Thursday, June 29, 2023

1395 Tweede Kamer wil Rusland zwart maken met de Holodomor, en weet dus niet dat dit een Neocon misdaad was !

 Teletekst, pag 116,  vandaag 29 juni: 

 De hongersnood in Oekraïne in de     
 jaren 30 zou naar de maatstaven van nu 
 door de Tweede Kamer bestempeld kunnen 
 worden als genocide.Dat staat in een   
 rapport van de Commissie van Advies    
 inzake Volkenrechtelijke Vraagstukken. 
                                        
 De Holodomor,zoals de hongersnood wordt
 genoemd,werd in de jaren 30 veroorzaakt
 door het landbouwbeleid onder Jozef    
 Stalin.Miljoenen mensen kwamen door de 
 hongersnood om het leven.              
                                        
 De Oekraïense ambassade in Den Haag    
 riep Nederland eerder op om "juist nu" 
 de genocide te erkennen.De commissie   
 stelt voor dat Nederland zich inzet    
 voor onderzoek naar de Holodomor. 

Bij het zwart maken van Rusland bleven altijd enkele opvallende 'kansen' ongebruikt:

=  De enorme aantallen doden in de Gulag.  ( De laagste schattingen:  20 miljoen.  prof. R J Rummel , univ. van Hawaii:  60 miljoen.  Solzhenytsin: 66 miljoen.) 

=  De Holodomor.  (  Stalin zei: 10 miljoen.  Anderenzeiden: 7 miljoen ) 

Waarom zou er van deze genocides nooit gebruik zijn gemaakt om Rusland zwart te maken? 

1) Enerzijds omdat men de Holocaust  ( 6 miljoen, zegt men)  niet wil laten overschaduwen.  Die Holocaust  moet op nr 1 blijven staan.  (Abe Foxman)     (Israeli taxi. mooie quote

2) Een tweede,  nòg belangrijker argument:  

De  60 miljoen Gulag doden zouden nooit zijn gevallen als daar niet het blinde joodse fanastisme de oorzaak van was geweest. 

en: 

De 7 miljoen Holodomor doden zouden nooit zijn gevallen als er geen haat en vergeldingsdrang voor de Khmelnytsky pogrom  ( 1648,  ca 200.000 joden gedood ?) de oorzaak wasd geweest. 

Het zijn joodse schrijvers die dit zelf - tussen de regels door-  toegeven. 

Zie: https://xevolutie.blogspot.com/2015/01/435-holocaust-and-holodomor-annotated.html

Ik heb de sectie ( C)  die hier over gaat, door DeepL  laten vertalen. 

Zie onder. 

Eerst de boeken waar in de C tekst naar word verwezen, op een rijtje:   

C.  Litteratuur die de joden als hoofd-daders van de holomodor aanwijst.
Litterature that states that the jews are the main culprits for the holomodor.

-C1- Malcolm Muggeridge:  in de Mancherster Guardian en in: “Winter in Moscow”
-C2- Orest Subtelny,  Ukraine: A History, p. 363 (2d ed. 1994)
-C3- Montefiore, Red Tsar, (zelfde boek als A7)
-C4- Yuri Slezkine, The Jewish Century, 2004 (kreeg de Jewish book award 2005)
-C5- Arno J. Mayer, Why Did the Heavens Not Darken? (1988)
–C6-  Boas Evron Jewish State or Israeli Nation? (1988)
-C7- Churchill:  “Zionism Versus Bolshevism: A Struggle for the Soul of the Jewish People,” 
-C8- Lenni Brenner, ed., 51 Documents: Zionist Collaboration with the Nazis, p. 23 (2002)
-C9- George Gustav Telberg and Robert Wilton, The Last Days of the Romanovs (1920)
-C10- John F. O’Conor, The Sokolov Investigation (1971)
-C11- Albert S. Lindemann, Esau’s Tears, (Cambridge University Press, 1997)
 -C12- Kopolev, The Education of a True Believer, p. 226 (1980
-C12- Kopelev , Ease My Sorrows, (1983):

Hier de tekst van deel C :

   Sommige Oekraïense verslagen, en dat van Muggeridge -C1- , die de holodomor versloeg voor de Manchester Guardian, nemen de moeite om te zeggen dat deze massale hongerdood grotendeels werd opgelegd door Joden.  Lazar M. Kaganovich wordt vaak geïdentificeerd als de architect van het beleid.  Op een foto in Montefiore, -C2=A7- Red Tsar, hierboven, is te zien hoe hij persoonlijk een boerderij doorzoekt op zoek naar verborgen voedsel.  In Muggeridge's roman Winter in Moskou (1934) verschijnt hij als Kokoshkin, "een Jood" en "Stalin's belangrijkste luitenant".


In 2003 zou Levko Lukyanenko, de eerste Oekraïense ambassadeur in Canada, zichzelf over dit onderwerp antisemitisch voor schut hebben gezet.  Maar zie Orest Subtelny, -C2- Oekraïne: A History, p. 363 (2e ed. 1994) ("Joden waren . . onevenredig prominent onder de bolsjewieken, met name in hun leiderschap, onder hun belasting- en graanverzamelende ambtenaren, en vooral in de verachte en gevreesde . . geheime politie [nadruk toegevoegd]"); Montefiore, -C3- Red Tsar, hierboven, p. 305 (in 1937 maakten Joden slechts 5,7 procent uit van de Sovjetpartijleden, maar "vormden ze een meerderheid in de regering" [nadruk toegevoegd]); Yuri Slezkine, -C4- The Jewish Century, p. 254 (Princeton University Press, 2004)(de geheime politie was "een van de meest Joodse van alle Sovjetinstellingen"); en Arno J. Mayer, -C5- Why Did the Heavens Not Darken? p. 60 (1988) ("Vanaf het eind van de jaren twintig .... [kwam een onevenredig aantal Joden op hoge posten bij de geheime politie en als politieke commissarissen bij de gewapende diensten.  Zij. . werden. . . . benoemd in hoge en opvallende posities die een onberispelijke politieke loyaliteit vereisten. . . ").  Mayer, een professor emeritus geschiedenis aan Princeton, is zelf Joods en moest als vluchteling vluchten voor de Nazi's.


De Israëlische schrijver Boas Evron zegt dat de leiders van de Sovjetrevolutie nauwelijks minder Joods waren dan de zionisten.  Zie zijn boek -C6- Jewish State or Israeli Nation?, p. 107 (Engelse vertaling, Indiana University Press, 1995): "De achtergronden van de twee groepen waren grotendeels hetzelfde. . . .  Alleen verschillen in toeval en temperament zorgden ervoor dat de ene [individu] een zionist was en de andere een revolutionaire socialist." 


Op 8 februari 1920 publiceerde Winston Churchill een artikel, -C7- "Zionisme versus Bolsjewisme: A Struggle for the Soul of the Jewish People," in de Illustrated Sunday Herald (Londen), herdrukt in Lenni Brenner, ed., -C8- 51 Documents: Zionist Collaboration with the Nazis, p. 23 (2002).  Churchill zei onder andere (pp. 25-26):


Het is niet nodig om de rol te overdrijven die gespeeld is in het ontstaan van het bolsjewisme. . door. . internationale en voor het grootste deel atheïstische Joden. . . . [Het weegt waarschijnlijk zwaarder dan alle andere. Met de opmerkelijke uitzondering van Lenin [die een Joodse grootvader had en volgens sommigen een Joodse vrouw], is de meerderheid van de leidende figuren Jood.  Bovendien komt de belangrijkste inspiratie en stuwende kracht van de Joodse leiders. . . . En de prominente, zo niet de belangrijkste, rol in het systeem van terrorisme. . is ingenomen door Joden. . . . Dezelfde kwaadaardige prominentie werd verkregen door Joden in de korte periode van terreur waarin Bela Kun regeerde in Hongarije.  Hetzelfde fenomeen heeft zich voorgedaan in Duitsland (vooral in Beieren), voor zover deze waanzin heeft mogen azen op de tijdelijke ontwrichting van het Duitse volk. (Nadruk toegevoegd.) 

            Churchills opvattingen, zoals hier verwoord, lijken op die van Robert Wilton, correspondent van de Times of London in Rusland.  Zie George Gustav Telberg en Robert Wilton, -C9- The Last Days of the Romanovs (1920), met name pp. 222-30, 391 ("[t]aken naar bevolkingsaantallen vertegenwoordigden de Joden één op tien; onder de komisars die het bolsjewistische Rusland regeren zijn ze negen op tien - als er al iets is, is het aandeel Joden nog groter"), 392-93 en 400.   De Franse versie van het boek, -C9- Les Derniers Jours des Romanofs, ook gepubliceerd in 1920, bevat een lijst van 556 topfiguren in het bolsjewistische regime, ingedeeld naar etniciteit.  Het Joodse aandeel is iets meer dan acht op de tien, waaronder tweederde van de leiding van de geheime politie.  De niet-joden zijn verdeeld over verschillende kleine categorieën: Russisch, Lett, Armeens, Duits, Georgisch, enz.  De lijst ontbreekt in de iets latere Engelse en Amerikaanse edities, maar is online beschikbaar.  Zie ook John F. O'Conor, -C10- The Sokolov Investigation (1971)(een vertaling, met commentaar, van delen van Nikolai Sokolov's Enquête judiciaire sur l'assassinat de la famille impériale Russe), vooral voor het commentaar van O'Conor en zijn bronnen over Wilton.[1]   

               Joden onder de bolsjewieken die de holodomor van 1932-33 oplegden, zouden graag wraak hebben genomen na de 40 jaar van bloedige pogroms die volgden op de moord op tsaar Alexander II in 1881 - in het bijzonder de nog steeds recente massamoord op 50.000 tot 100.000 Joden, voornamelijk in de Oekraïne, tijdens de Russische burgeroorlog van 1918-21. (Veel grotere aantallen niet-Joden waren het slachtoffer van de holodomor.  (Veel grotere aantallen heidenen kwamen natuurlijk ook om in die oorlog; schattingen lopen in de miljoenen). 


Albert S. Lindemann, -C11- Esau's Tears, pp. 442-43 (Cambridge University Press, 1997) zegt dat "[i]n. . de Oekraïne, de leiding van de Tsjeka overweldigend Joods was"; dat "het hoge percentage Joden in de geheime politie tot ver in de jaren 1930 aanhield"; en dat "vergelijkingen met de geheime politie in nazi-Duitsland veel waarnemers in verleiding hebben gebracht.

. . .  [De mate waarin beide. . er prat op gingen. bereid waren om de meest weerzinwekkende wreedheden uit te voeren in naam van een ideaal. . is opvallend."  Lindemann voegt daaraan toe dat:  


George Leggett, de meest recente en gezaghebbende historicus van de Russische geheime politie, speculeert dat het gebruik van [niet-Slavische etnische minderheden in de geheime politie] een bewust beleid kan zijn geweest, omdat dergelijke 'afstandelijke elementen beter konden worden vertrouwd dat ze niet sympathiseerden met de onderdrukte lokale bevolking'.[2] In het geval van Oekraïne had die bevolking natuurlijk de reputatie bijzonder antisemitisch te zijn, wat de potentiële sympathieën van Joodse Tsjekisten in de omgang ermee nog verder verminderde.  [Verwijzend naar

Leggett, The Cheka, Lenin's Political Police, p. 263 (Oxford University Press, 1981).]. . . . . Cheka-personeel beschouwde zichzelf als een klasse apart

. . met een macht van leven of dood over mindere stervelingen.  (Nadruk toegevoegd.)  


Yuri Slezkine's -C4- De Joodse Eeuw, hierboven, illustreert de houding van Joodse bolsjewieken tegenover stervende Oekraïners.  Zie Kevin MacDonald's recensie van Slezkine, getiteld "Stalin's Willing Executioners?", www.vdare. com/ misc/051105 /macdonald _stalin.htm (waarvan een veel uitgebreidere versie verschijnt in de Occidental Quarterly, herfst 2005, ook online beschikbaar):


Lev Kopelev, een Joodse schrijver die getuige was van de Oekraïense hongersnood, waarin miljoenen mensen een gruwelijke hongerdood en ziektedood stierven, en deze rationaliseerde als een "historische noodzaak", wordt geciteerd [op p. 230] als hij zegt: "Je moet niet toegeven aan slopend medelijden. Wij zijn de agenten van de historische noodzaak.  We vervullen onze revolutionaire plicht."  Op de volgende pagina beschrijft Slezkine het leven van de grotendeels Joodse elite in Moskou en Leningrad, waar ze naar het theater gingen, hun kinderen naar de beste scholen stuurden, [en] boerinnen (wier families vaak het slachtoffer waren van massamoord) als kindermeisjes hadden. . . .


            Kopelev gaf zijn mening niet van een afstand. In zijn woorden: "Ik zag vrouwen en kinderen met opgezwollen buiken, blauw aangelopen, met lege, levenloze ogen.  En lijken. . . .  Ik zag dit alles en werd niet gek of pleegde zelfmoord. . . ."

129 comments:

  1. Niet geheel on-topic, maar toch belangrijk genoeg om te vermelden: KvW & FvD.

    Verder weer een mooi blog, @JV. Waard om naar alle politici te sturen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ook Willy van Damme doet een boekje open over het fijne, lieflijke Oekraïne.

      Delete
    2. [ Verder weer een mooi blog, @JV. Waard om naar alle politici te sturen.]

      Ik heb nu wel profijt van al die rustige jaren dat ik de tijd had om me goed in te lezen in de materie.

      Dank voor de morele steun.

      Delete
    3. [Dank voor de morele steun.]
      Graag gedaan. Over morele steun gesproken, is deze man ook niet een kleine geste waard? Hij doet goed werk en ik volg hem al jaren.

      Delete
  2. Reactie van mij bij Ab Gietelink:

    Ik heb de indruk dat Prigozjin en zijn 'contacten' zelf niet eens zeker wisten wat ze zouden gaan doen. Het hangt ook van de daadwerkelijke steun af die je krijgt, en van de opstelling die Putin ( en de generaals) aan nemen ( als je Rostov aan de Don bent binnen gegaan) , wat je gaat doen.

    Best mogelijk dat Surovikin tevoren zijn steun toe zegde, maar luisterend naar de strenge woorden van Putin in zijn zaterdag-speech, niet langer mee deed.

    Het bijzondere is dat zowel Prigozjin als Surovikin, de echte hard-liners, óók hun leven op het spel zetten in het belang van het Russische volk, net als Puitin. Alleen verschillen ze van opinie wàt de beste manier van aanpak is.

