Saturday, August 28, 2021

1173 Waar komt die moslim-Terreur toch vandaan? Wie heeft het bedacht ?

 Nog een laatste blogje, daarna moet ik echt aan de slag. 

Het is in de haast samengesteld, maar nu had ik het ewen beetje voor de geest, dus heb ik het snel opgeschreven: 


In vogelvlucht enige stadia van met moslim-fundamentalisme. 


De Muslim Brotherhood.

1953: Saïd Qutb was student in de VS en werd getroffen door de zedeloosheid.  Van de weeromstuit maakte hij de Muslim Brotherhood tot een meer puriteinse organisatie.

 

De MB werd  daarna door de VS gesteund om Nasser te bestrijden. ( Nasser was socialist en pro moderniteit en vooruitgang. Tegen  het zere been van de VS natuurlijk)

Afghanistan 1976-2001

Afghanistan is heel bergachtig terrein, en bij gevolg is de bevolking opgesplitst in sterk autonome en strijdlustige clans. 

Uitleg:  Weinig onderlinge afhankelijkheid, weinig transport,  een natuur die de boosaardigen alle kansen biedt:  de biotoop bepaalt welke eigenschappen in een volk dominant zijn. Afghanen zijn vechters en moeten heel goed opletten dat hun vrouwen hun eìgen kinderen baren en niet een kind van de buurman, want overleven is heel moeilijk. Dat leidt tot strenge gedrags-eisen aan de vrouw. Voor haar geen probleem, want in zo'n gevaarlijk terrein heb je een man nodig die jou met zijn eigen leven verdedigt. De ruil is dus te begrijpen. De strengere zeden hebben een biologische oorsprong. )

In 1976 kwam er een communistische regering in Kabul. Meisjes liepen in minirokjes naar de universiteit.    Brzezinski, de adviseur van president Carter zei:  Als we die clan-hoofden bewapenen en ze laten vechten tegen Kabul, dan zal Moskou hen te hulp komen, en dat kan de ondergang voor de zwakke USSR betekenen.   Hij kreeg gelijk.  NB:  De Amerikanen waren er de oorzaak van dat Rusland Afghanistan binnen trok. Het was geen daad van agressie, maar een daad van loyaliteit aan de communistische broeders in het buurland.  Zie (*) voor een citaat van Brzezinski in Le Nouvel Observateur.

Richard Perle en het American-Turkish Council.

Rond 1980 werd Richard Perle op de vingers getikt ( of ontslagen) omdat hij moslim-schooltjes in Aziatische landen financierde.  Ziojn werk werd daarna voortgezet dor het American-Turkish Council, dat vele miljarden per jaar aan ‘hulp’ naar Centraal Azie stuurde.  Voor wegen en andere zaken, maar 33% was om moslim-schooltjes te stichten waar boerenjongens werden onderwezen in de middeleeuwse ideeën van de Islam.  “Terug in de tijd”, dat was het doel van deze Amerikaanse joden en ze realiseerden dat met Amerikaans belasting geld.  Op het eerste gezicht een heel vreemde zaak:  joden die hun traditionele vijanden nog wat gevaarlijker maken.  Tot je ziet wwat  die jongens later zouden doen: ze hadden geleerd dat je jouw leven moet geven voor de ware Islam, en dat alle moderne vormen van Islam fout zijn en dat je die moderne moslims eigenlijk behoort te doden.

In feite werd de basis gelegd voor Al Qaida, Isis en al die andere groeperingen die vooral moslimlanden hebben vernietigd en het imago van de Islam voor de hele wereld sterk negatief hebben gemaakt.  Cui bono?  Israel natuurlijk.  Premier Netanyahu staat in een Isrtaelisch ziekenhuis naast het bed van een ISIS  strijder die in Israel weer wordt opgelapt.   

Dan is er nog Fetullah Gülen, die beweert dat de 20 miljard $ die hij aan moslimschooltjes besteedde, uit giften van moslims kwamen. Maar Fetulla woont al 25 jaar in Pensylvania.  Ikdenk dat ik wel weet waar zijn geld vandaan kwam.

 

Bernard Lewis:  Weg met moderne leiders , breng religieuze leiders in het Midden Oosten.  

1978: Bernard Lewis, een joods islam deskundige,  vertelt op  d4e Bilderberg bijeenkomst dat het Westen de religieuze leidersa moet steunen in het Midsen Oosten, zodat die de macht over nemen en de landen in religieuze deel;staatjes uiteen vallen. Ze hebben dan geen macht meer en de olie is gemakkelijk op te halen voor het Westen.

1979: Alan Ball krijgt de opdracht om de Shah te verdrijven en te vervangne door Khomeiny.

1980-1986 : De VS en Israel leveren wapens aan Iran en Irak, en hopen dat ze doorvechten tot iedereen dood is.

1991:  De Emir van Kuweit doet vreemd: ij steelt olie uit Iraakse grond, en weigert naar de veel sterkere buurman Saddam te luisteren.

Saddam is bevriend met de VS en legt het probleem vor aan de VBS ambassadeur ( mevr. April Glaspie).  Die zegt:  Dit moeten jullie als arabieren samen regelen. Staan wij buiten.  Saddam ziet een groene vlag ( toestemming van de VS)  en valt Kuweit binnen.

Binnen enkele maanden komt een jong meisje huilend vertellen dat Saddam’s soldaten babies op de grond gooien om te sterven, want ze willen de couveuses mee naar Irak nemen. Later wordt bewezen dat dit een publiciteits campagne is, bedacht door Hill and Knowlton, op initiatief van de joodse senator …. ( naam ontschoten)

Papa Bush huilt dikke krokodillen tranen en “Destert Storm’ schiet 400.000 Iraakse vaders en zoons en broers ( jonge soldaten)  van de weg in de woestijn.  Toch was die Amerikaanse generaal bere trots op wat hij daar deed.

De Neocons zijn woedend opp papa Bush omdat hij niet meteenBaghdad verovoerd en Saddam liquideert.

2001: 911 vindt plaats. Joodse studenten  weten er van want staan te wachten om ‘the event’ op film vast te leggen. Joodse beleggers weten het blijkbaar ook, want verkopen al hun aandelen daags voor 911. Nina Brink tegen Paul Witteman, on camera: “Ja, ik had een onderbuik gevoel en verkocht mijn aandelen enkele dagen voor 911.)

2003: De VS besluit om Irak binnen te vallen. Meer nauwkeurig : 25 joodse pundits krijgen het voor elkaar om àlle negatieve adviezen ( van CIA mensen, van het Pentagon etc etc. ) te overvleugelen en de VS tot inval in Irak te bewegen.    ( https://www.haaretz.com/1.4764706 ) https://xevolutie.blogspot.com/2019/05/838-de-25-neocons-die-de-irak-2003.html

 

2004: Paul Bremer 3 wordt de dictator in Irak.  Niemand staat boven hem, zelfs de Senaat en de president niet. Hij doet wat hij wil.  Het kost miljarden.  Maar heel belangrijk : In de gevangenis van Abu Ghraib ontstaat ISIS,  de extreme vorm van Al Qaida.

( Over de macht van Bremer: lees  Romanoff)

Zie: artikel in NRC ( Van gelovig voetbaltalent tot ongekende wreedaard - NRC.)

