Sunday, October 01, 2023

1403 Over de Kennedy's. Laurent Guyenot

 Nu er weer een Kennedy mee doet voor het Presidentschap is het zinvol om nog eens te kijken wie de vorige Kennedy's heeft vermoord. 

Ik denk dat JFK werd vermoord door Mossad en CIA samen, terwijl Johnson had toegezegd het niet te zullen onderzoeken.

Mossad en CIA  hadden beiden het motief en de mogelijkheid om het te doen, èn de middelen om ongestraft te blijven: Ze beheersen de top van het bestuur en de top van de Media.

Hier een artikel van Guyenot,  in totaal niet meer dan 5 bladzijden,  als je de ingevoegde afbeeldingen zou overslaan.

HIER het origineel.


 Kennedy: Een Israëlisch perspectief

LAURENT GUYÉNOT - 28 SEPTEMBER 2023

 - 2700 WOORDEN

 


Waar staat "Kennedy" voor?[1] Kennedy is de naam van een crypte in het onderbewustzijn van elke echte Amerikaan, of een spook dat aan het Amerikaanse geweten knaagt.[2] Het was niet alleen LSD dat de Amerikaanse jeugd na 1963 gek maakte. Het was een gevoel van schuld, schaamte en walging. "Hoe kunnen we ze weg laten komen met het op klaarlichte dag executeren van onze president en vervolgens elke dag in ons gezicht liegen terwijl ze over ons regeren?" Kennedy was echt "Amerika's laatste president", zoals Monika Wiesak betoogde in haar prachtige boek. Wat sindsdien Amerika wordt genoemd is iets anders; het is een land gebouwd op moord en leugens.

De waarheid kan Amerika bevrijden. Maar ook liefde. We leven in een tijd waarin de eer van grote mannen elke dag met voeten wordt getreden. Maar grote mannen zijn de lichtfonteinen van de mensen die van hen houden, schreef Thomas Carlyle in On Heroes. John Kennedy was een held en een martelaar, maar er is niet eens een nationale Kennedydag. Schande over Amerika! En de katholieke kerk ook! Hugh Turley en Dave Martin maakten de volgende opmerking in hun boek The Martyrdom of Thomas Merton, naar aanleiding van het bezoek van paus Franciscus aan Washington in 2015:

Voordat paus Franciscus het Congres toesprak, bracht hij een bezoek aan de Matthiaskathedraal in Washington D.C. en sprak daar tot een groep bisschoppen. De paus stond op de plek in de kathedraal waar de volgende woorden in de vloer zijn gegraveerd: "Hier rustten de overblijfselen van president Kennedy tijdens de Requiemmis op 25 november 1963, voordat ze werden overgebracht naar Arlington, waar ze liggen in afwachting van een hemelse opstanding". Ongelooflijk, de paus stond op die plek en noemde nooit John F. Kennedy, Amerika's enige katholieke president [geschreven in 2019, voordat Biden president werd].[3]

Kennedy was een zegen voor Amerika en als we niet meer van hem kunnen houden dan zij van hem hielden, dan heeft hun haat ons overwonnen en rust hun vloek op ons.

Oh, wat haten ze de Kennedy's! Soms kunnen ze het niet laten om het ons te vertellen. Eigenlijk moeten we John Podhoretz daarvoor bedanken. Hij is de zoon van Norman Podhoretz, de man die wilde dat de VS Iran bombardeerde en de Vierde Wereldoorlog begon. Er is een grap dat, toen hij bij de Washington Times werkte, mensen hem "John P. Normanson" noemden, omdat de redacteur van de krant, Arnaud de Borchgrave, hem voorstelde als "John Podhoretz, Normans zoon". De Podhoretz zijn mensen van de leugen (de titel van Normans autobiografie, My Love Affair With America, doet me denken aan Arlen Specter's Passion for Truth). Maar soms druipt de waarheid van hun haat door hun schuimbekkende mond. Vijf dagen nadat het vliegtuig van JFK Jr. op 16 juli 1999 in zee stortte, schreef John Podhoretz een stuk voor de New York Post met de titel "Een gesprek in de hel". Hij verbeeldde zich dat Satan tegen JFK Jr.'s grootvader Joe zei: "Elke keer als je denkt dat je familie op de weg terug is naar glorie, moet ik gewoon iets doen. Zoals ik dit weekend deed met je kleinzoon John."


Een interessant aspect van dit stuk (dat trouwens nog steeds op het net staat) is dat Podhoretz, terwijl hij zegt dat de dood van de zoon van JFK een prijs was voor het antisemitisme van de vader van JFK, JFK zelf uit de vergelijking weglaat. Het is alsof hij dolgraag wilde zeggen dat JFK werd gedood als vergelding voor wat zijn vader de Joden aandeed, maar dat niet expliciet kon zeggen en de dood van John Jr. aangrijpt om het impliciet te zeggen. Het is één ding om te schrijven dat John Jr. betaalde voor de vijandschap van zijn grootvader tegen de Joden, wanneer mensen geloven dat John Jr. stierf door een ongeluk; het is iets heel anders om dat te zeggen over JFK, die werd vermoord door nog niet geïdentificeerde krachten.

Mensen als Podhoretz weten dat de Goy te dom is om te reageren op het impliciete: zolang ze niet in klare letters schrijven: "We hebben je kleine Kennedy vermoord", zal hij hun zware insinuaties blijven negeren. Het is een leuk spelletje. Edward Klein, auteur van The Kennedy Curse, introduceerde zijn boek met het verhaal hoe een heilige rabbi genaamd Israel Jacobson, op de vlucht voor de Nazi's, "een vloek uitspreekt over Kennedy, hem en al zijn mannelijke nakomelingen vervloekend tot een tragisch lot". In dezelfde speelse geest ontleende Ronald Kessler de titel van zijn boek The Sins of the Father aan Exodus 20:5: "Ik, Jahweh, ben een jaloerse God, die de kinderen straft voor de zonden van de ouders tot in de derde en vierde generatie van hen die mij haten." De ergste zonde van Joe Kennedy was, onnodig te zeggen, dat "hij een gedocumenteerde antisemiet was en een appeaser van Adolf Hitler" die "de Nazi's bewonderde". Dat is de betekenis van "Kennedy" voor deze mensen.



