Friday, March 10, 2023

1378 Het Covid 19 virus was een Amerikaans product, een wapen tegen China.

Als je een goed mens wil zijn, moet je optimaal handelen. 

Zo veel mogelijk geluk voor alle  mensen, zo weinig mogelijk ellende voor de mensheid. Dat moet het doel zijn. 

Daarbij moet je soms iemand schuldig verklaren, zonder dat je het bewijs 100% rond hebt.  Wacht je op 100% zekerheid,  dan vallen intussen miljoenen doden. 

Dus: héél af en toe zul je iemand schuldig verklaren die dat niet is, maar  het alternatief is dat moordenaars veel te laat opgepakt worden.

Ron Unz durft het nog niet aan, maar ik wel:  Ik beweer dat Covid 19 een door de VS gebruikt wapen was tegen China. 

De VS had de 3 M's :  het Motief,  de Middelen en de Mogelijkheid.

De waarschuwing voor  'een dodelijk virus in China'  die de Amerikaanse regering gaf aan haar landgenoten in november 2019, toen China zèlf  nog nauwelijks wist dat er een virus was 'ontsnapt',  is voor mij de druppel die de emmer doet overlopen: Amerika het heeft verspreid. Dat is mijn stellige overtuiging.

(Hier de 5 minuten durende feiten, besproken door Unz en Kevin Barrett)(*)  

Hier het overzichts-artikel van Ron Unz, met aan het eind de video met Kevin Barrett waar wordt gewaarschuwd voor het virus, rond 10 november 2019.

Ik heb 'Unz' niet echt gelezen, maar meen dat hij zegt:  het was geen 'lek' ,  het was bewust los gelaten. 

Samen met mijn vorige blog  ( 71 items over het vaccin) vormt dit blog een dodelijke beschuldiging aan het adres van de Amerikaanse overheid. 

(*) In april 2020  werd bekend dat de DIA ( defense intelligence agency) de president eind oktober zou hebben gewaarschuwd voor een virus in China. Toen dat virus ook de VS  flink trof heeft de DIA  glashard ontkend dat ze die waarschuwing ooit had gegeven. Maar op 19 april zei Israel:  "Meerdere landen, waaronder Israel , zijn in de 2e week van november 2019 gewwaarschuwd voor een gevaarlijk virus in China."  Het feit dat de DIA wilde ontkennen dat ze het 'heeft geweten'  maakt hen extra verdacht in  mijn ogen.  Maar ze moet wel ontkennen, omdat nu bekend is dat op 10 november 2019 China zelf nog niks wist over een virus. Waarschijnlijk (**). 

(**) Ik herinner mij wel dat er af en toe beweerd werd dat al in november de parkeerplaatsen bij het Wuhan Lab  leeg waren volgens luchtfoto's.  Als dat zo is, en als Bejing zelf wèl op 10 november wist dat er een ernstig virus rond ging, verzwakt dat mijn overtuiging dat de VS het virus los liet in China.

NB: In welke maand namen die Amerikaanse militairen aan die sportmanifestatie deel in Wuhan? 

                            ----------------------------------


Heeft een Chinees lab-lek twintig miljoen mensen gedood?

RON UNZ - 28 FEBRUARI 2023

 - 3600 WOORDEN.

Audiospeler

00:00

00:00

Gebruik de pijltoetsen omhoog/omlaag om het volume te verhogen of te verlagen.

 


Volgens Google News was het topverhaal van de wereld maandagochtend vroeg het bericht dat inlichtingenanalisten van het ministerie van Energie concludeerden dat de wereldwijde Covid-epidemie het gevolg was van een Chinees laboratoriumlek in Wuhan.

Dat oorspronkelijke verhaal verscheen zondag als een Wall Street Journal news exclusive en werd vele tienduizenden keren geretweet, afzonderlijk gepromoot door zulke opvallend ongelijke publieke figuren als NSA-klokkenluider Edward Snowden en voormalig CIA directeur Mike Pompeo.


·         Lablek meest waarschijnlijke oorzaak van Covid-19 pandemie, zegt Energy Department nu.
De herziene beoordeling van het Amerikaanse agentschap is gebaseerd op nieuwe informatie
Michael R. Gordon en Warren P. Strobel -
The Wall Street Journal - 26 februari 2023 - 1.700 Words

Waarschijnlijk meldden honderden andere nieuwszenders het verhaal ook al snel en zo'n massale berichtgeving leek nauwelijks ongegrond. Volgens redelijke schattingen heeft de epidemie van de Covid-ziekte de afgelopen drie jaar wereldwijd ongeveer twintig miljoen mensen gedood, waaronder ruim een miljoen Amerikanen, en het dagelijks leven van vele miljarden anderen ernstig verstoord. Als die gigantische ramp te wijten was aan de onzorgvuldige verspreiding van een in een Chinees labo ontworpen virus, zouden de politieke gevolgen wereldwijd immens zijn.

Maar als we eenmaal voorbij de dramatische koppen zijn die tot de verbeelding van de wereld spreken, lijkt de feitelijke inhoud van de artikelen uiterst mager.

In 2021 had president Joseph Biden de 17 verschillende Amerikaanse inlichtingendiensten opgedragen 90 dagen onderzoek te doen naar de oorsprong van de Covid-epidemie, met de belofte hun bevindingen openbaar te maken. Aan het eind van die periode waren 16 van die diensten niet tot een conclusie gekomen, bleven onzeker, of besloten dat het virus waarschijnlijk natuurlijk was, terwijl de FBI "met gematigd vertrouwen" had verklaard dat zij geloofden dat Covid waarschijnlijk afkomstig was van een laboratoriumlek in Wuhan.

Nu, bijna twee jaar later, hebben enkele naamloze inlichtingenanalisten van ons Ministerie van Energie onlangs besloten om hun vorige standpunt te herzien en hun steun aan de theorie van het laboratoriumlek over te dragen, maar ze deden dat slechts "met weinig vertrouwen". Bovendien ontketende het WSJ-verhaal een wereldwijde mediavuurstorm zonder enige aanwijzing dat hun gewijzigde standpunt het resultaat was van enig nieuw bewijs of analyse, laat staan dat ze de feitelijke details van hun beslissing gaven.

De laatste maanden is de vijandigheid van de Amerikaanse regering jegens China enorm toegenomen, onlangs nog aangewakkerd door beschuldigingen van spionageballonnen en mogelijke militaire steun aan Rusland. Dus misschien hebben sommige regeringsanalisten die politieke boodschap gewoon opgevangen en na het lezen van een paar boeken of artikelen die de lab-leak theorie promoten en die de afgelopen jaren zijn gepubliceerd, besloten ze China te treffen met een "laag vertrouwen" lab-leak beschuldiging.

Dit leek nauwelijks het soort ontwikkeling dat een wereldwijde mediavuurstorm zou moeten ontketenen. Men zou zelfs half kunnen vermoeden dat de massale media-aandacht bedoeld was om samenzweerders af te leiden van Seymour Hersh's kaskrakers over Amerika's vernietiging van Europa's Nord Stream energiepijpleidingen en de zitting van de VN-Veiligheidsraad die onlangs werd gehouden om die explosieve beschuldigingen te onderzoeken.

Bovendien was de hoofdauteur van het WSJ verhaal Michael R. Gordon, wiens  beruchte, anonieme  verhalen... over Saddam Hussein's nucleaire wapenprogramma gevuld waren met frauduleuze informatie en met succes onze rampzalige Irak oorlog bevorderden. In 2021 publiceerde hij een eerder verhaal op de voorpagina van de WSJ, waarin hij ook de beschuldigingen van lekken in het lab tegen China aanprees. ik  merkte  de opvallende historische  parallellen op... met de massavernietigingswapens in Irak.