    Putin kiest voor de slow-war, maar of dat de beste aanpak is? Dat weten we pas als het afgelopen is.

    ReplyDelete
  3. ​ @antjem2169 Fijn om te weten dat jij in het Kremlin rond loopt en haarfijn de stemming van de heren aldaar kunt aanvoelen.
    Net als die NRC lieden, natuurlijk.
    Wel vreemd (maar niet echt) dat jullie totaal geen contact hebben met de wèl waarneembare feiten:
    - Wolfowitz, - Cheney, Brzezinsky, PNAC, oranje Revolutie, "we hebben al 5 miljard besteed aan omver werpen van de regering ( speech Nuland 2013 voor Oekraieners in de VS), gesprek Pyatt-Nuland: 'Yats moet de baas worden als we onze coup hebben gepleegd, het Minsk2 dat gewoon een manier was om een ferm leger op te bouwen, de toename van schermutselingen in 2021-22 ( door OVSE waargenomen, bekijk hun website) , de atoombom die Zelensky wilde maken, de Aegis raketten die op Moskou konden afvuren etc etc.

    Antje, als je ooit voor de rechter komt enroept "Ik wist het niet" , dan zal ik mijn best doen om de rechter te tonen dat ik het vele malen aan je heb verteld.
    Ìk vind namelijk dat oorlogs-hitsers de ware schuldigen zijn aan al die doden.
    En daar hoor jij met zekerheid bij.

    ReplyDelete
  4. Even weggevlucht van alle ellende, die nu overal aanwezig is, even een stukje Linh Dinh met een opmerkelijke uitspraak:
    "If you fear being canceled, fired or even bankrupted by linking yourself to your own opinions, then don’t use your anonymity or pseudonymity, they amount to the same thing, to troll or heckle, but that’s exactly what most people are doing, to their overlords’ delight."
    En dat is precies wat jij doet, met jouw blog. Hulde!

    ReplyDelete
    Replies
    1. En van de een rol je in de ander: Lijdt JFKjr aan het Stockholmsyndroom? Een beetje veel waarheid, maar het belangrijkste "vergeten".

      Delete
    2. Wolf,
      Deze tekst begrijp ik niet:
      "If you fear being canceled, fired or even bankrupted by linking yourself to your own opinions, then don’t use your anonymity or pseudonymity, they amount to the same thing, to troll or heckle, but that’s exactly what most people are doing, to their overlords’ delight."

      ==
      Jij reageert:
      En dat is precies wat jij doet, met jouw blog. Hulde!

      Als er niet zou staan: "then don’t use" maar : Do use.
      dan zou ik het wel begrijpen.

      Ik ben wel gedoxed, doro die mijnheer Heck, maar ga toch door onder pseudoniem. Je weet nooit welke onverlaat er mee het bos ion wordt gestuurd. En Tel Aviv weet toch alles van mij: gedoxed of niet.

      Delete
    3. Ik bedoel, en die zin doet dat ook, dat jij strijdt met open vizier. Jouw echte naam is ook in het blog te vinden, wat Carlhell regelmatig laat merken op YT. Alleen trollen en andere zieke figuren posten anoniem.

      Delete
  5. De SLI-lafbekken durven niet meer terug naar UA om te vechten. Tegen weerloze schaapherders in Iraq en Afghanistan durfden ze wel. Nu ze tegen een goed getraind leger moeten, weten ze niet hoe hard ze moeten weglopen, de lafaards. Ha, ha, ha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deze lafbek🐷 heeft het in ieder geval niet overleefd. Wie volgt?🤡

      Delete
    2. Een van de weinigen die ik nog regelmatig luister is de video van Martyanov.
      Hij roept het heel vaak: de Amerikanen weten niet wat echte oorlog is. Afghanistan en Irak was geen echte oorlog. Of liever: niet tegen een echte tegenstander.

      Delete
  6. Interview van een Russische Militair met zijn zienswijze over een heleboel zaken, aangaande de SMO. Horen we -eindelijk- de andere kant.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Intussen gaan in UA de handschoenen helemaal uit en is de RF een tegenoffensief op het UA-tegenoffensief gestart.

      Delete
    2. En het offensief in Frankrijk schijnt steeds meer succesvol te zijn. Ook komen berichten door, dat de vlammen ook over de grenzen zijn geslagen: België en Zwitserland beginnen het ook warm te krijgen.

      Delete
    3. [G.B. WolfJuly 2, 2023 at 9:55 PM]
      Film wordt nu ook gepromoot door Globalsouth.

      Delete
  7. Korte discussie met Eduard Tok:
    ( Bij Ab G . , Peter van Stigt)


    @eduardtok353
    1 dag geleden
    Op 18 maart kregen 2 0ekraïnse mannen van de rechtbank Middelburg de gelegenheid zich aan te sluiten bij het 0ekraïnse leger. Het Oekraïense leger bestaat niet uit huurlingen maar uit bewoners van Oekraïne en ook moeten de mannen zich beschikbaar houden om alsnog hun straf uit te zitten als ze veroordeeld worden.

    1


    Beantwoorden


    4 antwoorden
    @johanvermeulen4081
    @johanvermeulen4081
    1 dag geleden
    Nederland is diep gezonken. We laten mensen-handelaren vrij om voor de Neocons en hun Wall Street neefjes ( Blackrock, Raytheon, Big Pharma, dat soort..) een land met veel bodemschatten te gaan heroveren.
    Een leger bestaat nooit uit huurlingen, per definitie niet. Maar een land kan huurlingen gebruiken. Dat doet Oekraine op grote schaal. Soms worden ze gedood met raketten, zoals voreige week in Kramaatorsk.

    "ook moeten de mannen zich beschikbaar houden om alsnog hun straf uit te zitten als ze veroordeeld worden."
    Dank dat je me echt heel hard liet lachen, Tok.
    Daar houd ik wel van. Dat doe je goed.

    1


    Beantwoorden

    @eduardtok353
    @eduardtok353
    18 uur geleden
    @johanvermeulen4081 Het is anders heel normaal dat mensen voordat hun proces begint zich vrij kunnen bewegen. ( Tenminste in Nederland. Hoe dat in Rusland geregeld is weet ik niet.) Het ging er in deze afweging over om of ze ook in krijgsdienst mochten en dus Nederland mochten verlaten. Dat mocht onder eerder genoemde voorwaarde.



    Beantwoorden

    @johanvermeulen4081
    @johanvermeulen4081
    16 uur geleden
    @eduardtok353 Of iemand die verdacht wordt, zijn proces mag afwachten buiten de gevangenis hangt af van de zwaarte van de overtreding en van de kans dat hij op de vlucht gaat. Dat vlucht-risico wordt soms verlaagd door een borgtocht te eisen.

    Ik heb het gevoel dat Oekraiense mensensmokkelaars echt nooit meer terug komen om hun proces bij te wonen en braaf een aantal jaren in de bak te gaan. Dat gevoel had die rechter ook moeten hebben.

    Maar die rechter weet niks en denkt dat het onschuldige Oekraine is binnengevallen door het boosaardige Rusland.
    Uninformed Idiots rule the world. Wat doe je er tegen?



    Beantwoorden

    Gemarkeerd antwoord
    @eduardtok353
    @eduardtok353
    58 minuten geleden
    @johanvermeulen4081 "Wat doe je er tegen?" Jou aan het woord laten toch?



    Beantwoorden

    @johanvermeulen4081
    @johanvermeulen4081
    0 seconden geleden
    @eduardtok353 In een gezonde samenleving ( eentje die kan overeven) worden de verstandigenaan het woord gelaten en wordt het als een deugd gezien dat de minder verstandigen hun leiders volgen.
    Social media geven iedereen ongefilterd een stem. De minder verstandige is 'gullible' , snel te misleiden, door hen die 'By way of Deception' in hun modus operandi hebben staan. ( De Mossad dus) .
    Hoe dommer, hoe meer hun mening door het algoritme wordt gepromoot.
    Allemaal heel gunstig voor de groep die van hun G-d ons moet controleren.

    Het zou verstandig zijn als Tok zweeg en mij aan het woord liet, maar Tok zwijgt niet. Hij verliest èlke discussie ( wegens onwetendheid), maar hij zwijgt niet.

    Dan wordt het kreperen, Tok.

    Darwin zal toekijken en zeggen:
    "Tja, survival of the fittest. Altijd als er een exoot de biotoop binnen komt is het snel gedaan met de millenia oude populaties van die biotoop".


    ReplyDelete
    Replies
    1. E. Tok is een van de ergste zuigers van het Internet, m.n. YT. [Hoe dat in Rusland geregeld is weet ik niet.] Typisch tok. "I know nothing", aldus Manuel van Fawlty Towers.

      Delete
    2. Ik ken de achtergronden niet.
      Het is een interessant juridische kwestie: Nederland is bondgenoot van Ukraine. Onder welk verdrag weet ik niet, maar dat telt wel juridisch. Hebben ze een uitleveringsverdrag? Welke misdaden en overtredingen vallen hieronder?

      Hier moet jurisprudentie over bestaan (Vietnam- draftees?), anders zou het naar de hoge raad moeten.

      Delete
    3. Er zijn Russen gevlucht om niet in Ukraine te hoeven vechten, en er bestaan soortgelijke asielkwesties. In hoeverre mag de sympathie van de regering voor een regering voor een bepaald regime de uitspraak van de rechter bepalen?

      Delete
  8. Kijk, dit bedoel ik nu met joodsche hysterie. Ook het weerbericht is pure desinformatie van de neefjes. Daarom kijk ik nu helemaal geen tv meer, behalve Ceasar Millan, de hondenfluisteraar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, opmerkelijk, al dat rood.

      Ergens las ik een mooi bericht:
      Klimaat-Greta is op bezoek bij de man die mede de gaspijplijn op blies, en de dam en depleted uranium wil gebruiken....
      Hoe kun je die zaken met elkaar verenigen ?

      Delete
    2. Wacht even... jij denk dat dit geen over de top grap is? Om de inderdaad bestaande hysterie rondom het weer belachelijk te maken? Dat dacht ik toen in het zag, of misschien ben ik ook wel mis en is het eigenlijk een post om niet zo goed nadenkende mensen de kast op te jagen of dwaalspoor op te zetten.

      Want laten we eerlijk zijn die verklaringen zijn veel logischer dan dat een serieus tv-programma het weer begeleid met afbeeldingen van: voor zaterdag mensen die van een klif in het vuur springen en zondag geen buien maar wel een vuur monster(????)

      Jammer dat het niet duidelijk is van welke uitzendingen deze afbeeldingen zouden komen. Had graag het hele weerbericht gezien, weer eens wat anders dan die saaie Nederlandse weerberichten.

      Delete
    3. Hoe het zo gekomen is: Corrupte data en nog meer corrupte data. Wie leveren die data?

      Kijk vanavond naar de tv: overmorgen wordt 32 graden voorspeld. Er zullen X-duizend hittedoden vallen.
      Droom maar lekker verder Ptr. Groeten van een niet zo nadenkend mens.

      Delete
    4. This comment has been removed by the author.

      Delete
    5. (ik probeerde hyperlinks in tekst te doen zoals jou maar lukte niet, hopelijk deze keer wel)
      Verspreid Desinformatie tegen jou standpunt, laat zien dat het onzin is en overtuig de bevolking dat je de oplossing hebt. Aka 'vervuiling ' belasten en de bevolking verder uitknijpen. Wolf jij bent de stroman. Daarom dat ik dat eruit pikte, het ondermijnd critici van de groenegekte.

      Het klimaat verandert altijd, ook voordat er mensen waren en daar kunnen we niks aan doen. Alleen, zoals mensen altijd hebben gedaan er mee leven en er ons voordeel uit proberen te halen. Iets wat door de zogenaamde oplossing, voornamelijk in het westen totaal niet gedaan word.

      Delete
  9. Mijn reactie bij Abn - Peter van Stigt:

    ' Even over het slavernij excuus' om met Harry Vermeegen te spreken.
    Natuurlijk is slavernij een a-moreel gebeuren en moeten we blij zijn dat het is afgeschaft.

    Wat wel opmerkelijk is: Het gebeurde nogal eens dat slaven die waren vrijgekocht ( manumissie) zèlf over gingen tot het houden van slaven.

    Als het straks uit draait op 'vergoeding betalen' ( In Califoirnie circuleren al de meest ongelooflijke bedragen) , dan zullen de nakomelingen van de ex-slaven die zelf slavenhouder werden, óók moeten betalen, zo stel ik voor.

    Maar er waren erger systemen dan de slavernij. Het Arendar systeem bijvoorbeeld, in het Pools-Litouws-Oekraiens Rijk (van 1500 tot 1800 ongeveer).
    De autochtone bewoners hoorden bij de inboedel die door de Arendars werd gehuurd. Stierven ze: pech Poolse eigenaar, de land-adel, niet voor de huurder, de Arendar.

    Ik wil dus voorstellen dat de nakomelingen van de Arendars de arme drommels die op hun Arenda leefden en werkten ( minder dan een slaaf, want als ze stierven was dat geen verliespost voor de Arendar), ruime vergoedingen gaan betalen aan de nakomelingen van die Oekraiense en Poolse lijfeigenen.
    Daar ziet het nu niet naar uit.
    In tegendeel: de nakomelingen van de Arendars (nu in Amerika wonend) stelen alwéér het land en de assets van die Oekraieners !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik geloof niet echt in boete voor daden die verre voorouders hebben verricht. Zelfs in Noord-Korea straffen ze alleen tot drie generaties terug.

      En laten we eerlijk zijn geld heelt geen wonden. Maar dat nakomelingen van tot slaafgemaakte kostenloos hun achternaam, die vaak afkomstig is van de slaven houder mogen veranderen vind ik wel een redelijk compensatie.

      Dus voor hen die vinden dat ze minder kansen hebben doordat hun voorouders van hun thuisland weg genomen zijn, vaak door verkocht te worden door revaliderende stammen, heb ik een oplossing. Iedereen een vliegticket, bouwmaterialen, golfplaten en palletten en een redelijk bedrag in de locale munteenheid van het land naar keuze.

      Wat is redelijk? Misschien wel de gemiddelde gemiste inkomen als ze hun hele leven in het herkomst hadden gewoond min de behaalde inkomsten die ze al hebben behaald in Nederland.

