Wednesday, April 17, 2019

825 Amerikaanse minister Pompeo: Bij de CIA lieg en , bedrieg en steel je. Ha ha ha.

In een toespraak op de Texas A&M Universiteit , die dicht bij de regering staat en waar ook een 'Militairy College' is met jonge cadetten, gaf Pompeo op 15 april een toespraak.

Citaat Mike Pompeo:  

scherp: https://youtu.be/VhoLKLq-Aw4?t=2647

In terms of how you think about problems outside ... When I was a cadett, what is the cadett motto at West Point? You will not lie, cheat or steal, or tollerate those who do ?
I was a CIA director. We lied , we cheated, we stealed /we stole..  ha ha ... we had entire training courses ...  ( Applaus, gejuich...)   It reminds you  of the glory of the American experiment..

Vertaling:
Een voorbeeld van wat je in de werkelijkheid doet, buiten de academie...
Toen ik een kadet was - wat is het motto voor kadetten op de KMA ? .. "Je zult niet liegen, bedriegen of stelen, en ook niet accepteren dat anderen dat doen "...
Ik was  baas van de CIA.  We logen, we bedrogen en we steelden/we stalen ....  ha ha ... we hadden complete trainings-cursussen  ....  (luid  applaus van de kadetten, iemand roept instemmend) .... dan weet je weer hoe geweldig Amerika is...

( Ik houd me aanbevolen voor betere vertalingen)

Houd daar rekening mee als onze minister weer herhaalt wat de CIA heeft beweerd.

Denk daar aan als de CIA weer kwalijke zaken over Putin heeft gevonden, of over Russische hackers ! 







6 comments:

  1. Ik herhaal hier mijn bijdrage onder blog 823 Over de joden en 'De Staat'. benjamin Ginsberg, 1992: The fatal embrace:


    Jan schreef "Putin die bevriend is met Netanyahu en zegt dat de Goln maar aan Israel moet worden gegeven... "

    Heb je ook een bron voor die 'wijsheid'? Ben je niet in de war met Trump?

    Putin over de Golan "Regarding recognition of the Golan Heights as a part of Israel, you already know Russian stance. It's been presented in a statement by Russia's Foreign Ministry. The [US] move violates respective UN Security Council resolutions,” Putin stated.

    https://www.rt.com/news/455917-us-israel-golan-heights/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sofia,
      ik kan me die bron niet meer herinneren. Mogelijk TruNews.
      Netanyahu was 13 maal in Moskou in de laatste paar jaar.
      Putin zou willen aansluiten op gaspijplijnen vanuit Israel naar Europa.
      Natanyahu heeft de sleutels van 'het internet' in handen, en dus kan Putin niet al te bruut met Netanyahu omgaan.

      Delete
    2. Jan schreef "Netanyahu was 13 maal in Moskou in de laatste paar jaar"

      Ja en? Als de machtsverhoudingen liggen zoals jij meent, zou het dan niet veel meer voor de hand liggen dat Putin 13 keer naar Tel Aviv zou zijn afgereisd de laatste jaren?


      Jan schreef "Putin zou willen aansluiten op gaspijplijnen vanuit Israel naar Europa."

      Waarom zou hij dat willen? Het is een giga-omweg terwjl Nord Stream 2 bijna gereed is. Er ligt ook nog een leiding via Ukraine. Dus er lopen er al 2. De ene (via Ukraine) is niet erg betrouwbaar maar een tweede via een Europees land ligt veel meer voor de hand dan via Israel.


      Jan schreef "Natanyahu heeft de sleutels van 'het internet' in handen, en dus kan Putin niet al te bruut met Netanyahu omgaan."

      Er zit een verschil tussen niet al te bruut met iemand omgaan en regelrecht ingaan tegen je eigen principes wat Putin zou doen als hij gezegd zou hebben wat jij beweert. Putin verklaart keer op keer dat hij het internationaal recht en de resoluties van de UN respecteert. De versie die op RT staat, is in lijn met waar Putin voor staat, wat jij schrijft niet.

      Delete
    3. Even een aanvulling: er lopen helemaal geen gaspijplijnen via Israel naar Europa.

      Verder zijn Rusland en Turkije in gesprek over (nieuwe) gaspijplijnen die eventueel doorgetrokken kunnen worden naar Zuid Europa dus Putin heeft Israel daar helemaal niet voor nodig.