Deze situatie droeg verontrustende echo's in zich van hoe diezelfde mainstream media organen twintig jaar geleden een soortgelijke rol hadden gespeeld bij het voeden van de hoax van Saddam's WMD en het bevorderen van onze rampzalige Irak oorlog. Ik vond het inderdaad nogal ironisch dat één van de belangrijkste Covid-deskundigen van de Trump-regering die in dat artikel en in andere artikelen werd geciteerd David Feith was, wiens vader Douglas Feith één van de leidende Neocons was geweest die betrokken waren bij die beruchte fraude met de inlichtingendiensten van de Bush-regering. Bovendien was Michael R. Gordon de hoofdauteur van het voorpaginaverhaal van de Wall Street Journal, dat eind mei de theorie van het laboratoriumlek nieuw leven inblies, en die eerder samen met Judith Miller de meeste frauduleuze verhalen over Iraakse massavernietigingswapens had geschreven, die ons de oorlog in hadden gedreven. En begin 2020, was voormalig Mossad agent Dany Shoham een van de eerste figuren... die suggereerde dat Covid een Chinees biowapen was, gelekt uit het Wuhan lab, waarbij weinigen zich herinnerden dat hij in 2001 valselijk Saddams regime had aangewezen als de bron van de Anthrax mailings. Het leek er bijna op dat leden van de oude Iraakse WMD cast weer bij elkaar kwamen voor een revival.

 

Vanaf december heeft Will Jones van de Britse Daily Sceptic een uitstekende serie artikelen gepubliceerd waarin hij het cruciale bewijsmateriaal schetst over de oorsprong van Covid, en hij bracht snel een nieuw stuk uit waarin hij de plotseling herleefde lab-leak theorie bespreekt.

·         Lablek meest waarschijnlijke oorsprong van COVID-19 virus, zegt VS, maar wat weten we echt?
 Will Jones -
The Daily Sceptic - 27 februari 2023 - 1.400 Words

Een maand eerder had hij de sterke argumenten tegen de lab-lek theorie effectief samengevat, en totdat er nieuw bewijs of analyse aan het licht komt, blijven al die eerdere argumenten overeind.

·         Waarom de lablek-theorie vrijwel zeker vals is
 Will Jones -
The Daily Sceptic - 25 januari 2023 - 1.400 woorden

Ik zou ook zijn hele voorgaande reeks artikelen over dit onderwerp sterk willen aanbevelen, samen met een artikel van Jeffrey A. Tucker, die de website van het Brownstone Institute beheert. Deze gaan over veel van de belangrijkste feitelijke kwesties rond de uitbraak van Covid, belangrijke informatie die veel te weinig aandacht van de media heeft gekregen.

·         Hoe ontdekte de Amerikaanse inlichtingendienst het virus in Wuhan weken eerder dan China?
 Will Jones -
The Daily Sceptic - 12 december 2022 - 3.200 Words

·         Wat is Crimson Contagion?
 Jeffrey A. Tucker -
The Brownstone Institute - 22 december 2022 - 1.300 Words

·         VS bewijst per ongeluk dat het in november 2019 het virus in China niet had kunnen ontdekken
 Will Jones -
The Daily Sceptic - 1 januari 2023 - 1000 Words

·         Amerikaanse regering geïdentificeerd als oorspronkelijke bron van de lablek theorie. Wat is er echt aan de hand?
 Will Jones -
The Daily Sceptic - 10 januari 2023 - 2800 woorden

Jones en Tucker zijn prominente schrijvers in wat men de alt-Covid gemeenschap zou kunnen noemen, en hun recente aandacht voor de oorsprong van de wereldwijde epidemie is mogelijk een zeer belangrijke ontwikkeling die ik vorige maand heb besproken in een belangrijk overzichtsartikel.

·         De Alt-Covid gemeenschap begint de oorsprong van Covid te ontrafelen
 Ron Unz -
The Unz Review - 16 januari 2023 - 4.500 Words

Misschien hebben enkele anonieme analisten van het ministerie van Energie plotseling spannende nieuwe bewijzen ontdekt van een lek in het lab in Wuhan, bewijzen die de afgelopen drie jaar door alle eerdere onderzoekers waren gemist. Maar als dat zo is, zou ik verwacht hebben dat dat bewijs vermeld zou worden in de berichtgeving in de media, die in plaats daarvan niets zeiden. Het lijkt dus veel waarschijnlijker dat ze alleen maar het bestaande bewijs hebben gewogen en een andere "low confidence" conclusie hebben gegeven. En zonder zulk krachtig nieuw bewijs, denk ik dat de zaak die gemaakt is tegen een laboratoriumlek zeer sterk blijft, zelfs overweldigend.

Er zijn echter ook zeer sterke aanwijzingen dat het Covid-virus niet natuurlijk is, maar in een laboratorium is gecreëerd. Prof. Jeffrey Sachs van de Universiteit van Columbia was twee jaar lang voorzitter van de Covid-commissie van de Lancet, en hij en andere wetenschappelijke deskundigen hebben overtuigend aangetoond dat de kenmerken van het virus zeer waarschijnlijk niet in de natuur voorkwamen, en betoogden dat het virus met behulp van Amerikaanse technologie biologisch werd ontwikkeld, waarbij wetenschappers in de kringen van de Amerikaanse regering later een grote doofpotoperatie hebben opgezet om die realiteit te verbergen.

·         Prof. Jeffrey Sachs over de Covid Origins Cover-Up
 Ron Unz -
The Unz Review - 29 augustus 2022 - 1.400 Words

De afgelopen zes maanden heeft hij deze kwesties op tal van plaatsen besproken, onder meer in dit Grayzone-podcastinterview, dat meer dan 400.000 keer is bekeken.





Sinds januari 2020 beperkt het publieke debat zich tot twee grote theorieën over de oorsprong van Covid. De meeste wetenschappers en media verklaarden al snel dat het virus natuurlijk was en eind 2019 willekeurig in de stad Wuhan was opgedoken. Een op het internet wijdverspreide minderheidsstandpunt betoogde dat het virus in een laboratorium in Wuhan biologisch was ontwikkeld en per ongeluk naar de omliggende stad was gelekt, waardoor de wereldwijde epidemie ontstond.

Vorig jaar onderzocht ik de tegenstrijdige bewijzen en de argumenten van de belangrijkste voorstanders aan beide zijden, waarbij ik suggereerde dat een uitgesloten derde mogelijkheid de beste oplossing was:

Ik denk dat deze uitwisselingen aantonen dat de twee belangrijkste kampen in het debat over de oorsprong van Covid in aanzienlijke mate langs elkaar heen praten.

In de getuigenissen van Quammen en Holmes werd de mogelijkheid van een laboratoriumlek in Wuhan sterk betwist en werd gesuggereerd dat dit bewijst dat het virus natuurlijk moet zijn geweest, ook al werden op dat laatste punt weinig argumenten aangevoerd; hooguit werden enige twijfels geuit over de kracht van het bewijs voor biotechniek.

Ondertussen hebben de artikelen en papers van Wade, Sachs, Bruttel en anderen sterk bewijs geleverd dat het virus kunstmatig was. Dit alles is gewoonlijk geïnterpreteerd als steun voor de lab-leak hypothese, hoewel er nooit enig bewijs is geleverd dat er een lab-leak is geweest.

Toch is de kennelijke som van deze tegenstrijdige argumenten de conclusie dat het Covid-virus noch uit het laboratorium van Wuhan is gelekt, noch natuurlijk was, en dit suggereert dat het publieke debat ten onrechte beperkt is gebleven tot alleen die twee mogelijkheden.

Al meer dan 30 maanden benadruk ik dat er eigenlijk drie perfect plausibele hypotheses zijn voor de uitbraak van Covid. Het virus zou natuurlijk kunnen zijn, willekeurig opgedoken in Wuhan eind 2019; het virus zou het kunstmatige product kunnen zijn van een wetenschappelijk lab in Wuhan, dat toen per ongeluk uitlekte; of het virus zou het biotechnologische product kunnen zijn van Amerika's honderd-miljard-dollar bio-oorlogsprogramma, het oudste en grootste ter wereld, een biowapen ingezet  tegen China en Iran door elementen van de Trump regering op het hoogtepunt van onze vijandige internationale confrontatie met die landen.