Na nu tien jaar lezen en nadenken over de Kennedy's, ben ik tot de overtuiging gekomen dat de handtekening van de moord op JFK de "Umbrella Man" is, die, volgens zijn eigen getuigenis voor de House Select Committee on Assassinations in 1978, JFK wilde "bespotten" over de appeasement van zijn vader ten opzichte van Hitler - als het ware de geest van Neville Chamberlain vertolkend - en dat, puur toeval, toevallig deed seconden voordat JFK zijn straf kreeg. De gemiddelde Goy zal, als hij ooit over de Umbrella Man hoort, maar al te graag doen alsof hij er niets van snapt en instemmen met de belachelijke uitspraak van Josiah Thompson. Josiah  Thompson's  belachelijke  quantum kwantumfysische  verklaring. Maar zulke betekenisvolle synchroniciteit kan alleen maar opzettelijk zijn. Het is ontworpen door mensen die experts zijn in het gebruik van symbolen om impliciete uitspraken te doen die elke Goy zal worden gestraft om ze expliciet te maken. De Goyim zijn zo goed getraind in de resulterende cognitieve remming dat Joodse auteurs er plezier in kunnen scheppen om ze te vertellen dat JFK stierf vanwege de Nazi-sympathieën van zijn vader, en ze dan te zien worstelen om het niet te begrijpen.

Met dezelfde techniek kunnen Israëli's doen alsof ze Kennedy eren met een gedenkteken in de vorm van "de stronk van een gevelde boom", wat in werkelijkheid ondubbelzinnig hun plan voor het nageslacht en de nalatenschap van Kennedy symboliseert.


Ik zeg niet dat de moord op JFK alleen een wraakactie tegen zijn vader was. Dat was slechts de metafysische of bijbelse dimensie ervan - en daar geven ze veel om. Kennedy werd vermoord omdat hij categorisch weigerde om Israël een nucleaire staat te laten worden. Het is nu meer dan 30 jaar geleden dat de impasse tussen Kennedy en Ben-Gurion over Dimona voor het eerst werd gedocumenteerd. Kennedy's dood ontsloot de situatie, omdat Johnson "geen Dimona zag, geen Dimona hoorde en geen Dimona sprak", zoals Stephen Green al in 1984 schreef.[4] Zelfs de Israëlische pers schept er nu over op. op erover  schept :


Alle Joden die veel om Israël geven, kennen het verhaal. Ze knipogen naar elkaar als een van hen suggereert dat een Israëlische premier "het licht op groen zou moeten zetten voor agenten van de in de VS gevestigde Mossad om een [Amerikaanse] president uit te schakelen die als onvriendelijk voor Israël wordt beschouwd, zodat de huidige vice-president zijn plaats kan innemen en met kracht kan dicteren dat het beleid van de Verenigde Staten ook inhoudt dat ze de Joodse Staat helpen om zijn vijanden uit te roeien." Dit schreef Andrew Adler op 13 januari 2012 in The Atlanta Jewish Times, waarvan hij de eigenaar was. Hij suggereerde Netanyahu om Obama te laten vermoorden omdat hij niet deed wat nodig was om Iran ervan te weerhouden kernwapens te krijgen. "Ja, je leest het... juist. Bestel een aanslag op een president om het bestaan van Israël te behouden."


Adlers opiniestuk leidde tot een golf van milde protesten, onder andere van de ADL. Maar het is interessant om op te merken dat Adler in geen van hen beschuldigd werd van het impliciet steunen van de theorie dat Ben-Gurion opdracht gaf tot een aanslag op Kennedy om hem te vervangen door zijn vice-president. Adler is een slimme, trotse, goed opgeleide Jood. Kunnen we eraan twijfelen dat hij dit precedent in gedachten had, en dat veel van zijn Joodse lezers, inclusief zijn critici, de toespeling begrepen? Adler weet, net als zijn goed geïnformeerde lezers, dat Ben-Gurion in 1963 geloofde dat Kennedy het bestaan van Israël in gevaar bracht door te proberen te voorkomen dat Israël kernwapens zou maken. Seymour Hersh's boek The Samson Option kwam uit meer dan twintig jaar voordat Adler zijn redactionele stuk schreef. Israëls nucleaire beleid heeft twee kanten: kernwapens voor Israël, geen kernwapens voor Iran. Dus wat Adler Netanyahu adviseert te doen in 2012, veronderstelt hij zeker dat Ben-Gurion dat deed in 1963. Adler weet natuurlijk ook dat de betekenis van Kennedy's dood ligt in het pro-Israël beleid van de vice-president die zijn plaats innam. Het is algemeen bekend onder Israëliërs dat "Israël geen betere vriend heeft gehad" dan Lyndon Johnson.


Een artikel in de 5 Towns Jewish Times, met de titel "Onze eerste Joodse president Lyndon Johnson?" en overgenomen door Arizona Jewish Life, suggereerde zelfs dat, als "President Johnson het Amerikaanse beleid stevig in een pro-Israël richting had geduwd", dat kwam omdat hij een crypto-Jood was: "allebei de overgrootouders van Lyndon Johnson, van moederskant, waren Joods. ... De lijn van Joodse moeders gaat in de stamboom van Lyndon Johnson drie generaties terug. Er is weinig twijfel dat hij Joods was."[5]


Is het niet interessant hoe openhartig de Israëlische en Joodse media zijn over de hele zaak? Het is prachtig om te zien hoe Joods de hele context van de moord op John Kennedy was. Een van mijn favorieten is het stuk van Steve North voor The Forward, waarin hij Joden informeert dat Jack Ruby "een sterke Joodse achtergrond had".


North schreef ook een stuk voor de Times of Israel, waarin hij schreef dat Ruby Oswald neerschoot "om te laten zien dat Joden lef hadden". Om ervoor te zorgen dat de Israëli's het punt niet missen, draagt hij het verhaal tot  het uiterste:


Ja, ze overdrijven echt, soms:


Snap je het? Oswald was bijna een Israëliër, Ruby was sterk Joods en Johnson was de beste vriend van Israël. Dus de moord op Kennedy is echt een Joods verhaal - waarom anders de moeite doen? 