Citaat uit dat NRC artikel:

Er is al vaak geschreven dat gevangenissen broeinesten zijn voor radicalisering, maar in het geval van Camp Bucca is dat een understatement. Camp Bucca, zo zeggen de jihadisten zelf, is de wieg van terreurgroep Islamitische Staat (IS). De gevangenis staat bekend als ‘de Academie’.

„Camp Bucca is een geweldig cadeau van de VS aan de moedjahedien ”, zei de gewezen IS-strijder Abu Omar in 2015 tegen de website Al-Monitor. „Ze bezorgden ons een veilige omgeving, eten en een bed, en ze lieten ook boeken toe, waardoor wij ons konden verdiepen in de jihadistische ideologie. Dit alles gebeurde onder het toeziend oog van de Amerikanen. Nieuwe rekruten werden klaargestoomd, zodat zij op het moment van hun vrijlating tikkende tijdbommen waren.”

Zonder Camp Bucca, vertelde een andere jihadist in 2014 aan de Britse krant The Guardian „was er vandaag geen IS geweest. Bucca was een fabriek. Het heeft ons allemaal gemaakt. Het is waar onze ideologie is ontstaan.”

 

                                        -----------------------------------

En zie ook het citaat van Pepe Escobar: https://www.unz.com/pescobar/who-profits-from-the-kabul-suicide-bombing/  :

The origin of ISIS is incandescent  (gloeiend)  material. ISIS was spawned ( is geboren) in Iraq prison camps, its core made of Iraqis, their military skills derived from ex-officers in Saddam’s army, a wild bunch fired way back in 2003 by Paul Bremmer, the head of the Coalition Provisional Authority.

                                --------------------------------------

In het NRC artikel lezen we dus dat er zònder Abu Ghraib geen ISIS zou zijn geweest.

Al Baghdadi staat later ook een keer op de foto met John McCain) .   

Er staat expliciet: Abu Ghraib was als een universiteit voor ISIS.

En nu moeten wij geloven dat de VS  -- die elk mailtje dat ik en U ooit schreven in hun archieven bewaren  onder het mom van ‘om terreur tijdig te kunnen signaleren en bestrijden’  ---  NIET weten wat er in  hun gevangenis gebeurt?

Eén conclusie is slechts mogelijk:  De VS heeft ISIS zelf gecreëerd. Bewust. Zoals ze eerder ook Al Qaida creeerde.  Wat niet wil zeggen dat Al Qaida `altijd bleef doen wat Het Westen wil.  Maar meestal wel.

 

De Taliban.

In 1994 ontstonden de Taliban, de studenten van de Koran, in madrassa’s  die meestal; in Pakistan lagen.  Ze waren afkerig van de drugshandel en de criminaliteit  van de warlords die na het vertrek van de Russen (1988) over Afghanistan  heersten, en daarom kregen ze veel steun van de Afghaanse bevolking.  In 2001 vroeg president Bush om uitlevering van Osama bin Laden ( want die zou 911 hebben gepleegd).  Mullah Omar zei: ‘OK, maar Osama moet dan wel op neutraal terrein worden berecht.”  Bush weigerde en viel Afghanistan binnen.   Omar had de papaverteelt ( heroine)  vrijwel uitgeroeid: er stond in 2001 nog 5000 hectare.  Maar met de machtsovername door Amerika was die teelt weer snel hoger dan ooit tevoren:  200.000 hectare.

Volgens Escobar krijgen de Taliban enige coaching van Rusland en China.

Als ze verstandig zijn gaan ze wat soepeler met hun vrouwen om. Maar het is niet gemakkelijk: zoals we zien worden ze in feite nog aangevallen door ISIS soldaten.

Wat Biden deed  was misschien wel: Amerikanen weg, en ISIS het werk laten opknappen.

Maar ik weet er vele te weinig van om daar nu een zinnig woord over te kunnen zeggen.

 

                    ==========================================

 

(*) January 15-21, 1998, Le Nouvel Observateur, Interview with Zbigniew Brzezinski: "According to the official version of history, CIA aid to the Mujahadeen began during 1980, that is to say, after the Soviet army invaded Afghanistan, 24 Dec 1979. But the reality, secretly guarded until now, is completely otherwise Indeed, it was July 3, 1979 that President Carter signed the first directive for secret aid to the opponents of the pro-Soviet regime in Kabul. And that very day, I wrote a note to the president in which I explained to him that in my opinion this aid was going to induce a Soviet military intervention... That secret operation was an excellent idea. It had the effect of drawing the Russians into the Afghan trap and you want me to regret it? The day that the Soviets officially crossed the border, I wrote to President Carter. We now have the opportunity of giving to the USSR its Vietnam war. Indeed, for almost 10 years, Moscow had to carry on a war unsupportable by the government, a conflict that brought about the demoralization and finally the breakup of the Soviet empire... Nonsense [that Islamic fundamentalism represents a world menace]! It is said that the West had a global policy in regard to Islam. That is stupid. There isn't a global Islam. Look at Islam in a rational manner and without demagoguery or emotion. It is the leading religion of the world with 1.5 billion followers. But what is there in common among Saudi Arabian fundamentalism, moderate Morocco, Pakistan militarism, Egyptian pro-Western or Central Asian secularism? Nothing more than what unites the Christian countries."

Bron: http://www.takeoverworld.info/brzezinski_interview_short.html

(**)  Bremer in Irak:  Citaat uit artikel van Larry Romanoff:

  Irak's nieuwe wetgevende controle

De Irakese regering is een bijna irrelevante marionettenregering. De eerste handelingen van de bezettende voorlopige autoriteit waren het herschrijven van de grondwet en de wetten van Irak door een opeenvolging van 100 zogenaamde "voorlopige bevelen" af te kondigen, afgekondigd door de Amerikaan Paul Bremer. Deze voorlopige bevelen werden in de Iraakse wet geschreven voorafgaand aan de overdracht van de regering door de VS, en hebben de hoogste status van alle wetten in Irak, zo hoog dat ze "niet kunnen worden verwijderd door een latere Iraakse regering". Ze zijn eeuwigdurend. (9)

De bevelen 57 en 77 verzekeren de volledige controle over Irak door door de VS aangestelde auditors en inspecteurs-generaal in elk ministerie te plaatsen, met een groot gezag over contracten, programma's, werknemers en regelgeving. Deze Orders bepalen dat de VS elke benoeming van een hoge regering en elke kandidaat voor een gekozen ambt moet goedkeuren. Er wordt gemeld dat Amerikaanse legerofficieren regelmatig en vrijelijk kabinetsvergaderingen binnenkomen met eisen of instructies over te nemen beleidsbeslissingen. Een van de eerste handelingen van Bremer was het sluiten van bijna 200 staatsbedrijven en het overdragen van de industriesectoren aan Amerikaanse bedrijven, waardoor meer dan 500.000 mensen werkloos werden. Hij nam de controle over de Irakese media over en sloot ze in een opwelling af, ondanks de bezwaren van vrijwel iedereen.

Bremers orders staan​​buitenlandse multinationals toe om het hele land te privatiseren, inclusief alle fysieke en sociale infrastructuur en alle commercie. Ze wijzen aan buitenlandse oliemaatschappijen het exclusieve recht toe op ten minste 65% van de oliereserves van het land, en bepalen de verdeling van inkomsten en winst die aan Irak worden toegewezen van de rest. Order 39 maakt het mogelijk alle buitenlandse bedrijfswinsten belastingvrij over te maken. Order 81 bepaalt dat alle Iraakse boeren het genetisch gemodificeerde zaad van Monsanto moeten gebruiken voor alle gewassen die in het land worden geplant, waarbij het gebruik van enige Iraakse zaadvoorraad nu volledig verboden is. Order 17 garandeert dat alle Amerikanen en buitenlandse contractanten in Irak niet onderworpen zullen zijn aan de Iraakse wetgeving. De orders stellen dat "Alle getrainde elementen van de Iraakse strijdkrachten te allen tijde onder de operationele controle van de Amerikaanse commandant zullen staan". Order 56 creëert een nieuwe particuliere (buitenlandse) centrale bank.