De eerste twee mogelijkheden zijn zeer uitgebreid besproken en bediscussieerd in de westerse reguliere en alternatieve media, terwijl de derde mogelijkheid bijna volledig is genegeerd, ondanks het feit dat Russische, Iraanse en Chinese topambtenaren publiekelijk hebben  beschuldigdAmerika  van het vrijlaten van Covid in een opzettelijke bio-oorlogsaanval.

Vanaf april 2020 heb ik inderdaad een lange reeks artikelen gepubliceerd waarin ik betoog dat er sterk, misschien zelfs overweldigend bewijs is ten gunste van die derde, genegeerde mogelijkheid.

Afgelopen december had ik verschillende belangrijke recente boeken and reviewed verschillende belangrijke recente boeken over de oorsprong van het Covid virus, die allemaal de lab-leak hypothese bepleitten. Ik merkte op dat geen van de auteurs - Jasper Becker, Sharri Markson, Alina Chan en Matt Ridley - zelfs maar de uitgesloten derde mogelijkheid durfden te overwegen, misschien omdat de realiteit van de uitgeverswereld hen ertoe verplichtte een dergelijke Orwelliaanse "crimestop" op hun denken toe te passen.

·         Amerikaanse Pravda: Confronting Covid Crimestop
 Ron Unz -
The Unz Review - 13 december 2021 - 6.400 Words

Een paar dagen geleden werd ik geïnterviewd door een kleine audiopodcaster en presenteerde ik deze analyse.



 

In mijn oorspronkelijke artikel schetste ik de waarschijnlijke motieven voor deze aanval.


Als het virus opzettelijk is vrijgelaten, zijn de context en het motief voor een dergelijke bio-oorlogsaanval tegen China overduidelijk. Hoewel onze onoprechte media het tegendeel blijven beweren, overtrof de omvang van China's economie die van de onze enkele jaren geleden, en is deze nog veel sneller blijven groeien. Chinese bedrijven hebben ook de leiding genomen in verschillende cruciale technologieën, waarbij Huawei 's werelds grootste fabrikant van telecommunicatieapparatuur is geworden en de belangrijke 5G-markt domineert. China's verreikende "Belt and Road"-initiatief dreigt de wereldhandel te heroriënteren rond een onderling verbonden Euraziatische landmassa, waardoor de invloed van Amerika's eigen controle over de zeeën sterk wordt verminderd. Ik volg China al meer dan veertig jaar op de voet, en de trendlijnen zijn nog nooit zo duidelijk geweest. In 2012 publiceerde ik een artikel met de provocerende titel "China's Rise, America's Fall?" en sindsdien heb ik geen reden gezien om mijn oordeel te herzien.

·         De opkomst van China, de val van Amerika
Welke supermacht wordt meer bedreigd door zijn "extractieve elites"?
Ron Unz -
De Amerikaanse conservatief - 17 april 2012 - 7.000 woorden

Gedurende drie generaties na het einde van de Tweede Wereldoorlog was Amerika 's werelds grootste economische en technologische macht, terwijl de ineenstorting van de Sovjet-Unie dertig jaar geleden ons achterliet als de enige overblijvende supermacht, zonder denkbare militaire rivaal. Een groeiend gevoel dat we die onbetwiste positie snel aan het verliezen waren, heeft zeker de anti-China retoriek van veel hooggeplaatste personen in de regering-Trump geïnspireerd, die al snel na zijn aantreden een grote handelsoorlog begon. De toenemende ellende en verarming van grote delen van de Amerikaanse bevolking lieten deze kiezers natuurlijk zoeken naar een handige zondebok, en de welvarende, opkomende Chinezen waren een perfect doelwit.

Ondanks Amerika's groeiende economische conflict met China in de afgelopen jaren, had ik nooit de mogelijkheid overwogen dat de zaken een militaire wending zouden nemen. De Chinezen hadden al lang geleden geavanceerde raketten voor de middellange afstand opgesteld die volgens velen gemakkelijk onze vliegdekschepen in de regio tot zinken konden brengen, en zij hadden ook hun conventionele militaire afschrikking in het algemeen verbeterd. Bovendien stond China op vrij goede voet met Rusland, dat zelf al enkele jaren het doelwit was van intense Amerikaanse vijandigheid; en de nieuwe reeks revolutionaire hypersonische raketten van Rusland had elk Amerikaans strategisch voordeel drastisch verminderd. Een conventionele oorlog tegen China leek dus een absoluut hopeloze onderneming, terwijl China's uitstekende zakenlieden en ingenieurs gestaag terrein wonnen op het in verval geraakte en zwaar gefinancierde Amerikaanse economische systeem.

Onder deze moeilijke omstandigheden leek een Amerikaanse bio-oorlogsaanval tegen China misschien de enige overblijvende kaart om de Amerikaanse suprematie te handhaven. Plausibele ontkenning zou het risico van directe Chinese vergelding minimaliseren, en indien succesvol, zou de verschrikkelijke klap die China's economie zou krijgen, het land voor vele jaren terugzetten, misschien zelfs het sociale en politieke systeem destabiliseren. Het gebruik van alternatieve media om onmiddellijk theorieën te promoten dat de uitbraak van het coronavirus het resultaat was van een lek uit een Chinees biowapenlaboratorium was een natuurlijke manier om latere Chinese beschuldigingen van soortgelijke strekking te voorkomen, waardoor Amerika de internationale propagandaoorlog kon winnen nog voordat China met de strijd was begonnen.

Een besluit van elementen van ons nationale veiligheidsapparaat om biologische oorlogsvoering te voeren in de hoop de Amerikaanse wereldmacht te behouden, zou zeker een extreem roekeloze daad zijn geweest, maar extreme roekeloosheid is sinds 2001 een vast aspect van Amerikaans gedrag geworden, vooral onder de regering-Trump. Slechts een jaar eerder hadden we de dochter ontvoerd van de oprichter en voorzitter van Huawei, die ook CFO was en tot de top van China behoorde, terwijl we begin januari plotseling de hoogste militaire leider van Iran vermoordden.

 


EPub formaat ⬇- MobiMobi/Kindle⬇

Al het overtuigende bewijs voor mijn scenario is sinds begin 2020 vrij beschikbaar in de reguliere media, maar weinigen zijn bereid geweest het te erkennen of te vermelden.

Mijn lange reeks artikelen presenteert dit materiaal en plaatst het ook in de context van de verborgen geschiedenis van Amerika's langdurige programma's voor biologische oorlogsvoering, en deze zijn verzameld in een vrij te downloaden ebook.

·         Covid/Biowarfare-serie
 Ron Unz -
The Unz Review - april 2020-december 2021 - 60.000 woorden

Ik beveel vooral de volgende artikelen uit mijn serie aan.

·         Amerikaanse Pravda: Onze Coronavirus Catastrofe als Biowarfare Blowback?
 Ron Unz -
The Unz Review - 21 april 2020 - 7.400 Words

·         Amerikaanse Pravda: Covid epidemie als Lab-Lek of Biowarfare?
 Ron Unz -
The Unz Review - 12 juli 2021 - 13.100 woorden

·         Amerikaanse Pravda: Waging Biological Warfare
 Ron Unz -
The Unz Review - 9 augustus 2021 - 7.500 Words

·         Amerikaanse Pravda: Confronting Covid Crimestop
 Ron Unz -
The Unz Review - 13 december 2021 - 6.400 Words

Hoewel de artikelen vele tienduizenden woorden beslaan, kunnen enkele van de meest opvallende bewijzen worden samengevat in slechts enkele paragrafen, die grotendeels afkomstig zijn uit mijn oorspronkelijke artikel van april 2020:

Bijvoorbeeld, in 2017 haalde Trump Robert Kadlec binnen, die sinds de jaren negentig... een van Amerika's  belangrijkste  van bio-oorlogsvoering...voorstanders . Het volgende jaar in 2018 trof een mysterieuze virale epidemie China's pluimvee-industrie en in 2019 verwoestte een andere mysterieuze virale epidemie China's varkensindustrie ...

