Wednesday, November 11, 2020

1091 Mijn Corona advies in de lokale krant.

UPDATE:  11 maanden later: Universiteit van Gent ontdekt:  Zink en Selenium ! 

https://www.bndestem.nl/dossier-coronavirus/onderzoekers-doen-opmerkelijke-ontdekking-bepaalt-voeding-hoe-ziek-je-wordt-van-corona~adcd294a/

               ----------------------einde update ------------

Een maand geleden heb ik enkele journalisten aangeboden om mijn verhaal te vertellen aan hen. 

Nogal pretentieus natuurlijk, maar ik zag dat de polarisatie erg toe nam en denk dat we met enkele simpele maatregelen dat hele Corona tot een 'lastig detail' kunnen reduceren, terwijl het nu soms als 'Het Grote Noodlot' fungeert.

De journalist van BNdeStem was nog in het buitenland, maar had er wel oren naar. 

We hebben twee uur gesproken,  hij schreef zijn artikel (veel te veel over mijzelf en te weinig mijn Corona advies), en ik heb zijn tekst lichtjes herschreven, met tussen-kopjes die  de kern van de zaak  beschrijven: 

 Zorg voor een sterk lichaam, en 

= Zorg dat je geen grote dosis virus binnen krijgt.

= Geef jongeren alle vrijheid. Bescherm de ouderen.

Eergisteren schreef de journalist: "Ik heb jouw versie onveranderd aan de hoofdredactie gestuurd".  Ik:  "Da's mooi." 

Vandaag schreef hij: "Morgen staat het in de krant, op pagina 8 en 9. Een longread.  En overmorgen op de website. "    "OK". 

Maar vanavond kreeg ik al bericht van kennissen dat het op de website staat.  

Mijn kenissen vinden het een geslaagd artikel.   Laat ons hopen dat ze oprecht zijn. 

Zelf ben ik wel teleurgesteld. 

Je weet dat je niet in de krant komt als je alleen maar een boodschap wil vertellen. 

De lezer wil ook wat sappige details, wat met een mooi woord 'human interest' heet.  Beetje roddel, zeg maar. Beetje vuile was. Nou goed, dat heb ik er wel voor over, en deze journalist heeft het niet slecht met me voor, dus dat is te doen. 

Maar tot mijn verbazing heeft men de kopjes die ik zelf had voorgesteld weg gelaten, en er allerlei minder zinvolle kopjes tussen gezet. 

Zelfs foto's van mijn Occupy demonstratie in Breda en van mijn Putin bord langs de snelweg is er in gezet.  Daar is in het interview met geen woord over gesproken, en dat werd in de door mij goedgekeurde tekst met slechts enkele regels afgedaan. Nu wordt dat groot gemaakt met foto's er bij.   

Het artikel bestaat nu voor veel meer dan de helft uit flauwe kul: zaken waar niemand iets aan heeft.  Dat doet me wel pijn.  

Ik dacht dat we een eerlijke ruil deden: Jullie mogen wat roddelen, als ik mijn Corona advies mag  vertellen. 

Maar de balans is nu wel erg doorgeslagen. 

Het artikel suggereert heel vaak dat ik complotten af wijs. Maar dat is niet wat ik doe.  Ik zeg dat je nu  mensenlevens moet redden èn de economie moet redden èn de sociale samenhang moet redden.  Nu moet je niet zitten zeuren  over complotten. Dat doe je later.   

Geen Complotten?  Iedereen kan toch zien dat Big Pharma de goedkope medicijnen als HCQ  en Ivermectine zwart maakt?  Ze rekenen 17 euro per vaccin, en we hebben er 2 nodig :  34 euro per wereldbewoner.  Laat ons zeggen dat 4 miljard mensen dat vaccin zullen kopen:  136 miljard euro. Daar gaat het om.  En met een beetje geluk elk jaar een 'corona vaccin' want elk jaar zijn er weer wat nieuwe varianten....

Daar mogen wel een paar doden voor vallen, volgens dr Fauci. In de landen waar HCQ is toegestaan zijn 71%  minder doden gevallen.  Fauci gebruikt trouwens zelf wèl vitamine D, en ook nog in een dosis die volgens de medici veel te hoog is.

