Monday, July 11, 2022

1315 De Joodse invloed op de politiek in Engeland.

Ik hoorde van Mercouris dat Johnson onhoudbaar was omdat  hij Engeland in een enorme economische ellende heeft gestort.  

Mercouris zei ook dat alles fout begon te lopen toen Boris niet langer werd geadviseerd door  Dominic Cummings.

Maar dit artikel gaat vooral over het gevaar van de Joodse Neocons. 

Gaan ze een atoom-oorlog uitlokken met Rusland of niet ? 

Dat is de enige relevante vraag voor het komende jaar. 

Alle gele en rode en vette markeringen zijn door mij aangebracht.  JV.



Nucleaire Buffoon: Joden selecteren politici op gehoorzaamheid, niet op bekwaamheid

TOBIAS LANGDON - 10 JULI 2022

 - 1.800 WOORDEN -

 


Geconfronteerd door een confederatie van domkoppen: Dominic Cummings en zijn volgepropte hersenpan

 

Ik was te optimistisch. Veel te optimistisch. Ik had me moeten herinneren wat Jonathan Swift (1667-1745) wrote centuries geleden: "Wanneer een waar genie in de wereld verschijnt, herken je hem aan dit teken: dat de domkoppen tegen hem samenspannen." En er was zeker een confederatie van domkoppen tegen de zeer intelligente en innovatieve Dominic Cummings, die probeerde de Britse politiek te veranderen in een machtsblok van natuurkundigen en wiskundigen, niet in een apenhuis van "Oxbridge humanities graduates."

Ik hoopte dat Cummings de haat van incompetente regeringsfunctionarissen en linkse journalisten zou trotseren, die hem verdoemden als de "evil genius" na de succesvolle campagne voor Brexit. En ja, hij zou hun hatelijke gekonkel wel eens overleefd kunnen hebben en remained as chief aide aan de Britse premier Boris Johnson. Wat hij niet overleefde was de haat en het gekonkel van de intellectueel inhoudsloze maar psychologisch formidabele Carrie Johnson, de vrouw van de premier. Cummings werd in de herfst van 2020 uit de regering gezet. Maar hij is niet stilletjes gegaan. Hij heeft Boris Johnson lange tijd van dichtbij mewegemaakt en was niet onder de indruk van wat hij zag. Nu noemt hij Johnson een "sociopathic narcissist" en vertelt zeer verontrustende verhalen als deze:


Ik heb in 2020 veel tijd besteed aan het doordrukken van veranderingen op het gebied van 'nationale veiligheid'. Ik heb ook een aantal van de deep state sites bezocht om te praten met mensen die betrokken waren bij operaties en probeerde uit te vinden welke belangrijke zaken geld/aandacht ontberen vanwege de algemene MoD [Ministerie van Defensie] horrorshow (gelekt door een minister in die tijd om problemen te veroorzaken).


Zo ontdekte ik bijvoorbeeld dat onze speciale strijdkrachten voor cruciale zaken minieme bedragen worden onthouden - letterlijk vaak zo min dat je het over duizenden hebt, niet eens miljoenen, terwijl het Ministerie van Defensie MILJARDEN verkwist.

Ik bracht tijd door in de telefoonvrije kamer onder No10 met het bespreken van nucleaire oorlogsspelletjes en de Britse nucleaire onderneming.

In de herfst van 2020 heb ik de premier gedwongen drie uur vrij te maken om de nucleaire onderneming te bespreken. Ik had een heel weekend in Chequers willen doorbrengen, inclusief sessies met externe specialisten, maar hij wilde niet meer dan een paar uur. Na een soort van luisteren, onder meer naar een uiteenzetting over de verrotte infrastructuur en de werkelijk afschuwelijke rekeningen van vele tientallen miljarden die ons de komende jaren te wachten staan als gevolg van 25 jaar verrotting en schokkend slechte aanbestedingen onder beide partijen, verlieten we de kamer.


