Sunday, November 28, 2021

1193 Fauci als de Darth Vader of the Covid wars.

HIER het origineel. Ik  (JV), heb het vertaald met DeepL en leesbaar gemaakt. Soms wat anders geformulerd. En op enige plaatsen van extra informatie voorzien. Alle markering is door mij aangebracht. Mijn eigen tekst is altijd roodbruin gemaakt en meestal voorzien van JV.  Het citaat van de franse minister is blauw gemaakt.


 • NOVEMBER 25, 2021



Robert F Kennedy Jr's nieuw boek 

 De echte Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma and the Global War on Democracy and Public Health     ( op 28 nov 2021: NewYorkTimes nr 1 bestseller.

zou voorpaginanieuws moeten zijn in alle nieuwsmedia in de VS. In plaats daarvan is het onthaald op de spreekwoordelijke donderende stilte.

Critici die Kennedy wilden afdoen als een gek die een beroemde naam gebruikt, hadden in februari succes behaald toen Instagram zijn  account permanent  verwijderde, naar verluidt omdat hij valse beweringen deed over het coronavirus en vaccins. Desondanks is het boek, dat nog maar een paar dagen geleden is gepubliceerd, nu al een gegarandeerde hit op Amazon.



RFK Jr., zoon van de vermoorde broer van president Kennedy en  advocaat van 5000  ouders wiens kind autisme kreeg direct na een vaccinatie werkt nu voor 

 Children's Health Defense.

Hij  begint met het benoemen van  het Nieuwe Normaal, dat sinds begin 2020 op ons allen afkomt.


Kennedy beschrijft het als "opkomend totalitarisme" : 


massale propaganda en  veel censuur, 

de georganiseerde bevordering van terreur  (? lockkdown?JV )   

de manipulatie van de wetenschap, 

de onderdrukking van het debat, 

het belasteren van andersdenkenden en 

het gebruik van geweld om protest te voorkomen.


Pepe Escobar: 

In mijn eigen boek Raging Twenties (2021) heb ik deze 

beweging  techno-feodalisme genoemd: feodaal  omdat uiteindelijk het gewone volk geen enkele macht meer heeft.  Techno omdat het de moderne techniek is die dit mogelijk maakt. "


Door zich te concentreren op Dr. Anthony Fauci als het middelpunt van het grootste verhaal van de 21est eeuw kan RFK Jr een complex beeld schetsen van de geplande militarisering en, vooral, monetarisering van de geneeskunde, een giftig proces dat geleid wordt door Big Pharma, Big Tech en de Inlichtingen Diensten - en dat plichtsgetrouw gepromoot wordt door de mainstream media ( MSM).

Iedereen weet inmiddels dat de grote winnaars Big Finance, Big Pharma, Big Tech en Big Data zijn, met een speciale niche voor de kolossen in Silicon Valley.


Waarom Fauci? RFK Jr. betoogt dat hij al vijf decennia in wezen een agent is van Big Pharma, die "een complex web van financiële verstrengelingen tussen farmaceutische bedrijven en het National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) en zijn werknemers koestert, dat het NIAID heeft omgevormd tot een naadloze dochteronderneming van de farmaceutische industrie. Fauci promoot ongegeneerd zijn liefdesrelatie met de Pharma als een 'publiek-private samenwerking'."

Ongetwijfeld zijn de volledige contouren van dit zeer ingewikkelde verhaal nooit eerder op deze manier onderzocht, uitvoerig gedocumenteerd en met een schat aan links. Fauci mag dan buiten de VS en vooral in het Zuiden van de wereld geen bekende naam zijn. En toch is het dit mondiale publiek dat bijzonder geïnteresseerd zou moeten zijn in zijn verhaal.

RFK Jr beschuldigt Fauci ervan sinds het begin van Covid-19 snode strategieën te hebben gevolgd - van het vervalsen van wetenschap tot het onderdrukken en saboteren van concurrerende producten die lagere winstmarges opleveren.