 


44 comments:

  1. Dr. Malone and Dr. Navarro - The Most Important Conversation of 2021

    https://youtu.be/4jAZuNwopIM

    ReplyDelete
  2. Ik houd het niet bij, maar verkoopt Big Pharma dit jaar voor 100 miljard aan corona vaccins?

    De Media wereldwijd hebbe moeite om overeind te blijven.

    Hoe veel Media kun je 'kopen' met 1 miljard $ ?

    ReplyDelete
  3. Er zijn producten waar de 'marketing' 60% vanb de kostprijs bedraagt, en het product zelf 5 %. Rest zijn handlingskosten.

    Hoe zou dat met corona vacins zijn? Wat zou de kostprijs zijn?

    En als de omzet 100 miljard was, is er dan 60 miljard op 'Marketing ' bespaard omdat dr Fauci precies deed wat nodig was? En omdat The Lancet dat bedrieglijke onderzoek publiceerde over HCQ ( wat ze later weer introkken, maar toen hadden ze al veroorzaakt dat het RCT, Rand. contr trial naar IVM werd afgeschaft. en het is nooit her-begonnen.) ,

    ReplyDelete
  4. Net een mail aan Cartalucci, van 'The New Atlas' gestuurd (woont in Thailand):

    [It is very far from your location, but you might want to spend some attention on El Salvador. President Bukele is in the cross hairs as is clear by this NED article :

    https://journalofdemocracy.org/articles/latin-america-erupts-millennial-authoritarianism-in-el-salvador/

    Just like with Saddam and Ghadaffi; this is probably driven by monetary concerns: Bukele is introducing Bitcoin as a 2nd national currency, in order to circumvent the high fees of Western Union etc. and the IMF dictates plus debt enslavement.

    Several Latin American countries are showing interest, and Cuba has already announced the introduction of crypto.

    Now the US seems to get beaten back a lot in Asia and the middle east, it is no surprise that they want to grow and tighten their Monroe influence.

    I think Bukeles move last June came as a total surprise, but now it seems the state dept and CIA is catching up.....]

    ReplyDelete
  5. @JV: In een van je blogs had je het over de hongersnood in China, veroorzaakt door Mao, door de mussen uit te roeien. De teneur van het stuk was negatief: Mao zou het expres hebben veroorzaakt en het zou miljoenen -opzettelijke- doden hebben gekost.

    Hommel heeft daar een andere visie op. Uit dit stuk blijkt, dat Mao verkeerd was geïnformeerd en nadat de fout was gebleken, heeft hij het proberen te herstellen.
    Eigenlijk geen opzet dus, alleen een 'dure' fout.

    Wat vind jij ervan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Wolf,

      Ergens (- bij de Saker? , bij UNZ? ) schrijft iemand regelmatig heel positief over Mao: niemand heeft tijdens zijn leven 1000 miljoen mensen van bittere armoede tot acceptabele leefomstandigheden gebracht.
      Onderwijs etc alles goed in orde.
      'Dat mag ook wel eens gezegdf worden."

      Ja, we horen dat er 80 miljoen doden vielen, maar die info komt wel van vijanden.
      En in zo'n arm land, en met zoveel mensen is 80 miljoen misschien niet eens zo bijzonder. Ik weet het niet.

      Dat Mao dit expres zou hebben gedaan, dat verwijt heb ik nooit eerder gehoord.

      Dat ze de vogels hadden uitgeroeid en toen door insecten alle oogst verloren ging, dat lijkt me wel aannemelijk: dat kan gebeuren als je nog niet de grote samenhang der dingen ziet..... denk aan onze 'deskundigen' die ons aanraden binnen te blijven.
      Ik Luisterde 10 minuten geleden nog naar dr Seheult: pleit voor ventilatie, voor zon en zee, bewegen etc.
      Maar Van Dissel en Fauci schijnen dat nog niet te weten.
      Dus kan je het dan Mao kwalijk nemen? Lijkt me niet: Vogels etende oogst op. Eerste reactie: "Als we die schadelijke vogels weg vangen, hebben we volgend jaar wèl een oogst." ( Even de insecten vergeten..)

      Delete
    2. Nog wat China-gedachten van mijzelf.

      Volgens Tucker Carlsson doet China prima werk door het video-gamen van de jeugd in te dammen tot max 3 uur per week.
      En door te verbieden dat Investeerders massaal de huizen opkopen.

      Hij zegt: 'Deed onze regering dat maar."

      Elders las ik dat in China 600 miljoen camera's zijn voor 14oo miljoen mensen.
      Dat is veel.
      Maar het zou natuurlijk best kunnen dat het óók bedoeld is ( al die camera's ) om de criminaliteit te beperken. De maatregelen tegen video-gamen en huizen-speculanten geven toch de indruk dat de regering het goed met de mensen voor heeft, en niet volledig aan de leiband van Het Kapitaal loopt.

      Delete
  6. Gesprek met dr Seheult van januar 2021.

    https://youtu.be/obPAKgwueGE

    Nog steeds de moeite waard , hoewel ik de inhoud al vrijwel kende.

    Enige zaken die ik me herinner:

    Probeer Corona vroeg aan te pakken.

    Zorg dat jouw immuun systeem goed is. Hoe?

    = Vitamine D is enorm belangrijk. Vooral als je D geeft in het tweede stadium ( calcefidiol ? OH--) dat dan dirtect werkzaam is: proef in Vordoba: 52% versus 2 % ziiekenhuis opname.
    Big Pharma deed ook proeven: maar vitamine D heeft 2 weken nodig om via maaaf in lever en nieren om et zetten in werkzame stof.
    ( Nb: Dr Gundry neemt rustis 450.000 IU's in drie dagen als ij wat voelt. Neem t ook vaak vitamine C als hij wat voelt: vier keer per dag 1 gram) Ook een heel interessante video:
    https://youtu.be/cFVD08B8D48

    = Mogelijkheden: Warm-koud methode. ( Dr Kellogg, Spaanse Groiep. dr Rumble beschreef het.)
    Warm het lichaam op tot 39 graden, dan produceer je 10 maal zoveel afweerstoffen.( Monocyten? en interferon)
    Koel dan af in een koude douch of bad.

    == NAC. Een pilletje dat je neemt als je denkt besmet te zijn.
    1 of 2 maal 600 microgram per dag, meen ik.

    == Gundry: Zink, quercetine etc.

    ReplyDelete
  7. The Overton Window:
    Het 'Overton-venster' is de reeks beleidsmaatregelen en opinies die op een bepaald moment politiek aanvaardbaar zijn voor de reguliere bevolking.
    Zaken die er buiten vallen zijn de taboes, waarover nooit wordt gesproken, zoals: is de holocaust ècht gebeurd, en wat zeggen de holocaust-critici dan precies?
    Hoeveel miljoen mensen heeft Amerioka gedood uit machts-wellust, sinds 1945?
    En nu: Wat zou er zijn gebeurd als we snel alle mensen op 50 NG vitamine D zouden brengen, en de gezonde mensen met een lichte dosis Corona hadden besmet?