Hij pakte zijn telefoon (voor de veiligheid buiten laten liggen), wendde zich boos tot mij en spuugde uit.

Wat een verspilling van mijn tijd.

Dit zegt veel, niet alleen over hem, maar over ons politieke systeem. Hun allerbelangrijkste taak wordt niet als prioriteit gezien! (Dominic Cummings' Substack, "'Mensen, ideeën, machines' II: catastrofaal denken over kernwapens," 18 maart 2022)

Boris Johnson is een nucleaire baviaan - een baviaan met zijn hand op de nucleaire knop. 


En het verhaal is nog verontrustender vandaag, nu de Jewish neo-cons Amerikaanse en Britse buitenlandse politiek de Russische beer met steeds hardere stokken prikken met steeds kleinere tussenpozen. 

Maar in één opzicht had Johnson gelijk en Cummings ongelijk. Het was een verspilling van Johnson's tijd om meer te leren over hoe een catastrofale kernoorlog kan worden voorkomen. En de "allerbelangrijkste prioriteit" van ons politieke systeem is niet het beschermen van de bevolking tegen natuurlijke of technologische rampen en de ineenstorting van de industriële beschaving.


Grovelling goys in de Britse politiek: (met de klok mee, boven) Sajid Javid, Boris Johnson, Priti Patel bij Conservative Friends of Israel


In plaats daarvan, Johnson's tijd is veel beter besteed placating (tevreden houden)  the rich and powerful Jews die hem in het ambt hebben gezet en ervoor zorgen dat hij daar blijft. Evenzo is de belangrijkste prioriteit van ons politieke systeem het dienen van de belangen van die Joden.


 Cummings zag die giftige waarheden van Joodse controle keer op keer tijdens zijn tijd in de regering. Hij weet alles over Joodse macht en de manier waarop het de Westerse politiek corrumpeert. Hij weet dat Joden hun politieke dienaren selecteren op meegaandheid, niet op bekwaamheid. En hij weet dat dit de reden is waarom de premier van Groot-Brittannië een sociopatische narcist is en de president van Amerika een corrupte, seniele narcist. 


Maar Cummings heeft daar nooit over gesproken. Hij heeft altijd zorgvuldig de onderwerpen van Joodse macht, in het bijzonder, en van ras, in het algemeen vermeden.

Geannuleerd voor crimethink


Helaas heeft hij gelijk om die onderwerpen te vermijden. Als hij de waarheid had gesproken toen hij in de regering zat, zou hij onmiddellijk zijn verdreven. Als hij er nu de waarheid over zou spreken, zou hij de invloed die hij nog heeft, verliezen. Maar we kunnen er zeker van zijn dat hij de waarheid kent, want toen hij in de regering zat, had hij een zeer intelligente jonge blanke man in dienst, Andrew Sabisky. In tegenstelling tot Cummings, had Sabisky niet gezwegen over het onderwerp van ras. En hij paid the price voor het vertellen van de waarheid: in april 2020, nam hij ontslag als adviseur van de Britse regering na wat de Guardian described as "felle kritiek over [het] politieke spectrum."


In feite werd Sabisky alleen bekritiseerd door linksen en hun cuckservatieve bondgenoten, maar de Guardian heeft altijd de voorkeur gegeven aan fantasie boven realiteit en zal altijd een verkeerde voorstelling van de werkelijkheid geven als het kan. Daarom was het zo ontzethttps://www.theguardian.com/politics/2020/feb/17/boris-johnson-adviser-quits-over-race-and-eugenics-writings door Sabisky's ideeën: "In een post uit 2014 suggereerde hij dat politici aandacht moeten besteden aan 'zeer reële raciale verschillen in intelligentie' bij het ontwerpen van het immigratiesysteem, en een andere uit dat jaar suggereerde dat zwarte mensen gemiddeld een lager IQ hebben dan blanke mensen." Sabisky steunde ook eugenetica en andere pogingen om de intelligentie, gezondheid en het gedrag van het menselijk ras te verbeteren.