Kennedy's oordeel is scherp: "Tony Fauci doet niet aan volksgezondheid; hij is een zakenman, die zijn ambt heeft gebruikt om zijn farmaceutische partners te verrijken en de invloed uit te breiden die hem tot de machtigste - en meest despotische - arts in de menselijke geschiedenis heeft gemaakt."

Dit is een zeer ernstige beschuldiging. Het is aan de lezers om de feiten van de zaak te onderzoeken en te beslissen of Fauci een soort medische Dr. Strangelove is.


Geen vitamine D?

De eerste plaats wordt ingenomen door het Fauci-model dat het aantal sterfgevallen door Covid met 525% overschatte, bedacht door Neil Ferguson van het Imperial College in Londen, naar behoren gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation. Dit model, dat later werd ontkracht, rechtvaardigde de hysterie over de hele wereld.

Kennedy schrijft dat de Canadese vaccinonderzoeker Dr. Jessica Rose  de beschuldiging tegen Fauci aanvoerde dat hij in de frontlinie stond van het uitwissen van het begrip natuurlijke immuniteit, zelfs terwijl de CDC en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) dat hele jaar 2020 al toegaven dat mensen met een gezond immuunsysteem een minimaal risico lopen om aan Covid te sterven.

Dr. Pierre Kory, voorzitter van de Front Line Covid-19 Critical Care Alliance (FLCCC) , was een van degenen die Fauci's modus operandi aan de kaak stelden, waarbij àlle aandacht  wordt gericht op de ontwikkeling van tech-vaccins  terwijl er geen enkele ruimte word toegestaan voor klaar liggende, goedkope, goed werkende en reeds lang veilig verklaarde virus-remmers , waarvan sommigen heel goed werken tegen Covid. 

Kory:  "Het is absoluut schokkend dat hij ook geen poliklinische zorg heeft aanbevolen, zelfs geen vitamine D."


Klinisch cardioloog Peter McCullough en zijn team van eerste-lijns- artsen testten  middelen uit die kwetsbare mensen kunnen nemen nog vòòr ze ziek worden  of direct na de eerste symptomen ( zgn. 'profylactische protocollen')  met bijvoorbeeld ivermectine . 

McCullough :  "we hadden geweldige gegevens van medische teams in Bangladesh" - en voegden andere geneesmiddelen toe zoals azithromycine, zink, vitamine D en soms intra-veneus toegediende vitamine C. En dit alles terwijl in heel Azië op grote schaal gebruik werd gemaakt van nasale spoelingen met zoutoplossing.

Op 1 juli 2020 dienden McCullough en zijn team hun eerste, baanbrekende protocol in bij het American Journal of Medicine. Het werd de meest gedownloade paper in de wereld die dokters hielp Covid-19 te behandelen.

McCullough klaagde vorig jaar dat Fauci tot op heden nooit iets heeft gepubliceerd over hoe een Covid-patiënt te behandelen".  McCullough beweerde bovendien: "Iedereen die probeert een nieuw behandelings-protocol te publiceren zal kansloos worden tegengehouden door de tijdschriften die allemaal onder Fauci's controle staan."

 

Het werd nog veel erger. Het hele medische establishment probeerde vroegtijdige behandeling te stoppen en alle artsen die over succes spraken het zwijgen op te leggen. 

Een hele generatie artsen stopte gewoon met het beoefenen van de geneeskunde." 

(Als je McCullough  wil bekritiseren kun je beweren dat hij zich liet meeslepen: Een miljoen Amerikaanse artsen - het geschatte aantal dat op een bepaald moment praktiseert - kun je niet allemaal mee laten doen in een soort complot.)

In het boek wordt betoogd dat het gebrek aan origineel onderzoek naar de bestrijding van Covid te wijten was aan de afhankelijkheid van Amerikaanse academici van de miljarden dollars van het National Institute of Health (NIH) en aan het feit dat zij doodsbang waren Fauci tegen te spreken.

De Frontline Covid specialisten Kory en McCullough worden door RFK met instemming geciteerd.  Deze artsen zeggen dat Fauci's afwijzen en zelfs onderdrukking van vroege behandeling (in het virale stadium) en het de facto verbieden van goedkope en goed werkende medicatie verantwoordelijk was voor tot 80% van de sterfgevallen toegeschreven aan Covid in de VS.