    Het wordt ook wel het "venster van het discours genoemd". De grenzen waarbinnen de discussie moet plaatsvinden.

    It is also known as the window of discourse.

    En wie controleren die 'window of discourse ?

    Israel Shamir, joods maar zeer kritisch op de joden, weet het precies:

    http://www.israelshamir.com/masters-of-discourse/

    Het voorwoord van zijn boek luidt:

    Welkom in de nieuwe wereldorde, waar massamedia ( een volledig geïntegreerde publieke opinievormende machine van mind control) 'links' en 'rechts' achterhaald en ondergeschikt aan het zionisme heeft gemaakt.

    Wie zijn de mensen die deze machine bezitten en bedienen?
    Zijn ze 'de Joodse Lobby'?
    Nee, zegt Shamir. De formidabele Joodse Lobby is slechts het zichtbare topje van de ijsberg, terwijl eronder mijlen en mijlen stevig ijs ligt: media-bazen, hoofdredacteuren, hun favoriete universiteitsexperts - kortom : de Masters of Discourse.

    ReplyDelete
  8. Jan: Heel graag lift ik nog een keer mee bij bestelling ivermectine!!! Ik neem de risico's voor mijn rekening, maar er is nu een extreme hetze tegen IVM gaande.

    CNN, joop.nl, etc. Het wordt extreem gepolitizeerd, en erger.

    IVM heeft naast alle medische functies nl nu ook nog een medisch- sociale.

    Het blijkt dat gevaccineerden en genezen covid cases met delta of nog nieuwere design versies van corona ondanks gebrek aan symptomen, nog even besmettelijk zijn als besmette personen die over 2 weken dood zijn.

    Geheel tegen de verwachting in blijkt iedereen dus nog steeds een mogelijke vector.

    Wat Hugo de Jonge gaat doen zal me worst wezen, maar ik moet wel mijn eigen verantwoordelijkheden nemen!

    Mijn case (gewoon naar voren gebracht als een voorbeeldsituatie):

    Ik heb mijn prikken gehad, evenals milde covid daarvoor. Dankzij IVM ben ik er best goed doorheen gekomen. Wat mezelf betreft zie ik een herinfectie als een prima boostershot, evenals een 3e prik wanneer het voor mijn vax passpoort nodig is. Uiteraard houd ik mijn vit D etc. goed op peil.

    Maar nu de casus: in het verpleeghuis zijn doorbraakinfecties gemeld: 2 bewoners, 3 medewerkers; allen gevaccineerd. Slechts 1 van de medewerkers is thuis toch behoorlijk ziek geworden, de rest mild. Ik ga er heen met mondkapje, maar dat biedt slechts deels bescherming.

    Ondanks driedubbele immuniteit kan ik dus nog steeds een drager worden!

    Nu is mijn geliefde met haar 2 kwetsbare kinderen hier op vakantie, bij hun eveneens kwetsbare moeder, en zien we elkaar elke dag. Ik kan dus beter niet bij mijn moeder op bezoek!

    Ivermectine, gedurende deze periode genomen, kan mijn mogelijke viral load dan verwaarloosbaar maken, zodat ik aan het normale sociaal verkeer kan blijven deelnemen.

    Momenteel bewaar ik mijn paar IVM pilletjes als GOUD! Ik heb er niet genoeg om dit soort medisch sociale routine aan te kunnen gaan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dag Rootman,

      Ik kijk in dezew drukke tijden niet vaak op mijn blog. Bij haast: appen of bellen.

      Ik heb 2 weken geleden weer pilltjes besteld. Als die aan komen dan kan ik je zeker wel wat verkopen.
      Nu ook al wel, maar dan neem ik een klein risico zelf: in geval de zending niet aankomt. Dat moet je dus pas vraagen als het echt nodig is.
      Ik verwacht de leveering over een week of 2.
      Zal je direct melden alsa ze er zijn.

      Verder: Ik begrijp jouw verhaal. Je weet dan mensen als jij (besmet geweest en dan vaccins) zelf de allerbeste bescherming hebben. Maar inderdaad: wellicht even besmettelijk als alle anderen. En je weet het niet.

      NB: Ik raad je aan: koop N95 maskers ( FFP2) bij maskers.nl (kosten 1,49 per stuk, maar zending kost ook 6 euro. Ik heb vandaag weer 15 masakers besteld)
      en zet dat op als je in 'gevaarlijk gebied ' komt, en zeker als je bij mama op bezoek gaat.

      Verder doe ik gorgelen met listerine, drink ik wat broomhexine en neem regelmatig vitamine C. ( drie of 4 keer per dag glaasje water met 1 gram C poeder. Afgewisseld met enkele sinasappelen.

      Ik heb nu ook die zelf testen: wilde me elke 3 dagen testen ,. zodat ik snel zou weten of ik besmet ben: en dan direct HCQ, extra IVM, warm-bad ( 40 graden , 30 min.) afwisselen met koude kraan, NAC pilletjes etc .
      Ik heb nog geen vaccinatie genomen, maar denk wel dat dat misschien toch niet de goede keuze is.

      Ik heb van dr Elens de toezegging dat hij me de naam van een goed ziekenhuis geeft als ik het mocht krijgen.

      Er zijn nog wat stoffen die nodig zijn, maar die alleen ziekenhuizen kunnen geven.

      Delete
  9. Stukje Van Rossem discussie.
    https://www.youtube.com/watch?v=PSSiqYm9590&t=1518s&ab_channel=MaartenvanRossem-DePodcast


    Johan Vermeulen
    1 dag geleden
    Van Rossem blijft denken dat Het Westen beschaafder is dan bijvoorbeeld Afghanistan.

    Dat maken de Grote Misdadigers U wijs, mijnheer van Rossem. Voorbeeldje:

    De Sackler familie mocht 500.000 mensen de dood in drijven, en hun enig motief: nog wat miljarden toevoegen aan hun bezit.
    Ze komen er mee weg.

    Amerika is een gruwelijk land.
    Zulke mensen zouden er in Afghanistan niet mee weg komen.
    Afghanen doden niet om multi-miljardair te worden, maar om te overleven. En om vreemde indringers er uit te slaan. Dat lijkt me allemaal heel legitiem.



    AP Janssen
    1 uur geleden
    Jij gaat Afghanistan verheerlijken, een middeleeuws barbarenland. De ideologische basis van de taliban was een combinatie van Pashtunwali, Deobandi[bron?] fundamentalisme en religieus pro-Pashtun nationalisme met een sterke invloed van het salafisme zoals in de madrassa's werd onderwezen. Ze formuleerden hun basisdoelen als: de vrede herstellen, de bevolking ontwapenen, de sharia doorvoeren en de islam in Afghanistan verdedigen. Deze nieuwe extreme vorm van de sharia en de bijkomende brute handhaving waren de Afghaanse cultuur en tradities volstrekt vreemd.
    Iedereen die de Sharia verkiest boven democratie moet maken dat ie hier wegkomt, blinde gek.

