Tuesday, May 05, 2020

1035 HCQ helpt. EN: Covid-19 absoluut in lab gemaakt. EN: Medische Elite liegt


Ik heb geen tijd helaas om alles uit te werken, maar Chris Martensen heeft voor mij enkele zaken overtuigend aangetoond:

Bij een onderzoek in Italië heeft men 1200 reumatologen ondervraagd en die artsen hebben in totaal 65000 patienten die  regelmatig HCQ slikken tegen de reuma en de lupus.
Slechts 20 van deze 65000 mensen hebben het virus opgelopen, en niemand van hen stierf, niemand in de IC .
0.03 %  Van de mensen met HCQ werd ziek.  In heel Italië:  0,3 % wordt ziek.

Het is nu toch echt boven alle twijfel verheven dat HCQ enorm preventief werkt tegen Covid-19.   Dat het curatief werkt is ook al vele malen aangetoond.
En dat Big Pharma bereid is om alles aan elkaar te ligen om HCQ als riskant af te schilderen is óók al  meermaals aangetoond. En dat MSM journalisten bereid zijn om die Big Pharma leugens breed ui tte meten, wetewn we óók.

Ik hoop op jarenlange processen waar al deze 'moordenaars' hun rechtvaardige straf zullen krijgen.

==============================

Het nieuws dat  dr. Martenson vandaag in zijn vlog bracht is eigenlijk nòg groter: 

Het is boven alle twijfel verheven dat dit Covid-19 virus  in het lab is gemaakt. 
( De hele video van 46 min.) ( aanbevolen)
(het deel over de 'insert van de 12 base pairs':  het bewapenen van het gen in het lab. ) 

Elke viroloog moet dit weten. Maar de medische kopstukken blijven in hun gerenommeerde tijdschriften beweren dat het virus NIET  door mensen is gemaakt.

===========
Achtergrond informatie 
'Bewapenen'. ' To weaponise'. 
Sinds mensenheugnis gebruiken wij wapens. De evolutie zorgt dat wij willen overleven, en de realiteit geeft meer kans aan diegene die zich goed bewapent. 

Eerst waren het knuppels, daarna plantengif en tenslotte technische hoogstandjes die we wapens noemen, die we gebruikten in de strijd tegen onze medemens. 

Meer recent ( sinds het volk een stem heeft) is het 'bewapenen' van begrippen, van woorden, om daarmee een opponent zwart te maken, zodat wij,  vrije burgers, die opponent met plezier een atoombom op zijn hoofd willen gooien.
Enkele woorden die tot wapen geworden zijn : 'complot,  fascist, communist, antisemiet, smous, kike ( USA) , terrorist ( itt 'vrijheidsstrijder' ) ,  nationalist  etc. 

Maar vandaag hebben we het over virussen. Ook die kan je als wapen gebruiken:  door ze wat besmettelijker te maken, of iets dodelijker. 

Dit wordt al decennia lang gedaan.  De VS heeft in 1945 de meest begaafde 'bio-warfare-geleerde ,  dr Shinzo    ( In een eerder blog beschreven.  LINK ZOEKEN)

BLOG NOG NIET KLAAR 6 mei.
 8 mei: Blog wordt  afgeraffeld, want ik zal deze maand geen tijd meer krijgen om het zorgvuldig te formuleren. 

Ik begrijp van Martenson: een mutatie gaat met één vergissing tegelijk: één base die per ongeluk niet goed wordt gecopieerd en dan een Guanine wordt in plaats van Thymine 

Maar hier gaat het over 4 x 3 basen, en allemaal precies in de goede volgorde. En met een heel aantrekkelijk gevolg: dat de stof ( het dodelijke Sars-Cov-2 virus, in dit geval)  die je de cel in wil krijgen, nu, mèt dit gen ( = de 12 ingeplaatste basen) , er ook veel gemakkelijker in gaat.

Virologen knutselen al jaren aan virussen om zo'n gen er in te monteren.
Hier, bij Sars-Cov-2 is het gelukt.
Dat is dus niet door de natuur gedaan !

En toch zeggen heel gerenommeerde Amerikaanse Virologen dat  'de natuur'  het deed, en dat ze dat na diepe studie te weten kwamen.