Hoe bestrijd je de concurrentie.


Het boek geeft een gedetailleerd overzicht van een vermeend offensief van Big Pharma om hydroxychloroquine (HCQ) als concurrent voor haar  nieuwe producten  uit te schakelen . Dat gebeurde met hulp van onderzoekers die door een  Gates-Fauci  verbond  als  betaalde huurlingen  onderzoeksresultaten  bewust verkeerd interpreteerden en rapporteerden door gebruik te maken van gebrekkige protocollen.

Kennedy zegt dat Bill Gates in 2020 vrijwel het hele WHO-apparaat beheerste, als de grootste financier - op de Amerikaanse regering na -  (totdat Trump besloot om de WHO  niet meer te steunen) en dat Gates de WHO gebruikte om HCQ volledig in diskrediet te brengen.

Het boek gaat ook in op Lancet-Gate.  De twee belangrijkste wetenschappelijke tijdschriften ter wereld, The Lancet en het New England Journal of Medicine,  publiceerden frauduleuze studies gebaseerd op een niet-bestaande databank die eigendom was van een tot dan toe onbekend bedrijf.

Slechts een paar weken later trokken beide tijdschriften - diep in verlegenheid gebracht en met hun zuurverdiende geloofwaardigheid in het geding - de studies terug. Er werd nooit uitgelegd waarom zij betrokken waren bij wat kan worden geïnterpreteerd als een van de ernstigste fraudes in de geschiedenis van de wetenschappelijke publicaties.

 ( Noot vertaler: die uitleg is mij wel bekend:   De franse minister van Gezondheid zei later dat hij in Chatham-House aanwezig was toen daar de baas van The Lancet zijn beklag deed over de macht van Big Pharma: Big Pharma eiste gewoon dat The Lancet ondeugdelijke artikelen zou plaatsen ! 

    Hier de video.   Dit is de bron. > 'Notes' > Items  > Former french 

Dit is de tekst in de video: 

Tijdens het interview onthulde hij (die Franse minister Douste-Blazy)  dat, tijdens een recente Chatham House (hoofdkantoor v d Engelse Geheime Dienst ) bijeenkomst achter gesloten deuren,  in Londen,  dat zowel de hoofdredacteur van The Lancet (Richard Horton) als de "directeur" (niet bij naam genoemd) van The New England Journal of Medicine, uiting gaven aan hun diepe bezorgdheid over de buitensporige druk van farmaceutische bedrijven op hun publicaties. Hij zegt dat Richard Horton het volgende zei:


"Als dit zo doorgaat, zullen we in principe niet meer klinische onderzoeksgegevens kunnen publiceren, omdat de farmaceutische bedrijven tegenwoordig zo financieel machtig zijn en in staat zijn om zodanige methoden te gebruiken dat we documenten accepteren die methodologisch perfect lijken, maar die er in werkelijkheid in slagen te concluderen wat zij willen dat de conclusie  is..."


Duidelijk gefrustreerd, voegde Douste-Blazy eraan toe:


"Ik had nooit gedacht dat de baas van The Lancet ooit zoiets zou zeggen, en de baas van The New England Journal of Medicine, die het bevestigde. Hij zei zelfs dat het 'crimineel' was. Dat woord werd door hen gebruikt. Dus bij een uitbraak zoals COVID zien wij artsen 'sterfelijkheid' en 'lijden' - maar tegelijk zijn er dus mensen die 'dollars' zien; dat is het. " 



Maar het diende allemaal een doel. Voor Big Pharma, zegt Kennedy, waren het uitschakelen  ( als concurrent)  van HCQ en, later, Ivermectin (IVM) topprioriteiten. Ivermectine is een weinig winstgevende concurrent van een Merck-product, molnupiravir, dat in wezen een kopie is van een geneesmiddel, maar dat kan worden verkocht voor een winstgevende 700 dollar per kuur.  ( Hier een uitleg over IVM en Molnupiravir. Noot vd vertaler JV.) 

