Wednesday, August 11, 2021

1167 De Delta variant: 1260 maal besmettelijker, snel massaal aanwezig, dus 'Early Treatment ! '

 

Ik was erg druk de laatste weken en had me nauwelijks verdieptin de nieuwste variant.  Hij zou besmettelijker zijn, maar minder doden opleveren.   Reeds gevaccineerden zouden óók besmet worden, en besmetter worden, maar zelf zelden echt ziek. 

Vandaag heb ik Chris Martenson beluisterd, en het wekelijkse FLCCC panel gesprek van 28 juli over de Delta variant. 

Het is geen best nieuws. 

De kans op besmetting is heel erg groot.  Martenson zegt: de besmettelijkheid  is heel hoog: Rnul is ergens tussen 5 en 9 !   ( Bij  R0=9  heeft na 2 maanden één patient 43 miljoen nieuwe besmettingen veroorzaakt).

Volgens Martensonm wemelt het overal vande besmette mensen, om ons heen.  Velen weten het niet, omdat ze jong zijn of gevaccineerd, maar ze besmetten de ander wel. 

Ook de mensen van het FLCCC nemen Delta heel serieus. 

Hun devies:  zorg dat je alle hulpstoffen in huis hebt. Zorg dat je direct bij het ontdekken van de besmetting  gaat ingrijpen:  Early Treatment. 

De Delta variant is zo succesvol bij het binnendringen van de cel dat hij al in 4 dagen zeer massaal in ons lichaam aanwezig is. 

Maar ons immuunsysteem had al moeite met de 6 dagen van de gewone corona, om tijdig voldoende afweer-soldaten te produceren.  Nu er maar 4 dagen beschikbaar zijn, is het dus moeilijkewr voor ons immuun systeem om succevol te zijn. 

Mijn conclusie:   Ik neem nu al 10 maanden lang elke 10 dagen 2 pilltejtes Ivermectine.   Ik speelde met de gedachte om in de zomer ( gunstig weer, weinig virussen)  even te stoppen.

Maar nu ik dit heb gehoord ga ik opschalen:  Ik ga elke week 3 pilletjes Ivermectine nemen. 

Verder heb ik al : zink, quercetine, vitamine A, C, D en selenium. 

Ik moet langzaam werkend melatonine aanschaffen. ( Heb nu de gewone melatonine) 

Ik heb het potje NAC nog steeds klaar staan. ( Mark Hyman zegt dat hij regelmatig NAC neemt om algehele 'ontstekingen' te bestrijden.) 

Afgelopen weekend droeg ik voor het eerst in een jaar weer een mondmasker. Vandaag heb ik zelfs N95  ( FFP2) maskers besteld. 

Ik zou me kunnen laten vaccineren, maar wat betekent dat op de lange termijn?  

De gevaccineerden worden nu ook ziek. Hun 'bandbreedte van weerstand' is smaller dan bij mensendie geen vaccins hebben gekregen.  Dat zie je ook:  ze krijgen tòch de Delta variant. Maar niet zo heel ernstig. ( Maar dat geldt misschien wel voor àlle mensen). 

De assistente Christina ( FLCCC) was verpleegster in Nederland en werd een jaar geleden uitgelachen door de artsen als ze zei dat laag vitamione D level een probleem was...

Dr Marik laat af en toe merken dat zijn vertrouwen in de wereld en in de artsen zeer diep is gezakt.  Ik begrijp hem.  

Hier het FLCCC: 

 https://covid19criticalcare.com/

https://odysee.com/@FrontlineCovid19CriticalCareAlliance:c/flccc-weekly-update-28-july-2021-covid:6

Hier is Chris Martensen: 


9 comments:

  1. Kom me nou niet meer vertellen dat 'de mensen' niet tot waanzin te drijven zijn:

    https://nos.nl/tokyo2020/artikel/2393566-softbalster-krijgt-nieuwe-gouden-plak-omdat-burgemeester-in-medaille-bijt

    burgemeester Takashi Kawamura zette zijn mondmasker vervolgens af en beet in de olympische plak van Goto. Een storm van protest op sociale media was het gevolg, omdat de burgemeester zich daarmee niet aan de coronaregels hield.

    De medaille werd in de Japanse pers omgedoopt tot de microbe-medaille en het IOC heeft inmiddels besloten een nieuw en virusvrij exemplaar naar Goto op te sturen.