    ​ @AP Janssen Beste AP. Ik verheerlijk Afghanistan niet, als U goed leest. Ik zeg alleen dat Het Westen zich veel barbaarser gedraagt dan de Afghanen. Ik onderbouw dat met een voorbeeld.
    Het sufisme was een heel zachtaardige stroming, maar buitenlanders ( Richard Perle en later het American-Turkish Council) hebben de leer naar een meer ouderwetse vorm gedraaid, samen met hun handlanger Fetullah Gülen. De strategie was helder: creeër een ideologie van 'terug naar de bron' en zorg dat de islam wordt vernederd (dmv invallen door de VS en het uitschelden van de Islam in westerse media). Dat zal een leger van jonge mannen op de been brengen en dat jihad -leger dirigeer je naar hun eigen moderne leiders. Zo maakten ze Ghadaffi, Saddam en bijna Assad kapot.

    De menselijke hormoon-huishouding volgt altijd de 'mate van veiligheid' die men ervaart. Onveiligheid zorgt voor strenge zeden. Veiligheid zorgt voor relaxte zeden, losse haren, korte rokken etc.

    De moslim-landen werden dus multi-layered onder handen genomen, 'by way of deception' , zoals het motto van de puppet masters luidt.

    U hecht vreselijk aan uw eigen 'verlichte denkbeelden' , zoals U die geleerd heeft, en die zeker heel goed en vanzelfsprekend lijken, hoewel uw grootmoeder daar anders over zou denken: ook zij droeg een hoofddoekje en was wars van gesprekken met sex als onderwerp. Ze stond wat dat betreft dichter bij de Taliban dan bij U, vrees ik.
    U heeft te weinig oog voor de veranderlijkheid van onze denk- en gevoels-wereld, en de factoren die daar een rol bij spelen.

    ReplyDelete
    Replies

    1. AP Janssen
      1 uur geleden
      @Johan Vermeulen Zie mijn eerste antwoord met info. Een moslimland met wetten uit de middeleeuwen is altijd onbeschaafder dan westerse landen.

      ------------mijn antwoord: -------

      @AP Janssen Zie mijn eerste reactie: De Sackler familie besloot om zwaar verslavende pijnstillers te verkopen, en 500.000 mensen stierven daardoor. In een beschaafd land gebeurt zoiets niet.

      De VS heeft 20.000.000 doden veroorzaakt sinds 1945: in oorlogen die voor Macht en Geld werden gevoerd, onder de vlag van 'Democratie verspreiden" of "Een volk van zijn dictator bevrijden".
      In een beschaafd land doet men zoiets niet.

      'Wetten uit de middeleeuwen' zegt me niet voldoende. Wat vind U de ergste wet?
      Ik heb getracht U uit te leggen hoe de biotoop ( de natuur) bepaalt wat de cultuur aan normen en waarden ( de bandbreedte) kan behappen.

      Een volk (Afhganen ) die door -- een zich 'beschaafd' noemend land (de VS) wordt verwoest -- grijpt terug naar 'de harde basis': dan neigt men naar fundamentalisme.

      U, als getuige, bent daar mede schuldig aan. De Afghanen zijn het slachtoffer van ùw oogkleppen. Van ùw on-geïnformeerdheid.
      =====================

      AP Janssen
      41 minuten geleden (bewerkt)
      @Johan Vermeulen De gelukkigste mensen wonen in democratische landen, waar ze wel vrijheid kennen. Al je argumenten zijn daarmee de grond ingeboord.

      ---- mijn antwoord : ----------

      ​ @AP Janssen Ik vind 'geluk' ook heel belangrijk, maar het is slechts een bij-product van ons algoritme dat maar één doel na streeft: overleven. 'Geluk' is dan een sturende emotie. Het zegt ons lichaam: je bent op de goede weg. Blijf doen wat je nu doet.
      Maar de Berlijners en Weners en Moscovieten waren in 1913 ook heel tevreden. Het westen beleefde de 'roaring Twenties' als een zeer gelukkige tijd. Was daarmee bewezen dat hun samenleving goed op orde was? Momenteel stort Amerika in elkaar, maar veel Amerikanen beseffen het nog niet en zijn heel tevreden. 'Argumenten de grond in boren' is toch iets meer werk dan U denkt.

      Delete
  10. Tijdens dit soort, toch behoorlijk veel voorkomende situaties, is een gebruik van ca. 4- 6 pilletjes IVM/ week noodzakelijk.

    De kosten lopen wel op, maar zijn in onze maatschappij wel te dragen.

    Mocht de hetze nog verder gaan, dan wordt het winstgevend voor organized crime.

    Uiteindelijk krijgen we dan situaties als in Jamaica, of de Barrios, waar de bevolking aan de kant van de cartels gaat staan om te strijden tegen de regeringen.

    ReplyDelete
  11. Op CNN een raadselachtig fragment over de slechte medische zorg in Cuba (!!!!!). Een aantal zorgwerkers aldaar zijn er boos over.

    Even natrekken dus...

    Het blijkt dat de 'medicos cubanos' een dochterclubje is van de miami- based 'La Fundación Nacional Cubano Americana'

    https://www.facebook.com/vozdecanf/

    ReplyDelete
    Replies
    1. De media oorlog houdt nooit op.
      En die Cubanen in Miami zijn van de ergste collaborators die er maar te vinden zijn.

      Delete
  12. Dokter Hansen:
    Doctor Rips Joe Rogan after taking Ivermectin for COVID

    https://www.youtube.com/watch?v=RGvlPeo5bNU&t=167s&ab_channel=DoctorMikeHansen

    Mijn reactie:

    Dr Hansen, you are not well informed. Dr Fauci takes 6000 IU's vitamin D. So he is safe. But if you get Covid and are low in vitamin D, you must take intra venous D, the 25 OH vitamin D3, which has already been transformed to the working substance. Why? It takes the body 2 weeks to change D3 into a form that works. But you do not have the two weeks if you got Covid. There is a Spanish study that found out: 25 times less intensive care for the group that got injected with D. As compared to the low level D controle group. Google: Cordoba vitamine D corona abstract
    Then: Ivermectine was never really tested. Agreed. There was one really good trial going, but it was broken off. Why? Because The Lancet published an article. One week later: the article was fake and was retracted by The Lancet. But the Ivermectin trial was not re-started. "God Thanks", Big Pharma must have thought: because their very lucrative vaccins would only get their 'Emergency Use Authorisation' if there was Not a well working alternative medicine. ... 'there almost was one' ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Iemand uit maine reageert onbder Hansen:


      shawn oen
      7 uur geleden (bewerkt)
      Genuinely curious about Ivermectin. Every time I've heard about it recently, I immediately thought "here we go again, more conspiracy B.S." Yet here at work (large hospital here in MN), doctors are prescribing LOTS of Ivermectin for admitted COVID patients recently. Why is that if it doesn't work? S

      Delete
    2. reactie verdwenen.

      Herschreven:
      Intensive Care wards are full of people with high BMI's. Why? Maybe because obese people have low vitamin D levels. Why? Because it goes into the fat. Recommended supplement is 5000 IU's (= 125 mcg) per day for BMI of 25, but 15000 IU's of D3 for people with BMI over 35.
      Dr Seheult said: higher levels of vitamin D in the blood correlate with lower covid severity. If you have more than 50 nanogram per ml there is no benefit anymore if you go higher with the level of vitamin D.
      Many doctors think that 20 nanogram per ml is enough. But that is old knowledge. It is enough to prevent rachitis. But not enough for all those recently discovered functions that the hormone 'vitamin D' fullfills in our body.

      en in aparte reactie dit deel geplaatst:

      Ivermectine was never really tested. Agreed. There was one really good trial going, but it was broken off. Why? Because The Lancet published an article. One week later: the article was fake and was retracted by The Lancet. But the Ivermectin trial was not re-started. "God Thanks", Big Pharma must have thought: because their very lucrative vaccins would only get their 'Emergency Use Authorisation' if there was Not a well working alternative medicine. ... 'there almost was one' ....