Dat was crimineel. Maar Cummings veroordeelde Sabisky er niet voor en wilde hem niet als adviseur verliezen. Sterker nog, het is zeker dat andere mensen in Cummings' regering-team Sabisky's ketterse opvattingen deelden. Die andere misdadigers waren gewoon discreter, dat is alles. En dit is Cummings zelf die zijn minachting voor Black Lives Matter (BLM) en andere vormen van pro-zwarte, anti-blanke agitatie schuin uitdrukt:



Mensen in SW1 [de Londense postcode waar de Britse regering is gevestigd] praten veel over "diversiteit", maar ze bedoelen zelden "echte cognitieve diversiteit". Meestal brabbelen ze over 'gender identiteits diversiteit blah blah'. Wat SW1 nodig heeft is niet nog meer gewauwel over "identiteit" en "diversiteit" van afgestudeerden in de humaniora van Oxbridge, maar meer echte cognitieve diversiteit.

We hebben een paar echte wild cards nodig, kunstenaars, mensen die nooit naar de universiteit zijn geweest en zich een weg hebben gevochten uit een afschuwelijk hellegat, weirdo's uit William Gibson-romans zoals dat meisje dat door Bigend is ingehuurd als merk-'waarzegster' en dat ziek wordt bij het zien van Tommy Hilfiger of die Chinees-Cubaanse free runner uit een misdaadfamilie die door de KGB is ingehuurd. Als je wilt uitzoeken wat figuren rond Poetin zouden kunnen doen, of hoe internationale criminele bendes gaten in onze grensbeveiliging zouden kunnen uitbuiten, wil je niet nog meer afgestudeerden Engels van Oxbridge die tijdens etentjes met tv-producenten over Lacan babbelen en nepnieuws over nepnieuws verspreiden. (Dominic Cummings' Substack, "Snippers," 7 maart 2022)

Met andere woorden, Cummings denkt dat anti-racisme "gewauwel" is. Hij wil veel meer realiteit in de politiek en veel minder retoriek. Dat is waarom hij natuurkundigen in dienst had die wisten about lambda in plaats van "Oxbridge Engels afgestudeerden" die wisten over Lacan. Hij wilde van Groot-Brittannië een baken van efficiënt bestuur en technologische innovatie maken. Maar in zekere zin, probeerde hij alleen maar snellere motoren op de Titanic te monteren. Dankzij massa-immigratie uit de Derde Wereld stevent Groot-Brittannië af op een gigantische ijsberg van maatschappelijke instorting en burgeroorlog. Zo ook Amerika, Frankrijk, Zweden en alle andere raciaal en religieus verrijkte Westerse samenlevingen. En het is te laat om te voorkomen dat al die schepen van de staat op al die ijsbergen botsen.



Kwantum comfort?


Tenzij er een nucleaire oorlog uitbreekt, natuurlijk. 


En met de Joodse neo-cons zo dorstig naar revenge on Russia is 


een nucleaire oorlog weer een serieuze bedreiging voor de wereld. 


We hebben geluk gehad dat we de Koude Oorlog hebben overleefd, de laatste periode van langdurige vijandigheid tussen het nucleair bewapende Rusland en het nucleair bewapende Westen. En veel meer mensen zouden moeten erkennen dat we geluk hebben gehad dat de Koude Oorlog niet 

is uitgelopen op een Hete Oorlog. In tegenstelling tot Dominic Cummings, weten de afgestudeerden in humaniora in de regering niet van helden als Stanislav Petrov en Vasily Arkhipov. En wie waren dat? In feite waren het complete sukkels die het menselijk ras hebben gered door het Russische leger niet toe te staan kernwapens te lanceren als reactie op valse alarmen. Petrov redde het menselijk ras in 1983, maar hij kon dat alleen omdat Arkhipov het menselijk ras had gered in 1962.


