Sunday, August 22, 2021

1169 Kanker wordt niet effectief bestreden, omdat het verkeerd wordt begrepen.

 Het slechte nieuws is: Kanker kan heel behoorlijk worden bestreden, maar helaas kan dat zo goedkoop gebeuren dat er geen droog brood mee te verdienen is......

U begrijpt: Onze Medische Helden  hebben daar een vreselijke hekel aan. 

Zulke kennis moet uitgeroeid worden ! 

Ellen Brown schreef ooit het boek 'Forbidden Medicine' over een arts die heel veel mensen van kanker kon genezen.  Hij moest naar Mexico vluchten. Daar ging hij met zijn werk voort en de patienten stonden rijen dik voor de deur. 

Tot hij 'at gunpoint'  werd gearresteerd door de Mexicaanse politie:  de lange  arm van Big Medicine ...

Duizenden patienen dweepten met hem, maar het komt niet in de krant, dus na enkele jaren houdt het op... dan heeft het nooit bestaan volgens de chronieken. 



Maar deze arts zit in een ziekenhuis in Boston, en staat nog aan het begin van zijn successen, vermoed ik, en we moeten nog zien of  het allemaal zulke goede resultaten zijn als hij hier beweert. 

Citaat: "Ik kreeg altijd veel geld voor onderzoek van de NIH. Maar nu niet meer. Zodra ze horen dat je een cure gevonden hebt, iets dat werkt,  krijg je geen geld meer ! "  ( https://youtu.be/1ylTpUxbdBI?t=2375 ) 

Hij zegt: Officieel wordt kanker veroorzaakt door mutaties in de cel, waarna die cel  steeds maar door blijft gaan met deling. 

Fout, zegt Dr Seyfried.

Het loopt via het mitochondrium: scherp:  https://youtu.be/1ylTpUxbdBI?t=280

Dat wordt beschadigd door straling, of virussen of iets anders, en gaat dan ROS produceren: reactive oxigene species. Dat zijn carcinogenen. 

De kanker is het gevolg van de schade aan de 'respiration' > ROS > mutaties.

Er zijn elke dag 1600 kanker-doden doro dit misbegrip.

Als je beschadiging van de mitochondria kunt beperken of voorkomen, dan krijg je geen kanker. 

Ik denk niet dat kankercellen bij ons allemaal aanwezig zijn.  Ze worden vernield nog voor ze ontstaan zijn. 

Ja, poliepen etc. Maar als de tumorcel begint rond te gaan hebben we een probleem. 

'DON' is een analoog aan glutamine. 

Don is een glutamine targeting drug. 

Vraag van dr Berg.  :  Vertel over keto en over Don aub.

Seyfried:  

 Kanker heeft twee brandstoffen nodig: glucose en glutamine. 

Met het keto dieet bestrijd je de glucose voorziening.

Met DON  neem je de glutamine weg. 

Als je beiden weg neemt: glucose en glutamine, dan kan geen enkele kankercel overleven ! 

            ---------------------------------------------

Info onder de video: 

https://www.foundationformetaboliccancertherapies.com/donate

https://www.amazon.com/Cancer-Metabolic-Disease-Management-Prevention/dp/0470584920


Who is Thomas Seyfried: http://bit.ly/2GdWUpE http://bit.ly/2SfuFgP http://bit.ly/2BosVaJ http://bit.ly/2t7KFT1