      Delete
  13. Ik heb zojuist een email van ROOTMAN ontdekt van 2 dagen geleden:

    Hallo [ JV] .


    Opnieuw van blogspot geworpen.


    Hier is mijn post:


    De laatste week las ik een aantal artikelen die meer neocon zijn dan zelfs in de tijd van Bush:

    https://www.politico.com/news/magazine/2021/09/04/us-president-putin-russia-democracy-504417

    Totale Russofobia. Als 'oplossing': sancties zoals Navalny had voorgesteld en zelfs het creeeren van een massale power outage. Dit laatste, indien grootschalig uitgevoerd, is een act of war.
    Daarnaast blijft er dan de vraag over: wat willen ze doen wanneer er een forse tegenactie ondernomen wordt?

    https://www.reuters.com/world/americas/el-salvador-top-court-rules-presidents-can-serve-two-consecutive-terms-2021-09-04/

    Dan mogen ze Duitsland wel meteen binnenvallen ,met Merkel al 16 jaar kanselier! (Oh wacht, Duitsland is al bezet!). Het is de aanloop van een hetze tegen Bukele, die de puppet opperrechters had ontslagen en nu crypto als nationale munt heeft ingevoerd.

    Hetze tegen ivermectine:

    https://www.theguardian.com/world/2021/sep/04/oklahoma-doctor-ivermectin-covid-coronavirus

    dr Jason McEleya, de 'klokkenluider' blijkt slechts een invalkracht op die ER. Het ziekenhuis heeft al verklaard dat er geen gevallen met ivermectine toxiciteit zijn geregistreerd.

    ReplyDelete
  14. De grote demonstratie in Amsterdam werd eigenlijk maar zijdelings besproken in de Media ( volgens mijn beperkte indruk, Ik lees geen krant meer en kijk geen tv. )

    Op het NOS journaal ging het over de jodensterren die sommige demonstranten op hadden.
    Ze vinden dus àltijd een weggetje om het geheel in een kwaad daglicht te stellen.

    Over de kranten: 11 jaar geleden begon ik dit blog.
    Aanleiding was het voornemen van Iran om een vrouw te gaan stenigen.

    In 100 wereldsteden werd gedemonstreerd.
    Ook in Amsterdam.
    De Volkskrant besteedde MEER dan de halve voorpagina aan die demonstratie !
    Belangrijk dus !

    Maar een blogster ( pro Israel, dus ook aanwezig op de demonstratie) schreef: er waren ongeveer 60 mensen op de demonstratie af gekomen.

    60 ! en dan wel de halve voorpagina !

    Tijd voor een paar quotes:

    Malcolm X:
    The media’s the most powerful entity on earth. They have the power to make the innocent guilty and the guilty innnocent, and that’s power. Because they control the minds of the masses.

    Gerard Menuhin:
    Es gibt in der heutigen Welt keine größere Macht als die, die von den Beherrschern der öffentlichen Meinung ausgeübt wird. Kein früherer König oder Papst, kein Eroberer oder Priester hatte je annähernd die Macht wie einige Dutzend Menschen, die die Massenmedien der Nachrichten und der Unterhaltung beherrschen.

    ReplyDelete
  15. De 2, misschien wel de meest kwalijke personen/ instituties ter wereld, liggen met elkaar overhoop: Soros en Blackrock.

    Het gaat om grote investeringen in China:

    https://finance.yahoo.com/news/george-soros-calls-blackrock-china-012547812.html

    Soros bekritiseert Blackrock vanwege de vermeende steun aan China:

    'over Xi:“the most dangerous enemy of open societies in the world”..

    Over de investering: “It is likely to lose money for BlackRock’s clients and, more important, will damage the national security interests of the U.S. and other democracies.”

    ReplyDelete
  16. Ik heb net E 30 aan Bitcoin gekocht. Niet dat ik interesse in die 'boomercoin' heb, maar uit solidariteit met president Bukele van El Salvador! (Oproep van vele'experts'/ influencers)

    Elke burger van El Salvador krijgt $ 30 aan Bitcoin van de staat, om de digitale munt een mooie introductie te geven als 2e nationale munt.

    Vooralsnog is het een bescherming tegen inflatie, mogelijke sancties en een goedkope manier om de peperdure fees van Western Union etc. bij money transfers te omzeilen.

    Zoals gezegd: ik beleg liever in coins met een veel modernere basis; die doen het beter en hebben meer perspectief! Ik ga niet meer de straat op om te demonstreren of te flyeren. Ik ben niet goed ter been meer, en geloof ook niet zo in de effectiviteit er van.

    Maar gewoon als statement van steun heb ik dus dat beetje bitcoin gekocht...

    https://news.bitcoin.com/30for30-bitcoin-solidarity-with-el-salvador-trend-tries-to-convince-people-to-buy-30-in-btc-tomorrow/

    ReplyDelete
  17. Ben ik nu ook al geblocked op MoA????

    Ik was niet in staat het volgende commentaar te plaatsen!

    Earlier (# 50), I posted a comment about antiviral herbs, meds and the benificial effect of vitamin D.

    And a sketch about how to tease out important data from widely available data.

    What I did not point out was my own strategy: I had mild covid a year ago, which I treated with lots of vitamin D and a normal (FLCCC) regime of ivermectin, supported by my brew of artemisia- drink.

    But I also took the 2 shots of Pfizer vaxx! So triple immunity!!! The pfizer shots had a lot more side effects, during much longer! I did not want to interfere with the immunization process, but all 7 weeks were hard: extreme fatigue, mind fog and auto immune problems.

    6mg of ivermectin cleared all symptoms in a day! I had to repeat it 4 weeks later, as the symptoms were coming back (rather mildly, but I hate it!!!)

    In my case, ivermectin did a terrific job mopping up toxic spike proteins. no more gout, no more constipation! a clearer mind, more energy....

    Artemisia might be a super antiviral: it did not do anything to relieve my vaxxx symptoms...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Als je een comment geeft zonder IVM en andere teksten zul je wellicht nog wel kunnen publiceren. ( Dwisebin ... )

      Delete
  18. Draadje over IVM. Ik zou maar flink inslaan, voordat het overal wordt verboden. Alleen India bezwijkt niet voor de druk en geeft iedere bewoner IVM.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Er zijn 60 pilletjes besteld, en die moeten over een dag of 10 aankoen. Spannend.

      Delete
  19. Heb nu geen tijd, maar in dit aretikel is het contract dat Pfizer heeft met diverse landen zichtbaar:
    Pfizer eist dat competitors als IVM niet worden toegestaan ( als ik het in de gauwte goed begrepen heb. Ik heb het gisteren ook ergens anders al gelezen.)

    https://americasfrontlinedoctors.org/frontlinenews/information-security-expert-on-revealed-pfizer-agreements-theres-good-reason-pfizer-fought-to-hide-the-details-of-these-contracts/

    ReplyDelete
  20. In Amerika is de Toekomst net begonnen:

    Biden: vaccinatieplicht voor alle ambtenaren van federale regering.

