sfeer van intimidatie te cultiveren waarin activisten, academici en journalisten het doelwit zijn van bedreigingen, waaronder verkrachting en geweld en gemene racistische beledigingen."

 

CAMERA - Committee for Accuracy in Middle East Reporting in America

 

De website bevat honderden artikelen waarin wordt geklaagd over wat triviale zaken lijken te zijn die niet onverdeeld positief zijn over de Joden. Ze hebben zelfs een comité om bedrijven als Getty Images, AP en AFP te dwingen bijschriften op hun foto's aan te passen, als deze onaangenaam zijn voor Israël of de Joden. Zij lanceren enorme protestcampagnes als de Palestijnen of een andere groepering een VN-logo of ander logo gebruikt "om een vals vernisje van geloofwaardigheid te geven aan apologeten voor terrorisme en ontkenning van de Holocaust". Als indicatie van de intensiteit van hun paranoia voor controle over triviale informatie en berichtgeving in de media, was de kop van een van hun artikelen: "MSNBC's Andrea Mitchell vergist zich twee keer in één zin over Israël". Vele voorbeelden van Reuters of AFP die nieuwskoppen herzien na Joodse druk. (41)

 

Ze moeten duizenden mensen hebben die zich op de kleinste dingen concentreren, en zelfs de kleinste kritiek wordt gelijkgesteld met "onethische journalistiek". Als je de website van CAMERA bekijkt, zijn deze mensen pathologisch. En - het overdenken waard - vergelijk alle negatieve artikelen over Joden en Israël die je in de afgelopen 5 decennia hebt gezien eens met de hatelijke artikelen die diezelfde Joden over China hebben geschreven in slechts het afgelopen jaar of twee. De geringste kritiek op Joden is een oorlogsdaad, maar het staat Joden vrij China en de Chinezen te belasteren en een enorme haat te veroorzaken die resulteert in fysieke aanvallen die met 500 of 600% toenemen. Maar dit onder de aandacht van het publiek brengen, is "antisemitisme".

 

In de afgelopen jaren hebben de Joden een intense en verachtelijke haatcampagne tegen China gevoerd, in die mate dat fysieke aanvallen op Chinezen (NIET op "Aziaten", zoals de media beweren) alarmerend zijn toegenomen, en de publieke perceptie van China in het Westen is ingestort. Dat is geen toeval; het was het plan, en de reden waarom opiniepeilingen worden gehouden en gepubliceerd is om het succes van deze haatcampagnes te meten en om erover op te scheppen. Dit is niet de eerste keer; de Khazaarse Joden, geleid door Rothschild en zijn Tavistock Instituut, deden hun eerste pogingen in Engeland (tegen Duitsland) vóór de Eerste Wereldoorlog, met het verklaarde doel "persoonlijke haat te wekken tegen het Duitse volk en Duitsland", en pochten dat de oorspronkelijke 6% van de Britse bevolking die "Duitsland haatte" was gestegen tot meer dan 50% aan het eind van de campagne. (42) Dat betekent dat ze meer dan 100 jaar praktijkervaring hebben.

 


 

Hasbara op de campus

 

Het is algemeen bekend dat alle "kleurenrevoluties" van de wereld in de recente geschiedenis begonnen zijn met het aanwakkeren van onrust op universiteitscampussen, waarbij een soort obsceen voordeel werd gehaald uit het idealisme dat zo gebruikelijk is bij jonge studenten die weinig feitelijke kennis hebben van wereldzaken en wier meningen en emotionele opmaak nog grotendeels ongevormd zijn. Binnen het Hasbara-kader worden campussen in Noord-Amerika (en in het Westen in het algemeen) dus gezien als belangrijke Joodse "slagvelden", terwijl campussen in Israël een belangrijk onderdeel vormen van deze militaire "toeleveringsketen".

 

Hasbara-beurzen

 


Tyler Levitan, een Jood die deel uitmaakte van de Hasbara toeleveringsketen schreef een uitstekend artikel gepubliceerd op Mondoweiss (43) dat de mentaliteit en aanpak beschrijft van de Joden in hun pogingen om vrijwel alle gedachten en uitingen met betrekking tot Joden en Israël te controleren, op universiteitscampussen over de hele wereld. Ik dring er bij u op aan dit artikel te lezen.

 

"Hasbara Fellowships" is in 2001 opgericht door de rechtse zionistische organisatie Aish HaTorah en het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken. Het verklaarde doel is om studenten buiten Israël op te leiden hoe ze het imago van de Israëlische staat op hun respectievelijke campussen kunnen promoten. Hun raison d'être werd vanaf het begin duidelijk gemaakt: het blokkeren van een eerlijke discussie over Israëls schendingen van de mensenrechten op Noord-Amerikaanse campussen. Het doel was nooit om te discussiëren of te debatteren over de kwestie, maar eerder om te verdoezelen, en opzettelijk onze medestudenten te verhinderen om kritisch na te denken over Israël en zijn daden. Ik ben gaan beseffen dat Hasbara Fellowships slechts het topje van de ijsberg is van een wereldwijde propaganda-inspanning die erop gericht is kritiek op Israëls misdadige gedrag tot zwijgen te brengen."

 


 

 

Natan Sharansky, een Israëlisch politicus, zei: "Hasbara Fellowships verschaft de kennis, de opleiding en het belangrijkste, de motivatie aan studentenleiders om Israël te verdedigen waar zij dat het meest nodig heeft: op de campussen. (44) Zij zijn een integraal onderdeel van het raamwerk voor succes bij het creëren van een positieve campusomgeving met betrekking tot Israël." Stephen Kuperberg is de uitvoerend directeur van de Israel on Campus Coalition, een organisatie die zich toelegt op het "weven en katalyseren van het campus Israël netwerk". Wilt u meer te weten komen? Neem contact op met Daniel Koren, Canadees Directeur, op dkoren@hasbarafellowships.org.

 

 

 

 

Hasbara Trollen

 

Volgens Joodse functionarissen huurt Israël universiteitsstudenten in om pro-Israël berichten te plaatsen op sociale media netwerken - maar zonder zich te identificeren als overheidstrollen. (45) (46) De regering biedt Israëlische studenten volledige of gedeeltelijke beurzen aan om "online antisemitisme en oproepen om Israël te boycotten" te bestrijden.

 

Eén project werd opgezet door de 300.000 leden tellende Nationale Unie van Israëlische Studenten, waarbij Israëlische studenten 2000 dollar betaald krijgen om vijf uur per week te werken om "de strijd tegen vijandige websites te leiden terwijl ze vanuit hun eigen huis werken". (47) Hier is het originele document in het Hebreeuws, (48) en hier is een vertaling. (49) Zij houden voornamelijk websites in de gaten om positieve (ook al zijn het valse) berichten te plaatsen en om "antisemitische" inhoud van sociale netwerken te verwijderen, of tenminste om deze inhoud aan te vallen, vaak in groepen. Dit grote project is verantwoordelijk voor alle internetinhoud en alle socialemediakanalen, waaronder Facebook en Twitter in vele talen, alsook YouTube en andere. Het hele programma, zoals de hele Hasbara, verwart elke kritiek op Israël of de Joden met antisemitisme of Jodenhaat, labels die veel te vaak worden gebruikt als een afpersingsmaatregel om te intimideren uit angst voor de gevolgen van een dergelijke etikettering. De Jerusalem Post heeft vele artikelen gepubliceerd over de plannen van de Israëlische regering om studenten over de hele wereld in te zetten bij pogingen "om zichzelf te verdedigen in de sociale media". (50)

 

Ze hebben ook een specifiek Wikipedia-team "dat verantwoordelijk is voor het schrijven van nieuwe vermeldingen en het vertalen ervan in alle talen waarin Wikipedia actief is, het bijwerken van informatie en het bijhouden en "voorkomen van vooringenomenheid"." Meer over Wikipedia hieronder.

 

Het is belangrijk op te merken dat deze "Internet warfare squads" bedoeld zijn om heimelijk te opereren, waarbij studenten worden geadviseerd en gewaarschuwd dat zij niet herkenbaar zijn als Joden of dat zij in dienst zijn van de regering. In plaats daarvan, aldus Haaretz, is het plan om het programma te laten lijken te zijn gebaseerd op de activiteiten van politiek neutrale studenten. (51) (52) De Israëlische regering geeft blijkbaar ontelbare miljoenen uit aan deze verschillende studentenprojecten, van Hasbara Fellowships tot betaalde studiebeurzen tot de stipendia van $2.000 per jaar en inclusief het Joodse 50-cent leger. Zij nemen ook specifiek afgestudeerden aan met militaire ervaring opgedaan door stints bij de Joodse inlichtingendiensten.

 

Hasbara Handboek: Het promoten van Israël op Campus

 

"Deze publicatie wordt gesponsord door de afdeling Onderwijs van het Joods Agentschap voor Israël, en door het Gemengd Distributie Comité." (53) Peleg Reshef, WUJS voorzitter

Dit is een document van 131 bladzijden, ontworpen als een handleiding voor Joodse universiteitsstudenten in de VS om op campussen "het verhaal in handen te nemen" over alles wat met Israël of de Joden in het algemeen te maken heeft. Versies zijn ongetwijfeld beschikbaar in andere talen voor Joodse studenten in alle Westerse landen. Het hele Hasbara universiteitsdocument instrueert Joodse studenten om te manipuleren, te verdraaien en te liegen. Het draait allemaal om het verbergen van Israëls misdaden door middel van oneerlijkheid en zal, wanneer ermee wordt begonnen terwijl men nog op de lagere school zit (zoals het doet), een hele generatie van Joodse extremisten en jonge Joodse maffia gangsters voortbrengen.

 

Het algemene doel is de publieke opinie te beïnvloeden, in dit geval in de eerste plaats onder studenten, faculteit en bestuur. Het handboek is volledig een politieke verhandeling die een realistische microkosmos vormt van het functioneren van Joodse lobbygroepen overal ter wereld. Het is gebaseerd op een aantal kardinale principes, waaronder het bepalen van de agenda en het in handen nemen van het verhaal om niet alleen het onderwerp maar ook de inhoud en de richting van elke discussie of debat in verband met de Joden of hun belangrijkste interessegebieden zoals abortus, travestiete homoseksualiteit, pornografie, gokken, oorlogen, enz. te controleren. De primaire preventieve aanval is het initiatief nemen en de agenda bepalen om te bepalen waar de Goyim over mogen praten en discussiëren. Veel gaat over het bepalen van de centra van politieke macht en invloed op een campus, en het aansluiten bij die centra om zo de agenda te beheersen en deze machtscentra te manipuleren en uit te buiten voor Joodse doeleinden. Een voortdurende rode draad is het zoeken naar alle machtsbronnen op de campus, bondgenootschappen met hen aan te gaan, en een agenda voor hen op te stellen die de Joodse belangen bevordert. Hasbara-studenten wordt vanaf de eerste dag geleerd dat "Degene die de agenda bepaalt, meestal zal winnen."

 

We kunnen verwachten dat zo'n document bevooroordeeld en eenzijdig is, maar dit is over de top. Het hele handboek leert Joodse studenten hoe te liegen en de mening van Goyim te manipuleren. Je zou niet denken dat zoiets kan bestaan, maar het bestaat echt. Het bevat een sectie van 10 of 12 pagina's over specifieke Propaganda Tactieken (hoe te liegen) waarover ik enige details zal geven.

 

De nadruk ligt op studenten, op het beïnvloeden van campusleiders, omdat "campussen de kweekvijver zijn van de volgende generatie politici en opinievormers. Omdat mensen hun politieke ideeën vormen op de universiteit, is het belangrijk om leiders te beïnvloeden om gunstig te staan tegenover Israël en de Joden." Maar het handboek gaat ook vrij gedetailleerd in op hoe om te gaan met de media, met redacteuren, met politici en anderen. Het leert studenten propagandacampagnes op te zetten, slimme manieren om protesten te organiseren en uit te voeren, hoe brieven te schrijven en toespraken te houden. En in dit alles zit een knipoog en een knipoog naar bijna elk niveau van oneerlijkheid of op zijn minst onoprechtheid, met een algemene houding dat liegen, manipulatie en uitbuiting normale menselijke activiteiten zijn. Het patroon is in wezen hetzelfde als bij alle joodse lobby's overal.

 

Universiteitsstudenten worden aangemoedigd zich aan te sluiten bij elke mogelijke groep die betrokken is bij de campuspolitiek, om zo bij elke gebeurtenis en verkiezing invloed uit te oefenen op een beleid dat gunstig is voor Joden. "Joodse studenten moeten proberen alle topfuncties op de campus te vervullen. Demonstreer Joodse betrokkenheid en macht op de campus door je aanwezigheid zichtbaar te maken op manieren die andere studenten "kunnen begrijpen". Maak een doellijst van alle campusleiders en belangrijke studenten die nodig zouden kunnen zijn als bondgenoten en bouw persoonlijke relaties met hen op. Houd verslagen bij van al je gesprekken met hen - en over hen." Spreid je net wijd uit. Sluit je aan bij clubs of genootschappen die machtig lijken, en probeer allianties met hen te vormen om de weg te bereiden voor hun latere exploitatie voor Joodse doeleinden. Hoe machtiger een groep op de campus is, hoe nuttiger ze zijn. Als een alliantie eenmaal is gevormd, begin dan de relatie uit te buiten.

 

Er is ook een thema dat het document doordringt dat elke negatieve gedachte, woord of gevoel jegens de Joden ideologisch "antisemitisme" is. Het handboek vertelt ons dat mensen "Israël" en "Joden" door elkaar halen als een middel om hun "antisemitisme" tot uitdrukking te brengen. "Anti-Joodse sentimenten moeten worden ontmaskerd en krachtig worden verdedigd tegen. 'Legitieme kritiek' op Israël of de Joden is ... ingegeven door antisemitisme, mensen die een hekel hebben aan Joden." Interessant, maar verwacht, is dat "een gebrek aan steun voor Holocaust Gedenktekens een sterk (maar subtiel) bewijs is van 'Antisemitisme'."

 

Zij hebben handig de spelling van antisemitisme veranderd in "Antisemitisme", waar zij nu "antisemitisme" promoten als achterhaald omdat "Jodenhaat" niet gebaseerd is op het feit dat Joden Semitisch zijn, maar gewoon Joden zijn - wat voortkomt uit een stilzwijgende erkenning dat de meeste Joden Europese Khazaren zijn en GEEN Semitische mensen. En nu wordt "antisemitisme" gelijkgesteld met "Jodenhaat". Dit is niet niets; dit is een preventieve aanval op de onthulling dat de meeste (zogenaamde) Joden niet Semitisch zijn maar eigenlijk Europese Khazaren zijn, en zij proberen het debat te herkaderen om aan de voor de hand liggende conclusies te ontsnappen. Jodenhaat is nu een Goyim ideologie zoals 'Socialisme', maar schadelijker voor Joden.

 

Deze studenten beperken zich niet tot het manipuleren van andere studenten; zij worden reeds opgeleid voor hogere doelen: het beïnvloeden van politici, openbare leiders en andere functionarissen. Het handboek moedigt serieus politiek activisme aan en vertelt de studenten: "Als politici publieke steun voor Israël bespeuren, zullen zij waarschijnlijk zelf ook Israël steunen. Politici beschouwen elke brief die zij ontvangen als representatief voor honderden kiezers. Als ze tientallen brieven ontvangen..." Het advies is duidelijk: verzamel zoveel mogelijk Joodse studenten, maak zoveel e-mailadressen aan als redelijkerwijs mogelijk is, en bombardeer de politici met de Joodse agenda, maar identificeer jezelf nooit als lid van een (Joodse) organisatie. Studenten krijgen een soortgelijke training in Brieven aan de Redactie. Het handboek bevat pagina's vol instructies over hoe informatiecampagnes te voeren met het publiek, met verkozen ambtenaren en meer; hoe schoolkinderen te betrekken, hoe een boycot te organiseren (die altijd goed zijn, behalve wanneer tegen Israël).

 

Hoofdstuk 7 - Zeven Basis Propaganda Middelen

 

"Propaganda wordt gebruikt door diegenen die willen communiceren op een manier die de emoties aanwakkert en rationaliteit bagatelliseert, in een poging een bepaalde boodschap te promoten. Om Israël effectief aan het publiek te presenteren, en om anti-Israël boodschappen tegen te gaan, is het noodzakelijk propaganda-middelen te begrijpen."

 

Deze eerste 7 punten, en de andere die volgen, zijn feitelijke sjablonen die Joden hebben ontwikkeld om te helpen bij hun pogingen om de publieke opinie te beheersen en om "aan de draden te trekken die de publieke opinie beheersen", zoals Edward Bernays zo graag zei. (54) We zien deze op grote schaal gebruikt in de massamedia, in artikelen geschreven door Joodse Hasbara-enthousiastelingen, en heel vaak in de commentaren op online artikelen. Als je weet waar je op moet letten, en als je oplet, zijn ze gemakkelijk te herkennen.

Naam noemen

"Door een zorgvuldige woordkeuze verbindt de techniek van het noemen van namen een persoon of een idee met een negatief symbool. Het creëren van negatieve connotaties door het noemen van namen wordt gedaan om te proberen het publiek een persoon of idee te laten verwerpen op basis van negatieve associaties, zonder een echt onderzoek van die persoon of dat idee mogelijk te maken. Het noemen van namen is moeilijk te weerleggen. Noem demonstraties "rellen". Noem een politieke organisatie een "terroristische organisatie", enzovoort." Gebruik gewoon alle vieze namen die je kunt bedenken om het standpunt van een tegenstander te degraderen. Neonazi, antisemiet. "De tegenstanders van Israël (of de Joden) gebruiken de hele tijd scheldnamen." Natuurlijk doen Joden en de Joodse media dat nooit.

Glitterende Generaliteit

Dit is schelden in omgekeerde richting. Gebruik positieve zinnen om dingen een positief imago te geven. Vrijheid, vrijheid, wetenschap, democratie, vrijheidsstrijder.

