Sunday, May 01, 2022

1287 Hoe ik langzaam het 'Joodse Vraagstuk' begon te zien.

 

Niemand heeft enig idee van het Jodendom.  Totaal geen enkel vermoeden. 

De kennis is totaal uitgewist. 

Alles wat wij weten is: 

Ze komen prominent in de bijbel voor.  Ze zijn slim en werken hard.  Daarom bereiken ze veel en worden vaak rijk.  Dat leidt altijd weer tot  afgunst en dat ontspoort soms tot moord op de joden, soms zelfs tot genocide zoals  de Holocaust in Hitler Duitsland. 

Niemand weet dat ze die slimheid zelf 'gekweekt' hebben, zoals een boer koeien fokt die veel melk geven.  

Niemand weet dat  ze in hun geloof leren dat ze de baas van de wereld moeten worden. Niet door zelf hard te vechten, maar door list en bedrog:  "By way of Deception thou shalt make war."

Niemand weet dat het de bedoeling is dat alle niet-joden verdwijnen van deze wereld.  

En al die moorden op ons  worden uiteraard gepleegd voor ons eigen bestwil.  De joden hebben de plicht om "De wereld beter te maken".   Tikkun Olam. 

En omdat die wereld te vol is en uitgeput raakt, moeten de zwakkeren, de ballast, geliquideerd worden. 

De wereld is beter gamaakt als er alleen nog joden op leven.   U denkt misschien dat dit idee een gevolg is van de klimaat-problemen.  Niet juist. Het staat al honderden jaren in hun ( ontoegankelijke) geschriften.   

Wat ik hier schrijf is geen onzin. Ik kan elk woord onderbouwen met joodse bronnen. 

Tot zover het grotere plaatje. 

Nu een 'werdegang' van een Amerikaan die gaandeweg zijn leven het 'Joodse Vraagstuk' ontdekt.   

200 jaar geleden wist iedereen wat Het Joodse Vraagstuk was, omdat de joden toen nog niet onze media en academia onder controle hadden. 

Het Joodse Vraagstuk is het volgende probleem: 

Tot aan de Verlichting leefden de joden buiten de gewone samenleving, in hun eigen wereld.  Slechts de allerslimsten en de allerrijksten  hadden functies in 'de samenleving'.    Ze leenden geld aan de adel en de koning. Ze haalden belasting op bij de boeren en burgers.   Ze waren raadgevers van de Elite. 

95% van de joden leefde 'buiten' het staatsbestel, buiten de cultuur van de staat.

Ze waren handelaar, maar nooit wetgever of professor aan de universiteit. 

Met de Verlichting kwam daar verandering in. 

Napoleon werd  als groot talent erkend en door de joden op het schild geheven. 

Hij gaf de joden gelijke rechten, maar schreef later aan zijn broer dat hij de joden verafschuwde. 

Hoe dan ook:  tussen 1800 en 1900 kregen in vele landen de joden gelijke rechten en stroomden universiteiten en  besturen en kranten-redacties  vol met joden, die nu eenmaal een groot talent hebben en met gemak de autochtone bevolking uit die posities van invloed verdreef. 

Hoe daar mee om te gaan, als land?  Die vraag heet: "Het Joodse Vraagstuk." Ook Karl Marx schreef  er een boekje over. 

Niemand weet nu nog wat dat is.  Als je iemand vraagt: Kent U een jood, dan zal hij hooguit 5 namen kunnen noemen. 

Hij weet totaal niet dat zijn hele hebben en houden bepaald is door joodse mensen.

Tot zover deze korte inleiding.


Nu naar het artikel  (dat op de website van een van mijn joodse helden staat)  

                                   =====================


Mijn langzame ontdekking van de Joodse kwestie 

ROCKABOATUS - 20 APRIL, 2022     - 3.400 WOORDEN - 37 REACTIES

 


Toen ik opgroeide in Zuid-Californië, was ik altijd in de buurt van Joden. Dat komt omdat veel Joden naar dezelfde openbare scholen gingen als ik in de San Fernando Valley. Mijn vader had bijna 50 jaar een zaak in Hollywood, en een aantal van zijn klanten en vrienden waren Joods.

Ik kan eerlijk zeggen dat ik toen geen probleem had met Joden. Het enige wat me aan hen opviel was hun nerdigheid en ietwat frêle uiterlijk. Ik zag ze als nerds en boekachtige types. Ze leken niet atletisch begaafd, en ze zagen er nogal vreemd uit in vergelijking met mijn WASP 'jock' vrienden op de middelbare school. Ik was blij wanneer de Joodse feestdagen aanbraken, want dan was een groot deel van onze studentenpopulatie weg, en op die dagen werd er geen huiswerk opgedragen.

In mijn twintiger jaren had ik een joodse vriend met wie ik heel close was. Hoewel ik in die tijd niets wist over de Joodse kwestie, herinner ik me duidelijk hoe openlijk 'Joods' hij was. Hij had alle stereotiepe trekken waar we aan denken als we proberen te beschrijven hoe Joden zijn. Eén ding dat opviel was hoe hij de neiging had alles te overdrijven wat hem niet beviel of waar hij het niet mee eens was. Ik moest hem voortdurend kalmeren en hem laten inzien dat de dingen niet zo slecht waren als hij zich voorstelde.

Deze eigenschap van overdrijving en overdrijving, zou ik later ontdekken, is zeer typisch voor Joden. Het heeft hen de afgelopen twee eeuwen goed gediend om Europese blanken zover te krijgen dat ze oorlogen voor hen voerden. Het heeft ons ook geconditioneerd om Joden als slachtoffers te zien, en om zelfs de geringste oppositie tegen hen te zien als een bedreiging voor hun voortbestaan.

Hoe meer Joden ik ontmoette en met wie ik vriendschap ontwikkelde, hoe meer ik dezelfde algemene kenmerken bij hen herkende. Zij hadden ook goede eigenschappen, zoals hun waardering voor onderwijs, hun schijnbaar natuurlijke vermogen om financiën te begrijpen en welvaart te scheppen, hun vermogen om goed te spreken, en hun ijver voor humanitaire doelen. Ik verwijt Joden niet dat ze die hebben. Ik vond ze ook oprecht in het bevorderen van liberale politieke kwesties, vooral die welke gunstig waren voor hun etnische groep. In die tijd vond ik dat niet zo erg. Mijn mening over Joden was over het algemeen positief, hoewel ik me ervan bewust was dat een groot aantal van hen neurotisch en nogal vreemd waren.

Toen ik in 2002 raciaal bewust werd, had ik nog steeds een positieve mening over Joden. Maar ik kwam er al snel achter dat er onder de leden van de blanke identiteitsbeweging enkele zeer kritische meningen over Joden bestonden. En niet slechts een paar, maar een schijnbaar luidruchtige meerderheid. Ik was gretig en bereid om zwarten te bekritiseren en te protesteren tegen illegale immigratie, maar ik vond het een brug te ver om Joden te bekritiseren.

