Wednesday, August 04, 2021

1166 Eerst is Zuid Afrika is vernietigd. Nu is Amerika aan de beurt...

 Een blog op Unz.com beschrijft hoe een segment van de joodse bevolking een aangeboren vernietigings-drift heeft.  Die kleine groep gebruikt de slechtste eigenschappen van een deel van de zwarte bevolking om landen kapot te maken. 

We zagen het in Zuid Afrika gebeuren. Nu zien we het in Amerika beginnen.

Volgens dit artikel is het een kwestie van 'aangeboren eigenschappen' (bij joden en zwarten)  die dit veroorzaken, en de schrijver denkt dus dat er geen dieper doel achter zit. 

Daar ben ik niet zo zeker van. 

Onze joodse  vrienden werken altijd samen met de 'coming strong men'.  

Ze namen Rusland over vanuit New York en Zwitserland, in 1917.  

Ze waren gevestigd in Londen, maar vertrokken al in 1920 naar New York, en lieten Engeland kapot maken door hun handlanger Churchill. 

Amerika is verwend en blasé en leeg geroofd.  Het heeft zijn tijd gehad. Ik denk dat de neefjes zich inkopen in China, door de VS van binnen uit te vernietigen.  Maar goed: dat is conspiracy. Speculatie.

Laat ons eerst de zichtbare feiten lezen, zoals opgetekend door Tobias Langdon: 

Hier het origineel, in het Engels. 

In de engelse tekst vindt U vele links naar andere artikelen.

NB:  Als U weinig tijd heeft:  lees dan vanaf het citaat van David Cole. 

             ------------------------------------------------


Zwarten, boeken en Chaos: Wat Joden met Zuid-Afrika deden, doen ze nu met Amerika

TOBIAS LANGDON - 3 AUGUSTUS 2021 - 2.000 WOORDEN - 128 REACTIES - ANTWOORD

Steven Pinker (geboren 1954) is de joodse academicus wiens wetenschappelijk inzicht hem in staat stelde (dacht hij zelf) om de boeken van Kevin MacDonald af te wijzen zonder de moeite te nemen ze te lezen. Nou, dat heeft hij mis, en hij heeft nog iets anders mis, zoals ik zag toen ik een zalvende discussie las tussen hem en Richard Dawkins uit 2008. Volgens Pinker is lezen "gewoon te recent verschenen in de menselijke evolutionaire geschiedenis om zijn sporen te hebben nagelaten in het genoom."

 

Genen voor geletterdheid

 

In tegenstelling tot wat Pinker denkt zijn 5500 jaar meer dan genoeg tijd voor zo'n radicale innovatie om zijn sporen in het genoom achter te laten. Zo lang maken lezen en schrijven al deel uit van de menselijke cultuur. Maar sommige groepen mensen zijn al veel langer geletterd dan andere. In delen van Afrika ten zuiden van de Sahara kwam het alfabetisme pas in de koloniale tijd, maar in het Midden-Oosten en China was de selectieve druk om te alfabetiseren wellicht al millennia aan het werk. Zoals Ron Unz heeft beschreven, had de verfijnde, geletterde maar zinloze cultuur van het oude China duidelijke evolutionaire implicaties. Zij die het goed deden kregen meer kinderen; zij die het niet goed deden verhongerden vaak. Maar goed presteren betekende het complexe en fijn gedetailleerde Chinese schrijfsysteem beheersen - wie het onder de knie had, kon lucratieve ambten bekleden, compleet met echtgenotes, concubines en veel kinderen. Het is dus goed mogelijk dat de Chinezen genen hebben verworven die hun vermogen om Chinees te lezen verbeteren.


Elders in de wereld kunnen verschillende schrijfsystemen verschillende selectieve effecten hebben gehad en verschillende genen hebben bevoordeeld - zie bijvoorbeeld de fascinerende discussie van Peter Frost over het Visual Word Form Area (VWFA). Steven Pinker heeft misschien niet alleen ongelijk wat betreft de onzichtbaarheid van "lezen" in het menselijk genoom, maar hij heeft het in veelvoud bij het verkeerde eind: het kan op verschillende manieren zichtbaar zijn in verschillende regio's. Maar lezen zou wel eens onzichtbaar kunnen zijn in het genoom van groepen als zwarten, indianen en aboriginals, die nog niet lang genoeg geletterd zijn om de selectieve effecten ervan te ervaren. Het falen van zwarten in Europese samenlevingen zou dus niet alleen te wijten kunnen zijn aan hun lagere gemiddelde intelligentie en hogere gemiddelde criminaliteit, maar ook aan hun lagere gemiddelde geletterdheid (zoals we het vermogen om lezen en schrijven te beheersen en de complexe argumentatie die zij mogelijk maken, zouden kunnen noemen).

 

Geneigdheid tot verkrachten en verkrachting

 

Het is gemakkelijk om het geringe belang van boeken in de zwarte cultuur te zien. Rapmuziek bezingt geweld en verkrachting, niet lezen. En de recente rellen van zwarten in Zuid-Afrika zijn een tragikomische echo van de rellen van zwarten in Engeland in 2011. Toen uitten zwarten hun diepe pijn over onrecht door moorden te plegen, gebouwen in brand te steken en schoenen, kleren en glimmende technologie te plunderen. Maar ze lieten de boekwinkels grotendeels ongemoeid. Tien jaar later hebben hun etnische broeders in Zuid-Afrika op dezelfde manier uiting gegeven aan hun pijn over het onrecht:

 

Meer dan 300 mensen zijn gedood en meer dan 50 scholen in KZN [KwaZulu-Natal] zijn geplunderd; duizenden winkels, waaronder grote, verzekerde, blanke supermarkten en kleine, onverzekerde, zwarte winkels, zijn vernield; apotheken en klinieken zijn aangevallen en vrachtwagens en bussen zijn in brand gestoken. De belangrijkste snelweg van Johannesburg naar Durban is vaak gewoon afgesloten. De schade loopt nu in de miljarden rand. Alleen de boekwinkels schijnen aan de plunderaars te zijn ontsnapt, wat ons iets zou kunnen zeggen. (De echte redenen voor de rellen in Zuid-Afrika, The Spectator, 31 juli 2021)

 

Het zegt ons wel iets: dat boeken niet belangrijk zijn voor zwarten. Maar boeken zijn enorm belangrijk voor de groep die met haar intellectuele en ideologische magie het goud van het door blanken bestuurde Zuid-Afrika veranderde in het vuil van het door zwarten bestuurde Zuid-Afrika. Asjkenazische joden als Joe Slovo, Denis Goldberg en Helen Suzman stonden centraal in de heroïsche strijd tegen racisme en apartheid. Zij leverden het intellect en de ideologie voor de onintelligente maar charismatische Nelson Mandela en zijn zwarte kameraden.

 

Succes als geleerde

 

Zwarten zijn niet zo boek-achtig, maar Joden staan bekend om hun toewijding aan boeken en hun succes als academici, journalisten en uitgevers. Zoals Kevin MacDonald opmerkte over de middeleeuwse Joodse cultuur in Europa: "succes als geleerde was waardevol omdat het de geleerde in staat stelde een begeerlijk huwelijk aan te gaan, vaak met een vrouw uit een welgestelde familie. In het centrum van het Jodendom bevond zich daarom een reeks instellingen die betrouwbaar zou resulteren in eugenetische processen met betrekking tot intelligentie en het vermogen om middelen te verwerven" (*). Zelfs toen de Jood Steven Pinker ontkende dat lezen een "stempel op het genoom" had gedrukt, zou zijn eigen genoom sporen van selectie voor geletterdheid kunnen hebben gedragen.

 


Joe Slovo met Nelson Mandela

Hetzelfde geldt voor de Asjkenazische Joden die samen met de zwarten vochten voor het einde van de blanke overheersing in Zuid-Afrika. En zo zetten zeer leergierige Joden de niet leergierige zwarten aan het hoofd van een geavanceerde industriële samenleving. De resultaten waren volledig voorspelbaar:

In 1994 erfde het ANC [Afrikaans Nationaal Congres] de sterkste economie van Afrika, met een uitstekende infrastructuur, waaronder goedkope, betrouwbare elektriciteit. [In 2021] heeft het ANC het allemaal kapot gemaakt. Er zijn voortdurend stroomonderbrekingen; de passagiersspoorwegen brokkelen af tot ruïnes; de meeste gemeenten zijn disfunctioneel, met een erbarmelijke watervoorziening en rioolwater dat door de straten loopt; South African Airways is failliet; de economie is verlamd; diepe armoede is wijdverspreid, en de werkloosheid bedraagt 43 procent (waaronder veel mensen die het zoeken naar werk hebben opgegeven). Deze tragedie is veroorzaakt door systematische corruptie, een opgeblazen regering ( elke ambtenaar stelt nòg een eigen neef aan. JV) , ruïneuze rassenwetten en een meedogenloze aanval op particuliere ondernemingen. Gewelddadige criminaliteit verontrust de rijken en beangstigt de armen. (The real reasons for South Africa's riots, The Spectator, 31 juli 2021)

 

De Griekse wetenschapper, wiskundige en ingenieur Archimedes was een van de grootste genieën uit de geschiedenis en begreep de enorme kracht van hefbomen en van beperkte kracht die op de juiste manier wordt uitgeoefend. Hij zou gezegd hebben: "Geef me een plek om te staan en ik zal de wereld verplaatsen." Maar hefbomen bestaan ook in sociologische zin. Joden vormden een kleine minderheid in Zuid-Afrika, maar zij gebruikten hefbomen van ideologie, retoriek en financiën om de enorme en enorm succesvolle samenleving van blank Zuid-Afrika in beweging te brengen en over de klif te laten vallen.


Recht uit de mond van een joods persoon.

 

Joden gebruiken nu dezelfde hefbomen om de nog grotere en succesvollere samenleving van blank Amerika te bewegen. En met dezelfde bedoeling: om het over de klif te laten vallen. Je hoeft me niet alleen op mijn woord te geloven. Ik ben een rabiate en irrationele antisemiet, per slot van rekening. Maar je kunt een soortgelijke beoordeling van de Joodse natie-vernietiging in Amerika als het ware rechtstreeks uit de mond van een joodse mijnheer horen. De boek-achtige Jood David Cole heeft een artikel gepubliceerd genaamd "The Dysgenic Duo" (Het duo dat de zaak kapot maakt) op TakiMag. Het duo is hetzelfde als in Zuid-Afrika, namelijk Joden en zwarten:

David Cole: (**)

“Er is een kern van de Joods Amerikaanse gemeenschap die nooit zal ophouden "revolutionair" te zijn. Zij kunnen dat doen vanaf de hoek van de straat met een megafoon, of vanuit de veiligheid van een hoogleraarschap, of vanuit een Hollywood-studio, of vanuit het comfort van hun eigen huis door cheques uit te schrijven aan de DNC ( democratische partij) of een Soros PAC ( een politiek actie comittee), maar het is een eigenschap die voortdurend wordt doorgegeven, van generatie op generatie. Ze weten misschien niet eens waartegen ze "in opstand" komen of waarom (Verklaring door JV: ***) maar bewust begrepen of niet, het doelwit zal altijd stabiliteit zijn, "het systeem," zoals dat het best vertegenwoordigd wordt door de blanke westerse beschaving. ...

 

Net zoals er een kern van Joden is die nooit zal ophouden revolutionair te zijn, is er een kern van zwarten die nooit zal ophouden misdadigers en onderpresteerders te zijn. Ik heb het niet over alle zwarten. Maar in de kern van de gemeenschap bestaat een onherstelbare verrotting - laag IQ, lage impulscontrole, hoge criminaliteit.

 

Die kern van zwarten zal altijd die kern van joden het kanaal geven voor hun revolutionaire driften. Het ergste van het ergste van de huidige anti-Westen-Joden, zoals Soros, kan het geen moer schelen of een Chinees in een Amerikaanse gevangenis opgesloten zit. Of een Indiaan. Of zelfs, eerlijk gezegd, een Mexicaan. Omdat die groepen, zelfs met alle immigratie waar linkse Joden op aandringen, Amerika fundamenteel zouden veranderen, maar het niet compleet zouden vernietigen. Begrijp me niet verkeerd - ze zouden het op een schadelijke manier veranderen. Een Aziatisch Amerika (een Amerika met een percentage Aziaten op British Columbia-niveau: 16%) zou niet langer Amerika zijn. Maar het zou functioneren. Een Hispanicized Amerika zou niet langer Amerika zijn. Maar het zou (slecht) functioneren. Maar een zwart Amerika zou op zichzelf falen omdat die bepaalde groep altijd iemand anders nodig heeft om te rekenen en het voedsel te verbouwen en de banen te scheppen en de zieken te behandelen. ...

