Thursday, April 27, 2023

1386 Conclusies uit de Corona event.

 Precies 3 jaar en 3 maanden geleden maakte ik mijn eerste blogje over Corona. 

3 jaar geleden beschreef ik de beste oplossing: 

1. Preventie: Bij iedereen het afweersysteem verhogen, door vitamine D te geven, koud-warm te douchen,  in de zon te lopen, te bewegen, etc.  Mondkapjes verplicht in de ruimten waar velen bijeen zijn (*).  Ventileren.   

Besteed extra aandacht aan de kwetsbaren: ouderen met laag D niveau ,  mensen met co-morbiditeiten (obese,  diabetes). Zorg dat ze niet besmet worden. Dus niet in groepen bij  elkaar komen.    

2. Eenmaal besmet :  hydroxychloroquine met quercetine, zink, komijn olie en broomhexine. In juni kocht ik mijn eerste Ivermectine.   

Deze maatregelen zijn allemaal nuttig en afdoende gebleken.  Er zouden minder doden zijn geweest als we dit meteen grootschalig hadden ingevoerd, vanaf april 2020.

                               ----------

Ik heb dit alles toen niet zelf bedacht.  Het was kennis die ik leerde van de alternatieve artsen op youtube.   

Maar als we Corona op deze manier zouden aanpakken, zou dat geen mega winst voor Big Pharma opleveren. 

Big Pharma heeft een gigantische invloed op de Medische wereld en de Medische Journals (hun peer-reviewed artikelen bepalen wat de medische waarheid is op dat moment). 

Op dat moment is er de angst dat er vele doden gaan vallen, en politici kiezen wat voor hen het veiligste is: Ze verschuilen zich achter de Medische Experts. Cruciale vraag: Moeten zij weten dat de Medische Experts geheel onder controle staan van  Big Pharma ? Ja, natuurlijk moeten ze dat weten.  "Ich habe es nicht gewusst" mag geen enkel kamerlid als geldig excuus gebruiken. Zij zijn Kamerlid omdat ze weten hoe de wereld in elkaar zit.      

Big Pharma slaagde er in om de effectieve en goedkope oplossingen zoals ik die al in april 2020 had geleerd van alternatieve artsen als Dr Been, Campbell, Martenson, Kory, Marik, Seheult etc. af te schilderen als : gevaarlijke kwakzalverij.    "We moeten wachten op het vaccin" ( want dat zou hen miljarden opleveren).   

Maar de wet zegt: Je mag geen nieuwe , nauwelijks geteste vaccins toepassen als er  middelen voorhanden  zijn die de pandemie en de sterfte intomen.  En HCQ en Ivermectine en Vitamine D (intraveneus in de direct werkzame vorm) en koud-warm therapie waren zulke effectieve middelen.  Ze waren dus een bedreiging voor de wettelijke toestemming ( Emergency Use Authorisation = Nood breekt wet: nauwelijks geteste vaccins mogen toch worden gebruikt)   die Big Pharma nodig had. 

Het volk,  Big Pharma,  de politici....en:   The Powers That Be. 

Achteraf zien we dat Big Pharma niet alleen stond. De voltallige Elite, de TPTB,  de collusie van Big Corp, Big Bank, Big Media, de Digital Gulag Enterprise ....  dit hele conglomeraat gebruikte de Corona Pandemie om hun agenda uit te rollen:  

= Kleine bedrijven uitdrijven en vervangen door Amazon en andere giga bedrijven. 

= Geld ( Corona steun) in de economie stoppen ( zoals ze met Quantitative Easing ook doen) om die doodlopende weg nog wat te rekken. Terzijde: De verplichte Groene Investeringen zijn ook een manier om de economie te dwingen tot leningen en dus tot geldschepping.

= de QR code invoeren.

= het volk aan toenemende onvrijheid laten wennen als zijnde het nieuwe normaal.  De gevangenismuren moet je heel langzaam ophogen,  zodat het volk niks merkt. Denk aan het beeld van de kokende kikker.  Langzaam aan , dan breekt de revolutie pas uit als het te laat is: als de muren 6 meter hoog zijn en niemand nog kan ontsnappen.     

Mijn toekomst voorspelling: 

Op een dag zijn deze drie zaken een feit:  

1. Volledige surveillance ( men weet wat je deed, waar je was en met wie je was en wat je zei en schreef).  

2 Er is geen cash geld meer.  

3. Je kunt alleen geld opnemen met jouw QR code, dus als de surveillance bepaalt dat jij iets fout hebt gedaan, kun je geen geld meer opnemen. Voor een week,  voor een dag of voor altijd. Dat bepaalt het algoritme van de Digitale Gulag. Er is geen politie of rechter meer nodig om jou als een slaaf in het gareel te laten lopen.  


Wat te doen?   

De muren om ons heen zijn nog maar 1,5 meter hoog. Als voldoende mensen die muren zien staan, kunnen we ze verwijderen. 

De Corona -aanpak heeft meer schade gedaan dan goed, voor het volk. Maar niet voor The Powers that Be.  Onze spaarpotjes zijn 20% lichter geworden: inflatie. Big Corp  is nòg rijker en nòg machtiger. 

Moeten we tribunalen opzetten?  

Of juist alles met de mantel der liefde toedekken? 

"Wir haben es nicht gewusst" roepen media en politici nu.

Maar als wij complot-gekkies het wèl wisten,  hoe kan  het dan dat de 'Experts' en hun Bazen het niet wisten?   En is het puur toeval dat die Bazen nu Rijker en Machtiger zijn?   Moeten we dat geloven? 

Wat te doen? 

De schuldigen voor de rechter brengen duurt lang en ze zijn met velen en ze zijn machtig:  voor je het weet worden ze allemaal vrijgesproken. 

Met de mantel der liefde bedekken?  Maar dan doen ze het morgen wéér ! (**)

Ik laat U met dit probleem. 

Ik vrees dat het volk niet opgewassen is tegen deze vijand. De evolutie leerde de mens te overleven in een groep met een eigen - aan de groep loyale - leider. Maar nu  is de wereld veranderd en zijn er vijandige Elites, vijandige leiders, wiens doel is: 500.000 mensen op deze wereld.  En daar zitten ùw kinderen NIET bij. 

                   -------------------------- Einde ------------------

Nu enkele voorbeelden van Media die zich schoon willen praten:

Vandaag een lang artikel in de NRC over hoe de ambtenaren in het geheim bepaalden welke berichten als mis-informatie (opzettelijke onjuistheden) werden verspreid  en als des-informatie (onjuistheden  uit onwetendheid)  werden aangemerkt en van Social Media moesten worden verwijderd. 

Het is een indirecte manier van de NRC om te zeggen:  'Ze hebben het fout aangepakt."   Ook een manier voor de NRC om net te doen alsof zijzelf er ook niks aan konden doen. 

https://www.nrc.nl/nieuws/2023/04/25/desinformatie-over-vaccins-werd-gewist-maar-wie-besloot-wat-a4163066

2)   Steven Crowder bespreekt het onderwerp. Het gaat razendsnel voor een not native englisch speaker, maar je hoeft niet alles te beegrijpen.