Ik ben niet gelukkig met dit artikel, omdat de kletskoek veel te groot is gemaakt, waardoor de boodschap nog nauwelijks zichtbaar is. 

HIER staat het artikel op de website van de krant.  

Hieronder , bij de foto, staat het artikel ook. 

En de onderstaande zwarte tekst is wat ik heb goedgekeurd:


Corona-watcher Hugo Jansen wil brug slaan: ‘Dit virus is te ernstig, er is nu geen tijd voor complotten’

Zijn alarm ging af toen China in januari werd lamgelegd om corona te stuiten. Ver voor de eerste besmetting of maatregel in Nederland voorzag Hugo Jansen de ramp en verdiepte zich in het virus. Nu roept de tegendraadse denker uit Ossendrecht covid-ontkenners op om de pandemie serieus te nemen. ,,Er is geen tijd voor complotten. We moeten voorkomen dat mensen ziek worden.”

Jansen (69) is geen doorsnee corona-watcher. De oud-pyschologiestudent, die in 1980 al voorop liep met biologische landbouw, bijt zich vast in wat hem raakt. Toen corona begin dit jaar voor het westen nog iets ver weg in Wuhan was, zocht hij al tot diep in de nacht online naar informatie over het virus en bekeek intussen al honderden medische blogs. ,,Ik wil mezelf en anderen weerbaar maken.”

Net zo grondig graafwerk verrichte hij ooit om zijn stelling te staven dat niet Rusland maar Amerika 's werelds grootste agressor is. ,,De VS hebben meer landen gebombardeerd dan wie ook. Check maar”, sprak Jansen in 2018 nadat hij opzien baarde met drie pro-Russische billboards langs de A4 bij Ossendrecht. ,,De Russen versloegen in WO II meer Duitse divisies dan de geallieerden.”

De eigenzinnige bioboer schuwt afwijkende meningen niet en schreef op een blog waar hij doorgaans medestanders treft die het NOS-journaal vaak te eenzijdig vinden. ,,Maar na mijn bijdrage over het gevaar van corona werd ik voor gek verklaard. Het virus zou flauwekul zijn, of voor 90 procent overdreven.”

Reden voor Jansen om af te haken bij dat blog, want hij nam covid-19 eind januari meteen serieus, ruim een maand voordat toenmalig minister Bruins patiënt 0 had gemeld, carnavalvierders al hossend het virus doorgaven en premier Rutte nog onwennig het schudden van handen afraadde. In brieven wees hij diverse media op hun taak om de overheid tot snel ingrijpen te manen.

,,Toen ik las dat China zijn economie op slot gooide en miljoenen mensen dwong thuis te blijven, wist ik dat het ernstig was. China stuwde in twintig jaar ruim een miljard inwoners op van hongerlijders naar middenklassers. Zo'n onvoorstelbare vooruitgang op het spel zetten doe je niet voor een griepje. In de Chinese regering en ambtenarentop zit niemand met een IQ onder de 140, die moet je serieus nemen.”

Een transporteur draait zijn erf op. ,,Even vijf pallets suikermais inladen”, zegt Jansen. Behendig manoeuvreert hij met de heftruck. ,,Hugo zei in januari tegen me: ‘Over een paar weken praat het hele land over corona‘”, vertelt de vrachtwagenchauffeur. ,,Hij heeft gelijk gekregen.”

Riep Jansen voor de eerste golf media op de overheid tot actie te bewegen, onlangs stuurde hij meerdere kranten een betoog over het gebruik van vitamine D om meer weerstand tegen corona te kweken. Kort voordat Nederlandse wetenschappers met een soortgelijk pleidooi naar buiten traden.

Zelf slikt hij ook onder meer vitamine D, én neemt een dagelijkse dosis van drie medische blogs tot zich. ,,Zo'n anderhalf uur per dag dus. Ik volg drie artsen en een microbioloog die online uitleg over corona geven. Hardwerkende, integere wetenschappers.” Want Jansen checkt zijn bronnen en gruwt van ongefundeerde meningen.

,,Ja, het RIVM en het kabinet hebben fouten gemaakt. Maar wie roept dat ie recht heeft op de vrijheid om zich niks van de coronaregels aan te trekken, heeft er niks van begrepen. In ons systeem geven wij de regering de macht om beperkingen op te leggen als kwetsbaren beschermd moeten worden.”