Het is een symbiotische relatie: zwarten die dat niveau van dominantie, van belangrijkheid, nooit alleen zouden kunnen bereiken, en Joden die hun revolutionaire verlangens kanaliseren via een hopeloos volk dat hen permanente surrogaten geeft. De twee groepen hoeven elkaar niet te mogen (en dat doen ze ook niet), maar ze profiteren allebei van de relatie. (Het Dysgenieke Duo, TakiMag, 20 juli 2021)

 

Cole noemt de zwart-joodse alliantie "symbiotisch", van het Griekse syn-, "samen", en bios, "leven". Maar de symbiose veroorzaakt duizenden onnodige doden onder zwarten, terwijl de politie zich terugtrekt van het doen van hun werk in zwarte wijken en zwarte criminelen steeds gewelddadiger en impulsiever worden. Black Lives Matter (BLM) is een doodscultus voor zwarten die, net als het ANC, wordt aangestuurd door boekenwurmige joodse breinen. In het hart van BLM werkt een Joodse vrouw genaamd Susan Rosenberg.

 


Susan Rosenberg, Joods brein achter BLM


Hoe hebben onintelligente zwarten het gedaan?

 

Miljoenen blanken zijn tegen BLM, erkennen de tekortkomingen van zwarten, en zijn verbijsterd over de steeds schriller en kwaadaardiger anti-blankheid van het aandelen-industrieel complex. Maar hoeveel van die blanken hebben gehoord van Susan Rosenberg en weten van de centrale Joodse rol in anti-blanke ideologieën zoals Critical Race Theory (CRT)? Niet genoeg van hen. Daarom is het onze taak om die onwetende blanken voor te lichten en hen te wijzen op een anomalie die hen in het gezicht staart. Als zwarten zo ontoereikend en intellectueel ongeschikt zijn, hoe zijn ze er dan in geslaagd om zoveel onrust en angst te veroorzaken in de geavanceerde Westerse samenlevingen? Waarom vereren de media en andere instellingen de zwarten zo vurig en maken zij zulke absurde excuses voor hun wangedrag?



De zwart-joodse alliantie: Jerry Nadler met Maxine Waters

Het antwoord is eenvoudig, zoals David Cole heeft opgemerkt op TakiMag. Het waren niet de zwarten in hun eentje die dat allemaal deden. Het waren veel intelligentere en Machiavellistische Joden. In feite zijn Joden al sinds het begin van de vorige eeuw bondgenoten van zwarten en hebben zij een grote rol gespeeld in de Civil Rights Movement (CofC, 255-56). Hetzelfde geldt voor niet-zwarte moslims in landen als Groot-Brittannië en Frankrijk. Ook zij zijn van een lage gemiddelde intelligentie en prestatie, maar ook zij profiteren van de minderheidsverering en plegen gruwelijke misdaden tegen blanken met de medeplichtigheid - en zelfs de medewerking - van de autoriteiten. Moslims hebben deze culturele verheffing en criminele privileges niet op eigen kracht bereikt. Opnieuw zijn Joden hun bondgenoten geweest. Er zijn zelfs veel voorbeelden te vinden van Joden die expliciet verkondigen dat "Joden en Moslims natuurlijke bondgenoten zijn".

 

"Natuurlijke bondgenoten" tegen wie? Tegen blanken, natuurlijk. Joden zien zichzelf ook als de natuurlijke bondgenoten van zwarten tegen blanken. Dat is wat te veel blanken momenteel niet zien. Zij zien misschien de kleinere waarheid over de lage intelligentie en hoge criminaliteit van zwarten en moslims, maar zij zien niet de grotere waarheid van hoe Joden zwarten en moslims gebruiken als wapens tegen de blanke westerse beschaving. Echter, hoe meer zwarten en moslims zich misdragen, hoe duidelijker de grotere waarheid zal worden. En dan zullen de Joden berecht worden voor de chaos die ze gecreëerd hebben.

 

(Over genomen uit The Occidental Observer met toestemming van auteur of vertegenwoordiger)

 

 

(*)( noot van JV)   DIT is de reden dat joden slimmer en meer volhardend zijn dat de goyim: omdat ze zichzelf als het ware geselecteerde hebben, gekweekt hebben, zoals een boer koeien kon kweken die specifieke eigenschappen had:  meer melk. Of: beter vlees.

Het criterium voor wie met een rijke dochter mocht huwen was niet zomaar ‘intelligentie’, maar taalvaardigheid en misleiding met behulp van de taal.

Nuttige talenten als je de wereld  ‘by way of deception’ wil controleren.

(**)

David Cole filmde in 1992 in Auschwitz, na een grondige studie te hebben gemaakt over Auschwitz.

Hij wist al dat de ‘gaskamers’ nà de oorlog waren gebouwd, en dat er niks van klopte.  Hij wist de directeur van Auschwitz ( dr Frantisek Pieper)  volledig vast te p[raten, en die gaf uiteindelijk toe dat het nà de oorlog was gebouwd.  Ook zei Cole in tv uitzendingen:  “In 1945 waren er joodse ex gevangenen die  getuigden  over 22 kampen waar  gaskamers zouden zijn.  De Amerikanen opnderzochten àlle kampen die ze bevrijd hadden en vonden nergens een spoor van gaskamers. Pas in de jaren na 1960 kwam het verhaal over de gaskamers goed op gang. Alleen in de 6 kampen doie door de Russen waren bevrijd, en onder Russisch(-joods)  gezag stonden.  Blijkbaar hebben de Duitsers alleen gaskamers gebouwd in kampen die later door de Russen werden bevrijd…. Maar hoe wisten die Duitsers dat ? 

(***)

De joodse religie wordt wel eens getypeerd als: ” één lange poging om God voor de gek te houden.” Jongens op de yeshiva moeten de Torak ende Talmud bestuderen, en wie het best de eisen van God weet te verdraaien tot iets dat gemakkelijker is, dat is de beste student.  Het is dus een ‘cultuur die kritiek stimuleert’.  Wie erg kritisch is van inborst,  krijgt de rijkste bruid en dus de meeste levende nakomelingen.  Resultaat:  een vol met een segment van extreem kritische lieden.  Daarom bestaat er geen joodse staat: die valt gewoon door interne strijd uit elkaar. ( Op dit moment bestaat Israel nog wel. Ik geef het toe…)

 

 

 

 



51 comments:

  1. Ik had nooit van Peter Scholl-Latour gehoord, maar las in reacties dat hij hogelijk gewaardeerd werd als duitse journalist: hij gaf altijd oprecht , partijloos commentaar en veel van zijn voporspellingen kwamen uit.

    Ik heb het luisterboek besteld dat in 2007 verscheen, en dat opver de situatie van Rusland gaat.
    16 uur luisteren. Moet kunnen...

    Bij Bol.com, voor 10 eurotjes..

    https://www.bol.com/nl/nl/p/russland-im-zangengriff-putins-imperium-zwischen-nato-china-und-islam/9200000125713045/?bltgh=jrUuQ9k63pWqXECU3-1MHQ.2_9.30.ProductPage


    Samenvatting

    Ein spannender Einblick in die Situation Russlands!Die einstige Supermacht Russland und ihre heutige Position in der Welt ist etwas, was als Thema oft vernachlässigt wird, dabei ist sie doch ein unverzichtbarer Partner des Westens. Um ein besonders gutes Gespür für die politische Situation in Russland und die möglicherweise damit zusammenhängenden Krisenherde zu bekommen, hat Autor Peter Scholl-Latour die verschiedenen Grenzregionen Russlands bereist und festgestellt: das Land befindet sich in einem Zangengriff. Durch die Ausdehnung der NATO und der EU nach Osten, den zentralasiatischen, vom Islamismus geprägten, GUS-Staaten im Süden und dem chinesisch-russischen Grenzgebiet, ist Russland von mehreren Seiten bedrängt. Und dieser Zangengriff wird zwangsweise nationalistische Reaktionen hervorrufen. In diesem Werk werden jahrzehntelange Erfahrungen mit unmittelbaren Erlebnissen gemischt, die so zu einem eindringlichen Gesamtbild führen und zeigen, wie die verschiedenen Konfliktregionen uns betreffen.Editorial credit: Bangkokhappiness / Shutterstock.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. een 40 min durende film van Scholl-Latour zelf, met dezelfde titel als het boek:

      https://youtu.be/2DstVufWpRg

      Delete
  2. Gesprek over Macron en Frankrijk.

    'Wat leerde Macron van zijn omgang met de gele hesjes?' Een gesprek met Mauritius Wijffels

    Mijn reactie:
    30:10 Wijffels: "Wil iemand nog wel gehopen worden door een type zoals jij en ik."

    Wijffels en Van Liempt geloven uiteraard nog steeds dat 911 door moslims is gepleegd. Komt omdat ze in de afgelopen 20 jaar nog nooit een maand hebben uitgetrokken om de waarheid over 911 te vinden.
    Vinden jullie het gek dat 'de mensen' helemaal geen vertrouwen meer hebben in types zoals U en U ? Aan de slag, heren. Begin met de boeken van de eminente theoloog David Ray Griffin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kom ik daar p[otverdorie Linda Offenbach (alias Brynner) tegen !

      Kattebelletje:
      Linda !
      Goed je weer eens te 'ontmoeten '.
      Ooit heb ik een aantal blogs van je op mijn eigen bblog gezet: xevolutie blogspot 2014, oktober
      Ik zie dat jouw blog er nog is: moneycrisis wordpress.

      NB: Wijffels is in Zeeuws Vlaanderen geboren, meen ik vrij zeker te weten.

      In febr. 2012 heb Herman Wijffels twee vragen gemaild, die hij ook kort beantwoordde.

      Ik zal alleen de tweede vraag hier weergeven (die vind ik onthullend):

      2. Het rente-lek.
      Volgens mij ontstaat er voortdurend een tekort aan geld in de economie, omdat geld alleen kan worden gecreëerd als een lening. Maar vóór die lening is afgelost ( en het gecreëerde geld weer uit de economie verdwijnt) moet de inlener wel de rente aan de bank betalen. Dat doet hij met geld dat eigenlijk niet geceëerd werd. Er ontstaat m.i. een tekort aan geld, een vacuum. Dat brengt ons in de problemen, tenzij de economie groeit: dan zullen de nieuw afgesloten leningen dat vacuum vullen.
      Daarom is er die rare tweespalt in deze wereld: ons monetair stelsel dwingt ons om te groeien, maar het milieu en 'de menselijke maat' pleiten sterk voor een pas op de plaats.

      Zijn antwoord:
      2. Inderdaad, geldschepping uit het niets in de vorm van schuld leidt tot groeidwang. In een fysiek beperkte wereld loopt dat model uiteindelijk vast. Is waar we ons nu bevinden. Het is geen toeval dat we tegelijkertijd zitten met een overmatige financiële schuld en een groeiende ecologische schuld.

      HW

      Delete
  3. YT: Maarten van Rossem over WO II (deel 1)

    21:20 Rossum: "Ik denk dat Hitler altijd van plan was om een oorlog te gaan beginnen, denkend dat Duitsland die dan zou gaan winnen."
    Ron Unz bespreekt WO2 in 2,5 uur in zijn American Pravda serie. Hij noemt allerlei grote historici die 'uit de geschiedenis zijn geschreven'. Mensen met honderden publicaties tot 1945 in peer reviewed magazins,. maar die van mening waren dat zowel Roosevelt als Churchill met alle macht WO2 hebben doorgedreven, en dat het juist Hitler was die steeds weer probeerde om oorlog te voorkomen. Zoek op:
    the Unz Review en American Pravda: Understanding World War II

    ReplyDelete
  4. 10:00 Van Rossum beschrijft het feit dat de Heersende Machten altijd in de verleiding komen om de 'runner up' in de knop te smoren, in plaats van te wachten tot die nieuwkomer sterker en machtioger is dan zijzelf.
    Hij zegt ( niet met zoveel woorden) dat WO1 en WO2 'Thucidydes oorlogen' waren, dus oorlogen van Heersende Machten om het opkomende land ( Duitsland) in de kiem te smoren.
    En hij signaleert dat China nu het opkomende land is en dat we van WO1 en WO2 moeten leren: zulke oorlogen helpen niet, want zelfs nà die grote oorlogen is Duitsland nog steeds heel erg sterk.