Ik had daar moeite mee omdat ik het als "antisemitisch" beschouwde, en "antisemitisme" was voor mij in die tijd gewoon verkeerd. Ik realiseerde me in die periode nauwelijks hoe diep ik geconditioneerd was om alleen het beste over Joden te geloven.

Ik bezocht regelmatig pro-blanke websites en ging om met andere reageerders. Telkens wanneer de kwestie van het onevenredig grote aantal Joden dat op de hoogste regeringszetels zetelt ter sprake kwam, inclusief de controle die zij hebben over onze banken, Hollywood en elke vorm van media, antwoordde ik dat dergelijke kritiek louter te wijten was aan jaloezie van hun kant. Ze waren jaloers dat de Joden slimmer en beter waren dan zij. Ik betoogde dat het vanwege hun superieure intelligentie heel natuurlijk was dat Joden zulke hoge posities van invloed en macht zouden bereiken. De Ashkenazi IQ niveaus bewezen het, dus hoe kon iemand het tegendeel beweren?

Ik wist toen nog niet dat Joden in de samenleving van de heidenen succes hadden, niet omdat ze per se slimmer waren. In veel gevallen kregen zij vaste voet aan de grond in een bepaald vak of beroep en buitten dat meedogenloos uit voor hun eigen etnisch voordeel. Het was slechts een kwestie van tijd voordat zij alle niet-joden begonnen uit te persen en hen spoedig door hun stamgenoten te vervangen. Joden slagen dus grotendeels door middel van etnische netwerken en niet vanwege hun "enorm superieure intelligentie", zoals ik ten onrechte had aangenomen.

Ik was tevreden met mijn pro-Joodse argumenten, totdat ik in 2013 ontdekte dat de Amerikaanse federale regering jaarlijks miljarden aan Israël geeft in belastinggeld. Ook dit was geen recente zaak. Het was al tientallen jaren aan de gang. Voor mij leek het inherent anti-Amerikaans om aan een buitenlandse natie enorme sommen belastinggeld te geven van hardwerkende Amerikanen. Dit leek niet juist, en dat is het ook niet.

Ik was pro-Israël in die tijd. Net als de meeste conservatieve Amerikanen beschouwde ik het Palestijnse volk als niets meer dan een bende terroristen die ten onrechte onschuldige Israëli's vermoordden. En toch stoorde ik mij voortdurend aan het feit dat mijn regering regelmatig exorbitante bedragen aan Israël gaf voor hun militaire defensie, terwijl de VS te kampen had met hoge werkloosheid, armoede en een daklozenprobleem dat niet meer onder controle was.

Ik herinnerde mij de waarschuwende woorden van President George Washington in zijn afscheidsrede voor de jonge natie toen hij in 1796 zijn ambt neerlegde, dat de Amerikanen voorzichtig moesten zijn met het vermijden van "permanente bondgenootschappen" en buitenlandse verstrengelingen.

Thomas Jefferson, tijdens zijn inaugurele rede in 1801, herhaalde iets zeer gelijkaardigs: "Vrede, handel en eerlijke vriendschap met alle naties-verbonden allianties met geen enkele." Deze principes van gezond verstand op het gebied van buitenlandse zaken zijn door bijna elke Amerikaanse president sinds het begin van de twintigste eeuw resoluut van de hand gewezen (door sommigen meer dan door anderen). Het is vooral duidelijk geweest onder de laatste vijf Amerikaanse presidenten, en Joden hebben in elk van deze regeringen een belangrijke rol gespeeld.

Ik ontdekte dat de V.S. topzwaar was met Joden die op de belangrijkste en meest strategische posities binnen de regering zaten. De meesten van hen, zo vermoedde ik, hadden een grotere loyaliteit aan Israël dan aan de V.S. Dit werd alleen maar bevestigd toen ik hoorde van het gunstige beleid en de voorkeursbehandeling die Israël kreeg van de federale regering, met inbegrip van de wurggreep die Israël heeft over bijna het gehele Congres.

Amerika is veranderd in een natie die zich bezighoudt met het welzijn en de veiligheid van Joden en Israël. Voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi, heeft zelfs officieel verklaard: "Ik heb tegen mensen gezegd, wanneer zij mij vragen of dit Capitool tot de grond toe zou afbrokkelen, dat het enige dat zou overblijven onze toewijding is aan onze hulp - en ik noem het niet eens hulp - onze samenwerking met Israël. Dat is fundamenteel voor wie we zijn" (Conferentie van de Israëlisch-Amerikaanse Raad, 2 december 2018).

In mijn geval waren het dus de enorme bedragen die de VS aan Israël gaven, die mijn argwaan jegens Joden wekten. De les die we hieruit kunnen trekken is, denk ik, dat een verscheidenheid aan wegen kan worden gebruikt om ons volk wakker te schudden voor de Joodse Kwestie.

Bovendien, hoe meer ik te weten kwam over Israëls aanval op de U.S.S. Liberty, de onevenredig grote invloed die de Joden tijdens de Tweede Wereldoorlog hebben gehad, de Joodse oorsprong van het communisme, het grote aantal Joden dat leidinggevende functies heeft bekleed bij de moorddadige Bolsjewieken, des te duidelijker werd het dat de Joden niet zo onschuldig zijn als ik ooit had aangenomen.

Terwijl ik intellectueel worstelde met dit alles, hoorde ik herhaaldelijk over een boek geschreven door een professor van de Long Beach Universiteit. Het was getiteld The Culture of Critique (1998) geschreven door Kevin MacDonald die een professor in de evolutionaire psychologie was (nu gepensioneerd). Er werd mij vaak genoeg gezegd dat als ik echt de waarheid wilde weten over de subversieve rol die de Joden speelden in de politieke bewegingen van de V.S., ik mij met zijn argumenten moest bezighouden. En dus deed ik dat.

Ik kocht een exemplaar van MacDonald's boek en was al in de eerste paar hoofdstukken verbaasd over hoe alomtegenwoordig en wijdverbreid de Joodse invloed in onze samenleving was. Ik was verbaasd over hoe etnisch bewust Joden waren, en hoe zij opzettelijk hun posities van invloed en macht gebruikten om niet-joden en hun samenlevingen te ondermijnen. Dit bewustzijn onder zoveel Joden van wat zij deden om onze cultuur te ondermijnen, om alle vormen van verdorvenheid onder ons volk te bevorderen, en om dit te doen voor hun eigen etnische voordeel ten opzichte van ons, was niet alleen verhelderend, maar ook revolutionair. Het vormde de aanzet tot een grote paradigmaverschuiving in mijn denken.

Ik was ook verbaasd over hoeveel Amerikaanse en Europese blanken door de geschiedenis heen Joden als een probleem voor de blanke samenlevingen zagen. Deze mensen waren geen gekken en samenzweerders die een appeltje te schillen hadden met Joden vanwege een of andere vermeende jaloezie. In plaats daarvan waren het intelligente en scherpzinnige schrijvers, historici en staatslieden die de subversieve reputatie van de Joden inzagen. MacDonald ging in op de waarschuwingen van Charles Lindbergh, Henry Ford en anderen die probeerden het publiek wakker te schudden, vaak met weinig succes omdat de Joden tegen die tijd de meeste grote kranten en andere belangrijke instellingen in handen hadden.