Joodse controle kan leiden tot nucleaire catastrofe (afbeelding met dank aan Wikipedia)


We hebben geluk gehad. Heel veel geluk. Inderdaad, zo veel geluk dat ik me afvraag of de onthutsende verhalen van Stanislav Petrov en Vasily Arkhipov gelden als bewijs voor quantum immortality het vreemde en verontrustende concept van een beroemd gedachte-experiment in de natuurkunde. Sommige natuurkundigen hebben de hypothese geopperd dat het universum voortdurend een oneindig aantal nieuwe universa voortbrengt, die elk op hun beurt weer nieuwe universa voortbrengen. Het menselijk ras bestaat in een oneindige deelverzameling van die universa - en houdt op te bestaan in een oneindige deelverzameling van die deelverzameling. Misschien was nucleaire uitroeiing tijdens de Koude Oorlog waarschijnlijk of zelfs bijna zeker. Het universum waarin ik schrijf is toevallig een van de gelukkigen die het overleefd heeft. Dat is kwantumonsterfelijkheid: als er oneindig veel kopieën van een individu in het multiversum zijn, zullen sommige van die kopieën altijd overleven. Dus ik ben onsterfelijk, jij bent onsterfelijk en alle anderen zijn onsterfelijk. ( Dit gaat boven de pet.  Voor een andere keer.  JV) 

Ik vind dat een fascinerend idee, maar het stelt me niet gerust als ik denk aan de Joodse fanatici die een oorlog met Rusland proberen te ontketenen. Misschien zijn er oneindig veel universums of misschien is er maar één universum. Het enige dat ik zeker weet is dat in het universum waar ik ben, een nucleaire hansworst de Britse premier is. governments of grovelling goys in het hele Westen. 


Joodse macht is nooit een goede zaak geweest, maar nu bedreigt het de overleving van het menselijk ras. 

Ik denk dat Dominic Cummings dat ook weet en ik hoop dat hij gelijk heeft om erover te zwijgen. Maar uiteindelijk zou de dominantie van Dominic geen goede zaak zijn. Cummings is geïnteresseerd in prestaties, zijn linkse vijanden zijn geïnteresseerd in macht. Geen van hen is geïnteresseerd in waarheid, schoonheid en goedheid. Technocratie, zelfs in de echte en positieve zin, is niet de remedie voor de pathologieën van het Westen.

(Opnieuw gepubliceerd in The Occidental Observer met toestemming van de auteur of zijn vertegenwoordiger)

← Een Fascistische Pret Dag: Verrijking voor Blanken... 

 

- Categorie: Foreign Policy - Tags: Boris Johnson, Groot-Brittannië, Dominic Cummings, Jews, Political Correctness, Wereldoorlog III

Recent van Auteur

·    Een fascistische plezierdag: verrijking voor blanken, etnocentrisme voor joden

·    Ketters en Halve garen: Furedi's Vrijheidsstrijders en de dodelijkheid van het Libertarisme

·    Heldinnen van de Hive-Mind: Hoe twee slordige blanke vrouwen onbewust de idiotie en het kwaad van het linkse gedachtegoed blootleggen

·    Rollock's Bollocks

·    The Sunak Also Sets: Enkele gedachten over Bruine Britten en Groene Kaarten

 

Gerelateerde stukken van Auteur

·    Joodse buit en verwaarloosd fruit

·    Financiering van beide kanten: Hoe Joods geld de Britse politiek beheerst

·    Identiteit ontbinden om het Westen te vernietigen: de linkse oorlog tegen identiteit, nationaliteit en biologie

·    Haatdragende Hindoe: Priti Patel Is Sycophantic aan Joden, Psychopathische aan blanken

·    Ongezouten, onbetwist, onbetwist: Joodse macht in Brave New Britain

Van verwant belang


Joodse buit en verwaarloosd fruit

Hoe rechts de joden dient en blanken verraadt

TOBIAS LANGDON


Financiering van beide kanten: Hoe Joods geld de Britse politiek beheerst

TOBIAS LANGDON


Identiteit ontbinden om het Westen te vernietigen: de linkse oorlog tegen identiteit, nationaliteit en biologie

TOBIAS LANGDON

← Een Fascistische Pret Dag: Verrijking voor Blanken... 