Overdracht

"Overdracht betekent iets van het prestige en gezag van een concept nemen en het toepassen op een ander." Ga naast een VN-vlag staan. Doe met China alsof je in Beijing woont, of aan Tsinghua of Fudan University hebt gestudeerd. Noem beroemde namen, zelfs als ze niet relevant zijn.

Getuigenis

"Het werven van de steun van iemand die bewonderd of beroemd is om een ideaal of campagne te onderschrijven. Testimonial ... kan worden gemanipuleerd, zoals wanneer een voetballer wordt gebruikt om een politieke campagne te steunen waar hij slechts een beperkt begrip van heeft. Testimonial kan gewicht geven aan een argument dat het niet verdient. Citaten kunnen werken als getuigenis, zelfs als ze ... uit hun context zijn gehaald." Gebruik citaten, internetlinks, alles wat al dan niet uit zijn verband is gerukt, zelfs als het vals is, om je standpunt te ondersteunen en het standpunt van de tegenstander te vernietigen.

Maak ook gebruik van beroemdheden. [Beroemdheden] kunnen "gemakkelijk gemanipuleerd worden omdat zij meer geven om hun imago dan om het Midden-Oosten, en dreigen hun imago te besmeuren (met beschuldigingen van antisemitisme) zal hen er gewoonlijk van overtuigen om (ofwel mee te werken of) zich terug te trekken."

Gewoon volk

Overtuig de luisteraar dat de spreker een 'gewone man' is. (Geen partij in de strijd, geen bijl te slijpen.)

Angst

"Luisteraars hebben diepgewortelde angsten voor geweld en wanorde ... Angst is gemakkelijk te manipuleren. Luisteraars zijn te veel bezig met bedreigingen om kritisch na te denken over de boodschap van een spreker. Angst kan met succes worden gebruikt door te wijzen op de gevolgen ... fysiek risico of financiële ondergang." Je wilt niet besmeurd worden als "antisemitisch" of een "holocaustontkenner". U zou uw baan en uw reputatie kunnen verliezen. Uw kinderen kunnen gedwongen worden van school te veranderen.

Bandwagon

"Mensen zijn blij om deel uit te maken van de menigte ... Geef de indruk dat "Israël het team is om te steunen, dat dit de manier is waarop de wind waait." Probeer de indruk te wekken dat 'bijna iedereen' denkt zoals u zegt. Overdrijf het volume van steun voor uw standpunt.

Stel de agenda op

Hasbara-studenten leren vanaf de eerste dag: "Degene die de agenda bepaalt, zal meestal winnen."

Het debat omkaderen

Joodse mentoren leren studenten om altijd te proberen debatten zo in te delen dat ze zich alleen richten op zaken die passen in de Joodse agenda. Framing is een van de meer verraderlijke instrumenten van propaganda - ons instrueren "hoe te denken" over een bepaalde gebeurtenis. De invasie in en de vernietiging van Irak werden door het Amerikaanse leger en de joodse media "Operatie Irak Vrijheid" genoemd. Mensen die zich oprecht zorgen maken over de besmetting en de gevaarlijke bijwerkingen van vaccins worden "Vaccinatie-terroristen" genoemd. De terroristen van Hong Kong worden in de Joodse media omschreven als "democratische demonstranten" - die alleen al in één universiteitslab meer dan 10.000 benzinebommen hadden gemaakt die werden gebruikt op regeringsgebouwen en politiebureaus (en op de politie zelf). Deze "democratische demonstranten" goten ook benzine over een man die het niet met hen eens was, en staken hem in brand. U kunt de video hier bekijken: (55) In al deze gevallen is de eerste stap het verschaffen van een bruikbare propagandadefinitie die, als zij door het publiek wordt aangenomen, onafhankelijke gedachten in één klap elimineert.

 

Twee belangrijke benaderingen: Punten scoren en een echt debat.

 

"Puntentelling" is het aanvallen van tegenstanders door hun standpunten te ondermijnen, (letterlijk "punten scoren"). Het moet de schijn wekken van een rationeel debat, terwijl een echte discussie wordt vermeden. Dit werkt omdat de meeste mensen niet analyseren wat ze horen. Het is de juiste methode wanneer het publiek slechts gedeeltelijk betrokken is, zoals op het internet. Het is nodig om dit te verhullen door de indruk te wekken van een eerlijk debat. "Dat is een interessant punt, maar het is niet echt de juiste vraag . . ." Dit lijkt in te gaan op wat er gezegd is, maar negeert het in feite en gaat verder met het herkaderen van de discussie door een nieuwe agenda op te stellen. "Probeer altijd een debat te vermijden door kritiek op Israël of de Joden te veranderen in een aanval op de oppositie, indien mogelijk beperkt tot een persoon, en suggereer dat die persoon antisemitisch is of terrorisme steunt of niet te vertrouwen is."

 

Wanneer niet te engageren

Een hoofdthema dat de Hasbara mentaliteit doordringt is: "Vecht niet als je niet kunt winnen." We zien dit heel vaak in online commentaren, waar een duidelijke Hasbara trol valse beweringen zal doen over een of ander historisch onderwerp, meestal bedoeld om Joden vrij te pleiten van hun misdaden, of om het slachtoffer de schuld te geven. Als deze beweringen worden weerlegd door een andere lezer die duidelijk de feiten kent en waarschijnlijk een superieur begrip heeft, zal de Joodse commentator bijna altijd gewoon verdwijnen. "Loop weg als je iemand tegenkomt die meer ervaren of goed op de hoogte is. "En ga nooit in discussie als je de voorwaarden en de agenda van het debat niet in de hand hebt, want dat betekent dat het debat "slecht is opgezet" en dat je niet kunt winnen.

 

Als je je met een onderwerp bezighoudt, geef je het een gevoel van legitimiteit, dus ga nooit in op een onderwerp dat je niet als "legitiem" wilt beschouwen. Voorbeelden hiervan zijn het feit dat de Russische bolsjewieken bijna volledig uit joden bestonden, die verantwoordelijk waren voor de goelags en tientallen miljoenen doden. Of het feit dat opium in China volledig een Joodse zaak was. Of dat de eeuwen van slavenhandel vergelijkbaar waren. Met andere woorden, ga niet in op het onderwerp van joodse misdaden omdat uw deelname helpt om dat onderwerp "legitiem" te maken.

 

Preventieve maatregelen verdienen altijd de voorkeur

Uit het handboek: "Mensen geloven het eerste wat ze horen over een kwestie, en filteren latere informatie op basis van dat geloof. Als zij iets eenmaal geloven, is het moeilijk hen ervan te overtuigen dat zij het in de eerste plaats bij het verkeerde eind hadden."

 

We zien het bewijs hiervan overal. Dit is de reden waarom de massamedia ons de volgende ochtend het volledige verhaal van 9-11 gaven, dat grotendeels bestond uit feiten die niemand op dat moment had kunnen weten. Het was hetzelfde met ZIKA, COVID, en zovele andere gebeurtenissen. Het doel is om de publieke opinie het gewenste verhaal te laten accepteren, en dit betekent dat het aan het publiek moet worden gevoerd voordat de echte feiten bekend zijn. Wanneer de waarheid later aan het licht komt, zullen er twijfels rijzen, maar het zal voor de meeste mensen moeilijk zijn om van mening te veranderen, omdat zij het eerste verhaal al als waar hebben aanvaard.

 

We zien dit wanneer delen van de verborgen geschiedenis aan het licht komen, meestal over ernstige Joodse misdaden. Wanneer Joden bang zijn dat de onaangename waarheden van hun geschiedenis openbaar worden, wanneer de details plotseling ontdekt worden en beginnen te ontsnappen aan hun opsluiting, staan meerdere Joodse auteurs klaar om in de bres te springen.

 


 

Toen de waarheid aan het licht kwam dat de radicale ontvolking van Paaseiland te wijten was aan joodse slavenhandelaren die jaagden op arbeiders voor hun guano-mijnen in Peru, was Jared Diamond, een joodse professor aan de UC, er als de kippen bij om ons in een nieuw boek te vertellen dat de Paaseilanders kleine burgeroorlogen hadden en elkaar helaas afmaakten (en daarna opaten). (56) Toen het nieuws naar buiten kwam dat de ontvolking van Ierland van ongeveer 80% ook te wijten was aan Joodse slavenhandelaren, vond het Joodse Southern Poverty Law Center een Ierse vlok en "onafhankelijke geleerde" genaamd Liam Hogan om een artikel te schrijven waarin werd beweerd dat Ierland nooit ontvolkt was geweest en dat "Ierse slaven" slechts een "meme" was die door "racisten" werd uitgedragen. (57)

 

Ik zou waarschijnlijk meer dan 100 van deze preventieve doofpotaffaires van Joodse misdaden kunnen opsommen, vele van de grootste ernst en grimmigheid, sommige met tientallen en honderden miljoenen doden, en alle profiterend van menselijke ellende. Aan het eind van dit essay heb ik nog een paar voorbeelden gegeven. In al deze gevallen is de bedoeling van de valse en verzonnen geschiedenis om deze gedachten eerst in de geest van het publiek te brengen, zodat zij minder geneigd zullen zijn de waarheid te geloven wanneer deze uiteindelijk in volle vorm aan het licht komt. Dit is gebruikelijk bij de Joodse auteurs Shakony, Perlmann, Shapiro, Dikotter, Brizay, Lovell, en vele anderen, minstens één voor elke gelegenheid waar een wanhopige herschrijving van de geschiedenis dringend noodzakelijk wordt.

 

 

We zien dit heel vaak op websites waar lezerscommentaren zijn toegestaan op artikelen. Indien een auteur als onsympathiek tegenover Joden of Israël wordt beschouwd, zullen heel vaak de Hasbara Trollen er zijn om de eerste of de eerste paar commentaren te plaatsen, waarin de auteur denigrerend wordt bejegend. De bedoeling is dat nieuwe lezers, die misschien niet vertrouwd zijn met de schrijver, en die deze commentaren eerst zien, hun mening over het artikel en de auteur kunnen herzien. Zulke commentaren, begraven in het midden van honderden, hebben weinig of geen effect, maar kunnen een effect hebben in het begin.

 

verwarren en verbijsteren

 

Wanneer een onderwerp dat ongunstig is voor Joden (gewoonlijk gaat het om ernstige misdaden en miljoenen doden) wordt blootgesteld aan een onvermijdelijke discussie, bestaat de standaard Hasbara-tactiek erin het gesprek te overspoelen en te overladen met irrelevante zaken, om de kamer te vullen met zoveel rook dat niemand nog iets kan zien. De stortvloed van irrelevante inhoud dient om de lezers in verwarring te brengen en hen de kern van de zaak uit het oog te doen verliezen. Deze tactiek lijkt op de goed gedocumenteerde online propagandastrategie "flooding", die hieronder wordt besproken. (58)

 

Overstroming

 

Deze stromen van onwelkome informatie worden gebruikt om de publieke opinie in verkeerde richtingen te sturen om te voorkomen dat de lezers zich concentreren op de kern van de zaak. COVID-19 is zo'n voorbeeld, met joodse columnisten die bewijzen dat lockdowns ofwel nuttig zijn ofwel een misdaad tegen de menselijkheid, dat maskers ofwel besmetting voorkomen ofwel je zuurstof doen verliezen en je kinderen hersendood achterlaten. Of dat het virus zijn oorsprong vindt in vleermuizen of schubdieren of bananen, of bevroren zalm, of Fort Detrick of de Wuhan universiteit, of grotten in Sichuan, en dat het opzettelijk werd losgelaten, of per ongeluk, of door laboratorium doctorandi die de zieke dieren op straat verkochten voor koffiegeld. (59) De meeste verstandige mensen zullen hun handen in de lucht gooien en ermee ophouden, in de overtuiging dat ze de waarheid nooit zullen kennen, en dat is het plan.

 

We zien dit vandaag de dag wanneer het onderwerp van de Joodse etniciteit ter sprake komt, waarbij het feit wordt verraden dat de meeste Joden vandaag de dag geen Semitische mensen zijn, maar afstammelingen van de Europese Khazaren - die geen enkele band hebben met, noch recht hebben op, welk deel van het Heilige Land dan ook. (60) (61) (62) Deze waarheid is natuurlijk lastig, dus hebben we een virtueel bataljon Joden dat het etnische universum overspoelt met twijfelachtige genetische studies, historische verzinsels en een eindeloze hoeveelheid misinformatie, voldoende om iedereen, behalve de meest vastberaden lezer, de handen in de schoot te doen leggen en te doen stoppen. En natuurlijk, dat is het plan.

 

Het meest opmerkelijke boek over de Khazaren is Arthur Koestler's Thirteenth Tribe. De New York Times Book Review noemde The Thirteenth Tribe uitstekend en schreef: "Mr. Koestler's boek is even leesbaar als het tot nadenken stemmend is. Niets is stimulerender dan de vaardigheid, elegantie en eruditie waarmee hij zijn feiten verzamelt en zijn theorieën ontwikkelt." [(63) Maclean, Fitzroy. "Shalom Yisrah", The New York Times Book Review, 29 augustus 1976, p. 219]. Bij een bespreking van het werk in het Washington Report on Middle East Affairs in 1991, beschreef journaliste en schrijfster Grace Halsell het als een "zorgvuldig onderzocht boek" dat "het idee van een Joods 'ras' weerlegt". Houd deze opmerkingen in gedachten. Je zult ze later nodig hebben.

 

Dit ligt ook ten grondslag aan de recente stelling dat jood-zijn alleen de godsdienst is, los van etniciteit. Er is geen andere manier voor Joden om om te gaan met het feit dat 95% van alle Joden vandaag Europeanen zijn, waarbij hun adoptie van het Jodendom irrelevant is. Hiervoor hoeven we alleen maar te denken: als jood zijn alleen maar betekent dat je een bepaalde religie aanhangt, zoals Moonies of Satanisten, hoe komt het dan dat ik - en honderden miljoenen anderen - naar een gezicht kan kijken en je meteen kan vertellen dat die persoon een jood is? Het zou een machtige godsdienst zijn als hij de gelaatstrekken van zijn aanhangers kan veranderen.

 

Er is nog een ander soort overstroming, deze maakt gebruik van antisemitisme. Soms zullen de Hasbara trollen een website of een artikel overspoelen met hatelijke anti-Joodse commentaren, waarin zij ons vertellen dat Joden het uitschot van het universum zijn, blah, blah, blah. Ze doen dit om twee redenen. Ze beginnen klein, en gebruiken deze tactiek als een soort barometer of windwijzer om de omvang van de antipathie tegen Joden te bepalen. Als veel lezers aangeven het eens te zijn, of als veel lezers bezwaar maken tegen de nare opmerkingen, levert dat nuttige informatie op. Aan de andere kant zullen Joden soms letterlijk het commentaar op een artikel of een website bombarderen, en dat gebruiken om de site of de auteur als antisemitisch of erger te denigreren, om anderen te ontmoedigen het artikel te bezoeken of te lezen en om aan te dringen op de-platforming. We zien deze pogingen af en toe op unz.com.

 

Een levend voorbeeld van de website Common Dreams, die door deze tactiek het grootste deel van hun financiering verloren: (64) "We hebben honderden donateurs gehad die soortgelijke dingen zeiden. Mensen zijn terecht beledigd door het antisemitisme, en het heeft een serieuze impact op onze reputatie en onze fondsenwerving. Toen Common Dreams honderden berichten in deze lelijke schertsvertoning onderzocht, bleek het doel duidelijk: een diepe schaduw werpen op, en steun verdrijven van, een van de grootste en oudste progressieve-nieuws websites."

 

Groepsaanvallen

 

Deze kunnen vooral duidelijk zijn in commentaren op online artikelen, waar een groep Hasbara terroristen hun krachten bundelen om een auteur te denigreren of een onwelgevallige waarheid te verkwanselen. Vaak, als wij het nagaan, ontdekken wij dat veel van de gebruikersnamen in deze aanvallen nieuw werden aangemaakt voor enkel dit doel, zonder enige voorafgaande commentaargeschiedenis. Soms registreert een Hasbara lid meerdere gebruikersnamen en post onder elk van hen voor een enkel doel. Dit werd vroeger zeer vaak gedaan op de website van The Economist, waar bekende Joodse commentatoren een soort van "zwermaanval" op een andere commentator creëerden. Het werd zo erg dat velen The Economist helemaal verlieten. Net zoals slecht geld de goeden verdrijft, zullen mondige en provocerende commentatoren uiteindelijk alle goede lezers wegjagen.

 

Vermijd focus op feiten

 

In vele situaties en over vele onderwerpen ondersteunen de feiten niet het Joodse standpunt of het door hen gewenste verhaal. Daarom worden Hasbara-leden, wanneer zij deze onderwerpen aanvallen, streng gewaarschuwd tegen het debatteren over de feiten die door een auteur worden gepresenteerd en in plaats daarvan aangemoedigd om zich bezig te houden met ad hominem aanvallen, waarbij de agenda wordt verlegd van de kern van de zaak naar het karakter of de reputatie van de auteur, waardoor geen onderzoek van het standpunt van de schrijver wordt toegestaan. De auteur aanvallen zonder in te gaan op de beweringen van de auteur, en proberen anderen over te halen hetzelfde te doen. "Hit pieces" horen hier helemaal bij.

 

Valse filosofieën

 

Een voor de hand liggend voorbeeld is het door de Joden gecreëerde verhaal over anti-semieten die Israëls "bestaansrecht" in twijfel trekken. Maar dit is onzin, en deze beweringen moeten bij elke gelegenheid worden ontmaskerd en veroordeeld. Bijna iedereen zou het ermee eens zijn dat elk volk zijn eigen vaderland zou moeten hebben. Daar gaat het niet om. De vraag is of u het "recht" hebt uw vaderland in mijn achtertuin te bouwen, d.w.z. niet het feit van een vaderland maar van de plaats ervan. We kunnen het er gelukkig over eens zijn dat Joden hun eigen land moeten hebben, maar feit is dat Joden illegaal en met militaire middelen het thuisland van een ander volk bezetten en, door een langzaam proces van uitroeiing, alle Palestijnse Arabieren van hun eigen land verwijderen. Dat is wat we onder ogen moeten zien. De vraag is niet of Israël bestaansrecht heeft, maar waar Israël bestaansrecht heeft. De Joden hebben dat recht niet in Palestina, en zij hebben dat ook nooit gehad. Zelfs 2000 jaar geleden was Israël nog lang niet uitsluitend een Joodse natie en ook toen al waren de Joden in de minderheid. Een afwezigheid van 2000 jaar ontkracht een dergelijke claim, en in feite zochten de Joden wereldwijd naar een nieuwe locatie voor een thuisland en hadden zich op een gegeven moment zelfs in Oeganda gevestigd - totdat de Europese Khazaren "religie kregen" en het zionisme creëerden.