Doorheen The Culture of Critique beargumenteert professor MacDonald zijn zaak op een onpartijdige manier. Hij laat zich uitsluitend leiden door de feiten. Hij gaat herhaaldelijk recht naar de bron, naar wat Joden zelf zeggen in hun eigen woorden. Dit was belangrijk voor mij omdat het één ding is om door iemand te worden verteld wat Joden hebben gezegd en geloofd, maar het is iets heel anders wanneer je leest wat prominente en invloedrijke Joden hebben gezegd over niet-joden, de autoritaire structuur van het traditionele Amerikaanse gezin, het Amerikaanse immigratiebeleid en het doel achter de Hart-Celler Act van 1965, hun redenen voor het verspreiden van Boasiaanse antropologie en Freudiaanse psychologie door het Amerikaanse landschap, en de redenen die Joden aanvoeren voor het creëren en bevorderen van radicale politieke bewegingen in Amerika.

Professor MacDonald heeft beschreven wat Joden hebben gedaan en blijven doen als een "groepsevolutiestrategie". Zoals ik het begrijp, zetten Joden zich in voor verschillende intellectuele en politieke bewegingen om de samenhang van de heidense samenlevingen te ondermijnen, wat op zijn beurt het concurrentievoordeel van de Joden vergroot. Deze zelfde bewegingen dienen als een middel om antisemitisme binnen de samenleving te bestrijden. Een dergelijke strategie dient ook om het traditionele Amerikaanse gezin te verzwakken. Dit lijkt zeker het doel te zijn geweest van Theodor Adorno's boek uit 1950, The Authoritarian Personality, waarin gezonde, normale gezinnen, die de basis vormen voor elke goed functionerende samenleving, werden gepathologiseerd; hetzelfde geldt voor de psychoanalyse en haar invloed op onze seksuele zeden.

Er zijn nog andere redenen waarom Joden zich bezighouden met de culturele ondermijning van westerse samenlevingen. Ik zal er drie noemen die voor mij het meest steekhoudend zijn, hoewel ik toegeef dat niet iedereen het daarmee eens hoeft te zijn.

(1) Joden bevorderen massale immigratie in blanke naties, zodat zij niet de enige en geïsoleerde minderheidsgroep zullen zijn. Zij vinden bescherming (bij wijze van spreken) onder grote aantallen van verschillende vreemdelingen binnen een natie. Als er vervolging zou komen, zouden zij niet de enige groep zijn die wordt aangevallen en misschien zelfs helemaal niet worden vervolgd.

Andere immigrantengroepen bieden hun dus min of meer dekking. Joden zijn in staat zich te verbergen of te verhullen wanneer zij zich in een land bevinden dat overspoeld wordt door andere raciale of etnische groepen. Daardoor vallen hun subversieve activiteiten niet zo snel op, wat wel het geval zou zijn als zij de enige minderheidsgroep zouden zijn.

(2) Joden houden zich bezig met culturele ondermijning omdat zij Christus en het christendom haten. Zij zien al hun lijden door de eeuwen heen sinds 70 na Christus als veroorzaakt door de volgelingen van Christus. Daarom trachten zij voor altijd elk overblijfsel van het christendom te vernietigen, dat de afgelopen eeuwen de dominante godsdienst onder de blanken is geweest. Deze voortdurende oorlog tegen het christendom en de blanken is zowel religieus als raciaal van aard.

De hard-core Joodse pornograaf, Al Goldstein, werd eens gevraagd waarom Joden dramatisch oververtegenwoordigd zijn in de porno-industrie. Hij antwoordde: "De enige reden dat Joden in de pornografie zitten is dat we denken dat Christus waardeloos is. Katholicisme is waardeloos. Wij geloven niet in autoritarisme. Pornografie wordt zo een manier om de christelijke cultuur te bezoedelen." (Wikipedia).

Het is belangrijk op te merken dat veel Joden de Europese blanken niet scheiden van het christendom op de manier waarop wij zouden kunnen denken. Die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zeker, zij kunnen intellectueel toegeven dat niet iedere blanke een christen is, maar diep van binnen beschouwen velen van hen ons allen op de een of andere manier als volgelingen van de Gekruisigde. Dat geldt met name voor de meer religieuze Joden.

(3) Joden verzetten zich ook tegen alle vormen van nationalisme (behalve dat van henzelf) die door blanken worden geuit als een bedreiging voor hun etnische overleving. Zij stellen zich voor dat er in alle blanken een innerlijke nazi schuilt die niet kan wachten om naar buiten te komen en elke jood in een brandende oven te gooien. Joden zijn dus voortdurend op hun hoede om ervoor te zorgen dat blank nationalisme en christendom altijd worden bespot en verworpen door elke samenleving die zij beheersen. Het is een constante zorg voor hen. Ze denken er vaak aan. Het is een weerspiegeling van hoe sterk paranoïde ze zijn.

Dit erkennend, zou het geen verrassing moeten zijn te ontdekken dat Joden intellectuele en politieke bewegingen creëren om de door heidenen gedomineerde naties waar zij deel van uitmaken te verzwakken en uiteindelijk te ondermijnen. Het is moeilijk voor blanken om deze mate van etnocentrisme te begrijpen, omdat zij de afgelopen 70 jaar zo zwaar zijn gedegacineerd en gedemoraliseerd. Zij kunnen zich moeilijk identificeren met enige vorm van blanke raciale identiteit. Het is vreemd voor hen en hoe zij de wereld om zich heen zien. Maar naarmate onze samenleving nog vijandiger wordt tegenover blanken, zullen zij gedwongen worden een racialistische en blanke identiteit te omarmen. De culturele stemming van de natie en de omstandigheden zullen het zo maken.

Natuurlijk zullen er uitzonderingen zijn op deze manier van denken onder de Joden die ik heb beschreven, maar dit is voor een groot deel hoe de reguliere Joodse gemeenschap en Joodse activistische organisaties reageren op de gedachte van blanke rassensolidariteit en een eventuele heropleving van het christendom.

Op mijn reis naar de Joodse Kwestie was ik verbaasd over de bergachtige hoeveelheid informatie die over het onderwerp beschikbaar is. Het erkennen van Joden als een probleem voor blanke samenlevingen is geen recent verschijnsel, maar een verschijnsel dat al duizenden jaren besproken en bediscussieerd wordt. Thomas Dalton's boek, Eternal Strangers: A Critical History of Jews and Judaism (2020), is slechts een van de vele boeken die zijn gepubliceerd die de verontrustende rol hebben gedocumenteerd die Joden spelen in elke samenleving die dwaas genoeg is om hen een voet aan de grond te laten krijgen.