      Delete
    2. Slavernij heeft een heel sterke negatieve selectieve werking op mentale vermogens, onafhankelijkheid en emotionele diepte. Het omgekeerde van meritocratie. Er blijven ook wel elementen bewaard of worden juist versterkt- denk bv aan de enorme ceativiteit in Cuba en Haiti.
      Gezien het gemis van die vele eigenschappen is een financiele compensatie gedoemd te mislukken. Dit ontslaat de voormalig koloniale heerser niet van verplichtingen,maar er zijn geen instant oplossingen..

      In een stuk of 10 generaties, in dit geval ca 200 jaar wordt dit een etnische karaktertrek. Helaas duurt het dan ook minimaal 10 generaties om dit weer terug te winnen- bij sterke selectiedruk..

      Delete
    3. Dit mechanisme zorgt ook voor het aanzien van lichtere huidskleuren; waarom veel vrouwen in Afrika hun huid bleken. Veel rassentheoriën interpreteren dit onjuist.

      Een beetje introgressie is altijd gunstig, maar voor een door slavernij van ''initiatiefgenen'' verarmde populatie is wat aanvulling een onmiddelijke verbetering, op individueel niveau. De natuur maakt dit dan vrijwel meteen een schoonheidskenmerk, zodat de positieve selectiedruk maximaal wordt.

      Delete
    4. Er is veel voor te zeggen dat een feodale samenleving en ook loonslavernij (repetatief werk) min of meer hetzelfde werken. Maar alleen indien de maatschappij een jaar of 300+ gestratificeerd blijft.

      Delete

  10. @dan-es4fv
    42 minuten geleden
    @johanvermeulen4081 U heeft mijn verweer op deze video niet gelezen. Ik geef u een verkorte samenvatting: In die video zijn de Engelse ondertitels gebrekkig. In de uitwisseling gebruiken Bennett en de interviewer niet het woord "geblokkeerd", maar eerder "gestopt", verwijzend naar lopende vredesbesprekingen, niet naar een overeenkomst.
    “Ik kan niet zeggen of ze het mis hadden," voegde Bennett toe.
    Het is ook niet duidelijk of andere landen dan Oekraïne en Rusland in staat zouden zijn geweest om een vredesovereenkomst te vetoën; de VS en anderen kunnen Oekraïne voorzien van wapens en andere hulp, maar ze kunnen de Oekraïners niet dwingen om te vechten. En zoals Bennett in het interview zei, was hij slechts "een bemiddelaar" tussen Kiev en Moskou.
    In het interview merkt Bennett zelf op dat het niet de VS, Frankrijk of Duitsland waren die een einde maakten aan de vredesbesprekingen. Het was eerder Rusland dat honderden burgerslachtoffers maakte in een stad buiten de Oekraïense hoofdstad, een oorlogsmisdaad die ongeveer een maand na het begin van de grootschalige invasie aan het licht kwam.

    xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

    @johanvermeulen4081
    0 seconden geleden
    @dan-es4fv Ik gebruik de vertaling op de website van Naftali Bennet zelf.
    Dit is zijn videokanaal: נפתלי בנט | Naftali Bennett
    Dit is de titel van het interview: בנט מדבר

    Bennet zegt meerdere dingen die elkaar soms tegen spreken.
    In elk geval zegt hij duidelijk, vanaf 2 uur 59 min:
    Putin deed twee concessies en Zelenmskyu deed een belangrijke concessie. In feite was de zaak rond.
    Maar ik kijk naar de VS. Ik ben slechts een bemiddelaar. De VS en Duitsland en Frankrijk zeiden: We moeten Rusland blijven 'slaan'.
    Interviewer : "Maar het was toch Putin die sloeg ?"

    De interviewer heeft duidelijk het wereldbeeld van de MSM in zijn hoofd.
    Bennet spreekt de waarheid: Putin en Zelenski zouden ongetwijfeld tot vrede zijn gekomen, maar de VS dwong hen tot door vechten.
    De VS blokkeerde de drede. Er is geen ander woord voor.

    Bennett kan nu niet anders dan zeggen: "Tja, de toekomst zal het leren. Misschien blijkt later wel dat het blijven slaan van Putin ( doorvechten dus) toch het juiste besluit was. Dat zou kunnen. "

    Dit is mijn samenvatting.
    Probeer er maar een deuk in te slaan.
    We gaan niet muggenziften. Of het woord 'blokkeren' of 'stoppen' het beste vertaling is.
    3 uur 36 min 36 seconden: Interviewer: "Basically they blocked it ?"
    Bennet: "The blocked it. "

    We gaan niet muggenziften.
    Of het woord 'blokkeren' of 'stoppen' het beste vertaling is.

    ---
    Over Boetcha ( Bucha) schrijft Israel Shamir: de oude truck: ze halen wat lijken uit mortuariums of zelfs uit verse graven en leggen die langs de weg.

    Er was geen massa-moord door de Russen. Wel een moord op mensen die pro Russisch waren geweest tijdens de tijd dat Rusland in Bucha de baas was. De lijken hadden hun witte linten nog om de armen.
    ---
    Vreemd stuk in het verhaal: Bennet zegt dat 'denazificatie' gelijk staat met: het vermoorden van Zelensky door Rusland.
    Wat een onzin ! Zeleksky l;eeft geen dag meer als Putin dat wil.
    Scott Ritter zegt dat men juist Zelensky nodig heeft om geloofwaardig een vrede te kunnen sluiten ( als dat ooit gebeurt. )

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verbeterde, licht uitgebreide versie van mijn antwoord:

      ​ @dan-es4fv Ik gebruik de vertaling op de website van Naftali Bennet zelf.
      Dit is zijn videokanaal: נפתלי בנט | Naftali Bennett
      Dit is de titel van het interview: בנט מדבר

      Bennet zegt meerdere dingen die elkaar soms tegen spreken.
      In elk geval zegt hij duidelijk, vanaf 2 uur 59 min:
      "Putin deed twee concessies en Zelenski deed een belangrijke concessie. In feite was de zaak rond.
      Maar ik kijk naar de VS. Ik ben slechts een bemiddelaar. De VS en Duitsland en Frankrijk zeiden: We moeten Rusland blijven 'slaan'. "

      Interviewer : "Maar het was toch Putin die sloeg ?"

      De interviewer heeft duidelijk het wereldbeeld van de MSM in zijn hoofd.

      Bennet spreekt de waarheid: Putin en Zelenski zouden ongetwijfeld tot vrede zijn gekomen, ze waren het eens. Maar de VS dwong hen tot door vechten.
      De VS blokkeerde de vrede. Er is geen ander woord voor.

      Bennett kan nu niet anders dan zeggen: "Tja, de toekomst zal het leren. Misschien blijkt later wel dat het blijven slaan van Putin ( doorvechten dus) toch het juiste besluit was. Dat zou kunnen. "

      Dit is mijn samenvatting.
      Probeer er maar een deuk in te slaan.
      We gaan niet muggenziften.
      Of het woord 'blokkeren' of 'stoppen' het beste vertaling is:

      3 uur 36 min 36 seconden: Interviewer: "Basically they blocked it ?"
      Bennet: "The blocked it. "


      ---
      Over Boetcha ( Bucha) schrijft Israel Shamir: de oude truc: ze halen wat lijken uit mortuariums of zelfs uit verse graven en leggen die langs de weg.
      Op donderdag vertrokken de Russen. De burgemeester van Buch jubelde op facebook. Pas op zaterdag worden de lijken langs de weg in Boetsja gefotografeerd en wordt het een geweldige oorlogsmisdaad. Hoe kan dat ?

      Er was geen massa-moord door de Russen. Wel een moord op mensen die pro Russisch waren geweest tijdens de tijd dat Rusland in Bucha de baas was.
      De lijken hadden hun witte linten nog om de armen. De mensen zijn vermoord nà het vertrek van de Russen.
      Indirect bewijs: Rusland eist een internationaal team dat het onderzoekt. De VS en Oekraiene weigeren...
      ---
      Vreemd stuk in het verhaal: Bennet zegt dat 'denazificatie' gelijk staat met: het vermoorden van Zelensky door Rusland.
      Wat een onzin ! Zeleksky leeft geen dag meer als Putin dat wil.
      Scott Ritter zegt dat men juist Zelensky nodig heeft om geloofwaardig een vrede te kunnen sluiten ( als dat ooit gebeurt. )

      Delete
  11. Drie video's over Muammar Gaddafi. 12 Jaar na zijn dood, krijgt hij alsnog zijn gelijk.
    Video 1; video 2 en video 3.

    ReplyDelete
    Replies
    1. En dit was de oorzaak van de moord: Hij wilde een goud-gedekte Afrikaanse Dinar invoeren. Zie ook de comments onder de film. De joden mogen hier nooit mee wegkomen. Momenteel worden ze in frankrijk heel hard aangepakt.
      Europeanen (lees:joden) zijn als beesten te keer gegaan in Afrika.

      Delete
  12. Nog een tjoep van Dr. John Campbell over de zegeningen van het Covid-19 feksien (ook een 'uitvinding' van de joden) en een tjoep over onze -kuch- hobby zeg maar.

    O.t.: ik ben vandaag bij 3 apotheken geweest: ik krijg die vloeistof alleen op doktersrecept.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Goed dat je de Vit D video nog toonde. Ik was hem al half vergeten, terwijl het zo beelangrijk voor me is.

      Delete
  13. De arrogantie van de joden kent geen grenzen: Ze dachten China te pakken, door chips te blokkeren. Wat zegt China? Dan krijgen jullie geen gallium en germanium meer. Alweer diep in de vingers💰 gesneden.🤡

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pre-interpreteren is nooit een goed idee, juist of niet.
      In dit geval was het het Biden regime wat sanctioneerde.
      Men kan beargumenteren door welke groep dat regime gestuurd wordt, maar dit kan tot misquotes leiden. De conclusies die men daaruit GRETIG kan trekken kunnen in deze tijden al snel tot stigmatiseren en sluiten van het blog leiden.
      Binnenkort mogen we niet meer vrijuit over de holodomor schrijven, net als dat we niet meer het aantal van 600 miljoen van de holocaust mogen bespreken.

      Delete
    2. Gallium is trouwens een leuk metaal: een legering met indium is vloeibaar, maar niet giftig. NaK is een legering veel gevaarlijker dan kwik, en ook vloeibaar. Het ontploft in water.

      Delete
    3. We weten van columnist Thomaas Friedman dat zijn New Yorkse buren ( 25 hoge piefen) de Irak invasie er door kregen. Blijkbaar controleerden ze de regering met hun media.
      We weten dat Biden toen het belangrijkste Congreslid was dat voor de inval pleitte.
      Toen al deed Biden wat de Neocons eisten.
      Nu voert hij volledig de Neocon agenda uit. Geen twijfel mogelijk.

      Delete
    4. [De conclusies ...knip... het blog leiden.]
      Je hebt gelijk, ik ga mij inhouden, al kost dat veel moeite, om de waarheid onder het tapijt te houden.

      Delete
    5. Daar gaat het niet om. Het gaat er om dat je 2 stappen tegelijk zet in je redenering.

      Delete
    6. Mag Dit dan wel? Hierin worden de misdaden wel beschreven, maar niet benoemd.😎

      Delete
  14. In deze draad heb ik onderstaande posts geplaatst:
    https://www.youtube.com/watch?v=DQVqq7KdZJA&lc=UgwP32rlfDixAlGrZEJ4AaABAg

    @johanvermeulen4081
    @johanvermeulen4081
    1 seconde geleden
    De reactie van Antje vind ik de leukste: "Kinderachtige jij-bak Ab! Kom op: probeer wat niveau in je reacties te houden. "
    Haar vriendjes hebben vele malen geschreven "Ga dan zelf naar Rusland, als je ghet daar zo goed vindt ! " en nou doet Ab het een keer, en nou is het kinderachtig...
    Het moet niet gekker worden.... hoewel ik wel veel kan lachen met onze eigen kleine Neoconnetjes hier. Onze kleine uitroeiertjes van de goyim.



    Beantwoorden

    @johanvermeulen4081
    @johanvermeulen4081
    0 seconden geleden
    De minst geinformeeerde is de reactie van Frankie, het muffe mannetje.
    "Allemaal waren ze immers dik 46 jaar bezet en onderdrukt door de S-U"
    Geen enkele van jouw beweringen is correct, en ik heb ze allemaal al meermaals weerlegd, ook deze.
    Maar ik zal deze nòg een keertje weerleggen.

    Teheran, November 1944: Churchill smeekt Stalin om verder te vechten tot aan Berlijn, om Hitler te verslaan. ( Zelf waren de geallieerden daar niet toe in staat, natuurlijk, en bovendien was de VS bezig om de andere kant van de wereld in haar zak te steken).

    Churchill: "Dan hangen we een ijzeren gordijn op, en dan zijn de landen aan jou zijde jouw bufferzone, Jozef. Zoals wij heel Zuid Amerika tot onze achtertuin hebben verklaard, òns gebied waar geen enkel Europees land de baas mag komen spelen. Niet uit angst voor vijandige aanvallen, maar gewoon: omdat herrt kan. Oprecht egoisme. Dat is onze Monroe Doctrine. Oost Europa zal voor jou zijn, niet uit egoisme van jou, maar omdat jij Hitler voor ons verslaat en die mensen arm en machteloos zult houden: geen competitie voor ons. En uiteraard zul jij die landen communistisch maken, want dat is de overtuiging die wij jou aangesmeerd hebben , in 1917 (*), en waardoor je op de wereldmarkt niks aantrekkelijks kan aanbieden , en je dus geen concurrent meer voor ons bent. Dus hoe meer landjes je communistisch maakt, hoe beter voor ons."

    In 1945-46 probeerde Washington nog even om te fuseren met Stalin, maar die rook uiteraard onraad. Dan besloot Amerika om Stalin dan als Boeman te gebruiken, en Europeanen aan te sporen onderdanig aan de VS te worden, voor ons eigen bestwil, en heel veel bij de VS te kopen. Wapens, vliegtuigen, auto's. Kassa voor de VS.
    (*) Lees in de Washington archieven: Overmann enquete commissie, 1920.
    Of lees: Bertrand Russell, 1967. pag 354.

    ReplyDelete
    Replies
    1. VERVOLG



      Beantwoorden

      @johanvermeulen4081
      @johanvermeulen4081
      0 seconden geleden
      Ik heb er al eerder op gewezen dat Ab's videokanaal bijna als enige het standpunt van Rusland overbrengt. Dat is dus het onderwerp. Maar alle hecklers hebben de mond vol over 'anti-semiet'. Van de mensen die het met Ab eens zijn krijg ik dat verwijt nooit.