 

Fauci was nogal enthousiast over een veelbelovend onderzoek naar remdesivir van Gilead - dat niet alleen niet effectief is tegen Covid maar ook een de facto dodelijk gif is, tegen $3.000 per behandeling.

In het boek wordt gesuggereerd (formulering dient om juridische aansprakelijkheid te beperken. JV)   dat Fauci HCQ en IVM zou hebben willen uitschakelen, omdat volgens de federale regels van de VS, de erkenning door de FDA van zowel HCQ als IVM ( zla zijnde goede remedie tegen Corona)  automatisch remdesivir  zou verhinderen om ooit een nood-goedkeuring te krijgen. De Bill and Melinda Gates Foundation heeft toevallig een groot aandelen-belang in Gilead. 

( En ook de latere vacccins zouden nooit mogen worden verkocht omdat de wet verbied om  experimentele vaccins te verstrekken àls er veilige en goed werkende medicijnen - zoals HCQ en IVM -  voorhanden zijn. Dan zou de benodigde EUA ( emergerncy use autorisation)  niet kunnen worden verstrekt.   Het ging om gigantische financiele belangen, en mogelijk ook om de eeuwige behoefte van de 1% om de 99% volledig te controleren. Daarvoor is nodig dat er uitsluitend nog digitaal geld is - onvermijdelijk in de toekomst-  en dat alle mensen overgehaald of verplicht worden om een QR code als identificatie te gaan gebruiken. Dan kan de staat elke poging tot verzet smoren door de geldpas te blokkeren. Nu al weet PRISM precies wat ik ooit schreef of emailde of zei. Een AI alogaritme kan daarmee volledig geautomatiseerd mijn 'vrijheidsgraad'  bepalen en elke betaling door mij blokkeren: geen voedsel, brandstof, reisticket  of kleding meer  voor mij...  Slaven hadden  meer vrijheden dan onze kinderen straks zullen hebben, tenzij we tijdig beseffen wat er gaande is en op een galante manier de ontwikkeling op een zijspoor schuiven. )

 

Een belangrijk punt voor Kennedy is dat vaccins de heilige graal van Big Pharma waren.

Hij beschrijft in detail hoe de 'Fauci-Gates alliantie'

 "miljarden dollars van de belastingbetaler en van-de-belasting-afgetrokken-dollars 

( Over winst betaal je geen belasting als je die winst aan een Sichting schenkt. De Stichting voert de politieke lobby uit waar jij vervolgens miljarden mee verdient.  JV)    

steekt in de ontwikkeling van een mRNA platform voor vaccins dat hen, in theorie, in staat zou stellen snel nieuwe 'boosters' te produceren om elke 'ontsnappingsvariant' te bestrijden".

Vaccins, schrijft RFK,  "zijn een van de zeldzame commerciële produkten die alleen maar  winstgevender  worden naarmate ze minder goed werken: .... Het goede nieuws voor de farmaceutische industrie was dat de hele mensheid permanent afhankelijk zou zijn van twee- of zelfs driejaarlijkse herhalingsinjecties".  

( JV: Ook de farmaceutische industrie streeft niet naar succes: een client die niet meer ziek is,  koopt geen medicijnen meer.  En veel beter bussinessmodel is om de ziekte niet te bestrijden of te voorkomen, maar  om de symptomen ervan te behandelen met medicijnen. 

Elke gelijkenis met onze huidige "booster" realiteit is niet louter toeval.


De definitieve samenvatting van Pfizer's klinische proefgegevens zal talloze wenkbrauwen doen fronsen. Het hele proces heeft slechts zes maanden geduurd. Dit is het document dat Pfizer bij de FDA heeft ingediend om goedkeuring te krijgen voor zijn vaccin. Het is ongelooflijk dat Pfizer de dringende goedkeuring van de FDA heeft gekregen ondanks het feit dat het vaccin aantoonde dat het één (cursivering van mij) sterfgeval door Covid zou voorkomen op elke 22.000 ontvangers van het vaccin. https://en.wikipedia.org/wiki/Number_needed_to_treat 

Peter McCullough: "Omdat uit het klinisch onderzoek is gebleken dat vaccins het absolute risico met minder dan 1 procent verlagen, kunnen die vaccins onmogelijk de epidemiecurven beïnvloeden. Dat is wiskundig onmogelijk."