    ReplyDelete
  2. [Dr Marik laat af en toe merken dat zijn vertrouwen in de wereld en in de artsen zeer diep is gezakt. Ik begrijp hem.]
    Ik ook. Vertrouwen in artsen is tot het nulpunt gedaald.

    V.w.b. je vitamine inname: laat af en toe de niveaus controleren, dan weet je, waar je aan toe bent. En ik zou zeker niet de inname van IVM opschalen. Ook dat niveau is te controleren. Zeker niet te veel innemen, het werkt -ook- bloedverdunnend.

    Ik vind je motief om met de andere medicijnen te stoppen 'een beetje dom'. Je hebt ze nu eenmaal nodig, gezien je kwalen. Stoppen ermee is zelfmoord op termijn. Tenzij je het niet meer ziet zitten, maar dan zou ik een psychiater raadplegen.

    Zoek anders een alternatieve arts en leg je probleem met je medicijnen daar voor. Wellicht dat er ook natuurlijke geneesmiddelen voor zijn.

    In z'n algemeenheid merk ik, dat de angst bij jou -weer- heeft toegeslagen. Doe daar zeker wat aan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Om de 6 maanden hebik een volledig beeld van de waarden. Ja, dat is nuttiog: zo ben iok al met selenium gestopt , en met vitamine A, en met B1 ( thiamine) Ik zat te hoog.
      ---
      Vandaag sneed ik in mijn vinger en het bloeden was opvallen 'vlot'. Ik was daar wel blij om, want: ik neem geen lixiana meer. Zou dat dan toch door de bloed verdunnende effect van Ivermectine komen?
      Jij bent de enige die het daar over heeft.
      DrBeen en anderen spreken ewr nooit over.
      ====

      Ik had metformine, maar mijn A1C waarde is nu 5,6 ongeveer, dus lang geen suikerziekte.
      --
      Ik had bisolprolol tegen hartritmestoornis HRS). OK, kan zijn dat het dom is om te stoppen, maar HRS komt heel erg vaak voor. Hoe liep het dan af met al die mensen vòòr de bisolprolol er was? Gingen die allemaal dood?
      ===
      Ik nam de bloedverdunner Lixiania. Maar dat spul is zo vreselijk duur ( niet voor mij: verzekerd) dat ik vrees dat de incentive ( de verleiding) te groot is vopor de Medische Maffia.
      Ik vraag me dus af of ik dat wel nodig heb.
      En waarom dan geen aspirine?

      Hoe vaak krijgt iemand een bloedstolsel dat in zijn hartboezem is ontstaan door HRS ?
      Dat wil ik wel eens weten.
      Stel dat ik de kans van 1 op 500.000 heb om daar door getroffen te worden: dan krijg ik statistisch pas over 700 jaar mijn eerste bloedklontje in mijn hoofd... Nou, dan zien we over 700 jaar wel weer.

      =========
      Angst ? Toegeslagen?
      1260 maal zo besmetteliojk.
      Dus als ik vorig jaar 1260 mensen tegen kwam had ik statistisch één keer kans om Corona te krijgen.
      Nu heb ik dezelfde kans al bij één persoon die ik tegen kom.

      Plus: Mijn lichaam (zijn afweersysteem) heeft slechts 4 dagen de tijd om een 'legertje antistoffen' te mobiliseren. Niet 6 dagen.
      Dat maak mijn kansen veel minder goed.
      Dus neem ik maatregelen.

      Dat mag jij best angst noemen. Ik voel geen angst, maar als jij het zo wil noemen, ga je gang.

      'Doe daar wat aan". Tja, dat doe ik dus: masker, extra IVM. de risico's zo klein mogelijk maken.

      Delete
    2. Als je afib hebt (wat ze hier blijkbaar generaliserend HRS noemen) kan het bloed in de uiteinde van de boezems (het hartoor) stagneren. Dat geeft grote kans op stolsels die dan de periferie in gepompt worden: Met name kans op CVA's. Blijf dus je bloed door de trombosedienst checken!

      Delete
    3. @ Rootman,

      Goed, dat wil ik wel: mezelf op bloed-stolsels laten controleren. Maar van de trombosedienst had ik nog niet gehoord.

      'Grote kans'? Hoe groot.
      --------------

      Heb nu eindeliojk eens gekeken wat bisoprolol fumaraat doet.