 

Censuur op het internet

 

Alison Weir schreef een uitstekend artikel (65) over hoe Israël en de Joden werken om informatie op het Internet te controleren, en specifiek om elke "antisemitische" inhoud te verwijderen - wat over het algemeen wordt gedefinieerd als alles wat de Joden niet willen horen - of niet willen dat je hoort. Zij hebben talrijke goed gefinancierde en goed georganiseerde projecten opgezet, bedoeld om websites en sociale media te overspoelen met pro-Israël propaganda, terwijl zij feiten blokkeren die hen niet aanstaan. Deze projecten maken hoofdzakelijk gebruik van Joodse universiteits- en zelfs middelbare-schoolstudenten, met taken variërend van het infiltreren in Wikipedia tot het beïnvloeden van YouTube. Ze maken zelfs gebruik van Israëlische soldaten die extra geld krijgen om te "tweeten, delen, liken en meer".  Hier is een video: (66)

 

Wikipedia

 

Ik heb elders geschreven, en veel waarnemers hebben dat opgemerkt, dat Wikipedia op zoveel gebieden zo sterk bevooroordeeld is dat het bijna nutteloos is geworden als informatiebron. Als u het aantal protonen in een cesiumatoom wilt weten, zal Wiki u het juiste antwoord geven, maar over bijna alles wat verband houdt met de Joden, met Israël, met bijna elk deel van de geschiedenis, met politiek, economie, belangrijke actuele gebeurtenissen, en vele andere verwante onderwerpen, is Wikipedia een bron van alleen maar verkeerde informatie. Dit is zo waar dat je voor veel onderwerpen een goede benadering van de waarheid kunt krijgen door het Wiki-artikel te lezen en eenvoudigweg aan te nemen dat het tegendeel waar is. Wikipedia wordt nu zo zwaar bewaakt door Joodse Hasbara-leden en Zionisten in het algemeen, dat veel redacteuren beweren dat hun bewerkingen over bovengenoemde onderwerpen bijna onmiddellijk werden verwijderd en de oorspronkelijke tekst opnieuw werd ingevoegd, met de bewering dat bij een tweede poging de pagina op slot zal gaan. Wikipedia ontkent enige deelname aan of goedkeuring van deze tactieken, maar de beweringen zijn hol. Wikipedia is voor 100% een Joodse onderneming. Deze bewerkingen van Wikipedia door Joden verschillen niet van Joden die boeken verbranden waarvan zij de inhoud niet aanvaarden.

 


 

In 2010 begonnen twee Israëlische groepen een cursus aan te bieden in het "zionistisch bewerken" van Wikipedia-items. Het doel was "ervoor te zorgen dat de informatie in de online encyclopedie het wereldbeeld van zionistische groeperingen weerspiegelt". De Israëlische krant Haaretz rapporteerde: "Het doel van de organisatoren was tweeledig: de Israëlische publieke opinie beïnvloeden door mensen die hun ideologisch standpunt delen te laten deelnemen aan het schrijven en bewerken van de Hebreeuwse versie, en in het Engels te laten schrijven zodat het imago van Israël in het buitenland kan worden versterkt." Er was zelfs een prijs voor de "Beste Zionistische Redacteur" - de persoon die in de loop van de volgende vier jaar de meeste "Zionistische" wijzigingen in Wikipedia zou aanbrengen, zou een reis in een heteluchtballon over Israël ontvangen. (67)

 

Een commentator op het bovenstaande NYT Lede artikel schreef: "De meest controversiële onderwerpen zijn: ALLES wat ook maar iets te maken heeft met Israël, zionisme, Joden, antisemitisme, enz. Dat is zeker nummer één. Er zijn grote ruzies over elk woord in een artikel, de zinsvolgorde, enz. Het probleem is dat er veel artikelen zijn waar bepaalde mensen zo in geïnvesteerd zijn dat ze ze voortdurend "in de gaten houden" voor veranderingen die ze afkeuren .... Ik noem ze Wiki-politieagenten."

 

Een ander schreef: "Als Jood kan ik getuigen dat onze belangrijkste culturele kwaliteiten vastberadenheid, creativiteit en, de laatste tijd en onder een minderheid van ons, een onwankelbaar geloof in ons recht om immoreel te handelen uit nauwelijks verhuld eigenbelang zijn. (Lezerswaarschuwing: Denk eraan, wanneer u de uitdrukking "zelfhatende Jood" hoort, hoort u een meme die is uitgevonden om de moeilijkheid te omzeilen om lezers ervan te overtuigen dat bepaalde mensen die openlijk kritiek hebben op het Israëlische regeringsbeleid zowel Joods als antisemitisch kunnen zijn)."

 

Een andere commentator schreef: "Alle Wikipedia-items over dit onderwerp (Joden) zouden een notitie moeten bevatten met de tekst: "Naar aanleiding van een seminar in Israël zullen speciaal opgeleide zionisten deze tekst herschrijven".

 

De Joodse CAMERA-groep waarnaar hierboven wordt verwezen, begon wat werd genoemd "een oorlog tegen Wikipedia". (68) CAMERA riep vrijwilligers op om in het geheim Wikipedia-items te bewerken, waarbij de nadruk werd gelegd op het belang om het project geheim te houden, met vrijwilligers die werden geschoold in manieren om aan ontdekking te ontkomen. Hen werd verteld "om voor de hand liggende redenen te vermijden een gebruikersnaam te kiezen die aangeeft dat je pro-Israël bent (of een Jood), of die mensen laat weten wat je echte naam is". CAMERA waarschuwde hen ook: "Vergeet niet om altijd in te loggen. Als je wijzigingen aanbrengt terwijl je niet bent ingelogd, zal Wikipedia het IP-adres van je computer vastleggen." "Er is een oorlog aan de gang en helaas moet de manier om die te bestrijden ondergronds zijn." Blijkbaar houdt het 'ondergrondse' deel ook in dat je je locatie en identiteit geheim houdt voor zelfs Wikipedia.

 

Om de clandestiene en heimelijke aard van hun doel in stand te houden, werd de vrijwilligers bovendien opgedragen "gedurende een korte periode geen Israël-gerelateerde artikelen te redigeren". Ze moesten beginnen met het bewerken van artikelen over algemene onderwerpen om hun voornaamste belangen te verhullen. Ze moesten "willekeurig artikelen redigeren", waarbij het belang van geheimhouding werd benadrukt: "Je wilt niet gezien worden als een 'CAMERA-verdediger' (of een Jood) op Wikipedia dat is zeker."

 

Een Joodse commentator produceerde een lijst van de top 100 gebruikersnamen van Wikipedia-editors en zei: "Hoeveel van hen zijn Joods? Het blijkt dat ongeveer 5% van de lijst Joodse namen heeft, wat ongeveer evenveel is als de Joodse bevolking van Amerika. Ze lijken het niet voor het zeggen te hebben, aangezien ze niet oververtegenwoordigd zijn onder de Wikipedia-editors." Dit leverde onmiddellijk een reactie op van een andere commentator die schreef: "Je bent ongelooflijk naïef als je gelooft dat de top-redacteuren op Wikipedia enkelvoudige individuen vertegenwoordigen. De meeste, zo niet alle, van de top 100 zijn gewoon aliassen die worden gebruikt door een klein aantal Amerikaanse/ Britse/Israëlische staatsagentschappen en particuliere PR-bedrijven. Gezien het feit dat Wikipedia het meest waardevolle instrument is om de standpunten van mensen te vormen, zou de regering van de VS er met geweld de controle over nemen als ze die nog niet had. Zoals verwacht, verdween de eerste commentator toen hij geconfronteerd werd met iemand met kennis van zaken. "Vecht niet als je niet kunt winnen", en ga nooit een debat aan als je de voorwaarden en de agenda van het debat niet kunt bepalen.

 

Een andere commentator schreef: "Mee eens dat Wikipedia streng gecontroleerd wordt. Dat is zijn waarde. Als je precies wilt weten welk onzinverhaal de diepe staat vertelt, is Wikipedia je vriend. Het is niet moeilijk om het feit te documenteren dat Israël Joden betaalt om de online inhoud ernstig te manipuleren, hoofdzakelijk op Wikipedia maar ook op andere sites. (69) (70) De Israëlische regering geeft zelfs lessen over hoe Wikipedia te bewerken om het "meer zionistisch van aard" te maken. (71) (72)

 

Een ander schreef: "Al dat bewijsmateriaal van hun vernietiging en slachting van mannen, vrouwen en kinderen zou gearchiveerd moeten worden in beveiligde meervoudige servers in verschillende landen om ze te bewaren voor de geschiedenis en misdaden tegen de menselijkheid. Als [Joden] Wikipedia kunnen bewerken door feiten uit te wissen, censuur kunnen uitoefenen op alle sociale media platforms, kunnen verbieden, beschamen en hun broodwinning kunnen verliezen in hun corporate Technopoly paradijs, gelooft iemand dan dat ze zullen toestaan dat bewijs van hun misdaden bestaat?"

 

De "50 cent Legers" van de wereld

 


 Jullie moeten dit allemaal weten, een verhaal verzonnen door David Bandurski, nog een Jood, deze aan de Hong Kong University's "China Media Project" gefinancierd door George Soros. Het verhaal dat Bandurski verzon was dat de Chinese regering 288.000 mensen full-time bezig had met het zoeken naar mogelijkheden om berichten te plaatsen op het internet die gunstig waren voor China, met een beloning van 0,50 RMB voor elk van die berichten. En een groep geleerden schatte dat "de Chinese regering 488 miljoen social media berichten per jaar verzint, geschreven door valse social media accounts." Bijna net zoveel als de Joden. Dit wordt zogenaamd gedaan "om de publieke opinie te manipuleren en desinformatie te verspreiden ten voordele van de regerende Chinese Communistische Partij". "...het doel van deze massale geheime operatie was om het publiek af te leiden en het onderwerp te veranderen." (73) Voor zover u weet, is er een andere groep die aan deze beschrijving voldoet?

 

Deze beweringen werden met honderden tegelijk bekeken over het hele internet, op elk platform dat commentaren toeliet, waarbij elk commentaar dat gunstig was voor China ervan werd beschuldigd deel uit te maken van China's 50-cent leger. Maar plots - op een dag - stierf dit uit, want op die dag postte iemand op Facebook een screenshot van een reeds lang bestaand programma waarbij de regering van Israël aan alle Joodse universiteitsstudenten in Amerika een betaling van 0,50 dollar aanbood (en nog steeds aanbiedt) voor elke post die gunstig was voor Israël of de Joden. Bandurski zweeg en we mogen hopen dat hij in die toestand blijft. Er is eigenlijk nooit een Chinees 50 cent leger geweest, maar er was wel degelijk een Joods 50 cent leger, dat nog steeds bestaat en dat we kunnen zien op unz.com en vele andere plaatsen.

 

Het Joodse 50 cent leger

 

"Over het algemeen zullen vrijwilligers voor de betaalde programma's zich bij de Israëlische regering laten registreren op grond van de talen waarin zij vloeiend zijn, en vervolgens worden doorgegeven aan de media-afdeling van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, waarvan het personeel de vrijwilligers zal doorverwijzen naar websites die als "problematisch" worden beschouwd. (74) Hun contact e-mail is media@moia.gov.il. Het is niet gemakkelijk om een onderscheid te maken tussen de betaalde Hasbara trollen en de Joodse 50 cent Army leden, en dit kunnen vaak dezelfde mensen zijn. Niettemin, zoals een waarnemer schreef: "Er zijn een paar manieren om de betaalde commentatoren te herkennen. Een ervan is dat ze over het algemeen voor ad hominem aanvallen gaan. Deze is een antisemiet, die is een vijand van Israël, deze is niet gekwalificeerd om te spreken. Ook reageren ze nooit op onderbouwde reacties omdat ze geen antwoord hebben en mogelijk zijn ze geïnstrueerd om niet te reageren om zo niet bij te dragen aan het bevorderen van een onderbouwde gedachte over het onderwerp." (75)

 

In de Times of Israel stond een verhaal met de titel "Regering gaat achter de schermen rol spelen bij verspreiding van pro-Israël informatie op sociale media via universiteiten". (76) "Het hele idee van het systeem is gebaseerd op acties van studenten. Het project vereist dat de rol van de staat onder de radar blijft, zodat het lijkt alsof de studenten zelfstandig werken. In elke universiteit komt er een hiërarchie van drie niveaus onder leiding van een senior coördinator, die een volledige beurs krijgt betaald door de regering om toezicht te houden op drie andere coördinatoren. De coördinatoren van het tweede niveau zullen elk verantwoordelijk zijn voor een van de drie specifieke werkgebieden: taal, grafische voorstellingen en onderzoek. De coördinatoren zullen ook beurzen ontvangen, zij het kleinere dan de senior coördinator, en zullen verantwoordelijk zijn voor de massa studenten die voor het programma worden gerekruteerd en die elk ook een "minimum stipendium" zullen ontvangen. Dit zijn de Joodse leden van het 50 cent leger.

 

Veel van deze Hasbara Trollen en 50 cent leger mensen hebben software zoals topsy.com dat het internet afspeurt op zoek naar verwijzingen naar Joden of naar Israël, en om waarschuwingen te geven bij het verschijnen van bepaalde sleutelwoorden zoals Israël, Jood, Jood, lesbisch.

 

Zij verschijnen vaak in groten getale "om tegenstrijdige berichten te plaatsen in een poging om kritiek af te wenden of gewoon de situatie te verwarren" zodat het moeilijk wordt om de kern van de zaak te begrijpen. Meestal bevatten hun commentaren persoonlijke aanvallen en bijna onvermijdelijk schandalige beweringen die bijna altijd zonder documentatie zijn, verzonnen beweringen zonder ondersteuning, waarbij ze elk soort verhaal weven dat de Joden vrijpleit van hun misdaden. Als zij al bronmateriaal verschaffen, is dat bijna nooit origineel, maar slechts "uit de tweede hand opnieuw geciteerde citaten" uit andere Joodse bronnen die zelf geen documentatie hebben.

 

In artikelen en online commentaren van zovele Joden staan ofwel geen verwijzingen, ofwel alleen die van de laatste categorie hierboven. Verreweg het grootste deel ervan kan worden afgedaan als onzin. En dat is natuurlijk waar wij tegen strijden. Deze ziekte heeft de regering, de media en het internet zo besmet, dat we in een wereld van leugens leven. Het Joodse 50 cent leger is hier een belangrijk onderdeel van en besmet alle sociale media en internet platforms. (77) (78) (79) (80)

 

Sprekers Bureaus

 

Het onderwerp van de sprekers is vermeld op de twee gedrukte pagina's die hierboven zijn weergegeven. Dit is een wijdverspreide Hasbara-propagandatactiek die volledig onder de radar lijkt te opereren, onverdacht door bijna iedereen. Wij weten dat een sprekersbureau gewoonlijk contracten heeft met vele prominente sprekers, en toegang tot nog veel meer, en tegen betaling een spreker en alle details voor bijna elke gelegenheid zal regelen. Tot zover gaat alles goed.

 

Maar niet al deze bureaus zijn gelijk geschapen; sommige zijn volledig politiek van aard en subversief van opzet, en zijn meer propagandamachines dan bedrijven. Een interessant bureau is het Premier Speakers Bureau van Duane Ward uit Franklin, TN. Ward heeft een soort niche gecreëerd door te handelen in sprekers van het derde en vierde niveau, wannabees met weinig tot geen ervaring en weinig geloofsbrieven. Zijn bedrijf helpt hen door een paar geschikte onderwerpen voor hen te kiezen, de opzet voor toespraken te schrijven en misschien zelfs de toespraken zelf. Zo kan hij de low-end markt overspoelen met veel keuze tegen aanvaardbare kwaliteit.

 

Maar Ward heeft een merkwaardige politieke nuance in zijn achtergrond die wellicht een onderzoek niet kan doorstaan, aangezien hij zich er tegen verzette om dit in de discussie naar voren te laten komen. Ik heb geen kopieën van de hoofdlijnen die Ward voor zijn sprekers verschaft, en kan dus alleen maar speculeren, maar als hij in de ban is van het heersende establishment, zoals ik vermoed, zou zijn opstelling perfect zijn voor het volgende (of iets dergelijks): Blanken zijn slecht. Je zult niets hebben, en je zult gelukkig zijn. Abortus is niet alleen een recht; het is een wet van de natuur en van het universum dat vrouwtjes van alle soorten instinctief hun ongeboren jongen doden. Bestialiteit, incest en homoseksuele necrofilie zijn geen perversies maar gewoon "seksuele voorkeuren" die bevrijd zijn van verouderde ideeën over moraal. De geringste zweem van "antisemitisme", echt of ingebeeld, is de grootste gruwel.