De Jewish Press hoeft hun lezers niet echt te vertellen dat Abraham Zapruder - de man die zonder blikken of blozen bleef filmen toen de schoten achter hem knalden en Kennedy's hoofd voor hem explodeerde - Joods is. Maar ze doen het toch:


En nu komt er een nieuw Joods stukje in de puzzel. Ron Kampeas, die het stuk "Johnson geen betere vriend" schreef, informeerde de lezers van The Times of Israel onlangs over het volgende: "Nieuwe JFK-documenten onthullen dat de CIA-monitor van de moordenaar de Joodse spion Reuben Efron was":  ( monitor = de man die namens de CIA de moordenaar volgt als een schaduw.  JV.)


Het verhaal werd onthuld door Jefferson Morley in zijn JFK Facts blog en vervolgens overgenomen door de New York Times, waarin we lezen:

Volgens een onbewerkte kopie van de memo die onlangs door de regering is vrijgegeven, was de ambtenaar die de post van Oswald onderschepte voor de C.I.A. in de maanden voordat president John F. Kennedy werd vermoord, Reuben Efron.

... Vreemd genoeg werd Efron eerder vermeld als aanwezig in de kamer toen de Warren Commissie Marina Oswald, zijn in Rusland geboren weduwe, ondervroeg in februari 1964 - de enige aanwezige wiens titel en rol niet werden uitgelegd. Meneer Morley vermoedt dat Efron het onderzoek van de commissie in de gaten hield voor James Angleton, de legendarische C.I.A. ambtenaar, in wezen zijn "ogen en oren in de kamer".

Morley is de auteur van een baanbrekende biografie van James Jesus Angleton, The Ghost (2017), die Angletons verliefdheid op de Mossad documenteert. De rol van Israëlische spion Efron voegt koren op zijn molen toe.


Efron stierf op de dag van de 30e verjaardag van de moord op Kennedy. Zoals Ron Kampeas rapporteert, stond in zijn overlijdensbericht in de Miami Herald dat "hij vele jaren pendelde tussen Israël en de Verenigde Staten, waarin hij Israëlisch recht studeerde en werd toegelaten tot de Israëlische balie." Tijdens zijn verblijf in Israël "schreef hij in de jaren '70 vijf artikelen voor de Jewish Bible Quarterly, een publicatie die gelieerd is aan de World Zionist Organization in Jeruzalem, waarin zijn expertise in spionage werd gekanaliseerd". In één van deze artikelen portretteerde hij Rachab, de prostituee die de Hebreeërs infiltreerde in Jericho in het Boek Jozua (hoofdstuk 2), als "een prototype van een Mata Hari", de exotische danseres die in de Eerste Wereldoorlog spion werd. (Mijn katholieke bijbel daarentegen vertelt me dat Rachab  symboliseert de  Kerk  die de Joodse God introduceert bij de niet-Joden).

Efron is een klein maar niet onbelangrijk Joods stukje in de puzzel, toe te voegen aan de lijst die ik maakte in mijn  vorige Kennedy artikel. Het is opmerkelijk dat alleen de Israëlische pers het de moeite waard vindt om erover te berichten. Waarom doen ze het? Ik vraag me af welk spel journalisten als Ron Kampeas spelen. Bijvoorbeeld, is de ironie van zijn Haaretz stuk met de titel "John Kennedy: A Martyr Who Worried About the Spread of Nukes" opzettelijk? Ik weet het niet. Maar ik denk dat de slimste lezers van Haaretz, gezien hoeveel joodsheid de moord op Kennedy omringt, nu hebben bedacht dat Ben-Gurion er waarschijnlijk opdracht toe heeft gegeven, terwijl ze het ermee eens zijn dat het onderwerp niet geschikt is voor Goyim en niet openlijk in het Engels moet worden besproken.

Hoe zit het dan in het Hebreeuws? Tijdens het onderzoek voor hun boek Dangerous Liaison: the Inside Story of the U.S.-Israeli Covert Relationship (2003), gaven Andrew en Leslie Cockburn wat geld uit aan vertalingen uit het Hebreeuws en ontdekten dat sommige verhalen radicaal verschillen van wat de Goyim in het Engels te horen krijgen. In een boek van Israel Lior vonden ze bijvoorbeeld een verslag uit de eerste hand van een vergadering van topmensen bij de premier thuis op 3 juni 1967, wachtend op de terugkeer van Mossad-chef Meir Amit uit Washington met Johnsons groen licht voor een aanval op Egypte. Amit arriveerde om middernacht en rapporteerde: "Ik heb begrepen dat de Amerikanen ons zouden zegenen als we Nasser in stukken zouden breken."[6] Als Israëli's zo ingenieus kunnen zijn wanneer ze in het Hebreeuws schrijven over hun leugens en misdaden in cahoot met Johnson in 1967, dan is er een goede kans dat een uitgebreid project van automatische vertaling van Hebreeuwse publicaties over hedendaagse geschiedenis een aantal interessante resultaten zou opleveren met betrekking tot 1963. Zoals Ronan Bergman heeft opgemerkt tijdens zijn onderzoek voor Rise and Kill First: The Secret History of Israel's Targeted Assassinations, zijn Israëli's die hebben deelgenomen aan moordaanslagen - vooral tegen personen die werden beschouwd als een bedreiging voor Israëls nucleaire hegemonie in het Midden-Oosten - er vaak trots op en bereid om er op hun oude dag over te praten met welwillende oren.[7]

In de tussentijd kunnen we rekenen op de Israëlische en Joodse pers om ons op de hoogte te houden van de laatste Joodse vingerafdruk op Dealey Plaza. En we kunnen met vertrouwen voorspellen dat, als het volledige verhaal ooit de mainstream haalt, dat eerst in Israël zal zijn. Ik stel zoiets voor:





Laurent Guyénot is de auteur van het boek The Unspoken Kennedy Truth, en van de film Israël  en  de  moorden op de Kennedygebroeders .





Opmerkingen

[1] De bovenste foto is gemaakt voor de biografie van Dick Russel, The Real RFK Jr: Trials of a Truth Warrior, Skyhorse, 2023.

[2] "Crypte" en "geest" zijn psychoanalytische begrippen die door Nicolas Abraham en Maria Torok zijn geïntroduceerd in The Shell and the Kernel, University of Chicago Press, 1994.