Jansen haalt de tv-uitzending van Arjen Lubach aan,  over de ‘Fabeltjesfuik’, de wijze waarop sommigen zich via social media laten meesleuren in samenzweringstheorieën. ,,Lubach legde goed uit hoe mensen in hun bubbel blijven zitten om hun eigen gelijk bevestigd te zien. Je moet juist breed kijken en het goede eruit pikken.”

Complotten zijn niet productief, stelt Jansen richting oude blogvrienden die zonder bewijs beweren dat Bill Gates nóg rijker wordt van corona. ,,Ik zie dat niet.” Of dat de farmaceutische industrie achter de uitbraak zit. ,,Die bedrijven kunnen we niet missen, ze maken veel producten waar veel mensen baat bij hebben. Ja, ze willen ook winst maken, zo werkt dat nou eenmaal. Zolang de media maar kritisch volgt of ze niet over de schreef gaan.”

Zijn eigen twijfels parkeert hij even. ,,Er is nu geen tijd voor complotten. Geen tijd om te kijken of het virus in de natuur ontstond of door mensen gemaakt is, of het expres of per ongeluk is verspreid, of welke instanties of bedrijven profiteren van deze crisis. Nee, we moeten nú zorgen dat zo min mogelijk mensen eronder lijden.”

Februari en maart beleefde hij als een angstige tijd. ,,Door mijn leeftijd, diabetes en wat overgewicht, loop ik risico. De zomer kwam ik onbezorgd door, in september werd ik weer voorzichtig toen hier achttien Polen suikermais kwamen oogsten.” Die arbeiders zijn terug naar huis, maar op de wc-deur in het woonhuis bij zijn bedrijf hangt nog een briefje in het Nederlands, Engels en Pools: dit toilet is alleen voor Hugo.

 “Je moet je lichaam weerbaar maken.”

 

Volgens Jansen valt er veel ellende te voorkomen met de juiste voorzorgsmaatregelen. Op basis van de specialistenblogs die hij volgt, besloot hij aan de vitamine D te gaan. ,,Met mijn boerenverstand denk ik: laat iedereen dat slikken voor zijn weerstand. Wereldwijd hebben velen een fors vitamine D-tekort, in Amerika zelfs 42 procent, onder de zwarte bevolking nog meer. Juist daar zie je de hoogste sterftecijfers.”

Jansen haalt Spaans onderzoek aan waaruit bleek dat corona-patiënten met vitamine D tekort 25 maal zo vaak op de intensive care belandden. ,,200.000 jaar geleden liepen we half naakt over de savanne en maakten vitamine D aan uit zonlicht. Nu is dat bijna nul, vooral ouderen komen amper nog buiten. Je krijgt het echt niet genoeg binnen door af een toe een vet visje te eten.”

Om de vermenigvuldiging van het virus tegen te gaan, slikt Jansen zink in combinatie met quercetine. Plus vitamine A en selenium. Zijn immuunsysteem schudt hij wakker met koude-/warmte-therapie. ,,Ik heb er een bad voor gekocht.”

Kwetsbaren adviseert hij om de neus- en keelholte goed vochtig te houden. ,,Want daar komt het virus binnen, maar zit ook beschermend slijm. Zie het als de slotgracht van een kasteel: als die droog valt, wandelt de vijand zo binnen. Veel ouderen drinken te weinig en zijn daardoor extra kwetsbaar.”

In geval van nood overweegt Jansen hydroxychloroquine. ,,Gevaarlijk? Je krijgt het toch ook tegen malaria? In vele landen zijn er goede resultaten mee geboekt tegen corona. Ik heb twee huisartsen gepolst, maar die willen het niet geven. Gelukkig heb ik nu wel Ivermectine bemachtigd, en dat werkt ook goed. Ik ga dat gebruiken als ik denk besmet te zijn. ”

“Geen besmetting met hoge dosis, dat is cruciaal.”

 

Naast ventilatie en afstand houden is Jansen ervan overtuigd dat ook mondkapjes wel degelijk nuttig zijn.  Op twee manieren: om het aantal besmettingen te beperken. En om dosis waarmee iemand besmet wordt, laag te houden.  “Bij griep is bewezen dat je minder ziek wordt als je een lagere virusdosis binnen krijgt. Voor corona is dat vermoeden er wel, het bewijs nog niet. Tja, er is ook geen bewijs dat morgen de zon opkomt, maar ik vermoed van wel.”