De matrix van Gates

Bill Gates  - die door vrijwel alle westerse mainstream media niet ècht wordt bekritiseerd - omschrijft de operationele filosofie van zijn stichting als "filantro-kapitalisme". Het lijkt meer op strategische zelf- filantropie, aangezien zowel het kapitaal van de stichting als zijn vermogen in stijl zijn gestegen (23 miljard dollar alleen al in 2020).

De Bill and Melinda Gates Foundation - "een non-profitorganisatie die armoede, ziekte en ongelijkheid over de hele wereld bestrijdt" - investeert in multinationale ondernemingen op het gebied van geneesmiddelen, voedsel, landbouw, energie, telecommunicatie en wereldwijde technologie. De stichting oefent de facto aanzienlijke controle uit over internationale gezondheids-organisaties  en over  landbouw-gerelateerde  instituties en over de mainstream media - zoals de Columbia Journalism Review in augustus 2020 aantoonde.

Gates, nooit afgestudeerd, om nog maar te zwijgen van een medische opleiding (net als auteur Kennedy, die wel een advocatenstudie heeft afgerond), verkondigt over de hele wereld zijn mening alsof hij een gezondheidsdeskundige is. Zijn stichting heeft bedrijfsaandelen en obligaties in Pfizer, Merck, GSK, Novartis en Sanofi, en nog van andere heel grote bedrijven, en aanzienlijke posities in Gilead, AstraZeneca en Moderna.

Het boek gaat minutieus in op hoe Gates de WHO controleert  (als  haar grootste donor: 604,2 miljoen dollar in 2019) . Al in 2011 gaf Gates de opdracht aan alle 183 lidstaten:  " jullie moeten vaccins centraal stellen in jullie gezondheidssystemen." Het jaar daarop nam de World Health Assembly, die de agenda van de WHO bepaalt, een Global Vaccine Plan aan, ontworpen door - wie anders? - de Bill and Melinda Gates Foundation.

De Stichting heeft ook zeggenschap over de Strategic Advisory Group of Experts (SAGE), de belangrijkste adviesgroep van de WHO op het gebied van vaccins, alsmede over de cruciale GAVI Alliance Global Alliance for Vaccines and Immunization), 

die de op één na grootste donor van de WHO is.

GAVI is een "publiek-privaat partnerschap" van Gates dat in wezen de bulkverkoop van vaccins van Big Pharma aan arme landen regelt. De Britse premier Boris Johnson verkondigde slechts drie maanden geleden dat "GAVI de nieuwe NAVO is". Het wereldwijde hoofdkwartier van GAVI is in Genève. 

Zwitserland heeft Gates volledige diplomatieke onschendbaarheid verleend.

Weinigen in Oost en West weten dat het Gates was die in 2017 de directeur-generaal van de WHO, Tedros Adhanom Ghebreyesus, uitkoos - die geen medische graad en een nogal onbetrouwbare achtergrond meebracht.

Dr. Vandana Shiva, India's belangrijkste mensenrechtenactiviste (die er vaak van wordt beschuldigd alleen maar anti-vaccinatie te zijn), vat samen: "Gates heeft de WHO gekaapt en omgevormd tot een instrument van persoonlijke macht dat hij gebruikt voor het cynische doel om de winsten van de farmaceutische industrie te verhogen. Hij heeft in zijn eentje de infrastructuur van de volksgezondheid wereldwijd vernietigd. Hij heeft onze gezondheidszorg en ons voedsel geprivatiseerd om zijn eigen doelen te dienen."


Oorlog voeren met virussen. 


De voorbereidende oefeningen: de Germ Games. 