Vanaf de eerste dagen van de regering hebben leidende Trump-functionarissen China beschouwd als Amerika's meest geduchte geopolitieke tegenstander, en een beleid van confrontatie georkestreerd. Van januari tot augustus 2019 heeft Kadlec's departement... ran de "Crimson Contagion" simulatie  oefening..., waarbij de hypothetische uitbraak van een gevaarlijke respiratoire virusziekte in China, die zich uiteindelijk verspreidt naar de Verenigde Staten, waarbij de deelnemers zich richten op de noodzakelijke maatregelen om de ziekte in dit land te beheersen. Als een van Amerika's meest vooraanstaande deskundigen op het gebied van biowapens had Kadlec eind jaren negentig al gewezen op de unieke effectiviteit van biowapens, en we moeten hem prijzen voor zijn grote voorkennis door in 2019 een grote virale epidemie-oefening te organiseren die zo opmerkelijk veel leek op wat er een paar maanden later in de echte wereld gebeurde.

Met vooraanstaande Trump-functionarissen die zeer gecharmeerd zijn van bio-oorlogsvoering, fel vijandig staan tegenover China en in 2019 grootschalige simulaties uitvoeren over de gevolgen van een mysterieuze virale uitbraak in dat land, lijkt het volkomen onredelijk om de mogelijkheid dat dergelijke extreem roekeloze plannen privé zijn besproken en uiteindelijk zijn uitgevoerd, hoewel waarschijnlijk zonder presidentiële toestemming, volledig te negeren.

Maar nu de gruwelijke gevolgen van onze eigen latere passiviteit duidelijk zijn, hebben elementen binnen onze inlichtingendiensten getracht aan te tonen dat zij niet degenen waren die zaten te slapen. Eerder deze maand onthulde een verhaal van ABC News aan de hand van vier verschillende overheidsbronnen dat een speciale medische inlichtingendienst van onze Defense Intelligence Agency eind november al een rapport had opgesteld waarin werd gewaarschuwd voor een uit de hand gelopen epidemie in het gebied rond Wuhan in China. Nadat het verhaal was uitgezonden, ontkende een woordvoerder van het Pentagon officieel het bestaan van dat rapport van november, terwijl verschillende andere hoge regerings- en inlichtingenfunctionarissen weigerden commentaar te geven. Maar een paar dagen later, Israëlische  de  meldde  dat de Amerikaanse inlichtingendienst in november inderdaad een dergelijk rapport over de uitbraak van de ziekte in Wuhan had gedeeld met haar NAVO en Israëlische bondgenoten, waarmee zij de volledige juistheid van het oorspronkelijke ABC News verhaal en haar verschillende overheidsbronnen onafhankelijk leek te bevestigen.

Het lijkt er dus op dat elementen van de Defense Intelligence Agency meer dan een maand eerder dan functionarissen van de Chinese regering zelf op de hoogte waren van de dodelijke virusuitbraak in Wuhan. Tenzij onze inlichtingendiensten de technologie van precognitie hebben ontwikkeld, denk ik dat dit kan zijn gebeurd om dezelfde reden dat brandstichters de vroegste kennis hebben van toekomstige branden.





Volgens deze verslagen uit verschillende bronnen in de mainstream media was onze Defense Intelligence Agency al in de tweede week van november bezig met een geheim rapport waarin werd gewaarschuwd voor een "catastrofale" ziekte-uitbraak in Wuhan. Maar op dat moment waren er waarschijnlijk niet meer dan een paar dozijn mensen in die stad van 11 miljoen besmet, en slechts weinigen van hen hadden al ernstige symptomen. De implicaties zijn vrij duidelijk. Bovendien:

Toen het coronavirus zich geleidelijk buiten de grenzen van China begon te verspreiden, deed zich een andere ontwikkeling voor die mijn vermoedens sterk deed toenemen. De meeste van deze eerste gevallen deden zich voor waar je dat zou verwachten, namelijk in de Oost-Aziatische landen die aan China grenzen. Maar eind februari werd Iran het tweede epicentrum van de wereldwijde uitbraak. Nog verrassender, zijn  politieke elites vooral zwaar getroffen: 10% van het hele Iraanse parlement werd al snel besmet en ten minste een dozijn ambtenaren en politici stierven aan de ziekte, waaronder enkele hooggeplaatste personen. zeer hooggeplaatste. Inderdaad, Neocon activisten op Twitter begonnen vrolijk op te merken dat hun gehate Iraanse vijanden nu vielen als vliegen.

Laten we de implicaties van deze feiten eens bekijken. In de hele wereld zijn de enige politieke elites die tot nu toe enig menselijk verlies van betekenis hebben geleden, die van Iran, en zij stierven in een zeer vroeg stadium, voordat zich bijna overal ter wereld buiten China significante uitbraken hadden voorgedaan. Amerika heeft dus op 2 januari de hoogste militaire bevelhebber van Iran vermoord en slechts een paar weken later werden grote delen van de Iraanse heersende elites besmet met een mysterieus en dodelijk nieuw virus, waardoor velen van hen spoedig stierven. Kan iemand met gezond verstand dit als toeval beschouwen?

De Iraniërs zelf waren goed op de hoogte van deze feiten, en hun politieke en militaire leiders... publiekelijk  beschuldigden Amerika een  illegale  biowarfarebio-oorlogsaanval... tegen hun eigen land en China, waarbij hun voormalige president zelfs een officieel protest indiende bij de Verenigde Naties. Maar hoewel deze explosieve beschuldigingen breed werden uitgemeten in de Iraanse pers, werden ze volledig genegeerd door de Amerikaanse media, zodat bijna geen enkele Amerikaan er ooit kennis van heeft genomen.

Veel van deze zelfde informatie is ook effectief samengevat in verschillende van mijn podcast interviews van een jaar geleden.

Kevin Barrett, FFWN - 16 februari 2022 - 15m


Geopolitiek & Rijk - 1 februari 2022 - 75m


Red Ice TV - 3 februari 2022 - 130m


Verwante lectuur:

·         Amerikaanse Pravda: Onze Coronavirus Catastrofe als Biowarfare Blowback?

·         Amerikaanse Pravda: Covid epidemie als Lab-Leak of Biowarfare?

·         Amerikaanse Pravda: Waging Biological Warfare

·         Amerikaanse Pravda: Confronting Covid Crimestop

·         Duizend keer groter dan de kernramp in Tsjernobyl.

·         Amerika's heren van de illusie uitdagen

·         Prof. Jeffrey Sachs over de Covid Origins Cover-Up...

·         De Alt-Covid gemeenschap begint de oorsprong van Covid te ontrafelen.


76 comments:

  1. Ik herhaal mijn comment van onder het vorige blog op de vraag van @JV even hier:

    [Hoe doe je dat?
    Zijn daar programma's voro o internet? ]

    Heb je hier iets aan?

    [PDF converteren naar Word]

    https://www.adobe.com/nl/acrobat/online/pdf-to-word.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aanvullende info/uitleg (in het Nederlands):

      https://www.adobe.com/nl/acrobat/how-to/pdf-to-word-doc-converter.html

      Delete
    2. Is het gelukt om het document om te zetten?

      Delete
  2. [In welke maand namen die Amerikaanse militairen aan die sportmanifestatie deel in Wuhan?]
    Oktober 2019. Die militairen waren allemaal besmet door feksiens.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Door vaccins? Door het virus misschien?

      Delete
    2. @JV: Het virus zat in de vaccins. Alle militairen waren ziek en presteerden ondermaats. Die waren voor het afreizen allemaal gevaccineerd. Van daar uit is het verder in Wuhan verspreid.

      Verder zij nog opgemerkt, dat in oktober 2019 in samples van het riool in Barcelona sporen van Covid-19 zijn aangetroffen.