Jansen gelooft dat RIVM-voorman Jaap van Dissel integer is, maar te stug vasthoudt aan zijn eerste uitspraak dat het nut van mondkapjes niet bewezen is. ,,Je moet open blijven staan voor nieuwe inzichten. Microbioloog Ann Vossen zei eerst ook dat je symptomen moet hebben om corona over te dragen, nu weten we dat je al eerder besmettelijk bent.”

Dat valt niemand kwalijk te nemen, vindt Jansen. ,,Want dit virus is nieuw. N-I-E-U-W! Logisch dat medici en overheid nog niet alles weten en moeten bijsturen. Maar soms weigeren ze krampachtig toe te geven dat ze ernaast zaten. Consequent zijn lijkt prima, maar bij zo'n totaal nieuw fenomeen leer je elke dag bij, wees daar eerlijk in.”

Het weggezakte idee van groepsimmuniteit vindt Jansen de moeite waard om bediscussieerd te worden door deskundigen. ,,Wie zijn afweer op orde heeft, zeker de jeugd, loopt amper gevaar als ie met een lage dosis besmet wordt en maakt antistoffen aan als ie corona krijgt. Dan heb je ook geen vaccin meer nodig. Eigenlijk is vaccineren ook niets anders dan iemand op een veilige wijze besmetten om de afweer op gang te krijgen.”

Een totale lockdown moet voorkomen worden, vindt Jansen. ,,Hoe vervelend ook, leg alleen beperkingen op aan kwetsbare en oudere mensen. Om opa en oma te beschermen mogen ze niet alles doen wat hun gezonde kinderen of kleinkinderen wel mogen omdat die jongeren niet of nauwelijks ziek worden.”

Hoe meer de maatschappij door kan draaien, hoe beperkter de nadelige gevolgen, betoogt hij. ,,Want wie weet hoe lang het duurt voor er een goed vaccin is. Laat mensen verantwoord doorwerken en scholen open. Kwetsbare leraren kun je online les laten geven.”

De schade aan de economie en de gezondheidszorg is al zo groot, vindt hij. ,,Geen operaties, geen bestralingen. Een kankerpatiënt is de klos maar kan er niks aan doen als jij onnodig op de intensive care belandt, dus gedraag je volgens de regels en maak jezelf weerbaar.”

Graag wil Jansen een bemiddelende rol spelen nu hij de samenleving ziet polariseren. ,,Brave mensen worden bang. Of boos omdat ze door de maatregelen hun bedrijf of baan kwijtraken. En dan heb je nog demonstranten die alles onzin vinden, zelfs agressief worden. Ja, het coronabeleid wisselt en rammelt soms, maar dat maakt het nog geen bedrog.”

De weerzin tegen een lockdown snapt hij. ,,Wie zegt dat dat veel kapot maakt, heeft gelijk. De economie, het sociale weefsel in de maatschappij, huwelijken, vriendschappen. Dat hoeft niet.” Dus roept hij op: ,,Laat iedereen zijn eigen weerstand maximaliseren en de negatieve gevolgen  van een mogelijke besmetting afzwakken   door ventilatie toe te passen, afstand te houden en mondkapjes te dragen. Dan kan de samenleving en de economie gewoon doordraaien  als we de kwetsbaren enige beperkingen opleggen”.

             ================================

Mijn echte boodschap is:

" Geen tijd voor Corona-paniek. We kunnen dit zelf oplossen."

Dàt  is de boodschap die ik heb. 

 De aan de hoofdredactie voorgestelde kop was: 

Corona-watcher Hugo Jansen wil brug slaan: ‘Dit virus is te ernstig, er is nu geen tijd voor complotten’

OK. Ja, ik wil een brug slaan. Klopt. Er dreigt opstand, dus laat ons in het midden bij elkaar komen: geen lockdown beste Van Dissel, wel mondkapjes, beste Viruswaarheid. 

Ik kan die voorgestelde Kop  accepteren. 

Maar wat wordt de kop?  Dit: 

  Deze corona-watcher waarschuwt ontkenners:

 ‘Geen tijd voor complotten, dit virus is te ernstig’

En zo wordt je langzaam maar zeker de vertolker van de boodschap van het Outbreak Managemnent Team. 