Verberg 23 ReactiesLaat een reactie achter

"Nucleaire baviaan: Joden selecteren politici op naleving, niet op bekwaamheid"
- 23 Commentaren

Commenters om te negeren... alleen te volgen

Opmerkingen?

1.    Trinity zegt:

Aah, ja. De "kruipende goy" aka "witte verrader uitschot." Niet-blanke kruiperige goy krijgen tenminste kliekjes door blanken te haten.

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

2.    Notsofast zegt:

Het spijt me, maar toen ik de teaser van dit artikel las: "wanneer een waar genie verschijnt... dacht ik dat u het over putin had, dus ik was bitter teleurgesteld toen ik ontdekte dat u het had over het genie van domic cummings, die denkt dat het probleem is dat ze niet genoeg uitgeven aan de oorlogsmachine. het woord genie gebruiken om een westerse politicus te beschrijven is niet alleen een verkeerde benaming, maar ook een omkering van de betekenis van het woord.

- Mee eens: InnerCynic, Chuck Orloski

- Antwoorden: @Lizardking

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

3.    Wokechoke zegt:

Cummings was een Russofiel. Een zeldzaam iets in de Engelse politiek.

- Antwoorden: @Verymuchalive

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

4.    David Burberry zegt:

Maak je geen zorgen. Johnson's vervanger zal veel beter zijn.

- LOL: Verymuchalive, animalogic

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

5.    eah zegt:

... geen apenhuis van "Oxbridge afgestudeerden in de menswetenschappen."

Ja, misschien was het niet zo'n goed idee om steeds grotere en machtigere regeringen en het media-industrieel complex over te laten aan een stel liberale middenstanders.

Maar het is niet alleen Groot-Brittannië: hetzelfde geldt voor letterlijk elke westerse natie - de huidige Duitse regering is misschien wel het Paradebeispiel.

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

6.    Hitmarck zegt:

Als mensen op het zwarte IQ letten, letten ze misschien ook op het nep-Joodse IQ en rekenen ze het na.
Kijk hoe kan het dat Israël,
ondanks dat het niet slechts 2 procent Poolse kikes heeft, maar meer dan 20 procent,
een gemiddeld IQ heeft dat iets boven dat van hun achterlijke buren ligt.
Het is wat mensen doen, wereld lul kaarten en wereld IQ kaarten controleren.
Of nog erger, ze zoeken naar psychologische verschillen, en komen erachter dat zwarten en joden en vrouwen in feite hetzelfde waardeloze stelletje zijn. Neurotisch, Solipsistisch en Psychopathisch.
IQ. Vragen mensen zich niet af waarom gaslighters als Jarod Taylor alleen over IQ praten?
IQ verklaart niet waarom de meeste mensen een 85 IQ blanke gemeenschap verkiezen boven een 85 IQ zwarte of Kike gemeenschap.

- Bedankt: Trinity

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

7.    GMC zegt:

Stel je voor: om succesvol te blijven en werk te vinden, in je eigen land, moet je je verlagen tot de laagste vorm van menselijkheid.

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

8.    mephisto zegt:

We zouden zo gelukkig zijn met een nucleaire oorlog. Sommige mensen zouden overleven, en het is onwaarschijnlijk dat de Uitverkorenen zouden overleven, vanwege hun zwakke gestel. Dus hoe eerder, hoe beter.
Ik zou Poetin ook adviseren om de Satan Bom in West-Oekraïne tot ontploffing te brengen. Dit zou de westerse economieën doen instorten en een burgeroorlog in de VS en elders ontketenen. Poetins opvatting dat Oekraïners Russisch zijn, is net zo verkeerd als Hitlers opvatting dat de Britten zo veel op de Duitsers lijken. In feite, lijken de Britten helemaal niet op de Duitsers. Britten zijn onderdanig. Duitsers behoren tot het meesterras.