    Mijn tegenwerping: Ja Maarten, maar zonder WO1 en WO2 zou Duitsland mogelijk het leidende land in de wereld zijn, en dat werd nu 80 jaar lang de VS. Dat is wel een verschil.

    Hett boek dat Van Rossem terloops met 'Allison' aan duidt: The Thucydides Trap , van Graham Allisson.

    ReplyDelete
  5. Linda Offenbach schrijft verderop in deze comments draad:
    "V.w.b. Frankrijk moet men zich afvragen wie de de protesten organiseren sinds Macron er zit. Men komt bijna nooit uit bij grassroots, maar bij politiek belanghebbenden zoals vakbonden die het publiek opzwepen zoals in de jaren 70 in de UK. Die krachten hebben uiteindelijk de opkomst van Thatcher en haar neoliberale gedachtengoed van Milton Friedman op de troon gezet... "
    Etc. Etc.

    Ja, de kans is aanzienlijk dat het juist 'hogere machten' zijn die de revolutie op stoken.
    Sir Walter Scott beschreef al hoe in de Glorious Revolution , 1688, hetzelfde gebeurde.
    Nesta Webster en Archibald Maule beschreven hoe de Franse Revolutie helemaal niet van onderop kwam, maar door hoger geplaatste concurrenten van de koning op touw werd gezet.
    Op Ron Unz lezen we deze week dat de 'revolutie' van het ANC in Zuid Afrika door een bepaalde groep niet-Zwarten werd georganiseerd.
    Zoals ook de Burger-rechten movement in de VS door diezelfde groep niet-zwarten werd geregisseerd en geproduceerd .
    Zoals ook de kern van het huidige BLM movement dat nu de VS vernielt, niet in Zwarte denkhoofden is ontstaan , maar in andere hoofden. Uiteraard is de woede en onvrede altijd al wel aanwezig bij het gewone volk. Maar die woede en onvrede is misschien wel bij elk volk en met grote regelmaat aanwezig. Het gaat er om of je die woede kan aanwenden voor jouw eigen agenda. En elke Pundit zou er een eer in moeten stellen om te exposeren WIE de revolutie organiseert en er van profiteert.
    Maar de meeste Pundits zijn unwitting assets van de Machtigen die aan de touwen trekken. Luisterend naar zulke Pundits worden we niet wijs, maar worden we slaaf.


    Het artikel op UNZ is van Tobias Langdon , 3 augustus.
    In het nederlands vertaald op (google zoektermen): xevolutie blogspot 1166 Eerst is Zuid Afrika is vernietigd. Nu is Amerika aan de beurt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Nesta Webster en Archibald Maule beschreven hoe de Franse Revolutie helemaal niet van onderop kwam, maar door hoger geplaatste concurrenten van de koning op touw werd gezet.]
      Zijn daar ook bewijzen van?

      [maar in andere hoofden.]
      Laat me raden: hoofden van neefjes.

      Delete
    2. Maule was een parlementslid dat in 1940 in de gevangenios werd gezet, in Londen.

      Hij schreef 'The Nameless War'

      Dat is niet zo lang, en dat moet je echt lezen.

      Hier vind je alle links: https://xevolutie.blogspot.com/2011/01/111-nameless-war.html


      Dit is de Franse Revolutie (en daarna de Russische ):

      http://www.biblebelievers.org.au/nameles1.htm#THE%20FRENCH%20REVOLUTION

      Delete
  6. In de VS is een legalistische hetze tegen crypto gaande. De regulators, waaronder Elisabeth Warren willen een wurgende resolutie doordrukken in de infrastructure bill, waarover morgen gestemd wordt.

    Charles Hodginson, de oprichter van Cardano (ADA) behandelt dit belangrijke onderwerp, wat verregaande consequenties heeft en tevens de verrotting binnen het VS systeem illustreert.

    Zeer belangrijk imo.

    https://www.youtube.com/watch?v=JEF8dwF36qY

    ReplyDelete
  7. ​ @Cees vB Wikipedia: A pundit is a person who offers to mass media their opinion or commentary on a particular subject area on which they are knowledgeable, or considered a scholar in said area. The term has been increasingly applied to popular media personalities.

    Zelf bedoel ik met 'pundit': invloedrijke journalisten, analisten. Mensen die de opinie kunnen beïnvloeden.

    Een OMT lid is gewoon een vakman op zijn terrein.
    Een politicus moet het geheel overzien en overal rekening meee houden , en dan de besluiten er door zien te krijgen. Officieel moet een politicus in het belang van het volk handelen. Maar die tijd is wel voorbij, al weten de politici dat zelf vaak niet.

    Pundits zijn misschien wel het meest invloedrijk, want zij sturen de opinie van het volk. En niemand kan lang en met succes tegen het volk in gaan. Met brute kracht en dictatuur: houd je niet vol, is erg duur.

    Daarom schreven rond 1920 Walter Lippmann en Edward Bernays al dat je de Media moet gebruiken om de opinie van 'het volk' jouw kant op te sturen.

    Maar toen waren politici nog niet unaniem en massaal opgekocht door campaign-money en Big-Corp-belangen zoals nu. Nu heb je alleen Omtrzigt en Renske Leyten die voor het volk strijden. De rest is in de pocket van àndere belangen, hoewel ze dat niet weten, want hun wereldbeeld is bepaald door decennia van (media-) leugens.

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Nu heb je alleen Omtrzigt en Renske Leyten die voor het volk strijden.]

      Vergeet vooral Baudet & kompanen niet te noemen. Of zie jij dat anders?

      Delete
    2. Cees vB
      1 uur geleden (bewerkt)
      @Johan Vermeulen 👍; zou daar Gideon van Meijeren ook bij zetten.

      ​ @Cees vB OK, Van Meijeren kan met zijn wijze van politiek bedrijven ook de opinie van het volk aansturen.
      Misschien is het beroep 'pundit' wel iets uit het verleden. Toen deden politici hun politieke werk, wetenschappers hun onderzoeks-werk en journalisten deden verslag. Een segment van de journalistiek deed aan duiding: ze trokken de grote lijnen, verklaarden wat er gebeurde en hadden op die manier een flinke invloed op hoe wij allen de wereld 'zagen'. Dat noemde men: een pundit. Vroeger had je mr GBJ Hilterman, en Henk Neuman. In de VS waren er Seumour Hersh, Noam Chomsky. In duitsland had je Peter Scholl-Latour ( zo heb ik recent ontdekt).
      Zij gaven hun interpretatie aan ons door.

      Maar inderdaad: tegenwoordig kan iedereen 'broadcasten, en daarmee zijn eigen wereldbeeld verbreiden. Dus ook Gideon.
      Maar Gideon is óók politicus, en kan niet alles vrijuit zeggen, want coalities, verkiezingen etc. Een pundit doet niks anders dan : uitleg geven.

      Delete
    3. Ook op DNW met Maurits Wijffels:

      ​ @Only the truth Nothing but the truth
      Ik wist inderdaad niet dat ook in Dachau die spreuk was aangebracht. Dacht dat het typisch voor Auschwitz was.
      U weet wat voor misdaden daar zijn gepleegd? Dan ben ik benieuwd naar uw bewijzen. En naar uw interpretatie van wat U gezien hebt.
      Brandovens zijn crematoria, en ze bestaan in elke Nederlandse stad, tegenwoordig.
      Toen de Amerikanen de Duitsers verloegen, waren er getuigen-verklaringen van gaskamers voor 22 kampen. De Amerikanen hebben àlle kampen onderzocht, en nergens vonden ze sporen van gaskamers.
      De gaskamers waren ook onbekend in de jaren 1945 - 1960, behalve bij de kleine groep die al in 1900 beweerde dat er 6 miljoen van hen waren gedood ( door de Tsar, toen nog). Het idee (en de noodzaak aan 6 miljoen doden) is onderdeel van hun geloof.
      Ook Churchill, deGaulle en Eisenhower die samen 7000 pagina's schreven over de oorlog, noemen nergens ook maar één gaskamer.
      Pas toen de Media in handen kwamen van een bepaalde groep, is dat idee verspreid, in samenwerking met de Russen, die àlle kampen waar dan die gaskamers zouden zijn geweest, toen controleerden.

      U begrijpt: ik wil iets meer bewijs zien voor ik overtuigd ben.

      En het feit dat dit onderwerp al even 'Verboten' is om over te discussieren en samen de feiten te zoeken als nu de Ivermectine , doet mijn wantrouwen alleen maar groeien.

      Delete
    4. Mijn antwoord is weggehaald.
      Maar ik heb het bewaard, en zal enige termen herschrijven ( plus in het woord) , zodat het algoritme er genoegen mewe neemt ( hopelijk)

      ​ @Only the truth Nothing but the truth
      Ik wist inderdaad niet dat ook in Dachau die spreuk was aangebracht. Dacht dat het typisch voor Auschwitz was.
      U weet wat voor misdaden daar zijn gepleegd? Dan ben ik benieuwd naar uw bewijzen. En naar uw interpretatie van wat U gezien hebt.
      Brandovens zijn crematoria, en ze bestaan in elke Nederlandse stad, tegenwoordig.

      Toen de Amerikanen de Duitsers versloegen, waren er getuigen-verklaringen van gas plus kamers voor 22 kampen. De Amerikanen hebben àlle kampen onderzocht, en nergens vonden ze sporen van gas plus kamers.
      De gas plus kamers waren ook onbekend in de jaren 1945 - 1960, behalve bij de kleine groep die al in 1900 beweerde dat er 6 mln. van hen waren gedood ( door de Tsar, toen nog). Het idee (en de noodzaak aan 6 m. doden) is onderdeel van hun geloof.
      Ook Churchill, de Gaulle en Eisenhower die samen 7000 pagina's schreven over de oorlog, noemen nergens ook maar één gaskamer.

      Pas toen de Media in handen kwamen van een bepaalde groep, is dat idee verspreid, in samenwerking met de Russen, die àlle kampen waar dan die gas plus kamers zouden zijn geweest, toen controleerden.

      U begrijpt: ik wil iets meer bewijs zien voor ik overtuigd ben.

      En het feit dat dit onderwerp al even 'Verboden' is om over te discussieren en samen de feiten te zoeken als nu de Iver plus mectine , doet mijn wantrouwen alleen maar groeien.

      Delete
  8. Reactie bij Van Rosssum WO 2, deel 1.

    Johan Vermeulen
    1 seconde geleden
    'Geschiedenis' is het verslag dat de winnaar achteraf schrijft om zich gunstig voor te doen.
    De enige Historicus die door 40 advocaten is ge-fact chequed ( voor de kostprijs van 12 miljoen $) is David Irving. (*) Men kon geen leugens in zijn vele boeken vinden.
    Lees dus de boeken van Irving. De rest is 'embellishment'.
    (*) 'Ze' hadden een hekel aan hem gekregen toen hij hun kletskoek doorprikte.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Johan Vermeulen

      1 dag geleden
      21:20 Rossum: "Ik denk dat Hitler altijd van plan was om een oorlog te gaan beginnen, denkend dat Duitsland die dan zou gaan winnen."
      Ron Unz bespreekt WO2 in 2,5 uur in zijn American Pravda serie. Hij noemt allerlei grote historici die 'uit de geschiedenis zijn geschreven'. Mensen met honderden publicaties tot 1945 in peer reviewed magazins,. maar die van mening waren dat zowel Roosevelt als Churchill met alle macht WO2 hebben doorgedreven, en dat het juist Hitler was die steeds weer probeerde om oorlog te voorkomen. Zoek op:
      the Unz Review en American Pravda: Understanding World War II
      Cohen Worrior

      21 uur geleden
      "Hitler was die steeds weer probeerde om oorlog te voorkomen" 😛

      Gezien de voornaam van commentator zal het wel een neefje zijn.