[3] Hugh Turley en Dave Martin, The Martyrdom of Thomas Merton, McCabe Publishing, 2019 , p. 245.

[4] Stephen Green, Taking Sides: America's Secret Relations With a Militant Israel, William Morrow & Co., 1984, p. 166.

[5] Morris Smith, "Onze eerste Joodse president Lyndon Johnson? - an update!!," 5 Towns Jewish Times, 11 april 2013, niet langer op 5tjt.com, maar toegankelijk via de Wayback Machine op web.archive.org/web/20180812064546/http://www.5tjt.com/our-first-jewish-president-lyndon-johnson-an-update/ Een Franse versie gepubliceerd door Tribune Juive is toegankelijk op www.tribunejuive.info/2016/11/07/un-president-americain-juif-par-victor-kuperminc/

[6] Andrew en Leslie Cockburn, Dangerous Liaison: the Inside Story of the U.S.-Israeli Covert Relationship, Harper Perennial, 1991, p. 145.

[7] Ronen Bergman, Opstaan en eerst doden: The Secret History of Israel's Targeted Assassinations, John Murray, 2019, p. xv.

 


  

36 comments:

  1. BNR: Wil wapenindustrie dat oorlog langer duurt? 'Ze willen wapens testen'
    https://youtu.be/MsuM0s-Bd-o

    Mijn reactie:

    De Neocons besloten in het jaar 2000 dat ze nog 100 jaar de wereld op hardhandige wijze zouden onderdrukken. Zie hun PNAC Report.
    De gevolgen bepalen sindsdien ons leven : 911 pleegden ze om de Neocon Oorlogen te kunnen beginnen.
    Gain of Function is een van hun wapens. ( Pag 78 in het PNAC Report) Daar kwam Covid uit voort.
    Het mixen van het blanke Westen staat al op de rol sinds graaf Coudenhove-Kalergie in 1922 zijn 'Praktischer Idealismus" schreef. Om de witte mensen machteloos te maken tegenover deze 'Neocons" (de echte naam kan ik niet noemen). Een multi-etnische bevolking is een vogeltje voor de (Neocon-)poes: Kijk goed naar deze documentaire, hoe gemakkelijk men twee groepen -- die lang vreedzaam samenleefden -- elkaar kan laten uitmoorden:
    >> Srebrenica A Town Betrayed (60 min. made by Norway) not seen at CNN. <<

    Onze deskundige Chris Klomp kan U alleen het narrative vertellen.
    Meer kennis bezit hij niet.
    De belangen van de wapen-industrie zijn evident, maar niet beslissend. Ze dienen hier een beetje als afleiding (red herring, limited hangout ) voor de ware oorzaak: De Neocon-haat voor Duitsers, Oekraieners en Russen. Drie landen waar hun voorouders -- na eeuwen ellende te hebben veroorzaakt -- zijn buitengewerkt. Neocons vergeten nooit. Als ze de macht hebben zullen ze je verwoesten. Hun wraak is on-stop-baar.

    ReplyDelete
    Replies
    1. @liefkIeinkonijntje
      21 minuten geleden
      'Machtswisselingen' maar welke van deze heeft de VS nu bezet en in handen?


      @johanvermeulen4081
      1 seconde geleden
      ​ @liefkIeinkonijntje In een gesprek tussen Kevin Barrett en E Michael Jones ( op The Unz Review) wordt gezegd dat 1978 het overgangsjaar was: toen de oude Rockefeller stierf verloren de Wasp's hun overmacht en nam ... - de groep wiens naam ik niet kan noemen- de macht langzaam in handen. De Neocons zijn de meest militante factie onder deze nieuwe machthebbers en zijn nu volledig de baas.
      Zij hebben de ambitie die Voltaire al 252 jaar geleden in hen herkende: om de mensheid te liquideren. ' It's genetic, stupid." ( Ook al beseffen ze die ambitie uiteraard zelf niet. Voor hen blijft gelden: "Ik moet de wereld beter maken. Veilig voor mijn neefjes. Opdracht van G-d." )

      Delete
    2. Volledig aansluitend op het blog: What JFK tried to do before his assassination van Jeffrey Sachs | The Chris Hedges Report.

      [Onze deskundige Chris Klomp kan U alleen het narrative vertellen. Meer kennis bezit hij niet.]
      Exact, goed verwoord.

      ["Hoe kunnen we ze weg laten komen met het op klaarlichte dag executeren van onze president en vervolgens elke dag in ons gezicht liegen terwijl ze over ons regeren?"]
      Onbegrijpelijk.

      Delete
    3. Bovenstaande link is van YT, die alweer een leeftijdsblokkade heeft opgeworpen. De link bij Atchive.org is dan beter. Sorry voor het ongemak.

      Delete
  2. Nogal dreigende uitspraak van D. Medvedev over de levering van wapens aan UA: eindelijk neemt men maatregelen bij de RF. Eens kijken hoe dit uitwerkt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meesterlijk en getuigt van grote Klasse. Inderdaad!

      Delete
    2. [Eens kijken hoe dit uitwerkt.]
      De 🤡BRD🤡 neemt maar geen risico en ziet van betreffende wapenleveranties af.
      De 🤡GBR🤡 minister is ook al teruggefloten door zijn baas.
      Davai Russia !

      Delete
    3. Ook het 🤡SLI🤡 put zich uit in vaagheid ...
      We gaan het zien.😎

      Delete
  3. Een kort interview met Steve Friend, FBI klokkeluider.
    >>> White House Scambles to Bury THIS Dark Secret! <<<

    In de VS wordt intussen een politie-staat opgebouwd: eerlijke mensen ( zoals whistle blower Steve Friend) worden streng gestraft, en de wet die hen beschermt, wordt niet toegepast.

    Maar FBI-bazen die bereid zijn om onschuldige protesteerders aan te klagen zodat ze zelf bonussen van 30.000 tot 50.000 $ per jaar, behouden hun baan.
    Rechters die onschuldige en argeloze Capitool-protesteerders veroordelen zullen carriere maken.

    Zo wordt een Amerikaanse Dictatuur langzaam maar zeker mogelijk gemaakt: als de Elite een criminele politiemacht en criminele rechters tot haar beschikking heeft, is de burger verloren.