Mijn conclusie: wat ze hier doen is in feite zeggen: Amerika heeft het gedaan! 
Want ze weten ook dat één base die omwisselt een typisch geval van 'toevallige mutatie'is, een foutje bij het copieren. 
Maar 12 basen op rij, die zomaar uit het niets in het erfelijke DNA komen, EN het virus dodelijker maken (  weaponizen,  tot wapen maken)  DAT  is geen speling van de natuur.  
Dat is Man-Made.
( Of het is God die dobbelt en 12 keer op rij de juiste base ( er zijn er 4 meen ik:  kans 0,25 x 0,25 x 0,25  x 0,25   en dit 12 keer ....) gooit, en óók nog op de goede volgorde, en daarna dat rijtje ook nog door een pangolin er een slapende vleermuis bij de mensen weet te verspreiden...   ) 

Waarom beschuldigen die Amerikaanse deskundigen dan niet de Chinezen van het produceren van dit dodelijke virus ?   De bekende viroloog Osterholm die uren lang met Joe Rogan mocht spreken bijv. 

OMDAT  de Chinezen dan onmiddellijk zullen zeggen: Kom nou. JULLIE  hebben dat wqerk hier bij ons gedaan, omdat je al dar soort onethische geknutsel in eigen land verboden hebt.  ( Over hypocisie gesproken) 
In Liberia hadden de Amerikanen ook al zo'n lab, waar ze aan Ebola knutselden.  Ook daar ontsnapte het.  Je weet dan noot:  is die ontsnapping gepland, om te testen? Of is het echt een vergissing ? 

We weten immers dat Fauci en zijn organisatie ruim 3 miljoen $$ gaf aan het lab in Wuhan om een vleermuis virus te bewapenen. 

Het zal de Chinezen wel dwars zitten dat er in Amerika nu flink geroepen wordt dat China schuldig is aan de Corona ramp.  Amerika is minstens even schuldig. 

11 comments:

  1. Pro Memorie.
    Het interview met Karel op Weltschmerz (6 mei / 7 mei)
    is te riskant.

    Karel maakt een verspreking ( 200 miljoen = 20 miljoen Amerikanen ).
    Maar hij neemt een aantal zaken aan als zijnde 'aangetoond' die voor mij niet zijn aangetoond.
    Natuurlijk zal hij dat wel ergens gelezen hebben, maar is het dan ook waar ?

    Het zou jammewr zijn als Karel ewen aantal concrete beweringen die die onjuist blijken te zijn, want dan wordt de rest van zijn verhaal ( dat is wèl zijn specialiteit en eruditie) er gemakkelijk naast gezet als 'ook onwaar'.

    Zo beweert hij dat er meer doden vielen door de gewone griep dan door Corona.
    Stel dat dit juist zou zijn, hoe komen al die landen dan aan die grote oversterfte in maart en april ?
    Daar moet dan toch een reden voor zijn. Meer griep? Meer verkeersongelukken? Hartaanvallen? Kanker? En waarom nu meer kanker-doden?
    Ik denk dat deze stelling van Karel niet te handhaven is.

    ==
    Ook beweert hij dat mondkapjes niet zinvol zijn.
    Levensgevaarlijk om dat te beweren, want waar kunnen we dat lezen? Welk onderzoek toont dat aan?

    Wèl mondkapjes is erg gemakkelijk te begrijpen: zieken hoesten veel minder ver. Meeste blijft in het kapje. En: peuteren niet in hun neus met mogelijk besmette vingers.

    Dat het een viruis niet tègen houdt omdat we niet de juiste kapjes hebben: akkoord. Behalve dan de neuspeuter besmetting:
    die wordt minder.

    ===
    Hier de video met Karel: https://www.youtube.com/watch?v=WYdZ8yefwAg





    ReplyDelete
    Replies
    1. 'we zijn allemaal smurfen!': Prof v Wolveren: Helaas is zijn standpund imo. tov corona volkomen voorspelbaar door zijn eerdere houding tov. klimaat. Een smurf dus.

      Discussie is welkom, maar als men nu nog steeds alles als een hoax wil afdoen, moet men wel een zeer goede set data en argumenten meebrengen!

      Ik ga volkomen mee met de shock doctrine, zowel bij klimaat als bij corona. Maar om het mechanisme met de oorzaak te verwarren? dat draagt mi niet bij!