      Ook wil ik duiden op het feit, dat -ietsje later- er een uitbraak was van Covid-19 in Iran. Vermoordt tegelijk een generaal en de hele politiek en 1 miljoen mensen zijn op de begrafenis. Daarna zijn >50% politici aan het virus overleden.
      Buurland Afghanistan was toen bezet door het SLI en een paar drones het land insturen is een fluitje van een cent, dezelfde methodes als bij vogelgriep en varkenspest.

      Als je het over eenden hebt, is dit wel een duidelijke.

      Delete
  3. [Ik herinner mij wel dat er af en toe beweerd werd dat al in november de parkeerplaatsen bij het Wuhan Lab leeg waren volgens luchtfoto's. Als dat zo is, en als Bejing zelf wèl op 10 november wist dat er een ernstig virus rond ging, verzwakt dat mijn overtuiging dat de VS het virus los liet in China.]

    Er zijn inderdaad ook berichten dat China al in het najaar van dat virus wist. Overigens is de eerste patiënt in Italië (met een grote Chinese gemeenschap) al terug getraceerd naar september 2019 (berichten uit 2020/2021).

    Maar het kan toch ook een samenloop van omstandigheden zijn waarbij beiden (zowel China als de V.S.) niet vrij te pleiten zijn. Er zijn sterke aanwijzingen (lees: bewijs) dat het departement van Fauci (al dan niet met medeweten van de regering) al het onderzoek naar Wuhan heeft verplaatst toen de regering Obama na een aantal incidenten dat onderzoek in de V.S. verbood.V.S. Dat lab in Wuhan is niet goed genoeg beveiligd voor dergelijk onderzoek, een lek was een kwestie van tijd. Maar - mocht dit scenario waarheid zijn - dan maak je mij niet wijs dat de Chinese regering (met al die surveillance in Wuhan) niet wist wat daar speelde.

    ReplyDelete
  4. Sofia,
    de schuld van China zou er dan uit bestaan dat
    1) ze dat virus door slordigheid hebben laten opntsnappen.

    2) En uit vroegere comments weet ik dat je het China heel zwaar aan rekent dat het de wereld niet echt waarschuwde voor het virus.

    Ad1 ) Ik ken heel wat mensen die niet geloven dat het vrus meer is dan een griepje.
    Dus dan kun je het de Chinezen niet kwalijk nemen dat ze niet waarschuwden voor een griepje.

    Ad 2) Toen ik de Volkskrant op 8 maart schreef dat het geen griepje was, maar een heelk serieus virus, schreef Pieter Klok terug:

    Dank voor uw reactie.
    Glasheldere analyse.
    Het probleem is nog wel dat we sterfte- en besmettingscijfers niet precies weten.
    Ik ga ervan uit dat ze lager zijn dan tot nu toe berekend omdat er een grote massa onontdekte dragers is.
    Maar dat is een aanname.
    Ik ben in Delft geschoold en heb geleerd te denken in waarschijnlijkheden.
    En ook dat je de risico's altijd moet afwegen tegen de kosten van een maatregel.
    Het platleggen van de economie gaat ons ook heel veel kosten.

    Hartelijke groeten,
    Pieter Klok

    ----------------

    Jij wil nu dat China haar economie al maanden eerder plat gaat leggen, terwijl wij dat in maart zelf nog niet wilden doen.

    Niemand wil zijn economie de nek om draaien: het is misschien niet echt nodig.

    Dat China in eigen land drastische maatregelen nam in februari : ja, maar dat gold voor minder dan de helft van het land.

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Jij wil nu dat China haar economie al maanden eerder plat gaat leggen, terwijl wij dat in maart zelf nog niet wilden doen.]

      Nee, dat wil ik niet, dat schrijf ik ook nergens. Ik reageer op datgene wat je zelf schreef (zie quote waar ik mee begin) in combinatie met wat je een eind daarboven schreef, nl dat volgens jou de V.S. dat virus heeft losgelaten. Ik schrijf dat de waarheid misschien wel in het midden ligt, waarna ik beschrijf wat er al een tijdje bekend is over de activiteiten van Fauci en al een paar jaar over het feit dat de eerste patiënt in Italië is (terug) getraceerd naar september 2019. Dus hoe kan de V.S. dat virus in oktober 2019 in China hebben losgelaten als het een maand ervoor al in Europa rondwaarde. Lees verder goed wat ik schrijf.


      Delete
    2. Ik wil niet weer die oude discussie herhalen. Er zijn ontzettend veel onwaarheden in omloop. Een ervan kan zijn dat die patient die in september 2019 Corona had in Itralie, misschien geen Corona had. Aan één 'feit' kun je de loop de dingen niet aflezen. Wel; aan een hele bundel 'indirect bewijs': Loopt, kwaakt, ziet er uit als een eend: dan waarschijnlijk een eend, en wellicht niet een zwaluw.
      En als de eieren het formaat van een endeei hebben,. als hij even zwaar is ales een ennd en niet als een zwaluw etc etc: dan heb je vrij grote zekerheid.
      Eén 'zwaluw' in Italie in septeber 2019 maakt nog geen zomer...

      Delete
    3. Ik ben ook niet van plan er verder op in te gaan maar jij bent degene die nu stellig beweert dat de V.S. een virus heeft losgelaten in China. En nee, ik baseer alles wat ik beweer niet op 1 bron noch 1 patiënt (er waren meerdere patiënten die al in november/december 2019 in Italië besmet bleken), mijn archief bevat alleen al uit 2020 meer dan 200 artikelen, uit 2021 nog eens meer dan 100 maar ik heb geen zin dit allemaal weer na te lopen om te onderbouwen wat ik schrijf.

      Delete
  5. ( Antwoord op Sofia)

    Als ik alles bij elkaar op tel (*) , dan is mijn conclusie:
    De VS heeft level 4 labs in eigen land verboden, maar betaalde het onderzoek in China.
    China begreep het gevaar mogelijk niet, of dacht: beter samen werken en zien wat er gebeurt, dan van niks weten.

    Volgens Unz was er in 2017 veel vogelgriep in China omdat de VS die virussen had verspreid . En een jaar later : idem varkenspest.
    Er zijn meen ik zelfs drones onderschept die virussen verspreidden.

    Dan is het voor de hand liggend dat men Corona verspreidde , ook omdat men wellicht dacht dat vooral Chinezen er heel kwetsbaar voor waren, maar Amerikanen niet.

    ( Volgens het PNAC Report is dat het streven van de biolabs: een virus ontwikkelen waarvoor vooral het vijandelijke volk kwetsbaar is. PNAC pag 78: "And advanced forms of biological warfare that can “target” specific genotypes may transform biological warfare from the realm of terror to a politically useful tool." )

    Als ze het zelf verspreid hebben, dan wisten ze dus op 10 november dat er iets zou gaan gebeuren, en konden ze er voor waarschuwen.
    Event 201 was ook rond die tijd: op 18 oktober , in New York. Daar zaten ook chinezen aan tafel. Ik denk niet dat die Chinezen toen al wisten dat er iets gebeurde in China.
    De oefening zag ik destijds niet als bewijs van voorkennis, omdat dit soort oefeningen wel vaker gebeurt. Met de kennis van nu denk ik: men wist wellicht wat er komen ging.

    https://xevolutie.blogspot.com/2020/02/958-event-201-een-oefening-om-de.html

    (*) De VS heeftin 1945 Werner von Braun uit Duitsland gehaald en Ishii ( de beste biowar moordenaar van de Jappen) uit Japan gehaald: om Amerika de kneepjes van het vak te leren.

    Er is een belangrijke Amerikaan -- naam ben ik vergeten: Kobeyev of zo -- die al jaren pleit voor bio warfare.
    Voordelen: het kost niks , en er is nooit met zekerheid een dader aan te wijzen.

    Ik denk dat deze man de Neocons heeft mee gekregen en dat er een bio aanval is gepleegd op China.

    Dat Europa en Amerika de grootste slachtoffers werden: Prima voor de Neocons ! Kunnen ze meteen al hun lockdown en QR en propaganda wapens testen op de westerse bevolking: Lopen ze als lemmingen de digitale gulag in of niet?