Ik heb ook geleerd hoe het Joodse vraagstuk mensen kan verdelen en emotionele reacties kan oproepen zodra het ter sprake wordt gebracht. Dit komt omdat blanken zijn geconditioneerd om negatief te reageren op zelfs de geringste hint dat Joden een probleem zouden kunnen zijn en toch niet zo onschuldig. Men zou denken dat zelfs raciaal bewuste blanken open zouden staan voor het joodse vraagstuk, maar dat is niet altijd het geval. Ook hen is wijsgemaakt dat elke negatieve beoordeling van Joden uitsluitend voortkomt uit antisemitisme.

Dit is enigszins begrijpelijk omdat er altijd een prijs betaald moet worden voor het openlijk bekritiseren van Joden. Maar is dit niet een sterke aanwijzing van Joodse controle? Het bewijs van de onevenredig grote Joodse macht in de V.S. wordt gevonden in het feit dat het ons niet is toegestaan kritiek te uiten op de Joodse macht. Als je dat wel doet, op welke publieke manier dan ook, wordt je onvermijdelijk uitgestoten, van de sociale media gehaald, uitgemaakt voor "nazi", en loop je de reële kans je baan te verliezen.

Nog meer bewijs van de onevenredig grote Joodse invloed en controle blijkt uit het feit dat het in een groot deel van Europa illegaal is om kritiek te hebben op of het oneens te zijn met de Holocaust. Als je dat in het openbaar doet, kun je een boete of zelfs gevangenisstraf krijgen.

Wat men ook mag denken van het holocaustverhaal, waarom zou het illegaal zijn om het er niet mee eens te zijn? Wat is er zo schadelijk aan het in twijfel trekken ervan? Waarom is het volkomen legaal om de Armeense genocide of de genocide op de "killing fields" in Cambodja aan te vechten of te ontkennen, maar is het onwettig om dat te doen met betrekking tot de Joodse holocaust? Waarom is het aanvaardbaar om het bestaan van God te ontkennen, de spot te drijven met Christus en de christenen, en de spot te drijven met de Bijbel op om het even welk openbaar forum, maar als iemand publiekelijk zou verklaren dat er slechts 5 miljoen Joden in de gaskamers zijn omgekomen in plaats van 6 miljoen, zou hij spoedig door de autoriteiten worden aangehouden en gevangengezet?

Dit komt omdat Joden grotendeels bepalen wat wel en niet kan worden gezegd in de meeste Westerse samenlevingen. Dit is met name het geval wanneer het gaat om uitspraken in het openbaar die kritisch over hen zijn. Zelfs bepaalde termen of uitdrukkingen die niet zo expliciet zijn en slechts Joden beschrijven, zijn verboden (kosmopolieten zonder wortels, internationale bankiers, globalisten, George Soros, etc.). Deze subtiele "antisemitische hondenfluitjes" worden even krachtig veroordeeld als de meer expliciete.

Als voldoende mensen het holocaustverhaal openlijk in twijfel zouden trekken, zou dat enorme en nadelige gevolgen hebben voor de Joden. De "holocaustindustrie", zoals Norman Finkelstein die beschrijft, zou een enorme hoeveelheid inkomsten mislopen. De herstelbetalingen aan overlevenden van de Holocaust en hun families zouden in gevaar kunnen komen. Joden zouden niet langer kunnen worden gezien als de eeuwige slachtoffers die zij zichzelf hebben toegedicht. Het hele beeld dat de meeste Westerlingen van Joden hebben, zou kunnen worden verbrijzeld. Dit is geen risico dat Joden willen nemen. Daarom treden zij hard op tegen zelfs het geringste greintje kritiek bij iedereen die het waagt hun ongeloof te uiten.

Op mijn reis naar de Joodse Kwestie heb ik geleerd dat Joden niet de enige oorzaak zijn, noch de enige daders van de problemen waarmee blanken in het Westen worden geconfronteerd. Er zijn genoeg verraderlijke blanken die hun eigen volk hebben verraden (voor het juiste bedrag aan sjekels, natuurlijk). Onze eigen mensen hebben Joden in staat gesteld hun subversieve doelen te bereiken, en het doet ons geen goed dit te ontkennen. Rassenscheidende blanken zouden niet moeten zijn zoals zwarten of zelfs Joden zelf, die snel anderen de schuld geven van hun ellende. Hun gebrek aan introspectie en oneerlijkheid zou niet het kenmerk van ons volk mogen zijn. Nee, we moeten de realiteit onder ogen zien dat Joden niets tegen ons als blanken konden doen als we het niet eerst hadden toegelaten.

En toch, dit gezegd zijnde, kan niet worden ontkend dat Joden de voornaamste scheppers, strategen, organisatoren, financiers en agitatoren zijn tegen alle vormen van blanke raciale identiteit. Van al hun zorgen, vinden zij dit het meest bedreigend voor hun bestaan. Zij zien "blanke suprematie" als het grootste gevaar voor Amerika, ook al is er geen greintje bewijs voor. Maar het toont wel aan hoe fantasierijk hun paranoïde geesten werken.

Zelfs politiek conservatieve joden zullen niet openlijk verklaren dat blanken het recht hebben de enige of dominante bevolkingsgroep in hun eigen land te zijn. Dat is zelfs voor hen te veel. De betrekkelijk weinige Joden die dat misschien wel zouden doen, zijn buitenbeentjes. Zij zijn de uitzondering en niet de norm. Zij zijn op geen enkele manier representatief voor de meerderheid van de Joden in Amerika of Europa. Als ze ook maar zouden doorschemeren dat ze dat zouden doen, zouden ze onmiddellijk door hun eigen volk worden veroordeeld. Het zou beter voor hen zijn iets te verklaren dat verwant is aan pedofilie dan te verklaren dat blanken het recht hebben op te komen voor hun eigen raciale en culturele belangen.

Zoals ik het zie, is het begrijpen van de Joodse kwestie geen rechtvaardiging om obsessief bezig te zijn met Joden en hun manier van doen. Het is gemakkelijk om je op Joden te richten op een manier die niet gezond is. Ja, het is nodig om onze mensen over hen te informeren en te waarschuwen. Maar we moeten ons hoeden voor het idee dat het eenvoudigweg voorlichten van blanken over de problemen die joden in onze samenleving veroorzaken op zichzelf voldoende is om ons volk te hervormen. We moeten ook de veel diepere vragen onder ogen zien, waarom we onszelf zo rampzalig hebben laten bezwijken onder Joodse invloed. Wat is het in ons dat ons ontvankelijk maakt voor zulke leugens en zelfhaat? Dergelijke vragen moeten ook praktische strategieën omvatten die de blanken zullen helpen zich los te maken uit de Globo-Homo matrix en terug te keren naar een positiever beeld van onszelf en onze geschiedenis.

Tenslotte zullen de blanken waarschijnlijk gedwongen worden de Joodse Kwestie (die eigenlijk het Joodse Probleem is) onder ogen te zien, of zij dat nu willen of niet. Dit komt omdat Joden de hardnekkige gewoonte hebben te ver te gaan. Zij schijnen niet in staat te zijn zich in te houden, hun hysterie tot bedaren te brengen en de dingen te zien zoals zij werkelijk zijn. Blanken zwartmaken zoals Joden doen, zal alleen maar averechts werken, waardoor de geschiedenis zich opnieuw zal herhalen.