Het begint op minuut 11.30 : https://youtu.be/C89NVHxn9ng?t=689

                        -----------------------------

(*) Er is nu een grote studie gepubliceerd (#) die zegt dat voor zwangere vrouwen en voor kleine kinderen het hogere CO2 ( een afvalstof uit ons lichaam dat we moeten uitademen) gehalte in de longen, als we mondkapjes dragen, schade oplevert. Ik pleitte voor mondkapjes, omdat uit proeven met dieren blijkt dat ratten ( linker kooi besmet, rechter nog niet besmet)  de ziekte niet aan alkaar door geven als je er een doek tussen hangt.  Ook herinner ik me dat ik als kind sliep op een onverwarmde zolder, en dus vaak in koude winters met het hoofd onder de dekens sliep. Toch heb ik een  heel goed IQ, ondanks dat dit overmatige CO2 het IQ zou doen dalen. Wat mij betreft: In drukke ruimtes; mondkapje op.  Daarna zo snel mogelijk af. Zo heb ik het ook altijd gedaan.  In de Belgische ziekenhuizen en bijBelgische artsen werd tot en met maart 2023 het mondkapje verplicht ,  voor iedereen.  Dat is dus idioot. Een verwijtbare misdaad, door de Experts gepleegd.  Niks 'we wisten het niet'. 

(#) De video is enkele dagen geleden door Campbell geplaatst, maar is nu op youtube niet te vinden.  Youtube maakt ziochzelf langzaam maar zeker tot een brei van onvindbare informatie. Ook bij Garland Nixon staan steeds al zijn blogs door elkaar.   Hier twee Campbell video's over Masks:

https://youtu.be/S3vY2LyQn1A   

https://youtu.be/zviCtcZjN-I

(**) Een voorbeeld dat Niet Straffen leidt tot herhaling van de misdaad:  De inval in Irak was op bedrieglijke gronden.  Judith Miller van de NY Times was een belangrijke promoter. Ze bedroog,  maar hield haar job en promootte later ook de vernietiging van 'Libië ' en Syrie".    Peter Arnett en Phil Donahue  pleitten tègen 2003-Irak.   Ze hadden gelijk,  maar verdwenen van het toneel.   Op het Toneel  zijn alleen de bedriegers toegestaan.   Het Kwaad is de baas. 




60 comments:

  1. Youtube: The Full Alex Epstein: the Moral Case for Fossil Fuels, Renewable Energy, and Green Deceptions

    ReplyDelete
  2. Nog een goed onderbouwde kritiek op de Climate gekte:
    Youtubew: Dr Richard Lindzen exposes climate change as a politicised power play motivated by malice and profit

    ReplyDelete
  3. Dr. John Campbell heeft ook een Rumble-account. Hij heeft zelf op Twitter naar de 'verdwenen' YT-film verwezen. Die staat momenteel bovenaan in zijn account. Verstandige man, die dr.

    ReplyDelete
    Replies
    1. HJet bewuste filmpje vind ik ook niet op Rumble, maar zoekend op Mask CO2 vind ik wel al een video daarover van een jaar geleden: https://rumble.com/vlxohv-carbon-dioxide-from-masks-is-dangerous-for-children.html

      Delete
  4. [Ik vrees dat het volk niet opgewassen is tegen deze vijand.]
    Toch wordt hier een klein begin gemaakt in de strijd tegen die vijand. Zonder geweld kom je hier niet mee weg. Die vijand gebruikt ook geweld tegen het volk, dus is hier gewoon sprake van zelfverdediging, niets meer, niets minder.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alex Krainer ( zie mijn reactie hieronder) zegt dat in China de mensen de surveillance nauwelijks ervaren.
      Als je het alleen gebruikt om echte misdaad te voorkomen, dan is het ook goed. Zo zullen ze bij ons ook beginnen. Maar onze Bazen zijn niet goedwillend. en daar zullen we op een dag achter komen. En dan is het te laat. Gewoon in een paal klimmen en met een hamer de camera kapot slaan is een daad die niet goed zal aflopen: hij staat op vele video's.
      Maar misschien zijn er efficiente manieren om de camera's steeds weer onbruikbaar te maken. Dat zal een soort wapenwedloop worden..... tenzij de straffen zeer hoog worden , zoals in communistisch Rusland. Dan durft niemand nog iets te doen.

      Delete
    2. [Maar misschien zijn er efficiente manieren om de camera's steeds weer onbruikbaar te maken.]
      Die is er: een simpele spuitbus vloeibare tectyl op de lens spuiten en dan zien ze niets meer. Je maakt niets kapot ...

      Delete
  5. [ gewoon sprake van zelfverdediging ]
    Ja, dat is wel zo, maar iop dat moment trekken ze zich van 'Het Recht' niks aan. Ze zijn de sterkste. Klaar.

    Ik denk dat we het toch in overleg moeten doen: Inzicht verschaffen, en zeggen: beter ten halve gekeerd.
    Als je dreigt met 'vergelding' en 'straf' ewn tribunalen , dan durven ze niet van mening te veranderen.

    ReplyDelete
  6. Garland Nixon spreekt met een vrouw die tegen "The empire" strijdt. Ze kent Marx heel goed. Ze zegt dat we nu heel duidelijk zien wat Marx bedoelde: De Rijken die de armen opeten.
    Je ziet het vooral tussen landen : De Rijke landen eten de arme landen op.
    Ik vond veel van wat ze zei erg interessant.

    Garland Nixon gesprek: JUST SAY NO TO EMPIRE - WITH JOTI BRAR

    https://www.youtube.com/watch?v=0XlhLx-zFNw&t=18s&pp=ygUmSnVzdCBzYXkgbm8gdG8gZW1waXJlIHdpdGggIGpvdGkgIGJyYXI%3D

    ReplyDelete
  7. Nog meer 'communisten': Alex Krainer.
    Hij schreef een boek over Magnitsky.

    Nu spreekt hij met een van mijn helden: Kevin barrett.
    Krainer groeide op in Kroatie, op zijn 128e ging hij naar de VS en is nu financieel analyst en woont in Monaco.
    Hij zegt dat het communisme eigenlijk veel beter was voor de mensen dan het huidige Kapitalisme:

    https://www.unz.com/kbarrett/alex-krainer-was-there-more-freedom-under-communism/

    Vertaald door DeepL:
    Alex Krainer van Trends Compass groeide op onder het communisme (of "hard socialisme") in het voormalige Joegoslavië en is geen fan. Hij gaf toen en nu nog steeds de voorkeur aan vrijheid. Maar is de "vrije wereld" echt vrij? Of heeft de ideologie ons blind gemaakt voor de realiteit?

    In zijn recente essay "Eigendomsrechten: de realiteit versus de ideologie ervan" legt Alex uit dat onder het communisme eigendomsrechten en de vrijheid om handel te drijven werden gerespecteerd: "Hoewel de communistische ideologie streefde naar een afschaffing van privé-eigendom, werden eigendomsrechten in de praktijk erkend en onschendbaar (er waren vast uitzonderingen, maar die ken ik niet). Mensen bezaten land, huizen, auto's, boten, tractoren, bars, winkels en allerlei particuliere bedrijven."