    Mogelijk proberen ze de mensen aan 'permanente vaccins' te laten wennen, zodat ze van alles kunnen toedienen.

    ( Ze hebben wel pech: de corona is nu zo ver weg, dat alle vaccinaties worden gestopt, las ik vandaag in de krant. )

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Ze hebben wel pech]

      Is het pech? Of hebben ze gewoon zoveel fouten gemaakt dat het in de soep gelopen is? Ik heb al eerder op @Blik geschreven dat TPTB van nu niet meer TPTB van 20 jaar geleden lijken te zijn, dit hele scenario hadden ze er 20 jaar geleden probleemloos doorgekregen.

      Delete
    2. [Volgens het PNAC Report is dat het streven van de biolabs: een virus ontwikkelen waarvoor vooral het vijandelijke volk kwetsbaar is.]
      Klopt. Men heeft in de voorgaande jaren Amerikanen betrapt, DNA van de bevolking te verzamelen. Hetzelfde is gebeurd in Rusland. In beide gevallen zijn die lui eruit getrapt, maar het DNA zal toen wel via de diplomatieke post zijn verstuurd.

      Delete
    3. [Er zijn ontzettend veel onwaarheden in omloop.]
      (OT)

      Besef wel, dat de hele "China-story" alleen maar dient, om de aandacht af te leiden van het verhaal van Seymour Hersh, wat momenteel dé story is. Uiteraard ook, om de oorlog in UA buiten beeld te houden, die zojuist een verpletterende slag heeft uitgedeeld gekregen.

      "Zelensky was forced to admit: “A hard night.” The audience noted that the President’s coming out looked like a beaten dog, and there were no words about interceptions in his speech." En dat was niet alleen van de coke...
      Mr. Kinzhal heeft zijn visitekaartje afgegeven.

      Delete
    4. [Besef wel, dat de hele "China-story" alleen maar dient, om de aandacht af te leiden van het verhaal van Seymour Hersh,]

      Daar hebben ze het alternatief voor bedacht: "Oekraïne of pro-Oekraïnse groepen zitten er achter". Gonzalo Lira heeft daar een interessante theorie over (over die wending).

      Natuurlijk heeft het China verhaal een geopolitieke betekenis maar m.i. meer als ondersteuning voor een oorlog tegen China dan alleen "democratie in Taiwan verdedigen". Het is allemaal erg doorzichtig.

      Delete
  6. In het vorige blog was sprake van voorspellingen. Hier een van de Simpsons. Nu nog die van Southpark.

    ReplyDelete
  7. Ivermectine blijkt toch wel een wondermiddel te zijn, het zou ook goed tegen kanker te zijn. De site blijkt een zoekplaatje te zijn, hier zijn meer mogelijkheden bovenin.

    ReplyDelete
  8. Gisteren geluisterd naar Sietske Bergsma.
    Ze legt de lat niet hoog: bakkie doen. ( koffie gesprekje?)
    Maar ik vond het niet interessant:

    Bennink & Bergsma: Over de Waanzin, Nordstream, Gekochte Journalisten en Mirjam's Pimpelmeesjes

    ----------
    Ik luister nu naar Fox:
    Tucker Carlson: leaving Fox News, exclusive Jan 6 video & White House comments - LIVE, Interview

    Hij spreekt over de Grateful Dead, en over muzioek en drummen etc etc.
    Heel interessant ! ( nu: 2 uur geleden gestart)

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Maar ik vond het niet interessant: ]

      Het lijkt me een gesprek over info die al lang bekend is (met uitzondering van de werkelijk idiote uitspraak van Mirjam over de pimpelmeesjes) zonder een stap verder te denken.


      [Tucker Carlson: leaving Fox News]

      Gaat hij daar weg?

      Delete
    2. Ik heb maar een stuk van dat gesprek van Carlson beluisterd.
      Ik vond het heel mooi hoe hij over muiziek sprak.
      Zeker voor een zondag, ter ontspanning.
      Nu is het gesprek klaer enblijkt ruim 3,5 uur te duren.

      Ikdenk niet dat hij weg zal gaan bij Fox, maar ik weet het niet. Dat stuk heb ik niet gehoord.
      Hier de link:

      https://youtu.be/N4jyXVjfAOA

      Delete
  9. Er is iets mis. Ik plaats een bericht en na verversen is het bericht verdwenen. Ra Ra?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik had het weer geprobeerd, maar weer verdwenen. Is er een limiet aan dit soort verwijzingen?.

      Delete
    2. [Onzin is een eufemisme. Really, SDR?]

      ?????

      Delete
    3. This comment has been removed by the author.

      Delete
    4. [Really, SDR?]
      Daarmee bedoel ik, of je die site serieus bedoelde, of dat het een joke was.

      Delete
    5. Ik kende die hele site niet, ik kwam het artikel (waarvan ik vond dat het redelijk (zeker voor normies) uitlegde waarom AH tot op de dag van vandaag gedemoniseerd wordt) tegen en heb die link hier geplaatst. Daarmee heb ik zeker niet de hele site gepromoot (je gaf zelf ook aan dat er een nuttige link in stond). Maar soms heeft een slechte site een goed artikel en een goede site een slecht artikel. Ik vind de UNZ site bijvoorbeeld een goede site en over het algemeen de artikelen van Unz zelf erg goed maar ik deel zijn mening over het virus absoluut niet en vind zijn artikelen daarover ronduit slecht. Daarmee schrijf ik niet zijn hele site af noch promoot ik een hele site als ik daar een enkel artikel van deel, zeker als ik er verder niets over schrijf.

      Delete
    6. @SDR: helemaal met je eens. 😉

      Delete
    7. Jongens, maak het niet te moeilijk.
      Ik begrijp er niks van.

      Ik trek mij terug in mijn schulp hoor ! :-)

      Delete
    8. [Ik begrijp er niks van.]

      Bijna 2 weken geleden kwam ik een artikel over ons geldsysteem tegen, de link heb ik op 2 maart j.l. hier geplaatst zonder verder commentaar omdat ik het nogal druk heb. @G.B. heeft het artikel gelezen en meteen het hele doopceel van die site gelicht :-)) waarna hij bovenstaande berichten plaatste. Het tweede bericht van mij is een toelichting op mijn kijk op sites en hun berichtgeving.

      Niets voor om in je schulp te kruipen :-))))))))))

      Delete
  10. Weer on topic: The Telegraph zegt -voor het eerst- iets over de absurde maatregelen. Bron en SOTN. Benieuwd hoe dit uitpakt. Het is een indicatie, dat het kaartenhuis in elkaar gaat storten.
    Aan de andere kant is het maar een mening.

    ReplyDelete
  11. Weer een nieuwe site gevonden: Geschiedvervalsing. Ik mag het 1e artikel van harte aanbevelen: EMF-straling.

    ReplyDelete
  12. Even onthouden:

    Banks Can Create Economical, Political and Social Change | Princes Of The Yen | Documentary Central