      Mogen we concluderen dat ze zichzelf verraden? Dat de aanval op Rusland inderdaad gewoon een Neocons aanval is, en dat die ene religie de drijvende kracht is?
      Het lijkt me wel.
      Ook in dit draadje tonen ze weer hun sympathie voor de mensen die zelf zeggen dat ze de wereld moeten onderwerpen ( nou ja, hun God heeft het hen bevolen) en iedereen die niet onderdanig wil zijn aan hen, moeten vernietigen ( Amalek ).

      Daarom noem ik Antje en Carl en Frankie ook met recht: moordenaars.

      Niet dat ze zelf een hand uitsteken, maar ze steunen en ijveren voor de uitroeiing van de goyim. Ze steunen de groep die 20 tot 66 miljoen Russen doodde. Die 6 tot 10 miljoen Oekrainers de hongerdood liet sterven. Die in 2008 bewust de kredietcrisis veroorzaakte waar volgens enkele schattingen 50 miljoen extra doden door vielen, die 500.000 Iraakse kinderen lieten sterven door sancties. De kleine groep die nu Blank Amerika wil verzwakken door alle grenzen open te zetten en hun onderlinge banden kapot te maken ( genderklets) en de zwarten op te hitsen tegen de blanken. Over hun aandeel in het ontstaan van WO1 en WO2 zal ik nu nietbeginnen.

      Medeplichtig aan moord. Dat was in Neurenberg ook voldoende voor de strop, zoals Julius Streicher leerde.

      Delete
    2. ( reactie in draad die ik zelf startte, gisteren)
      https://www.youtube.com/watch?v=DQVqq7KdZJA&lc=UgzdTIc-jfB6p4aDXnB4AaABAg

      @johanvermeulen4081
      0 seconden geleden
      @frankmuffinman Frank weerlegt mijn beweringen niet. Hij zal dus wel weten dat het klopt.

      Ja, Frank, de keuze is simpel:
      Òf je wordt ten onrechte voor anti-semiet uitgemaakt ,
      òf je bent moedig genoeg om het leven van jouw eigen kinderen te beschermen.

      Ten overvloede: een anti-semiet is iemand die tevoren elke joods persoon veroordeelt.
      Ik heb heel veel mensen van wie ik fan ben. Je zal ze niet kennen, vrees ik: : Israel Shamir, Israel Shahak, Norman Finkelstein, Gilad Atzmon, Jeffrey Blankfort, Ilan Pappe, Gideon Levi, Yossi Gurvitz, Stephen Lendman, Amira Hass, Tali Fahima, Nurit Peled , Rami Elhanan Guy Elhanan, Jonathan Shapira, Yeshayahu Leibowitz, Mordechai Vanunu, Uri Avneri, Livia Rokach, Richard Forer, Yaov Shamir, Jeff Cohen, Stephen Cohen, Max Blumenthal, Gerard Menuhin, Hannah Ahrendt, Lenni Brenner, Jack Bernstein, Benjamin Freedman.

      Om van componisten, muzikanten en zangers nog maar te zwijgen.
      Het is dus een heel positief volk, dat ons veel goeds brengt.
      Wellicht omdat ze zich een hoog IQ hebben 'geselecteerd'.

      Maar menselijke selectie is iets anders dan wanneer de natuur dat doet.
      In de natuur worden de misfits er uit gegooid.
      In dit geval zijn ze nuttig omdat ze goed passen in de strategie: service provider ( een schaarse dienst aanbieden) voor andere volken.
      En en passant die volken 'over nemen':

      Je leest het al in het boek Esther, hoe dat ging in Perzie.
      In Egypte deden ze het ook.
      In Rome en Alexandrië probeerden ze het, en Claudius begon hen er om te haten.
      In het Pools -Litouwse Rijk waren ze drie eeuwen lang heel succesvol, wat leidde tot een eeuwig en virulent anti-semitisme in Polen en Oekraine.
      In Rusland lukte het ook, maar waren ze niet meer herkenbaar ( ze hadden hun geloof afgelegd) en dus hadden de etnische russen het niet zo goed door wie de motor achter hun ellende was.
      In Amerika en in de hogere echelons van Europa en Zuid Amerika hebben ze nu de touwtjes ferm in handen. En zie: onze welvaart verandert in misere en armoede. Het was te voorspellen, natuurlijk.
      Zo gaat het altijd.

      Ik zie mezelf als humanist: Door een klein segment van deze mensen te bestrijden ( de Neocons), kun je heel veel onheil voorkomen. Dat segment wordt door Karen Hamaker -Zondag 'de Neocon psychopaten' genoemd.
      Dìe groep moeten we exposeren en de voet dwars zetten. Meer is niet nodig.

      Maar ja, ga er maar aan staan.
      'WIJ' zijn gewoon te goedgelovig. Ons kunnen ze alles wijs maken.
      En ZIJ controleren de Media.
      Ik zie het somber in.

      Delete
  15. Ook vandaag mag humor niet ontbreken. Hoe verzinnen ze het.😎

    ReplyDelete
  16. Hier een voorbeeldje uit UA. Alles verdwijnt naar het 'westen' en daar wordt dan geld uit gepeurd.

    ReplyDelete
  17. Het plunderen gaat maar door. De hoge raad der (ver)nederlanden doet er lekker aan mee, bevestigt de eerdere houding uit WOII. Ook de rechterlijke -joodse- macht is gecorrumpeerd tot op het bot.

    ReplyDelete


  18. @antjem2169
    15 uur geleden
    Ab, Johan Vermeulen blijft voortdurend antisemitische theorieën verspreiden op jouw kanaal. Als je de moeite neemt de reacties te volgen zie je wat er gebeurt. Meerdere mensen spreken inmiddels hun afkeuring uit dat jij Johan een platform blijft bieden. Dit gaat zich tegen je keren: gooi die man van jouw kanaal af!

    @johanvermeulen4081
    13 uur geleden
    Summary: Ab, Ik wil je vragen - om met Antje te spreken - "Dit gaat zich tegen je keren: gooi die lui van jouw kanaal af! "
    --------
    Ab, zoals je weet heeft de joodse intellectueel Ron Unz vrij overtuigend duidelijk gemaakt dat we er goed aan doen om heel erg aan ons wereldbeeld te twijfelen. Luister naar zijn 1,5 uur durende voordracht: Why Everything You Know About World War II Is Wrong •

    Dat wereldbeeld is na WO2 behoorlijk verdraaid, gespind. En wel in een pro Israel richting.

    Op de UNZ site kun je de documenten lezen die Engelse en Poolse ambassadeurs aan hun thuisbasis stuurden , in 1938 en 1939: " Roosevelt stuurt aan op oorlog. Hij wordt aangevuurd door de joodse pers. Wat te doen? Dit loopt mis."
    Hitler riep het in enkele toespraken ook heel vertwijfeld: Waarom wil Roosevelt oorlog ?

    Fast Forward: Al in 1980 werd Richard Pearle gestraft omdat hij geld sluisde naar moslim-landen om daar dorpsjongens in de oude moslim-salafistische leer op te leiden.
    Kort daarna nam het American Turkish Council die rol over: miljarden gingen naar de centraal Aziatische landen. Vele honderduizenden jongens werden in de middeleeuwse pure Islam ondergedompeld, en zouden later het leger van de Neocons worden om hun eigen moslim-landen klapot te maken: Al die moderne leiders die hun land naar de 20 en 21 eeuw toe wilden trekken, werden door deze jihadi's vermoord en verdreven. De Neocons wreven in de handen: Dàt was precies hun plan.

    Nu is Europa aan de beurt en Amerika: het Coudenhove-Kalergi Plan (haal zo veel mogelijk immigranten naar Europa, zorg dat ze mixen en geestelijk minder krachtig worden, zodat alles onder joods bewind kan komen. )

    Een vreselijk Plan, en een vreselijke toekomst. Maar wie het weet, ziet het voor zijn ogen gebeuren.

    Ab, jij biedt ruimte aan lieden die dit Plan ten uitvoer willen brengen. Ik wil je vragen - om met Antje te spreken - "Dit gaat zich tegen je keren: gooi die lui van jouw kanaal af! "



    Beantwoorden


    Ab Gietelink & Alternatief
    ·

    5 antwoorden
    @dan-es4fv
    @dan-es4fv
    12 uur geleden
    Wat een bombardement van onsamenhangende overtuigingen leg je hier altijd weer neer. Je mengt allerlei dingen met elkaar en hoopt hiermee indruk te maken. Maar het stelt niets voor. We moeten van jou eerst een film van 1,5 uur bekijken, dan zijn er ambassadeurs die beweren dat Roosevelt aanstuurt op een oorlog en Hitler scheen vertwijfeld hetzelfde te roepen. En dat te samen moet dan iets bewijzen. Je bakt er helemaal niets van.
    Kom eens met een samenhangend verhaal en vertel dat in je eigen woorden zodat je de lezer kunt overtuigen met onderbouwde beweringen.

    2


    Beantwoorden

    ReplyDelete
    Replies
    1. VERVOLG


      @nataliavorontsova629
      @nataliavorontsova629
      10 uur geleden
      Te lang. Gaat niet iedereen lezen

      1


      Beantwoorden

      @AbGietelinkAlternatief
      @AbGietelinkAlternatief
      8 uur geleden
      @johanvermeulen4081 Beste Johan, Dit programma gaat over Rusland (en een beetje over Oekraine). Kun je de Joodse geschiedenis en holocaust er wat buiten houden? En in ieder geval niet in complottermen gebruiken? Ik hou niet van de term antisemitisme, want dat wordt vaak als chantage gebruikt. Maar het is niet zo relevant of iemand Joods is of niet. Het gaat erom wat hij of zij zegt en doet. Je bent een man met veel diverse kennis en kan ook andere zaken inbrengen. Succes.



      Beantwoorden

      @TheMrlandman
      @TheMrlandman
      7 uur geleden
      Hou op met die flauwekul man. Dit is een geweldig interview en jouw theorien, succes ermee….



      Beantwoorden

      @johanvermeulen4081
      @johanvermeulen4081
      25 minuten geleden
      Reactie op de vier reageerders:
      Als je wil begrijpen wat er buiten jouw raam gebeurt , zul je moeten weten wie alle gebeurtenissen aanstuurt. En wat hun agenda is.

      Mijn hypothese ( die ik over nam van heel veel anderen die veel meer weten dan ik ) is dat een bepaalde groep ( die toevallig de controle heeft over de Grote Media, Wall Street, FED, Big Corporations etc) alles aanstuurt.

      Hun macht is onvoorstelbaar groot. Henry Ford schreef al dat zij àlle oorlogen veroorzaakten. Ik kon het jaren geleden niet geloven. Nu weet ik het zeker.
      En over 10 jaar zal alle vrijheid verdwenen zijn. ( Surveillance, QR en no-cash)

      Hoe haalt U allen het in uw hoofd om daar NIET over te willen praten. Om iets anders belangrijker te vinden? Bent U gek geworden? Houdt U niet van uw kinderen ?

      Over deze specifieke reactie:
      Antje eist dat ik als anti-semiet van dit kanaal wordt gegooid. In reactie daarop gaf ik kort één overzicht ( er zijn talloze overzichten mogelijk) van de daden van de groep waar Antje cs zo nauw mee verbonden zijn en geef dat als argument waarom juist ZIJ van dit kanaal zou moeten worden gegooid.

      Wat zou zwaarder wegen? Is 'vermeend antisemitisme' kwalijker ?
      Of is 'steun aan de groep die àlle oorlogen veroorzaakt en binnenkort iedereen in zijn macht heeft ' kwalijker? Wie moet er van het kanaal, Ab ?

      Delete
    2. [Wie moet er van het kanaal, Ab ?]
      Niet slim, die vraag. Je dwingt Ab nu om partij te kiezen. Je had achter 'kwalijker' moeten stoppen. Dit is te confronterend.

      Delete
    3. Kleine correctie: Het salafisme is 19e eeuws, niet middeleeuws. Het grijpt terug op de eerste 3 generaties moslims, die in het middeleeuwse midden oosten woonden. Het verschil is dat die veel dynamischer waren in hun geloof en gewoonten, terwijl het salafisme zeer star en nogal nostalgisch is (geidealiseerd verleden).

      Delete
  19. Oekraïne wordt -zoals te verwachten viel- in de steek gelaten, in de ure des gevaars. Ze krijgen geen -beloofde- wapens meer geleverd. Uiteindelijk zijn al die doden voor niets gevallen.

    ReplyDelete

  20. @antjem2169 2 uur geleden

    @johanvermeulen4081 Hitler sprak op 30 januari 1939 een rede uit. Citaat:
    Wenn es dem internationalen Finanzjudentum in und außerhalb Europas gelingen sollte, die Völker noch einmal in einen Weltkrieg zu stürzen, dann wird das Ergebnis nicht die Bolschewisierung der Erde und damit der Sieg des Judentums sein, sondern die Vernichtung der jüdischen Rasse in Europa."
    Ik vind jouw theorie beangstigend dicht aansluiten bij deze grimmige woorden van Adolf H. Gevaarlijke stemmingmakerij!


    @dan-es4fv 1 uur geleden
    @johanvermeulen4081 U schrijft het volgende: "Maar over 10 jaar zijn wij allen Palestijnen: leven we in een digitale gevangenis met muren van 6 meter hoog."

    Ik denk dat u daar gelijk in heeft. Maar een studiegroepje in het leven roepen die de kwade genius achter het geheel moet aanwijzen is een hopeloze onderneming die gedoemd is te mislukken.

    De kernvraag is, wil ik leven in een digitale gevangenis, wil ik dat mijn land oorlogen voert, wil ik door mijn regering voorgelogen worden.

    En als je daar het antwoord op weet, dan onderneem je actie, zoek je gelijkgestemden, richt je een partij op of sluit je bij een bestaande partij aan.

    De Joden overal de schuld van geven lost niets op. Dat is hetzelfde als beweren dat de elite overal de schuld van is of de rijken. U typt al 10 jaar lange epistels in de comments, zijn de digitale muren daardoor langzamer gemetseld?

    Solzhenitsyn's woorden tegen zijn vrienden in de Gulag getuigen van spijt over het ontbreken van daadwerkelijke actie.

    (Wat mij betreft is die actie zonder geweld. Een volk, de Joden aanwijzen als het kwaad, is de opmaat naar geweld. Dat moeten we niet meer willen.)