Klote natuurlijk. 


Hieronder het interview in de krant: 

       ========================================

Hugo Jansen verdiept zich al sinds januari in corona. Hij roept complotdenkers op om het virus serieus te nemen en pleit voor simpele zelfmedicatie om een ontwrichtende lockdown te voorkomen.
PREMIUM
Hugo Jansen verdiept zich al sinds januari in corona. Hij roept complotdenkers op om het virus serieus te nemen en pleit voor simpele zelfmedicatie om een ontwrichtende lockdown te voorkomen. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Deze corona-watcher waarschuwt ontkenners: ‘Geen tijd voor complotten, dit virus is te ernstig’

LONGREADOSSENDRECHT - Zijn alarm ging af toen China in januari werd lamgelegd om corona te stuiten. Ver voor de eerste besmetting of maatregel in Nederland voorzag Hugo Jansen de ramp en verdiepte zich in het virus. Nu roept de tegendraadse denker uit Ossendrecht covid-ontkenners op om de pandemie serieus te nemen. ,,Er is geen tijd voor complotten. We moeten voorkomen dat mensen ziek worden.”

  





20 comments:

  1. Ik vind de kern van het verhaal goed doorkomen. Daarnaast wordt een 2e doel gehaald:

    Je weet hoe zeer ik tegen overenthousiaste pogingen ben om meer op het bordje van de lezer te scheppen dan dat die aankan.

    Dat geldt het meest voor aluhoedjesverhalen, maar zelfs het bij elkaar proppen van teveel voor de lezer controversiele onderwerpen, zoals prof v Wolveren soms doet.

    Het indirecte gevolg van dit artikel is het 'ontcomplotten' van de anti-Russofobie en de occupy beweging : een verbinding tussen de traditioneel activistische kijk (die de MSM ongenading als samenzweringsgekte afschildert) en een nuchtere doch kritische denkwijze.

    Unpoisoning the well!

    ReplyDelete
    Replies
    1. De tragedie van Van Wolferen is dat hij zijn eigen informatie - die zeer belangrijk en erudiet is - de kop laat af slaan door bijzaken te beweren die aantoonbaar onjuist zijn.
      In zijn tweede 'Gezond Verstand" twee artikelen die de plank mis slaan: "Waarom mondkapjes gevaarlijk zijn."
      en "PCR testen werken niet."
      Mondkapjes kosten 2 mensen hjet leven terwijl ze 200.000 mensen redden. Dom om te focussen op die 2 mensen.

      PCR testen geven veel te vaak positieve uitslag. So what? Dan trekken we overal de helft af.
      Ze doen toch niks met je als je positief getest bent.
      Wel een nadeel: dat ze met die overdreven 'dreiging' de samenleving kreupel maken.

      Ik vind mijn aanpak veel nuttiger.

      Delete
  2. Dr Been heeft een belangrijke video gemaakt vandaag:
    1) De nieuwe mutatie in Jutland is moeilijker te bestrijden met de huidige middelen, en waarschijnlijk zal het nieuwe vaccin er ook minder vat op hebben.

    2 De WHO maakt dezelfde fout als in januari: stopt 'Jutland' niet meteen, maar wacht tot het over de halve wereld is verbreid... precies zoals met 'Wuhan'.

    3) Andermaal legt hij uit hoe een masker werkt: De zieke krijgt maar 20% van zijn virussen voorbij het masker. En de gezonde inhaleert maar 20 % van de virussen die rondzweven.
    100 virussen > 20 virussen. 20 > 4. Je krijgt 4 virussen binnen in plaats van 100.

    Velen (Weltschmerz, Blik opNOS etc) zullen het nòòit begrijpen.
    Ze zullen ook tot hun dood herhalen: 'Niet meer doden dan bij een gewone griep' en willen niet zien dat - om dit te bereiken - je iedereen op moest sluiten.
    Hoe dom ben je dan? Of moet ik zeggen: hoe onoprecht ben je dan?
    "Ja maar iun Zweden". Ja, in sommige landen krijgen de mensen gewoon voldoende vitamine D,en houden ze van nature afstand, en hnemen elke week een sauna waarmee hun immuun systeem enorm aansterkt.
    Je kunt een 'ideologisch overtuigd' iemand niet de realiteit tonen. Hij ziet het niet. Hij kan het niet waarnemen, blijkbaar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. " Hij kan het niet waarnemen, blijkbaar."