Hoofdstuk 12 van Kennedy's boek, Germ Games, is misschien wel het meest explosieve, omdat het zich richt op het biowapen- en bioveiligheidsapparaat van de VS, met een speciale vermelding van RobertKadlec, die aanspraak zou kunnen maken op de leiding van de - besmettelijke - logica volgens welke besmettelijke ziekten een bedreiging vormen voor de nationale veiligheid van de VS, zodat een gemilitariseerde reactie nodig is.

In het boek wordt betoogd dat Kadlec, die nauwe banden heeft met spionage-agentschappen, Big Pharma, het Pentagon en diverse militaire aannemers, ook in verband wordt gebracht met investeringen van Fauci in "functie-toename"-experimenten die in staat zijn pandemische superbugs te ontwikkelen. 

NB1 Als je een virus veel gevaarlijker* maakt dan het tot nu toe is, van zichzelf, en daardoor als een wapen tegen een vijand kunt inzetten, dan wordt dat onder ingewijden eufemistisch aangeduid als 'gain of function'.  

* Gevaarlijker: bijv dodelijker of meer besmettelijk.  

Amerika doet dit onderzoek niet meer in eigen land, wellicht om 'geloofwwaardig  te kunnen ontkennen' dat zij het hebben bedacht of uitgevoerd. In Liberia deed men onderzoek naar Ebola. In Wuhan deed men mee aan onderzoek naar Coronavirussen. Nederland is een vooraanstaande lakei van de VS (Wikileaks)  en het was dr Ron Foucher  in het EMC in Rotterdam die er in 2011 in slaagde om het vogelgriep-virus 'airborne' te maken zodat het zich veel verder kan verspreiden met de wind en nu dus een zeer gevaarlijk wapen is geworden.  

NB 2.:  De Neocoservatieven, een politieke stroming die verantwoordelijk is voor de oorlogen die de VS voerde  tegen o.a. Afghanistan, Irak, Libië en Syrië  schreven in hun geheime strijdplan ( het PNAC Report):  pag 78: "En geavanceerde vormen van biologische oorlogsvoering die specifieke genotypen (mensenrassen ?)  kunnen 'targeten' (doden ?), kunnen biologische oorlogsvoering transformeren van het rijk van terreur tot een politiek nuttig instrument.." 
NB3  Ron Unz, ondernemer, pundit, eigenaar van www.unz.com zegt dat de VS in Noord Korea wellicht biowapens heeft gebruikt in 1951.  En hij zegt dat de VS wellicht varkenspest (2018) en vogelgriep (2019) in China veroorzaakte. Hij vind het waarschijnlijk dat het Corona virus door de VS is verspreid in Wuhan.  Hier het artikel van Unz.

   

Fauci ontkent ten stelligste dat hij dergelijke experimenten heeft gepromoot. Reeds in 1998 had Kadlec een intern strategiedocument geschreven voor het Pentagon - maar niet voor Fauci - waarin de rol van pandemische ziekteverwekkers als stealth wapens die geen vingerafdrukken achterlaten, werd gepromoot.

Sinds 2005 financiert DARPA, dat in 1969 het internet uitvond door het ARPANET te bouwen, onderzoek naar biologische wapens. DARPA - noem het de start-up-investeerder van het Pentagon - ontwikkelde ook de GPS, stealth bommenwerpers, weersatellieten, pilootloze drones, en het fameuze M16 geweer.

Het is belangrijk om te onthouden dat DARPA in 2017 $ 6,5 miljoen via Peter Daszak's EcoHealth Alliance heeft gesluisd om "gain of function" werk in het Wuhan lab te financieren, bovenop de gain of function experimenten in Fort Detrick. 

EcoHealth Alliance was de organisatie via welke Kadlec, Fauci en DARPA deze "gain of function"-experimenten financierden.


Weinig mensen weten dat DARPA ook de belangrijkste technologie voor het Moderna-vaccin heeft gefinancierd, vanaf ver terug,  in 2013.