    ReplyDelete
    Replies
    1. Richard Werner film : https://youtu.be/6vs0qwETb1o
      Banks Can Create Economical, Political and Social Change | Princes Of The Yen | Documentary Central
      Op 1:19:25 Robert Rubin namens IMF : Rooft Thailand en Korea leeg in 1997.
      In Japan leenden de banken het geld dat ze zelf creeerden uit aan bepaalde bedrijven.
      Zo kon de regering sturen welke sectoren in productie toe zouden nemen. ( NB : dit systeem was er ook in de VS van 1950 tot 1965)
      Banken noemden dat een ‘window’
      Maar de bedrijven concurreerden elkaar kapot.
      Dat voorkwam de overheid door kartels in te stellen: elke sector moest samen de afzet regelen, zodat ze allemaal in leven bleven.
      Het was een welvaart-kapitalistisch ( wellfare) systeem: mensen werden nooit ontslagen, en kregen een keurig loon. Aandeelhouders waren er nauwelijks. De banken maakten en leenden het geld.
      ( wellfare -capitalism itt en aandeelhouders kapitalisme)
      Maar naar het buitenland toe was er geen kartel: daar konden de Japanners vrij met elkaar en met de rest van de wereld concurreren.
      Van 1960 tot 1980 groeide Japan enorm.
      Maar dat beviel Amerika niet. Hoe kon men dit stoppen?
      Door een bubbel te creeren.
      Amerika ging praten met de Centrale bankiers van Japan. Amerika gaf hen opdracht om méér te gaan uitlenen. Méér méér. Er waren quota’s voor.
      De maak-industrie kon geen weg met al dat geld. Dus werd het in huizen en land geinvesteerd.
      Er werd zeer luxe geleefd tussen 1985 en 1990. Jonge mensen kochten een tweede huis en dan een derde huis. Ze reisden per taxi, niet per trein.
      Ze dachten dat het zo goed ging omdat ze zo geweldig goed waren.( Dat waren ze ook , tussen 1960 en 1980 wqas de welvaart daar aan te danken. Maar het excess van 1985-90 kwam door de overdaduige geldschepping: die was opzet. Moest een bubbel creeeren, zodat het land daarna kon worden ingestort. ) Maar het kwam omdat er veel geld in omloop werd gebracht.
      Dat maakte wel dat het op een bepaald moment helemaal in stortte.
      Als de Centrale bank dan niks meer wil uitlenen. Dan gaat het land faillliet.
      De burgers moesten het betalen: de bail out van de banken.
      Vanaf 1990 tot 2003 ging het bergaf. Heel veel zelfmoorden. 5 miljoen werklozen., Heel veel bedrijven failliet. En daarna ook nog slecht.
      In 1997 was er ook bij de Asian Tigers een groot probleem.
      In 1993 had het IMF daar geeist dat Thailand, Zuid Korea en Indonesie hun land open zouden stellen voor buitenlandse bankiers.
      Die buitenlandse banken begonnen toen leningen te geven tegen lagere rentes dan de eigen banken en eigen munt rekenden. Er was een gegarandeerde wiselkoers tussen baht en $ en tussen roepiah en $ en Won en $ ( Koreaans) . Maar die viel weg.
      Het IMF zou helpen. Maar had een lijst met eisen. Zo mochten de banken alleen aan ‘buitenlandse bedrijven’ worden verkocht ( Mijnheer Robert Rubin op 1: 19 uur)
      Alleen Maleisie weigerde het IMF. Ze zouden nooit uit de crisis komen! Maar ze kwamen juist als eerste uit de crisis !

      Delete
  13. Replies
    1. Misschien door deze? Het is in ieder geval een begin(netje).

      Delete
    2. Nog meer feiten. Wanneer dringt dit tot de mensen door?

      Delete
    3. Die feiten zijn al zeker 8 jaar bekend, ik zag dat al voorbij komen in 2014. Er circuleren ook van die lijstjes over de belangrijkste MSM in de V.S.

      Delete
  14. Zeer goed interview van Jensen met Gideon van Meijeren: https://jensen.nl/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heel verhelderend gesprek, waaruit duidelijk wordt, hoe de hazen lopen. Het systeem beschermt zichzelf en de werkelijke macht (ambtenaren) blijft uit de wind.

      Delete
  15. Rectificatie !!! De drone is niet, ik herhaal, NIET door iemand van de RF neergehaald, maar door 2 andere figuren. (Ik had het kunnen weten, het was weer te mooi om waar te zijn.) 😎😎😎

    ReplyDelete
  16. Trap niet in Bitcoin, die nu even een opleving heeft. Klik rechtsonder op 48uur en je ziet het begin van de daling.

    ReplyDelete
  17. En op deze manier is de drone neergehaald. "Iets als de hand van God", volgens V.V.P. 😎

    ReplyDelete
  18. Nog meer nieuws over de drone. "The drone flew with its transponders off", tja, dan vraag je er ook om. Altijd stiekem doen, die j..en.

    ReplyDelete
  19. Nieuwe KvW: https://www.youtube.com/watch?v=fhyIqV16LHk

    ReplyDelete
    Replies
    1. [Een must see!]
      Die begint bij 13:57 uur.

      Delete
    2. Ja, ik had het gehoord, en het was mij ook opgevallen.

      En wat mogelijk nog belangrijker is: ik denk dat er geen reactie meer komt vanuit het CIDI.
      Ik denk dat die tijd een bewetje voorbij is.

      We gaan het zien.

      Delete
  20. Ik had de nederlandse politiek niet zo goped meer gevolgd, en ben dus wel verbaasd dat BBB zo groot is geworden, maar vooral ook dat FvD zo veel heeft verloren.
    Ik heb op FvD gestemd.

    Gisteravond nog even naar De Nieuwe Wereld geluisterd.

    Ik denk dat de mensen vooral het anti-boeren gezeik beu zijn, en het stikstof gedoe.

    Maar Thierry wordt niet begrepen, en word in de media zo negatief beschreven dat hij nu toch heel fors verliest.

    De Caroline is voor iedereen te volgen: hun eigen oma sprak ook zo.
    Dat spreekt wel aan .

    ReplyDelete
  21. South Park: aaand it's gone!. Over geld beleggen met maar 1 resultaat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. En nog meer sprookjes uit Fantasia-land het SLI.

      Delete
    2. Met een beetje programmeerkunst is dit allemaal terug te halen. Écht verwijderen kost te veel tijd, die hadden ze niet meer. Bij 'delete' wordt alleen het eerste teken van de naam van een bestand verwijderd en de ingegenomen ruimte vrijgegeven, waardoor het lijkt, alsof een bestand is verwijderd, maar het staat er nog steeds.

      Alleen bij een 'erase opdracht' wordt het bestand bit-voor-bit overschreven met nullen of andere tekens. Na 3 x deze actie is niets meer te achterhalen. Dit kost veel tijd, denk aan uren of dagen, afhankelijk van de grootte van het bestand.

      Delete
  22. Nog even doorzagen over de drone: Allereerst vloog het ding in een gebied, waar een vliegverbod gold. Het had er niets te zoeken en beging een misdrijf.
    Ten tweede blijkt uit opnames, dat er nog iets onder de drone hing. Laten de Russen daar een mini-atoombom van maken en daarmee enorme heibel over gaan maken. Dan zal het SLI zich wel 2 x bedenken, alvorens weer zo'n -of welke dan ook- stunt gaan uithalen. Ze doen er alles aan, om het conflict te bagatelliseren, waaruit ik opmaak, dat het SLI zeker geen oorlog wil met de RF.
    Hetzelfde geldt voor China, het is puur bluffen. Zodra 1 van de 2 rechtstreeks wordt aangevallen, springt de ander bij en een oorlog op 2 fronten verlies je altijd, wat ook AH heeft ondervonden.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kim Iversen heeft er ook een verhaal over.
      Er zijn ook comments dioe wel goed zijn.

      Het gekke is: je ziet de propellors die langzaam draaien , en in derdaad verbogen zijn.
      Maar je ziet ook heel langzaam draaiende propellors die nog gaaf zijn. ??

      Ik denk: Rusland stelt zijn grens., en heeft 100% gelijk.
      Maar schieten zou te veel argumenten aan de VS geven, dusa deze mysterieuze methode.

      Delete
    2. Over die propellor heb ik al meer commentaren gezien. Ik denk, dat die is verbogen door de massieve wolk brandstof. Ook de brandstof heeft invloed op de -vermoedelijk- plastic (of kunststof) propellor, gesmolten?
      Het langzame draaien komt door het aantal frames, waarmee de camera opneemt. Kijk ook maar eens naar de wielen van een auto, die lijken soms wel achteruit te draaien, of heel langzaam. Niets bijzonders.
      Uiteraard is het de bedoeling, de drone zo gaaf mogelijk neer te halen. Dit was de geëigende methode daarvoor. Er is geen contact geweest tussen de vliegtuigen. De brandstoflozing was voldoende. Als je 'm afknalt, dan is alles kapot en waren er geen geheimen te ontdekken. Daarom mocht zo'n drone ook niet boven de Oekraïne vliegen, bang dattie werd ingepikt. Dit is nu alsnog gebeurd en het SLI zit er behoorlijk mee in de maag.