    En er was geen eigendomsbelasting. (Als die er is, bezit je niet echt "jouw" eigendom.) En geen inkomstenbelasting. (Als die er wel is, staat elke economische transactie onder toezicht van de overheid.)

    Is het Westen, de zogenaamde vrije wereld, eigenlijk MINDER vrij dan communistische landen als China, monarchieën als Marokko, en "autoritaire" landen in het algemeen? Zijn we allemaal gehersenspoeld om te geloven dat vrijheid slavernij is (en dat oorlog vrede is en onwetendheid kracht)?

    Luister naar Alex Krainer en denk na.

    Alex Krainer is de oprichter van Krainer Analytics en bedenker van I-System Trend Following. Hij werkt sinds 1996 als marktanalist, onderzoeker, handelaar en hedgefondsmanager.

    ReplyDelete
  8. Ingezonden bij Ab Gietelink:
    https://www.youtube.com/watch?v=YOotllw_7LU&t=208

    203 NL F16 piloten vuurden 2188 raketbommen af in Irak en Syrië. Hoeveel slachtoffers? Ab Gietelink

    Ik zal je uitleggen waarom wij Irak en Syrie bombardeerden.
    1) In 1982 schreef Oded Yinon : Wij moeten in de omringende landen tweespalt veroorzaken, zodat er burgeroorlogen ontstaan en ze zichzelf kapot maken.'
    2) Vanaf 1985 financierde David Perle en later het American-Turkish Council met miljarden Amerikaans belastinggeld vele religieuze schooltjes ( madrassa's) in moslimlanden, om de jeugd te overtuigen dat moderne moslimleiders die hun land welvarend wilden maken ( maar de Islam niet meer primair stelden) slecht waren, en weg moesten.

    3) Na de val van de muur kregen de oorlogs-zuchtige Neocons steeds meer macht. In 2000 verscheen hun 'Mein Kampf': het PNAC Rapport, waarin staat dat ze de wereld nog 100 jaar met ijzeren hand zullen gaan regeren. Ze signaleren één probleempje: "Het volk wil geen oorlog." "Maar àls Amerika zou worden aangevallen, dàn wil het volk wèl." Op 11 september 2001 organiseerden en faciliteerden ze zelf die aanval. ( Op de GrayZone was deze week weer een onthulling over dat faciliteren: ... hijackers revealed as C.. recruits. ).

    4) Al in oktober 2001 werd bekend dat de Neocons 7 landen zouden gaan 'uitschakelen': daarbij ook Irak en Syrië. ( Bron: Generaal Wesley Clark)

    5) Om Irak pre-emptive te kunnen aanvallen bedachten ze 'Wapens van Massadestructie'. Om Syrie te kunnen aanvallen werden leuzen op een school gekalkt, waarna Assad te hard op trad ( of een locale omgekochte functionaris?), waarna de ouders protesteerden, waarna sluipschutters ( ongetwijfeld door de CIA betaald) op zowel ouders als agenten schoten: zo veroorzaak je een burgeroorlog. Zo doen ze het altijd.

    Voor deze Neocons, gekenmerkt door hun superioriteits-waan en misantropie, snijdt het mes aan twee kanten: Uit de verwoeste landen komen veel vluchtelingen naar West Europa, waardoor die landen 'als volk' verdwijnen. Moeilijk regeerbaar worden. En bij economische tegenwind zelfs in burgeroorlog kunnen komen.
    Maar dat is lang niet de enige manier waarop ze Europa kapot maken, natuurlijk:
    Denk aan de LGBTQ ideologie waarmee je het volk in verdeeldheid brengt.
    Denk aan de extreme Corona adviezen waarmee je het volk in verdeeldheid brengt.
    Denk aan het opblazen van onze goedkope energie en dus onze concurrentie-kracht.

    Onze Elite is onwetend, en helpt de lieden die mijn land verwoesten.
    Maar als ik er iets over zeg, zien ze mij als een bedreiging.
    Wat te doen?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Al heel snel drie reacties op mijn post:


      egon gefferie
      1 uur geleden
      Blijven posten Johan , ik kan het helemal volgen want zit er al jaren boven op . Een zeer goede uiteenzetting die zou moeten doordringen bij de rest van het Volk.

      4


      Beantwoorden

      ken leergierig
      ken leergierig
      37 minuten geleden
      Blijf altijd bij jezelf. Blijf altijd de waarheid verkondigen. Laat je niet depressief en moedeloos maken door de ontkenners. Wie weet, weet.



      Beantwoorden

      james hendrix
      james hendrix
      22 minuten geleden
      De gebruikelijke complot nonsens van Johan weer, met een antisemitisch sausje er over..



      Beantwoorden

      Johan Vermeulen
      Johan Vermeulen
      1 seconde geleden
      @james hendrix James, het recept en de ingredienten zijn afkomstig van de mensen die U altijd weer wil verdedigen.
      Nederland is slechts één van de koks.
      Wij werken mee aan de vernietiging.
      Het publicitaire sausje , de Vlag waaronder het gebeurt, is dan weer van ùw vrienden.
      Ze zijn bezig om iedereen òf te vernietigen, òf in hun Digitale Gulag te zetten.
      En dat voorloopt voorspoedig.
      Er is dan ook veel afleiding : een Oekraiense Oorlog, een Chinese Oorlog, Corona, banken die instorten, Woke en Wappie gedoe.

      Maar dat is niet waar het om gaat.

      De essentie is: QR + Surveillance + alleen nog digitaal geld.
      Rechters en agenten worden dan overbodig.
      Wie geen slaaf wil zijn en mens wil blijven, zal niet eten... of zelfs niet leven. Dat is aan hen om te bepalen.

      Delete
  9. Replies
    1. Ik heb dit bij Ab geplaatst:

      Hoe zou het gaan met die Amerikaanse journalist , Evan Gershkovich, die ging kijken of de productie van tanks wel vlot verliep ?
      En waarom horen we niks over de Letse mevrouw Tatjana Andrijets die in haar land gevangen werd genomen ?
      En waar kunnen we lezen over Marat Kasem, een journalist die ook in Letland gevangen werd gezet?
      En waar kan ik lezen over de Spaanse journalist Pablo Gonzalez, die in Polen gevangen werd gezet?
      Geen van hen zijn spion. Dat zou ik vanGerschkovich niet durvern zeggen.

      Heeft iemand van de kritische reaguurders die hier komen een idee?

      Delete
    2. Uit de comments onder de door mij gegeven link. Je bent er nog een paar vergeten, maar dat is je vergeven.

      Delete
  10. Ik zal het herhalen.
    Volgens U gooit Rusland heel veel bommen. Wel 50.000 per dag.
    Maar de media die U zegt te geloven schrijven al een heel jaar dat de bommen van de Russen bijna op zijn. Kijk maar naar het lijstje van publicaties dat ik plaatste.