 

Nog merkwaardiger (en nauw verwant) zijn de China Speakers Group en de Sage Worldwide Speakers Group, opgericht door een joodse blondine genaamd Elizabeth Haenle. (81) (82) Zij was voorheen de sociale secretaresse van de Amerikaanse vice-president Dick Cheney, een van de puistigste sterren in het zionistische melkwegstelsel. Haar man had een prima baan in de Amerikaanse ambassade in Peking. Het verhaal van Haenle is dat zij en haar man, op het hoogtepunt van hun carrière, op een dag besloten hun baan op te zeggen - zonder duidelijke reden en zonder plannen voor de toekomst, en toen plotseling bedachten dat het misschien leuk zou zijn om als gewone burgers in Peking te gaan wonen. En omdat zij iets nodig had om haar tijd mee door te brengen, besloot zij een sprekersbureau in China te beginnen, een terrein waarop zij, toegegeven, niets wist. Maar toen kwam haar vroegere heimelijke samenwerking met Duane Ward aan het licht en dacht ze zijn aanpak te kunnen imiteren. Zoals het aan mij werd beschreven, wilde Haenle duizend of meer middenkaderleden en andere "beïnvloeders" aanwerven om het vermogen van haar nieuwe bureau te vormen. Ik merk op dat haar bedrijf nu in Singapore is geregistreerd, wat erop zou wijzen dat de Chinese autoriteiten hier klaarwakker van waren en haar de toestemming weigerden om zich in China te laten registreren.

 

Nogmaals, ik kan alleen maar speculeren, maar als ik de stukjes in elkaar zet, zou Haenle, als hij succes heeft, al deze onwetende kleine gele boodschappers naar China kunnen laten reizen om een paar boodschappen te verspreiden uit de voorbereide hoofdlijnen van hun toespraken. Ik denk dat deze boodschappen kunnen inhouden: Een eenpartijstaat is een misdaad tegen de mensheid. Een door de regering gecontroleerde centrale bank (d.w.z. niet in joods bezit) is een misdadige aanfluiting tegen het volk en de economie. George Soros en Goldman Sachs verhinderen de financiële economie van China te vernietigen is de grootste zonde tegen het kapitalisme. De Joden (vooral Rothschild & Sassoon) hebben altijd van de Chinezen gehouden en het Chinese volk heeft altijd van de Joden gehouden (vooral Rothschild & Sassoon). De kleinste zweem van "antisemitisme", echt of ingebeeld, is de grootste gruwel.

 

Wanneer vertrouwensorganisaties op zoek zijn naar een spreker, komt het misschien nooit bij hen op dat de sprekers geconditioneerd zijn om meer te leveren dan een verhandeling over een eenvoudig uitgekozen onderwerp, maar in feite misschien wel boodschappers in de frontlinie zijn, misschien wel bijna allemaal onbewust, voor een veel sinistere propaganda-onderneming.

 

Ze liegen alsof ze ademen

 

Net zoals zigeuners in de eerste plaats lijken te bestaan om te bedelen en te stelen, is er een andere etnische groep die soms in de eerste plaats lijkt te bestaan om te liegen.

 

De Grote Leugen

 

"Maar het bleef de Joden, met hun onvoorwaardelijke vermogen tot leugenachtigheid, en hun strijdmakkers, de marxisten, over om de verantwoordelijkheid voor de ondergang [van Duitsland in WO I] juist toe te schrijven aan de man die als enige een bovenmenselijke wil en energie had getoond in zijn poging om de catastrofe te voorkomen die hij had voorzien en om de natie te redden van dat uur van totale omverwerping en schande. Door de verantwoordelijkheid voor het verlies van de wereldoorlog op de schouders van Ludendorff te leggen, ontnamen zij het wapen van het morele gelijk aan de enige tegenstander die gevaarlijk genoeg was om kans te maken de verraders van het vaderland voor de rechter te brengen. Dit alles werd ingegeven door het principe - dat op zichzelf waar is - dat in de grote leugen altijd een zekere geloofwaardigheid schuilt; omdat de brede massa van een volk altijd gemakkelijker gecorrumpeerd wordt in de diepere lagen van hun emotionele natuur dan bewust of vrijwillig, en zij dus in de primitieve eenvoud van hun geest gemakkelijker het slachtoffer worden van de grote leugen dan van de kleine leugen, omdat zij zelf vaak kleine leugens vertellen in kleine zaken, maar zich zouden schamen om hun toevlucht te nemen tot leugens op grote schaal. Het zou nooit in hun hoofd opkomen om kolossale onwaarheden te verzinnen, en zij zouden niet geloven dat anderen de onbeschaamdheid zouden kunnen hebben om de waarheid zo schandelijk te verdraaien. Ook al worden de feiten die dit bewijzen duidelijk voor hun geestesoog gebracht, toch zullen zij blijven twijfelen en aarzelen en blijven denken dat er misschien een andere verklaring is. Want de schaamteloze leugen laat altijd sporen na, zelfs nadat hij is dichtgespijkerd, een feit dat bekend is bij alle bedreven leugenaars in deze wereld en bij allen die samenspannen in de kunst van het liegen. Deze mensen weten maar al te goed hoe zij leugen kunnen gebruiken voor de meest laaghartige doeleinden.

Van oudsher weten de Joden echter beter dan wie ook, hoe leugen en laster kunnen worden uitgebuit. Is hun bestaan niet gebaseerd op één grote leugen, namelijk dat zij een religieuze gemeenschap zijn, terwijl zij in werkelijkheid een ras zijn? En wat voor een ras! Een van de grootste denkers die de mensheid heeft voortgebracht, heeft de Joden voor altijd gebrandmerkt met een uitspraak die diep en precies waar is. Hij (Schopenhauer) noemde de Jood "de grote meester van de leugen". Zij die de waarheid van die uitspraak niet inzien, of niet willen geloven, zullen nooit een handje kunnen toesteken om de Waarheid te helpen zegevieren."

 

Het bovenstaande werd getrouw weergegeven door een commentator 121. AbrahamSteinblattbaumstein, op een artikel van Ron Unz getiteld "Amerikaanse Pravda: Vaxxing, Anthony Fauci, en AIDS". (83) Joden citeren heel vaak geselecteerde gedeelten van Hitler's uitspraken, buiten hun eigenlijke context, als "bewijs" dat hij geloofde in het liegen tegen het volk. Maar in feite klaagde Hitler in deze passage over de leugens die de Joden in die tijd over Duitsland vertelden, hoewel we dat nooit zouden weten zonder de hele passage te lezen.

 

Dit alles komt voort uit Rothschild en de Khazaarse Joden in de Londense City, die goed gebruik maakten van Edward Bernays en Walter Lippman, alsmede van hun controle over een groot deel van de media, zelfs 100 of meer jaar geleden, om "aan de draden te trekken die de publieke opinie controleren". Er is veel vitale achtergrond hiervan. Ik heb een serie artikelen geschreven over Bernays en Propaganda waarvan ik geloof dat het kennis bevat die essentieel is voor het begrijpen van Joodse propaganda in het algemeen en voor het waarderen van de krachten achter de huidige gebeurtenissen. Het is gepubliceerd als een eBook in .pdf formaat, en ik zou er bij u op aan willen dringen om op zijn minst de hoofdstukken één en twee te lezen. (84)

 

Sommige Joodse leugens

 

Het georganiseerde Internationale Jodendom valt alle Duitsers aan en geeft hen de schuld voor de daden van Duitsland in het verleden, zelfs voor de daden van Hitler (echt of ingebeeld). Dit is zo waar dat Joden stellen dat iedere Duitser tot in de eeuwigheid schuldig moet worden geacht - en zich tot in de eeuwigheid schuldig moet voelen terwijl hij tot in de eeuwigheid miljarden aan herstelbetalingen moet betalen - voor de daden van een paar Duitsers of een voorbije Duitse regering of leger, daden waar zij geen deel aan hadden en die zeer waarschijnlijk plaatsvonden lang voordat zij zelfs maar geboren waren. Aan de andere kant kan geen enkele Jood schuldig worden geacht aan enige actie van andere Joden of van de Joodse staat. "Joden in de diaspora zijn immers niet verantwoordelijk voor het Israëlische regeringsbeleid, en hen straffen voor de daden van een land dat (a) waarvan zij geen staatsburger zijn (b) dat zij misschien niet steunen (c) dat etnisch gemengd is, is "zeer problematisch". Joden verwijten vervolgens alle anderen dat zij "met twee maten meten".

 

Hitler's Verdraaide Kleine Micro-Penis

 

Om hun "overwinning" op Duitsland te bestendigen, en om ook hun vastbeslotenheid te bestendigen dat alle Duitsers voor altijd zullen lijden onder nationale schuld en dat Duitsland de Joodse kolonie zal blijven die het nu is, volharden de Joden in het demoniseren van Hitler, het herhalen van oude mythen en het creëren van nieuwe, zelfs na 75 jaar. Een voorbeeld, een sappig stukje geschiedenis dat blijkbaar "pas onlangs ontdekt" is:

"Adolf Hitler had een micro-penis, sliep met zijn nichtje en werd graag geschopt tijdens de seks." (85) Althans volgens Jane Lavender, een Associate Editor bij de UK Mirror. Geen informatie over wie hem schopte. Lavender is een Jood, haar bewijs niet bestaand.

 

In dezelfde geest vertellen Joodse schrijvers ons vandaag nog steeds dat tijdens de Olympische Spelen van 1936, toen Jesse Owens zijn eerste race won, Hitler "in een vlaag van woede het stadion uit stormde" omdat een zwarte man een Duitser had verslagen, en dat Hitler Owens "afsnauwde" door te weigeren zijn aanwezigheid bij de medaille-uitreikingen zelfs maar te erkennen. Maar dat is nooit waar geweest. Owens zelf bevestigde indertijd dat Hitler het initiatief nam om naar Owens te zwaaien en zijn overwinning te vieren. Owens schreef: "Toen ik de kanselier passeerde, stond hij op, zwaaide met zijn hand naar mij, en ik zwaaide terug. Jaren later, in zijn autobiografie, verduidelijkte Owens opnieuw: "Hitler heeft me niet afgesnauwd - het was FDR die me afsnauwde. De president stuurde me niet eens een telegram."

 

De ware oorsprong van COVID-19

 


 

Steven Mosher schreef in de New York Post dat China's coronavirus epidemie waarschijnlijk is ontketend door onderzoekers die laboratoriumdieren op straat in Wuhan verkochten voor extra geld. "In plaats van besmette dieren op de juiste manier te verwijderen door crematie, zoals de wet voorschrijft, verkopen ze ze aan de kant om veel extra geld te verdienen. Een onderzoeker uit Beijing, die nu in de gevangenis zit, verdiende een miljoen dollar met de verkoop van zijn apen en ratten op de markt voor levende dieren." (86) Ik was teleurgesteld dat Mosher niet wilde onthullen wat de straatwaarde is van ratten die de builenpest dragen en apen die besmet zijn met Hepatitis-A. Mosher's bewijs is niet bestaand.

 

Veel leugens van één bron

 

Een online Joodse commentator: "Wikipedia is accuraat voor 99% van de onderwerpen. Er bestaat niet zoiets als "Joden". Wat Palestina betreft, is Wikipedia vrij droog en feitelijk, ik weet niet welke delen volgens jou ontbreken. De Arabische wereld heeft zijn vernietiging aan zichzelf te danken, zoals alle naties doen. Het is heel vreemd om aanvallen van het Iraakse leger op dat ziekenhuis in Fallujah te omschrijven als "US strikes"."

 

De Wereld Almanak

 

Een van de ongemakkelijke historische gegevens die verwarring stichten over de details van de Joodse "holocaust" is dat de World Almanac een toename laat zien van de Joodse wereldbevolking, en ook van de Joodse bevolking in Europa gedurende de jaren van WO II. Joodse 50 cent leger posters hebben herhaaldelijk verklaard dat de Almanac 10 jaar later "zich verontschuldigde voor de fout" en de cijfers opnieuw vermeldde, maar ik nam contact met hen op en zij ontkennen ooit zoiets gedaan te hebben. Het is de moeite waard op te merken dat de Almanak beweert dat het zijn cijfers bijna uitsluitend uit Joodse bronnen heeft verkregen.

 

In een verwante discussie in een commentarenrubriek op The Economist, plaatste een Joods lid van het 50 cent leger een bericht waarin stond dat de hoofdbibliotheek van de Universiteit van Alberta in Edmonton, Canada, een exemplaar had van de World Almanac uit 1946 en dat op bladzijde 129 (of daaromtrent; ik weet het niet meer precies) cijfers stonden over de Joodse wereldbevolking die ongeveer 6 miljoen lager waren dan in 1939. Ik was geïntrigeerd omdat ik in die tijd in die stad woonde en de bibliotheek goed kende. Ik bezocht de bibliothecaresse en liet haar het nakijken: de bibliotheek had zo'n boek niet in haar schappen, en ook nooit gehad. Bovendien vermeldde het exemplaar van de Almanak van 1946 cijfers die sterk verschilden van die welke door de Joodse 50 cent Army poster werden genoemd.

 

China's Hongersnood

 

De waarheid komt nu eindelijk aan het licht dat China's Grote Hongersnood in 1959 werd veroorzaakt door de Khazaarse Joden die een wereldwijd voedsel-embargo tegen China instelden, waarbij geen enkel land voedsel zou doneren, of voedsel aan China zou verkopen tegen welke prijs dan ook, afgedwongen door Amerikaanse militaire dreigementen. Het Joodse 50 cent leger wil helpen om de terugslag te voorkomen, met berichten als deze: "Toen Mao de macht overnam, drong hij erop aan dat het ieders patriottische plicht was om elk zes kinderen te krijgen, zo vroeg mogelijk. Het was de enorme bevolkingsexplosie, gecreëerd door Mao, die de hongersnood veroorzaakte."

 

Historische Pre-emptieve Leugens

Als je het niet kunt ontkennen, draai het dan

 

Joden hebben ons verteld dat de moord op aartshertog Ferdinand geen enkele reactie opriep bij de Oostenrijkers - een non-event dat werd genegeerd. Niet alleen dat, de moord op de aartshertog en zijn vrouw had niets te maken met de oorlog die erop volgde, dat Oostenrijk in feite al enige tijd Servië wilde aanvallen en dit leek gewoon een goed moment. De moordenaar was Gavrilo Princip, een 19-jarige Bosnische Servische student die was geradicaliseerd en klaargestoomd voor de daad die de ontsteker was voor het begin van WO I. Princip was misschien (of misschien niet) Joods, maar algemeen werd aangenomen dat hij deel uitmaakte van een wereldwijd complot van de Joodse Vrijmetselaars. De voornaamste reden voor de oorlog was de jarenlange haatcampagne van de Joden tegen Duitsland. (87) Het doel van het revisionisme is te voorkomen dat alle waarheden algemeen bekend worden en de schuld voor de Eerste Wereldoorlog bij de Joden wordt gelegd - en daar hoort het ook.

 

Tulpenmanie

 

Deze is schattig. De meeste mensen hebben een vage kennis van de Nederlandse "Tulpenbel", waar de prijzen van losse bloemen hoger waren dan de kosten van een chique huis, en waar ontelbare duizenden werden overvallen toen de bel barstte, waarbij een groot deel van de bevolking met onthutsende verliezen werd geconfronteerd. Iedereen had zin in tulpen, net zoals de aandelenzeepbel in de VS in de jaren 1920 schoenpoetsers geld liet lenen om te speculeren op aandelen. In beide gevallen ontstond een ware speculatieve razernij onder de bevolking voordat de spectaculaire ineenstorting plaatsvond.

 

Volgens een verslag "hing er een gouden lokaas verleidelijk voor de mensen, en de een na de ander haastte zich naar de tulpenmarkten, als vliegen rond een honingpot. Adel, burgers, boeren, mecaniciens, zeelui, voetknechten, dienstmeisjes, zelfs schoorsteenvegers en oude klerenvrouwen doken in tulpen". Toen de tulpenzeepbel in 1637 plotseling uiteenspatte, richtte dat een ravage aan in de Nederlandse economie. "Velen die voor een korte tijd uit de lagere kringen van het leven tevoorschijn waren gekomen, werden teruggeworpen in hun oorspronkelijke obscuriteit. Belangrijke kooplieden werden bijna tot de bedelstaf gebracht, en menige vertegenwoordiger van een adellijk geslacht zag het fortuin van zijn huis onherstelbaar geruïneerd."

 

Het waren niet alleen de eigenlijke bloemenprijzen, maar de aanstichters van de zeepbel hadden ook een volwaardige termijnmarkt in tulpen gecreëerd als aanvulling op de "tulpenbeurzen", en ze verpakten zelfs "junk bonds" en wat wij derivaten zouden kunnen noemen, om de markt nog verder op te stoken. Ik beschik niet over een gedocumenteerde lijst van de namen van de verantwoordelijken, maar er zijn aanwijzingen dat alleen de Joodse proto-bankiers (die reeds eigenaar waren van de Nederlandse Centrale Bank en de geld- en kredietvoorziening beheersten) over voldoende kennis van zaken en rijkdom zouden hebben beschikt om dit monster te hebben gecreëerd en geëxploiteerd.

 

Nu er een hernieuwde belangstelling is voor deze zeepbellen, en de ware details aan het licht beginnen te komen, wordt preventieve propaganda noodzakelijk om de publieke opinie eerst te bereiken met een aanvaardbaar verhaal. Zo zijn, volgens de Joodse historica Anne Goldgar, verhalen over enorme fortuinen die verloren gingen en radeloze mensen die zich in grachten verdronken, slechts fictie. "Het idee dat de tulpenmanie een grote depressie veroorzaakte is volstrekt onwaar. Voor zover ik kan zien, heeft het geen enkel effect gehad op de economie. De duurste tulpenbonnen die Goldgar vond, waren voor 5.000 gulden, de gangbare prijs voor een mooi huis in 1637. Maar Goldgar kon, ondanks haar verbazingwekkend grondige onderzoek, "slechts 37 mensen vinden die meer dan 300 gulden betaalden voor een tulpenbol", en ze kon geen enkel geval vinden van een individu dat failliet ging nadat de tulpenmarkt instortte. Volgens haar "was zelfs de Nederlandse schilder Jan van Goyen, die alles verloor in de tulpencrash, in feite het slachtoffer van "grondspeculatie". (88)

 

Peter Garber, een joodse econoom aan de Brown University, wordt aangeprezen als de moderne Tulpenmanie-expert. Volgens Garber was de tulpenmanie helemaal geen manie, maar kan zij worden verklaard door normale vraag en aanbod. Hij poneert ook de intrigerende theorie dat Tulpenmanie (indien niet verklaarbaar door vraag en aanbod) werd veroorzaakt door de Bubonische Pest: "een gokfestijn (in tulpen) gekoppeld aan een drinkspel en algemene dronkenschap kan zijn ontstaan als reactie op de doodsdreiging [van de pest]". [(89) Garber (1990b, p. 16)]. Klinkt redelijk.