      Delete
    3. Hier een tjoep van het ding in slow motion.

      Delete
  23. Tucker Carlson neemt de laatste 55 jaar door: Wetenschappers die zeker weten dat de ijskap over ons heen zla komen.
    Tot wetenschappers die zeggen dfat New York 50 meter onder water komt.... Experts !

    https://youtu.be/-Hw3yf1O9Zk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Inderdaad heel vermakelijk: iedere "wetenschapper" van een bepaald (links) allooi mag worden bestempeld als een corrupte zwendelaar.
      Geen enkele 'voorspelling' is uitgekomen.

      Dat vind ik juist het frappante: alle leugens zijn met hysterie ingegeven. Het 'volkje' mag zichzelf dan wel heel intelligent noemen, maar ze maken domme keuzes in hun hefbomen. CO2, een virus, stikstof, het is allemaal heel simpel te weerleggen. Het werkt alleen voor schapen in hun bubbel.
      Ik had van 'intelligente' mensen andere -en vooral- steekhoudende argumenten verwacht. Misschien toch niet zo heel intelligent?

      Delete
    2. [ Ik had van 'intelligente' mensen andere -en vooral- steekhoudende argumenten verwacht. Misschien toch niet zo heel intelligent? ]

      Het hangt af van welke definitie je van 'Intelligent' hanteert.
      Een groot wiskundige zijn, daarvoor is zeker veel intelligentie nodig. Maar die mensen kunnen soms niet autorijden.
      En van machtspelletjes, manipulaties en samenzweringen hebben ze some al hjelemaal nooit gehoord.
      In dat 'speelveld' zullen ze oer-dom zijn.

      De meest bruikbare definitie van intelligentie is volgens mij: >> " De mate waarin je jouw leven comfortabel kan maken, in de biotoop waarin je leeft." <<

      Dat betekent: de intelligentie van een papoea is superieur, zo lang ze in de bergen van Nieuw Guinea zijn.
      Maar hier bij ons komt hij tekort.

      Om over ònze mensen te spreken: De biotoop was altijd: " in groepsverband, geleid door een leider uit eigen volk, die van nature loyaal was aan het volk."

      Maar in de moderne samenleving kiezen we leiders die niet echt tot ons eigen volk horen, of in dienst zijn van 'Belangen' die deze leiders misleiden en onze leiders aanzetten tot beleid dat ons eigen volk vernietigt.

      We hebben dan een vijandige Elite, zonder dat wij dat beseffen en zonder dat onze Elite dat beseft.
      Angelina Baerbock zal echt wel gedacht hebben dat ze die ancties tegen Rusland moest doen om Europa te redden.
      Maar ze doorzag het plan niet van de Neocons die haar in deze val leidden.

      Met onze intelligentie is niet zo veel mis. Maar we zijn nu in een totaal nieuwe situatie gekomen: we hebben leiders wiens eigen lot ( voor hewt eerst in 200.000 jaar) NIET samen valt meyt òns lot. Het is niet een gebrek aan intelligentie dat ons parten speelt. Het is de totaal nieuwe situatie waar de evolutie ons nooit voo rgeselecteerd heeft. En waar we dus geen afweer tegen hebben. Precies zoals een exotische plant of dier de hele lokale flora en fauna kan wegvagen, omdat die planten en dieren nooit met deze tegenstander te maken hadden, en er dus geen verweer tegen hebben.
      Is zo'n plant nu ineens een zwakkeling geworden? Nee. Hij heeft al vele eeuwen de concurrenten de baas gekund. Maar het wapen dat hij nù nodig heeft, dàt heeft hij niet.
      Onz volk heeft niet het vermogen om tegen 24/7 propaganda op te kunnen. We laten ons leiden door de mening van de groep, niet door de feiten die we kunnen vinden als wew zelf zoeken naar de waarheid.

      Delete
  24. Scott Ritter vertelt in 20 minuten hoe geweldig ( positief) de betekenis van Putin is voor Rusland en de wereld.

    Zeer de moeite waard !

    What does Putin mean to Russia | Scott Ritter & Ray McGovern

    https://youtu.be/NJtasOHD8To

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Vladimir Poetin is God's gift to the world." (1:17 uur) Een mooier compliment is nauwelijks denkbaar.

      Delete
    2. Deze site laat geen spaan heel van de SLI-leugenaars, die hier braaf hun leugens oplepelen.
      Ja clowns, dit zijn de consequenties als je een echte tegenstander tegenkomt.

      Delete
    3. Ik las het lange stuk van Larry Johnson niet , maar wel deze mooie regel:

      Getting a lecture from General Milley on the sanctity of “rules based international order” is like listening to Jeffrey Dahmer warn about the risks of high cholesterol if you engage in cannibalism.

      Delete
  25. In Frankrijk lijkt de revolutie nu echt gestart. Neem even een kijkje op de account van Niemandsknegt: https://twitter.com/NiemandsKnegt

    Verder las ik ergens (zal later even zoeken of ik het kan terugvinden) dat het in Griekenland nu ook niet bepaald rustig is en in Israël schijnt een burgeroorlog dichtbij.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik heb het gezien, van alle drie landen, staan ook veel berichten in T-kanalen. Vooral Israel schijnt spannend te worden, het leger staat in dubio, welke kant ze moet kiezen.

      Delete
    2. [ Vooral Israel schijnt spannend te worden, het leger staat in dubio, welke kant ze moet kiezen. ]

      Stel je voor dat Israel een normaal land zou worden !
      Ik bedoel: dat het een aantal jaren niet zal worden geleid door gekken die het Midden Oosten willen controleren.


      Hebben jullie Karel gehoord, gisteravond:
      De deal tussen Iran en KSA maakt ook een eind aan d macht van Israel en de VS.... nou ja, maakt die macht eren stuk kleiner..

      Delete
  26. Het SLI staat al laag in alle lijsten van misdaden, maar ze presteren opnieuw ónder hun eigen normen uit te komen: https://t.me/thecoppermountain/3225
    Hulp van China aan Syrië wordt door de satanisten gestolen.

    ReplyDelete
  27. BANKEN.
    Jimmy Dore spreekt met een echte insider, David Sacks.

    Here’s Who’s Responsible For Silicon Valley’s Bank Collapse

    Die zegt ( en dat had ik eerder al gehoord):
    De rente stond heel lang op bijna nul %.
    Er werd veel toen oo geld bijgemaakt. ( QE )
    Wat daar mee te doen, met dat geld?
    De banken kochten er obligaties mee, met een - uiteraard- laag rentepercentage.
    Toen ging de FED de rente verhogen, en dat maakte die obligaties bijna waardeloos voor de banken, als onderpand: niemand wil ze kopen, tenzij voor een veel lagere waarden dan ze werden aangekocht.

    ( Sacks vertelt het verhaal van de laatste 3 jaar vrij gedetailleerd. Het wisselt per 6 maanden )

    ReplyDelete
  28. BANKEN.
    Op Unz zegt Derbyshire dat hij heel lang bij de banken werkte als risico analist.

    Hij zegt: SVB had de laatse 8 maanden geen risico analist meer !

    Hij zegt: In Londen had SVB wèl een risico analist: die was meer met haar eigen LGBT gender bezig dan met risico management.

    Hij zegt: Bij Credit Suisse was de hoofd risico management ook een 'gender fluid persoon.
    Ook hij leek daar heel erg mee bezig te zijn en trots op te zijn: overal foto's vanhem als man en van hem als vrouw.... !

    Hij kreeg ook nog een prijs voor zijn vooruitsatrevendheid.

    Maar de bank ging/gaat/ kan gaan wel ten onder.

    https://www.unz.com/jderbyshire/as-a-former-credit-suisse-risk-management-shlub-i-ask-is-dei-bringing-down-the-banking-system/

    ReplyDelete