    Op 2 maart - dan is de oorlog 6 dagen aan de gang - schrijft WION dat Rusland 320 raketten afvuurde per dag. U beweert dat Rusland elke dag 50.000 bommen gooit. Kunt U me tonen waar U hebt gelezen over die andere 49.680 bommen. ? Die ontbreken in de bronnen waar U zich op baseert.
    Knip en plakwerk lijkt me altijd nog beter dan helemaal niemand citeren en gewoon maar iets beweren.
    Ik heb trouwens de link waar ik me op baseer in een aparte post geplaatst, maar zoals ik al vreesde is die link verdwenen. Uw vrienden willen namelijk geen onderbouwing. Want onderbouwing is iets dat ze zelf niet kunnen geven. Zolang links ( bepaalde links) door hun algoritme automatisch worden verwijderd, is er voor hun een voordeel, en geen level playingfield: Hùn talrijke verzinsels tegenover mìjn op feiten gebaseerde mededelingen. Maar onderbouwing kan ik niet tonen, want die wordt er uit gegooid.

    Waar 10 jaar geleden de 'Vrijheid van meninsuiting' -- die in graniet in de Amerikaanse Constitutie staat gebeiteld -- nog werd gerespecteerd, wordt nu schaamteloos de leugen herhaald en herhaald, en worden de oprechte deskundigen die harde feiten aandragen, gecanceld.

    Als er niks gebeurt zullen we over 5 jaar allemaal in een digitale gevangenis zitten.
    Even onwetend als we waren vóór het internet zijn intrede deed.

    Onze kinderen hebben geen toekomst, laat dat duidelijk zijn.

    Deuteronomy 25:17-19 “[T]hou shalt blot out the remembrance of Amalek from under heaven; thou shalt not forget [to do] it”

    ReplyDelete
  11. Ik doe er nog een:


    Andries Dude

    Nederland hoert zig uit aan THE ILLUMINATI | ZIONIST JEWS | JESUITS en dat doen ze met Uw belasting`s bijdrage en de belasting gaan ze verhogen maak Uw Goyim borst maar vast nat want Ze gaan U laten werken als een gehuurde Ezel / ze gaan U bereiden als een gestolen Auto. De Overheid verwacht van U dat U de mouwen op stroopt en de broek riem aan haalt wand het gaat niet zo goed met de financiën van de Rijks Overheid.


    james hendrix

    Waarom trekken dit soort kanalen toch zoveel debiele antisemitisme wappies aan?


    Johan Vermeulen

    ​ @james hendrix Uw plaat blijft lelijk hangen, James. Nu hoor ik al voor de tiende keer hetzelfde deuntje van U.

    Andries verdient een compliment. Zijn taalfouten tonen dat hij weinig formele opleiding genoot (of dyslectisch is of niet goed oplette), maar de kern van de zaak heeft ie beter door dan prime minister Mark.

    Daar zijn trouwens onderzoeken over gedaan.
    Het blijkt dat hoe hoger iemand is opgeleid, hoe meer hij in de Voorgeschreven Werkelijkheid gelooft.

    Te veel om dat hier verder uit te leggen.

    Weet je nog hoe 'De Elite' vanaf 1980 tot 2022 bij hoog en laag beweerde dat massa-immigratie ons rijker maakte?
    Welnu : ook het Zweedse parlement heeft nu eindelijk door dat die Massa Immigratie niet zo'n geweldig idee was.

    Mooi 50 jaar later dan de autochtone bewoners van de schilderswijk.

    Ze zullen wel balen in Tel Aviv.
    Maar ze begrijpen het wel natuurlijk: Zij zijn al 70 jaar bezig om de moslims buiten te koeioneren. En het is niet eens hun eigen land. Het is van die moslims.

    ReplyDelete
  12. Mijn favoriete pundit Garland Nixon legt het alweer helder en luchthartig uit: Youtube:
    NEOCON PLAN FOR WORLD DOMINATION RUNS AGROUND IN UKRAINE

    Hij legt uit dat de rest van de wereld niet langer bang is voor de VS en zich van hen afkeert.
    Ze sluiten zich allemaal aan bij de vrije wereld.
    Alleen de trouwe USA-slaven blijven achter de Neocon-killers aan lopen.
    We zullen er zwaar voor boeten.
    Een terechte straf, na 500 jaar de wereld beroven en koeioneren.
    Maar onverdiend voor de jonge mensen van nu.
    Onze papa's en opa's zijn te lui om hun eigen kinderen te beschermen.
    Ze gooien ze voor de leeuwen. Afschuwelijke mensen, die generatie-genoten van mij.
    "Ik wist het niet ! " zullen ze roepen.
    Daar houdt de wereld mooi geen rekening mee.

    ReplyDelete
  13. Een mooi stukje uit Gezond Verstand, hoe het liegen t.b.v. het narratief werkt.
    Het valt mij weer op, hoe precies het probleem wordt geduid, maar geen oplossing wordt geboden.

    ReplyDelete
  14. Dat krijg je ervan, met het steeds met dezelfde -kuch 'mensen' rondneuken. Compleet geschift. Het moge bekend zijn, dat het steeds maar doorfokken (bijv. bij honden), er steeds meer fouten ontstaan, die niet meer zijn te corrigeren. Dit gebeurt nu ook in toenemende mate bij bepaalde 'mensen'. Heel intelligent (zeggen zijzelf), maar volkomen knots.

    ReplyDelete

  15. Carl Hell
    11 uur geleden
    Maar wat ik niet begrijp. De tienduizenden burgerslachtoffers in Oekraïne vindt jij er gewoon bij horen. Maar dat Nederland bommen gooit op een enorme terreurbeweging die een heel land in gijzeling houdt dan is het ineens een misdaad. Of heb je zo'n hekel aan de Joden dat je zelfs ISIS steunt?



    Beantwoorden

    Johan Vermeulen
    Johan Vermeulen
    1 seconde geleden
    ​ @Carl Hell Ik kan niet al te veel tijd aan U besteden, want U weigert de waarheid. Maar als ik niet antwoord, dan zou een buitenstaander kunnen denken dat U gelijk heeft.

    Kort.

    1) Een land is soeverein. Een Koning/President is altijd legaal, tenzij hij onnodig zijn volk of delen er van onnodige schade berokkent. ( Biden is NIET legaal, Rutte is NIET legaal)

    2) Een ander land mag zich er niet mee bemoeien, tenzij de Koning/President delen van zijn volk uitmoordt: bij VN decreet Responsibility to Protect. R2P.

    Welnu: Syrie bestaat uit Shia, Sunni en Alawieten etc. Dat is lastiger dan een land dat bestaat uit Nederlanders, Zeeuwen, Limburgers en Groningers.
    Iets meer 'straffe hand' kan dan nodig zijn om een goede 'leider ' te zijn. Om het maximale levensgeluk voor allen te bereiken.

    Oekraïene: In Oekraiene had de VS een coup gepleegd. U kunt er over lezen: Hun plannen, hun uitvoering etc.
    Doel: Rusland uit de tent lokken, zodat Amerika tegen de wereld kan zeggen: Wij, de democratie Oekraiene, is aangevallen door dictator Rusland. We moeten het NU stoppen.