 

Er waren vele andere soortgelijke zeepbellen, allemaal uitgevoerd door dezelfde mensen, en allemaal volgens hetzelfde patroon. Tulpenmanie (1634-1638), de South Seas Bubble (1711-1720), de Mississippi Bubble (1720), de Railways Bubble (1840), de zeepbel op de Amerikaanse aandelenmarkt die in 1929 eindigde. Er waren nog veel meer Europese zeepbellen in de jaren 1700, allemaal volgens hetzelfde patroon. We kunnen de dotcom-zeepbel en de VS-huisvestingszeepbel van 2008 hieraan toevoegen. Het is bijna zeker dat de bron en oorsprong van al deze bubbels dezelfde zijn.

 

De "Mooie Khazaren" en andere sprookjes

 

Zoals velen al weten, werd het verloren koninkrijk van Khazaria in Zuidoost-Europa uitgeroeid door de Russen en Genghis Khan, met goede reden. De Khazaren stonden bekend als "de meest gevreesde en gehate" van alle volkeren ter wereld, een groep oorlogszuchtige fallus-aanbidders die het joodse geloof hadden overgenomen (of tenminste de meer expliciet seksuele gedeelten van de Babylonische Talmoed, die nog steeds de bijbel van het jodendom is). Tot de meer charmante eigenschappen van deze nomadische krijgers behoorde de neiging om iedereen te doden die "intelligent" leek, althans intelligenter dan zijzelf. De Khazaren waren roofzuchtige moordenaars die regelmatig bloedoffers brachten, en werden overal ter wereld verguisd als 's werelds blanke slavenhandelaren, vooral gehaat vanwege het ontvoeren en verkopen van blanke vrouwen aan de harems in het Midden-Oosten en het castreren van de mannen om ze als eunuchen te verkopen.

 

De verspreiding van de Khazaarse overlevenden valt precies samen met het verschijnen van "de Joden" in heel Europa, en ook met het begin van herhaalde uitzettingen van Joden uit alle naties. Dit werd uitvoerig behandeld in Koestler's boek waarnaar hierboven werd verwezen, en krachtig ondersteund door Benjamin Freedman, een andere Jood die adviseur was van 5 Amerikaanse presidenten. (90) (91) (92) Deze betrekkelijk recente ontdekking vertoont reeds een potentieel voor enorme repercussies op het gehele Joodse historische verhaal, alsmede op het zionisme zelf.

 

Maar een joodse Canadese dilettant genaamd Matthew Ehret hield niet van deze versie van de geschiedenis en produceerde zijn eigen versie, beginnend met:

 

"Al het bestaande bewijsmateriaal wijst erop dat het juist het tegenovergestelde was van een broeinest van "kwaadaardige Asjkenazische Joden", zoals zoveel luie onderzoekers hebben beweerd. In plaats daarvan was dit . . . vergeten koninkrijk niet alleen een prachtig fenomeen dat alle drie de grote Abrahamitische godsdiensten verenigde onder één oecumenische alliantie van samenwerking gedurende meer dan een eeuw, maar het diende ook als een hoeksteen van de pas herboren zijderoute handelsroutes die Azië met Europa verenigden."

Bovendien leren we dat onze nomadische bandieten plotseling ". . . een hoogontwikkelde gecentraliseerde regering in Khazaria hadden gevestigd, waarvan de economie voornamelijk gebaseerd zou zijn op visserij en landbouw". Niet alleen dat, maar "Khazaria was bekend geworden om zijn tolerantie en openheid ...", en had niet alleen "nauwe banden met China", maar was in feite het volk dat in de eerste plaats verantwoordelijk was voor China's oude Zijderoute.

 

Hij vervolgt met: "Fysieke bewijzen van het Khazariaanse koninkrijk werden bijna allemaal vernietigd of onderdrukt, waardoor er weinig empirisch bewijs overbleef om mee te werken voor moderne geleerden (en er veel ruimte overbleef voor speculatieve roddels onder leiding van Britse keizerlijke troeven als Arthur Koestler." "Het is niet duidelijk wat de oorzaak was van de verzwakking en uiteindelijke ineenstorting van Khazaria onder de invallen van Kiev Rus in 969. Wat wel duidelijk is, is dat anti-Joodse wetten werden opgelegd in een ongekend tempo . . ." De bovenstaande beweringen zijn waar, maar merk op dat Koestler van de beoordeling van de NYT van een uitstekend historicus wordt gereduceerd tot "een speculatieve roddelaar".

 

Ehret produceerde een video waarin hij wordt geïnterviewd door twee watertandende en faalangstige discipel-zealotten, Vincent Boccarossa en Brandi Barnes. Ik heb hem bekeken. Het is een twee uur durend avontuur in Disneyland.

 

Daarin vertelt Ehret ons dat de Khazaren "een centrale confucianistische ethiek in [hun] bevolking hadden ingebouwd, en dat "veel mensen zeer goed over de Khazaren spreken". Hij merkt plechtig op dat alle slechte dingen die we kennen van de Joden in Venetië eigenlijk te danken waren aan het Vaticaan en het Christendom. Hij geeft toe dat de financiële machten in Venetië "een parasitaire zwerm" waren met "satanische bloedlijnen", maar dat dit allemaal christenen waren. Verder konden de Christenen geen woekerrente toepassen, dus dwongen zij de onschuldige en hulpeloze Joden om "het economische vuile werk op te knappen, maar dan wel voor de Christenen". En deze "geldcultuur" werd dus "geïnsinueerd in het Joodse gedrag, en ruïneerde de goede delen [van het karakter van de Joden], zodat de Joden een slechte naam begonnen te krijgen." Mensen haatten de Joden omdat ze slechte dingen deden, maar mensen vergeten dat er een "hogere functie" van christenen was die het eigenlijk voor het zeggen hadden. Ik moet zeggen dat dit allemaal nieuw voor me was.

 

De meeste mensen zijn zich vaag bewust van de status van de Rothschilds in de Joodse hiërarchie, waarbij veel Joden een van de Rothschilds erkennen als "de koning der Joden", waarbij de Rothschilds en de Montefioris en Sebag-Montefioris zich op het hoogste niveau van koningschap en adel bevinden - hoger dan de overgebleven Europese overblijfselen, waaronder dat van Engeland. Ehret weet wel beter. Hij vertelt ons dat de Montefioris op een hoger niveau staan dan Rothschild, maar dat deze beide families eigenlijk joden van een lagere klasse zijn, zozeer zelfs dat "het hen niet is toegestaan te trouwen met de hogere bloedlijnen", en verder dat "dit aantoonbaar is". Dit was ook nieuws voor mij.

 

Dan iets over hoe de Joden van Venetië naar Amsterdam en Engeland verhuisden (allemaal onder controle van de Heilige Roomse Keizer), en toen Venetië werd vernietigd omdat de Paus zich terugtrok uit een of ander verbond, en dat was jammer, want alles wat de Joden wilden doen door de centrale banken en de controle over geld en krediet over te nemen, was "de wereld bevrijden van corruptie". Helaas schijnen ze gefaald te hebben.

 

Ehret weet zoveel interessante dingen. De meeste mensen weten inmiddels wel dat Christoffel Columbus een joodse slavenhandelaar was en dat een van zijn eerste daden bij zijn aankomst in de Nieuwe Wereld bestond uit het ontvoeren van jonge inheemse meisjes voor zijn bordelen. Het is ook algemeen bekend dat Columbus en de zijnen de grootste meervoudige massale genocide in de wereldgeschiedenis in gang hebben gezet, waarbij de Maya's, Inca's en Azteken volledig werden uitgeroeid, evenals de Carib-indianen en 90% van de Noord-Amerikaanse oorspronkelijke bewoners. Maar Ehret vertelt ons dat "Columbus een slechte naam krijgt", dat hij nooit "een boosaardige uitbuiter van de inboorlingen" was, maar in plaats daarvan "opbeurende processen" (geen idee wat die geweest kunnen zijn) steunde, dat hij "iets heel positiefs vertegenwoordigde", in de eerste plaats "respect voor alle menselijke wezens". Nog een verrassing voor mij.

 

Ehret ontdekte ook dat het in werkelijkheid Koning George I was die "de South Sea Bubble machtigde", en iets over hoe de Joden alleen maar "een stad op een heuvel wilden stichten ter ere van God, in Amerika". En hij vertelt ons dat Rothschild's National Bank of 1812, die de VS bijna bankroet maakte, eigenlijk de bank van president Hamilton was, blijkbaar eigendom van de Amerikaanse regering, maar dat hij "investeerders toestond zich in te kopen, zodat het een quasi-private bank was". Niet alleen dat, maar "de bevolking van de VS verviervoudigde onder deze bank". Wow.

 

Ehret geeft wel toe dat toen Andrew Jackson weigerde Rothschild's privé bank te vernieuwen, dat de eerste en enige keer was dat de Amerikaanse regering schuldenvrij werd. Maar vervolgens doet hij dit af met de bewering dat Jackson's uitschakeling van de Joodse centrale bank "alleen maar paniek veroorzaakte" en dat de Amerikaanse economie instortte, of daaromtrent. Verder beweert hij dat de schulden aan de Rothschild bank "het land financierden" in plaats van Rothschild, en dat "alle goede projecten daardoor in het slop raakten". Hij zegt dat de VS plotseling "uiteenviel" omdat er geen centrale bank in Joods bezit was, en "alle staten hun eigen weg gingen". "Dus nu geen harmonie in de natie, geen mogelijkheid om iets gedaan te krijgen, en alles lost gewoon op." Nog een grote verrassing.

 

Hij vermeldt wel dat "Satanische machten" de macht over de VS overnamen, maar dat waren christenen en jezuïeten, geen joden, gelukkig maar. Eveneens gelukkig vertelt Ehret ons "Er is GEEN bewijs dat de oorlog van 1812 was omdat de Rothschilds een tweede nationale bank wilden". Hier ben ik het niet mee eens, want er is veel bewijs dat de Rothschilds de VS de oorlog van 1812 in hebben gejaagd, en andere oorlogen, om hun doelen te bereiken. Ik heb hierover geschreven, en misschien wilt u het artikel lezen. Het is kort en interessant. (93) En tenslotte noemt hij de "Britse" families die rijk werden door de verkoop van opium. Het schijnt Ehrets aandacht te zijn ontgaan dat dit in feite Joden waren met Britse paspoorten.

 

Net als zijn schrijven is de hele video van Matthew Ehret twee uur lang rammelende, irrelevante onzin, volledig gepresenteerd zonder documentatie of ondersteunend bewijs van welke aard dan ook. Ik kan in alle eerlijkheid zeggen dat ik nog nooit in mijn leven zoveel complete, volslagen onzin en zoveel fantastische, schandalige leugens op één plek bijeen heb gezien. Ehret lijkt mij niets meer dan een buitengewoon slimme oplichter. Dit is niet slechts onwetendheid over de geschiedenis of kleuring door ideologie; we hebben hier te maken met psycho-pathologie.

 

De Joden in China

 

Ik heb hier boven en in andere artikelen kort naar verwezen, maar kort samengevat is de geschiedenis van de Joden in China een van de meest smerige eeuwenlange episodes van criminaliteit, plunderingen, slachtingen en psycho-pathologie in de geschiedenis, vooral wanneer deze wordt gecombineerd met de gelijktijdige activiteiten van Rothschild's British East India Company.

 

We hebben opium. We hebben de zogenaamde "Taiping-opstand", georganiseerd door Rothschild en Sassoon, waarbij zij een leger verzamelden dat tussen 70 en 90 miljoen Chinezen afslachtte om hun drugswinsten te beschermen - de bloedigste oorlog in de geschiedenis van de wereld. We hebben de ontvoering van miljoenen Chinezen als slaven die over de hele wereld zijn verscheept, onder meer voor de aanleg van de Canadese en Amerikaanse spoorwegen en de exploitatie van de goudmijnen, alsmede voor de aanleg van het Panamakanaal (dat is de reden waarom we over de hele wereld Chinezen hebben en waarom de bevolking van Panama zelfs vandaag de dag voor meer dan 10% uit Chinezen bestaat).

 

En nu de waarheid over dit alles eindelijk uit China ontsnapt en in de Westerse wereld doordringt, hebben we een letterlijke vloedgolf van Joodse propaganda van het ergste soort, die hard werkt om het Westen er preventief van te overtuigen dat de Joden altijd China's vrienden zijn geweest, dat Joden en Chinezen liefdevolle "partners in lijden en onderdrukking" zijn geweest (de Chinezen door toedoen van de Japanners, maar niet de Joden). De Chinese media berichten niet veel over de zaken van de Joden, maar de Shanghai Daily is geïnfiltreerd door Joden; ik heb een zoekopdracht uitgevoerd op hun website die 1.909 resultaten opleverde voor artikelen over de Joden in Shanghai, allemaal pogingen om te voorkomen of te verhinderen wat uiteindelijk een tsunami van historische beschimpingen zal zijn tegen de afschuwelijk kwaadaardige activiteiten van deze Khazaarse Joden.

 

Je weet wat het betekent om "Shanghaied" te zijn. Toen de waarheid weer boven water kwam over Joodse slavenhandelaars die plaatselijke bewoners "Shanghaiden" als scheepsbemanningen en slaven, produceerden enkele Joodse schrijvers in Californië een verrukkelijk artikel waarin zij ons vertelden dat sommige oude ondergrondse gevangenissen die ontdekt waren, gevangenissen waren voor dienstplichtigen die Shanghaied moesten worden, maar dat de term betekende dat zij ongewild naar Shanghai werden verscheept, in plaats van omgekeerd. Geen verklaring waarom iemand Amerikanen zou ontvoeren en hen naar Shanghai zou sturen. Enkele reis?

 

In dezelfde geest, en met hetzelfde doel, worden wij nu voortdurend gewaarschuwd voor de gevaren van China's "slachtoffermentaliteit". De Chinezen wordt door zovele Joodse auteurs en columnisten verteld dat zij "volwassen moeten worden" en "moeten ophouden met zeuren" over hun verleden. De Chinezen zijn niet de enige mensen die hebben geleden, en hun lijden was veel minder dan dat van vele anderen. Het is tijd om te stoppen met "in het verleden te leven", om te stoppen met "medelijden met zichzelf te hebben", om te stoppen met "wrok te koesteren" en te beginnen met leven in het heden. "Het is voorbij. Het is tijd om verder te gaan."

 

De Joden hebben echter het volste recht om zich elk, echt of ingebeeld, kleinigheidje van de afgelopen 25.000 jaar te herinneren en te verkondigen, en bijna elke dag verzinnen ze er nieuwe, zo lijkt het wel.

 

De Yongle Dadian

 

Misschien wel de grootste misdaad van culturele genocide die ooit in de geschiedenis is gepleegd, is door de Joden in China gepleegd - de vernietiging van de bibliotheek en de Yongle Dadian aan de Hanlin Academie. (94) Die encyclopedie van 22.000 delen, geschreven door meer dan 2.000 geleerden gedurende vele jaren, bevatte een groot deel van het totaal van 5.000 jaar Chinese kennis, uitvindingen en gedachten. Britse soldaten, op bevel van Rothschild en Sassoon, droegen al die boeken naar buiten, goten er brandstof over, en verbrandden de hele verzameling tot as. Alleen God weet wat er verloren is gegaan in deze tragische vernietiging, bevolen door de Joodse drugshandelaren als straf voor het weigeren van opium, bedoeld om China's wil te breken door het hart van de cultuur van het land te raken met de moedwillige vernietiging van iets van zo'n onschatbare waarde dat het een open wond zou achterlaten die nooit zou genezen.

 

Telkens wanneer dit onderwerp ter sprake komt, is de Joodse reactie steevast een woeste bespotting. Het antwoord van een Joodse poster hierop was te schrijven: "Nou en? Waarschijnlijk was 95% van de mensen in China in die tijd analfabeet, dus er was toch niemand om de boeken te lezen." Een ander schreef, "De vernietiging van de bibliotheek van Alexandrië was veel erger." In feite bevatte de bibliotheek van Alexandrië grotendeels kopieën van boeken en rollen die vervangen hadden kunnen worden. De Chinese encyclopedie was enig in zijn soort, en kon nooit worden nagemaakt.

 

De vernietiging van China's Zomerpaleis (Yuanmingyuan)

 

Een andere grootscheepse daad van culturele genocide door de Joden was het plunderen en in brand steken van China's Zomerpaleis, de Yuanmingyuan, dat meer dan tien miljoen van de mooiste en waardevolste historische schatten en wetenschappelijke werken bevatte die gedurende 5000 jaar Chinese geschiedenis waren verzameld. Wat niet geplunderd kon worden, werd vernietigd, en het hele enorme paleis brandde tot de grond toe af. Het Zomerpaleis en zijn inhoud waren zo omvangrijk dat 7.500 soldaten meer dan drie weken nodig hadden om het te plunderen en te vernietigen. Deze moedwillige diefstal en totale vernietiging van een van 's werelds grootste verzamelingen historische kennis was opgezet door de Rothschilds en de Sassoons als vergelding voor het Chinese verzet tegen hun opium. (95) (96) (97)

 

Toen de waarheid begon uit te lekken dat het de Opiumjoden Rothschild en Sassoon waren die de vernieling en plundering van het Zomerpaleis hadden georganiseerd, was de joodse auteur Bernard Brizay er met een nieuw boek om ons te informeren dat het de Chinezen zelf waren die de kunstvoorwerpen plunderden en ze in de straten van Peking verkochten. In werkelijkheid zijn een groot aantal van de meest waardevolle stukken vandaag geïdentificeerd in het bezit van rijke Joden.