      Het blijkt: tegen hoge bloeddruk te helpen.
      Maar ik heb nog nooit hoge bloeddruk gehad !!

      Nu heb ik slechts 2,5 mg, maar toch ....

      Citaat: Bisoprolol is used with or without other medications to treat high blood pressure (hypertension). Lowering high blood pressure helps prevent strokes, heart attacks, and kidney problems.This medication belongs to a class of drugs known as beta blockers.
      =========

      een beta blocker dus. Ik meen dat mijn guru's daar niet enthousiast over zijn.
      Maar ik heb het niet onthouden.

      Delete
    4. Dr Berg zegt:
      Afib komt door foute calcium gehaltes.

      Oplossen: stress verlagen, K+ en Magnesium aanvullen, letten op alcohol, koffie en electromagnetische velden.

      Tijdelu=ijk nuttige oplossing ( snel helpend) : D-Ribose pilletjes, drie maal 5 mg per dag.

      https://www.youtube.com/watch?v=dcrQFs4wVOo

      Delete
  3. Van Rossem heeft deel 2 oover WO2 op youtube gezet.

    Ik heb maar weer wat tegengas gegeven:

    1:20 Van Rossum: 'Vreemd dat de oorlog al in 1940 begon, want Hitler was nog niet voorbereid.'
    Lees AJP Taylor's klassieke werk, dat wel werd geprezen als een meesterwerk, maar waarna Taylor toch zijn carriere verloor...
    Wikipedia:
    In 1961, he published his most controversial book, The Origins of the Second World War, which earned him a reputation as a revisionist.[16] Gordon Martel notes that "it made a profound impact. The book became a classic and a central point of reference in all discussion on the Second World War."[16]

    In the book Taylor argued against the widespread belief that the outbreak of the Second World War (specifically between Germany, Poland, the United Kingdom and France, September 1939) was the result of an intentional plan on the part of Adolf Hitler. He began his book with the statement that too many people have accepted uncritically what he called the "Nuremberg Thesis", that the Second World War was the result of criminal conspiracy by a small gang comprising Hitler and his associates. He regarded the "Nuremberg Thesis" as too convenient for too many people and held that it shielded the blame for the war from the leaders of other states ......
    ----
    Taylor had beroemde voorgangers die al in 1940 -1950 schreven wat Taylor in 1961 schreef, en die het allemaal moesten bekopen: ze werden gecanceled. Hun glorieuze carriere was voorbij:
    ( Ik citeer Ron Unz) : John T. Flynn, Harry Elmer Barnes, Charles Beard, William Henry Chamberlin, Russell Grenfell, Sisley Huddleston, and numerous other scholars and journalists of the highest caliber and reputation all told a rather consistent story of the Second World War but one at total variance with that of today’s established narrative, and they did so at the cost of destroying their careers.
    ---
    Maarten vertelt ons het 'narrative van de overwinnaars'. Heeft niks met de waarheid te maken.

    ReplyDelete
  4. Van Rossum, WO2:


    engelbert bakler
    41 minuten geleden
    ab 5uhr 45 1 sept.1939 wird zuruckgeschossen. of was dat n valse start?


    @engelbert bakler Beste E. zo gedetailleerd is mijn kennis niet, maar het citaat suggereert dat het niet de Duitsers waren die begonnen. Terug schieten lukt alleen als de opponent al geschoten heeft.

    Nu is een van de geraffineerde technieken van 'ons heilige westerlingen' wel dat we graag oorlogen beginnen, maar die door de ànder laten starten, door die ander te tarten, te misleiden of door hen een valse Vlag attack in de schoenen te schuiven. De 'heilige Westerlingen' combineren een heel positief zelfbeeld met een gruwelijke lijst aan misdadige oorlogen. We combineren 'het geheven vingertje' met een roetzwarte ziel. Komt allemaal omdat wij (het volk) te lui zijn om onze leiders te controleren en buiten te wippen als ze weer iets vreselijks gedaan hebben. Schuld ligt ook een beetje bij pundits als Maarten, die niks ziet of wil zien. Voor hem is JFK vermoord door de communisten-vriend Oswald, met een echte magische kogel ! Tja, dan gaan onzew Elites natuurlijk door met hin bedrog, als ze tòch nooit betrapt worden, laat staan bestraft. Ook ùw schuld, Engelbert !

    ReplyDelete