      Delete
    4. Aanvulling 2: Rusland werkt aan proeven het hele land van het wereldwijde web af te sluiten als dat nodig is (vandaar dat gebler in de MSM dat de vvm in Rusland in het geding is, ze beschuldigen Rusland van datgene wat ze zelf doen). Denk jij dat landen geen tegenmaatregelen nemen?

      Delete

  2. Johan Vermeulen
    1 minuut geleden
    Patrick Savalle noemt 'A Clean Break," het advies uit 1996 van Richard Perle en Douglas Feith aan Netanyahu om niet de vreedzame weg te zoeken, maar de confrontatie. In 1999 schrijven diezelfde 'Amerikanen' ( met tevens Israelisch paspoort) hun 'Mein Kampf': "Rebuilding America's Defenses ". Amerika moest oorlog gaan voeren, maar wel op 'onconventionele wijze'. Dus liefst het vuile werk door jihadi's laten doen. Ze waren wel bezorgd dat het volk wat minder geneigd zou zijn om de buurlanden van Israel te vernietigen. 'Tenzij we zouden worden aangevallen, zoals ook in Pearl Harbor gebeurde. En verdomd: 2 jaar later kwam hun wens uit: 9/11. Volgens Alan Sabrosky en volgens Ron Unz ( beiden joods) heeft Israel dat 9/11 gepleegd. Maar U hoort het mìj niet zeggen. uiteraard. Ik ben een lafaard.



    Johan Vermeulen
    Johan Vermeulen
    28 minuten geleden
    Hier meer over het Coudenhove-Kalergie Plan: http://xevolutie.blogspot.com/2019/01/902-meer-over-het-coudenhove-kalergi.html
    Hij vond dat de Europeanen zich moesten mengen met Afrikanen en Aziaten. Joodse mensen waren de slimsten, en die moesten dqan de leiding nemen. U vindt mij misschien een gekkie, maar toch: Coudenhove was de bedenker van de EU, en mensen als Merkel zijn heel trots als ze een prijs krijgen van de Coudenhove-Kalergie stichting. Het idee dat we massa-immigratie nodig hebben leeft trouwens nog wel bij meer EU bobo's : http://xevolutie.blogspot.com/2017/12/676-coudenhove-kalergie-schauble-peter.html



    Johan Vermeulen
    Johan Vermeulen
    19 minuten geleden
    Een stukje uit het Magnus Opus van de man die de EU bedacht heeft:
    “The future (European) race, negroid-caucasian (like the men in the frescos inside the Pyramids), will be composed by people without character, without scruples, weak in their will, without respect (for one another) and untrustworthy. The new race will replace the multiplicity of people with a multiplicity of individuals.”

    Ruling over them will be the Jews, “close in blood”, whose “strength of character and sharpness of spirit” predestines them to become “the race of (the new) Europe’s spiritual leaders,“ the “carriers of the nobility of spirit,”…. endowed of superior intelligence, a race of superior lords, the chosen people.”

    The only free marital union will apply to “the most noble of men and women. (read Jews)”



    Johan Vermeulen
    Johan Vermeulen
    17 minuten geleden
    Bron voor het bovenstaande: Jimmy Moglia's artikel op The Saker.
    Het geciteerde staat iets voorbij het midden. Een Italiaanse professor vertaalde delen van 'Praktischer Idealismus".
    http://thesaker.is/good-bye-home-country/



    Johan Vermeulen
    Johan Vermeulen
    52 minuten geleden
    Hier het CIA document 1035-920:
    https://xevolutie.blogspot.com/2015/01/436-conspiracy-theories.html
    Hierin draagt de CIA aan al haar connecties op om mensen die de regerings-versie van de JFK moord bestrijden, als mafkees/ziekelijk/instabiel etc te framen, en daarmee hun geloofwaardigheid te ondermijnen. Deze strategie is zo succesvol dat 'de massamens' (Ortegas y Gasset) nu zelfs denkt dat samenzweringen niet kùnnen bestaan ...

    1


    jfv65
    jfv65
    1 uur geleden
    Leuk interview! Ik was vroeger een fanatiek lezer op zapruder en zaplog. Zeer leerzaam destijds. Maar ben door komplot-vermoeidheid toen wat afgehaakt. Ik ga mij misschien eens wat inlezen in hersengarage en dat wikiweb project.


    ReplyDelete