    @johanvermeulen4081 3 minuten geleden (bewerkt)
    @dan-es4fv U schrijft: "Wat mij betreft is die actie zonder geweld. "
    Uw vijanden zijn erg blij met uw brave opstelling.
    Uw einde is nabij.

    Ik gebruik geen geweld: ik schrijf, zoals U zegt.
    Maar dat helpt niet , zegt U. (*)
    En geweld mag ook niet, zegt U. Dus..... ?

    (*) Weet U warom mijn schrijven niet helpt ? Omdat de steun-troepen van de moordenaars alles in twijfel trekken.
    U trekt steeds in twijfel dat Naftali ... zei : " Yes, they blocked it."
    Ik heb vier ! maal gepost dat dit op zijn eigen site zo vertaald is en dat ùw bewering dat die vertaling fout is, dus onzin is.... VIER keer is die post verwijderd !!

    Mijn poging de goyim van hun ondergang te redden fnuikt dus door mensen als U en doordat de moordenaars nu al alle logaritmes hebben aangepast om steds meer teksten onpubliceerbaar te maken.


    ReplyDelete
    Replies
    1. VERVOLG

      @johanvermeulen4081 1 seconde geleden

      @antjem2169 Nu wordt algemeen aangenomen dat er 6 miljoen joden vergast zijn in gaskamers, maar direkt na de oorlog konden de Amerikanen niet één gaskamer vinden in de 18 kampen die ze onderzochten.
      ( Nochtans waren er heel veel getuigenverklaringen van gevangenen die beweerden dat in hjun kamp joden vergast werden, en geëlectrocuteerd werden, en dat babies levend verbrand werden ( Elie Wiesel) en dat er lampenkappen weden gemaakt van de huid van gevangenen. Niets van dat alles bleek waar, volgens onderzoek van de Yanks in 1945. )
      Elke Nazi in Neurenberg was gemarteld en bereid àlles te verklaren, dus daar hebben we ook geen informatie die betrouwbar is ( Bron: Freda Utley)

      Ver na de oorlog was er dan Raul Hilberg die vanaf 1960 het idee lanceerde dat 6 miljoen mensen vergast waren. Derig jaar later geloofde iedereen het. Maar daarmee is het natuurlijk nog niet gebeurd.


      Wat wèl gebeurd is weten we: zònder joodse Elite en bankiers was er nooit een communistisch Rusland geweest en waren die 60 miljoen Russen niet gestorven.
      Zònder deze Elite was er geen WO1 en waren die tientallen miljoenen niet gestorven in WO1.

      We weten uit diverse bronnen dat de Machten en Media van dezed groep Roosevelt aanspoorden om WO2 uit te lokken.
      Te voorspellen was dat dit wederom tientallen miljoenen doden zou geven.

      Wat is er dan ze vreemd aan als Hitler dit dreigement uit ?
      Een dreigement dat werd geuit in de hoop een oorlog te voorkomen !!
      Te voorkomen !!

      Dat dreigement wordt vaak verkeerd vertaald: Hij wilde het ras niet langer in Europa laten bestaan, maar deed er alles aan om dit ras naar andere streken te laten verhuizen. Het ras moest niet worden uitgeroeid ( Hitler gebruikt soms ausgerottet en dan lezen wij : uitgeroeid. Dat is onjuist vertaald) . Het ras moest niet langer in Europa bestaan. Israel was zowat het enige land dat Ja zei. De andere landen voelden er weinig voor. Ze waren nu eenmaal niet zo erg geliefd.

      Antje schrijft: " Ik vind jouw theorie beangstigend dicht aansluiten bij deze grimmige woorden van Adolf H. "

      Henry Ford beschreef in 1922 al dat àlle oorlogen door deze ene machtige etnische groep zijn gestart.
      Hitler zag het in 1938-39 wéér aankomen.

      Ik zag het vanaf 2001 tot nu 2023 voor mijn ogen gebeuren.
      En we zijn nog niet klaar:
      Gaan de Neocons de Samson Optie toepassen of niet?

      Zijn U en ik over een jaar allemaal dood?

      Uit uw aller reactie maak ik op dat U het niet belangrijk vind.

      Geen van U heeft een idee hoe hoofdzaken en bijzaken te scheiden.
      Hoofdzaken worden verboden.
      Bijzaken! Daar hebben we het over !!

      En de club van Antje ? Dat zijn simpele fanatici in dienst van hun leiders en hun G-d. Talk-backers met enorme planken voor het hoofd. Ik noem hen wel naar wast ze veroorzaken: moordenaars. Maar zelfs ik geloof niet echt dat ze bewust op doding uit zijn.
      Maar ja, wat koop je daar voor , als je dankzij hùn inspanningen uiteindelijk gedood wordt ? Niks.

      Delete
    2. [Solzhenitsyn's woorden tegen zijn vrienden in de Gulag getuigen van spijt over het ontbreken van daadwerkelijke actie.]
      Die had het wel degelijk over geweld. Ze moesten de agenten van de geheime dienst opwachten met messen en bijlen. Ik denk ook, dat we hier zonder geweld niet mee wegkomen. Tenslotte gebruiken de tegenstanders ook geweld tegen de bevolking.

      Delete
    3. Wolf, ik vind het best, maar ik ga er azeker niet toe op roepen, want dat zal me in de gevangenis brengen.
      Als de goyim niet meer voor hun kindertjes over hebben, dan gaan ze ten onder.
      Ik heb mijn best gedaan. ( Zie mijn laatste reactie op Antje, hierna)

      Delete
    4. Dit is ook zeker niet mijn bedoeling, ik citeerde alleen maar Solzhenitsyn compleet. Dat beschouw ik niet als oproepen tot. Ik kijk wel linker uit.

      Delete
    5. [Die had het wel degelijk over geweld. Ze moesten de agenten van de geheime dienst opwachten met messen en bijlen. Ik denk ook, dat we hier zonder geweld niet mee wegkomen. Tenslotte gebruiken de tegenstanders ook geweld tegen de bevolking.]

      Is dat een citaat van Solzhenitsyn ja? kon niet echt iets in die richting vinden op het internet. Wel deze toepasselijke quote, of een van de vele vertalingen ervan:
      "Violence can only be concealed by a lie, and the lie can only be maintained by violence. Any man who has once proclaimed violence as his method is inevitably forced to take the lie as his principle."
      -Aleksandr Solzhenitsyn-

      Delete
  21. Gezond Verstand KvW: Georganiseerde krankzinnigheid. Niet meer op video, maar op schrift.

    ReplyDelete
    Replies
    1. De volgende pandemie komt door de vogelgriep, dan weet U dat alvast. In het SLI treft men al voorbereidingen, op het in Oekraïne ontwikkelde virus, zo is vernomen van Russische onderzoekers.

      Delete
  22. ​ @antjem2169 Antje schrijft: "je reageert niet op mijn citaat uit de toespraak van Adolf. Veelzeggend. "

    Mijn lange comment , gericht aan Antje, dat begint met : "Nu wordt algemeen aangenomen..." is mijn reactie op het H. -citaat.

    Antje beschouwt dat citaat als een bewijs dat H. al van plan was deze bevolking in gaskamers te doden.

    Ik hoop aan te tonen dat uw interpretatie aan alle kanten rammelt:

    1. Er waren heel veel geruchten over manieren van moord, die onjuist bleken later. ( electrocutie, babies )

    2. Alleen de gaskamers hielden stand, maar alleen in dìe kampen die tot 1990 in communistisch gebied lagen. Zodra Auschwitz westers werd, ging het dodental van 3 miljoen ( zoals de gemartelde kampbaas Höss had beweerd) naar 1 miljoen. ( Gek genoeg blijft het totaal 6 miljoen....)

    3. Hitler kende de geschiedenis. Wij niet , wij hebben een verdraaide geschiedenis geleerd, van de lieden die na 1945 de wereld controleerden. Ron Unz wijst daar op: Àlle grote Historici ( Beard, Lynn, Taylor) beschreven WO2 heel anders dan hoe wij dat nu kennen (*), maar die Grote Historici zijn gecanceld, een voor een: uitgeveegd van de foto zoals Stalin dat deed met in ongenade gevallen kameraden.

    4. Hitler zag aankomen dat ZIJ ( de vrienden van Antje) weer een oorlog aan het uitlokken waren, en hij wilde die voorkomen door te dreigen:
    Àls jullie verder gaan, dan zul je niet langer in het rijke westen wonen, maar zul je deze contreien moeten verlaten. 'Het jodendom in het Westen zal vernietigd worden".( Er was al sprake van Oeganda, Argentinie ) In feite wilden de Zionisten heel graag meer joden naar Israel halen, dus was er een regeling tussen hen en Hitler: The Transfer Agreement. Edwin Black gaat zo ver dat hij beweert: zònder Hitler zou Israel niet bestaan: het geld van die joden die naar Palestina gingen, maakte het land leefbaar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. VERVOLG


      5. Toch gebeurde er weinig dat de joden echt schade toebracht , tijdens de oorlog. Tòt 8 december 1941: Pearl Harbor.
      ( Hitler begreep wellicht dat de VS dit had georkestreerd: Japan werd eerst zonder olie gezet door de Yanks.)
      Toen lukte het het 'neocon' Amerika om het Amerikaanse leger in te gaan zetten in de strijd tegen Duitsland, en toen begreep Hitler dat het moeilijk zou worden voor hem. Dus:
      Een maand later werd op de Wannsee Konferenz bedacht hoe men de joden zou gaan behandelen. Geen enkel land wilde hen ontvangen . Dus bedacht men: ze moeten zich dood gaan werken in werkkampen die de oorlogsmachine van Duitsland zou dienen. En wat te doen met de overlevenden? Nou , die zouden ze ook wel te grazen nemen.
      Dat was dus niet erg vriendelijk, maar er was geen plan tot directe executies. Er waren in de kampen ook ziekenhnuizen en medicijnen. Er was toneel en voetbal. Het voedsel was pakweg 1500 calorien per persoon, twee keer zo veel als het Duitse volk in 1947 kreeg , bij tijd en wijle van ons, de Verlichte Democratische Geweldig Humanee Overwinnaars. )
      Pas in 1942 werden de eerste transporten uitgevoerd, en moest men de crematoria nog gaan ontwerpen en bouwen. Die crematoria hebben nooit echt goed gewerkt, en hun capaciteit was zeer laag. Zijn de lijken dan verbrand? Nee: de duizenden wagons met hout die daar voor nodig waren zijn niet gespot. De bossen zijn niet gekapt. De schoorstenen rookten nauwelijks. Zijn de mensen en masse begraven? Nee, er zijn vrijwel geen graven gevonden. En ook vrijwel geen vermalen botresten. Het is een raadsel waar de miljoenen europese joden zijn gebleven. Maar de stelling dat ze in gaskamers zijn vergast is nauwelijks te onderbouwen.
      ( Bron: prof Dalton. debating de holo kast. ) ( het logaritme omzeilend)

      De goyim zijn een beetje lui en een beetje dom, en Antje en haar mede-moordenaars gebruiken dat. Antje schrijft ijskoud: " je reageert niet op mijn citaat uit de toespraak van Adolf. Veelzeggend."
      en de goyische lezer denkt: zal wel zo zijn.
      Hoeft ie zelf niks te doen.
      Het wordt zijn ondergang.
      Survival of the fittest thuis gebracht in uw eigen gezinnetje.
      U gaat het zelf aan den lijve ondervinden, beste Goy.

      (*) Eén voorbeeldje: In 1946 werd aan de Fransen gevraagd: Wie heeft Hitler verslagen. Het antwoord : 60% van de Fransen zei: Rusland.
      In 2000 geeft nog maar 7 % dat antwoord. Nu denkt iedereen dat Amerika dat gedaan heeft. NB: mijn percentages zijn ongeveer juist, niet exact.)

      Delete
  23. ​ @antjem2169
    1 uur geleden
    @johanvermeulen4081 Jouw antwoord is mijn bewijs: je bent een doodenge antisemiet en Holocaust ontkenner, althans je bagatelliseert die. Daarmee begeef je jezelf op strafbaar terrein.
    xxxxxxxxxxxxxxx

    @antjem2169 ( Jouw antwoord is mijn bewijs...)
    Ik word door U een doodenge antisemiet genoemd.

    Daar zitten twee fouten in:
    1) Ik vind veel joodse mensen geweldig. Ze brengen kleur in het leven.
    2) Ik bestrijd het segment dat vindt dat wij allen dood moeten, en geen recht op een stukje van de aarde hebben. De machtigsten in de wereld , helaas, dus mijn betoog is urgent.

    Doodeng: dat is iemand die niet wil zien dat zijn vrienden moordenaars zijn.
    Iemand die de moordenaars exposeert is niet doodeng.

    ---
    U noemt mij een Holo kost ontkenner of minstens bagateliiseerder.

    Beiden fout.
    Ik probeer te begrijpen wat de werkelijke toedracht was.
    Daar is niks mis mee: De waarheid maakt ons vrij..... slecht nieuws voor hen die ons 'by way of misleiding' in een gevangenis willen zetten en willen uitmoorden .... de waarheid is hun vijand.

    Ik toon een aantal vreemde zaken. Aan U om die onderuit te halen, of in een begrijpelijk systeem onder te brengen zodat uw bewering (6 miljoen) houdbaar is.

    Maar dat doet U niet.
    U blijft hameren op de simpele slagzin die nu al 50 jaar bestaat: 6 miljoen stierven in gas kamers. Voor de luie en naieve go yim is dat voldoende: de evolutie heeft hen tot 'volgers van de opinion-leader' gemaakt: was altijd de beste strategie: angst voor buitenstaanders en volgen van de eigen leiders. Maar onze opinionleaders zijn nu de media van een vijandige elite. Arme goyim. Ze lopen regelrecht naar hun afgrond.

    Als er iemand is die moord en doodslag bagatelliseert zijn het onze usual suspects: 60 miljoen Russen: ssttt, 8 miljoen Oekraieners : ssstt. 500.000 kindertjes: ssstt.
    300.000 soldaten in oekraine dood :
    "Ja, we moeten Rusland in stukken breken en we moeten Oekraiene van Rusland los maklen en we moeten de band tussen Duitsland ( techniek) en Rusland ( energie) breken, anders blijven we geen baas over de wereld, dus ja, dan maar 300.000 dode Russen en oekrainers. En als we verliezen lokken we een kernoorlog uit... wew geven Putin geen andere optie. Kunnen we het ten eeuwige dagen op hem steken. "Het is historisch noodzakelijk", vinden de vrienden van Antje, zoals Lev Kopolev zijn moord op 8 miljoen Oekraieners OK verklaarde, zoals de geroemde Madeleine Albright haar moord op 500.000 Iraakse kleuters historisch noodzakelijk verklaarde.