Well, hey everyone! I’m excited to bring you an amazing guest, Professor Seyfried. His the author of this book right here (as a Metabolic Disease). This is my new favorite book, incredible. You need to a little bit of biochemistry to get through it but there’s a lot parts that are really easy to understand. Professor Seyfried has taught and conduct a research in this field of neurogenetics, neurochemistry for more than 25 years at Yale University whilst in college. He’s published more than a 150 scientific articles and book chapters and has an editorial boards of nutritional metabolism, journal of lipid research, neurochemical research and ASN neuro. So, welcome and I really appreciate you spending some time talking with me today. Professor Seyfried: Thanks Eric, it’s nice to be here. Dr. Eric Berg: Absolutely. I think it is important to start out if we could on the big idea here if you could do it in layperson’s language just describe the difference between a normal cell and damaged cell. I think it is important to just talk about that. Professor Seyfried: Yeah, well. There are many differences, the prime difference in my mind is the difference in the way the cells generate energy and all the cells in our body needs to generate energy, and otherwise they die. I mean, energy is energy. So our whole bodies, we breathe in oxygen and we give off CO2 and produce water as byproducts of aerobic respiration and that is the primary way that most of the cells in our bodies generate energy. The tumor cells on the other hand pretty much functions without oxygen. So in order to function without oxygen, this is referred to as fermentation, ancient pathway by which cells can generate energy without oxygen. All tumor cells as far as I can see and as far as I've looked at are more dependent on fermentation for energy than they are for respiration for energy using the oxygen. So this is why they live in high toxic environments they can survive in this environment because they can primarily ferment. And when you ferment, you become limited in the types of fuel that you need.




17 comments:

  1. Bij Van Rossem in een lange draad van 25 reacties:
    https://www.youtube.com/watch?v=QMUsJ2b3V50&t=992s

    @ Vince Kline
    U schrijft: "Veel te complotterig" .
    Dan trapt U nog steeds in hun 'weaponising' van dat woord. Niet doen.

    Verder: Of er nu wel of niet een vliegtuig in dat Pentagon kon vliegen, is niet indicatief voor wie de daders zijn.

    Verder: U schrijft: "Joden vijanden van moslims te noemen? Dat is veel te kort door de bocht. " U weet te weinig.
    Uit de Torah blijkt dat zij àlle mensen ter wereld als vijand zien. Lees Deuteronomium. Lees Shahak. Luister naar Netanyahu als hij een toespraak houdt voor Israelische Tech bedrijven ( januari 2019 ?) : "Wij zitten in elk Tech bedrijf en zijn bepalend."
    Terry Wolfe ( op soundcloud: Geopolitics and Empire ) zegt ( ik parafraseer) : "Uiteindelijk zal diegen die alle 'sleutels en achterdeurtjes en passwords en big data ' in handen heeft de baas vban de wereld worden, en dan maakt Israel een grote kans".

    En zo is het. De laatste dagen van de dodo's zijn aangebroken. Deze vijand hebben ze in hun evolutie nooit eerder gezien, en het wordt fataal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. de vijand van de dodo was de rat, niet de mens.

      Delete
    2. Rootman,

      Dan ga ik er van uit dat op hun eiland nooit ratten hadden geleefd tot de schipbreukelingen en de ratten aanspoelden.
      Hadden er wèl ratten geleefd, dan zou de Dodo daar een antwoord op hebben gehad.

      Mijn verhaal blijft hetzelfde.

      Delete
  2. Er zijn heel veel nieuwe middelen en inzichten. Maar vaak zijn de onderzoeken statistisch ontoereikend, en soms hebben de onderzoekers/ behandelaars tunnelvisie.

    Sinds het begin van de huidige vorm van medische wetenschap (dus ca 150 jaar, de tijden van Semmelweiss en Pasteur) zijn er honderden tot duizenden van dit soort onderzoekers en behandelaars geweest, waarvan een klein deel inderdaad iets zinnigs heeft bijgedragen. Een element van deze tak van onderzoek is pre scientific, denk aan homeopathie, kuurbaden etc. Er zit daar soms een stukje volkswijsheid in. Meestal eindeloos nagewauweld, met vaak een autoriteitsstempel van een bejaarde arts eronder. (= denkluiheid).

    Alles is het overwegen waard indien je er tijd voor hebt. Maar te grote concentratie op deze takken van behandelen geeft vrijwel zeker de garantie dat er ook kwakzalvers of misleide dokters/ gurus tussen zitten.

    Ik denk dat een failsafe kan zijn: het presenteren van een onafhankelijke en kundige tegenstander.

