Saturday, July 23, 2016

543 München, Nice, Orlando.

München, Nice, Orlando. 

Zelfmoord-aanslagen door jonge moslim-mannen. 
De media klagen. Het volk wordt bang en boos. De deskundigen verklaren. "Het is de Islam. Die onverdraagzame godsdienst met al die teksten die opwekken tot heilige oorlog." 

Een test. De Koran is 1300 jaar oud. Zijn er al 1300 jaar zelfmoord-aanslagen door moslims? Hoeveel wilde schietpartijen waren er vóór 2001? Geen, zover ik me herinner. 
Is er iets veranderd in de Koran? Zijn er haat-verzen bij geschreven? 
Nee. Ook niet. 

Maar wat is er dan gebeurd?
Sinds 2001 is het Yinon Plan tot uitvoer gebracht. 
Moslimlanden worden vernietigd doordat krachten van buitenaf in die landen een burgeroorlog veroorzaken. ( Geheel volgens Training Circular 18-01).

Vanaf 2001 plukken we de vruchten van al die madrassa's die de Amerikaanse neocons als Richard Perle en consorten hebben gefinancierd, samen met hun (onwetende) helper Fetullah Gülen. 
Sinds 2001 zijn de moslim-bashers met volle kracht aan het werk gegaan. Boeken, video's, fake-geschiedenis. 
Sinds 2001 zijn er joodse figuren die zich vermommen als moslims en dan de meest agressieve verhalen vertellen. Denk aan Joseph Cohen: https://www.youtube.com/watch?v=DabIO_gwRgo
Joseph Cohen kennen we als leider van Revolution moslim. Hij heette toen Yusef al Khattab, en haalde vier keer het wereldnieuws met zijn extremistische verhalen. (Wenste een atoombom op Israel, was fan van de Fort Hood schutter, bedreigde de makers van South Park etc.) 

Denk aan Adam Pearlman die zich voor deed als moslim-activist: https://www.youtube.com/watch?v=GsUtvOW6SR0

Kortom, kosten noch moeite zijn gespaard om de moslims zwart te maken. 
En het was al niet gemakkelijk om een goede verstandhouding tussen moslims en autochtonen te handhaven, want ze zijn wel erg snel onze landen binnen gestroomd, en massa-immigratie geeft altijd flinke problemen. Altijd. Ongeacht wie de immigranten zijn.

"OK. Dus de moslims zijn zwart gemaakt en vernederd. Maar dat wil toch niet zeggen dat je met een geweer de straat op gaat om onschuldigen te vermoorden? " zult u zeggen. 
Ja en nee. 
99% van de moslims is in staat om de jarenlange vernedering en het diepe kwetsen van hun heiligste gevoelens (de profeet naakt en pornografisch afgebeeld, dat moet toch kunnen! Dat zijn de hogere waarden van de Vrije pers!) over zich heen te laten komen. 
Maar 1% van de moslims lukt dat niet. Zoals ook 1 % van de mensen die lang gepest wordt het recht in eigen hand neemt. En 1% van de vrouwen die in haar huwelijk mishandelt wordt uiteindelijk haar man zal proberen te vermoorden.
Zo zitten mensen nu eenmaal in elkaar. De eigenschappen zijn volgens de Gaus kromme verdeeld, en de 1% die zich in de extremen bevindt, zal tot agressie over gaan. 

"Maar die moslims zijn toch de daders. Ze hebben toch schuld!"
Ja en nee. 
Daders zijn ze zeker. Maar is een gepest jongetje schuldig aan de wraak die hij neemt? Of de duizend maal verkrachte vrouw. Is zij schuldig? Of zijn de pestkop en de verkrachter de schuldigen? 

Het antwoord is aan U. 

1 comment:

  1. Zou jij misschien ook een artikeltje over jezelf kunnen schrijven over wat voor een lul jij eigenlijk bent? Ik wil het anders ook wel voor je doen!

    ReplyDelete