    Hoe lok je Putin uit de tent? Op de achilleshiel van Putin gaan staan: Russen vermoorden.
    Middel: etnische russiche Burgers bombarderen in de Donbass, exact het gevaar dat Putin in 2005 benoemde toen hij zei: de collapse van de USSR is een drama, want etnische Russen zijn kwetsbaar in de oude sateliet landen.

    Bovendien: Uit alles was duidelijk dat de Nato bezig was het grote mes op de keel van Rusland te zetten: biolabs, Aegis raketten, 80.000 soldaten trainen etc.
    Dus mòcht Rusland toch niet aanvallen, dan zou Kiev een goede kans maken om met een eigen aanval de Krim terug te veroveren: Rusland zou dan zijn enige goede haven kwijt zijn. Militair strategisch een doodvonnis.

    Dus Poetin mòest aanvallen. Sun Tzu. De anti-Rusland maatregelen moest hij op de koop toe nemen. Sancties, zwartmakerij etc.

    Tijdens de Kiev Terreur vielen 200 burgerdoden per million per jaar, door Kiev veroorzaakt. Nooit iets over die doden gelezen.
    Nu in deze oorlog: ook 200 doden per million per jaar. De kranten zouden het liefst een lang artikel over élke dode schrijven.
    ( Ik doe de getallen uit het hoofd. Kan zijn dat ik me vergis)

    ===
    Syrie:
    In oktober 2001 zeiden de Neocons: We gaan 7 moslimlanden verwoesten: 'to take out'. ( Horen wij niks van hoor: toen de joodse Neocons 500.000 kinderen in Irak doodden, hoorden we daar ook niks over.)
    Het spel werd op de wagen gezet. ISIS-mannen kregen in Abu Ghraib les in 'terreur plegen.'( Dit stond zelfs in de NRC !) Wij verschaften de jeeps. In Israel werd ISIS weer opgelapt na verwondingen. Netanyahu bezocht hen. Een deel van hen was door de neocon-betaalde madrassa's opgeleid tot 'islam-purist' en dus kant en klaar om jihadi te worden.

    Putin wist dit alles ook en koos op bepaald moment om in te grijpen.
    Ja, je mag bommen gooien op een terreur beweging, maar weet wel: je hebt die beweging zelf in hewt leven geroepen, geschoold, betaald en opgestookt. Het is jòuw proxy leger. Ook die jongens zijn slachtoffer. Maar wat vooral erg is: als je die bommen op ISIS gooit, dood je ook veel mensen, Syriers, die er niks mee te maken hebben.
    'Wij' kijken namelijk niet op een burgerleven, itt tot Putin.

    Ab vertelt dat nu ook weer: de slager keurde zijn eigen vlees: de VS zou alarm slaan als er veel burgers werden gedood...

    ReplyDelete

  16. ​ @james hendrix Uw joodse vrienden bepaalden wat er gebeurde in Rusland tussen 1917 en 1948.
    Lees Slezkine: The Jewish Century. Lees Solzhenitsyn: 200 years together.

    Niet het Russische volk, niet de familie en verwanten van Putin en Lavrov, maar de verwanten van Nuland, Kerry, Larry Fink, Janet Yellen etc etc.
    ZIJ hebben de Holodomor veroorzaakt.
    ZIJ besloten de Poolse militairen te doden bij Katyn.
    ZIJ bouwden en trainden en financierden ISIS aan en de stadsguerilla , waardoor Aleppo gebombardeerd moest worden.
    ZIJ steunden Noord Korea.

    Huichelaar? Wanneer heeft Rusland een stad met 100.000 burgers in een vuurstorm verwoest ?
    Nooit.
    Onze internationale HELD Churchill deed het. Peanuts voor hem. Hij had decennia eerder al 2 miljoen mensen in India de hongerdood in gedreven, en was er best tevreden over.
    Ù heeft helden die crimineel zijn, niet ik.

    Wikipedia:
    As part of a sustained campaign of strategic bombing during World War II, the attack during the last week of July 1943, code named Operation Gomorrah, created one of the largest firestorms raised by the Royal Air Force and United States Army Air Forces in World War II,[2] killing an estimated 37,000 civilians and wounding 180,000 more in Hamburg, and virtually destroying most of the city.

    Wikipedia:
    The Bengal famine of 1943 was a famine in the Bengal province of British India (present-day Bangladesh, West Bengal, Odisha and eastern India) during World War II. An estimated 800,000 to 3.8 million Bengalis perished,[A] out of a population of 60.3 million, from starvation, malaria and other diseases aggravated by malnutrition, population displacement, unsanitary conditions and lack of health care due to a combination of factors, including government policies, war-time disruption of food distribution, and high cyclones and floods.
    ............
    Supreme Commander of South-East Asia[218]) began requesting food imports for India through government and military channels, but for months these requests were either rejected or reduced to a fraction of the original amount by Churchill's War Cabinet.[219] The colony was also not permitted to spend its own sterling reserves, or even use its own ships, to import food.[22

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alweer geen speld tussen te krijgen, met -kuch- officiële 'bewijzen' !

      Delete
    2. Dank voor de steun, Wolf.
      Maar eigenlijk dacht ik dat die Bengaalse hongersnood veel eerder was gebeurd.
      Blijkbaar niet.

      Delete
  17. Dit is een comment op een blog: https://www.youtube.com/watch?v=zpDzVkO8IZY&lc=Ugz0TA8V2hINuHI3O9N4AaABAg

    Jon Hagedoorn
    7 dagen geleden
    Citaat;

    "Toen Pim Fortuyn werd vermoord was Erik Akerboom (nu; Directeur Generaal AIVD)
    "Directeur Democratische Rechtsorde" bij de AIVD!
    De tapkamer (bandopname-apparatuur) viel 14 dagen uit rond de moord op Fortuyn (van 26 april t/m 9 mei 2002...)"

    * Document Woo/Wob inzake uitval band-apparatuur staat online

    ReplyDelete
  18. Wat denk je hier van, Wolf?

    JODEN IN HUN EIGEN WOORDEN

    https://www.bitchute.com/video/iSxU1xUjGDaa/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dat was dus een half uurtje kotsen. Wel dank voor de tip, de film is aan mijn verzameling toegevoegd.
      Dan heb ik nog een leuke van brother Nathanael over de ADL.
      En het laatste leuke nieuws is, dat er weer een jood dood is: Jerry Springer is dead.

      Delete
    2. Nog meer Jerry Springer.
      "I just hope hell isn’t that hot because I burn real easy. I'm very light-complected, and that kind of worries me".
      Laat ik je uit de droom helpen, jerry. satan zal de hel -speciaal voor jou- extra hard opstoken. De pijn van de kanker, was slechts een minimaal voorproefje.

      Delete
    3. Te laat besefte ik, dat RT in NL is geblokkeerd, dus plaats ik het artikel maar integraal:

      The UK-born reality TV star has died, months after reflecting on the impact of his raunchy daytime talk show.
      US tabloid television legend Jerry Springer, who died on Thursday, used an interview late last year to express remorse for the effects his eponymous TV show had on American society.