    Wie verdedigt al die schlemielen? Ik.
    Verder niemand. Ook Ab kijkt de kat uit de boom.
    Ab gaat lekker Joost Niemöller interviewen.
    OK, kan, want in het Oekraine dossier staat Joost aan de goede kant. Maar heb je Joost als eens ooit 1 woord van kritiek op Israel horen geven? Nee.
    Foute man, die Joost.
    Altijd op de moslims inhakken, terwijl het zijn vriendjes zijn die moslims tot jihadi's hebben opgeleid, die moslimlanden lieten verwoesten door die jihadi's en die blij zijn met moslim-immigratie in de westerse wereld: ze zullen dienen om het blanke ras kapot te krijgen, de sterkste opponent van zijn vriendjes, de usual suspects.
    Goed plan. Bijna niemand die het door heeft. Wat kan ik doen? Schrijven, op een piepklein forumpje , in een video met 400 reacties, wat dus door vrijwel niemand nog gelezen wordt, zoveel dagen na publicatie.

    ReplyDelete

  24. @antjem2169
    2 uur geleden
    @johanvermeulen4081 ik heb onder meer gevraagd om assistentie bij het doen van aangifte. Het moet afgelopen zijn met jouw foute uitlatingen!

    xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

    @johanvermeulen4081
    0 seconden geleden
    @antjem2169 Laat ons hopen dat het een flinke rechtszaak wordt. Ik ga liever strijdend ten onder dan zwijgend.
    Dat ik kansloos ben, dat begrijp ik ook wel.

    'Ze' hebben ook de 'Alternatieven' al aardig geinfiltreerd: vandaag weer Martin Sommer bij De Nieuwe Wereld, paar weken eerder Leon de Winter.
    In de VS is de onderneming van Ben Shapiro een multi-million dollar zaak geworden ( DaylyWire+ ) met o a Jordan Peterson.
    Àlle podia van het publieke debat zijn ferm in joodse handen. Behalve Ab. Maar op die arme Ab zullen ze nu wel heel erg hard gaan leunen.
    Tot ook hij me er af gooit.
    Zo gaan die dingen als je in een Joodse gevangenis geraakt en het zelf niet eens door hebt.
    Daarna: verelendung.
    Oogsten mislukken, medicijnen pakken fout uit, geld raakt op.
    Het volk zal arm en radeloos worden.
    Maar dat het bedacht is door een klein groepje , en door hen zorgvuldig georganiseerd: hoe zouden ze dat moeten weten? Elke dag lezen ze dat het aan Putin of een andere schurk ligt.

    Jongens, ik heb mijn best gedaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Jongens, ik heb mijn best gedaan.]
      Zeker !!! En je bent zeker NIET kansloos.

      Delete
  25. Kabinet Mark R. is gevallen over de Asielkwestie. Prachtig!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Zelfs in het buitenland bekend geworden. Vooral 'most zealous supporters' is tekend voor dit 💩misbaksel.

      Delete
  26. Mooi overzicht van mogelijkheden van Observer R van de website van Larry C. Johnson.
    Goede vooruitzichten, al krijgen we het nog wel even moeilijk. Maar satan 💩Rutte is weg en die komt niet meer terug, dat is het grootste nieuws van dit moment.

    ReplyDelete
  27. Nu heb ik weer ene Casey Jones aan mijn broek hangen.
    Casey Jones was een legendarische treinmachinist die altijd stipt op tijd reed, rond 1900 , in de VS. Een volkshjeld waar o a de Grateful Death een song over maakten.

    Hier is de discussie:

    @caseyjones1939
    14 uur geleden (bewerkt)
    Ab, zoals je ziet is je verzoek van gisteren aan dovemansoren gericht. Hugo Jansen uit Ossendrecht weet niet van ophouden met het plaatsen van antisemitisme. Hoe lang laat je dit nog toe? Ik neem toch aan dat je ook zou optreden als iemand hier tig berichten per dag plaatst waarin hij Afrikanen of Chinezen of noem maar wie uitscheld of van van alles en nog wat beticht? Waarom laat je Hugo dan wel doorgaan met zijn jodenhaat op jou pagina? Het lijkt er zelfs op dat hij alleen maar meer van dat soort berichten is gaan plaatsen sinds je verzoek aan hem om ermee op te houden. Als jij hem er de gelegenheid toe blijft geven ben je er zelf ook aansprakelijk voor, realiseer je je dat? Johan kaapt de discussie en jouw pagina ter meerdere glorie van hemzelf, al zal hij de enige zijn die het zo beschouwd.

    1


    Beantwoorden

    @johanvermeulen4081
    @johanvermeulen4081
    54 minuten geleden
    @caseyjones1939 Nu U zo uw best doet om mijn naam en woonplaats te verspreiden op het internet lijkt het me fair dat U zichzelf met uw ware naam aan ons voorstelt, vindt U niet? Of bent U niet fair ?

    Het Cidi gaat nooit met iemand in discussie , en zeker al niet op een openbaar platform waar ze geen macht over hebben. Ze zijn propagandisten die met misleiding de mensen een beeld geven van de joodse moordenaars in Palestina. Ze kunnen uiteraard geen enkele discussie winnen. Ze kunnen alleen de domme lemmingen van alles wijs maken. Bijv. Dat Israel wordt aangevallen door kinderen met stenen, en dat ze die daarom wel mogen doden. Bijv. Dat hun land cruciaal is voor Het Vrije Westen en dus elk jaar 3,8 miljard krijgt uit de VS ( U weet wel, het land waar 30 % te arm is om in een ziekenhuis terecht te kunnen: ga maar dood met uw blindedarm ontsteking.)
    Had ik al gezegd dat volgens Netanyahu de VS word bestuurd door zijn geloofsgenoten? Er is een filmpje van. (Stiekem opgenomen bij zijn bezoek aan een Israelisch gezin) .

    Complot-onzin? U bedoelt dat Tikkun Olam onzin is?
    Moet ik het zo zien?

    De opdracht van hun G-d om alle volkeren te onderwerpen staat niet in Jesaja 6:12 ?
    In hun eschatologie staat niet dat zij de wereld zullen contreleren? ( lees: Wikipedia : jewish eschatology)

    Als dat allemaal onjuist is, ja, dan zal ik wel een complot gekie zijn.
    Maar als het juist is? Dan bent U een leugenaar !

    ReplyDelete
  28. VERVOLG



    Beantwoorden

    @johanvermeulen4081
    @johanvermeulen4081
    43 minuten geleden
    @caseyjones1939 U schrijft: " Ik neem toch aan dat je ook zou optreden als iemand hier tig berichten per dag plaatst waarin hij Afrikanen of Chinezen of noem maar wat uitscheld of van van alles en nog wat beticht?"

    U bent tegen de vrije pers, begrijp ik.
    Terwijl het joodse volk ons eeuwen lang heeft vertel;d dat we een vrije pers moeten hebben die als een soort schandpaal dient: okm zo de boosaardogen te exposeren en te weerhouden van nog meer boosaardigheid. Een heel nuttig systeem.
    Helaas hebben de joodse mensen de vrije pers zelf gebruikt om de goedaardigen in een kwaad daglicht ter zetten. Om onze religie te elimineren. Om het gezin te elimineren. Om 57 genders te propageren. Om mensen ontevreden en boos te maken zodat ze verdeeld werden. Fijn voor U : nu kunnen ùw vrienden de macht in handen nemen.

    Mar nu ze eenmaal die macht hebben, vinden ze natuurlijk dat het wel mooi is geweest met die persvrijheid. Die moet weg. We gaan geen kritiek op onszelf toelaten, kom nou !
    Dus werd 'fake Nieuws' het nieuwe Mantra.

    Noem me één westers medium dat niet uiteindelijk in joodse handen is, beste Casey Jones.


    Dit is ook een leuke: "Johan kaapt de discussie en jouw pagina ter meerdere glorie van hemzelf "
    Ja, daarom werk ik al jaren onder pseudoniem.
    En daarom doet U uw uiterste best om mijn naam en woonplaats zo vaak mogelijk te noemen, terwijl U zelf onder pseudoniem werkt. Kijk in de spiegel: wat voor persoon ziet U ? Geef hem een cijfer. Is dat een 'mensch'? Of een lafaard?



    Beantwoorden

    @caseyjones1939
    @caseyjones1939
    36 minuten geleden (bewerkt)
    De antisemitische berichten die Hugo /Johan hier telkens plaatst zijn gewoon strafbaar. Ik adviseer iedereen dan ook om aangifte te doen en melding bij het Cidi te maken. Ook zijn bericht hier direct boven staat weer vol antisemitisme. Sinds het verzoek van Ab aan hem afgelopen donderdag, we zijn nu 2 dagen verder, om daarmee te stoppen is Hugo Jansen uit Ossendrecht helemaal los gegaan in het plaatsen van strafbare racistische/antisemitische teksten.



    Beantwoorden

    @caseyjones1939
    @caseyjones1939
    23 minuten geleden (bewerkt)
    Jouw naam gelinkt aan je schuilnaam Johan Vermeulen, je woonplaats en adres staan gewoon op internet. Jij moest in het recente verleden immers met naam en toenaam in de krant en dat is zonder enige moeite terug te vinden. Je adres en telefoonnummer heb ik niet genoemd, enkel je woonplaats maar die staat overigens ook in de krantenartikelen, maar je adres en telefoonnummer rollen er ook meteen uit wanneer je "Hugo Jansen Ossendrecht" in Google intypt. Als jij overduidelijk zo trots bent op wat jij op internet doet, namelijk antisemitische troep uitten, waarom doe je dat dan niet onder je eigen naam maar onder de naam van je buurman? En dan noem je mij een lafaard? Typisch geval van de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.

    Verder ga ik niet met een racistische holocaustontkenner in discussie. Het is al vaker geschreven, het enige wat jij wilt is een podium om je haat te uitten.

    ReplyDelete
  29. VERVOLG




    Beantwoorden

    @johanvermeulen4081
    @johanvermeulen4081
    1 seconde geleden
    @caseyjones1939 U schrijft: " Ik adviseer iedereen dan ook om aangifte te doen en melding bij het Cidi te maken."
    Waarom laat U anderen het werk doen?
    Ik denk dat één aanklacht van U al voldoende is om het in behandeling te nemen.
    Dan weten we beiden waar we aan toe zijn.

    Mag de waarheid gezegd worden , of mag het niet gezegd waorden als het vervelend is voor moordenaars. Dat is de kwestie.



    Beantwoorden

    @johanvermeulen4081
    @johanvermeulen4081
    1 seconde geleden
    @caseyjones1939 In een ver verleden heb ik ooit op kleine schaal gedaan wat de bots nu doen: mijn mening verspreid onder enkele namen van enkele buren, mety een gmail adres. Deze mensen lezen nooit op Welingelichte Kringen of De Volkskrant-reacties. Dus dat was geen probleem. Alleen de naam Johan Vermeulen functioneert nog. Bovendien zijn er minstens 50 Johan Vermeulens, dus niemand heeft er last van.
    Toen de Andere Krant als eerste verscheen had die een 'zakenman' die hen sponsorde. NRC vroeg: kunnen we die sponsor spreken, om zijn bona fides vast te stellen. Die vraag kwam dus bij mij, want ik was de sponsor.
    Ik zei: OK. Maar eerst wil ik de Bona Fides van de NRC testen. Mijn concrete vraag is deze: Hoeveel artikelen schreef de NRC over de ware machthebbers in de wereld, namelijk de Neocons ( Bron: Wesley Clark, 2007). Want de NRC belooft zijn lezers dat ze erg goed worden ingelicht.
    Er kwam een antwoord van Wilmer Heeck waaruit bleek dat de NRC niet Bona Fide is. Klaar dus. Maaqr toen belde Wilmer Heeck mij . Had blijkbaar toch achterhaald wie ik was. Hij heeft me toen gedoxed. Nota bene met een citaat van mijn blog dat niet door mij was geschreven, maar in de comments stond en van de joodse Joop de Jong af kwam !
    What a mess !! Wat een armoede ! Wat een gedegenereerde journalistiek !

    Het doxxen was uiteraard niet mijn wens. Je loopt de kans dat uninformeed idiots je thuis opzoeken, denkend dat ze een goede daad verrichten door jou iets aan te doen. Dàt heb ik voor de schapen niet over. Zo ver wil ik niet gaan. Ik wilme best te pletter schrijven en informatie die volgens mij 'de waarheid' is ter discussie aan anderen voor te leggen.
    Maar blijkbaar is er niemand die het kan weerleggen. Want ze bestrijden me niet . Zew komen nooit met contra -informatie. Ze dreigen. Zoals U mij ook bedreigt. Low lives zijn het.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu maar een beetje gas terugnemen? Ze sturen steeds meer figuren op je af, die elkaar kennen. Ze proberen jou steeds meer controversiële uitspraken te laten doen, waardoor ze je gaan pakken. Dat tuig is het gewoon niet waard.

      Doxxen is tegenwoordig strafbaar.

      Delete
    2. Ach, als het moet gebeuren, dan moet het maar gebeuren.
      Er zijn nauwelijks 5 mensen die dit lezen. Alleen hun kleine clubje.
      Ik vermoed dat het Cidi geen nare publiciteit wil.
      Ik zou die kunnen genereren.

      Ik zie ook niet dat ik anti-semitsche teksten heb geschreven.

      Vervelend is wel dat het heel veel tijd kost.
      En die heb ik totaal niet.

      Delete
  30. De nieuwste video van KvW. Nummertje 68 & 69. Veel (inter)nationale onderwerpen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rond min. 11:00 had hij het over Poetin en de eenheid van het Russische Volk. Op diverse T-kanalen was sprake van een 90% (!!!) v.w.b. steun van dat Volk.

      Delete

  31. @antjem2169
    30 minuten geleden
    Ik vind het wel verstandig als iedereen die zich stoort aan Johan/Hugo melding doet bij CIDI en aangifte doet. Ik heb melding gedaan, en gevraagd om assistentie bij aangifte. Dat biedt het CIDI aan op haar site. Doen allemaal!

    xxxxxxxxxxxxx

    @antjem2169 Ik stoor me aan de drijvende kracht pro-oorlog .
    1) Thomas Friedman zei dat de Irak 2003 oorlog door slechts 25 lieden in New York was doorgedreven.