 

Het is ook niet algemeen bekend dat Bagdad, de bakermat van de oude beschavingen, musea had die gevuld waren met onbetaalbare artefacten en boekrollen die duizenden jaren oud waren. Na de vernietiging van Irak werd in nieuwsberichten beweerd dat elk museum in Irak "helemaal leeg" was, en in dezelfde berichten werd beweerd dat veel van de artefacten een nieuw onderkomen hadden gevonden in Israël en in Joodse huizen in Europa.

 

Toen de waarheid zich begon te ontfutselen dat de Joden voor 100% verantwoordelijk waren voor China's opium-eeuw, was Julia Lovell daar met een verwerpelijk-fout boek dat de hele affaire karakteriseerde als een "tragische komedie", en waarin de Joden niet eens werden genoemd. Men kan speculeren over de reactie van het wereldwijde Jodendom als we hun "holocaust" een tragische komedie zouden noemen. Nu de waarheid uitlekt over de verdrijving van de Joden uit China na de Tweede Wereldoorlog, hebben we een stroom van Joden die ons ervan overtuigen dat Joden Mao's beste vrienden waren, een groot deel van zijn regering vormden, en verantwoordelijk waren voor het ontstaan van het nieuwe China. Toen de waarheid begon uit te lekken over het feit dat Shanghai niet echt 40.000 Joden van Hitler had gered, hebben de Joden de Shanghai Daily non-stop overspoeld met valse verhalen, in de hoop de Shanghainezen te overtuigen van een totaal nieuwe geschiedenis die speciaal voor deze gelegenheid was verzonnen.

 

Joodse begraafplaatsen in Shanghai

 

Er is een gedeelte van de Joodse propaganda in China dat ik eerlijk gezegd bijzonder afschuwelijk vind. Het gaat erom dat sommige Joden tijdens de 100-jarige bezetting van Shanghai zijn omgekomen en dat de Joodse begraafplaatsen en grafstenen nu niet altijd in de beste staat verkeren. Ondanks al hun gruweldaden in China gedurende zovele decennia, hebben de Joden de onbeschaamdheid om van China te eisen dat het deze graven verzorgt. Avrum Ehrlich, een adjunct-professor aan het Centrum voor Judaïstische en Interreligieuze Studies aan de Shandong Universiteit van China, zei dat de benarde toestand van de Joodse [begraafplaats] monumenten een diepgaande tekortkoming onthult van de Machiavellistische politieke strategie van de Communistische Partij. "Hoe de Chinezen omgaan met deze grafmonumenten is een lakmoesproef voor hun menselijkheid," zei Ehrlich, de auteur van "Jews and Judaism in Modern China." "Dat de regering ze in de kou laat liggen, toont een bekrompenheid als het gaat om zaken van de ziel en de geest."

 

Geen honden of Joden toegestaan

 

En als de Joden geen echte overtredingen hebben om tegen te protesteren, kunnen ze die altijd nog verzinnen:

 

Mijn favoriet is de "No Dogs or Jews Allowed" meme die plotseling aan populariteit lijkt te winnen. Het verhaal is dat in heel Canada en de VS joodse immigranten deze borden overal tegenkwamen - en ik bedoel overal, waardoor zij gedwongen werden hun joodse wortels te verbergen om dit afschuwelijke antisemitisme te overleven. In een verslag van Alison Pick: "Het is bijvoorbeeld wat de familie van mijn vader deed in de jaren na de Holocaust. Zijn ouders kwamen in 1941 vanuit Tsjecho-Slowakije in Canada aan. Ze zagen een bordje op een club waarop stond "geen honden of Joden toegestaan", en besloten hun Jodendom te verbergen om hun kinderen te beschermen (een beslissing waar ik in mijn nieuwe memoires mee worstel)." (98)

 

Er is echter een klein probleem in die zin dat er nooit enig bewijs is opgedoken dat dergelijke borden ergens hebben bestaan, en zelfs Joodse historici geven toe dat dit slechts een stadslegende is. "Enkele jaren geleden schreef wijlen Stephen Speisman, de belangrijkste historicus van Joods Toronto, een boze brief aan de Toronto Star waarin hij zich beklaagde over de beschuldiging van een eerdere schrijver dat de "Geen honden of Joden"-borden mythen waren. Speisman antwoordde: "Hoewel ik me niet bewust ben van een foto waarop dergelijke borden staan afgebeeld, zijn er genoeg lange tijd inwoners van Toronto die beweren ze te hebben gezien om te suggereren dat ze kunnen hebben bestaan". Maar zo veel "langdurige" inwoners van Toronto en andere landen hebben publiekelijk zo hardnekkig beweerd dat deze "herinneringen" verzonnen zijn, dat het Canadees Joods Nieuws een artikel publiceerde met de titel: "Geen honden, geen Joden" - Geen Bewijs". (99) (100)

 

We hebben echter wel foto's en bevestigde getuigenissen van borden in Shanghai met de tekst "Geen honden of Chinezen toegestaan", en deze werden geplaatst door de Joden die het sociale leven van Shanghai in die tijd beheersten. Daarom is het noodzakelijk dat de Joden dit bewijs ontkennen, bespotten en belachelijk maken, door te beweren dat zij foto's hebben bewerkt, leugens hebben verteld en, natuurlijk, lasterlijke anti-semitisme.

 

Op een van mijn eerdere artikelen heeft een lezer met de gebruikersnaam Mark Green de volgende opmerkingen gemaakt: (101)

 

"De Chinezen weten blijkbaar veel over de Joden en hun unieke rol in het Westen. Het is waarschijnlijk dat het bewustzijn van de kosmopolitische Chinezen van de Joodse invloed veel groter is dan dat van de gemiddelde Amerikaan, aangezien het vrijwel alle Amerikanen verboden is over dit taboe-gegeven te praten (of het zelfs maar te erkennen). De Chinezen vereren de Holocaust niet en maken zich ook geen zorgen over "antisemitisme". Vele jaren geleden werd in Japan een boek gepubliceerd dat ook de grotendeels verborgen macht van het georganiseerde Jodendom in Amerika onderzocht (en onthulde), maar protesten van de ADL en anderen (in combinatie met politieke druk vanuit Washington) dwongen die specifieke Japanse uitgever naar verluidt om het boek terug te trekken. Tot op de dag van vandaag bestuderen zowel Chinezen als Japanners de Joden, hoewel het in stilte gebeurt. "

 

Dit is waarschijnlijk een goede plaats om op te merken dat de Joden herhaaldelijk hebben geprobeerd, waaronder een zeer recente poging, om in China op te vallen voor hun "holocaust" en algemene slachtofferschap door de wereld. Zij hebben ontelbare accounts aangemaakt op Weibo en WeChat met vele zielige verhalen, op zoek naar sympathie van de Chinezen. De pogingen mislukten jammerlijk en alle accounts werden verwijderd. Zoals een Chinese vriend zei: "Wij geven geen moer om een Joodse holocaust. Waarom zouden we?"

 

De Joodse Revolutie in Rusland, alias "De Russische Revolutie"

 

Waarschijnlijk weet bijna iedereen dat de Russische Revolutie in de VS is begonnen, met honderden mensen die jarenlang zijn opgeleid, gefinancierd door Jacob Schiff, en vervolgens naar Rusland zijn gestuurd om de revolutie te ontketenen. Het is waarschijnlijk ook algemeen bekend dat vrijwel alle bolsjewieken joden waren, en dat zij minstens een derde van de toenmalige Russische bevolking hebben uitgeroeid. Toch schreef de zogenaamde historicus Niall Ferguson in zijn boek The War of the World dat "geen enkele revolutie in de geschiedenis van de mensheid haar kinderen met dezelfde ongebreidelde eetlust heeft verslonden als de Sovjetrevolutie". En Dr. Igal Halfin van de Universiteit van Tel Aviv schreef dat "het stalinistische geweld uniek was in die zin dat het naar binnen gericht was". Maar eigenlijk was het niet Rusland dat zijn eigen kinderen verslond, maar de Joden die Rusland verslonden, en het geweld was in geen enkel opzicht "intern gericht".

 

De Oekraïense Homolodor, d.w.z. "Holocaust"

 

Het zal u interesseren te weten dat de Oekraïense Homolodor, de grote hongersnood, met naar verluidt tenminste 8 miljoen hongerdoden, opzettelijk gepland en uitgevoerd door de Joodse Bolsjewieken, "nooit heeft plaatsgevonden", volgens Joodse auteurs en historici. Daarom wordt het nu gereduceerd tot gewoon weer een "antisemitisch propaganda-plan". De echte kwestie is natuurlijk dat de Joden, alleen op die ene plaats en dat ene moment, veel meer onschuldige mensen hebben uitgeroeid in de Oekraïne dan Hitler overal heeft gedaan met de ergste maatregelen, en aangezien dit in feite de beweringen van de Joden over slachtofferschap onderuit haalt, kan de waarheid niet worden toegestaan. En dit was bij lange na niet de enige hongersnood die de Joden in de loop der jaren hebben veroorzaakt. Rothschild en zijn clan hebben aantoonbaar ongeveer 100 miljoen Indiërs op dezelfde manier vermoord, en er was de Grote Chinese Hongersnood en vele andere.

 

Alleen de Joden hebben geleden

 

Een ander gebied van Hasbara's verantwoordelijkheid is ervoor te zorgen dat de hele wereld zich ervan bewust is dat "alleen de Joden hebben geleden". Het woord "holocaust" is geregistreerd, gepatenteerd, auteursrechtelijk beschermd en gereserveerd voor gebruik alleen door de Joden, en voor slechts één doel, zelfs voor hen. Het woord staat voor slechts één soort lijden, ervaren door slechts één volk. Elke concurrentie hiertegen is per definitie antisemitisch.

 

Het komt veel te vaak voor, op veel te veel plaatsen, dat het lijden van andere volkeren dan de Joden wordt gebagatelliseerd, afgewezen, geringschat en zelfs bespot. Het lijkt erop dat niemand zich mag meten met de Joden. Slachtofferschap is alleen voor hen weggelegd. De Joden bagatelliseren echter niet alleen elke andere menselijke tragedie, maar sanctioneren tegelijkertijd hun eigen betrokkenheid bij veel van diezelfde tragedies.

 

Een auteur schreef: "Joden zeuren eindeloos over hoe de wereld er niets om gaf toen nazi's leden van hun stam vermoordden, maar de meeste Joden over de hele wereld waren volkomen onverschillig toen miljoenen Slaven door Stalin en de Joden werden vermoord. En het gebrek aan reflectie en wroeging van de Joodse gemeenschap suggereert een diepe vijandigheid, arrogantie en minachting voor Slaven. (Joden staan erop dat alle Duitsers tot het einde der tijden moeten delen in het Shoah-schuldgevoel, maar zij behandelen de Joodse Slavocaust als een doekje om hun neus mee te snuiten en weg te gooien. ) (102)

 

Het spijt me dit te moeten schrijven, maar zijn uitspraken komen precies overeen met mijn eigen persoonlijke ervaring en met de resultaten van al mijn onderzoek. Joden als klasse tonen geen medeleven of wroeging voor het lijden van anderen dan Joden, zelfs niet wanneer dit door Joden is veroorzaakt.

 

Schitterende Algemeenheden en Schitterende Overlijdensberichten

 


Madeleine Albright, een sociopathische jodin, heeft het Guinness World Record als de meest productieve babymoordenaar in de geschiedenis, en is persoonlijk verantwoordelijk voor de dood van tenminste 500.000 Iraakse baby's, een feit dat is gedocumenteerd door de VN, die heeft nagelaten om nog meer doden onder de zieken en zwakken te tellen. Albright richtte zich op de Iraakse drinkwaterzuiveringsinstallaties en gebruikte het Amerikaanse leger om ze allemaal te vernietigen; vervolgens voerde zij "sancties" in om te voorkomen dat Irak reparaties of vervangingen zou verkrijgen. En, in een eerlijk vertoon van haar satanische sociopathologie, in een interview in 60 minutes met Leslie Stahl, verklaarde Albright beroemd: "Ja, het was het waard". Albright was ook verantwoordelijk voor de 78 dagen durende bombardementen op Servië, de langste non-stop bombardementcampagne in de geschiedenis van de wereld. Dit is de vrouw die zei: "Als we geweld moeten gebruiken, is dat omdat we Amerika zijn. Wij zijn de onmisbare natie. We staan sterk. We kijken verder in de toekomst." Albright staat ook bekend om haar samenwerking met George Soros na de bombardementen op en de verdeling van Servië om de volledige communicatie-infrastructuur van Kosovo over te nemen, met een waarde van ongeveer 800 miljoen dollar, waarvan het nieuws uitlekte na een verwoede censuur, maar iedereen weet dat er op zijn minst een beloning moet zijn voor de overwinnaars.

 

Maar, nauwgezet gehoor gevend aan de instructies van zijn Joodse handlangers, prees de Amerikaanse president Biden onlangs Albright als een vrouw die "het tij van de geschiedenis heeft doen keren" met haar "goedheid en gratie, haar menselijkheid en haar intellect". "Haar naam is nog steeds synoniem met Amerika als een kracht voor het goede in de wereld. (103) De NYT deed iets soortgelijks, opscheppend over hoe "Zij tot macht en roem steeg als een briljant analiste van wereldzaken", zonder een vermelding van haar satanische karakter. (104) Dit is een goede plaats om op te merken dat de NYT onophoudelijk een gloedvol overlijdensbericht heeft geschreven over elke slechte Jood die ooit heeft geleefd. Sidney Gottlieb van MK-ULTRA infamie, en te veel anderen om hier op te noemen.

 

Maak Issur Danielovitch (aka Kirk Douglas) niet kwaad

 

Neil Sandberg, voormalig hoofd van de westelijke regio van het Amerikaans Joods Comité, zei dat een artikel waarin beweerd werd dat Joden Hollywood controleren "overdreven was, zelfs in termen van antisemitisme". (105) "Het is een klassiek beeld van Joden dat teruggaat op een opgesmukt beeld van Shylock." Hij zei dat Hollywood studio's vooral in handen zijn van "Japanse en Australische bedrijven" en enkele banken. Geen Joods eigendom hier, en bovendien, "Joden functioneren ... niet als een etnische of culturele groep, maar als individuen die verantwoording schuldig zijn aan banken en buitenlandse en bedrijfssponsors." Hij vergat te vermelden dat die banken en buitenlandse bedrijven ook in handen van Joden zijn.

 

Aanleiding voor deze uitspraken was een artikel dat William Cash enige tijd geleden in de Spectator te Londen had geschreven over de overheersing van Hollywood door een "Joodse cabal". (106) (107) Onmiddellijk ondertekenden vijftien vooraanstaande Hollywood-persoonlijkheden, waaronder Kirk Douglas, Barbra Streisand en Kevin Costner, een brief aan de Spectator waarin zij Cash beschuldigden van "antisemitisme" en "racisme". Leon Wieseltier, literair redacteur van de New Republic, schreef aan de Spectator's redacteur een brief waarin hij zinspeelde op vergelding en zei: "Je runt een smerig tijdschrift." Neville Nagler, CEO van The Deputies of British Jews, nam uitzonderlijk aanstoot aan het artikel en het tijdschrift verloor plots veel waardevolle reclame.

 

"De bewering dat Joden onder meer Hollywood, de media, het bankwezen en de financiële wereld "controleren", is een antisemitische canard die meer dan 70 jaar teruggaat tot een anti-Joodse campagne die in de jaren 1920 werd gevoerd door de Dearborn Independent, een reeds lang niet meer bestaand blad dat werd gesteund door wijlen industrieel Henry Ford Sr. De Dearborn Independent had een zeven jaar durende antisemitische campagne gevoerd op basis van het beruchte en frauduleuze boek The Protocols of the Learned Elders of Zion. (108) De ADL droeg verder bij door ons te vertellen: "Van de 100 machtigste mensen in de industrie volgens een recent onderzoek van Premiere, zijn de meesten, inclusief de top 12, joods, maar hoewel individuele joden Hollywood controleren, doet joodsheid dat niet." (109)

 

Volgens de UK Independent zijn "filmdirecteuren hier die het artikel in The Spectator hebben gezien, woedend". Zij noemden het artikel "Walgelijk, verachtelijk, onverdraagzaam en weerzinwekkend". (110) Wow. En de NYT vertelde ons, "Een stereotype van Joden in Hollywood wordt nieuw leven ingeblazen." (111)

 

Bescherm de FED's privé-eigenaren tegen elke prijs

 

Een van de taken van Hasbara, in samenwerking met alle Joodse Godzilla's zoals AIPAC en de ADL, is ervoor te zorgen dat elke vermelding van het feit dat de Joden de controle hebben over een economische sector of industrie of bijna iets anders, zo gewelddadig wordt tegengewerkt dat de daders ineenkrimpen van afschuw en dat de hele wereld de boodschap zal krijgen. Deze tactiek bestaat absoluut in overvloed wanneer het onderwerp de Amerikaanse FED is, die onthult dat zij eigendom is van Rothschild en enkele andere Joodse families en dat zij de Amerikaanse economie laat leegbloeden, tegen de Amerikaanse grondwet is, en een staak door het hart zou moeten krijgen, waarbij alle leidinggevenden en functionarissen die ervaring moeten delen. In feite wordt vaak onder vier ogen verklaard dat de belangrijkste functie van de ADL tegenwoordig is ervoor te zorgen dat deze bovenstaande details van de FED nooit aan de aandacht ontsnappen en dat overtreders streng worden gestraft - zo niet gedood.

 

We zullen je verpletteren

 

De verwijzing is natuurlijk naar repercussies van Joodse wraakneming op hen die dingen zeggen die Joden niet willen horen, meestal ware dingen. Dit staat in contrast met de bewering van Louis Marshall hierboven dat de Joden 2000 jaar lang iedereen hebben vergeven voor hun ongenoegens.

 

Een schrijver zei: "Joe Sobran drukte dit uit met zijn gebruikelijke hyperbool": "Je mag nooit over ons schrijven als een passieve, machteloze, historisch onderdrukte minderheid, die worstelt om onze oude identiteit te behouden in een wereld waar alle kansen tegen ons zijn, arme hulpeloze ons, arme vervolgde en belegerde ons! Anders slaan we jullie aan stukken."