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

9.    anoniem[231] - Disclaimer zegt:

Hieronder de kandidaten om Boris Johnson op te volgen als Tory Eerste Minister -
Zo divers, deze reeks gezichten! Nauwelijks een euro-blanke onder hen!

Tobias Langdon zou zijn gespannen zenuwen moeten kalmeren door de grootste 'nucleaire hansworst' van allemaal te begrijpen - de feiten dat Hiroshima en Nagasaki lang geleden bewezen zijn te zijn getroffen door chemische brandbommen net als de nog ergere Tokio-aanval ... dat paddestoelwolken standaard zijn bij chemische explosies ... en dat het voor de nadenkende mens al lang duidelijk is dat nuclear weapons are a hoax and do not exist


- Antwoorden: @Herald

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

10.  Priss Factor zegt: - Website

Globo-Cucks zijn geprogrammeerd met richtlijn 4. Psycho-politiek kunnen ze de Joodse Macht gewoon niet benoemen. Goyim als 'producten' van de Macht.

- Mee eens: Chuck Orloski

ANTWOORD EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

11.  Jon Halpenny zegt:

Wijlen Robert Parry was een talentvolle journalist die het Iran-Contra schandaal onthulde.

Parry geloofde dat de crisis van 2014 in Oekraïne was begonnen door neocons als wraak tegen Rusland omdat Poetin Obama ervan had weerhouden Syrië te bombarderen in 2013.

ANTWOORD EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

12.  LondonBob zegt:

Cummings heeft echt aangedrongen op lockdown en was een groot voorstander van het openstellen van onze grenzen voor de Chinezen van Hong Kong, hij is een interessanter figuur dan de meesten die Westminster teisteren, maar hij stond niet aan onze kant.

ANTWOORD EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

13.  Ulf Thorsen zegt:

Van enig belang -

https://rumble.com/v1a6xdr-numec-how-israel-stole-the-atomic-bomb.html

ANTWOORD EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

14.  Verymuchalive zegt:

Indeedy Doody.

Na de openbare lagere school volgde hij een privé-opleiding aan de Durham School[8] en ging hij later naar Exeter College, Oxford, waar hij studeerde bij Norman Stone,
Norman Stone, geen vriend van de Neocons.

Na zijn afstuderen aan Oxford in 1994, verhuisde Cummings naar Rusland en woonde daar tot 1997.
Journalist Owen Bennett schreef dat Cummings "een Russofiel is, Russisch spreekt, en hartstochtelijk geïnteresseerd is in Dostojevski".

Hoe is deze man zelfs door het systeem gekomen, laat staan dat hij eerste assistent van de premier is geworden.

Hij is geen genie, maar hij is intelligent en ervaren genoeg om te weten hoe het zit, zoals blijkt uit zijn citaten in het artikel.

- Antwoorden: @Blissex

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

15.  Passing By zegt:

Schitterende samenvatting van alles wat mis is met het Westen in de laatste drie zinnen, Mr Langdon.

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

16.  Lizardking zegt:

Helemaal mee eens!
En de insinuatie dat "immigranten uit de Derde Wereld" de oorzaak zijn van de dreigende ineenstorting van de Britse en Amerikaanse samenleving is meer een racistische dan een intelligente gedachte .... naar mijn bescheiden mening.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

17.  Sink zegt:

Misschien selecteren USA Democraten politici op ras, niet op bekwaamheid?

- Antwoorden: @BuelahMan

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

18.  A. Clifton zegt: - Website

vrijmetselarij komt van talmoedisch judaïsme.....

het talmoedisch judaïsme is de synagoge van satan

Johannes 8:44

in de uiteindelijke analyse.....Matheüs 13:39-43

focus op het kennen van de waarheid

geen Dallas Cowboys in de Alamo,

geen {Joodse}} in het Oude Testament.