    2) Zes weken na 911 wisten ze in het Pentagon al dat er 7 molsim landen kapot gemaakt zouden worden. Wesley Clark en Jefrey Sachs twijfelen niet: de joodse Neocons waren de drijven de kracht.

    3) Als ik aan de vernietiging van Oekraine denk, denk ik aan Wolfowitz ( j) , PNAC ( Kagan, j, Kristol, j, Podhor4etx, j etc ect ) en ik denk aan Poroshenko ( j) en Kolomoisky ( j) en Zelensky (j) en Yatsenyuk ( j) en Nuland ( j) en Kerry ( half joods) .
    Hoeveel 5 van de Oekraineers is joods ? Nog geen 0,1 % vermoed ik.

    IK STOOR MIJ DAAR GEWELDIG AAN. WAAR KAN IK DAT MELDEN?


    Wie het goed voor heeft met het joodse volk moet die psychopaten in hun groep in toom houden. Stoppen. Niet beschermen maar exposeren. Dàn help je het joodse volk !

    Waarom gingen de gewone joden naar de kampen?
    Omdat de kleine Elite keer op keer oorlogen veroorzaakt, crisis veroorzaakt, honger veroorzaakt.

    Word nu toch eens wakker !

    Haal die balk voor je ogen weg, sufferds !

    Ga niet als een idioot roepen "Anti-semiet' en dan de Elite hun agenda laten uitrollen. Je bent zelf het eerste slachtoffer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Suggestie: Bij elk commentaar hierover eerst opnieuw even de link naar de bron geven.

      Voor reageerders zoals ik, met nogal afwijkend perspectief van het jouwe, wordt het anders een dikke brij van half relevante argumenten en 1/3 relevante contra argumenten. Heb ik daar zelfs tijd voor? Dan moet het wel heel hard gaan regenen!

      Delete
    2. Hier dan wat andere links, The Holocaust is a successful historical FICTION” – Chief Rabbi Arye Friedman. Hierbij werd de volgende link gegeven: Benjamin H Freedman 1961 speech. Hieronder zijn vele links gegeven naar de relevante onderwerpen.

      Delete
    3. Ik kan me nog een blog herinneren, waar joden zelf helemaal uit hun bol gingen over de leugens die zij dagelijke uitbraken. Film was iets van 20 min. Als je die in de rechtbank laat zien, dan kan alleen maar vrijspraak volgen.

      Delete
    4. Deze was er nog uit geglipt.
      Opmerkelijk: Ik vond de naam (Serapeum) mooi, dus even zoeken: resultaat bij Startpage.com was op de 13e bladzij, het 5 na laatste resultaat(!)
      Swisscows: 5e resultaat, na wat wikilinks. Duck-duck: zelfde als Swisscows. Ecosia: idem.
      Conclusie: Startpage drukt controversiële websites -bijna- helemaal weg. Die staat nu onderaan bij mij. Dan maar wat reclame bij de resultaten, echter niet hinderlijk.

      Delete
    5. [Ik kan me nog een blog herinneren]
      Volgens mij was het deze. Ook een onthullende site.

      Delete
  32. Dr Marik heeft een belangrijk onderzoek over kanker afgerond.
    Dr Been interviewt hem.

    Er staat een reeks van aanbevelingen op het FLCCC.

    Hier de video:
    https://youtu.be/nQjlsemLlxE
    Dr. Paul Marik Discusses His Cancer Care Monograph

    In grote lijnen:
    Heel veel vitamine D ( 30.000 Units per dag! tot leven 100 ng /ml evt tot 150 ng/ml )

    Veel Omega 3

    Groene Thee

    Bewegen.

    Geen koolhydraten en geen suikers. Zeker geen snel werkende suikers.

    Groene bladgroenten, kruisbloemingen.

    Melatonine

    Metformine.

    Het is een heel belangrijke video. Ik moet hem nog eens zien.
    Nog wel 2 keer vrees ik.

    Deze bestanden zijn te dow
    nloaden via de FLCCC website:

    chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2023/06/Cancer-Care-2023-06-28.pdf


    chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2023/06/Cancer-Powerpoint-Webinar-2023-06-28.pdf






    ReplyDelete
  33. Ab heeft een nieuwe video. Over de Nato.

    Ik heb er wat context bij gegeven:

    Wat gebeurde er vòòr de NATO in '49 werd opgericht?
    Het Morgenthau Plan vigeerde tot medio 1947: men wilde 20 tot 30 miljoen Duitsers van de honger laten omkomen. ( Soms kregen ze 800 calorien per dag ! De helft van de concentratiekamp bewoners) Het mocht geen industrieland blijven. Men stuurde hele fabrieken vanuit Duitsland naar Rusland. De atoombommen in Japan waren vooral gegooid om Rusland te tonen dat de VS oppermachtig was.
    Toen bood men Jozef Stalin aan om min of meer te fuseren: samen de wereld te controleren. Jozef begreep goed dat zijn naam mettertijd van de gevel zou verdwijnen en hij in feite een 'surrender-contract ' zou tekenen. Hij deed het niet.
    Toen besloot de VS om Rusland dan maar als Gevaarlijke Vijand te gaan gebruiken.
    Eentje die ons allen bedreigt. Rusland zou een imperialist zijn die zelf dat IJzeren Gordijn had opgehangen , de Oostblok landen had veroverd en bezet had gehouden. Niet waar: Dàt was een plan en een belofte van Churchill geweest, november '44 , in Teheran : " Help ons Hitler te verslaan en U krijgt Oost Europa als bufferzone ".
    Ter zelfverdediging (Ja ja ! ) richtte men dan de Nato op. Pas een aantal jaren later voelde Rusland zich dermate bedreigd, dat het zijn Warschau Pact op richtte.

    Natuurlijk werden de Oostblok landen naar socialistisch - communistisch model ingericht. Natuurlijk bleven die landen dus ook arm, net als Rusland. Dat was ook precies de reden dat de Wall Street bankiers de Russische Revolutie pleegden en financierden: om Rusland arm te houden.( Zeggen ze zelf in een parlementaire enquete in 1920: The Overmann Comittee) . Het Russische volk is net zo goed slachtoffer als de mensen in de Oostbloklanden. Maar die Oostblokkers herinneren zich allen de armoede en de Russen, en willen nu naar het Westen rennen ..... terwijl daar nu net - onder leiding van diezelfde lui die de Russische Revolutie pleegden -- de "Verelendung" is begonnen: het bewust en actief arm maken van de 99 %. Dubblele pech voor de Oostblokkers. Altijd nèt aan de verkeerde kant van de grens.

    ReplyDelete
  34. Ook Linh Dinh zou je met een bedragje kunnen verblijden. Hij denkt net zo als jij en ik over bepaalde zaken.

    ReplyDelete
  35. 74 % der Todesfälle bei der Autopsie von COVID-Impfstoffen wurden durch den Impfstoff verursacht.
    Nah, is gewoon toeval, toch?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dat lijkt me enorm nieuws !
      Nu echter geen tijd om ook Corona er nog bij te doen.

      Delete
    2. Stukje geschiedenis over Rusland & Finland van Joe. Finland was begin 20e eeuw Russisch gebied!

      Delete
    3. Impfstoff is wel een prachtig woord!

      Delete

  36. @adobe-fe9yu
    2 uur geleden
    Op de NAVOtop zal besloten worden Oekraine nog meer dan nu millitair te ondersteunen. Hoe gaat Oekraine diehonderden miljarden terugbetalen? Iedereen op water en brood zetten?



    Beantwoorden

    @johanvermeulen4081
    @johanvermeulen4081
    1 seconde geleden
    De leningen zijn juist bedoeld om onmogelijk terug te kunnen worden betaald, zodat Wall Street het onderpand ( landbouwgrond en grondstroffen /bodemschatten) voor een habbekrats in bezit krijgt.
    Mes snijdt aan vele kanten:
    = Neocons haten Duitsers, Russen en Oekraieners.
    = het MIC kan weer volop gaan produceren.
    = Big Corp is Europa als competitor kwijt.

    Het enige dat voorlopig mislukte: op de Russische grondstoffen kunnen ze nog niet de hand leggen.

    Ook niet zo best: De rest van de wereld ziet nu duidelijk hoe crimineel en dedadent Amerika is geworden, kotst er van en sluit zich aan bij de normale mensen in China enRusland, en hooppt dat die hen gaan beschermen tegen de crazies van Uncle Sam.

    ReplyDelete
    Replies
    1. [zodat Wall Street het onderpand (landbouwgrond en grondstroffen /bodemschatten) voor een habbekrats in bezit krijgt.]
      Feest gaat niet door volgens MacGregor.
      "einer globalistischen Geld-Elite, die verzweifelt um ihre Macht kämpft und verliert."

      Delete
  37. 'Even over hoe het werkt'.

    Modus Operandi van de Machtige Elite:

    1) Geef alle instituties die je opricht een naam die roept dat dit instituut een "Instituut Voor het Algemeen Belang" is.
    ( Vrede, democratie, diversity, emancipatie, anti-fascistisch etc).

    2) Geef reeds bestaande Instituties die al een goede naam hebben ( zoals Amnestie International, Pax Christie, ivory
    league Universiteiten, Denktanks als Clingendael , het OPCW etc.) grote schenkingen, en als er dan een nieuwe directeur moet komen, stel dan jòuw mannetje voor.

    Dat is iemand die in jouw kamp zit ( of die jouw etniciteit heeft, of die chantabel is) maar van wie dat nog niet zo algemeen bekend is .
    Door Surveillance (*) is het bij de Elite al lang bekend hoe iemand echt denkt, en hoe gevoelig hij is voor geld of hoe principieel en koppig hij is.

    Dan ga je zo'n instituut vanaf de Top naar beneden toe tot soldaten van jouw Elite-Groep omvormen.
    Dat kan soms decennia duren.
    Bij Amnestie en het OPCW zag je soms de oude stroming echte misstanden benoemen en de nieuwe stroming ( die riep: Assad gooit met gifgas) om beurten hun verslagen wereldkundig maken.

    (*) Wikileaks onthulde dat middels Vault 7 àlles van ons wordt bewaard en geregistreerd. Maar een Israelische firms ( Amcord ?) stuurde al in de jaren 70 de telefoonrekening naar èlke Amerikaan. Ze wisten dus precies met wie Obama in de 30 jaar vóór hij president werd, gebeld had.

    ReplyDelete
  38. Steeds meer -niet nader te noemen- landen, halen hun 💰goudreserves uit het 🤡SLI & 🐷UK terug. "Immer mehr Länder bringen ihre Goldreserven nach Hause, um sich gegen restriktive Maßnahmen wie jene, die gegen Moskau verhängt wurden, zu schützen" volgens Reuters.
    Gevolg van de inbeslagname van Russische reserves van (rond) 300 biljoen. Intussen hebben de Russen 200 biljoen van het Westen bevroren, dus de balans komt aardig in evenwicht.

    ReplyDelete
  39. Reden waarom het offensief van UA faalt en zal bijven falen.

    ReplyDelete
  40. NRC artikel, vandaag.

    ( Een zus van Kees van der Pijl ? Iemand enig idee ? _

    Hoge Raad berispt raadsheer vanwege poging tot ‘ondermijnen’ MH17-strafproces

    Complotboek Volgens het Financieele Dagblad overhandigde de raadsheer een boek aan betrokken rechters en officieren dat Oekraïne als schuldige voor de MH17-ramp aanwijst.

    Thomas Borst
    11 juli 2023 om 13:34
    Leestijd 2 minuten

    De zitting van de strafzaak over het neerhalen van het MH17-toestel.
    De zitting van de strafzaak over het neerhalen van het MH17-toestel.
    Foto Remko de Waal/ANP
    Een raadsheer van het Gerechtshof Den Haag heeft geprobeerd het strafproces over de MH17-vliegramp te beïnvloeden. Dat deed ze door officieren van justitie en rechters een boek te overhandigen met daarin een „alternatief scenario” over het verloop van de MH17-ramp. De Hoge Raad heeft de raadsheer daarop schriftelijk berispt, blijkt uit een vorige week gepubliceerde uitspraak. De raadsheer werkt nog wel voor het Haagse Gerechtshof, maar niet meer op de afdeling strafrecht.


    Lees ookNa 8 jaar: levenslang én verrassende vrijspraak in MH17-proces
    De Hoge Raad oordeelt dat de raadsheer „het gezag en de onpartijdigheid van de rechterlijke macht” heeft ondermijnd. Volgens het Het Financieele Dagblad ging het om het boek MH17. Een valse vlag terreuraanslag, geschreven door een broer van de raadsheer (onder pseudoniem). Het werk beschrijft een alternatieve theorie die Oekraïne aanmerkt als schuldige voor het neerhalen van het vliegtuig, waarbij in 2014 alle 298 inzittenden omkwamen, onder wie 196 Nederlanders.

    Een woordvoerder van de Hoge Raad bevestigt dinsdag dat het om het MH17-proces ging en dat de raadsheer in kwestie inmiddels op een andere afdeling werkt. Ze was zelf niet betrokken bij de zaak, maar probeerde de rechters, advocaten en officieren die dat wel waren te beïnvloeden met het boek en bijgevoegde leeswijzer. Dat gebeurde in augustus vorig jaar. Ook heeft ze de rechtszaak „een groot showproces” genoemd. Het boek heeft ze, samen met de schrijver ervan, eveneens in de Tweede Kamer bezorgd.

    De Hoge Raad noemt de handelswijze „uit den boze”. „De betrokkene heeft het vertrouwen in de rechtspraak geschaad”, aldus een woordvoerder. De inhoud van het boek en haar standpunt over de MH17-afwikkeling zijn volgens de Hoge Raad niet van belang voor de zaak en sanctie. Elke mogelijke beïnvloeding van de rechtsgang kan leiden tot een straf.


    Lees ook:Poetin jarenlang verdachte in MH17-onderzoek
    Kremlin
    Vorig jaar november volgde een uitspraak in het MH17-proces na acht jaar durend internationaal onderzoek naar de ramp. De rechtbank in Den Haag veroordeelde drie verdachten (twee Russen en één Oekraïner) bij verstek tot een levenslange celstraf. Een vierde Russische verdachte werd vrijgeproken omdat hij volgens de rechters geen schuld had aan het neerhalen van het passagiersvliegtuig in 2014. De rechtbank stelde verder dat Rusland de volledige controle had over de pro-Russische seperatisten in de Oost-Oekraïense Donbas, het gebied waarboven de Boeing 777 uit de lucht werd gehaald.