Ik wou dat het niet zo was, maar na 109 keer dezelfde hardnekkige gewoonten te hebben begaan, kan er weinig hoop zijn dat de Joden hun wegen zullen hervormen.

 

(Opnieuw gepubliceerd in The Occidental Observer met toestemming van de auteur of zijn vertegenwoordiger)

 






 

 



.

47 comments:

  1. [Whatever one may of think of the Holocaust narrative, why should it be illegal to disagree with it? What is so harmful about questioning it? Why is it perfectly legal to challenge or deny the Armenian genocide or the genocide committed in the Cambodian “killing fields,” yet unlawful to do so with regard to the Jewish Holocaust? Why is it acceptable to deny the existence of God, to mock Christ and Christians, and to make fun of the Bible in any public forum, and yet if someone were to publicly declare that only 5 million Jews died in the gas chambers rather than 6 million, they would soon be apprehended and jailed by the authorities?]

    Hier, met deze vragen, is de zoektocht voor mij begonnen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nog een paar citaten:

      [In my journey to the Jewish Question, I learned that Jews are not the sole cause nor the sole perpetrators of the problems Whites face in the West. There are plenty of traitorous Whites who have betrayed their own people (for the right amount of shekels, of course). Our own people have enabled Jews to accomplish their subversive goals, and it does us no good to deny it. Racially discerning Whites ought not be like Blacks or even Jews themselves who are quick to blame others for their woes. Their lack of introspection and dishonesty should not be the mark of our people. No, we must face the reality that Jews could do nothing against us as Whites had we not first allowed it.]

      [As I see it, understanding the Jewish Question does not justify being obsessive about Jews and their ways. It is easy to become focused on Jews in ways that are not healthy. Yes, there is the need to inform and warn our people about them. But we need to guard ourselves from any notion that simply educating Whites about the problems that Jews create in our societies is sufficient in and of itself to reform our people. We must also face the much deeper questions of why we have allowed ourselves to succumb so disastrously to Jewish influence? What is it within us that makes susceptible to such lies and self-hatred? Such questions must also include practical strategies that will help Whites to break free from the Globo-Homo matrix and to return to a more positive image of ourselves and our history.]

      Delete
    2. De allerlaatste 7 regels van jouw quotes zijn het meest relevant.
      Ik geef heel kort mijn reactie na >>>

      simply educating Whites about the problems that Jews create in our societies is sufficient in and of itself to reform our people.
      >>> Ik zie het juist als vrijwel onmogelijk. Dat komt omdat ze beschermd worden door het beeld van 'Bloed en puin' ( in de vorm van de holocaust)
      Die emotie is in ons hoofd gegrift. We willen hen nuet al;s dader zien. Dat is dan weer omdat dat cogniotief TE dissonant is met de beelden van de dode skeletten in BergenBelsen.

      We must also face the much deeper questions of why we have allowed ourselves to succumb so disastrously to Jewish influence?
      >>> Zie boven: wei kritiek op hen heeft word als Auschwitz-beul zwart gemaakt.

      What is it within us that makes susceptible to such lies and self-hatred?
      >>> De evolutie. We zijn niet voorbereid op een wezenmet een geheel andere strategie. Eenexoot is in onze sloot los gelaten en hij zal ons uitroeien.

      Such questions must also include practical strategies that will help Whites to break free from the Globo-Homo matrix and to return to a more positive image of ourselves and our history.
      >>> We zijn niet eens een groep. We hebben niet eens leiders. 90% van ons blanken heeft totaal geen zin om ook maar iets te lezen of te begrijpen. Ze manoevreren altijd naar het centrum van de kudde en eten lekker voort.
      Ze zullen worden opgegeten.

      • All of the other people have committed crimes, the Jews are the only ones who have boasted about committing them. They are, all of them, born with raging fanaticism in their hearts, just as the Bretons and the Germans are born with blond hair. I would not be in the least bit surprised if these people would not some day become deadly to the human race.
      • Lettres de Memmius a Cicéron (1771).

      Delete
  2. Ik heb nog nooit een film met Johnny Depp gezien, denk ik. Maar ik ken wel korte stukjes Jack Sparrow.

    Ik heb dus nooit een minuut aan Johnny Depp gedacht in mijn leven.
    Maar enkele video's die ik de laatste dagen zag vind ik fascinerend.
    Het is trouwens toch een soort Koningsdrama in het echt.

    Aanrader:
    https://www.youtube.com/watch?v=b6yt8aWPiIE

    ( Met het prachtige verhaal hoe hij Sparrow bedacht. )
    En met het verhaal hoe hij acteur werd: per toeval.

    Natuurlijk is de man acteur.
    We zien hier dus een zeer oprecht mens, die àlles vertelt., òf een zeer goed acteur.
    In elk geval god zij dank geen snel pratend popie Jopie figuur, de enige mensen -soort die we nog op TV zien tegenwoordig.

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Ik heb nog nooit een film met Johnny Depp gezien]

      Moet je doen, ze zijn leuk, romantisch, weird en ontspannend.
      Pirates of the Caribbean. Ongetwijfeld op een piratebay te vinden. Of even geduld, ze worden regelmatig herhaald op televisie.

      Delete
  3. [Natuurlijk is de man acteur.]

    Als je het begin van de uitzending goed had bekeken, had je gezien, dat hij van origine een musicus was. Hij was met zijn band naar LA vertrokken, daar gebeurde er iets, waardoor de band uit elkaar ging, waarna hij werkloos was.
    Door 'geluk' kwam hij in aanraking met de juiste figuren en kon hij switchen naar een acteursbaantje. Toen pas bleek zijn talent. Hij is ook altijd in de luwte gebleven van het Hollywood gebeuren.

    ReplyDelete
  4. Bij dit soort gebeurtenissen ga je twijfelen, of God wel/niet bestaat.

    ReplyDelete
  5. Een onthullend filmpje, hoe Elenskyy de verkiezingen heeft gewonnen met valse beloftes. En passant vertelt hij ook even, dat hij jood is, zodat niemand hoeft te twijfelen aan zijn afkomst. Nou, dat hebben ze geweten daar in de Oekraïne.
    Zelensky from the past has a message for Zelensky from the present
    .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Een uitspraak van een voormalig medewerker bij het Elenskyy regime: "How did Putin treat Zelensky? Respectfully".
      "We promised one thing, and did nothing".

      Delete
    2. Elenskyy behandeld zijn soldaten niet met respect. Prachtig staaltje van alles wat er mis kan gaan in een gesprek. Als Elenskyy het pleit dreigt te verliezen, zegt hij, dat hij 41 jr, president van het land en geen loser is. Daarna wil hij namen weten... (voor de SBU) en stapt dan dreigend op de soldaat af, die op zijn beurt een stap achteruit doet, maar wel vol blijft houden.
      Kiev-post en een stukje van het betreffende gesprek. Besef, dat er gewapende soldaten achter Elenskyy staan en de betreffende soldaat ongewapend is.