      Springer, who was suffering from pancreatic cancer, died peacefully at his home in suburban Chicago on Thursday, according to a statement by his family.

      ‘The Jerry Springer Show’ debuted in 1991 and was on the air for 27 years, titillating viewers with raunchy topics – from a man who married a horse to a transgender woman who claimed to have cut off her own legs with a saw – and a raucous studio audience featuring breast-baring women and occasional brawls with controversial guests.

      Appearing last November on the ‘Behind the Velvet Rope’ podcast, Springer reflected on his show’s legacy. Asked by host David Yontef whether he considered himself the “granddaddy of reality TV,” Springer replied, “No, I just apologize. I’m so sorry. What have I done? I’ve ruined the culture.” He then quipped, “I just hope hell isn’t that hot because I burn real easy. I'm very light-complected, and that kind of worries me.”

      Springer shrugged off the commercial success of his show, saying, “I’m just a schlub who got lucky. There was never a thought in my mind, growing up, that I’d be in show business.”

      Prior to his career in television, the London-born Springer was a lawyer by trade and worked on the 1968 presidential campaign of Robert F. Kennedy. He was elected mayor of Cincinnati, Ohio, in 1977, at the age of only 33. After a failed run for governor of Ohio, he took a job as an anchorman for Cincinnati’s NBC TV affiliate.

      The company that owned the station also happened to own nationally syndicated daytime talk shows. When one of the hosts retired in 1991, the CEO picked Springer to host a new daytime talk program. “I was assigned to it as an employee, and then all of a sudden, the show took off,” he recalled. “So I wound up in show business through no thought of my own. I don’t have any particular show business talent.”

      After his talk show ended in 2018, Springer went on to produce a podcast, a short-lived dating program called ‘Baggage’ and a courtroom show called ‘Judge Jerry.’ He also had stints as host of ‘America’s Got Talent’ and a radio talk show. He hosted the ‘Miss World’ and ‘Miss Universe’ beauty pageants, as well as episodes of ‘WWE Raw’ wrestling. He also appeared as a contestant on ‘Dancing With the Stars’ and ‘The Masked Singer.’

      “Jerry’s ability to connect with people was at the heart of his success in everything he tried, whether that was politics, broadcasting or just joking with people on the street who wanted a photo or a word,” his family’s statement said.

      Ook de meeste comments onder het artikel laten geen spaan van hem heel, lol.

      Delete
  19. Johan Vermeulen
    1 seconde geleden
    @Ab Gietelink & Alternatief Het was geen burgeroorlog. Indirect bewijs (3)
    Mijn vorige plaatsing is weg gehaald.
    Ik probeer het opnieuw en zet er ook de twee reacties ( op hààr blog) bij.
    Ik laat alle tekst staan, dus copy -paste mijn blog: met nu irrelevante zaken als: Dit e-mailen
    Dit bloggen!
    Delen op Twitter
    Delen op Facebook


    Iba Abdo was een Syrische studente die op haar blog schreef dat de opstand in Syrie met enkele weken werd uitgesteld ( !!)
    Ze schreef dat nog vòòr (!!) de kinderen in Daraa hun leuzen op de school-muren kalkten, de leuzen die leidden tot de bloedige opstand .
    ( PS: Iba werkt nu op Instituut Clingendael.... dan weet je wel dat dit instituut objectieve informatie aan onze regering geeft, niet waar .... )

    Ik vond 2 jaar later haar blog en heb het meteen gecopieerd naar mijn blog. Dit is de inhoud:
    ---------------einde inleiding ---------------------------



    Tuesday, October 08, 2013
    299 Syrian 'rebels' planned Syrian revolt, it was not Assad's killing of protesters. ( De titel van mijn blog, Johan Vermeulen)


    Over mij
    Mijn foto
    Iba Abdo
    Beste bezoeker, Op deze blog houd ik recente ontwikkelingen in Syrië ten aanzien van de verwachte opstand op 15 maart 2011 bij. Als Nederlands politicologe van Syrische afkomst probeer ik op deze manier mijn bijdrage te leveren.
    Over mij
    Mijn foto
    Iba Abdo
    Beste bezoeker, Op deze blog houd ik recente ontwikkelingen in Syrië ten aanzien van de verwachte opstand op 15 maart 2011 bij. Als Nederlands politicologe van Syrische afkomst probeer ik op deze manier mijn bijdrage te leveren.
    Mijn volledige profiel weergevenMijn volledige profiel weergeven

    De Syrische opstand

    zaterdag 26 februari 2011

    Syrische opstand verwacht op 15 maart 2011
    De organisatoren van de Syrische opstand hebben gisteren op Facebook 15 maart uitgeroepen totde dag waarop de Syrische revolutie ontketend gaat worden. Eerder werd op 5 maart een 'Syrische dag der woede' aangekondigd die echter gedoemd was te mislukken.

    De reden voor de keuze van 15 maart is, volgens de organisatoren, het feit dat ze tijd nodig hebben om het volk te mobiliseren en warm te maken voor de opstand, maar ook door organisatorische redenen. Deze voorbereiding achten ze essentieel om te voorkomen dat deze opstand, net als de eerder aangekondigde 'dag der woede', niet zal slagen. Daarnaast hebben de organisatoren als reden genoemd het feit dat de revolutie in Libië nog vol aan de gang is, met als gevolg dat alle media aandacht op Libië gericht is.

    Op de Facebook pagina van de Syrische opstand, die momenteel 24.500 leden telt, werd verder aangegeven dat in acht Syrische provincies al groepen zijn gevormd die verantwoordelijk zijn voor de lokale organisatie en mobilisatie van burgers.

    De berichten en reacties op de Facebook pagina zijn zeer lovend en enthousiast. Het blijft echter de vraag of de woorden ook daadwerkelijk in daden zullen worden omgezet. Ik hoop het van harte!
    Geplaatst door Iba Abdo op 03:09
    Dit e-mailen
    Dit bloggen!
    Delen op Twitter
    Delen op Facebook

    ---------------------------------- einde Iba Abdo ---------------------

    ReplyDelete
    Replies
    1. VERVOLG:
      2 opmerkingen:

      ------------------------------------- eerste reactie ----------------------

      AMG Nederland9 mei 2011 16:25
      Beste Iba,

      Je bent echt een zeer dappere meid! Het opkomen voor vrijheid en mensenrechten is een taak van ieder mens. Echter, niet alle mensen hebben het lef om uit hun schulp te komen.

      Als Assyrische vluchteling uit Turkije weet ik als geen ander hoe het is om onderdrukt te worden in een land waar geen vrijheid is zoals we dat kennen hier in Nederland.

      Ook in Syrië worden veel Assyrische mensen die opkomen voor hun vrijheid en rechten onderdrukt en vervolgd.


      Lang leve de strijd voor de vrijheid!!
      Beantwoorden

      ----------------------- tweede reactie -----------------

      the ghost of Joe Hill14 september 2013 05:56

      Wat gek, ik dacht dat de opstand spontaan was. Ik dacht ook dat de 'revolutie' een reactie was op de bloedige repressie van vreedzame spontane protesten.