    Een goed voorbeeld vind ik chloordioxide. Er is nl veel meer kans om dit middel te misbruiken dan om het nuttig aan te wenden, en het is ook nog eens zwaar gepolitiseerd (Trump, Bolsanaro).

    Je weet dat ik graag wappies en quacks de grond in boor, en in het algemeen een schurfthekel aan alternatieven heb (Wolf op de universiteit leer je niet zo zeer feiten, maar feiten opzoeken er mee omgaan met de wetenschappelijke methode (die nooit iets bewijst, maar juist de nulhypothese wil onderuithalen)).-toegepaste wetenschap kan hier een loopje mee nemen, maar dat zegt niets verkeerds over de wetenschappelijke methode!!!--

    Mijn zorgen over te makkelijk accepteren van de alternatieven is dat het je hele betoog en reputatie kan verknallen, net als het toevoegen van een scheut ammonia in een verder voortreffelijk bereide schotel.

    ReplyDelete
  3. @Rootman: [(Wolf op de universiteit leer je niet zo zeer feiten, maar feiten opzoeken er mee omgaan met de wetenschappelijke methode (die nooit iets bewijst, maar juist de nulhypothese wil onderuithalen)).-toegepaste wetenschap kan hier een loopje mee nemen, maar dat zegt niets verkeerds over de wetenschappelijke methode!!!--]

    Tja, dus dit weet je allemaal te omzeilen?

    ReplyDelete
    Replies
    1. En tegelijkertijd geef je aan vooringenomen te zijn t.a.v. "alternatieven". Lijkt me niet erg wetenschappelijk. Ik zelf heb dingen meegemaakt, die wetenschappelijk totaal niet te verklaren zijn, maar toch zijn gebeurd. En niet van de buurman zijn grootmoeder, die weer een nicht heeft, nee, uit de eerste hand.

      Delete
    2. Maar wat wil je dan? Het is prima om je ogen open te houden, en te beseffen dat er veel corruptie en office politics in de academische wereld aanwezig is. maar wil je dat verruilen voor anecdotisch 'bewijs'.

      Met 'alternatieven' bedoel ik personen of groepen die dat laatste regelmatig of steeds doen.

      Delete
    3. [wil je dat verruilen voor anecdotisch 'bewijs'.]
      Dat ook weer niet, maar ik beschouw 'wetenschappelijk' bewijs feitelijk op hetzelfde niveau. Als er een wetenschappelijk rapport komt, dat 5G niet gevaarlijk is en als dat rapport wordt gefinancierd door KPN & Co, dan weet ik bij voorbaat al, dat er is gestuurd op de uitkomst.
      Ik eis altijd Onafhankelijk onderzoek.

      Delete
    4. We staan op 1 lijn. In deze Mad Max tijden is het oordeel en initiatief grotendeels aan onszelf.

      Delete
  4. Van Rossem, geen leger is beter.

    Reactie van mij op Vince : ​

    @Vince Kline Je schrijft: "Twee koelkasten is bijvoorbeeld naar mijn mening best wel extreem."
    Begrijp je waarom dat is?
    Omdat ze zichzelf op high IQ 'kweken'. Elke romance tussen een jood en niet-jood moet worden voorkomen om de genen binnen de groep tew houden. Dus sociale ontmoetingen beperken. Hoe? Strenge spijswetten. Zo werkt het.
    Dit is maar één detail.

    Je kent deze vast wel:
    If it looks like a dcusk, and quacks like a duck and walks like a duck, it is a duck.

    Het j. volk schrijft overal dat ze van G-d de opdracht kregen om over de wereld te heersen. ( Psalmen). Hun strategie is: high IQ, in diaspora leven ( minder fragiel, hogere level van jobs en invloed, wel riskanter voor de individuen ) en 'by way of deception' alles controleren.
    Nu zien we dat ze de media in handen hebben ( 99% van de goyim hebben geen idee in welke wereld ze leven. Geldt ook voor onze professor Maarten, trouwens) Not the slightest clue.