      Delete
  6. Hier 2 interessante blogs, van een onbekende blogger.
    What Putin Really Wants en
    Putin’s Master Plan.
    (De blogger is geen eendagsvlieg.)

    ReplyDelete
  7. Nog een joetjoep van Kim Iversen, die zelf van joetjoep is gecancelled, maar door een ander account wordt gesteund.
    Favo van de Smurf.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Korte reacties op jouw posts:
      11.09 Ik weet nu alles over Depp, maar zag nog steeds niet een film van hem. Het verhaal over de band, over Nocolas Cage die hem voorstelde acteur te worden, heeft ie eerder al bij Letterman verteld.
      Hij heeft u=iets heel vreemds in zijn gedrag. Kijk als hij zieke kinderen bezoekt in ziekenhuizen.
      Zijn zus vertelt hoe het htuis was als kind.
      --
      11.55 Onbelangrijk.
      12.20 Ik ben er zeker van dat hij president moest worden met belofte: einde oorlog. En dat hij daarna bedreigd werd, zogenaamd. Alles zoals gepland door de Neocosn en Kolomaisky. The usual killers.
      4.21 Joel Hirsch is joods. BHL is joods. En samen maken ze Dugon voor 'gebrek aan mensenrechten' uit! Het moet niet gekker worden.

      Kimmie zal ik later bekijken.

      Delete
    2. NB Depp was van 1998 tot 2012 met Vanessa Paradis getrouwd: eeen frans multitalent. Twee leuke kinderen.
      Daarna liep het mis: Amber is gek.
      NB: Ze trekt ook enkele jaren met Elon op.

      Het Amerikaanse volk staat nu totaal achter Depp..

      Delete
    3. Mevrouw Depp, waarmee hij 14 jaar getrouwd was.
      Kan er goed mee door, toch ?
      https://www.youtube.com/watch?v=QLaq5usTJrg

      ==
      Depp zegt ergens dat de kapitein Jack Sparrow van Pirates was geinspireerd op Keit Richards: die vluchtige,afwezige gebaartjes. Het wat mompelend praten.
      Ze kunnen het ook goed samen vinden.

      Delete
  8. Mercouris raadt deze site aan: https://thedreizinreport.com/

    ReplyDelete
  9. G.B. bij @Blik:

    [Israël des Duivels om uitspraak Lavrov. „Door te zeggen dat Hitler een Jood was, zeg je eigenlijk dat de Joden zichzelf vermoordden”. Dat klopt dus helemaal.]

    Ware het niet dat Hitler helemaal niet joods was, niet heel, niet half, niet voor een kwart. Vreemde uitspraak van Lavrov.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dit is het gewraakte fragment:

      [His argument is: How can there be Nazism in Ukraine if he is a Jew? I may be mistaken but Adolf Hitler had Jewish blood, too. This means absolutely nothing. The wise Jewish people say that the most ardent anti-Semites are usually Jews. “Every family has its black sheep,” as we say.]

      En ja, he is mistaken.

      Onderstaand het gewraakte fragment in context (vraag + hele antwoord):

      [Question: This is how you see it, while Vladimir Zelensky puts it differently. He believes denazification doesn’t make any sense. He is a Jew. The Nazis, Azov – there are very few of them (several thousand). Vladimir Zelensky refutes your view of the situation. Do you believe Vladimir Zelensky is an obstacle to peace?

      Sergey Lavrov: It makes no difference to me what President Vladimir Zelensky refutes or does not refute. He is as fickle as the wind, as they say. He can change his position several times a day.

      I heard him say that they would not even discuss demilitarisation and denazification during peace talks. First, they are torpedoing the talks just as they did the Minsk agreements for eight years. Second, there is nazification there: the captured militants as well as members of the Azov and Aidar battalions and other units wear swastikas or symbols of Nazi Waffen-SS battalions on their clothes or have them tattooed on their bodies; they openly read and promote Mein Kampf. His argument is: How can there be Nazism in Ukraine if he is a Jew? I may be mistaken but Adolf Hitler had Jewish blood, too. This means absolutely nothing. The wise Jewish people say that the most ardent anti-Semites are usually Jews. “Every family has its black sheep,” as we say.

      As for Azov, there is evidence being published now confirming that the Americans and especially the Canadians played a leading role in training the ultra-radical and clearly neo-Nazi units in Ukraine. During all these years, the goal was to insert neo-Nazis into the regular Ukrainian troops. Thus, the Azov fighters would play a leading role in every unit (battalion or regiment). I read such reports in Western media. The fact that the Azov battalion is clearly a neo-Nazi unit was recognised by the West without any hesitation until the situation in early 2022, when they began to change their minds as if on cue. Japan even apologised to Azov recently for having listed it as a terrorist organisation a few years ago because of its neo-Nazi ideology.

      Journalists (from some Western media outlet) interviewed Vladimir Zelensky and asked him what he thought about Azov and the ideas that Azov preaches and puts into practice. He said there were many such battalions and “they are what they are.” I would like to emphasise that this phrase – “they are what they are” – was cut out by the journalist and it was not included in the interview that was aired. This means the journalist understands what this person says and thinks. He thinks about how the neo-Nazis can be used to fight Russia.]

      Delete
    2. Ik zuig het toch niet uit mijn duim. Had het ook ergens anders gelezen, maar kan het niet meer vinden.
      De in 9fornews genoemde "Volgens de meeste historici" zijn die van een bepaalde kom-af, waardoor ze iedere keer de zaak lopen te vernachelen. De hele geschiedenis, zoals ons die is geleerd is een gigantische leugen.

      Delete
    3. Ik denk dat het niet vruchtbaar is om te schermen met "Hitler had joodse genen".
      We weten het niet zeker, en dat zal vermoedelijk niet komen ook. En als het wel zeker is geworden, dan wordt het wellicht niet vrijgegeven.

      --

      Mijn insteek is veel simpeler: De joden willen de wereld compleet beheersen en daarna grotendeels uitroeien.
      Maar het gevaarlijke werk laten ze altijd door hun slachtoffers doen:

      == Het waren de protestanten en de kathloiekenj die elkaar vermoordden. Maar wie had het aangestoken? Was Luther niet eerst een grote vriend van de joden? Ja !

      == Het zijn de jihadi's die hun eigen landen kapot maken. Omdat ze het salafisme leerden op madrasa's die door Richard Perle, en door het Ameriiican -Turkish Council werden gesticht ( evt mety tussenkomst van Fetullah Gulen) . Uit die groep recruteerde men de jihadi's, die men daarna bewapende entrainde en financierde en Nederland stuurde zelfs trucks naar ze.
      ( Altijd zogenaamd per ongeluk, uiteraard) Of was het hulp aan de 'good terroristes' ?

      == In oekraiene vechten jongens met nazi sympathien en ze komen uit de hele wereld. geen van hen is pro-joods. Maar ze zien Zelenski als een goede jood die het licht gezien heeft, en ze hebben hem nodig. vandaar de samenwerking.
      Voor de joden ligt het anders: die haten deze nazi's wellicht en hoe meer er sneuvelen, des te beter.
      --
      Tot zover, heel kort.