      Delete
    2. @ Wolf.

      Ik weet het niet. 'Worrier' is niet te interpreteren: Maakt hij zich zorgen over de cohens? Bestrijdt hij ze ? Of vecht hij vóór de Cohens?

      Ik weet ook niet wat dat emoticon betekent.

      In elk geval: Ron Unz is joods, en dioe beweert het. Ik niet. Ik citeer Unz.

      Delete
  9. Zo begint het onderdeel over de Franse revolutie :

    By Captain A.H.M. Ramsay
    THE FRENCH REVOLUTION
    The French Revolution of 1789 was the most startling event in the history of Europe since the fall of Rome.

    A new phenomenon then appeared before the world.

    Never before had a mob apparently organized successful revolution against all other classes in the state, under high sounding, but quite nonsensical slogans, and with methods bearing not a trace of the principles enshrined in those slogans. Never before had any one section of any nation conquered all other sections; and still less swept away every feature of the national life and tradition, from King, religion, nobles, clergy, constitution, flag, calendar, and place names, to coinage.

    Such a phenomenon merits the closest attention; especially in view of the fact that it has been followed by identical outbreaks in many countries.

    The main discovery that such an examination will reveal is this fact: the revolution was not the work of Frenchmen to improve France. It was the work of aliens, whose object was to destroy everything, which had been France.

    This conclusion is borne out by the references to "foreigners" in high places in the Revolutionary Councils, not only by Sir Walter Scott, but by Robes Pierre himself.

    We have the names of several of them, and it is clear that they were not British, or Germans, or Italians, or any other nationals; they were, of course, Jews.

    Let us see what the Jews themselves have to say about it:-

    "Remember the French Revolution to which it was we who gave the name of 'Great.' The secrets of its preparation are well known to us for it was wholly the work of our hands."

    Protocols of Zion—No. 7.

    "We were the first to cry among the masses of the people the words 'Liberty, Equality, Fraternity.' The stupid Gentile poll parrots flew down from all sides on to these baits, and with them carried away the well-being of the world. The would-be-wise men of the Gentiles were so stupid that they could not see that in nature there is no equality, and there cannot be freedom (meaning, of course, freedom as understood by Socialists and Communists, freedom to wreck your own country)."

    Protocols of Zion—No. 1.

    With this knowledge in our possession we shall find we possess a master key to the intricate happenings of the French Revolution. The somewhat confused picture of characters and events moving across the screen, which our history books have shown us, will suddenly become a concerted and connected human drama.

    When we begin to draw parallels between France of 1789, Britain of 1640, Russia of 1917, Germany and Hungary of 1918-19, and Spain of 1936, we shall feel that drama grip us with a new and personal sense of reality.

    "Revolution is a blow struck at a paralytic." Even so, however, it must be obvious that immense organization, and vast resources, as well as cunning and secrecy far above the ordinary are necessary for its successful preparation.

    It is amazing indeed that people should suppose that "mobs" or "the people" ever have, or ever could, undertake such a complicated and costly operation. No mistake more-over could be more dangerous; for it will result in total inability to recognize the true significance of events, or the source and focus of a revolutionary movement. The process or organizing revolution is seen to be firstly the infliction of paralysis; and secondly, the striking of the blow or blows. It is for the first process, the production of paralysis, that the secrecy is essential. Its outward signs are debt, loss of publicity control, and the existence of alien-influenced secret organizations in the doomed state.

    ReplyDelete
    Replies


    1. Debt, particularly international debt, is the first and over-mastering grip. Through it men in high places are suborned, and alien powers and influences are introduced into the body politic. When the debt grip has been firmly established, control of every form of publicity and political activity soon follows, together with a full grip on industrialists. The stage for the revolutionary blow is then set. The grip of the right hand of finance established the paralysis; while it is the revolutionary left that holds the dagger and deals the fatal blow. Moral corruption facilitates the whole process.

      By 1780 financial paralysis was making its appearance in France. The world's big financiers were firmly established. "They possessed so large a share of the world's gold and silver stocks, that they had most of Europe in their debt, certainly France." So writes Mr McNair Wilson in his Life of Napoleon, and continues on page 38: "A change of a fundamental kind had taken place in the economic structure of Europe whereby the old basis had ceased to be wealth and had become debt. In the old Europe wealth had been measured in lands, crops, herds and minerals; but a new standard had now been introduced, namely, a form of money to which the title 'credit' had been given."

      The debts of the French Kingdom though substantial were by no means insurmountable, except in terms of gold: and had the King's advisers decided to issue money on the security of the lands and real wealth of France, the position could have been fairly easily righted. As it was the situation was firmly gripped by one financier after another, who either could not or would not break with the system imposed by the international usurers.

      Under such weakness, or villainy, the bonds of usury could only grow heavier and more terrible, for debts were in terms of gold or silver, neither of which France produced.

      And who were the potentates of the new debt machine; these manipulators of gold and silver, who had succeeded in turning upside down the finances of Europe, and replacing real wealth by millions upon millions of usurious loans?

      The late Lady Queenborough, in her important work Occult Theocracy gives us certain outstanding names, taking her facts from L'Anti-Semitisme by the Jew Bernard Lazare, 1894. In London she gives the names of Benjamin Goldsmid and his brother Abraham Goldsmid, Moses Mocatta their partner, and his nephew Sir Moses Montifiore, as being directly concerned in financing the French Revolution, along with Daniel Itsig of Berlin and his son-in-law David Friedlander, and Herz Cerfbeer of Alsace.

      These names recall the Protocols of Zion, and turning up Number 20 we read:-

      "The gold standard has been the ruin of States which adopted it, for it has not been able to satisfy the demands for money, the more so as we have removed gold from circulation as far as possible."

      And Again:-

      "Loans hang like a Sword of Damocles over the heads of rulers who . . . come begging with outstretched palm."

      Delete


    2. No words could describe more aptly what was overtaking France. Sir Walter Scott in his Life of Napoleon, Vol. 1, thus describes the situation:-

      "These financiers used the government as bankrupt prodigals are treated by usurious moneylenders, who feeding their extravagance with the one hand, with the other wring out of their ruined fortunes the most unreasonable recompenses for their advances. By a long succession of these ruinous loans, and the various rights granted to guarantee them, the whole finances of France were brought to total confusion."

      King Louis' chief finance minister during these last years of growing confusion was Necker, "a Swiss" of German extraction, son of a German professor of whom McNair Wilson writes:-

      "Necker had forced his way into the King's Treasury as a representative of the debt system owning allegiance to that system."

      We can easily imagine what policy that allegiance inspired in Necker; and when we add to this the fact that his previous record was that of a daring and unscrupulous speculator, we can understand why the national finances of France under his baneful aegis rapidly worsened, so that after four years of his manipulations, the unfortunate King's government had contracted an additional and far more serious debt of 170,000,000 pounds.

      By 1730 Freemasonry had been introduced into France from England. By 1771 the movement had attained such proportions that Phillipe Duc de Chartres afterwards d'Orleans became Grand Master. This type of freemasonry was largely innocent, both in policy and personnel in its early days; but as events proved, the real moving spirits were ruthless and unscrupulous men of blood.

      The Duc d'Orleans was not one of these latter. Though a man of little principle, and an extravagant, vain and ambitious libertine, he had no motives beyond the ousting of the King, and the establishing of a democratic monarchy with himself as that monarch. Having in addition but little intelligence, he made the ideal stalking horse for the first and most moderate stage of revolution, and a willing tool of men whom he probably scarcely knew; and who sent him to the guillotine soon after his base and away role had been played.

      The Marquis de Mirabeau who succeeded him as the leading figure of the Revolution was cast in much the same role. He was a much abler man than d'Orleans, but so foul a libertine that he was shunned by all his own class, and imprisoned more than once at the instance of his own father.

      He is known to have been financed by Moses Mendelssohn, head of the Jewish Illuminati, and to have been more in the company of the Jewess Mrs. Herz than was her husband. He was not only an early figure-head in French Freemasonry in the respectable years, but introduced Illuminism into France.

      Delete


    3. This Illuminism was a secret revolutionary society behind freemasonry. The Illuminati penetrated into all the lodges of Grand Orient Freemasonry, and were backed and organized by cabalistic Jews. It is interesting to note that the Duc D'Orleans and Talleyrand were both initiated into Illuminism by Mirabeau shortly after the latter had introduced it into France, from Frankfurt, where its headquarters had been established in 1782 under Adam Weishaupt.

      In 1785 there happened a strange event, which makes it seem as though the heavenly powers themselves made a last moment attempt to warn France and Europe against these massing powers of evil. Lightning struck dead a messenger of the Illuminati at Ratisbon. The police found on the body papers dealing with plans for world revolution. Thereupon the Bavarian Government had the headquarters of the Illuminati searched, and much further evidence was discovered. French authorities were informed, but the process of paralysis was too far advanced, and no action resulted.

      By 1789 there were more than two thousand Lodges in France affiliated to the Grand Orient, the direct tool of international revolution; and their adepts numbered over 100,000.

      Thus we get Jewish Illuminism under Moses Mendelssohn and Masonic Illuminism under Weishaupt established as the inner controls of a strong secret organization covering the whole of France. Under the Illuminati worked Grand Orient Freemasonry, and under that again the Blue, or National, Masonry had operated until it was converted over-night into Grand Orient Masonry by Phillipe d'Orleans in 1773. Little did Egalite suspect the satanic powers that he was invoking, when he took that action, and satanic they certainly were. The name Lucifer means "Light Bearer"; and Illuminati those who were lit by that light.

      By the time the Estates General met at Versailles on 5th May, 1789, the paralysis of the executive authority by the secret organizations was complete.

      Paralysis by control of public opinion and publicity was well advanced by then also.

      This was the manner of its accomplishment.

      By 1780 d'Orleans' entire income of 800,000 livres, thanks to his reckless gambling and extravagance, was mortgaged to the moneylenders. In 1781, in return for accommodation, he signed papers handing over his palace, estates, and house the Palais Royal, to his creditors, with powers to form there a centre of politics, printing, pamphleteering, gambling, lectures, brothels, wine-shops, theatres, art galleries, athletics, and any other uses, which subsequently took the form of every variety of public debauchery. In fact, Egalite's financial masters used his name and property to install a colossal organism for publicity and corruption, which appealed to every lowest instinct in human nature; and deluged the enormous crowds so gathered with the filthy, defamatory and revolutionary output of its printing presses and debating clubs. As Scudder writes in A Prince of the Blood:- "It gave the police more to do than all the other parts of the city." It is interesting to note that the general manager installed by the creditors at the Palais royal was one de Laclos, a political adventurer of alien origin, author of Liaisons Dangereuses, and other pornographic works, who was said "to study the politics of love because of his love for politics."

      Delete
    4. This steady stream of corruption and destructive propaganda was linked with a series of systematic personal attacks of the vilest and most unscrupulous nature upon any public characters whom the Jacobins thought likely to stand in their way. This process was known as "L'infamie."

      Marie Antoinette herself was one of the chief targets for this typically Jewish form of attack. No lie or abuse was too vile to level at her. More intelligent, alert, and vigorous than the weak and indolent Louis, Marie Antoinette presented a considerable obstacle to the revolution. She had, more-over, received many warnings regarding freemasonry from her sister in Austria; and no doubt was by this time more awake to its significance than when she had written to her sister some years previously:

      "I believe that as far as France is concerned, you worry too much about freemasonry. Here it is far from having the significance that it may have elsewhere in Europe. Here everything is open and one knows all. Then where could the danger be? One might well be worried if it were a question of a political secret society. But on the contrary the government lets it spread, and it is only that which it seems, an association the objects of which are union and charity. One dines, one sings, one talks, which has given the King occasion to say that people who drink and sing are not suspect of organizing plots. Nor is it a society of atheists, for we are told God is on the lips of all. They are very charitable. They bring up the children of their poor and dead members. They endow their daughters. What harm is there in all that?"

      What harm indeed if these blameless pretensions masked no darker designs? Doubtless the agents of Weishaupt and Mendelssohn reported on to them the contents of the Queen's letter; and we can imagine them shaking with laughter, and rubbing their hands in satisfaction; hands that were itching to destroy the very life of France and her Queen; and which at the appropriate hour would give the signal that would convert secret conspiracy into the "massacres of September" and the blood baths of the guillotine.

