Saturday, December 14, 2019

907 Het Islam debat is maar een onderdeel, beste Halim el Madkouri


Op youtube verscheen vandaag een gesprek over de Islam:

Het Islamdebat na 9/11, Pim Fortuyn en Theo van Gogh :Gert Jan Geling en Halim el Madkouri

Halim zegt ongeveer het volgende:
Laten we met elkaar praten. Dan leren we elkaars problemen te zien, en zullen we tolleranter worden.
In Nederland was men ook lang verdeeld.  Er was een 80 jarige oorlog tussen katholieken en protestanten.  Zo zal het conflict tussen moslims en Nederlanders ook ooit bijna vergeten worden.
Op hogescholen en universiteiten zijn nu al heel veel moslims. Dat was 30 jaar geleden zeker nog niet zo.


Mijn kritiek op Halim:

1) Er zijn aangeboren verschillen tussen volkeren. Gevolg van de evolutie. Als de volken niet onderling huwen en hun eigen cultuur vergeten,  komt er niet veel integratie en zeker geen assimilatie.  Dan blijven de volken elkaars vijand.
Kijk naar: In de VS is het verschil tussen Engelsen, Duitsers en Fransen verdwenen na WO1.  Maar de zwarten blijven een aparte groep.  De aangeboren verschillen zijn te groot.

2) De protestanten en de katholieken waren  etnisch vrijwel gelijk. Zelfs dan is het al mogelijk om groepen tegen elkaar op te zetten.  Maar een multi-etnische bevolking  is zeker heel gemakkelijk tot onderlinge vijandschap te provoceren door een  'vijandige elite' die daar voordeel bij heeft.

3) Ik ben er van overtuigd dat de massa-immigratie naar Nederland ( en naar Europa)  een joods plan is.  Hun ambitie om de wereld te beheersen is levensgevaarlijk voor  de goyim.
Zeker nu de techniek dat heel goed mogelijk maakt. Als fysiek geld verdwiojnt en als surveillance volledig uitgerold is,dan zijn de goyim kansloos.
Ik zie geen uitweg.

4) De strategie van verdeel en heers is zo klassiek, dat zelfs apen hem toepassen.
Dat is geen uitvinding, en geen samenzwering, dat is een instinct.
Wat er voor nodig is, dat is een groep met een grote interne loyaliteit, een grote cohesie.  Hoe krijg je die?
Door groeps-discipline (veel zichtbare regels waar je je aan moet conformeren) en door de groep in een vijandige omgeving te plaatsen.   Het joodse geloof draagt daar zorg voor. ( Kleding, hoog IQ kweken,  in diaspora leven  (tussen vijanden),   gedrag vertonen waardoor je gehaat wordt,  sancties voor huwen met goyim etc. etc. )

5) Zo krijg je een groep van gelovigen  en ongelovigen die zich allemaal primair als jood identificeren.  Ze zien zich als eeuwige slachtoffers. Hun enoge bondgenoot is hun God, die een verbond met hen sloot.  Die God geeft hen carte blanche om  de goyim te doden: ze hebben het verdiend, volgens hun God.  En het is allemaal voor het goede doel: Tikkun Olam.   ( De opdracht van God aan zijn volk om de wereld van zijn kwalen te ontdoen. )
Moord en doodslag is dus geen probleem, want God acht het nodig. Voor het algemene nut.

6)  Hoe noemen we een groep die in het geheim zichzelf  bevoordeelt, op illegale wijze? Dat is een complot.    Het joodse volk gedraagt zich als een complot.
Niet voor niks dat ze ons hebben wijsgemaakt dat IQ niet bestaat, dat Ras niet bestaat en dat Complotten niet bestaan.  Dat zijn hun sterke punten, en daar willen ze geen discussie over, dus:  die zaken bestaan niet.

7) Terug naar de moslims in Nederland.  Er zouden gastarbeiders komen. Grotye bedrijven wilden dat.   Maar in 1972 werd besloten dat ze immigranten zouden worden en niet meer terug zouden gaan.
We moeten goed uitzoeken wie dit heeft bedacht.  Waren dat al joodse agenten?
In 1980 was er een economische crisis en veel gastarbeiders werden werkloos. Maar de immigratie bleef doorgaan.  Hoe kon dat?  Omdat de politici die de immigratie wilden stoppen, werden besmeurd:  zij zouden geloven in rasverschillen, en dus eigenlijk nazi's en fascisten zijn diep in hun hart.  Zo werd de discussie onmogelijk en bleef de poort wagenwijd open staan.
Het is voor mij duidelijk dat hier al een joodse agenda achter zat.

8) In 1994 schreef Leon de Winter nog een boekje dat de immigratie-poort flink open moest houden: "Handboek ter bestrijding van extreem rechts."
Maar toen de volgende fase aan brak, na 911,  -- het lont in de multi-culti samenleving ontsteken, aansturen op moslim-haat --  toen stond diezelfde Leon de Winter weer vooraan:  Moslims waren slecht !

9)  Kevin Macdonald, de Amerikaanse evolutiepsycholoog,  heeft drie boeken over de joodse  werkwijze geschreven.  Ook heeft hij goed gedocumenteerd dat het altijd joden waren die de VS tot een massa-immigratie land wilde maken.
In 1924 werd daar de poort gesloten. In 1964 werd hij weer open gezet, na decennia lange pogingen van joodse organisaties.
Nu zijn we 55 jaar verder en zien we dat Amerika in joodse handen is.
Dat kan omdat ze verdeel-en-heers toe pasten.   Ze steunden de Blacks tegen de whites.  Ze maakten gebruik van hun enorme media macht en wisten zo bepaalde standpunten onmogelijk te maken:  Wie niet politiek correct was, kwam niet aan de bak.  Malcolm X  doorzag heel goed dat de zwarten gebruikt werden door de joden om  de macht in het land over te nemen.  Hij wist dat de joden op iedereen neer keken, en zeker al op de zwarten.  Ook Louis Farrakhan begrijpt dat zwarten misbruikt worden.  Dat ze met drugs naar de kloten worden geholpen, bewust.

10) Waar heet allemaal toe zal leiden?   De  joodse Neocons hebben de macht in handen in de VS.  Ze haten Rusland om historische redenen.   Ze haten Iran vanwege Israel. Ze kijken neer op de hele mensheid.  Èn ze voelen aan dat hun Amerika  een zinkend schip is.  Het risico dat ze een atoombom zullen gooien hier of daar is groot.  Zoals Michael Ledeen schreef: " We moeten op gezette tijden hier of daar een landje met de kop tegen de muur slaan, zodat iedereen weer weet wie de baas is. "
Verdeel en Heers èn de Michael Ledeen-methode, dat is de joodse werkwijze.







No comments:

Post a Comment