    We zien dat ze de grootste bedrijven ter wereld controleren ( via Blackrock, Vanguard etc.), dat ze het sterkste leger ter wereld ( de VS) volledig controleren, en dat ze over èlke wereldburger àlles in handen hebben (Prism, Snowden) : ze kunnen iedereen met één klik in de gevangenis krijgen.

    Mooi verhaal van Brett en Heather Weinstein ( Dark Horse podcast) : ze hadden een echtelijke ruzie gehad. Binnen 1 dag kwamen er reklames voro echtscheidings advocaten in hun mail. Via de telefoons wordt dit dus ergens geregistreerd! Ik maak me totaal geen illusies: Wij zijn al lang gevangen. En het ziet er bar en boos uit. Bekijk wat er gebeurd 'wanneer deze mensen àlle macht hebben': Zoek op Youtube: Yossi Gurvitz: When Israel Is Mighty

    Ik zie dat jouw echte naam Kleijn is, en dat zou best een joodse achternaam kunnen zijn. Vraag je in dat geval extra goed af welke kant je kiest. En als je de in-humane kant kiest, besef dan dat dit ook voor jou slecht kan aflopen. Mijn helden zijn Ron Unz, Gilad atzmon etc etc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mijn reactie op Vince is nu tywee keer weg gehaald.
      Ik ga hem herplaatsen,maar zal zelf pre- censuur plegen.
      Zo leer je langzaam de censor -criteria van het algoritme kennen, en zo weet je ook wie de macht heeft: Hij die nooit ècht bekritiseerd kan worden."

      @Vince Kline Je schrijft: "Twee koelkasten is bijvoorbeeld naar mijn mening best wel extreem."
      Begrijp je waarom dat is?
      Omdat ze zichzelf op high IQ 'kweken'. Elke romance tussen een '[lid van de bazen] en niet-[lid van de bazen] moet worden voorkomen om de genen binnen de groep te houden. Dus sociale ontmoetingen beperken. Hoe? Strenge spijswetten. Zo werkt het.
      Dit is maar één detail.



      Je kent deze vast wel:
      If it looks like a dcusk, and quacks like a duck and walks like a duck, it is a duck.


      Het volk schrijft overal dat ze van God de opdracht kregen om over de wereld te heersen. ( Psalmen). Hun strategie is: hoog IQ, in diaspora leven ( minder fragiel, hogere level van jobs en invloed, wel riskanter voor de individuen ) en ' door middel van bedrieglijkheid en misleiding ' alles controleren.
      Nu zien we dat ze de media in handen hebben ( 99% van de [niet -bazenvolk leden] hebben geen idee in welke wereld ze leven. Geldt ook voor onze professor Maarten, trouwens) Not the slightest clue.



      We zien dat ze de grootste bedrijven ter wereld controleren ( via Blackrock, Vanguard etc.), dat ze het sterkste leger ter wereld ( de VS) volledig controleren, en dat ze over èlke wereldburger àlles in handen hebben (Snowd.n) : ze kunnen iedereen met één klik in de gevangenis krijgen.


      Mooi verhaal van Brett en Heather Weinstein ( Dark Horse podcast) : ze hadden een echtelijke ruzie gehad. Binnen 1 dag kwamen er reklames voor echtscheidings advocaten in hun mail. Via de telefoons wordt dit dus ergens geregistreerd en geanalyseerd ! Ik maak me totaal geen illusies: Wij zijn al lang gevangen. En het ziet er bar en boos uit. Bekijk wat er gebeurd 'wanneer deze mensen àlle macht hebben': Zoek op Youtube: Yossi en achternaam Gurvitz: When [klein land aan de middellandse zee] Is Mighty

      Ik zie dat jouw echte naam Kleijn is, en dat zou best een achternaam kunnen zijn van dit [ bazenvolk] . Vraag je in dat geval extra goed af welke kant je kiest. En als je de in-humane kant kiest, besef dan dat dit ook voor jou slecht kan aflopen. Mijn helden zijn Ron achternaam Unz, Gilad achternaam Atzmon etc etc.