      Stomverbaasd was ik dan ook toen ik er achter kwam dat er op 11 maart 2011 een enorme wapensmokkel vanuit Irak naar Syrië werd onderschept. Tot zover de vreedzame en spontane opstand.

      http://www.theguardian.com/world/2011/mar/11/syria-seizes-arms-from-iraq

      Er zijn uiteraard helemaal geen regionale machten die zo ontzettend veel belang hebben in een regime-verandering in Syrië, dat ze bereid zijn om via provocateurs een gewapende opstand uit te lokken.

      Delete
    2. "----------------------- tweede reactie -----------------
      the ghost of Joe Hill14 september 2013 05:56"

      @JV: Heb je die expres eruit gelicht? the ghost of Joe Hill is ook een volger van jouw blog.

      Delete
    3. Ja ik weet dat The Ghost of Joe Hill een volger van mij is ( of was). Maar hij stond nu eenmaal als reageerder onder het Iba Abdo blog. Er waren slechts 2 reacties. Ik heb ze allebei weergegeven.

      NB: Deze reactie is bij Ab Gietelink helemaal verdwenen. Ik ga hem deels herplaatsen nu.

      Delete
  20. Nog een aardig stukje reactie bij Ab:

    Ik herhaal nog maar even wat er op pagina 78 van het PNAC Report staat:
    "And advanced forms of biological warfare that can “target” specific genotypes may transform biological warfare from the realm of terror to a politically useful tool."

    Ik lever indirect bewijs. U weet wat dat is hè?
    Voorbeeld:
    Als tot nu toe de zon elke dag op kwam, mag je er vanuit gaan dat ie morgen weer op komt. Maar bewezen is dat niet. Geen smokling gun. Het is mogelijk dat de zon mogen niet op komt. Maar er is voldoende indirect bewijs dat de zon morgen zal opkomen.

    Onder Obama stopte de VS met 'Gain of function' onderzoek. ( Een misleidende naam om stiekem en onwettelijk toch chemische wapens te kunnen ontwikkelen.)

    Vanaf toen ging men die onderzoekingen wèl in het buitenland doen: Sierra Leone ( ebola ontsnapt) , Georgie ( vele doden: Dylyana Gantandzhieva schreef er over), Ukraine.
    Twee motieven: je kunt dan de dodelijkheid uit testen op de volken die je wil doden: door per ongeluk een zelf gemaakt virus te laten ontsnappen, bijvoorbeeld.
    En je kan roepen: 'Ik heb er niks mee te maken" ( Plausible Deniability).

    Ron Foucher heeft ijverig mee gewerkt: in 2011 ontdekte hij hoe het vogelvirus veel dodelijker kon worden.
    Dus als we ooit worden gedood door een vogelvirus: Dank aan Ron. ( En aan de Neocons natuurlijk, wiens plan het is. Ron is mogelijk een nuttige idioot) .

    Dat U en ik op de lijst staan om te worden gedood heb ik uit enkele joodse bronnen gehoord. Ik bedenk het niet zelf.
    Wie is er nu antisemiet? De joden die dat vertellen? Of ik, die het bericht aan U doorgeeft ?

    Kijk zelf op bitchute: > joden in hun eigen woorden <

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nog maar weer eens: een arrogante volksstam, hypergeselecteerd in abstract denken en sluwheid, is gewoon niet in staat de dingen voor elkaar te krijgen van wat ze zichzelf verbeelden. Er is te veel blowback bij dit soort dingen.
      Daarnaast: dood gaan we allemaal een keer.

      En zou het ooit nodig worden: dan incarneren we toch gewoon als semitische babies de volgende keer?

      Delete
    2. Nou, dan moeten we die miljoenen doden maar voor lief nemen. Omdat ze toch nooit àlle mensen zullen doden, zoals hun streven is.

      Dat vind ik geen humaan standpunt, beste Rootman.

      Ze zijn volledig geschift en levensgevaarlijk en het bloed druipt al eeuwen van hun handen.
      Dat kun je echt niet relativeren.

      Delete
    3. Ik denk niet dat er één agenda is, en bovendien denk ik niet dat er de skill is om ze effectief uit te voeren.
      Maar het zijn wel 'interessante tijden', en Ukraiense toestanden zullen ongetwijfeld om meert plaatsen, en vaker opduiken. Relativeren is wel belangrijk, en noodzakelijk.
      Een van de ergste info wapens is FUD: Fear, Uncertainty and Doubt. Makkelijk, en bijna van nature te hanteren door de psychopaat en sociopaat.
      Door dit relativeren kan men verwarring, agitatie en wanhoop tegengaan; elementen die als geen ander massaformatie bewerkstelligen.
      Uiteraard moet men ook niet overrelativeren en zo in een soort postmoderne apathie terechtkomen; een andere conditie die tot massavorming leidt.

      Delete
    4. Als een samenleving in de molen van massavorming terecht is gekomen is het goed mogelijk dat het polariseert in meerdere, elkaar bevechtende stromingen, die allemaal prooi zijn van het mechanisme richting totalitarisme. Denk bv aan antifa en Qanon, maar ook aan het zgn ''gematigde'' establishment in de VS.

      Delete

  21. james hendrix
    39 minuten geleden (bewerkt)
    En weer een antisemitische reactie van Johan. Echt, Hitler, Himmler en Goebbels zouden trots op je zijn.

    En die biological research facilities zijn precies dat, hebben niets met wapens te maken.

    https://en.m.wikipedia.org/wiki/Category:Biological_research_institutes



    Beantwoorden

    Johan Vermeulen
    Johan Vermeulen
    1 seconde geleden
    @james hendrix U schrijft: "En die biological research facilities zijn precies dat, hebben niets met wapens te maken."

    In Amerika zijn nu hoorzittingen aan de gang.

    Rand Paul legt Antony Blinken het vuur aan de schenen: Kijk hier:

    JUST IN: Rand Paul Directly Confronts Antony Blinken About COVID-19 Research Funding Records

    Op minuut 5.30 zegt Rand Paul: Darpa (*) heeft opdracht gegeven om een Furin cleavage aan te brengen in een corona virus, om het besmettelijker te maken. Dàt is dus een vraag van DARPA om een wapen te maken van dat virus , een bio wapen.
    Covid 19 heet zo'n furin cleavage stukje DNA, en daarom is het zo'n kwaadaardig virus.
    De Yanks hebben Corona gemaakt !

    Rand wil het nu nòg beter zwart op wit: in de onderzoeks opdracht mbt het geld dat naar Wuhan ging.
    Maar Blinken wil het gewoon niet geven. Blijft er om heen draaien.

    Gain of function = virussen tot wapen maken.
    ( men verkoopt het onder de ingewikkelde redenering: "Als we nu zelf eens een gevaarlijk virus maken, dan kunnen we daarop een medicijn bedenken. En als het virus dan in de natuur zou ontstaan,. dan hebben we het medicijn klaar liggen. )

    (*) Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) is a research and development agency of the United States Department of Defense responsible for the development of emerging technologies for use by the military.