    Luister naar dit interview op het kanaal van Stephen Gardner: White House Scambles to Bury THIS Dark Secret!
    Het duurt 26 minuten.

    Het interview toont veel meer dan een klokkeluider die wordt afgeserveerd en zwartgemaakt.

    1) Het toont dat er binnen de FBI een behoefte is aan 'terroristen' , en een lokaal FBI-hoofd kan een bonus verdienen als hij er een vindt. Maar: ze zijn schaars !

    Het blijkt dat de deuren van het Capitool open stonden. En iemand die en brochure mee nam werd aangeklaagd en moest zich verdedigen met een advocaat waardoor hij failliet ging... een leven verwoest. Maar: de locale FBI man heeft zijn bonus !

    2) Om het groot te maken worden vele honderden aanwezigen van "Januari 6" aangeklaagd.
    'J6' was één gebeurtenis op één locatie. Het kan met één rechtszaak worden behandeld.
    Maar de staat maakt er duizend rechtszaken van die op 1000 rechtbanken in het hele land worden behandeld. Echter: de behandeling is volgens de richtlijnen uit Washington.
    Gevolg: 1000 lokale rechter moeten kiezen tussen hun geweten ( "ik spreek de man vrij, want hij is een gewone argeloze huisvader' ) òf een knak in hun eigen carriere : een J6 beschuldigde vrij spreken is niet volgens de richtlijnen uit Washington. Zo'n rechter heeft geen toekomst.
    Een rechter die wèl bereid is om de onschuldioge gevangen te zetten zal een hoge positie in het systeem krijgen, waarna alles 'downstream' vergiftigd zal worden. Dat is de manier waarop men het doet. J6 wordt gebruikt om dit systeem op te tuigen.

    3) Als je en politie-staat wil opbouwen, moet je 'rechts-handhavers' hebben die bereid zijn om schuldloze burgers te straffen en de gruwel bevelen van de overheid uit te voeren.
    Dìe manschappen worden nu opgeleid, middels de 1000 aanklachten tegen onschuldige J6 mensen.
    Want als een FBI baas eenmaal voor zijn bonus koos door een onschuldige te beschuldigen, zal het psychologische mechanisme van 'cognitieve dissonantie' hem tot fascist maken: zijn eigen gedrag wil hij rechtvaardigen door ècht te gaan geloven dat de J6 mensen levensgevaarlijke terroristen zijn.
    Voor de rechters geldt hetzelfde: Ze zullen gaan geloven dat ze de capitool-bezoeker niet ten onrechte hebben veroordeeld ( om hun carriere te behouden) maar dat iemand die tegen de Staat protesteert inderdaad een gevaarlijk terrorist is.

    Dàt is wat ik hier hoor in het verhaal van Steve Friend, de klokkeluider.



    ReplyDelete
    Replies
    1. Inmiddels 2000 reacties op Steve Friend.
      Ik heb mijn reactie naar het engels vertaald en daar ook geplaatst:

      I hear a 'dictatorship in the making." ( I am Dutch and may have misunderstood some details)
      Let me explain:
      The interview shows much more than a whistleblower being dismissed and blackballed.

      1) It shows that there is a need for 'terrorists' within the FBI , and a local FBI chief can earn a bonus if he finds one. But: they are scarce !

      It turns out that the doors of the Capitol were open. And someone who took en brochure was indicted and had to defend himself with a lawyer which bankrupted him. But: the local FBI man got his bonus !

      2) To make it a very big event many hundreds of attendees of "January 6" are indicted.
      'J6' was one event in one location. It could be handled with one lawsuit.
      But the state makes it a thousand lawsuits to be heard in 1,000 courts across the country. However: the treatment is according to guidelines from Washington.
      Consequence: 1000 local judges have to choose between their conscience ( "I'm acquitting the man, because he's an ordinary unsuspecting housefather" ) or a dent in their own careers : acquitting a J6 accused is not according to the guidelines from Washington. Such a judge has no future.
      A judge who is willing to jail the innocent will get a high position in the system, after which the whole court will be poisoned. That is the way it is done. J6 is used to rig this system.

      3) If you want to build a police state, you must have 'law enforcers' willing to punish guiltless citizens and carry out the government's atrocity orders.
      THOSE men are being trained now, through the 1000 charges against innocent J6 people.
      Because once an FBI boss chose for his bonus by accusing an innocent person, the psychological mechanism of 'cognitive dissonance' will make him a fascist: he wants to justify his own behavior by truly believing that the J6 people are life-threatening terrorists.
      The same goes for the judges: they will come to believe that they did not wrongfully convict the capitol visitor (to preserve their careers) but that someone protesting against the State is indeed a dangerous terrorist.

      THAT is what I hear here in the story of Steve Friend, the whistleblower.

      Delete
    2. Er zijn nu 3000 reacties op het Steve Friend interview door Stephen Gardner.

      Maar onder mijn ( bovenstaande ) reactie heeft Stephen Gardner zelf gereageerd:

      https://www.youtube.com/watch?v=N7Fwhn13nMw&lc=Ugx1kwlvkV7DPTkLIZB4AaABAg

      Het is een kort bericht:
      ===========================
      Beantwoorden


      1 antwoord
      @Tele-Gram..SirStephenGardnerr
      @Tele-Gram..SirStephenGardnerr
      17 uur geleden
      Lucky winner🎉



      Beantwoorden
      ========================
      Als ik er op klik krijg ik dit:

      =========
      ᴍᴇꜱꜱᴀɢᴇ ᴍᴇ ᴏɴ ᴛᴇʟᴇɢʀᴀᴍ👉SirStephenGardner@Tele-Gram..SirStephenGardnerr7 abonneesGeen video's

      =========

      Maar dit account is pas lid van youtubve sinds augustus, en eindigt Gardner met tweemaal r.

      Ik weet niet wat ik ewr van moet denken.
      Heeft Wolf een idee of dit iets betekent?
      Komt het van de echte Stephen Gardner?

      Delete
    3. [Heeft Wolf een idee of dit iets betekent?
      Komt het van de echte Stephen Gardner?]
      Met grote zekerheid: Neen, dit is niet de originele Gardner, maar een trol. De naam is anders, maar lijkt er veel op. Ik zou niet op de trol antwoorden.