      Delete
    4. [Ik denk dat het niet vruchtbaar is]

      Gezien de reactie van Israël denk ik juist van wel. Ze handelen tegenstrijdig de laatste tijd: m.b.t. Rusland willen ze 'bemiddelen' en blijven ze neutraal, maar sturen wel 'vrijwilligers' naar Oekraïne. Daarbij wordt dan gauw gezegd: Ja, maar dat is een individuele actie van 1 rabbi.
      Verder gaan ze rustig door met bombarderen van Syrië, terwijl Rusland daar betrekkelijke rust heeft gebracht en de laatste tijd zijn ze aan het donderjagen bij de Grote Moskee in Jeruzalem. Het is bekend, dat ze die weg willen hebben, want daar moet de tempel worden gebouwd. Vandaag of morgen valt daar -geheel per ongeluk- een bom op.
      Lavrov weet donders goed dat ieder Russisch woord op een goudschaaltje wordt gewogen, dus dat doet hij expres, zodat Israël is gewaarschuwd.
      Hij houdt ook een slag om de arm: "I may be mistaken".

      Delete
    5. [Ik zuig het toch niet uit mijn duim. Had het ook ergens anders gelezen, maar kan het niet meer vinden.]

      Wie dat de wereld in heeft geholpen, weet ik niet maar het is gewoon niet waar. Er gaan berichten rond dat Eva Braun joods zou zijn geweest, dat Hitler eigenlijk een Rothschild was (buitenechtelijk dat dan weer wel).

      Delete
    6. Te snel op 'publish' gedrukt:

      Er moest nog bij: maar ook die geruchten zijn gewoon niet waar. Je kunt er verschillende theorieën op loslaten waarom die geruchten de wereld in geslingerd worden maar dat maakt ze niet tot waarheid.

      Delete
  10. Vraag aan Wolf:
    Wil je eens kijken of mijn reaqctie nog leesbaar is voor de buitenwereld?
    https://youtu.be/iZqOBcPq92w

    ( Van Rossum. 26 reacties tot nu toe. Ik plaatste de 6e reactie.
    Reactie in grote haast geschreven: wel boos, maar geen tijd, en toch parels voor de zwijnen)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Staat er niet meer. Er zijn 27 reacties geplaatst, waarvan er nu nog 10 over zijn.
      Het heeft geen enkele zin om daar nog te reageren. Alles wat niet welgevallig is, wordt verwijderd.

      Delete
    2. Ik heb de boel na 10 minuten nog ververst: er zijn nu 28 reacties geplaatst en er staan er nog steeds 10. Die laatste is dus razendsnel (binnen 10 min.) verdwenen.

      Delete
    3. Nee, het gaat er om wat zichtbaar ia als je op 'Eerste eerst) klikt. 'Beste Reacties' is altijd een onvlooedige lijst.

      Ik hoor over 'shadow banning'
      Weet nog niet precies wat het is, maar ik vermoed dat ik voor mezelf wèl; zichtbaar blijf , maar niet vpoopr de buitenwereld.

      Delete
    4. @JV, ik heb net even gekeken, er staan nu 30 reacties. En zo te zien, niet een van jou.

      Delete
    5. Dus jij ziet jouw post nog steeds staan? Eerste eerst of Beste maakt inderdaad verschil. Maar er blijft toch een significant verschil tussen het totaal geplaatste vs de werkelijk zichtbare = 31 - 25. Het is nu nog een klein lijstje, dus is het nog te doen om te tellen.

      Delete
  11. Replies
    1. De bron klopt niet , Wolf.

      De GROTE STRATEGIE is altijd: Zaai Twijfel.

      In dat kader moet je dit voorspelbare bericht zien.

      Edit: just remember guys, Kim Jong Un was a vegetable, his aunt was killed, Shoigu “highly likely” died 5 weeks ago and Putin already had: Alzheimer’s, brain cancer, thyroid cancer, degenerative nerve disease, Parkinson’s.

      ----
      Toen sigaretten kankber bleken te veroozaken besloten ze om elk jaar een oude prof omte kopen die dan altijd weer aaantoonde: geen verband tussen longkanker en roken.
      Die strategie bracht Big Tobacco vele honderden miljarden op. ( En de hoeveelheid menselijk leed is onafzienbaar)

      Suiker -industrie : dezelfde strategie.

      Big Pharma met al; hun dure middelen: Zaai Twijfel en het geld blijft stromen.
      ( Alleen bij Vioxx was het iets te erg. De mensen stierven als ratten. Na 5 jaar moesten ze het middel uit de handel nemen)

      Delete
    2. Gelukkig dan maar. Maar ik had dat Telegram-kanaal als 'betrouwbaar' ingeschat.

      Delete
    3. @G.B., je zag toch wel waar dat oorspronkelijke bericht vandaan kwam en dat er meteen een sarcastische alinea aan is toegevoegd? (zelfde opmerking geldt overigens voor @JV)

      Uit het interview met Lavrov:

      [Question: There is a lot of speculation in the West about President Vladimir Putin’s health.

      Sergey Lavrov: Please ask foreign leaders who have talked with President Putin recently, including UN Secretary-General Antonio Guterres. I think you will see what I mean.]

      Delete
    4. @SDR: ik heb het interview met Lavrov niet gezien, vandaar. Mijn dag is weer goed. 😉

      Delete
    5. @G.B., geloof je die berichten echt? Of zit je gewoon wat te trollen? :-))

      Delete
    6. @SDR: Nee ik zit zeker niet te trollen, ik geloofde het echt. Volgende keer maar eerst weer checken. Juist omdat eerdere berichten van dat kanaal wél klopten.

      Delete
    7. @G.B., onderstaand het hele bericht waar je naar verwijst:

      [Chief of Ukrainian intelligence claims that his highly positioned source in the Kremlin confirmed to him that Putin has stomach cancer and is about to undergo extensive surgery — apparently Putin already picked his replacement — the ex chief of FSB Nikolai Patrushev. According to Ukraine, He will be tasked with defeating Ukraine while Putin undergoes this alleged surgery.

      Edit: just remember guys, Kim Jong Un was a vegetable, his aunt was killed, Shoigu “highly likely” died 5 weeks ago and Putin already had: Alzheimer’s, brain cancer, thyroid cancer, degenerative nerve disease, Parkinson’s.]

      Dit "Chief of Ukrainian intelligence" (hoofd inlichtingendienst Ukraïne) claims (dat wil zeggen, hij claimt het bericht) dat ..... Dat zou al genoeg moeten zeggen.

      De bron die jij aangeeft, voegt er om die reden dan ook later aan toe: maar herinner je jongens, waarna een opsomming van berichten volgt die niet waar bleken te zijn. Als ik dat lijstje van Putin zo zie, is de man superman in eigen persoon. Hij heeft al die ziekten overleefd!