      Delete
    2. Nu ik de reactie zelf gecensureerd heb, blijft ie wel staan. En heeft Vince al een reactie op mij.

      Ik reageer daar weer op, alles hier onder:


      Vince Kline
      19 minuten geleden
      @Johan Vermeulen Haha ok. Leuke reactie. Gaat bijna nergens over maar ok. Ik ben zelf trouwens half-Marokkaans en behoorlijk pro-Palestina (anti-Netanyahu en consorten). Heb verder niets met mensen uit dat kleine landje aan de oostelijke Middellandse Zee te maken. Maar nogmaals, je moet wel een onderscheid maken tussen mensen die Bibi goed en die Bibi slecht vinden. Ook zijn er genoeg mensen te vinden daar die een 2 staten oplossing steunen en ook genoeg mensen die amper geld hebben. Die twee koelkasten hebben ze in trouwens bijna elk huis. In de een zit vlees en in de ander groente en fruit enz. Maar succes :-)


      ​ @Vince Kline Dag Vince, je doet een beetje 'detached' en 'uit de hoogte'. Dat zijn altijd signalen dat iemand weinig echte argumenten heeft. Punt voor punt:

      1) Iemand met een Marokkaanse moeder kan best een liberaal-joodse vader hebben. Je laat het antwoord dus open. No problem, maar ik signaleer het maar even.

      2) Dat er interne verdeeldheid is in dat kleine landje, maakt de marteling van de Palestijnen er niet minder om. Het hoort trouwens bij de modus-Openadi van dat kleine landje: Àltijd een groepje opponenten van eigen bloed organiseren, zodat die oppositie wèl er is, en het dus niet een standpunt is dat 100% bloed-gebonden is, maar tevens op die manier de oppositie binnen bepaalde acceptabele grenzen houden ( een soort Overton window) .

      3) Over die twee koelkasten heb ik maar een stukje uit Wikipedia gekopieerd:
      Een van de meest ingrijpende voorschriften[4] is dat vlees- en melkproducten niet samen mogen worden gebruikt en bereid. Volgens de Nederlands- [ ] traditie mogen vlees en melk niet binnen een uur (volgens andere tradities: zes uur of drie uur) worden geconsumeerd. In de keuken moeten aparte pannen en apart keukengerei gebruikt worden; er moeten twee aanrechten zijn, en als dat niet mogelijk is moet het melkaanrecht worden afgedekt met bijvoorbeeld een plank als er vlees op bereid wordt.[4] Ook mogen niet hetzelfde eetgerei (borden en bestekken) of dezelfde theedoeken voor vleesproducten en melkproducten worden gebruikt. Dit voorschrift berust op Deuteronomium 14:21 en Exodus 23:19, waarin staat dat het verboden is een bokje te koken in de melk van zijn moeder, en dit werd uitgebreid tot het verbieden van elke combinatie van vlees en melk.
      -----
      Belangrijke conclusies:
      1) Ik heb alweer een aanwijzing wie de Censuur in handen heeft: de mensen uit dat landje aande Middellandse zee. En dat zijn niet de Turken, Marokkanen of Italianen, want de namen van de volken die daar wonen kun je net zo vaak in je youtube reactie schrijven als je wil: reactie wordt niet verwijderd.

      2) Het is heeel moeilijk om iemand iets duidelijk te maken als hij het niet wil weten.
      In mijn reactie hierboven die begint met deze zin: "Mijn reactie op Vince is nu twee keer weg gehaald. " geeft ik een goed handvat aanje om iets wijzer te worden. Je pikt het niet op. Je bent niet nieuwsgierig. Dat blijkt:

      Jij schrijft: Die twee koelkasten hebben ze in trouwens bijna elk huis. In de een zit vlees en in de ander groente en fruit enz.