      Er worden mensen geopereerd onder hypnose, en die voelen dus niet dat er met een mes in hun lijf wordt gesneden.

      Soldaten in een vuurgevecht voelen soms niet dat hun been aan flarden wordt geschoten: zo sterk is de geest in het afblokken van zaken.

      De hele video is interessant: https://youtu.be/YOLhF9fyjkk?t=1878

      Delete
  3. Ik probeer wat correcties toe te passen ( locale - lokale ) , maar er is iets vreemds aan de hand met mijn blogspot..

    ReplyDelete
  4. Ik had gisteravond een appje naar BLIK gestuurd met mijn krante-interview link.

    Zojuist heeft hij me geappt met de link naar zijn reactie: http://blikopnosjournaal.blogspot.com/2020/11/bioboer-jansen-laat-weer-van-zich-horen.html

    Het bevestigt precies wat ik om 10.04 en 10.13 uur schreef, hierboven:
    Ze kùnnen het gewoon niet zien.
    Discussie is zinloos gebleken.

    Ze leven in een dichotome wereld: iets is zwart of wit. Bestaat of bestaat niet.

    Maar de wereld is nu juist gradueel.

    Àlles is aanwewzig, maar de mate waarin varieert.
    Elk mens is goed èn slecht.
    Elke ziekte is 'oud' maar ook 'nieuw' te noemen.
    Mondkapjes zijn gevaarlijk èn levensreddend.

    Maar als mensen het 'heilige virus' van de eigen waarheid onder de leden hebben, als ze fundamentalistisch geloven in hùn wereldbeeld, dan ben je te laat: praten helpt niet meer.

    Wachten op de wal die het schip keert, dat is het enige dat resteert.

    ReplyDelete
  5. Dit is dan het niveau waar we mee te maken hebben:

    =============
    Matt 12 november 2020 om 13:24
    Wij zijn GEEN complotdenkers.
    Wij zijn complot-ontmaskeraars.Mensen die complotten aan het licht brengen.
    =============

    Een complot denker is iemand die ergens een complot achter verrmoedt en dat aanwijst: hij ontmaskert de complot kliek.

    Maar ga dat maar eena aan Matt uitleggen....

    ReplyDelete
  6. ""Ja maar iun Zweden". Ja, in sommige landen krijgen de mensen gewoon voldoende vitamine D,en houden ze van nature afstand, en hnemen elke week een sauna waarmee hun immuun systeem enorm aansterkt."

    Ahh, dat zal het zijn. Daarom zijn de sauna's hier gesloten, en inderdaad, de zonnige Zweedse winters staan bekend om hun overdaad aan Vitamine D, net als de Wit Russische trouwens....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Beetje late reactie op Blik. ( Zag zijn post niet eerder)
      In Zweden is de zon zo slap dat de overheid wellicht zorgt dat vitamine D standaard aan het voedsel wordt toegeveogd. ( Bij ons zit jodium in het zout, en zat er ook een element in de boter, maar nu niet meer meen ik. Was dat vitamine D? Ik weet het nu niet.
      In elk geval: de kans is groot dat Zweden ( en de andere Scandinavische landen) hun voedsel pproducenten verplichten tot bepaalde toevoegingen.

      Delete
  7. Zojuist het interview met Richard de Leth beluisterd.

    Hij beziet de wereld vanuit de evolutie en probeert als vandaar uit te begrijpen, precies zoals ik dat probeer.

    Ik ben het met àlles eens wat hij zegt.
    Geweldig interview: https://www.youtube.com/watch?v=G8x9v1DR0Kc&t=2268s

    Vraag: "Maar waarom ben je niet tegen mondkapjes, Richard ?"
    Antwoord: https://youtu.be/G8x9v1DR0Kc?t=2272

    ReplyDelete
  8. Een nieuwe Breaking News rubriek van Unz: 'Newslink'.

    waarin ik dit hoopvolle bericht aantrof:

    https://npasyria.com/en/49662/

    De opvolger van de zojuist ontslagen neocon baas van het Pentagon Esper gaat onmiddellijk alle troepen terugtrekken uit Afghanistan, Syria etc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Had je bericht al gelezen bij Blik.