      Je moet altijd kijken waar een bericht vandaan komt en hoe het wordt geformuleerd. Dat zegt al heel erg veel over het waarheidsgehalte.

      Delete
  12. Stapje voor stapje gaat de nato verder met het opvoeren van overtredingen van Internationale afspraken t.a.v. oorlogvoering. Als dit wordt bevestigd, wordt Parijs het eerst van de kaart verwijderd.

    ReplyDelete
  13. Er gaat een gerucht op het internet....

    Zelensky werkt voor Poetin.
    Kijk wat hij bereikte voor Rusland in slechts twee maanden:

    1. heeft het Westen actief uitgemolken. Geld van ze geleend , maar er zal niemand zijn om het terug te geven. Er zal geen staat meer zijn om de lening af te lossen.
    2. Sinds het begin van de speciale operatie zijn bijna alle grote westerse concurenten van Russische bedrijven uit Rusland vertrokken, waardoor plaats is gemaakt voor Russische ondernemers en dit is een grote kans voor hen.
    3. Hij Smeekte om westerse wapens, en die werden direct al in de depots door Rusland vernietigd.. zo veel wapens zelfs dat Scholz verklaarde dat de Bundeswehr zonder wapens kwam te zitten "voor zichzelf".
    4. (Vrijwel) al het gas in Europa is afgesloten. Europa stuurt zichzelf terug naar de Middeleeuwen.
    5. Hij ruineerde de financien van chauffeurs, boeren, ondernemers, autofabrikanten in de EU en de VS.
    6. Zelensky verzamelde alle leden van de Oekraïense Nazi subcultuur - getatoeëerde vrijwilligers, maar ook huurlingen, randfiguren, idioten, maniakken, moordenaars uit Europa en andere landen op één plaats, waar de Russen ze in groten getale vermoorden en op bezoek sturen bij Stephan Bandera, in de hel.
    7. Hij verenigde het Russische volk rond zijn Leider - Rusland heeft tijdens zijn hele presidentschap nooit zo'n sterke steun gekend voor het optreden van de President en zijn kabinet.
    8. Zelensky zorgde dat al die fijne elitaire pro-westerse cultuurjongens uit de muziek en filmwereld In ballingschap werden gestuurd, met de allerbeste wensen van het dankbare Russische volk.
    9. Zelensky versterkte de roebel.
    10. Gaf de Russen Donbass en .... wie weet wat er nog komt.
    Het ging nog nooit zo goed met Rusland als nu Zelensky zich er mee bemoeit..



    Зеленский - агент Путина, так как всего за два месяца:

    1. Активно выдоил Запад на бабло - безвозмездно, потому что отдавать будет некому. Не будет на политической карте такого гос-ва - Украина и Президента у нее не будет. Грабь лохов.
    2. С начала спецоперации уехали почти всех крупные конкуренты из России, освободив место для русских предпринимателей и это для них большой шанс.
    3. Клянчит оружие, которое уничтожают прямо на подъездах к складам, так, что даже Шольц заявил, что у бундесвера заканчивается оружие "для себя".
    4. Выключил (фактически) газ у всей Европы. Отправил ее в средневековье.
    5. Разоряет карманы водителей, фермеров, предпринимателей, производителей автомобилей в ЕС и США.
    6. Собрал все дно Украинской нацистской субкультуры - татуированных добровольцев, а так же наемников, маргиналов, идиотов, маньяков, убийц из Европы и других стран в одно место, где русские их мочат пачками и оперативно доставляют к Бандере.
    7. Объединил русский народ вокруг своего Лидера - такой мощной поддержки действий Президента и его кабинета Россия не знала за все сроки его правления.
    8. Отправил в эмиграцию весь петушиный бомонд нашей эстрады и кино, с полными панамками "пожеланий" от благодарного русского народа.
    9. Укрепил рубль.
    10. Подарил русским Донбасс и.... Все еще впереди.
    Никогда еще Россия не была так хороша, как при Зеленском.

    ReplyDelete
    Replies
    1. T.a.v. punt 6 een mooie omschrijving gevonden bij Elenskyy's troepen.
      "But Hill was even more shocked by the Ukrainian security forces. It turned out that there are many neo-Nazis, psychopaths, alcoholics and other marginals among the "defenders" who are unable and unwilling to fight for Ukraine. They "fight" mainly with their own civilians, robbing, raping and killing."

      Ze zijn daar helemaal gek geworden.

      Delete
    2. Volgens Tatiana heb ik punt 8 geheel foutief vertaald.
      Ik hoor het wel.

      Delete
    3. Dat zou mooi zijn als die Anrew Hill publiciteit kreeg...

      NB: Wat de Paus zei was ook al een aardig beginnetje: In de NRC, deze kop: ..... het artikel is niet meer te zien bij NRC, BNdeStem en de NOS.
      Dat bewijst al dat ze het niet leuk vonden.

      De Paus zei: De oorlog is ook ontstaan door de jouding van dewNATO tegenover Rusland.

      Delete
  14. We hadden het een blog of wat geleden over de uitspraak van Lavrov en het commentaar er op. Dan moet je DIT maar eens lezen. In het stuk staan meerdere verwijzingen.
    Het "geloof" begint barsten te vertonen en af te brokkelen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu geen tijd. Maar komt wel.

      Ik heb op de Youtube van Karel van Wolferen zijn gesprek met Thierry besluistered: Heel goed, heel interessant.

      Wil jij er een korte samenvatting van schrijven, Wolf?
      Pakweg 15 regeltjes.

      Het eindigt met Karel: " We moeten allemaal zelf goed onderzoeken wie ons bedreigt, en dan proberen er iets tegen te doen. "

      Karel durft het dus ook niet zelf ronduit te zeggen, maar in het gesprek zegt hij wel vaak dat de Necons de drijvende kracht zijn.


      Delete
    2. Ik had 'm al binnengehaald en ga vanavond kijken.

      Delete
  15. En IRAN gaat vanaf NU van zich afbijten. Iedere aanval zal worden opgevolgd door een aanval op Israël. Wellicht dat het nu wat rustiger wordt daarzo?

    ReplyDelete
  16. mooi stukje jan, laat goed je positie zien in dit vraagstuk. Zoals je waarschijnlijk dan ook wel weet is Hitler door de judeobolsjewisten onder de bus gegooid. Ze hebben hem in een kwaad dachlicht gezet zoals ze daarvoor en sindsdien met vele hebben gedaan.

    Nou was ik zelf altijd in de veronderstelling dat een slimme man als putin dit ook zal begrijpen. Zoals vele slavische broeders in Ukraine ook doen. Maar waarom komt hij dan nu met die anti nazi propaganda van de bolsewieken? Hiermee zet hij zichzelf wat mij betreft in het zelfde lijstje als het westen en de sovietunie. Hij mag rusland dan wel uit de puinzooi gehaald hebben die de bolsjewieken achtergelaten hadden. Maar nu doet hij de russische bevolking, alle slavische volkeren en de geschiedenis ongelofelijke onrecht aan.

    ReplyDelete