      Delete


  10. In order to further the campaign of calumny against the Queen, an elaborate hoax was arranged at the time, when the financiers and grain speculators were deliberately creating conditions of poverty and hunger in Paris.

    A diamond necklace valued at nearly a quarter of a million was ordered at the Court jewellers in the Queen's name by an agent of the Jacobins. The unfortunate Queen knew nothing of this affair until the necklace was brought round to her for acceptance, when she naturally disclaimed anything to do with the matter, pointing out that she would consider it wrong to order such a thing when France was in so bad a financial way. The printing presses of the Palais Royal, however, turned full blast on to the subject; and every kind of criticism levelled at the Queen. A further scandal was then engineered for the presses. Some prostitute from the Palais Royal was engaged to disguise herself as the Queen; and by the forged letter the Cardinal Prince de Rohan was induced to meet the supposed Queen about midnight at the Palais Royal, supposing he was being asked for advice and help by the Queen on the subject of the necklace. This event, needless to say, was immediately reported to the printing presses and pamphleteers, who started a further campaign containing the foulest innuendoes that could be imagined concerning the whole affair. The moving spirit behind the scene was Cagliostro, alias Joseph Balsamo, a Jew from Palermo, a doctor of the cabalistic art, and a member of the Illuminati, into which he was initiated at Frankfurt by Weishaupt in 1774. When the necklace had finally served its purpose, it was sent over to London, where most of the stones were retained by the Jew Eliason. Attacks of a similar nature were directed against many other decent people, who resisted the influence of the Jacobin clubs. After eight years of this work the process of paralysis by mastery of publicity was complete.

    In every respect therefore by 1789, when the financiers forced the King to summon the Estates General, the first portion of their plans for revolution (i.e. paralysis) were accomplished.

    It now only remained to strike the blow or series of blows, which were to rob France of her throne, her church, her constitution, her nobles, her clergy, her gentry, her bourgeoisie, her traditions, and her culture; leaving in their place, when the guillotine's work was done, citizen hewers of wood and drawers of water under an alien financial dictatorship.

    ReplyDelete


  11. From 1789 onwards a succession of revolutionary acts were set in motion; each more violent than the one preceding it; each unmasking fresh demands and more violent and revolutionary leaders. In their turn each of these leaders, a puppet only of the real powers behind the revolution, is set aside; and his head rolls into the basket to join those of his victims of yesterday.

    Phillipe Egalite, Duc d'Orleans, was used to prepare the ground for the revolution; to protect with his name and influence the infancy of the revolutionary club; to popularize freemasonry and the Palais Royal; and to sponsor such acts as the march of the women to Versailles. The "women" on this occasion were mostly men in disguise.

    d'Orleans was under the impression that the King and Queen would be assassinated by this mob, and himself proclaimed a democratic King. The real planners of the march, however, had other schemes in view. One main objective was to secure the removal of the royal family to Paris, where they would be clear of protection from the army, and under the power of the Commune or Paris County Council in which the Jacobins were supreme.

    They continued to make use of Egalite right up to the time of the vote on the King's life, when he crowned his sordid career by leading the open vote in voting for the death of his cousin. His masters thereafter had no further use for his services; and he very shortly followed his cousin to the guillotine amidst the execrations of all classes.

    Mirabeau played a similar role to that of Egalite. He had intended that the revolution should cease with the setting up of Louis as a democratic monarch with himself as chief adviser. He had no desire to see violence done to the King. On the contrary, in the last days before he died mysteriously by poison, he exerted all his efforts to get the King removed from Paris, and placed in charge of loyal generals still commanding his army. He was the last of the moderates and monarchists to dominate the Jacobin club of Paris; that bloodthirsty focus of revolution, which had materialized out of the secret clubs of the Orient Masons and Illuminati.

    It was Mirabeau's voice, loud and resonant, that kept in check the growing rage of the murderous fanatics who swarmed therein. There is no doubt that he perceived at last the true nature and strength of the beast, which he had worked so long and so industriously to unchain.

    In his last attempt to save the royal family by getting them out of Paris, he actually succeeded in shouting down all opposition in the Jacobin club. That evening he died by a sudden and violent illness; and, as the author of The Diamond Necklace writes: "Louis was not ignorant that Mirabeau had been poisoned."

    ReplyDelete


  12. Thus, like Phillipe Egalite, and later Danton and Robes Pierre, Mirabeau too was removed from the stage when his role had been played. We are reminded of the passage in Number 15 of the Protocols of Zion:-

    "We execute masons in such wise that none save the brotherhood can ever have a suspicion of it." And again:-

    "In this way we shall proceed with those goy masons who know too much." As Mr E. Scudder writes in his Life of Mirabeau:-

    "He died at a moment when the revolution might still have been checked."

    The figure of Lafayette occupies the stage on several important occasions during these first revolutionary stages.

    He was one of those simple freemasons, who are borne they know not wither, in a ship they have not fully explored, and by currents concerning which they are totally ignorant.

    While a popular figure with the revolutionary crowds, he very severely handled several incipient outbreaks of revolutionary violence, notably in the march of the women to Versailles, during the attack on the Tuilleries, and at the Champs de Mars. He, too, desired the establishment of a democratic monarchy, and would countenance no threat to the King even from Phillipe Egalite, whom he treated with the utmost hostility during and after the march of the women to Versailles, believing on that occasion that Egalite intended the assassination of the King, and the usurpation of the Crown.

    He evidently became an obstacle to the powers behind the revolution, and was packed off to a war against Austria, which the Assembly forced Louis to declare. Once he did dash back to Paris in an effort to save the King; but he was packed off again to the war. Mirabeau's death followed, and Louis' fate was sealed.

    The wild figures of Danton, Marat, Robes Pierre, and the fanatics of the Jacobin club now dominated the scene.

    In September of 1792 were perpetrated the terrible "September massacres"; 8,000 persons being murdered in the prisons of Paris alone, and many more over the country.

    ReplyDelete


  13. It should be noted here, that these victims were arrested and held till the time of the massacre in the prisons by one Manuel, Procurer of the Commune. Sir Walter Scott evidently understood much concerning the influences which were at work behind the scenes. In his Life of Napoleon, Vol. 2, he writes on page 30:-

    "The demand of the Communaute de Paris,* now the Sanhedrin of the Jacobins, was, of course, for blood."

    Again, on page 56 he writes:-

    "The power of the Jacobins was irresistible in Paris, where Robes Pierre, Danton and Marat shared the high places in the synagogue."

    *The Paris County Council, equivalent to the L.C.C. in London.

    Writing of the Commune, Sir Walter Scott states in the same work:- "The principal leaders of the Commune seem to have been foreigners." Some of the names of these "foreigners" are worthy of note. There was Chlodero de Laclos, manager of the Palais Royal, said to be of Spanish origin. There was Manuel, the Procurer of the Commune, already mentioned. He it was who started the attack upon royalty in the Convention, which culminated with the execution of Louis and Marie Antoinette. There was David the painter, a leading member of the Committee of Public Security, which "tried" the victims. His voice was always raised calling for death. Sir Walter Scott writes that this fiend used to preface his "bloody work of the day with the professional phrase, 'let us grind enough of the Red'."

    David it was who inaugurated the Cult of the Supreme being; and organized "the conducting of this heathen mummery, which was substituted for every external sign of rational devotion." (Sir Walter Scott, Life of Napoleon, Vol. 2.)

    There were Reubel and Gohir, two of the five "Directors," who with a Council of Elders became the government after the fall of Robes Pierre, being known as the Directoire.

    The terms "Directors" and "Elders" are, of course, characteristically Jewish.

    One other observation should be made here; it is that this important work by Sir Walter Scott in 9 volumes, revealing so much of the real truth, is practically unknown, is never reprinted with his other works, and is almost unobtainable.

    Those familiar with Jewish technique will appreciate the full significance of this fact; and the added importance it lends to Sir Walter Scott's evidence regarding the powers behind the French Revolution.

    ReplyDelete


  14. To return to the scene in Paris. Robes Pierre now remains alone, and apparently master of the scenes; but this again was only appearance. Let us turn to the Life of Robes Pierre, by one G. Renier, who writes as though Jewish secrets were at his disposal. He writes:-

    "From April to July 1794 (the fall of Robes Pierre) the terror was at its height. It was never the dictatorship of a single man, least of all Robes Pierre. Some 20 men (the Committees of Public Safety and of General Security) shared the power."

    "On the 28th July, 1794," to quote Mr. Renier again, "Robes Pierre made a long speech before the Convention . . . a philippic against ultra-terrorists—uttering vague general accusations. 'I dare not name them at this moment and in this place. I cannot bring myself entirely to tear asunder the veil that covers this profound mystery of iniquity. But I can affirm most positively that among the authors of this plot are the agents of that system of corruption and extravagance, the most powerful of all the means invented by foreigners for the undoing of the Republic; I mean the impure apostles of atheism, and the immorality that is at its base'."

    Mr Renier continues with all a Jew's satisfaction:-

    "Had he not spoken these words he might still have triumphed!" In this smug sentence Mr Renier unwittingly dots the i's and crosses the t's, which Robes Pierre had left uncompleted.

    Robes Pierre's allusion to the "corrupting and secret foreigners" was getting altogether too near the mark; a little more and the full truth would be out.

    At 2 a.m. that night Robes Pierre was shot in the jaw and early on the following day dragged to the guillotine.

    Again let us recall Protocol 15:-

    "In this way we shall proceed with goy masons who know too much."

    Note:—In a somewhat similar manner Abraham Lincoln was shot and killed by the Jew Booth on the evening of his pronouncement to his cabinet that he intended in future to finance US loans on a debt free basis similar to the debt free money known as "Greenbacks," with which he had financed the Civil War.
    ---------------------

    Dit is het deel overde Franse Revolutie.

    Hierna volgt de Russische Revolutie.

    ReplyDelete

  15. Peter Scholl Latopur in Afghanistan.

    Op minuut 15 zegt hij dat de Taliban werden opgeleid in de grensstreek van Afghanistan en Pakistan en dat hjet de Amerikanen waren die dat deden:

    https://youtu.be/0nqEFc95z2M?t=894

    ReplyDelete
  16. Reactie bij Van Rossum:

    ​ @marcel d Ancona Hij klaagde dat de Polen steeds maar Duitsers bleven vermoorden, en dat noch de VS noch Engeland daar iets tegen wilden doen.
    Waarom zoekt U zelf niet naar de waarheid?
    Simpel het narrative van de machthebbers van nu napraten , dan weet je dat je in Propaganda-land woont. Begin bij Unz. Uw oren zullen van uw hoofd smelten.
    Uw sympathie ligt wellicht bij Israel, en dus ook bij hun leger, Amewrika genaamd. Van hen kun je in elk geval NIET zeggen dat ze geen oorlog wensen. Amerika was 93% van de jaren dat ze bestaan, in Oorlog, en Israel heeft nog nooit vrede gezocht. Lees eens het boekje van Livia Rokach: ' Israel's sacred Terrorism." From the horse's mouth.

    ReplyDelete
  17. Larry Sanger: de verbazingwekkende overmoed van een wereldwijd experimenteel vaccin

    VRIJDAG 06 AUGUSTUS 2021 - 23:00 uur

    Geschreven door Wikipedia mede-oprichter Larry Sanger via larrysanger.org

    Het is een objectief, onbetwistbaar feit: nooit in de geschiedenis van de wereld is er een wereldwijde druk geweest om een ​​experimenteel medicijn toe te dienen aan de hele mensheid, miljarden van ons, tegelijkertijd.

    Ik wil dat je stopt en erover nadenkt. Stel je de overmoed voor die nodig was om zowel dit plan uit te voeren als de wereld te propageren om het uit te voeren.

    "Arrogantie?" vraag je ? "Wat bedoel je?"

    De Covid-vaccins zijn experimenteel.
    De FDA heeft ze niet goedgekeurd.
    De meeste vaccins hebben jaren nodig om te testen en ze goed te keuren, niet in de laatste plaats omdat we er zeker van willen zijn dat ze geen gevaarlijke bijwerkingen op de lange termijn hebben; de CDC heeft een lijst van problemen met geselecteerde goedgekeurde vaccins gepubliceerd.
    Veel experimentele vaccins komen nooit uit de experimentele fase.