 

En dan de draai: "Dus deze mythische Joodse goliath die wordt gewekt door zelfs de geringste tekenen van onenigheid met de cultus van het Joodse slachtofferschap, en die je prompt "in stukken slaat" ... wel, het is een fantasie, voor zover ik kan nagaan. En als het waar is dat een jonge Britse journalist (William Cash) zijn carrière verwoest zag omdat hij opmerkte dat er veel Joden in Hollywood waren, dan is dat een schande, en vreselijk onrechtvaardig. Maar het is een anomalie."

 

Maar het is geen anomalie. Er is geen tekort aan gerapporteerde verhalen van zelfs zeer hooggeplaatste mensen die hun baan verliezen onmiddellijk na het maken van openbare opmerkingen die kritisch zijn over de Joden of over Israël - ongeacht de waarheid van die opmerkingen. Zoals een Britse journalist in de VS het formuleerde: "Wat betreft mijn verklaarde angst om Joden kwaad te maken, die een soort aanstellerij of pose is, ik kan u alleen maar verzekeren dat dit niet zo is. Bijna het eerste wat je van oude rotten hoort als je in de VS de opiniejournalistiek in gaat, is - om het precies zo te zeggen als ik het voor het eerst hoorde - "Don't f*ck with the Jews."

 

Helen Thomas

 

Een van de beroemdste journalisten in de VS was Helen Thomas van Hearst, de doorn in het oog van 12 opeenvolgende Amerikaanse presidenten, vice-presidenten, staatssecretarissen en vooral perssecretarissen van het Witte Huis. Thomas was 57 jaar lang de verslaggeefster van het Witte Huis. Op een dag in 2010 werd Helen Thomas gedwongen ontslag te nemen en te verdwijnen in schande en anonimiteit. Haar misdaad? In een privé-gesprek met een rabbijn in het Witte Huis zei Thomas tegen de man dat de Joden "op moesten rotten uit Palestina". Rabbijn David Nessenoff, die toevallig in de buurt was en luisterde, nam haar commentaar op video op en plaatste het op het Internet. (112) (113) (114)

 

Vergelding en verdoemenis lieten niet lang op zich wachten, want "De wraak is aan mij", zei Shylock. De Joodse Godzilla's gingen als een ballon tekeer, en Helen Thomas was plotseling nog slechts een vage grijze herinnering, haar opmerkingen (in een privé-gesprek) op grote schaal veroordeeld (door Joden) als "beledigend en verwerpelijk", hoewel gevierd door vele anderen die helaas geen toegang hadden tot de microfoon. Haar openbare toespraken werden allemaal plotseling geannuleerd, inclusief afstudeerredes aan verschillende academies en universiteiten. Helen Thomas was niet alleen een grijze herinnering; ze was een radioactieve grijze herinnering. (115) Ze stierf in 2013, en we moeten allemaal bidden dat haar de onvermijdelijke "Abraham-receptie" bespaard bleef toen ze aan de hemelpoort aankwam.

 

Stoom de freaks niet

 

In een onheilspellend gelijkaardig geval verloor een diplomaat van de Franse regering zijn baan omdat hij - opnieuw in een privé-gesprek - Israël "een waardeloos klein land" noemde. De Franse ambassadeur Daniel Bernard, had een privé-gesprek met de Joodse wannabe Heer-van-iets-of-iets Conrad Black. In dat gesprek klaagde Bernard over het vooruitzicht dat de wereld in de Derde Wereldoorlog zou terechtkomen "omwille van dat strontlandje, Israël". (116) (117) Black herhaalde de opmerking aan zijn "preternaturally-sexy" Joodse vrouw Barbara Amiel, iemand die blijkbaar antisemitisme kan vinden in de lucht die ze inademt, en die een deel van de opmerking en de omstandigheid op het Internet plaatste, waardoor de Ambassadeur werd ge-out.

 

Dat bleek "bijzonder explosief" te zijn, waarbij niet weinig Joden "gloeiend" waren, en één verklaarde dat de opmerking "zo verachtelijk was dat hij geen reactie verdiende". De ambassadeur zei "verontwaardigd te zijn dat een privé-discussie in de media is gekomen, maar heeft duidelijk gemaakt dat hij niet van plan is zijn excuses aan te bieden". Maakt niet uit. Shylock kreeg zijn pond vlees bijna onmiddellijk; de Franse regering werd door Joodse druk gedwongen hem te ontslaan. Maar zoals Deborah Orr schreef in de UK Independent, "Waarom? Israël IS een waardeloos klein land." (118)

 

David ontmoet Godzilla

 

Enkele jaren geleden publiceerde Marco Polo, een toonaangevend Japans nieuwsblad, een verhaal waarin stond: "Er waren geen gaskamers van de Nazi's in de Tweede Wereldoorlog. (119) (120) Het tijdschrift en het moederbedrijf werden snel en gewelddadig aangevallen door de Israëlische Ambassade, de Amerikaanse Ambassade, het Simon Wiesenthal Center, de Jewish Defense League, en een groot aantal anderen. Vrijwel onmiddellijk kondigde het moederbedrijf aan dat alle onverkochte exemplaren van dat nummer zouden worden teruggeroepen en vernietigd, dat het tijdschrift Marco Polo definitief zou worden stopgezet, dat de redacteur zou worden overgeplaatst en het personeel zou worden verspreid. Voorts zou de hoogste ambtenaar van het moederbedrijf ontslag nemen, terwijl anderen als persoonlijke boetedoening fors in hun salaris zouden worden gekort. Bovendien zouden ambtenaren, redacteuren en personeel van het moederbedrijf een reeks seminars bijwonen die door het Wiesenthal Center zouden worden geleid om "boete te doen en hun misvattingen over de Joodse geschiedenis te corrigeren". En dat de president van het bedrijf persoonlijk naar het Simon Wiesenthal Center in Californië zou gaan om 50.000 dollar te "doneren" als een soort boete voor het strafbare feit van het in twijfel trekken van het officiële holocaustverhaal. Dat klinkt bijna als censuur. Of afpersend gangsterisme.

 

Professor Tony Hall

 

Deze man was een populaire professor aan een Canadese universiteit, (121) (122) (123) maar hij durfde zich uit te spreken tegen de wreedheden die door de Joden in Palestina werden begaan. Hall werd bitter aangevallen in de media, zijn reputatie werd vernietigd, en zijn universiteit werd gedwongen hem te ontslaan - illegaal, want hij was een voltijds hoogleraar. De man deed niets verkeerd. Hij vertelde gewoon de waarheid over de gruweldaden. Iemand hackte Hall's social media account en postte een bericht waarin stond dat alle Joden moesten sterven. Het werd bewezen dat Hall geen deel had aan die posting, en dat in feite de account van een van zijn vrienden was gehackt, waarbij die secundaire account was gebruikt om het bericht op Hall's gehackte account te plaatsen. Dat heeft hem niet gered. De universiteit moest hem opnieuw aannemen, maar de Joden wilden Hall weg hebben, en hij werd gedwongen ontslag te nemen.

 

Meer voorbeelden kunt u hier lezen: (124) David Irving, Ernst Zundel, James Bacque, Carroll Quigley.

 

Dilyana Gaytandzhieva

 

Ik was zo bedroefd toen ik vandaag van deze gebeurtenis hoorde. Velen kennen de naam van Dilyana Gaytandzhieva, een buitengewoon moedige jonge vrouw die naam heeft gemaakt als een echte onderzoeksjournaliste. Dilyana is een Bulgaarse journaliste en Midden-Oostencorrespondente die vele artikelen heeft gepubliceerd waarin de bronnen en routes van wapenleveranties aan terroristen over de hele wereld werden onthuld. Haar meest recente activiteiten betroffen de laboratoria voor biologische wapens van de VS in de Oekraïne, en Dilyana was verantwoordelijk voor het in zekere zin openbreken van het verhaal, aangezien zij namen, plaatsen en documenten verkreeg en onthulde die de beschuldigingen van Rusland bewezen.

 

Maar vandaag, 15 mei 2022, verscheen dit op haar Facebook-pagina: (125)

 

"Tot mijn verdriet moet ik aankondigen dat ik mijn mediasite https://armswatch.com, die ik 4 jaar geleden als oorlogscorrespondent heb opgezet, verkoop. Ik verander van carrière en ga me richten op mijn nieuwe mediaproject in mijn land Bulgarije. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van armswatch.com stuur me dan een DM hier of op info@armswatch.com. Dank u voor uw steun gedurende deze jaren! "

 

Om Dilyana abrupt "van carrière te doen veranderen" en zich te ontdoen van haar dierbare Armswatch-website, zou dit vrijwel zeker gepaard moeten gaan met doodsbedreigingen. Ik kan niets anders bedenken dat tot dit resultaat zou leiden. Nog meer gangsterisme. Allemaal onderdeel van dezelfde groep en hetzelfde proces.

 

Veel Joden liegen niet

 

Sever Plocker schreef een eerlijk artikel, gepubliceerd in Israël's Ynet News, getiteld "Stalin's Joden", (126) zijn leidende uitspraak: "We moeten niet vergeten dat sommige van de grootste [massa]moordenaars van de moderne tijd Joods waren."

 

"En wij, de Joden? Een Israëlische student eindigt de middelbare school zonder ooit de naam "Genrikh Yagoda" te hebben gehoord, de grootste Joodse moordenaar van de 20e Eeuw, de plaatsvervangend commandant van de GPU en de oprichter en commandant van de NKVD. Yagoda voerde ijverig Stalin's collectivisatie bevelen uit en is verantwoordelijk voor de dood van tenminste 10 miljoen mensen. Zijn Joodse plaatsvervangers stelden het goelagsysteem in en beheerden het. Nadat Stalin hem niet langer gunstig gezind was, werd Jagoda gedegradeerd en geëxecuteerd, en werd hij als hoofdbeul in 1936 vervangen door Jezjov, de "bloeddorstige dwerg". "

"Stalin's naaste medewerkers en loyalisten waren onder andere lid van het Centraal Comité en Politburo Lazar Kaganovich. Montefiore karakteriseert hem als de "eerste Stalinist" en voegt eraan toe dat de hongerdoden in Oekraïne, een tragedie zonder weerga in de geschiedenis van de mensheid, afgezien van de nazi-gruwelen en Mao's terreur in China, Kaganovitsj niet hebben bewogen".

 

Plocker eindigt met te schrijven: "Vele Joden verkochten hun ziel aan de duivel van de communistische revolutie en hebben bloed aan hun handen voor de eeuwigheid. We noemen er slechts één: Leonid Reichman, hoofd van de speciale afdeling van de NKVD en hoofd ondervrager van de organisatie, die een bijzonder wrede sadist was." Het is jammer dat de NYT en WSJ dit verhaal niet hebben opgepikt.

 

Epiloog

 

We zitten dus met een raadsel. Er zijn in feite veel Joden die niet besmet zijn met de zionistische mentaliteit en die niet liegen, althans niet meer dan u of ik. Maar meer dan dit, er zijn veel Joden zoals Sever Plocker hierboven, die artikelen schrijven, toespraken houden, boeken schrijven, die de eerlijke waarheid vertellen over de Joden en hun misdaden, die geen "antisemitisme" zien op de bladeren van elke boom, en die geen deel uitmaken van de gemene gangster cabal die de wereld wil overheersen. Deze mensen verdienen onze bewondering, respect en steun.

 

Wanneer je deel uitmaakt van een kleine stam die een verstrekkende agenda en machtige middelen heeft, kan het spreken tegen die groep en zijn leiders snel leiden tot ostracisme, het etiket van een "zelfhatende Jood", een emotioneel moeilijke scheiding en een zekere leegte. Weinigen onder ons hebben de moed van deze mensen en hun bereidheid om zich op te offeren voor de waarheid.

 

Alles wat je in dit essay hebt gelezen is waar. Er is een deel van het georganiseerde Internationale Jodendom dat in alle opzichten een gemeenschap vormt van wrede gangsters voor wie het leven van niet-Joden niets betekent en die meedogenloos miljoenen mensen zullen doden en een nieuwe wereldoorlog zullen ontketenen als dat hun uitkomt. Dit zijn de mensen die de leiders van de meeste van onze regeringen controleren, en zij worden bijgestaan door de eigenaars van alle media, die hun naaste vrienden zijn en uit hetzelfde script voorlezen. En ze liegen allemaal alsof ze ademen, zodat u kunt zien in wat voor puinhoop we zitten.

 

Er is geen gemakkelijke manier voor ons om de goede Joden te identificeren en te scheiden van de slechte Joden, maar we moeten het proberen, omdat we niet alle Joden dezelfde kleur kunnen geven. Het is een geschikt begin als we diegenen kunnen identificeren die duidelijk slecht zijn, en ons best doen om hen te ontmaskeren. De meesten van hen zijn Khazaren, nog steeds even slecht en bloeddorstig als hun voorouders 1000 jaar geleden. En nog steeds fallus-aanbidders. Ik volg Benjamin Freedman's beleid om naar deze mensen te verwijzen als "zogenaamde Joden", omdat dat is wat ze zijn, en het is mijn persoonlijke mening dat ze echte Joden een slechte naam geven. Ik denk dat wij in onze gedachten twee klassen van Joden moeten creëren, om deze stevig van elkaar te scheiden en met de ene bevriend te raken en de andere te ontmaskeren en te veroordelen. Het is minder gemakkelijk om mij als antisemitisch aan te klagen als ik de ene jood omhels en de andere een klap geef.

 

*

Het werk van de heer Romanoff is vertaald in 32 talen en zijn artikelen zijn geplaatst op meer dan 150 anderstalige nieuws- en politieke websites in meer dan 30 landen, alsmede op meer dan 100 Engelstalige platforms. Larry Romanoff is een gepensioneerd management consultant en zakenman. Hij heeft leidinggevende functies bekleed bij internationale adviesbureaus en was eigenaar van een internationaal import-exportbedrijf. Hij is gastprofessor geweest aan de Fudan Universiteit van Shanghai, waar hij casestudies over internationale zaken heeft gepresenteerd aan EMBA-klassen. De heer Romanoff woont in Shanghai en is momenteel bezig met het schrijven van een serie van tien boeken die in het algemeen betrekking hebben op China en het Westen. Hij is een van de auteurs van Cynthia McKinney's nieuwe bloemlezing "When China Sneezes". (Hfdst. 2 - Dealing with Demons).

Zijn volledige archief is te zien op

https://www.bluemoonofshanghai.com/ en https://www.moonofshanghai.com/

Hij kan worden gecontacteerd op:

 2186604556@qq.com

 

*

Opmerkingen

(1) https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/english-blue-moon-of-shanghai-archive/

Larry Romanoff serie over Propaganda

(2) https://www.unz.com/lromanoff/information-blockades-how-and-why/

Informatieblokkades - Hoe en waarom

(3) https://www.bluemoonofshanghai.com/wp-content/uploads/2022/05/TheInternationalJew-HenryFord1920s-1.pdf

THE INTERNATIONAL JEW, door Henry Ford

(4) https://www.haaretz.com/jewish/.premium-1927-henry-ford-says-sorry-for-anti-semitic-spew-1.5296102

Henry Ford zegt sorry voor antisemitische uitspraken

(5) https://www.bridgemi.com/michigan-government/henry-ford-and-jews-story-dearborn-didnt-want-told

Henry Ford en de Joden, het verhaal dat Dearborn niet verteld wilde zien.

(6) https://www.jta.org/archive/louis-marshall-accepts-henry-fords-apology-for-anti-jewish-attacks-replies-to-statement

Louis Marshall aanvaardt excuses Henry Ford voor anti-joodse aanvallen; antwoordt op verklaring

(7) https://nationalvanguard.org/2020/12/full-newspaper-article-list-of-henry-fords-the-international-jew-series/

Volledige krantenartikel Lijst van Henry Ford's "De Internationale Jood" serie

(8) https://www.bluemoonofshanghai.com/wp-content/uploads/2022/05/protocols_of_zion.pdf

DE PROTOCOLLEN VAN DE GELEERDE OUDSTEN VAN ZION

(9) https://vault.fbi.gov/protocols-of-learned-elders-of-zion/protocols-of-learned-elders-of-zion-part-01-of-01/view

DE PROTOCOLLEN VAN DE GELEERDE OUDSTEN VAN ZION

(10) https://www.thejc.com/lifestyle/features/revealed-wallis-simpson-s-jewish-secret-1.26582

Wallace Simpson's Joodse Geheim

(11) https://spartacus-educational.com/JFKcuneo.htm

Amerikaanse geschiedenis > Journalisten >Ernest Cuneo

(12) https://www.nytimes.com/1988/03/05/obituaries/ernest-l-cuneo-82-owned-news-service.html

Ernest L. Cuneo, 82; Owned News Service

(13) https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/2393/

Propaganda en de media: Deel 1 - Inleiding

(14) https://www.rt.com/news/554906-biden-disinformation-governance-board/

Raad van bestuur voor desinformatie

(15) https://www.972mag.com/hasbara-why-does-the-world-fail-to-understand-us/?

Hasbara: Waarom begrijpt de wereld ons niet?

(16) https://thehasbarabuster.blogspot.com/2008/09/what-is-hasbara.html

Wat is Hasbara

(17) https://www.thenation.com/article/archive/israel-cranks-pr-machine/

Israël voert de PR-machine op

(18) https://www.theguardian.com/world/2010/nov/28/israel-citizen-advocates-europe-pr

Israël werft burger-pleitbezorgers in Europa.