      Delete
    4. Na een wat langer (1 uur) onderzoek blijkt, dat het ritselt van de trollen op dat kanaal. Zeker 18 (verschillende) accounts met de foto van Gardner.
      Alle met hetzelfde -nietszeggende- antwoord. Advies: wegwezen, niets meer posten.

      Delete
    5. Nou, ik kan er zelf nog wel posten natuurlijk. Hoewel diot de eerste keer was.

      Wat me opvalt is dat de ene maand de ene vlogger heel goed bezig is ( nu is Kim Iversen weer goewd bezig, en ook Gardner) en de andere maand bijv. Glenn Greenwald.
      Zal wel toeval en inspiratie zijn.

      Delete
  4. Mijn reactie op De Nieuwe Wereld.
    ( Ik heb de reactie nog maar eens herschreven)
    >>> De Digital Services Act en bedreigingen van AI | Een gesprek met Yuri van Geest <<<

    ===============
    Off Topic ? Toch niet.
    Hieronder toon ik aan dat Yuri en zelfs Ad veel te optimistisch zijn over de overheid.
    Veel leden van de Overheid weten zelf niet eens welke manipulaties op hen worden toegepast.
    Ik ga het uitleggen.

    Stephen Gardner interviewt een FBI klokkeluider.
    >>>White House Scrambles to Bury THIS Dark Secret! <<<
    Het interview laat veel meer zien dan een klokkenluider die wordt ontslagen en zwartgemaakt door de overheid.

    Ik denk dat de overheden in westerse landen volledig 'opgeleid en geselecteerd' worden om het volk als gevaarlijk en terroristisch te zien.
    Je hoort tussen het feitenlijke verhaal door hoe een politiestaat wordt opgetuid. Hieronder mijn uitleg :
    -----
    Ik hoor een 'dictatuur in de maak'."
    Maar een dictatuur heeft een politiemacht en rechterlijke macht nodig die de dictatuur dient.
    Hoe vorm je agenten en rechters om tot handlangers van een dictatuur?
    Door hen te verleiden om onschuldigen zwaar te straffen en als terroristen te gaan berschouwen.
    Hoe doe je dat?
    We zagen het bij de behandeling van de Januari-6 aangeklaagden.

    1) Het interview laat zien dat er behoefte is bij FBI bazen aan 'terroristen' en dat een lokale FBI chef een bonus krijgt als hij er 2 per jaar vindt.
    Nu worden de Januari-6 gevangenen dus als terroristen gekwalificeerd.
    Maar: Het blijkt dat de deuren van het Capitool open waren. Het werd uitgelokt! Dit zijn helemaal geen terroristen.

    2) Om het op te blazen trot een grote aanval op de democratie zijn vele honderden deelnemers aan "6 januari" aangeklaagd.

    'J6' was één evenement op één locatie. Het zou afgehandeld kunnen worden met één rechtszaak.
    Maar de staat maakt er duizend rechtszaken van die behandeld moeten worden in 1000 rechtbanken in het hele land.
    Maar die rechters krijgen strenge richtlijnen uit Washington.
    Het gevolg: 1000 lokale rechters moeten kiezen tussen hun geweten ("ik spreek de man vrij, want hij is een gewone niets vermoedende huisvader" ) of een deuk in hun eigen carrière : een J6 verdachte vrijspreken is niet volgens de richtlijnen uit Washington. Zo'n rechter heeft geen toekomst.

    Zo'n rechter die bereid is onschuldigen op te sluiten krijgt een hoge positie in het systeem, waarna de hele rechtspraak die onder hem valt , langzaam vergiftigd wordt.
    Dat is de manier waarop het gebeurt. J6 wordt gebruikt om dit systeem op te tuigen.

    Men maakt gebruik van het mechanisme van cognitieve dissonantie: Als je onschuldigen hebt aangepakt alsof ze terroristen waren, zul je langzaam ( onbewust) van mening veranderen: je zult overtuigd worden dat het echt gevaarlijke terroristen waren.
    Als je een politiestaat wilt bouwen, moet je 'wetshandhavers' hebben die bereid zijn om onschuldige burgers te straffen en de gruweldaden van de regering uit te voeren.
    DIE mannen worden nu getraind, door de 1000 aanklachten tegen onschuldige J6 mensen.
    Want zodra een FBI baas voor zijn bonus kiest door een onschuldig persoon te beschuldigen, zal het psychologische mechanisme van 'cognitieve dissonantie' hem een fascist maken: hij wil zijn eigen gedrag rechtvaardigen door echt te gaan geloven dat de J6 mensen levensgevaarlijke terroristen zijn.
    Hetzelfde geldt voor de rechters: zij zullen gaan geloven dat ze de capitoolbezoeker niet onterecht veroordeeld hebben (om hun carrière te behouden) maar dat iemand die tegen de staat protesteert wel degelijk een gevaarlijke terrorist is.

    DAT is wat ik hier tussen de regels door hoor in het verhaal van Steve Friend, de klokkenluider.

    ReplyDelete
  5. Dit kan wel een dingetje worden: Multiresistente bacteriën uit de UA, meegenomen door vluchtelingen en soldaten, de laatsten ter behandeling in de BRD opgenomen. Een reden te meer, om niet te nauw contact te onderhouden met die lui.

    ReplyDelete
  6. Mooi document over Amerika:
    >>> 08.05.2022 - 95th Annual Mountain Dance and Folk Festival <<<

    Ik reageerde 9 boos) op enkele mensen , in deze draad:

    @christiana8820
    11 maanden geleden
    I guess the fallacy that dancing is good for losing weight is proven in this video

    3


    Beantwoorden


    8 antwoorden
    @rod9525
    @rod9525
    6 dagen geleden
    A well built stage.

    1


    Beantwoorden

    @mrsblue3011
    @mrsblue3011
    4 dagen geleden
    Why would you say that?

    2


    Beantwoorden

    @rod9525
    @rod9525
    3 dagen geleden
    @mrsblue3011 to withstand that pounding from those lardass women ... a very well built stage.



    Beantwoorden

    @truthseeker9688
    @truthseeker9688
    3 dagen geleden (bewerkt)
    If they were actually Clogging...they would be getting a real work out. Why the heck do they claim to be clog dancing??



