Saturday, June 02, 2018

728 Zijn de fanatiekste moslims eigenlijk joodse agents?


Dit is een pro memorie blog die ik later verder uit moet werken. 

De bekendste jood die  tot Islamiet  was bekeerd  volgens eigen zeggen was Joseph Cohen, bekend  geworden onder zijn moslim naam Yusef al Khattab.

Vier maal haalde hij het wereldnieuws:  Cohen/ Khattab


1)      Stuurde beterschaps-wensen naar de arabier die 13 mensen doode in Fort Hood
2)      Was blij met het doden van Daniel Pearl
3)      Hoopte op  een atoombom op israel
4)      Protesteerde tegen een Mohammed-figuur  in South ParkOok een bekende moslim in de VS is Adam Gadahn
Ook hij blijkt van joodse afkomst. Zijn grootvader was leiding gevend in het ADL. 

Nu naar Nederland. 


Dennis Abdelkarim Honing heeft jarenlang toegang gehad tot de media als geradicaliseerde moslim. 
Nu is hij wat bezadigder. 
Ik meen te weten dat zijn ouders van eenvoudige mensen zijn, maar Dennis is verbaal  zeker hoog  begaafd, en voor mij is de achternaam Honing een joodse achternaam. 
Het zou me helemaal niks verbazen als Dennis joodse roots had. 
Of hij bewust moslim is geworden om op die manier moslims mee te slepen naar het  extremisme, en om het moslim-extremisme in Nederland op de kaart te zetten, dat weet ik natuurlijk niet. 
Het kan ook gewoon een joods gen voor rebellie zijn waardoor hij actief werd. 

Jason Walters.
Zijn vader was Amerikaans militair die in Nederland was gelegerd, zijn moeder Nederlandse. 
Ik heb geen idee of zijn vader katholiek, islamiet of joods was. Maar Jason werd een fanatiek moslim die nu ineens in het Nieuw Israelitisch Weekblad komt vertellen dat hij spijt heeft van zijn anti-semitisch verleden...
Hij was lid van de Hofstadgroep.  Hij wierp een handgranaat en verwonndde enkele agenten. De granaat werd hem gegeven door  Saleh Bouali.  
Heel opmerkelijk, maar niet onverwacht vind ik deze zinsnede: Wikipedia: 
"Bij de rechtszaak voerde de verdediging aan dat Bouali een geheim agent van de AIVD zou zijn geweest, maar dat is nooit bewezen."

Deze Hofstadgroep -leden kwamen bij elkaar in het huis waar de latere moordenaar van Theo van Gogh, Mohammed Bouyeri, lid van was. 

Nog een opmerkelijke zin uit het interview van Jason W met het NIW: 
“Ik ben heel radicaal geweest, en als radicaal moslim ben je heel erg antisemitisch."

Dat zal best waar zijn, maar hoe kan het dan dat àl die radicale moslims hun leven wagen voor een agenda die alleen Israel ten goede komt? 

Leuk: Onder het artikel in het NIW staat één reactie. Van ene Marie-Louise Martens.  Uit de context blijkt dat ze zel;f niet joods is, maar grote bewondering voor de joden heeft.  Zou het zedelfde Marie-Louyise zijn als die we hier zien: werkzaam bij het joodse juweliers-huis Schaap en Citroen? 
Mag wel natuurlijk.  Maar waarom schrijft ze dit?  Om haar loyaliteit te tonen,  om twijfels te voorkomen? Virtue-advertising , of hoe was die term ook al weer?


2 comments:

  1. Jan schreef "Dat zal best waar zijn, maar hoe kan het dan dat àl die radicale moslims hun leven wagen voor een agenda die alleen Israel ten goede komt?"

    Om dezelfde redenen als zionistische christenen dit doen. Vaak weten ze niet beter (net zoals de gemiddelde PVV stemmer overigens), soms denken ze dat hiermee een groter doel wordt gediend (komst van de messias o.a.) en soms om de redenen die jij schetst (agent van Israël) maar ik denk dat de laatste groep alleen onder de leiding van deze groepen gevonden wordt en niet de onder de kudde.

    ReplyDelete
  2. Jan schreef "Onder het artikel in het NIW staat één reactie."

    Inmiddels staan er meer. Ook geen pareltjes van inzicht in de totaal situatie. Eerder een bevestiging van datgene wat ik schreef over de gemiddelde PVV-stemmer, misschien moet ik daarvan maken de gemiddelde Nederlander.

    ReplyDelete