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

19.  tomo zegt:

"...en hij weet dat daarom de premier van Engeland een sociopatische narcist is en de president van Amerika een corrupte, seniele narcist."

Volgens verschillende boeken die ik heb gelezen over psychopaten is het enige verschil tussen een psychopaat (AKA 'sociopaat' - het betekent hetzelfde) dat narcisten er echt om geven aardig gevonden te worden. Echte psychopaten/sociopaten geven er niets om, hoewel ze hun acteerkunsten zullen gebruiken om anders te lijken als het hun uitbuitende plot/context van het moment goed uitkomt.

Ik raad The Sociopath Next Door van Marta Stout aan en Without Conscience van de uitvinder van de psychopaat-test - Robert Hare.
Voor een goede real-life illustratie van een extreem pathologische psychopaat - raad ik de biografie van Steve Jobs door Isak aan (ik ben de achternaam vergeten - het is zijn belangrijkste biografie).

Al deze boeken zijn gratis beschikbaar op pdfdrive.com en de meeste bibliotheken hebben ze
Nog één ding
Er is een geweldig boek over Psychopaten als 'cultuur' - ook beschikbaar op pdfdrive - Jewish History Jewish Religion, The Weight of Three Thousand Years (door Israel Shashak geloof ik).

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

20.  Blissex zegt:

"over nucleaire oorlogsspellen en de Britse nucleaire onderneming. In de herfst van 2020 dwong ik de premier om drie uur vrij te maken om de nucleaire onderneming te bespreken. [...] Na een soort van luisteren, onder meer naar een uiteenzetting over de verrotte infrastructuur en de werkelijk afschuwelijke rekeningen van vele tientallen miljarden die ons de komende jaren te wachten staan als gevolg van 25 jaar verrotting en schokkend slechte aanbestedingen onder beide partijen, verlieten we de kamer. Hij pakte zijn telefoon (die hij voor de veiligheid buiten had laten liggen), wendde zich boos tot mij en spuugde uit. "Wat een verspilling van mijn tijd. Dit vat veel samen, niet alleen over hem, maar over ons politieke systeem. Hun allerbelangrijkste taak wordt niet als prioriteit gezien!""

Dit is een erg leuke anekdote, maar het toont aan hoe street-smart Johnson is en hoe wereldvreemd Cummings:

* Politici geven om opiniepeilingen en het winnen van verkiezingen, en Johnson is daar helemaal op gefocust.

* Potentiële conservatieve kiezers geven het meest om de prijzen van onroerend goed en de aandelenmarkt, en dan om lagere belastingen, en dan om lagere lonen, en dan om de weinige openbare diensten die hen rechtstreeks raken, zoals vuilnisophaaldienst. Ze denken niet eens aan infrastructuur, nucleair of niet.

* Hoe dan ook, de ideologie van de Conservatieven is dat de particuliere sector de zaken wel zal oplossen, zodat het aanpakken van infrastructuur helemaal geen taak van de regering is, laat staan de "allerbelangrijkste". Daarom hebben ze alle infrastructuur die ze konden privatiseren.

* Hoe dan ook, een van de gemakkelijkste manieren voor een politicus of een manager om succes te boeken is de kosten zoveel mogelijk uit te stellen, dat wil zeggen zo weinig mogelijk onderhoud en afschrijving van activa te doen als zij kunnen, en het vooraf plannen van uitgaven voor onderhoud om latere kosten te minimaliseren druist daartegen in.