    CNN maakte gelijkaardige bedenkingen, toen Trump, ten onrechte (dat vond ik toen al) aandrong op snelle goedkeuring van de Covid-vaccins. Natuurlijk haastte de mercurial-nieuwsorganisatie zich om dat allemaal te vergeten toen de regering-Biden besloot dat een snelle inzet van vaccins een goed idee was. Dat hadden ze niet moeten doen: ondanks al het goede dat ze zeker hebben gedaan, waarschuwen artsen ons dat vaccins voor sommigen gevaarlijk kunnen zijn, en experimentele vaccins zijn dat natuurlijk nog meer.

    Nogmaals, mijn punt is eenvoudig en absoluut feitelijk. Nog een keer:

    experimenteel vaccin

    miljarden mensen (meer dan twee miljard)

    tegelijkertijd

    Je moet bereid zijn om het welzijn van miljarden mensen toe te vertrouwen, niet alleen aan de eerlijkheid van onze leiders en wetenschappers, want ook bij fatsoenlijke mensen kan het mis gaan.
    Je moet ook op hun competentie vertrouwen - en niet alleen dat, want competente mensen kunnen verrassende, onvoorziene fouten maken.
    Je moet er ook op vertrouwen dat we echt iets ergs hebben vermeden, dat we als het ware een kogel hebben ontweken en dat ze er daadwerkelijk in zijn geslaagd een min of meer veilig vaccin te maken.

    Natuurlijk, misschien deden ze dat. Ik hoop het echt. Maar wat als we een afschuwelijk hoge incidentie van catastrofale bijwerkingen ontdekken die zich pas over twee, vijf of tien jaar voordoen?
    Wetenschappers vertellen ons dat dat mogelijk is.
    Het is helaas mogelijk dat er meer mensen zullen sterven aan deze experimentele vaccins dan zouden zijn gestorven aan een virus dat minder dan 1% van degenen die het krijgen doodt.

    Begrijp me niet verkeerd. Ik beweer niet dat dat gebeurt. Ik zeg niet eens dat het erg waarschijnlijk is. Ik zeg dat het mogelijk is, omdat dit experimentele vaccins zijn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vervolg:

      Eerlijk gezegd is de overmoed die nodig is om dit plan uit te voeren, en om het voortouw te nemen in het propageren van de wereld om het uit te voeren, adembenemend en beangstigend voor mij. Als een wereldleider bereid is zulke gokjes te wagen met de hele mensheid, wat zijn ze dan nog meer bereid te doen? Ik vraag me dat echt af.
      Als u plotseling een president of een vooraanstaande medische systeemleider of eigenaar van een mediaorganisatie zou worden, zou u dan een actie willen ondernemen die, als u het bij het verkeerde eind had, de dood van miljoenen zou kunnen betekenen? De eerste opdracht voor artsen is: doe geen schade. Dat oude medische eed van Hippocrates hebben we de laatste tijd niet veel meer gehoord.

      Mijn familie heeft trouwens zonder problemen de kindervaccinaties gekregen. Ik ben geen anti-vaxxer. Ik ben anti-globaal-allemaal-tegelijk- een experimenteel vaccin. Er is een groot verschil.

      Dit is niet eens de vraag of deze experimentele vaccins verplicht moeten worden gesteld, d.w.z. of u uw fundamentele burgerrechten zou verliezen als u zich niet laat vaccineren. Misschien zal ik over die vraag, zeker een niet-medische vraag, een andere keer apart schrijven. Er is inderdaad veel, veel meer te zeggen.

      Maar mijn huidige punt is simpel: experimenteel vaccin - miljarden mensen - tegelijkertijd. Het verbijstert volkomen dat zoveel anders redelijke mensen zijn beïnvloed om te denken dat dit een goed idee is.

      Delete
  18. https://youtu.be/y_mqXwRkK88?t=965

    16:07 Van Rossum: "Verplicht die vaccinatie-bewijzen !"
    De mede-oprichter van Wikipedia, Larry Sanger , heeft een open brief geschreven waarin hij de waanzin van de huidige vaccinaties goed duidelijk maakt. ( Over verplichting spreekt hij nog niet , dat is nòg weer wat idioter).
    Na te lezen op Larrysanger punt org

    Ik heb het begin van zijn artikel vertaald:

    " Het is een objectief, onbetwistbaar feit: nooit in de geschiedenis van de wereld is er een wereldwijde druk geweest om een ​​experimenteel medicijn toe te dienen aan de hele mensheid, miljarden van ons, tegelijkertijd.

    Ik wil dat je stopt en erover nadenkt. Stel je de overmoed voor die nodig was om zowel dit plan uit te voeren als de wereld te propageren om het uit te voeren.

    "Hubris ?" vraag je ?
    Dat lijkt me een vreemde vraag, als je kijukt wat hier gebeurt:


    De Covid-vaccins zijn experimenteel.
    De FDA heeft ze niet goedgekeurd.
    De meeste vaccins hebben jaren nodig om te testen en ze goed te keuren, niet in de laatste plaats omdat we er zeker van willen zijn dat ze geen gevaarlijke bijwerkingen op de lange termijn hebben; de CDC heeft een lijst van problemen met geselecteerde goedgekeurde vaccins gepubliceerd.
    Veel experimentele vaccins komen nooit uit de experimentele fase. "

    Etc.

    ReplyDelete
  19. https://youtu.be/o_H8ZVSthlY?t=2056

    34:22 Van Rossum: "O, je bedoelt dat het gedrag van de Duitsers ( Hitler) niet zo gek was ?" De intonatie van Maarten toont volgens mij dat Maarten dàt nog wel zou kunnen begrijpen: de woede van Hitler. ( Maar de interviewer bedoelt iets anders).

    WO1 was een Thucydides oorlog: Duitsland werd de sterkste in Europa, en wilde geen slaaf van de Londense Bankiers worden. Dus Duitsland moest kapot, nu Londen nog krachtig genoeg was om dat te bewerkstelligen.
    Hoe? Door het in een oorlog te rommelen. (Thucydides beschreef dit al 500 jaar voor Chr.)

    De Duiters lieten zich niet vernederen en toonden hun kracht door in no time enige landen te veroveren. Toen boden ze aan om zich terug te trekken en de oude grenzen weer te respecteren: Status Quo Ante.

    Maar de Engelsen wilden dat natuurlijk niet. Want daarna zou Duitsland de baas van Europa zijn. De vredesvoorstellen van Duitland werden dus afgewezen.
    Als Amerika nu eens mee zou gaan vechten ..... Maar hoe doen we dat? In Amerika hebben de duitse immigranten veel aanzien. Amerikanen willen zich niet met oorlogen in het oude Europa bemoeien. Hoe krijg je de Amerikanen zo gek dat ze tòch instemmen met een oorlog in Europa?

    Nou, laat dat maar aan de ritselaars over met hun media-spin ervaring.

    Engeland wilde er wel voor betalen aan de ritselaars: 'We gaan ons best doen om Palestina óók als thuisland voor jullie te bestempelen." ( De Balfour verklaring) .

    De rest is history: propaganda, propaganda ( duitse soldaten zouden babies aan hun bajonet rijgen etc etc.)
    Belangrijk was ook het torpederen van de Lusitania.
    Het schip vervoerde niet alleen mensen, maar ook wapens. Duitsland had gezegd: de VS is neutraal, en mag dus geen wapens leveren aan Engeland. We torpederen elk schip dat dit wel doet. Duitsland wist dat de Lusitania wapens had ingeladen, en plaatste direct volop advertenties in Amerikaanse bladen: reis niet met de Lutitania, want het zal worden getorpedeerd. En dat gebeurde ook. Vele mensen verdronken.
    De selectieve berichtgeving (liegen door weglaten) zweepte het Amerikaanse volk op. Men was woedend op Duitsland en jonge mannen meldden zich om te gaan vechten in het verre Europa.

    Versailles:
    Engeland won, en haalde de Duitsers vreselijk het vel over de neus: de afspraken in Versailles waren onmogelijk hard voor Duitsland. Duizenden Duitsers stierven later de hongerdood door die zeer strenge eisen.

    Tegen DIE achtergrond moet je kijken naar het interbellum en naar de opkomst van Hitler en naar zijn uitspraken (en grootspraak) waarmee Hitler zichzelf als het ware dwong om later woord te houden en niet wéér over zich (duitsland) te laten lopen. Wéér (nu in WO2) hadden ze Duitsland te pakken, die bankiers !
    En Churchill was de man die het lange voorbereidende werk had gedaan. Hij moest wel, want hij was zeer afhankelijk van hun ruimhartige financiele hulp. (Ron Unz legt het allemaal uit en wijst naar de boeken die dit alles onderbouwen)

    ReplyDelete
  20. https://youtu.be/y_mqXwRkK88?t=968

    16:07 Van Rossum: "Verplicht die vaccinatie-bewijzen !"
    (Hieronder de tweede reactie van mij op deze uitspraak.)

    De uitvinder van de PCR test zegt dat die test niet geschikt is voor het gebruik bij Corona. Maar die uitvinder mag dit niet in de media vertellen: CENSUUR.

    De uitvinder van de mRNA methode, dr. Robert Malone, vindt de toepassing die nu wordt gebruikt heel gevaarlijk, ook omdat het vaccin zioch zoor het hele lichaam verspreiden, wat helemaal niet de bedoeling is. Het concentreert zich o a in de ovaria van de vrouwen. Wiie weet wast dat gaat opleveren?
    Malone mag dit niet zeggen in de MSM. CENSUUR.
    ( Zoek op youtube: Robert Malone. Op Trial Site News nu nog te zien.)

    Beter gekwalificeerde mensen voor de zaak waarover ze zich uitspreken vind je niet op de wereld. Maar toch: CENSUUR.

    Verder: De vaccins zijn een miljarden bussiness. Maar mogen alleen worden gebruikt ALS er geen enkel ander medicijn is dat helpt (*). Hydroxychloroquine en Ivermectine helpen heel goed. Dus daar gààt onze miljarden bussiness ! Daar gààt onze Big Reset. Daar gààt onze scape-goat voor het instorten van ons onhoudbare financieel systeem ( straks worden de FED bazen nog op hety matje geroepen! Dat nooit natuurlijk !

    Oplossing: Met àlle macht die je hebt moet je Hydroxychlorquine (HCQ) en Ivermectine zwart maken. Hoe?
    Blijven eisen dat er dubbel blinde randomised Controle Trials komen, maar die dan niet financieren. Of zulke trials stoppen op basis van een publicatie (In The Lancet) die bedrieglijk blijkt te zijn en die The Lancet dan moet intrekken.
    Of zeer hoge doses HCQ geven. Of in een véél te laat stadium HCQ geven.
    Àlles is mogelijk als je een Pers hebt die bereid is om de leugens te verspreiden.

    We hebben die vaccins helemaal niet nodig:
    Een combinatie van 'immuniteit stimuleren' (bewegen, thermische baden, etc) en deficienties opheffen ( vitamine D, vitamine A, zink, selenium) en wat extra's zoals vitamine C en quercetine en daarbij HCQ en Ivermectine dat is voldoenmde.
    Het voorkomt dat mensen ernstig ziek worden.
    Als je oude dikke mensen beschermt tegen infecties, hoeft er op die manier niemand te sterven aan Corona.
    Het is misdadig om aan jonge meisjes dit vaccin te geven.
    We hebben geen idee wat dit voor schade kan doen op de lange termijn.

    (*) De Amerikaanse wet zegt: Je mag een niet goedgekeurd medicijn tòch gebruiken als de situatie ernstig is en als er geen enkel ander middel is dat helpt. Dan krijgt zo'n vaccin een EUA status: Emergency Use Authorisation.

    ReplyDelete
  21. 16:07 Van Rossum: "Verplicht die vaccinatie-bewijzen !"
    ( Hieronder de derde reactie van mij op deze uitspraak)

    Een van de manieren om een bepaald idee bij de mensen in hun hoofd te krijgen is om gedrag uit te lokken waarna hun opinie zich aanpast bij dat gedrag dat ze zelf op een eerder moment hebben vertoond. ( Lastige zin. Even herlezen.)