      Delete
    2. Al die extra doden, zijn gevallen volgens de cijfers. En die worden steeds meer aangevallen, zie de link bij de buren van die Italiaanse arts.
      Ook het Rivm telt 'normale doden' met Covid-19 ook als 'Coronadoden'
      Italian Leader Slams False Numbers: https://youtu.be/b_gh6W8DZDw

      Er vindt dus een geweldige cijferfraude plaats, met medeweten/opgezet door de bekende krachten.

      Delete
    3. @ Wolf: Oversterfte = het aanta; extra mensen dat stierf in bijv. april 2020, als je het vergelijket met de maanden april in 1010 tot en met 2019.

      Je ziet dan een uitschieter in 2018 ( meen ik) wegens veel gewone griep), maar een vee4l en veel groter uitschieter, in àlle landen, in 2020.
      En dan komt die Italiaanse heethoofd roepen dat dit allemaal kankerpatienten zijn !

      OK. Waarom sterven er zo veel kankerpatienten in april 2020, in de hele wereld?

      Delete
    4. @JV Je hebt het nog steeds niet door: Kijk even bij de laatste Jensen [https://www.datocms-assets.com/15593/1588958252-overheidmisleidt.jpg?auto=compress%2Cformat&dpr=0.5&fm=jpg&w=1920]. Daar staat precies verwoordt, wat ik bedoel. De cijfers zeggen helemaal niets meer, je kunt er niets meer mee aantonen. Nog niet opgevallen, dat vorige week alle sterfte-cijfers over voorgaande jaren naar Beneden zijn aangepast? Waar heb ik dat eerder gezien? https://www.climategate.nl/2019/03/het-raadsel-van-de-verdwenen-hittegolven/

      [ Waarom sterven er zo veel kankerpatienten in april 2020, in de hele wereld?] Omdat kanker zo'n beetje nummer 1 killer is. Dit zijn alleen even cijfers van de USA:
      https://infogram.com/top-10-causes-of-death-striking-down-americans-1h7j4dpgnxod4nr

      Echt JV, je wordt genaaid waar je bij staat door deze leugenachtige overheid.

      Delete
    5. Beste Wolf,

      Ik beluister elke Martenson, elke Campbell en elke Seheult video.
      Ik kan je vertellen: Jensen is niet de moeite waard.
      Dat is volksmennerij voor mensen met kleine hersenen.

      ===
      Nog niet opgevallen, dat vorige week alle sterfte-cijfers over voorgaande jaren naar Beneden zijn aangepast?

      Nee, niet oopgevallenk, want op dat niveau houid ik ,me er niet mee bezig.
      Zal mij een zorg zijn wat die kleine krabbelaars allemaal verzinnen met hun cijfers. Irrelevant. Ja, het toont hun intenties, hun agenda. Maar zelfs die ineteresseert me niet.
      =======
      [ Waarom sterven er zo veel kankerpatienten in april 2020, in de hele wereld?] Omdat kanker zo'n beetje nummer 1 killer is.

      Beste Wolf, hiermee toon je aan dat je niet begrijpt hoe de redenatie is.
      Denk er zelf maar even over na.
      Als jer er niet uit komt., is jhet verloren moeite als ik het je ga uitleggen.
      Kom je er wel uit, dan heb je jouw eigen redeneer-fout ontdekt, en zijn we wat opgeschoten.

      Verder: ik ben heel blij dat je hier reageert, hoor.
      En ik weet dat ik niet mals ben.

      Maar wat moet ik dan ?

      Delete
    6. OK Ik zal het toch uitleggen.
      Àls die oversterfte gewoon kanker patienten zijn, zoals jullie denken, waarom stierven er dan minder kankerpatienten in april 2019, en in april 2018 etc etc. ? Waarom sterven al die kankerpatienten wèl in april in 2020 ?

      Maar ik moet wel zeggen: als je zelf dit soort eenvoudige redenaties niet kan maken, dan kom je voor mij in de categorie Matt: die moet tekenen, maar zich niet met de wereld bemoeien. Dat is veel te ingewikkeld voor hem.

      Ja, in your face. Maar is niet de eerste keer, en je hebt het toen goed verwerkt. Waarvoor hulde.