    Beantwoorden

    ReplyDelete
  22. Catherine Keyl zegt dat haar vader in het verzet heeft gezeten.
    IOk zag altijd al aan Catherine dat ze joods bloed had, en niet zo weinig ook.

    Maar nu zien we een foto van haar ouders: scherp:
    https://youtu.be/MsBqGa0aYGE?t=124

    Ik heb er dus maar een commentje aan gewaagd:

    De ouders van Mevrouw Keyl lijken erg veel op Sarah en Moos, twee mensen die ik wel gekend heb.

    ReplyDelete
  23. Ik heb hem bewerkt:
    De ouders van Mevrouw Keyl lijken erg veel op Sarah en Moos, twee mensen die ik wel gekend heb.

    Ik heb voor de zekerheid het woord 'gotspe' nog eens opgezicht op Wikipedia.
    Ik denk wel dat we een mooi voorbeeld te pakken hebben.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bijna iedereen een duimpje gegeven. Bijna allemaal goede comments. Ik denk, dat CK straks met de bezem erdoor gaat en de meeste laat verdwijnen. Dit was niet haar bedoeling, al die waarheden.
      Ik trek hier de conclusie: We zijn niet alleen, er zijn er meer die het spelletje doorhebben.

      Ik heb met heel veel mensen gesproken over -kuch- "Het verzet" in NL. Feitelijk waren het, wat nu terroristen zouden worden genoemd. Men had er nauwelijks een goed woord voor over. Eigen waarneming van 1 van die mensen: Lid van het verzet schiet Duitse soldaat dood. Loopt verder de straat uit. Toen hij de hoek omsloeg, zag hij, dat 10 willekeurige voorbijgangers tegen de muur werden gezet en doodgeschoten. De "held" liep gauw door. Dát waren de praktijken van "het verzet". Zie verder het verhaal van Putten en zo kan je uren doorgaan.

      Delete
  24. Ik heb er nog een schepje bovenop gedaan...

    Ik weet het, 4 mei nadert: dodenherdenking.
    Ik herdenk de 20 tot 60 miljoen Russen die door het communisme omkwamen, in Rusland.
    Wie had dat communisme bedacht en daar gevestigd? Lees Churchill. Lees ambassadeur Oudendyke. Lees Bertrand Russell. Lees dominee George Simson.

    En natuurlijk herdenk ik het ontwrichte leven van 100.000.000 moslims die tot het jaar 2000 een behoorlijk leven hadden en wiens landen nu in de Neocon-wars zijn verwoest. En tel daar die 40 miljoen Oekraieners maar bij op, want ook die oorlog is door hen opgezet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nog meer te herdenken: de doden in Odessa.

      Delete
    2. Met de belofte van de Russische President . "Aber wir kennen sie mit Namen und werden alles tun, um sie zu bestrafen, zu finden und vor Gericht zu stellen“

      Delete
    3. Het waren simpelweg beesten, die als zodanig tekeer zijn gegaan.

      Delete
    4. Dit zegt wel genoeg. The most Russophobic newspaper in the Netherlands, NRC, yesterday published. Ik zal nooit meer een link openen van die baggerkrant. Het papier is nog te slecht, om te gebruiken om je kont mee af te vegen.

      Delete
    5. Ik gedenk liever de komende overwinningen; op 9 mei!

      Delete
    6. 6th of May: LOSER DAY! (kroning Charles & Camilla)🤮🤮🤮🤮🤢

      Delete
  25. Nog wat geplaatst onder C Keyl:


    Scarido NBR Geen Consent
    13 uur geleden
    “We will force Hitxxxxx into war, whether he wants it or not.” Churchill 1936 en tot welke stam behoorde churchill ?



    Beantwoorden

    Johan Vermeulen
    Johan Vermeulen
    1 seconde geleden
    Poolse en Engelse ambassadeurs schreven in '38 en '39 aan Warschau: "Roosevelt dwingt Duitsland ten oorlog. " Roosevelt werd aangespoord door de lieden die eerder de Russische Revolutie pleegden ( 40 miljoen doden) , recentelijk Libie, Syrie, Irak Afghanistan en Oekraine vernielden ( 100 miljoen levens ontwricht) , en nu Amerika en Europa ten gronde richten.
    Mensenhaat is hun drijfveer. En de opdracht vban hun god : ze mòeten de wewreld verbeteren, door hem te controleren.

    We kunnen uiteraard hun naam niet noemen, want ze zijn de baas.

    ReplyDelete
  26. Ik zet er nog een reactie op mevrouw Keyl bij. Zal wel niemand meer lezen:

    Zou het niet mooi zijn als we even veel aandacht besteedden aan de miljoenen mensenleverns die we in de afgelopen jaren zelf hebben verwoest?
    Bovendien is die destructie met zekerheid vastgesteld.
    Over Anne Frank valt te twisten. Niet dat ze stierf door de Nazi's. Dat staat wel vast. Maar niet door gaskamewrs. Wel omdat ze mee weg vluchtte naar Bergen Belsen, waar geen voedsel was maar des te meer dodelijke besmettelijke ziekten.
    Bovendien staat het vrijwel vast dat het bekende dagboek niet van haar hand is. Een redelijk goed bewaard geheim ( omdat 99% te lui is om zelf onderzoek te doen).
    Tja, daar gaan we dus zelf voor boeten , in de komende decennia. Wie ogen heeft kan het nu al duidelijk zien. De gevangenismuren om ons heen zijn al 1,5 meter hoog. En ze worden 6 meter hoog. Dan zal de 99% het ook zien, als het te laat is.

    --------
    Deze links heb ik niet op youtbe geplaatst:

    https://www.theoccidentalobserver.net/2022/08/27/review-of-unmasking-anne-frank-her-famous-diary-exposed-as-a-literary-fraud-by-ikuo-suzuki/

    https://vho.org/GB/Journals/JHR/3/2/Faurisson147-210.html

    https://www.nrc.nl/nieuws/2022/01/17/waarschijnlijk-was-het-een-joodse-notaris-die-de-familie-frank-verraadde-a4079474

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu zijn er 456 weergaven dan de Keyl video. Benieuwd of er nog 20 bij komen in de komende dagen.

      Delete
    2. Comment van May 3, 2023 at 8:06 PM niet gevonden bij tante Katrien.

      [waarschijnlijk-was-het-een-joodse-notaris-die-de-familie-frank-verraadde]
      De schrijver van dat boek heeft onder zware joodse druk die bewering moeten herroepen. Heb je zelf in 1 van jouw blogs behandeld.

      Delete
    3. Over censuur gesproken: het komt nu wel heel dichtbij. Laten wij ons de mond snoeren?

      Delete
  27. Er gaat een 2e front worden geopend tegen de 🤡yanks door China.
    We leven inderdaad in interessante tijden.

    ReplyDelete
  28. Ondertussen vliegt die joodse🤡 wel op kosten van onze belastingcenten. Ik zit even ver weg. Wie kan er wat aan doen?

    ReplyDelete