    Een half jaar geleden maakte het internationale onderzoeksteam bekend „sterke aanwijzingen” te hebben dat de Russische president Vladimir Poetin persoonlijk betrokken was bij de ramp. Poetin zou zelf de opdracht hebben gegeven om de seperatisten van het Boek-luchtafweersysteem te voorzien. Daarmee werd het vliegtuig uit de lucht geschoten. Het Kremlin heeft alle betrokkenheid ontkend en sprak van een „politiek gemotiveerde uitkomst” na de eerste uitspraak in de zaak.

    ReplyDelete
  41. [„De betrokkene heeft het vertrouwen in de rechtspraak geschaad"]
    Dat is het al lang, mede door uitspraken in Covid-19 processen. Alle rechters, of in ieder geval de meesten, zijn gecorrumpeerd.
    Bij het onderzoek zijn vele getuigen á decharge uitgesloten. Ook zijn kogel-inslagen niet 'meegenomen' in het proces/onderzoek. Hele uitslag is politiek gemotiveerd.

    ReplyDelete
  42. Mooi stuk, hoe de Chinese Regering met de 99% omgaat v.w.b. huisvesting. Ook medische kosten zijn voor de overheid, als je werk/dak/loos wordt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Deze foto zegt alles: Hij wordt uitgekotst.

      Delete
    2. Smoothie toont de foto ook en vind hem ook veelzeggend.
      Ik denk dat het een grote regie fout is.
      Als je dit organiseert, moet je dit voorkomen. Zodat zo'n foto niet gemaakt kan worden.

      Ik heb ook wel een zo gestaan, in de foyer van een theater/ discussie ruimte.
      Ik was dan tegen de sprekert in gegaan, en fel ook.(*)
      En dan durft er nauwelijks iemand naar je toe te komen.
      Je staat dan in zekere zin voor lul, maar ik deed dat expres, want het toont ook de lafheid van de schapen.
      Ik genoot er wel van.

      (*) In Roosendaal , in een discussie met die USA ambassadeur, ( Pete Hoekstra ? ) met een nederlandse achternaam).

      En in Nieuwpoort, na de presentatie van een video over Bellingcat.

      Alleen een paar scholieren ( scriptie) durfden me aan te spreken en vragen te stellen.

      Delete
  43. Bij Dr Campbell : een stukje bijzondere nieuwe informatie ove rhoe ons afweersysteem werkt:

    In de darmen worden de virussen en bacterien gescand. Met die informatie worden antistoffen gemaakt, en die antistoffen worden naar de kwetsbare weefsels gestuurd: de longen en alle andere mucus weefsels.
    Wat is nu de trick? In Australie hebben ze bedacht dat je pilletjes kan maken met bacterien en virussen ( die ademhalingsziekten veroorzaken) die pas in de darmen vrij komen, en dan zorgen dat onze natuurlijke afweer tegen die virussen flink opgeschroefd word.


    ReplyDelete

  44. @johanvermeulen4081
    0 seconden geleden
    Even een persoonlijk woordje aan Casey Jones, die nu op deze draad al 30 keer mijn naam en woonplaats heeft gemeld, ( dat mag van Ab, dus deze tegenwerping kan Ab me niet onthouden, hoop ik dan maar) en me steeds als anti-semiet besmeurt, wat ik uiteraard niet ben. Ik lever kritiek op de groeps-strategie van een klein deel van de joden, die erg vijandig is , en waartegen ik mij mag verdedigen, of niet soms? Mag alleen Israel zich verdedigen? Dat is dan discriminatie.
    Als we allemaal gelijke rechten hebben, dan mag ook ik mij verdedigen.

    Ik gebruik geen geweld, en ik gebruik vrijwel uitsluitend joodse bronnen, om te voorkomen dat ik echte anti-semieten napraat die mogelijk onzin verkopen.

    Op The Unz Review staat vandaag een samenvatting van een ruim 20 jaar oud boek van een joodse professor Stephen Bloom. Hij beschrijft wat er gebeurde in een klein stadje, Postville, in Iowa toen de lokale vlees-verwerkende fabriek werd overgenomen door orthodoxe joden uit New York, om er kosher voedsel te gaan produceren.

    Er zijn heel veel schreeuwlelijkerds die totaal NIKS weten over de orhtodoxe joden. Of over joden überhaupt. NIETS.

    Dus, als U niet langer een 'uninformed idiot ' wil zijn, lees eens iets:

    The Unz Review: Traditional Jewish Separatism and de-Humanization of Gentiles
    A Review of Stephen Bloom’s Postville.

    ReplyDelete
  45. Orthodoxe joden: het is bijna een andere species! Ik heb er slechts ooit een week over kunnen observeren: In Finsbury park, te London. Daar zag ik jonge families: een mannetje in het zwart met een hoedje en pijpenkrullen.,met een vaak zwangere vrouw en wat kleine kindjes. Ik kreeg niet de indruk dat ze erg open waren voor communicatie. Het doet een beetje denken aan de Amish.
    Ik heb heel vroeger een tijdje met een 25 jaar oudere orthodoxe en kaballa meneer gecommuniceerd. deze man wist heel veel. Hij gaf altijd hints, en gaf een beetje context. maar als je verder vroeg gaf hij slechts raadseltjes. Uiteindelijk bleek dat hij een vaak veroordeelde pedo was die op zoek was naar jeugdige jongens in die guru beweging van toen. Ik mag blij zijn, hij viel op andere types...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Over joden gesproken... Ergens in de tekst zie je de reden van de overname van UA.

      Delete
  46. Sinds de 3 vaxxinaties van Pfizer heb ik auto-immuun problemen; zware intolerantie voor koude lucht en verheviging van psoriasis, waar mijn hele familie van moeders kant last van heeft. En ook wat verdachte groei van moedervlekken.
    Dus een bescheiden Ivermectine kuurtje van een week, wat ik elke zomer herhaal: de huid is al bijna normaal. Vorige keer gingen alle pre-kanker weefsels in remissie!

    ReplyDelete
  47. Zo word je heel misschien 90 jaar oud. Een beetje minder mag ook. Maar opnieuw heeft ivermectine bewezen een heel goed medicijn te zijn voor veel van de post - vaxxx patienten.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik raad mensen aan medicijnen van deze website te gebruiken.

      Fijn te zien, dat je iedere keer weer er bovenop komt. Go Smurf !

      Delete
    2. Ik heb weer een verse fles ivermectine van de veeboer gekocht ( 50 euro). Elke 2 maanden ruil ik mijn fles met een nieuwe. Hij heeft zo'n f;les in enkele weken op ( 300 koeien), Ik zou er 3 jaar mee doen.
      Ik ga proberen elke dag 4 ml ivermectine te nemen, want het schint ook kanker te bestrijden.

      Verder ga ik het Protocol van dr Marik volgen, tegen kanker:

      Ik raad trouwens iedereen aan om daar met een oog naar te kijken en preventief daar deels aan mee
      te doen.

      https://www.youtube.com/watch?v=nQjlsemLlxE&t=653s&pp=ygUMZHJiZWVuIG1hcmlr

      Hier kun je het Protocol downloaden en ook de slides:

      https://covid19criticalcare.com/reviews-and-monographs/cancer-care/


      Delete
    3. Ik meen dat dr Mercola dicht staat bij de jongens van het FLCCC.

      Delete
  48. Scott Ritter is eens in de geschiedenis van 🤡Zelensky gedoken. Dit is deel 1. YT heeft een leeftijdsbeperking op de film gezet, wegens de tere kinderzieltjes? Ook op Rumble te zien. Deel 2 volgt later.

    ReplyDelete
  49. Beschrijving van het Fenomeen Poetin. Klopt wel aardig, al is het niet uitputtend.

    ReplyDelete
  50. NOS Nieuws

    Vandaag, 07:04
    Zinderend heet weekend in Zuid-Europa, regio warmt snel op


    Heleen Ekker

    redacteur Klimaat en Energie

    Italië, Spanje en Frankrijk, maar ook Duitsland en Polen hebben te maken met een intense hittegolf. Het kan zijn dat ergens - mogelijk op Sicilië en Sardinië - 48 graden Celsius wordt bereikt, de hoogste temperatuur ooit gemeten in Europa. Dat meldt de Europese ruimtevaartorganisatie ESA.

    In verschillende landen gelden vanwege de hitte noodmaatregelen, zoals waarschuwingen op mobiele telefoons en meer controles op bosbranden. "De opwarming van het klimaat, dit jaar versterkt door El Ninõ, heeft ernstige gevolgen voor de voedselproductie, de beschikbaarheid van water en onze gezondheid", zegt Benjamin Koetz van ESA.

    De hitte waar landen in Zuid-Europa op dit moment mee kampen, zijn een onmiskenbaar teken dat het klimaat in die landen verandert. Volgens Peter Siegmund van het KNMI is het in die landen al zomers achter elkaar zo heet en blijkt de opwarming ook duidelijk uit de klimaatmodellen. Dat zijn computermodellen die aangeven in welke mate het klimaat verandert, in reactie op de uitstoot van broeikasgassen.

    Bodem droogt uit
    In een rapport van het VN-klimaatpanel IPCC werd twee jaar geleden al vastgesteld dat de opwarming rond de Middellandse Zee sneller gaat dan het wereldwijde gemiddelde. Als de uitstoot van broeikasgassen niet snel wordt teruggebracht, zullen temperaturen van boven de 50 graden daar later deze eeuw geen uitzondering zijn, staat in dat rapport.

    AFP
    Ook in mei van dit jaar was het in delen van Spanje al kurkdroog
    Volgens Siegmund komt dat door verschillende factoren. Om te beginnen warmt Zuid-Europa in de zomer het snelst op van het hele Europese continent. Door de warmte ontstaat verdamping, waardoor de bodem uitdroogt. Maar als er daarna geen of bijna geen vocht meer in de bodem zit, kan er vervolgens minder verdamping plaatsvinden, waardoor de temperatuur verder stijgt.

    De extreme temperaturen in Europa volgen op recordtemperaturen van het wereldwijde gemiddelde. Afgelopen maandag meldde de Wereld Meteorologische Organisatie dat de aarde niet eerder zo warm was als de eerste dagen van juli. Ook zijn klimaatwetenschappers bezorgd over de hoge temperaturen in oceanen, vooral in de Noord-Atlantische Oceaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. VERVOLG



      De huidige hitte komt van een hogedrukgebied, dat vanuit Noord-Afrika de Middellandse Zee is overgestoken. Het heeft de naam Cerberus gekregen, naar de driekoppige hond in de oude Griekse mythologie die de poorten naar de onderwereld bewaakte.

      Een tweede oorzaak is dat het contrast tussen natte en droge gebieden als gevolg van klimaatverandering steeds groter wordt. Natte gebieden worden dus natter, en droge gebieden droger.

      In een opwarmend klimaat valt er per graad opwarming 8 procent meer neerslag op plaatsen en momenten dat die neerslag valt, maar de verdamping neemt per graad maar 2 procent toe. Dit leidt ertoe dat de hoeveelheid vocht vooral naar regenrijke gebieden 'vertrekt', en de andere gebieden juist droger worden.

      Sahara
      De laatste factor is dat de Sahara zich steeds verder uitbreidt richting het noorden. De luchtcirculatie verandert, waardoor de meteorologische omstandigheden die traditioneel bij de Sahara horen, nu ook in Zuid-Europa worden waargenomen. Het gaat daarbij om een neerwaartse stroming van de lucht, die extra warmte naar het aardoppervlak brengt. "Dit zien we ook duidelijk in de waarnemingen", zegt Siegmund.

      AFP
      Een scooterrijder in het snikhete Sevilla. De temperatuur van 52 graden is in de zon gemeten, normaal wordt de schaduwtemperatuur aangehouden
      Deze drie factoren versterken elkaar ook nog eens. Daarom concludeerde het VN-klimaatpanel dat het Middellandse Zeegebied een 'hotspot' van klimaatverandering is.

      Overigens is de snelle opwarming van de landen rond de Middellandse Zee ook een oorzaak dat in Nederland de warmste dagen extra warm worden, zelfs twee keer zo snel als het gemiddelde. Warmt Nederland gemiddeld drie graden per eeuw op, op de warmste dagen gaat het om zes graden per eeuw.

      Ook de rol van waterdamp is nog belangrijk, zegt Siegmund. 'Global warming', de opwarming van de aarde, wordt ook weleens 'Global fueling' genoemd. Hiermee wordt bedoeld dat een warmere atmosfeer meer waterdamp bevat, waardoor de lucht bij bepaalde weersomstandigheden extra hard kan opwarmen.

      Sterfte
      Volgens een recent onderzoek zijn vorig jaar in heel Europa meer dan 60.000 mensen overleden als gevolg van hitte. In Italië, Griekenland, Spanje en Portugal was het sterftecijfer het hoogst.

      "Deze zomer wordt waarschijnlijk erger", schrijft de ruimtevaartorganisatie ESA. "Het Rode Kruis heeft er bij de lokale bevolking en toeristen op aangedrongen om uiterst voorzichtig te zijn en aandacht te schenken aan degenen die het kwetsbaarst zijn voor de hoge temperaturen."

      Delete
    2. Dit is interessant voor ons:

      Middellandse Zee warmer dan veel andere plaatsen op . de wereld.
      ( Veel van ons voedsel komt uit die streek. Veel concurrenten zitten daar ook...)
      =
      Omdat de grond uitdroogt, word de verdamping veel lager, wat de T extra doet stijgen.
      ===

      De Sahara, en dus ook Middellandse Zee , is een gebied waar de opwarming NIET samen gaat met extra regen. Op veel andere plaatsen WEL.

      Delete
  51. Pro Memorie: voor ik het zelf vergeet..

    Zodra ik tijd heb wil ik drie artikelen van Unz hier plaatsen, vertaald:

    1) Alles wat je wist over WO2 is fout.

    2) De joden ion Postville

    3) Mike Whitney: alles wart je moet weten over China ( met de kaarten , van sneltrewin lijnen etc)

    ReplyDelete
  52. Marik:

    Veel vitamine D

    Veel Omega 3

    Goed bewegen.

    Drie simpele goedkope zaken:

    60 % minder kans op kanker !!

    ReplyDelete