RFK Jr beschrijft de chronologische voortgang van de Germ Games, te beginnen met 


- Dark Winter in 2001, waarin de nadruk werd gelegd op het streven van het Pentagon naar vaccins tegen biowapens (de codenaam werd bedacht door Kadlec); 


- de antrax aanval drie weken na 9/11; 


- Atlantic Storm in 2003 en 2005, gericht op de reactie op een terroristische aanval die pokken ontketent; 


- Global Mercury 2003; en


- Lockstep in 2010, waarin een scenario werd ontwikkeld dat werd gefinancierd door de Rockefeller Foundation waar we deze parel  vinden: ( pagina 19, linker kolom)

"Tijdens de pandemie hebben nationale leiders over de hele wereld hun gezag laten gelden en waterdichte regels en beperkingen opgelegd, van het verplicht dragen van gezichtsmaskers tot controles van de lichaamstemperatuur bij de ingang van gemeenschappelijke ruimten zoals treinstations en supermarkten. Zelfs na het verdwijnen van de pandemie bleef deze meer autoritaire controle en dito toezicht op de burgers en hun activiteiten bestaan en werden ze zelfs strenger. Om zich te beschermen tegen de verspreiding van steeds globalere problemen - van pandemieën en transnationaal terrorisme tot milieucrises en toenemende armoede - namen leiders overal ter wereld de macht steviger in handen. "


RFK Jr schetst een beeld waarin de Rockefeller Foundation en de Amerikaanse inlichtingendiensten medio 2017 Bill Gates zo goed als hadden gekroond tot topfinancier van de intel/militaire pandemie-simulatiebusiness.


En dan is daar de MARS  simulatie (Mountain Associated Respiratory Virus) tijdens de G20 in Duitsland in 2017. MARS ging over een nieuw respiratoir virus dat zich verspreidde vanuit drukke markten in een bergachtige grens van een niet nader genoemde natie die erg op China leek.

Het wordt steeds merkwaardiger als men verneemt dat de twee moderators van MARS zeer nauw verbonden waren met de Bill en Melinda Gates Foundation, en dat een van hen, David Heymann, samen met de Moderna CEO in de Raad van Bestuur van de Merieux Foundation USA zat. BioMerieux is toevallig het Franse bedrijf dat het Wuhan lab heeft gebouwd.


Big Pharma kust Westerse intel


Daarna kwam SPARS 2017 in het Johns Hopkins Center for Health Security. De Bill en Melinda Gates Foundation zijn toevallig belangrijke financiers van de Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health. In SPARS 2017 werd een coronavirus pandemie van 2025 tot 2028 gesimuleerd. Zoals RFK Jr. opmerkt, "bleek de oefening een griezelig nauwkeurige voorspeller van de Covid-19 pandemie te zijn."

Tegen 2018 werd biowapenexpert Peter Daszak getroond als de belangrijkste verbinder via wie Fauci, Kadlec, DARPA en USAID - dat vroeger een dekmantel van de CIA was en nu rapporteert aan de Nationale Veiligheidsraad - subsidies verplaatsten om functioneel onderzoek te financieren, onder meer in het Wuhan Institute of Virology Biosafety Lab.


Crimson Contagion in 2019, onder toezicht van Kadlec na acht maanden planning.

Fauci was betrokken bij "functionele oefening" zoals ze die zelf noemden, als vertegenwoordiger van de NIH, samen met Robert Redfield van de CDC en verschillende leden van de Nationale Veiligheidsraad. Het oorlogsspel werd in het geheim gehouden, in het hele land. Het "After-Action Crimson Contagion Report" kwam alleen naar buiten via een FOIA (= Wob , wet openbaarheid van bestuur) verzoek.

De ster van de pandemieshow van Gates was ongetwijfeld Event 201 in oktober 2019, gehouden slechts 3 weken voordat de Amerikaanse inlichtingendienst vermoedde - of niet - dat Covid-19 circuleerde in Wuhan. Event 201 ging over een wereldwijde coronavirus pandemie. RFK Jr. betoogt overtuigend dat Event 201 zo dicht mogelijk bij een "real-time" simulatie lag.

Het hoofdstuk "Germ Games" van het boek toont de lezer iets dat de mainstream media eenvoudigweg hebben geweigerd te melden: De enorme invloed van de Amerikaanse en Britse Geheime Diensten op de reactie van de regeringen op Covid-19.  Enorm, dat is zeker,  maar de details zijn nog lang niet bekend.