    De mens wil coherent zijn. Hij wil liever niet A zeggen en B doen. Dan krijgt hij last van die vervelende Cognitieve Dissonantie.
    Als je iemand met veel eenzijdige publiciteit overhaalt om een vacccin te nemen, dan zal hij dat vaccin later blijven verdedigen, al is voor elke buitenstaander duidelijk dat dit - gezien de feiten- een onhoudbaar standpunt is.

    De techniek wordt heel veel toegepast, maar zelden herkend.

    Stel dat jouw groep vaak werd gediscrimineerd en gehaat, omdat je nu eenmaal weet dat je van jouw God de opdracht kreeg om de rest van de volken te onderwerpen. (Kan gebeuren, nietwaar).
    En stel dat je zelf ook wel vindt dat die àndere volken eigenlijk niet echt mens zijn, maar iets tussen mens en paard in. ( Ja, zo'n religie bestaat. Geloof me.)
    Tja, dan is de kans dat men jouw groepje gaat haten natuurlijk wel aanzienlijk.

    Hoe ga je dat aanpakken?
    Nou, ieder mens wil graag 'bij de goede mensen' horen.
    Dus je kan propaganda gaan maken dat rassen niet bestaan. En dat IQ niet bestaat. En dat alle volken precies hetzelfde zijn. En dat diegene die zegt dat niet alle volken hetzelfde zijn, een slecht mens is en een mensenhater, niks beter dan de kampbeulen van Hitler.

    En zo zorg je dat iedereen dit bij hoog en bij laag gaat uitroepen: "We zijn allemaal gelijk. Discriminatie is het grootste kwaad in deze wereld."
    Nou, dan ben je waar je wezen wil: deze mensen kunnen nooit meer naar jou wijzen en jou van een boosaardig groeps-streven beschuldigen, want dan zouden ze discrimineren. En dat willen ze niet, want dat klopt dan niet met wat ze altijd geroepen hebben.

    Kijk, Maarten, zo leer je nog eens wat, nietwaar. Of wist je dit al?

    ReplyDelete
  22. Johan Vermeulen
    Johan Vermeulen
    0 seconden geleden
    37:27 Van Rossum denkt dat zijn opponenten niks weten.
    Ik bestrijd dat. Ik denk dat Van Rossum het grote plaatje niet ziet.

    Weet Van Rossum dat het Kalergi-Plan uit 1920 pleitte voor massa-immigratie, omdat dan het witte volkje wat dommer zou worden en dus minder weerstand zou leveren. ( Plus dat massa-immigratie een volk intern verdeelt, en je dus mooi de ene groep tegen de andere kunt opzetten, wat jij dan weer kan gebruiken om een dictatuur te vestigen. )
    Weet hij dat zowel Merkel als Van Rompey de grote 'Kalergi-Prijs' kregen? (*)
    Ik zie dat die politiek geslaagd is in Europa en Amerika en dat Biden nu de finishing touch aanbrengt. Het verzet van Polen en Hongarije is dus begrijpelijk, en het verklaart ook waarom mensen als Van Rossum zo'n breed podium krijgen: ze zijn nuttig voor de agenda van de ware elite.

    Bij Unz lees ik een geweldig artikel over Hongarije. Ik zal de eerste regels vertalen:

    Liberalen en linkse mensen zijn als door de bliksem getroffen over het 1 week durende bezoek van Tucker Carlson aan Hongarije. Zijn shows toonden uitzicht op de grens als een goed omheind en vreedzaam gebied , waarbij migranten uit Servië werden teruggestuurd – Heel wat anders dan Biden's onofficiële beleid om migranten te verwelkomen en ze op vliegtuigen en bussen te zetten om te worden gestuurd door het hele land om alle resterende plaatsen die als te blank worden beschouwd te verdunnen, in de veronderstelling dat ze uiteindelijk op de Democraten zullen stemmen als ze amnestie krijgen of als ze de stemwetten veranderen. De NYTimes heeft onlangs een opiniestuk gepubliceerd waarin wordt beweerd dat er geen goede reden is waarom illegalen niet kunnen stemmen, dus het staat zeker op de verlanglijst van links.


    Aan het begin is er een fragment uit een interview met Victor Orbán die het recht van Hongarije bevestigt om te beslissen wie hun land binnenkomt, en dat ze het recht hebben om te beslissen over hun cultuur. Als ze een gezinsvriendelijke cultuur willen en zich verzetten tegen LHBT+ propaganda en Critical Race Theory in hun scholen, dan moeten ze dat kunnen. Als ze liever geen postchristelijke samenleving of een islamitische tegencultuur hebben, is dat hun goed recht. Hun cultuur is aan hen, niet aan de globalistische elites die in Brussel of Washington wonen, die dicteren wat ze moeten doen. En dat is waar de regering in Budapest zorg voor draagt .

    Etc. Etc.

    (*) De naam van de prijs is nu veranderd, omdat het boek van Coudenhove-Kalergi aan bekendheid wint, en velen zien dat dit plan nu echt wordt gerealiseerd.
    Interessant fait divers: Adam Curry ( ooit La Paay's man) werd recent door Joe Rogan ( groter dan NRC en Volkskrant bij elkaar) geïnterviewd en hij sprak even over het Kalergi Plan. Rogan ging er niet op in, maar hopenlijk pikken luisteraars het wel op.

    ReplyDelete
  23. 16:07 Van Rossum: "Verplicht die vaccinatie-bewijzen !"
    ( Hieronder de vierde reactie van mij op deze uitspraak)

    Ik maak Van Rossum het verwijt dat hij niet spreekt over de zaken die er echt toe doen. Dat hij niks doet om 'te voorkomen' , en zelfs het 'genezen' dat hij beplei wellicht meer kwaad dan goed zal doen.

    Hier is mijn uitleg:
    Volgens Wesley Clark ( opperbevelhebber van de NATO geweest en democratisch presidentskandidaad ) hebben de NEOCONS meteen na 911 de macht overgenomen in Amerika voor wat betreft het Buitenland-beleid, en ze hebben die gebruikt om 7 moslim-landen kapot te maken (met de door hen al eerder geproduceerde jihadi's als proxy leger).

    Welnu, twee zaken zijn interessant.
    1) Het grote Plan van deze Neocons is verwoord door hun denktank die 'Project voor een nieuwe Amerikaanse Eeuw " heet. In dat Plan schrijven ze :

    “combat” likely will take place in new dimensions: in space, “cyber-space,” and perhaps the world of microbes.

    en even verder:
    " And advanced forms of biological warfare that can “target” specific genotypes may transform biological warfare from the realm of terror to a politically useful tool."

    Deze informatie zou bij Van Rossum bekend moeten zijn.

    Ik ga verder.
    2) Volgens Ron Unz is het Corona virus ontstaan door een samenwerking tussen China en Amerika, maar is het in China 'los gelaten' door de Amerikanen, in een poging om Chinma op die manier te verslaan.
    Toch een hypothese waar we het over zouden moeten hebben, hier en nu. Want als deze Neocons inderdaad de wereld willen vernietigen ( op hun eigen clubje na), en daar misschien al mee bezig zijn, dan lijkt het me wel relevant om er over te spreken. Zeker als je ziet dat hun plannen van oktober 2001 nu, bijna 20 jaar later - op Iran na- helemaal zijn gerealiseerd.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Per email ontvangen van ROOTMAN:

      [ Het grote Plan van deze Neocons is verwoord door hun denktank die 'Project voor een nieuwe Amerikaanse Eeuw " heet. In dat Plan schrijven ze :

      “combat” likely will take place in new dimensions: in space, “cyber-space,” and perhaps the world of microbes.

      en even verder:
      " And advanced forms of biological warfare that can “target” specific genotypes may transform biological warfare from the realm of terror to a politically useful tool."]


      Duivels zijn het, maar geen biologen....


      De enige groepen die op deze manier doelwit kunnen worden zijn diegenen met zeer lage biodiversiteit (within population) = inbred. Zo zijn er binnen 'de blanken' alle 4 bloedgroepen en zeer veel HLA varianten (surface protein varianten die afstotingsreacties veroorzaken) aanwezig.


      Wie dus uitgeroeid of geincapaciteerd wordt is willekeurig en niet zonder DNA analyse te bepalen: het loopt dwars door populaties heen.


      De ingeteelde populaties (of degenen die door een nauwe bottleneck gegaan zijn) hebben wel enige populatie specifieke genotypen (als 1 plofkip ziek wordt gaat de hele schuur dood).


      Heel misschien werkt het dus bij neefjes en geisoleerde populaties. Zeker niet bij grote groepen. Mr Kalergi zou erg schrikken, want elke poging om etnische groepen te mixen maakt deze vorm van oorlogvoeren nog vele malen meer onmogelijk.

      Delete
    2. Rootman,
      de Neocons schrijven letterlijk:
      "advanced forms of biological warfare that can “target” specific genotypes"
      Ze beweren niet dat die advanced kennis al bestaat. Ze hopen er wellicht op.

      Ook jij kunt nu niet weten of dat niet in de toekomst mogelijk is.
      Je weet dat in januari 2020 volop werd gezegd dat het Corona virus vooral op Aziaten sterk inwerkte.
      En wie weet: was de eerste variant in Wuhan ook wel veel dodelijker dan de varianten die naar ons toe gekomen zijn.

      Delete
    3. Over het gevaar van de Neocons schrijf ik hierboven:

      [Zeker als je ziet dat hun plannen van oktober 2001 nu, bijna 20 jaar later - op Iran na- helemaal zijn gerealiseerd.]

      In de reacties bij UNZ zag ik dit 11 minuten durende videotje dat àlles kort samenvat:

      Conquering the middle east.

      https://youtu.be/pEigig2qWkc

      Delete
    4. Op basis van het genoom van grote populaties is met 100% zekerheid te voorspellen dat genotype biowarfare niet kan bestaan: je roeit dan alles uit, inclusief jezelf.

      Tenzij... je via een genspecifiek virus een immuniteit kan verspreiden en daarna gaat infecteren Dat is nog wel flink wat stappen van pfizer verwijderd!!!

      Bovendien wordt dit door andere partijen of een lek binnen een half jaar wel ontdekt. Dan is de stap om er een ander stukje RNA aan te hangen (tit for tat antivaccinatie dus), of het 'immuniteitsRNA' aan een andere, niet genoomspecifieke vector te hechten niet erg groot. Daarnaast is er waarschijnlijk ook wel weer een wildcard, zoals ivermectine, wat een antiviraal panacea lijkt te zijn.

      Delete
    5. [Ze beweren niet dat die advanced kennis al bestaat. Ze hopen er wellicht op.]

      Die kennis bestaat wél. De Amerikanen zijn jaren bezig geweest om overal & nergens DNA van mensen te verzamelen. Een paar jaar geleden zijn zij China uitgeschopt, doordat ze het doorkregen, wat er gaande was.

      Er zijn natuurlijk overeenkomsten in iedere bevolkingsgroep, waardoor je bepaald ongedierte erop kunt afstemmen.
      In mijn tijd van Zaplog (jaartje of 10 geleden, was al bekend, dat Israël DNA verzamelde van Palestijnen. Er was ook al een gif ontwikkeld, wat men in het drinkwater kon doen, wat iedere Palestijn zou doden en niet 1 Israëli kwaad zou doen.

      Op wereldschaal zou je hetzelfde kunnen doen met virussen. Ik verwacht eigenlijk, dat a.s. griepseizoen, een veel gevaarlijker virus wordt 'losgelaten' en dan -bijvoorbeeld- de gefeksieneerden extra hard zal treffen. Het kan natuurlijk ook andersom zijn.

      Daarom denk ik, dat het beter is de laboratoria te ruimen. Dan kunnen ze geen WMD-s meer ontwikkelen.

      Delete
    6. Propaganda, hasbara -2.345 niveau! (minnetjes dus!) Projectie speelt zeker een rol. Het herrenvolk, wat 4 IQ-puntjes hoger scoort dan de het hen omringende plebs via door hen ontworpen testjes speelt ongetwijfeld met deze fantasieën in hun gedachten en conversaties.

      Zij zijn zelf zeer veel kwetsbaarder! daarom zou zoiets slechts kunnen via reverse immunity: zeg maar een soort pfizer vaccin gekoppeld aan een genotype- specifiek verzwakt virus , en daarna alles en iedereen besmetten.