      Delete
    7. [Echt JV, je wordt genaaid waar je bij staat door deze leugenachtige overheid.]

      Ik twijfel er niet aan.
      Maar nu hebben we een besmettelijke ziekte waar wij aan dood gaan. En die onvoorspelbaar is Etc.
      Nu moeten we ons daar op concentreren. Niet gaan bedenken dat het allemaal niet waar is. Het is wèl waar. Mensen sterven.

      Delete
    8. [Waarom sterven al die kankerpatienten wèl in april in 2020?][als je zelf dit soort eenvoudige redenaties niet kan maken]
      Die patiënten zijn al verzwakt door de kanker en wellicht medicijnen (chemokuren zijn slopend en halen het laatste restje weerstand uit je lijf), die ze hebben gekregen. Die mensen staan al met 1½ been in het graf. Het virus geeft dan het laatste zetje. Was dat de redeneerfout?

      [Maar wat moet ik dan?]
      Gewoon jezelf blijven en reageren, zoals je altijd doet. Niet naar de mond praten, maar zeggen, waar het op staat. Ik kan er tegen.
      Waar ik niet tegen kan, is, zoals de laatste discussie met Matt over de 1-kind gezinnen. Hij blijft dan in zijn bubbel en komt er niet uit, gaat ook niet in op tegenargumenten. Daar ben ik mee gestopt.

      [Niet gaan bedenken dat het allemaal niet waar is. Het is wèl waar.]
      Hierin geef ik je volkomen gelijk, ik denk er hetzelfde over. Ik heb het gevaar nooit ontkend, noch gebagatelliseerd. Maar ik wil veel meer. Ik wil weten, wat het complete plaatje is.
      Hoe is het virus ontstaan? Met welk doel, als het man-made is? Wie? Waar is het losgelaten/ontsnapt? De achterliggende agenda. NWO. Vernietigen MKB -van de ziel van een volk door de angstporno. Vaccinaties entameren/business.

      Jij hebt al diverse keren gezegd, dat joden willen, dat ze worden gehaat. Dit begint er aardig op te lijken, als het uitkomt.

      Voor de korte termijn zijn jij en ik al aardig ingedekt, alleen jouw (en mijn) overgewicht nog. Mijn hoofddoel is te voorkomen te worden besmet, voordat mijn lichaam in optimale staat is. Daarna vertrouw ik daarop en hoop er dan met een "griepje" vanaf te komen. Niet worden besmet is utopisch, tenzij je jezelf voorgoed opbergt in je boerderij, dus vrijwillige quarantaine. Dat laatste lijkt mij geen leven meer. Kijk naar je zus en zwager, die hebben het -vooralsnog- overleefd en zie die als positief voorbeeld. En laat je niet verblinden door het gemis van HCQ. Dat komt vanzelf, als de tijd er voor is. Je weet, wat je tegen de artsen moet zeggen. Desnoods bluffen, dat je het indertijd in Afrika ook hebt gehad en toen geen probleem ermee had.

      Die link hieronder van Dr. M. Hansen is idd beangstigend, is eigenlijk niet goed voor jouw gemoedsrust. Wat ik ervan heb begrepen, zijn het allemaal gevallen "met een vlekje", dus mensen met een aandoening. Jij hebt dat in veel mindere mate.

      Delete
    9. Hallo Wolf,

      het doet me plezier dat ik direct tegen je mag zijn en kan zijn.
      Ja, dus dat blijft een verschil van definieren: Ik vind dat die door kanker verzwakte mensen er àltijd zijn.
      En als die nu allemaal het loodje leggen, dan vind ik de Corona de schuldige. Anderen zullen zeggen: zonder die kanker had ie nog geleefd.

      ==
      Hier ben ik het mee eens, maar ik vind het nu niet primair:
      " Hoe is het virus ontstaan? Met welk doel, als het man-made is? Wie? Waar is het losgelaten/ontsnapt? De achterliggende agenda. NWO. Vernietigen MKB -van de ziel van een volk door de angstporno. Vaccinaties entameren/business."

      Delete
  2. Doctor Mike Hansen is een jonge, wat aanstellerige arts.
    Ik kijk niet vaak.
    Maar de video van gisteren is heel goed, en heel beangstigend: https://youtu.be/KzKvIYwqQkE

    ReplyDelete