      Wat dacht je van dat boerengezin met 14 zoons ? Nu een nieuwe baby: een Dochter!
      Alleen bij UNZ :-)

      14 zoons .. Een medische reden? Of statistisch extrem3 gebeurtenis. Kun je die kans uitrekenen? Hoeveel nullen zijn dat wel niet?
      0,5 x 0,5 = 0,25 Ongeveer 0,00003

      Delete
  9. Slecht nieuws: Broomhexine werkt niet volgens een recent onderzoek.

    Maar: Het wordt vrij laat toegepast.
    En de clou was nu juist dat je het op de allereerste dagen van een mogelijke besmetting toe pest. Nog voor de virale fase echt is begonnen.
    Dat is in dit onderzoek niet gedaan.

    https://www.youtube.com/watch?v=wB1rtMrc86I

    ReplyDelete
  10. Bij toeval kwam ik nog eens op mijn blog van 1 april.

    Mijn advies tegen de Corona:

    Weerbaarheid vergroten

    High dose besmetting voorkomen

    Niet zo veel anders dan wat mijn advies nu is.

    https://xevolutie.blogspot.com/2020/04/1001-het-coronavirus-geen-sprookjes.html

    ReplyDelete
  11. Het goede nieuws deze week was:

    Engeland gaat onder zijn oudjes vitamine D uitdelen.

    Eindelijk !

    Wat blijkt? 400 IU per dag !

    Veel van deze mensen zitten onder de 20 ng/ml ( onder de 50 mol)

    Met 400 IU per dag zullen ze geen milimeter stijgen, en dus even kwetsbaar blijven als ze nu zijn.

    Onderzoek wijst uit dat je ver boven de 100 ng per ml mag gaan, en zelfs bij 200 ng is er nog geen nadeel gevonden !

    Nu komen er patienten met 8 ng in het ziekenhuis !

    Zijn de medici in Engeland boosaardig?
    Of zijn ze extreem dom ?

    https://www.youtube.com/watch?v=kJ1l0gLTjXQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik heb gezocht met: injectie vitamine D. 1 van de hits: https://happyhealthy.nl/vitamine-d-tekort/ Deze site is niet erg positief over injecties. Ze zijn wel makkelijk, als je een groot tekort hebt, om in 1 keer 'op niveau' te komen.

      Capsules zijn het effectiefst.

      Delete
    2. In het Spaanse onderzoek is de derde vorm van D geinjecteerd: dat is de direct werkende D. ( Zoals hij uit nieren en lever komt. Dan is het een hormoon in feite.)

      En dat waren flink hoge doseringen.
      Maar dat is ziekenhuis setting, en dat zijn dan al redelijk zieke mensen.
      Dat hielp wel enorm goed.

      ===
      Ik weet dat de capsules het best werken, maar je hebt een voorschrift nodig.
      Mijn huisarts raadde me de capsul;es aan, maar ik zit nu vermoedelijk al op 35 ng en ben dus al wel in de veilige zone.

      Onder invloed van Martenson ben ik wel naar 8000 IU per dag gegaan.
      En wil i knaar 45 ng door stijgen.

      Martenson: 100 ng geeft geen enkel probleem. Zelfs 200 ng geeft geen probleem.

      Dr Been: Als je boven 40 ng zit dan heb je voldoende voor Corona.

      Delete
  12. (Vandaag verstuurd naar de journalist van BNdeStem)

    Dag beste Peter,

    Nogmaals dank voor de goede samenwerking.

    Ik wil hierbij graag een evaluatie geven, en - je kent me - een advies.

    Ik kom niet graag in de spotlights, maar wil wel graag de wereld verbeteren.
    Dus moet ik af en toe meewerken aan publiciteit. ( Mijn blog wordt niet gelezen en als spreker ben ik totaal niet charismatisch)
    Dan maar via protest borden of via een interview.

    Maar àlles dat het artikel leuk maakt (persoonlijke details) doe ik met tegenzin.
    Maar ik begrijp dat het moet: zonder kleurrijke detail verkoop je geen krant.
    Ik vind wel dat het ook voor mij moet renderen: mijn boodschap moet óók zichtbaar zijn.