    De Amerikaanse president Biden heeft een vaccinatieplicht aangekondigd voor alle medewerkers van de federale overheid. Bovendien moet personeel van bedrijven die meer dan honderd mensen in dienst hebben zich ook verplicht laten vaccineren, of wekelijks laten testen. Ook de 17 miljoen medewerkers van zorginstellingen die deelnemen aan de zogeheten Medicare- en Medicaid-programma's moeten zich laten inenten: voor hen is testen geen optie.

    De nieuwe maatregelen hebben betrekking op meer dan honderd miljoen Amerikanen. Personeel van de federale overheid krijgt 75 dagen de tijd om zich te laten vaccineren, anders dreigt in het uiterste geval ontslag. Alleen bij hoge uitzondering hoeven mensen zich niet te laten inenten.

    In een toespraak richtte Biden zich op de ongeveer 80 miljoen Amerikanen die zich de afgelopen maanden nog niet hebben laten vaccineren. "We zijn geduldig geweest, maar ons geduld raakt op", zei Biden vanuit het Witte Huis. De ongevaccineerde minderheid kan volgens hem "veel schade aanrichten" en "blokkeert de volksgezondheid". Volgens hem zijn de meeste Amerikanen gefrustreerd door dat hoge aantal ongevaccineerden.

    https://nos.nl/artikel/2397223-biden-vaccinatieplicht-voor-alle-ambtenaren-van-federale-regering

    ReplyDelete
  21. CORONA. INGEZONDEN AAN MIJ.

    (Onderstaande brief kreeg ik per email binnnen. Het is een brief vanuit een Verpleeghuis aan de familie van clienten)

    Dag familie en mantelzorgers,



    Hier weer een bericht van het verpleeghuis .... (geanonimiseerd)

    We zijn nog niet van de corona af.

    Maandag hebben we alle bewoners en medewerkers weer getest.

    Bij de uitslagen waren toch weer 3 bewoners die positief uit de test kwamen totaal dus 7 bewoners allen op de west kant van de afdeling.

    Op de oostkant zijn nog helemaal geen besmettingen.

    Tot onze grote spijt zijn er ook 2 van de 7 bewoners overleden mede door hun zwakke gezondheid.

    Na de uitslag van gisteren moeten we dus weer ongeveer 10 dagen gaan tellen.

    De bewoners die als eerste ziek geworden zijn hebben ook nog steeds klachten dus kunnen nog niet uit quarantaine.

    Vrijdag gaan we alle bewoners weer testen. En we hopen dat er geen nieuwe besmettingen bij komen

    ReplyDelete
  22. Feiten, daar gaat het om! Dat er hier en daar een doorbraakbesmetting plaatsvindt in een instelling is voorspelbaar, maar hier gaat het om een flinke cluster in een gevaccineerde omgeving, behoorlijk geventileerd, met kundig en toegewijd zorgpersoneel. Een klassieke cluster, met asymptomatische, symptomatische en bij de zeer kwetsbaren: dodelijke gevallen. Met na invoeren van strenge isolatieprotocollen, toch nog weer nieuwe cases.

    Een flinke cluster dus, onder meest kwetsbare gevaccineerden!

    Er is veel meer dan 1 conclusie mogelijk. Waarschijnlijk is het veel verstandiger om eerst naar de besmettingsketen te kijken, vervolgens naar de omstandigheden, en dan de relatie tussen besmettingskans en kwetsbaarheid onder de loupe te nemen.

    Werkt Pfizer? deels.

    Heeft het problemen? ja. effectiviteit en bijverschijnselen.

    Heeft het beleid problemen? Ja, invoering van een semi fascistische bureaucratie.

    Volgens mij is er nu niet meer uit te concluderen.

    Ook gezien de extreme neveneffecten denk ik dat het toch nodig is een vaxxpaspoort in te voeren. De schade van nieuwe lockdowns gaat catastrofaal worden.

    Proponents van niet (geblokkeerd!!!) onderzochte of gecensureerde meds zouden mi. niet het weliswaar twijfelachtige, maar 100% dogmatisch en officieel gepropageerde vaxxx beleid dienen aan te vechten, maar een EN/EN-oplossing te overwegen!

    Laat de ratten van Pfizer hun winst nemen! Desondanks, kan ivermectine heel veel schade voorkomen, bij gevaccineerden en bij de symptomatische slachtoffers van hun zeer ruw afgewerkte product, long covid slachtoffers, en meer.

    Geen slechte deal voor de Pfizer board, zo lijkt me...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ROOTMAN,
      Lees jouw zin nog eens door:

      Proponents van niet (geblokkeerd!!!) onderzochte of gecensureerde meds zouden mi. niet het weliswaar twijfelachtige, maar 100% dogmatisch en officieel gepropageerde vaxxx beleid dienen aan te vechten, maar een EN/EN-oplossing te overwegen!

      Dat is geen zin, dat is een puzzel.
      Veel te veel niet-essentiele info.

      Dit staat er ( denk ik) : 'We moeten niet het vaccineren aanvallen, maar pleiten voor het óók gebruiken van Ivermectine en HCQ.

      Delete
    2. Ze zeiden vroeger op school tegen mij: 'jij denkt altijd in een kronkel!'. Het is veel beter geworden, maar af en toe overvalt het me toch. Vooral rond 5 uur na een paar biertjes. Vroeger schreef ik zinnen van 3 A-4tjes!

      Jimmy Dore ontmaskert het ivermectine fake news verhaal (maar ik had het eerst door!!!):

      https://www.youtube.com/watch?v=iDy4gVdMJ-I

      Delete
    3. Mooi bewijs van Jimmy Dore over de verregaande brutaliteit van de MSM. Liegen is hun dagelijkse Modus Operandi, geen uitzondering.

      NB: Chris Martenson heeft een gedegen bewijs dat IVM veilig is. ( Ik heb het niet helemaal gezien)

      Vorige week: Martenson in gesprek met zijn dochter: Geweldig leuk gesprek !

      NB: deze dochter kreeg kanker, vorig najaar.

      Delete
    4. " Vroeger schreef ik zinnen van 3 A-4tjes!"

      Dat geeft me de indruk dat je iets wilde bewijzen. Het lijkt een overcompensatie te zijn. Was je bang niet slim genoeg gevonden te worden?

      Je weet wat alle schrijvers zeggen: Schrijven = schrappen.

      ( Ik ben er ook niet goed in natuurlijk.)

      Delete
    5. Misschien. maar tegenwoordig echt niet meer!

      Delete
  23. Heel informatieve video op de Nieuwe Wereld:
    "Ongekende nieuwe machtsconcentraties in de financiële sector. Wat ETF's doen met aandeelhouderschap. "

    https://www.youtube.com/watch?v=1EzEpGN6Bus&t=2475s

    De nieuwe beleggingsfondsen hebben géén dure jongens in dienst. Ze beleggen gewoon in àlles tegelijk. Dus lage kosten voor de belegger en toch even veel winst, zo blijkt achteraf.
    (Ik noem het oneerbiedig: Het Chimpansee model).

    Die fondsen zijn nu zeer, zeer machtig geworden.
    ----

    Ik heb een heel stevige reactie geplaatst:

    Larry Fink wil dat bedrijven diversiteit in de board-room realiseren. Maar in de Blackrock board-room kom je geen goyim tegen. Begrijpt U wel ?

    De ambitie is om de wereld te controleren, en dat lukt beter als die wereld arm is. Verdeel en heers.
    Soros tegen Fink? Uiteindelijk is het een afleidingsmanoevre en streven ze het zelfde na. Het grootste complot ter wereld.