      Met een zeer specifiek pathogeen! iets wat bv zeer specifiek bepaalde delen van de hersenen verandert bv, zoals sommige parasitoids bij insecten doen of toxoplasma amoeben bij muizen en mensen een idolisme voor katten stimuleren.

      De biologen van nu kunnen dit alles constateren, maar hebben nog geen flauw idee hoe schimmels, parasieten of eencelligen zulk extreem specifiek en complex gedrag kunnen veroorzaken.

      Kortom: Ondanks alle biotech van heden zijn er qua dieper begrip, laat staan de effectieve toegepaste tech nog ettelijke generaties van ontdekking, begrip en toepassing nog een flink aantal generaties nodig.

      Dit verhaal is vanuit ecologisch perspectief (dan kan je via een kladblaadje en matige slimheid heel veel te weten komen!); ik heb geen toegang tot veel feiten.

      Maar later zou je dit kunnen substitueren of invoeren!

      Delete

  24. BLIK vraagt zich af waarom in het Westen de Ivermectine wordt verboden. Dit is mijn antwoord:

    Hier mijn antwoord aan Blik:

    De vaccins zijn een miljarden bussiness.
    Maar mogen alleen worden gebruikt ALS er geen enkel ander medicijn is dat helpt (*).

    Hydroxychloroquine en Ivermectine (**) helpen zó goed dat ze die experimentele vaccins onnodig maken. En dus wettelijk onmogelijk maken, verbieden.

    Dus daar gààt onze miljarden bussiness !
    Daar gààt onze Big Reset.
    Daar gààt onze scape-goat voor het instorten van ons onhoudbare financieel systeem (straks worden de FED bazen nog op het matje geroepen! Dat nooit natuurlijk !)

    Dus moeten HCQ en IVM op allerlei beschamende manieren uit het zicht verdwijnen.
    Welke beschamende manieren zijn zoal toegepast?
    = Blijven eisen dat er dubbel blinde randomised Controle Trials komen, maar die dure onderzoeken dan niet financieren.
    = Eén trail werd gestopt op basis van een publicatie (in The Lancet) die bedrieglijk bleekt te zijn en die The Lancet dan moest intrekken. Maar de trial is daarna niet weer opgestart.
    = Of zeer hoge doses HCQ geven, zodat proefpersonen daar door sterven.( Waar gebeurd)
    = Of in een véél te laat stadium HCQ geven, als het virus zijn werk al heeft gedaan en de patient als gevolg van het virus met bloedklonters kampt die zorgen dat hij nauwelijks doorbloeding in de longen heeft.

    Àlles is mogelijk als je een Pers hebt die bereid is om de leugens te verspreiden.

    (*) De Amerikaanse wet zegt:
    Je mag een niet goedgekeurd medicijn tòch gebruiken ÀLS de situatie ernstig is en ÀLS er geen enkel ander middel is dat helpt.
    Dan krijgt zo'n vaccin een EUA status: Emergency Use Authorisation.

    Zonder die status zouden de vaccins niet mogen worden gebruikt.

    (**) Als je HCQ en IVM combineert met vitamine D naar 40 ng/ml brengen, vitamines A, C. Supplementen zink en selenium, thermische baden ( sauna) , boswandelingen, veel bewegen, dan is de afweer van alle mensen voldoende. Dan is Corona voor bijna niemand meer gevaarlijk. Dan kun je de oude dikke mannen een koolhydraat en suikervrij dieet geven, en niemand sterft nog aan Corona, op een extreme uitzondering na die een uitzonderlijk tekort heeft dat niet eerder was ontdekt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Hydroxychloroquine en Ivermectine (**) helpen zó goed dat ze die experimentele vaccins onnodig maken. En dus wettelijk onmogelijk maken, verbieden.]

      Die wetgeving staat zelfs in de regeltjes van de WHO. Ik heb daar vorig jaar (ik d8 in mei) al op gewezen.

      Delete
  25. ​ https://www.youtube.com/watch?v=o_H8ZVSthlY

    @Stuart Redman Stuart, uw verhaal is het officiele narrative.

    Ron Unz noemt een aantal van de allerbeste Historici die na 1945 werden gepurged (gecencureerd,gecanceld, het bos in gestuurd, ontslagen.) omdat ze een ànder verhaal hadden.

    Ik citeer Unz: (ik heb het vertaald)

    John T. Flynn, Harry Elmer Barnes, Charles Beard, William Henry Chamberlin, Russell Grenfell, Sisley Huddleston en tal van andere geleerden en journalisten van het hoogste kaliber en de hoogste reputatie vertelden allemaal een vrij consistent verhaal over de Tweede Wereldoorlog, maar het was een historisch verslag dat geheel anders was dan het officiele verhaal van vandaag, en dat deden ze ten koste van hun carrières. Een decennium of twee later schreef de beroemde historicus A.J.P. Taylor ditzelfde basisverhaal ( zoals de bovengenoemde gecancelde historici) opnieuw en werd als gevolg daarvan uit Oxford verwijderd. Ik vind het erg moeilijk om het gedrag van al deze personen te verklaren, tenzij ze een waarheidsgetrouw verslag gaven.
    ---
    Luister of lees Ron Unz over WO2, dan heeft U in elk geval al 2 narratives en kunt U zelf kiezen wat U gelooft.
    Nu komt U mij vertellen dat we het verhaal moeten geloven van lieden die al 33 landen bombardeerden ( Na WO2) en tòch blijvewn roepen dat àndere landen gevaarlijk zijn.
    Alleen al uit zelfrespect zou U deze lieden niet meer moeten beluisteren. Ze beledigen U, met hun opmerkelijke leugens.

    ReplyDelete
  26. https://www.youtube.com/watch?v=o_H8ZVSthlY

    ​Stuart Redman
    2 uur geleden
    "Men kon geen leugens in zijn vele boeken vinden.". En hoe hebben ze dat objectief vastgesteld? Door hun eigen interpretaties er tegen aan te gooien?

    Johan Vermeulen
    0 seconden geleden
    @Stuart Redman Ik denk dat ze niet konden onderbouwen dat er onwaarheden in stonden.
    Elk citaat dat Irving in zijn voetnoten publiceerde bleek in de Library of Congress natrekbaar.
    Elk document waar hij mee kwam bleek echt.
    Hij was ook de eerste die 'de dagboeken van Hitler' die in de jaren 90 werden ontdekt, als 'vals' herkende.
    Kortom: door 40 juristen is geprobeerd hem te vangen, ten koste van 12 miljoen $, en niet gelukt.
    Dàt is een fact check.

    @Stuart Redman U zult het niet weten, maar lang geleden was er een veel bekroond boek: "From Time immemorial'.
    Het 'toonde aan' dat er geen mensen woonden in Palestina, toen daar in 1948 de joodse staat werd gevestiogd.
    Iedereen opgetogen.
    Tot bleek dat van alle voetnoten er geen een te vinden was, en dat er boeken werden geciteerd die ook nooit hadden bestaan.
    Norman Finkelstein heeft dat in 1984 bloot gelegd.
    In de VS wilde niemand die ontdekking publiceren.
    Maar in Londen is het wel gepubliceerd.
    Desalniettemin: het boek wordt nog grif verkocht door Amazon. Bij de 1 ster reviews lees je wel dat er mensen zijn die hun zaakjes kennen. Ook op Wikipedia wordt de fraude gemeld.
    Dit alles is dus niet gebeurd met de boeken van Irving. Maar Irving wordt gepurged, zwart gemnaakt. En Joan Peters frauduleuize boek verkoopt nog als een gek.
    De mensheid is niet te redden, Stuart, dat begrijpt U.
    En met pundits als Maarten van - JFK killed met magic bullit - Rossum wordt het er niet beter op.

    ReplyDelete
  27. Stuart Redman
    46 minuten geleden
    @Johan Vermeulen En hoe gaan wij nu bepalen wie de waarheid spreekt?​

    @Stuart Redman Daar gebruiken we het welbekende 'gezond boeren verstand' voor. Vroeger in ruime mate overal aanwezig, maar sind de media onze wereld bepalen, en niet onze buren, is het nogal zeldzaam.

    Nu ben ik zelf al 40 jaar boer van beroep, dus een zekere voorsprong kan ik niet ontkennen.
    Hier enige handvaten:
    1) Wat zou U doen als U een bedrijf leidde met vele miljarden omzet per jaar. Zou U zich door een arme politicus laten dwingen om miljarden te verliezen, of zou U hem 'kopen' op een manier dat beiden kunnen blijven denken dat dit géén corruptie is? ( Israel steunt àltijd beide presidentskandidaten ruimhartig. Niet slecht bedacht. Per gemiddeld Israeli's gezin krijgt Israel elk jaar 20.000 $ van de Amerikaanse belastingbetaler.)

    2) Zo werkt het ook in de wereld die de andere aspecten van het leven betreft, zoals het recht van Israel om de Palestijnen buiten te pesten.
    Wie zou daar de media kunnen beïnvloeden, denkt U? Een arme college professor (Finkelstein) of die andere partij die de facto reeds àlle 7 grote media bedrijven in het Westen bezit?

    3) Wat is de kans dat John T. Flynn, Harry Elmer Barnes, Charles Beard, William Henry Chamberlin, Russell Grenfell, Sisley Huddleston àllemaal dezelfde onjuiste kijk op de historie hebben?
    Wat is de kans dat ze na hun publicaties zomaar ineens nooit meer in de belangrijke Reviews mochten publiceren? Zijn ze in één keer heel dom geworden?

    Stuart, ik hoop je hiermee een beetje op weg te hebben geholpen.
    ( Natuurlijk weet ik ook wel dat je een trol bent die mijn tijkd steelt, maar op mijn beurt gebruik ik jouw vragen om toch wat meer te vertellen).
    In feite stond het concrete antwoord al in mijn vorige post: controleer of de boeken en citaten waar de schrijver naar verwijst, bestaan. Als ze niet bestaan, dan is die schrijver in elk geval frauduleus.
    Bestaan ze wel, dan kàn hij frauduleus zijn, en moet je verder bedenken hoe je dat kunt achterhalen. Hierboven gaf ik enige tips.

    Bedenk altijd: Een succevol en gerespecteerd wetenschapper denkt wel drie keer na voor hij iets publiceert waarvan hij weet dat het hem zijn carriere zal kosten.
    Voor de heren Flynn tot en met Huddleston kwam het als donderslag bij heldere hemel.
    Maar Taylor wist vermoedelijk waar hij aan begon.
    Hij kon het zich permitteren om in 1961 die totaal andere kijk op WO2 te publicere. De Grote Media overlaadden hem met superlatieven. Daarna werd hij toch het bos in gestuurd. Ook een tactiek.

    ReplyDelete
  28. ​Stuart Redman
    Stuart Redman
    2 uur geleden
    @Johan Vermeulen Ik wil graag onweerlegbaar en controleerbaar bewijs zien dat de claims waar zijn.


    @Stuart Redman Heeft U voor mij onweerlegbaar en controleerbaar bewijs dat morgen de zon op komt?
    Is het verloren moeite om er van uit te gaan dat ie morgen op komt?

    Er is in het leven zelden onweerlegbaar en controleerbaar bewijs.
    Van de gas plus kamers is er zelfs geen enkel hard direct bewijs.
    Er zijn heel erg veel getuigenverklaringen, maar voor zover het Amerikaanse Leger daar de mogelijklheid toe had, zijn al die getuigenissen onwaar gebleken.
    Ook de zeep en lampekappen verhalen zijn onwaar gebleken.
    Kortom: Aan U de eer om nu eindelijk eens dat onweerlegbaar en controleerbaar bewijs te leveren voor het verhaal dat als breekijzer werkt voor de machts-overname door een bepaald complot.

    Churchill schreef 5500 pagina's over de oorlog, maar geen woord over de gas plus kamers. Idem De Gaulle. Idem Eisenhouwer.
    Het hele verhaal is voor 1960 nergens te vinden.

    Wat zullen we daar nu eens over gaan denken, beste Stuart ?

    ( Zoals ik al eerder schreef: U bent een trol die mijn tijd steelt, dus ik houd het kort. )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ben benieuwd, hoe lang deze verklaring van de 2 neefjes op Twitter blijft staan. Tenenkrommend.

      Delete