Ook wat betreft nucleaire infrastructuren (die alleen veilig zijn als ze zeer deskundig worden beheerd en onderhouden en zonder kostenbesparingen op korte termijn), wat eng nieuws. Een blogger vond dit in een lange termijn budgetteringsdocument van het Korps Mariniers:

http://www.ritholtz.com/blog/2009/01/us-military-force-structure/"Slide 2. De concurrerende eisen in de federale begroting voor FY-09 en daarna liggen in de orde van grootte van $7,5 triljoen per jaar. Het prijskaartje alleen al voor het herstellen van de 283 kerncentrales (gebouwd in de jaren '70 en '80 die afhankelijk zijn van federale steun om te herstellen) is $ 2,5 miljard per centrale ... komt op meer dan $ 7 triljoen".

Maar waar heb je daar nog meer over gelezen, een zeer reëel en groot probleem? Alleen "tijdverspillende" nerds als Cummings, in het Korps Mariniers of elders, geven waarschijnlijk om dat soort dingen.

REAGEER EENS/NIET EENS/ETC. DEZE COMMENTAAR

21.  Herald zegt:

Allemaal echte Britten!

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

22.  Blissex zegt:

"Na zijn afstuderen aan Oxford in 1994, verhuisde Cummings naar Rusland en woonde daar tot 1997. [Hoe is deze man door het systeem gekomen...

David Cameron zelf ging voor zijn "tussenjaar" rondreizen in Rusland. Waarschijnlijk rapporteerden hij en Cummings alles wat ze zagen aan "MI6". Dat is hoe het werkt in de Britse elites.

ANTWOORDEN AKKOORD/AFKEUREN/ETC. DEZE COMMENTATOR DEZE DRAAD VERBERGEN DRAAD

23.  BuelahMan zegt:

Misschien?

Maar het zijn niet alleen de Dems.

 

 


6 comments:

  1. Bij De Nieuw Wereld vroeg giemandf of ik het boek van Rein de Vries kende: Revolutie door schuld.
    Ik ken het niet, maar het is uit 2016 en Rein is al enige malen bij Weltschmerz geweest.

    Zoek bij Youtube op: rein de vries revolutie door schuld

    ReplyDelete
  2. [[Dat is een vreemd verhaal.]
    Klopt. Daar is mijn kind al een jaar mee bezig. Ik ga daar straks mee in gesprek om het fijne ervan te weten. Op het eerste gezicht plaats je je buiten de maatschappij, maar als je met voldoende medestanders bent, krijg je een staat binnen de staat.]

    Net gekeken, een interessant verhaal. Ik heb meteen even gekeken op de papieren van de belastingdienst en het is waar, alles staat in hoofdletters, was me echt nog nooit opgevallen. Ik wil er echt meer over weten.

    Ik wist dat Duitsland volkenrechtelijk gezien geen echt land is, zou dat dezelfde situatie zijn of speelt daar (nog) iets anders? Ik weet dat er een groep bestaat (behoorlijk groot en onlangs verboden) die de huidige Duitse staat niet erkent maar ik weet eigenlijk niet waar die zich op baseren. Ik zal die artikelen eens opzoeken.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Interview meteen maar even gedownload, link: https://odysee.com/@devrijeomroep:6/soeverein-worden---Karen-Hamaker:7

      Delete
  3. @G.B., even iets anders :-))) ik vind 'mafkees' een veel te aardige benaming voor die stuitend domme scheldende vragtwaggelsjofeur.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Daarom houd ik dat daarbij. Het is niet zo'n heel erg scheldwoord, maar het tekent hemzelf. Hij heeft afgelopen zondag alleen maar gescholden.
      Ik blijf dat doen, totdat hij ermee ophoudt. Of dat @Blik -eindelijk- ingrijpt. 😎

      Delete
    2. Dat is wel zo ja, het zegt meer over hem dan over jou. Plus dat jij maar 1 woord hoeft te typen en hij weer met een scheldkanonnade komt, kost hem meer tijd :-)))

      Ik denk niet dat hij ermee ophoudt, ik denk ook niet dat @Blik ingrijpt. Hij zal hooguit een deel van de reacties weghalen wat de stuitend domme er dan weer toe zal brengen deze gewoon weer te herplaatsen.

      Delete