    Daarom moeten we allemaal geloven dat complotten niet bestaan.
    Daarom moeten we allemaal geloven dat àlle mensen gelijk zijn en rasverschillen niet bestaan. Dat maakt henzèlf immuun voor
    kritiek.

    Wie kan jouw macht nog bedreigen als je alle 'passwords' van alle IT systemen in handen hebt, als je alle Media bezit en controleert, en de financiele wereld onder jouw neefjes hebt verdeeld? Je kunt op elk gewenst moment de wereld plat leggen. En de hoge Pieten van deze wereld wéten dat. Dat is voldoende.
    We zitten al gevangen, maar weten het nog niet. Alles gaat nog redelijk.


    ReplyDelete
    Replies
    1. Tweede poging tot plaatsen. ( zelf-censuur toegepast)

      Larry Fink wil dat bedrijven diversiteit in de board-room realiseren. Maar in de Blackrock board-room kom je geen 'diversiteit' tegen. Begrijpt U wel ?

      ---------
      Mijn reactie was na een half uur verdwenen. Ik denk dat het algoritme het woord 'goyim' verbiedt.

      Delete
  24. Caitlin Johnston kan het altijd zo goed zeggen:
    Ze schrijft soms ook korte statements ( beweringen).

    Ik heb ze door de Vertaler gegooid:

    De CIA besprak zojuist terloops het laten zinken van een boot vol Cubaanse vluchtelingen en het plaatsen van bommen in Miami en Castro de schuld te geven (en besloot hjet niet te doen) , maar je bent gek ( volgens de MSM) als je vermoedt dat dergelijke instanties soortgelijke discussies hebben gehad over andere geostrategische situaties en toen besloten ermee door te gaan.



    Er is meer publieke kritiek op gewone mensen die ivermectine gebruiken dan op planeetoverheersende machtsstructuren die de mensheid naar Armageddon drijven.



    Niemand die internetcensuur ondersteunt, doet dit omdat ze bang zijn dat ze zelf gevaarlijke woorden zouden consumeren en ze geloven, het is altijd om àndere mensen te beschermen tegen gevaarlijke woorden. Dit is dus het meest megalomane verlangen dat iemand maar kan hebben.

    Ze zien zichzelf als verantwoordelijke volwassenen die kunnen worden vertrouwd om onafhankelijk waarheid van leugen te onderscheiden, maar zien andere mensen als baby's die niet kunnen worden vertrouwd om dit te doen. Dit is niets anders dan narcisme.



    Internetcensuur via monopolistische, aan de overheid gebonden technologie- bedrijven is niet alleen een probleem vanwege problemen met de vrijheid van meningsuiting, het is een probleem omdat de manier waarop het wordt toegepast volledig ongelijk is en macht uitoefent: politici en de massamedia verspreiden constant desinformatie zonder ooit gecensureerd te worden. Het legt niet alleen mensen het zwijgen op, het verschuift zelfs de macht naar boven.



    Er is geen weg voorwaarts voor de mensheid op deze planeet zonder volledige vrouwelijke reproductieve soevereiniteit.



    Stel je voor dat 's werelds dodelijkste terroristische groepering drones en kruisraketten en kernkoppen en vliegdekschepen in handen zou krijgen en de planeet zou omcirkelen met honderden militaire bases en oorlogen zou beginnen en elk land zou vernietigen dat hun bevelen niet gehoorzaamde.
    ( JV: Ze beschrijft hier uiteraard de VS)


    Nee, conservatieven in Texas zijn niet zoals de Taliban. Nee, het autoritarisme van de Amerikaanse regering is niet zoals China of Noord-Korea.
    Weet je hoe het is? Het is zoals Amerika.

    Het zegt zoveel dat de meest corrupte en destructieve natie op aarde haar eigen verdorvenheid blijft vergelijken met vreemde naties.

    http://www.informationclearinghouse.info/65763.htm

    ReplyDelete
  25. Dr John Campbell maakt eminstens 250 uur Corona nieuws , op Youtube. Heeft 1,1 miljoen abonnee's.

    Maar pas vandaag begint hij ove rhet belang om Zinc te slikken, om de ernst van een Corona besmetting in te perken.....
    https://www.youtube.com/c/Campbellteaching/videos

    Ik slik al meer dan een jaar elke dag zinc.

    ReplyDelete
  26. Interssant aspect:
    Zij de oudjes wijzer dan de jongeren ?
    Volgens Daan de Wit wel:
    https://youtu.be/7JKw-5h5jeA?t=2353

    Maar de Weinsteind hebben een heel aardige nieuwe theorie:
    ( die ik zelf ook alhad bedacht)
    Als eensamenl;eving langzaam verandetrt, dan geeft jaren;lange levens-ervaring een voorsprong. ( die is ook in de cultuur beland)
    Maar als een samenleving heel snel verandert (zoals tegenwoordig) dan heb je meer aan de ratio: aan beredeneren wat goed is en wat gedaan moet worden.
    Dan schiet de 'cultuur' te kort, en is de levens-ervaring niet adequaat omdat de situatie nieuw is.

    Ik meen dat het hier voorkomt: https://youtu.be/2U5CfXuY8KI?t=534

    ReplyDelete
  27. Grootschalig omschakelen naar biologisch kent risico's
    Vandaag 10:30 uur - Jurphaas Lugtenburg - 3 reacties

    In de plannen van de Europese Commissie is biologische landbouw een van de speerpunten om de landbouw groener en milieuvriendelijker te maken. Een kwart van het Europese landbouwareaal moet in 2030 biologisch zijn. Critici wijzen er echter op dat een te groot aandeel biologische landbouw de voedselzekerheid in gevaar kan brengen. Dat die angst niet geheel onterecht is, blijkt uit de situatie in Sri Lanka.

    Het land in Zuidoost-Azië heeft per 29 april van dit jaar de import van kunstmest en andere agrochemische producten verboden. Sri Lanka is daarmee het eerste land ter wereld dat volledig is overgeschakeld op biologische landbouw. Maar in nog geen halfjaar tijd heeft dat beleid desastreus uitgepakt.
    Sri Lanka zit nu in een diepe economische crisis. President Gotabaya Rajapaksa kondigde recent zelfs de noodtoestand aan wegens voedseltekorten en prijzen die de pan uitrijzen. Eén van de belangrijkste oorzaken is, naast het wegvallen van het toerisme door de coronapandemie, de rigoureuze overstap naar biologische landbouw. Dagelijkse levensbehoeften zoals suiker, rijst en uien zijn door misoogsten meer dan verdubbeld in prijs en uit angst voor tekorten zijn consumenten aan het hamsteren geslagen.

    Gebrek aan kennis en middelen
    Onderzoek onder boeren op het eiland wijst uit dat 85% verwacht dat de opbrengsten fors onderuit gaan door het verbod op kunstmest en gewasbeschermingsmiddelen. Vrijwel alle gewassen zijn in meer of mindere mate afhankelijk van deze producten. Slechts 20% van de boeren geeft aan voldoende kennis te hebben van de biologische landbouwpraktijk. Kunstmest zou deels nog wel vervangen kunnen worden door organische mest. De beschikbare hoeveelheid organische mest is echter veel te klein in verhouding tot het areaal en de behoefte van de gewassen.

    https://www.boerenbusiness.nl/rss/nieuwsbrieven/artikel/10894117/grootschalig-omschakelen-naar-biologisch-kent-risico-039-s

    ReplyDelete