      Delete
  5. Rootman schrijft: ( 23 aug 10.34)

    [ Er zijn heel veel nieuwe middelen en inzichten. Maar vaak zijn de onderzoeken statistisch ontoereikend, en soms hebben de onderzoekers/ behandelaars tunnelvisie. ]

    Ja, heel vaak stelt het uiteindelijk teleur.
    Maar ik heb recentelijk ontdekt dat vitamine D zeer nuttig is, en toch wordt dat de facto verzwegen.

    Er zit dus ook een ànder motief achter.
    En: Nieuwe zaken die géén geld opleveren voor het MC ( Medisch Complex: pharma, verzekeraars, artsen, apothekers, ) wil men liefst op afstand houden: doodzwijgen.

    Het is ook belangrijk WIE er met een nieuwe theorie komt, en of zijn verhaal medisch 'hout zou kunnen snijden'.

    Mensen als dr Marik ( enorme staat van dienst, veel te verliezen, goed onderbouwd verhaal) kun je wel serieus nemen.

    Soms steunt een methode op enkele succes-verhalen. Je kan zeggen: het bewijs is anecdotisch. Maar je kunt ook zeggen: de methode werkt voor een heel kleine groep patienten, omdat die nu net dit ene elementje tekort komen en dat dit tekort wordt opgeheven met de methode. Dan heeft de methode wèl nut, maar slechts voor die hele kleine groep.

    ( Ik las jullie gedachten-uitwisseling slechts één keer, en snel, dus mogelijk zeg ik niks nieuws. Ik ga het straks nog eens lezen.)

    ReplyDelete
  6. Naamgenoot Wolf :-) ?

    Terry Wolfe: From Covid Lockdown to Climate Lockdown.
    Luister naar Terry Wolfe: From Covid Lockdowns to Climate Lockdowns #209 van Geopolitics & Empire op #SoundCloud https://soundcloud.app.goo.gl/oooBU
    ( Soundcloud: Geopolitics and Empire)

    Op min 40.40 tot 14.52 zegt Wolfe:

    Als het zo door gaat zal Israel en Cybersecurity de baas zijn.
    Wie Cybersecurity domineert zal de baas zijn.
    Als heel grote bedrijven worden gehackt, dan zullen ze iemand betere cyber 'security' moeten laten aanleggen.

    Hoe meer het gedigitaliseerd is en gecentraliseerd, des te beter zal de toekomstige Wereldregering het kunnen controleren.

    Hoe dat afloopt? Waarschijnlijk zal Israel daar leidend zijn.

    ReplyDelete
  7. [Hoe meer het gedigitaliseerd is en gecentraliseerd, des te beter zal de toekomstige Wereldregering het kunnen controleren.]

    En daarin zit juist ook de zwakte: ben je eenmaal binnen (als hacker), dan zijn ze hun macht in 1 klap kwijt. Hetzelfde, als door een invloed van buitenaf (EMP brand) alle gegevens verloren gaan.

    Een hacker zal malware plaatsen en die lange tijd ongemoeid laten. In die tijd wordt de malware ook opgeslagen op de back-ups. Dan is dat spoor ook verpest. Als de malware uiteindelijk wordt geactiveerd, is herstel via back-ups zinloos, want daarin zit ook de malware en ben je de gegevens voorgoed kwijt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. De mafia in Italia is weer overgegaan naar de Lira! Ikzelf zit nu in crypto, al 50 % profit! ,maar zodra mogelijk gaat de helft naar ontroerend goed.

      Ik ben er zelf veel te slordig mee, maar mijn computer boven is off line, en mijn documenten staan ook op USB sticks. Gezien mijn gemakzucht raak ik wel eens wat data kwijt (meestal omdat ik het niet meer kan vinden (ik ben mijn eigen virus!)), maar daardoor is het ook niet te hacken.

      Delete
    2. Je hebt geluk, Rootman, dat dit blog slecht gelezen wordt. Boosaardign zouden jouw computer (nu off line) een keer kunnen ophalen... Wees voorzichtig met wat je schrijft.

      Bedoel je met ontroerend goed: Wein , Wewib und Gesang? Of heb je een T teveel geschreeven?

      Delete