    Beantwoorden

    @rod9525
    @rod9525
    3 dagen geleden (bewerkt)
    @truthseeker9688 maybe they're clogged up?

    1


    Beantwoorden

    @sharonlee413
    @sharonlee413
    1 dag geleden
    It must be a heavy burden to feel so superior. Try some kindness.

    1


    Beantwoorden

    @rod9525
    @rod9525
    1 dag geleden
    @sharonlee413 try some lightheartedness. You'll live longer.



    Beantwoorden

    @johanvermeulen4081
    @johanvermeulen4081
    1 seconde geleden
    When I was young ( I am 71 now) we had funny people who who could be funny without being negative (implictly) about other people.
    Those who need to make fun of others to feel themselves funny, are ugly people , in my eyes.
    It has nothing to do with 'lightheartedness', Christiana and Rod. Its lack of human-ness.


    ReplyDelete
  7. Onze suikermais is geoogst. Niet langer om 5 uur in de vrachtwagen springen ! Iets meer tijd.

    Weer zo'n lastige brief over UBO's in de post: moet je vastleggen dat jij de enige belanghebbende bent bij een BV.

    Volgens mij al vier keer ingevuld.

    En dit alles is mogelijk gemaakt door 911: met 911 kunnen ze ons wijsmaken dat de surveillance tot op het bot moet gebeuren, voor ons eigen bestwil, zogenaamd.

    De Neocons hadden heel veel motieven om 911 te plegen.
    Dit is er een van.

    Een ander motief: Veel oorlogen veroorzaken om zodoende veel vluchtelingen te veroorzaken en zodoende het Westen Multi te maken.
    Een Multi samenleving kan geen onderlinge cohesie meer bereiken en kan met gemak tot burger-oorlog worden aangestoken. Allemaal de bedoeling van onze Neocons.

    In het eerste deel van het gesprek tussen Savage en Colonel MacGregor hoor je dat ze precies weten wie de Neocons zijn:
    ( Is een goed gesprek trouwens)
    https://youtu.be/pFp6rMkZ-MI
    Col Douglas Macgregor Full Interview: "This Escalates The Conflict"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tussen minuut 1:30 en minuut 2:30 hoor je dat ze weten wie de Neocons zijn. Maar ze nomen de etniciteit niet. Dat neemt E Michael Jones hen kwalijk. ( Op Kevin Barrett).

      Delete
  8. Lijkt me ook belangrijk: Kritiek op 🐷otan🤡 wordt 'verboten'. Oppassen dus.😎

    ReplyDelete
  9. https://youtu.be/twUHsB9xivs
    De oorlog in Oekraïne gaat noodgedwongen veranderen

    Mijn reactie:
    Over het verloop van de oorlog wil ik geen uitspraak doen. Er zijn vele deskundigen ( Ritter, Colonel MacGregor, Martyanov, Larry Johnson ) die zeggen dat Rusland al lang gewonnen heeft. Anderen beweren het omgekeerde. Ik weet het niet. Er kan veel veranderen in een jaar tijd.

    Het gaat wellicht nog een tijd duren en het land dat het eerst opgeeft ( het Westen of Rusland) zal moeten doen wat de tegenstander van hem eist.
    Veel nuttiger is het om te begrijpen wat het karakter is van de beide partijen. Dan weet je wat je te wachten staat als de één of de ànder wint.

    Is het Westen ( Amerika) er op uit om een betere, meer democratische wereld te bouwen, zoals wij al decennia in onze krantjes lezen , en zoals 99% van ons gelooft?
    Of is dat eigenlijk een leugen die ons wordt verteld, omdat onze zonen de oorlogern moeten vechten en onze belastingcenten die oorlogen moeten betalen?
    Oorlogen waarmee Wall Street de wereld aan zich onderwerpt, en fantastisch rijk wordt ...

    Dàt is de enige vraag die van belang is voor U.
    Want het gaat om ùw toekomst en de toekomst van ùw kinderen.
    En als je de duivel steunt, denkend dat je aan de goede kant staat, word je zelf ook slachtoffer van die duivel.
    Maak U geen illusies. Dat gaat komen.

    De tekenen zijn al overdadig aanwezig: Jonge mensen kunnen niet eens meer een huis kopen! Nooit eerder gebeurd !
    De elite plukt ons kaal, en maakt ons verdeeld. Elk brokje zekerheid wordt ons ontnomen. We worden allemaal elkaars vijanden.
    Het is straks heel gemakkelijk om ons te controleren in hun moderne dictatuur. Kijk goed: die dictatuur wordt NU aangelegd.

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Veel nuttiger is het om te begrijpen wat het karakter is van de beide partijen.]
      Hier een interview met de 🤡Zé. Er is een transcript hiervan met een vertaling van Yandex. Het transcript in het Russisch staat op gordonua.com.
      Sterkte ...

      Delete
    2. Als je hierop voorkomt, ben je de sigaar.

      Delete

  10. @johanvermeulen4081
    0 seconden geleden
    Kim Iversen spreekt met prof. Jeffrey Sachs. Youtube:
    >>> NATO's provocation that led to the Ukrainian war | Jeffrey Sachs <<<

    Sachs was al professor op het prestigieuze Harvard toen hij 30 jaar oud was.
    Hij adviseerde Amerikaanse presidenten, Oosteuropese landen en ook Yeltsin.
    Hij kent deze wereld van binnenuit.
    In slechts 2 minuten toont hij aan dat Tom en veel van zijn lezers ècht aan de verkeerde kant van de geschiedenis staan.
    Onwetendheid. Ja. Maar daar wordt in de toekomst geen rekening mee gehouden. Niet weten = schuld hebben.