    Daar ben ik dus niet tevreden over.
    Zeker de versie in de papieren krant was voor geen enkele lezer een signaal dat hij nu zijn vitamine D moest op-peppen en zichzelf weerbaar moest maken.
    Ik krijg volop complimenten: Leuk interview! Goed gezegd !
    Maar niemand heeft er wat van geleerd, vrees ik.
    Achteraf zou ik het dus liever niet gedaan hebben: te weinig rendement voor het deels prijsgeven van mijn privacy.

    Advies aan de hoofdredactie.
    Graag wil ik aan de journalisten het volgende ter overweging geven:
    Ja, het volk wil smeuïge verhalen. Liefst bedgeheimen en gezondheids-problemen van de sterren.
    Die behoefte aan kennis over andermans geheimen is aangeboren, want voor vrouwen van cruciaal belang, evolutionair gezien.

    Maar we hebben ook behoefte aan informatie over hoe we een bedreigende ziekte kunnen overleven.
    Daaraan draagt mijn betoog echt bij.
    Maar dit artikel geeft het niet duidelijk door aan de lezer.
    Het is te veel gefocust op hun behoefte aan ‘human interest’.

    ( Iemand stuurde me een tip over hoe ik goed kon slapen. In het artikel staat dat ik tot diep in de nacht op het internet dwaal. Dat heb ik nooit gezegd en dat dwalen doe ik ook niet. Dat zijn de smeuïge details die de lezer een fijn gevoel geven. Ik vind het helemaal niet erg dat dit in het artikel staat. Maar de persoon die me dit slaap-advies gaf kon niet vertellen welk advies ik in het artikel aan hèm gaf zodat hij de Corona beter kan pareren. En daarom beschouw ik dit project als mislukt.)

    Ik hoop echt dat jullie veel artikelen gaan publiceren waarmee de burger leert hoe hij zelf veel weerbaarder wordt tegen dat virus. (*)
    We zullen het nodig hebben: de vaccins zijn er nog niet, in Denemarken is alweer een nieuwe variant opgedoken, etc etc.
    Vrijwel iedereen heeft een flink tekort aan vitamine D.
    Dat spul kost niks en zorgt dat je òf niet ziek wordt, òf veel minder ernstig ziek wordt.

    Als de oude media dit soort informatie niet aanbieden aan de lezers, dan hebben ze geen bestaansrecht.
    Dan gaat het niet goed aflopen met de krant. En U staat al met de rug tegen de muur, als ik me niet vergis. Jongeren lezen al weinig krant.
    Zorg dat U dan toch zeker de ouderen behoudt door hen zinvolle info te geven.

    (*) Ik ben altijd bereid om U (anoniem, off the record) advies te geven, mocht U daar prijs op stellen.

    Dan nog iets: Recent las ik dat de meeste journalisten de Code van Bordeau hebben ondertekend.
    Dat vind ik fantastisch. Ik begrijp ook dat het niet eenvoudig is om dit ‘hoge pad’ altijd te bewandelen.
    Zoals we vroeger driemaal daags een gebed prevelden om ons voortdurend te herinneren aan hoe we willen zijn, zo kan het voor een journalist geen kwaad om die Code van Bordeau elke week weer eens te lezen. ( drie maal daags is dus niet nodig!)

    https://www.nvj.nl/ethiek/ethiek/code-bordeaux



    Met vriendelijke groeten,


    ReplyDelete
    Replies
    1. Toch wel aardig:

      De journalist heeft op mij geantwoord en het blijkt dat het interview met mij al sinds het verschijnen bovenaan staat: veel mensen bekijken het en velen besteden er veel tijd aan: ze lezenhet waarschijnlijk helemaal uit.

      Nou ja, dat is dan wel leuk, maar mijn vraag blijft: lezen ze zo lang omdat ik 'amusementswaarde' heb, of nemen ze mijn advies ter harte.

      Delete
  13. 11 maanden later: Universiteit van Gent ontdekt: Zink en Selenium !

    https://www.bndestem.nl/dossier-coronavirus/onderzoekers-doen-opmerkelijke-ontdekking-bepaalt-voeding-hoe-ziek-je-wordt-van-corona~adcd294a/

    ReplyDelete