(19) https://www.republicworld.com/entertainment-news/hollywood-news/why-is-star-wars-actor-harrison-ford-banned-in-china-an-insight-into-the-1995-incident.html

Waarom is Star Wars-acteur Harrison Ford verboden in China? Een inzicht in het incident van 1995

(20) https://apnews.com/article/65044e80be46bf0b29cf237486e4bdff

Lobbygroep: Brad Pitt, Harrison Ford, anderen geweerd uit Tibet

(21) https://electronicintifada.net/tags/israel-project

HET ISRAËL PROJECT

(22) https://electronicintifada.net/blogs/asa-winstanley/israel-lobbys-commando-force-taken-out

Israël lobby's "commando kracht" uitgeschakeld

(23) https://ifamericansknew.org/us_ints/introlobby.html

Israël Lobby Organisaties

(24) https://electronicintifada.net/content/inside-israels-million-dollar-troll-army/27566

Binnen in Israëls miljoenen dollars kostende trollenleger

(25) https://israelpalestinenews.org/israel-partisans-work-censor-internet/

Hoe Israël en zijn partizanen het internet censureren

(26) https://www.jpost.com/Diaspora/Combating-BDS-with-a-push-of-the-button-494735

BDS bestrijden met een druk op de knop

(27) https://forward.com/news/388259/shadowy-israeli-app-turns-american-jews-into-foot-soldiers-in-online-war/

Schimmige Israëlische app verandert Amerikaanse Joden in voetsoldaten in online oorlog

(28) https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4987758,00.html

Israël vs. boycotbeweging: Van verdediging naar aanval

(29) https://forward.com/news/388259/shadowy-israeli-app-turns-american-jews-into-foot-soldiers-in-online-war/

Schimmige Israëlische app verandert Amerikaanse Joden in voetsoldaten in online oorlog

(30) https://www.jewishpress.com/news/breaking-news/foreign-ministry-recruiting-former-unit-8200-soldiers-for-social-media-battles/2015/11/30/

Israël's ministerie van Buitenlandse Zaken rekruteert voormalige soldaten van eenheid 8200 voor gevechten in de sociale media

(31) https://www.inn.co.il/news/310559

Israël's Nieuwe Oorlog - Op YouTube

(32) https://fortune.com/2016/09/12/facebook-google-israel-social-media/

Waarom Facebook en Google gehoor geven aan Israël om bepaalde inhoud te verwijderen

(33) https://forward.com/news/320473/who-is-behind-canary-mission-website-targeting-bds-activists/

Wie zit er achter de website van Canary Mission die Pro-BDS activisten viseert?

(34) https://www.arabamerica.com/anti-bds-website-seeks-to-ruin-careers-reputations-of-those-who-support-palestine/

Anti-BDS-website wil carrières en reputatie van voorvechters van Palestina ruïneren

(35) https://www.mintpressnews.com/anti-bds-website-seeks-to-ruin-careers-reputations-of-those-who-support-palestine/209741/

Anti-BDS-website wil carrières en reputatie van voorvechters van Palestina ruïneren

(36) https://www.tabletmag.com/sections/news/articles/the-blacklist-in-the-coal-mine-canary-missions-fear-mongering-agenda-college-campuses

De zwarte lijst in de kolenmijn

(37) https://tonygreenstein.com/2015/10/canary-mission-real-face-of-zionis/

Ontmaskerd: Pro-Israël moderne McCarthyites gaan tot het uiterste om mensenrechtenactivisten te belasteren

(38) https://forward.com/news/383938/shadowy-blacklist-of-student-activists-wins-endorsement-of-mainstream-pro-i/

Schimmige zwarte lijst van studentenactivisten krijgt steun van mainstream pro-Israël groep

(39) https://canarymission.org/

Canary Mission; BECAUSE THE WORLD SHOULD KNOW

(40) https://tonygreenstein.com/2015/10/canary-mission-real-face-of-zionis/

Ontmaskerd: Pro-Israël moderne McCarthyites gaan tot het uiterste om mensenrechtenactivisten te belasteren

(41) https://www.camera.org/

CAMERA

(42) https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/3238/

De woedecampagne tegen China

(43) https://mondoweiss.net/2015/02/activists-propaganda-intimidation/

Pro-Israël campusactivisten die optreden als agenten van staatspropaganda en intimidatie

(44) https://www.aishtoronto.com/hasbara

Hasbara Fellowships is een vooraanstaande pro-Israël campusactivistenorganisatie die in Noord-Amerika werkt

(45) https://eu.usatoday.com/story/news/world/2013/08/14/israel-students-social-media/2651715/

Israël betaalt studenten om het online te verdedigen

(46) https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/students-offered-grants-if-they-tweet-proisraeli-propaganda-8760142.html

Studenten krijgen beurs als ze pro-Israëlische propaganda tweeten

(47) https://electronicintifada.net/blogs/ali-abunimah/israeli-students-get-2000-spread-state-propaganda-facebook

Israëlische studenten krijgen 2.000 dollar om staatspropaganda te verspreiden op Facebook

(48) https://www.oranim.ac.il/sites/heb/sitecollectionimages/aguda/documents/antishemiut.pdf

סטודנטים במאבק באנטישמיות באינטרנט

(49) https://electronicintifada.net/blogs/ali-abunimah/israeli-students-get-2000-spread-state-propaganda-facebook#NUISinternet

Vertaling: Studenten in de strijd tegen antisemitisme op het internet

(50) https://www.jpost.com/Diplomacy-and-Politics/Government-to-use-citizens-as-army-in-social-media-war-322972

Overheid zet burgers in als leger in sociale media-oorlog

(51) https://www.bbc.com/news/blogs-news-from-elsewhere-23695896

Israël: Regering betaalt studenten om internetgevechten uit te vechten

(52) https://www.eutimes.net/2009/12/israel-paying-agents-to-post-pro-israel-propaganda-on-internet-forums-blogs/

Israël betaalt agenten om pro-Israël propaganda te posten op internetfora & blogs!

(53) https://www.middle-east-info.org/take/wujshasbara.pdf

Hasbara-handboek: Bevordering van Israël op de campus; office@wujs.org.il

(54) https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/1562/

Bernays en Propaganda

(55) https://nypost.com/2019/11/11/hong-kong-protests-man-doused-in-liquid-set-on-fire-after-shouting-at-protesters/

Hong Kong protesten: Man overgoten met vloeistof, in brand gestoken na geschreeuw tegen demonstranten

(56) http://hartford-hwp.com/archives/24/042.html

Het einde van Paaseiland

(57) https://www.splcenter.org/hatewatch/2016/04/19/how-myth-irish-slaves-became-favorite-meme-racists-online

Hoe de mythe van de "Ierse slaven" een favoriete online meme van racisten werd

(58) https://forward.com/news/388259/shadowy-israeli-app-turns-american-jews-into-foot-soldiers-in-online-war/

Schimmige Israëlische app

(59) https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/2393/

Propaganda en de media: Deel 1 - Inleiding

(60) https://www.amazon.com/Thirteenth-Tribe-Arthur-Koestler/dp/0945001428

Arthur Koestler - De Dertiende Stam

(61) https://highlanderjuan.com/wp-content/uploads/2018/12/Benjamin-H-Freedman-The-Truth-About-The-Khazars.pdf

Feiten zijn feiten: Benjamin Freedman; De waarheid over Khazaren (80 pp; 1955)

(62) https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/5853/

ZIONISME - DE VERBORGEN TIRANNIE door Benjamin H. Freedman

(63) Maclean, Fitzroy. "Shalom Yisrah", The New York Times Book Review, 29 augustus 1976, p. 219.

(64) https://mondoweiss.net/2014/08/hasbara-spewing-semitism/

Common Dreams' website betrapt Hasbara trol die antisemitisme spuwt

(65) https://israelpalestinenews.org/israel-partisans-work-censor-internet/

Hoe Israël en zijn partizanen het internet censureren; Door Alison Weir

(66) https://youtu.be/9HtFukI_K84

Israëlische soldaten betaald om te "tweeten, delen, liken en meer"

(67) https://thelede.blogs.nytimes.com/2010/08/20/wikipedia-editing-for-zionists/

Wikipedia bewerken voor Zionisten

(68) https://israelpalestinenews.org/israel-partisans-work-censor-internet/

Campagne om Wikipedia te infiltreren

(69) https://www.reddit.com/r/islam/comments/8pua7n/israel_is_paying_internet_workers_to_manipulate/

Israël betaalt internetwerkers om online inhoud zoals Wikipedia te manipuleren (reddit, quara en nieuwssites)

(70) http://www.youtube.com/watch?v=LofScCiJT4c

YouTube - Israël betaalt internetwerkers om online inhoud te manipuleren

(71) https://defence.pk/pdf/threads/israel-is-paying-internet-workers-to-manipulate-online-content.201769/

Israël betaalt internetwerkers om online inhoud te manipuleren

"We volgen lessen in Israël om Wikipedia te bewerken zodat het meer zionistisch van aard wordt."

(72) https://www.theguardian.com/world/2010/aug/18/wikipedia-editing-zionist-groups

Wikipedia-bewerkingscursussen gelanceerd door zionistische groepen

(73) https://en.wikipedia.org/wiki/50_Cent_Party

China's 50 cent leger

(74) https://www.haaretz.com/1.5064509

Israël rekruteert 'leger bloggers' om antizionistische websites te bestrijden

(75) https://jewsagainstnationalism.blogspot.com/2018/01/israel-pays-students-to-post-favorable.html

Israël betaalt studenten om gunstige commentaren online te plaatsen.

(76) https://www.timesofisrael.com/pmo-stealthily-recruiting-students-for-online-advocacy/

'PMO werft heimelijk studenten voor online belangenbehartiging'

(77) https://www.huffingtonpost.co.uk/2013/08/14/israel-pay-students-propaganda_n_3755782.html

Israël betaalt studenten voor pro-Israëlische propaganda in de sociale media

(78) https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/students-offered-grants-if-they-tweet-proisraeli-propaganda-8760142.html

Studenten krijgen beurs als ze pro-Israëlische propaganda tweeten

(79) https://www.youtube.com/watch?v=-x2DFnGI9Ac

http://www.youtube.com/watch?v=LofScCiJT4c%5D

YouTube - Israël betaalt internetwerkers om online inhoud te manipuleren

(80) https://electronicintifada.net/blogs/ali-abunimah/israeli-students-get-2000-spread-state-propaganda-facebook

Israëlische studenten krijgen 2.000 dollar om staatspropaganda te verspreiden op Facebook

(81) https://www.bushcenter.org/publications/articles/2021/02/blue-goose-five-questions-with-liz-haenle.html

Elizabeth Haenle

(82) http://www.sageworldwide.com/world-sage/what-we-do/

Sage Wereldwijd

(83) https://www.unz.com/runz/american-pravda-vaxxing-anthony-fauci-and-aids/?showcomments#comments

Amerikaanse Pravda: Vaxxing, Anthony Fauci, en AIDS

(84) https://www.bluemoonofshanghai.com/wp-content/uploads/2022/02/BERNAYS-AND-PROPAGANDA.pdf

BERNAYS EN PROPAGANDA

(85) https://www.mirror.co.uk/news/world-news/adolf-hitler-micro-penis-slept-22397919?msclkid=479b22d2d06c11ecaa400e7e5b654ce2

Hitler's verdraaide kleine 'micro-penis'

(86) https://www.breitbart.com/national-security/2020/02/24/expert-chinese-scientists-sell-lab-animals-meat-black-market/

Expert: Chinese wetenschappers verkopen proefdieren als vlees op de zwarte markt

(87) https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/1582/

Bernays en Propaganda - Deel 2 van 5 De Marketing van Oorlog

(88) https://mises.org/library/truth-about-tulipmania

De waarheid over Tulpenmanie

(89) Garber (1990b, blz. 16)

(90) https://www.bluemoonofshanghai.com/wp-content/uploads/2022/05/Benjamin-H-Freedman-The-Truth-About-The-Khazars.pdf

Feiten zijn feiten: Benjamin Freedman; De waarheid over Khazaren (80 pp; 1955)

(91) https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/5853/

ZIONISME - DE VERBORGEN TIRANNIE door Benjamin H. Freedman

(92) https://www.bitchute.com/hashtag/freedman/

Benjamin Freedman artikelen

(93) https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/lets-have-a-financial-crisis-first-we-need-a-central-bank-october-07-2019-2/

Laten we een financiële crisis hebben: Eerst hebben we een Centrale Bank nodig.

(94) "De vernietiging van een grote bibliotheek: China's verlies behoort aan de wereld"; https://eric.ed.gov/?id=EJ552559

Destrutie van Hanlin Academie Bibliotheek

(95) China herinnert zich een enorme misdaad - The New York Times; https://www.nytimes.com/2010/10/22/arts/22iht-MELVIN.html

(96) Peking's Zomerpaleis vernietigd; https://www.history.com/this-day-in-history/pekings-summer-palace-destroyed

(97) https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/history-of-chinese-inventions-the-present-and-the-future-recent-chinese-state-of-the-art-innovations-october-24-2019/

Geschiedenis van Chinese uitvindingen

(98) http://www.theglobeandmail.com/globe-debate/why-jewish-identity-is-as-often-contested-as-it-is-conflicted/article21068640/

Waarom de joodse identiteit even vaak omstreden als conflictueus is; Alison Pick

(99) https://thecjn.ca/news/perspectives-no-dogs-no-jews-no-evidence/

"Geen honden, geen Joden" - geen bewijs

(100) https://fivefeetoffury.com/2015/06/09/no-sign-of-no-jews-no-dogs-signs-my-new-takis-column/

Geen teken van 'Geen Joden, Geen Honden' borden:

(101) https://www.unz.com/lromanoff/information-blockades-how-and-why/

  1.  
    1. Mark Green zegt:

(102) https://www.unz.com/jfreud/slavocaust-past-and-present-or-the-aryan-and-semitic-war-on-slavic-peoples-and-cultures/

Slavocaust, heden en verleden, of de Arische en Semitische oorlog tegen Slavische volkeren en culturen

(103) https://www.rt.com/news/554639-biden-madeleine-albright-eulogy/

Biden prijst Albright's 'menselijkheid'

(104) https://www.nytimes.com/2022/03/23/us/madeleine-albright-dead.html

NYT Madeleine Albright

(105) https://www.nytimes.com/1994/11/07/arts/the-talk-of-hollywood-a-stereotype-of-jews-in-hollywood-is-revived.html

THE TALK OF HOLLYWOOD; Een stereotype van Joden in Hollywood wordt nieuw leven ingeblazen

(106) http://archive.spectator.co.uk/article/19th-november-1994/43/sir-william-cashs-article-about-jewish-influence-i

William Cash Hollywood

(107) https://www.chicagotribune.com/news/ct-xpm-1994-12-01-9412010086-story.html

William Cash Hollywood

(108) https://www.adl.org/news/article/alleged-jewish-control-of-the-american-motion-picture-industry

Joodse controle over de Amerikaanse filmindustrie

(109) https://www.adl.org/news/article/alleged-jewish-control-of-the-american-motion-picture-industry

(110) https://www.independent.co.uk/voices/letters/spectator-defends-cash-article-repays-reading-1389212.html

`Spectator' verdedigt Cash artikel

(111) https://www.nytimes.com/1994/11/07/arts/the-talk-of-hollywood-a-stereotype-of-jews-in-hollywood-is-revived.html

THE TALK OF HOLLYWOOD; Een stereotype van Joden in Hollywood wordt nieuw leven ingeblazen

(112) https://abcnews.go.com/Politics/Media/helen-thomas-resigns-telling-israeli-jews-home/story?id=1084.7378

Witte Huis-columniste Helen Thomas neemt ontslag na Joden te hebben gezegd "Ga naar huis

(113) https://www.timesofisrael.com/pioneering-and-controversial-journalist-helen-thomas-dies-at-92/

Journaliste Helen Thomas, die zei dat Joden "op moeten rotten uit Palestina", overlijdt op 92-jarige leeftijd

(114) https://www.haaretz.com/jewish/1.5130776

Veteraan verslaggever Witte Huis neemt ontslag na uitspraak Joden moeten "oprotten uit Palestina

(115) https://www.theguardian.com/world/2010/jun/07/white-house-reporter-helen-thomas-resigns

Witte Huis-verslaggever Helen Thomas neemt ontslag na anti-Israël opmerkingen

(116) https://www.theguardian.com/world/2001/dec/20/israel2

Israël zoekt hoofd van Franse gezant

(117) http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/1721172.stm

"Antisemitische" Franse gezant onder vuur

(118) https://www.independent.co.uk/voices/commentators/deborah-orr/deborah-orr-i-m-fed-up-being-called-an-antisemite-9236988.html

Barbara Amiel ziet antisemitisme op elk feestje dat ze in Londen bijwoont

(119) http://www2.hawaii.edu/~tbrislin/David_Godzilla.htm

David en Godzilla

(120) https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/2877/

Propaganda en de media - Censuur, of het verbranden van de geschiedenisboeken - Deel 6

(121) https://www.cbc.ca/news/canada/calgary/tony-hall-suspended-lethbridge-1.3793294

(122) https://uleth.academia.edu/AnthonyJHall

(123) https://www.cbc.ca/news/canada/calgary/university-lethbridge-anthony-hall-retire-1.4778277

(124) https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/2877/

Propaganda en de media - Deel 6 - Censuur, of het verbranden van de geschiedenisboeken

(125) https://www.facebook.com/dilyana.gaytandzhieva/posts/pfbid0NLx9tyKAVvVfCuzef6z3uk2iQvQ6J1yMvUitf2U4qBksY9ULTUADsNpkgAq77N3Ul

Dilyana Gaytandzhieva

(126) https://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3342999,00.html

Sever Plocker: Stalin's Joden. We mogen niet vergeten dat sommige van de grootste moordenaars van de moderne tijd Joods waren

 

Copyright © Larry Romanoff, Blauwe Maan van Shanghai, Maan van Shanghai, 2022

 


1 comment:

  1. Belangrijke korte video van Gonzalo Lira: ( 6 minuten)
    https://www.youtube.com/watch?v=PuUwOO9Jwg8&t=28s

    Samenvatting : 1) Van mening verschillen is goed en leerzaam.
    2) Jouw mening herzien is goed.
    3) Liegen is nooit goed.
    4) Wij westerse landen gaaan kapot, vanwege al die leugens.


    ( Ik ben op zoek naar de video waar iemand zei: Yuval Hariri is een echte wegbereider voor de Neiwe Orde, waarin de Neocons de baas zijn. Misschien dat Escobar het zei in een interview met een Griekse mevrouw. )

    ReplyDelete