    Ik heb de eerste 2 minuten vertaald:


    Kim Iversen: Waar staan we met deze oorlog in Oekraïne?
    Is er op dit moment hoop dat
    dat de VS en Oekraïne proberen te onderhandelen over een soort
    vredesakkoord met Rusland ?
    prof. Jeffrey Sachs: Dit is, Kim, niet anders dan de
    virus verhaal , namelijk dat de regering liegt
    meedogenloos over waarom we in deze
    oorlog zijn en wat er gebeurt in de oorlog en
    daarom uh wat er gaat gebeuren.
    De tweede grootste leugen is waar deze
    oorlog vandaan komt en ik ben van mening dat
    mijn mening goed onderbouwd is, zal ik maar zeggen.
    omdat ik hier veel over weet door de
    afgelopen 30 jaar .
    Dit is een oorlog in mijn ogen die ontstond omdat de VS liever
    eigenwijs met andere woorden meedogenloos
    koppig aandrong op het pushen van de NAVO
    verder naar het oosten bij elke stap van de
    weg en de Russen bleven zeggen “”Doe het niet
    NAVO niet naar ons toe uitbreiden, doe dat niet.
    Doe dat niet, doe dat niet, doe dat niet
    Uitbreiden naar Oekraïne. We willen jullie militairen niet aan onze grens.
    De Verenigde Staten zeiden: Wat? Wij verstaan jullie niet goed . Maak je geen zorgen we zijn
    vredelievend en we houden van jullie.
    We willen jullie vernietigen we willen jullie dekoloniseren we
    willen je breken, we willen van alles doen, maar we houden van je en wij voeren nooit oorlog !
    Behalve dan bij het bombarderen van Belgrado voor
    zeven weken achter elkaar en, oh ja, en
    Afghanistan hebben we 15 jaar bezet als
    NATO en uh, en de Irak oorlog was
    niet uitgelokt en ja we probeerden jullie vriend
    Assad omver te werpen met een CIA- regime-change operatie.
    En oh ja NAVO liquideerde Gaddafi en ja ja we plaatsen
    raketten bij jullie op de drempel in Polen en Roemenië omdat we
    eenzijdig het anti-ballistische raketverdrag op zegden , maar we zijn
    vredelievend en natuurlijk gaan we met onze NAVO naar jullie
    2,300 kilometer lange grens toe en niet alleen in
    Oekraïne maar we gaan het ook doen in Georgië etc etc.

    ReplyDelete
  11. Tom Lassing:
    De olieplatforms en boortorens west van de Krim zijn nu weer van Oekraïne

    @johanvermeulen4081
    5 minuten geleden (bewerkt)
    Peter Beer schrijft: "Ik denk dat Poetin deze oorlog is gestart puur omdat hij zich gekleineerd voelt door het westen: NAVO uitbreidingen, hij werd genegeerd en sentiment in Oekraïne naar de EU/het westen toe.
    Mijn antwoord :
    U bent in de war met de VS, Peter. Zij voelden zich door 911 gekleineerd en hebben daarna 7 moslimlanden kapot geschoten.
    ( Niet dat 911 een idee van de moslims was hoor. De Neocons hebben het voorspeld en beschreven, en ze hebben het zelf gedaan. Maar als 'de Amerikaan' dat zou ontdekken, dan komt er een genocide op deze Neocons, dus dat zal nooit algemeen bekend worden. De Neocons schaffen jaar na jaar de persvrijheid verder af, dus uw kinderen zullen geen idee hebben door wie ze zullen sterven. maar dat het zal gebeuren daar mag je zeker van zijn. )

    ReplyDelete
  12. Goede video's.

    https://www.youtube.com/live/dpWKo2hZF8Q?si=9IiO30985WazA-YY
    Over China, de chinese auto's die Duitsland er uit concurreren. Auto's in Rusland worden snel Chinees. Een kant en klaar huis uit China voor 35000 $ etc .
    -----------
    Trump, de geboren spreker:
    https://www.youtube.com/live/NwtrdOAoANg?si=zzsqAnP98uDi6d1X

    ---------------


    ReplyDelete
  13. Zo gaat dat in een dictatuur:
    Watch "Why they don't remove Houses from the middle of highways 🛣 !!!" on YouTube
    https://youtube.com/shorts/EOk6O-5Pm70?si=ahXFjIBP52dny1IK

    ReplyDelete
  14. Watch ""We don't give a SH*T about Ukraine" admits U.S. State Department in new documents | Redacted News" on YouTube

    https://youtu.be/Cs-uDFTukSA?si=lH_9hMtClvkL87Vt

    ReplyDelete
  15. Watch "Why Fruits Have Lost Their Vitamins | ENDEVR Documentary" on YouTube`
    https://youtu.be/2H3VhsnyCdI?si=Fd6EEJJRdEmqS39v

    ReplyDelete
  16. Grenzgeschichten: Das leben am "Eisernen Vorhang". Bijna alles van RT is van YT verdwenen, deze konden ze nog redden. Van de 36 reacties zijn er nog 21 over, dus de censuurbezem heeft zijn werk ook weer gedaan.
    Uiteraard gedownload voor het archief.😎

    ReplyDelete
  17. Prins Bernhard en de NSDAP | DNW Kort

    Enkele feitjes: WO1 was door de voorouders van de Neocons veroorzaakt. En verlengd. Duitsland had vrede aangeboden met 'status quo ante'.
    'Versailles' was een zeer brutale overeenkomst, bepaald door de voorouders van de Neocons.
    'Versailles' leidde tot hongersnood in Duitsland en enkele miljoenen honger-doden begin jaren 20.
    Medio jaren 20 was 30% van de assets ( land, fabrioeken etc) van duitsland in handen van de 'neocons', die ook totaal geen honger hadden geleden.
    In '33 kwam Hitler aan de macht, democratisch gekozen. Hij was boos op de 'Neocons' wegens hun genocidale daden.
    In enkele jaren tijd was duitsland een modelstaat, omdat Hitler geen geld leende bij de 'Neocons', maar zelf werkte met 'voorlopig geld' ( Hjalmar Schacht ) .
    In 1939 had Duitsland AOW, betaalde vakanties etc etc.
    En nou vinden we iemand die in 1934 lid werd van de partij van Hitler een crimineel? Leg uit.
    De Neocons veroorzaakten miljoenen hongerdoden (ook in Oekraine: Holodomor) maar zijn geen criminelen? Leg uit .
    Omdat ze de media controleren misschien? Zou dat het zijn?

    Citaat Bertrand Russell: "There is no nonsense so arrant ( enorm) that it cannot be made the creed of the vast majority by adequate governmental action".
    Word wakker, idioten !

    ReplyDelete