Saturday, September 12, 2015

489 Nog enige spektakulaire 911 docu's.Massimo Mazzucco maakte enkele zeer goede documentaires, zoals:

The New American Century. 
"Historically accurate, narratively captivating, The New American Century is one of the best films about the facts behind the 9/11 attacks." --Webster G. Tarpley

- Cancer, the forbidden cure.
- The true history of marihuana.


en:
-  September 11, the New Pearl Harbor. 
Deze docu wordt door David Ray Griffin ten zeerste aanbevolen.

 -------------

Dan is er nog een mevrouw met een zeer joodse naam. Rebekah Roth, en ze heeft jarenlang diep onderzoek gedaan.
Daarover heeft ze twee boeken geschreven.
Ze signaleert dat de vele gesprekken met mensen in de gekaapte vliegtuigen, niet mo0gelijk waren. Maar de tapes zijn er wel.  Volgens haar zijn de vliegtuigne geland en in hangaars gezet: er is een vliegveld ontruimd kort voor de 911 aanslagen, en vermoedelijk zijn daar de vliegtuigen geland.
Er zaten flink wat 'insiders' aan boord, en die zullen wel hier of daar hun leven verder leven. Maar de andere mensen zijn vermoedelijk vergast of vermoord.

Als stewardess hoorde ze welke onjuistheden deze stewardessen in hun verhaal vertellen. En welke regels ze overtreden. Maar de lui die 911 organiseerden konden dit bijna niet weten, en lieten het passeren.

Ook volgde ze het spoor van de uit Israel afkomstige 'Art students' en volgens haar zijn het deels Mossad agenten.  Die  verdenkt ze er van dat ze de gebouwen hebben gewired: van springstoffen hebben voorzien.

Een ander verhaal is dat over rabbie Dov Zakheim en zijn bedrijf SPC dat een apparaat verkocht aan vlieg-maar=tschappijen dat de maatschappij in staat stelt  om een gekaapt vliegtuig geheel over te nemen qua besturing, en zo te landen. Daarna worden de kapers overmeesterd.
Ze zegt: waarom is dit niet gebruikt tijdens 911 ?
En ze zegt: Dov Zakheim had dus de mogelijkheid om de vliegtuigen te laten vliegen zoals hij wilde.  Zakheim werd later een heel hoge ambtenaar in het Witte Huis.

Dit is een interview met Roth:

9/11 BOMBSHELL: METHODICAL DECEPTION -- Rebekah Roth


Hier een kort uittreksel uit bovenstaande video: https://www.youtube.com/watch?v=Kg7Qt4bV0B8 


No comments:

Post a Comment