Een zeer goed voorbeeld is de Wellcome Trust - de Britse versie van de Bill and Melinda Gates Foundation - die een spin-off is van Big Pharma's GlaxoSmith Kline. Dit is het toonbeeld van de innige samenwerking  tussen Big Pharma en de Westerse inlichtingendiensten.



De voorzitter van de Wellcome Trust, van 2015 tot 2020, was een voormalig directeur-generaal van MI5, Dame Eliza Manningham-Buller. Zij was sinds 2001 ook voorzitter van het Imperial College. De "Engelse Dr. Fauci," Neil Ferguson, van de beruchte, dodelijk foute modellen die tot alle lockdowns hebben geleid, was een epidemioloog die voor de Wellcome Trust werkte.

Dit zijn maar een paar van de inzichten en verbanden die door RFK Jr's boek geweven zijn. Als een kwestie van openbare dienstverlening, zou het geheel beschikbaar moeten zijn voor een wereldwijd publiek onderzoek. Deze zaken gaan de hele planeet aan, vooral het Zuiden.

Nobelprijswinnaar Luc Montaigner heeft opgemerkt dat, "tragisch voor de mensheid, er vele, vele onwaarheden uitgaan van Fauci en zijn volgelingen". Nog tragischer is wat er uitgaat van zijn meesters.


Tot zover de bespreking van RFK's boek over Fauci, op de site van Ron Unz. 


                              ----------------------------------


Hier nog een korte reactie van Ron Unz  zelf op het boek: 

 

Ik heb het RFK/Fauci-boek uit, en hier is mijn reactie...


Het is momenteel de #1 Amazon-bestseller en 96% van de 500 beoordelingen zijn 5-sterren, wat dicht bij een record moet liggen. Ik denk dat het een grote impact zal hebben op het publieke debat.


https://www.amazon.com/gp/bestsellers/books/




Ik lees mijn boeken altijd op papier maar de marges op de pagina's zijn zo goed als afwezig, vermoedelijk om de paginalengte te verkleinen, dus er was geen ruimte voor hoofdstukkoppen, iets wat ik nog nooit in een vorig boek heb gezien . Het had 480 pagina's, maar als er nog eens 40 pagina's waren toegevoegd, hadden de marges kunnen worden hersteld en ik begrijp niet waarom dat niet is gedaan. 

Er waren duizenden referentie-notities, maar die stonden aan het einde van elk hoofdstuk, wat niet handig was, en het boek had geen index, wat het ook moeilijk maakte. 


Waarschijnlijk zijn deze dingen niet van belang bij Kindle-lezers, maar ik wou dat de auteur/uitgever een extra paar dagen had besteed aan het repareren van deze items voor de papieren versie. Skyhorse is een behoorlijk omvangrijke uitgeverij en ik heb deze vreemde problemen met hun vorige boeken nooit opgemerkt.


Wat de inhoud betreft, het boek bevatte een enorme hoeveelheid informatie en beweringen, waarvan ik voor 98% gewoon niet de technische expertise heb om het goed te evalueren, maar als zelfs maar 10% van de beschuldigingen tegen Fauci correct is, is het behoorlijk verwoestend . Er was waarschijnlijk meer discussie over aids dan over Covid- of Covid-vaccinkwesties.


RFK, Jr. lijkt een redelijk overtuigende zaak te maken dat IVM eigenlijk best goed werkte tegen Covid, hoewel ik zijn referenties zeker niet heb gecontroleerd of enige manier had om hun geloofwaardigheid te beoordelen.


Veel verrassender voor mij was zijn hoofdstuk waarin hij uiteenzette dat HIV niet echt aids veroorzaakte, en dat Fauci en zijn bondgenoten tientallen jaren hadden besteed aan het promoten en beschermen van die hoax om carrière-redenen, samen met het verbergen van de dodelijke giftigheid van AZT en andere aids-medicijnen. De auteur lijkt te suggereren dat de aids-medicijnen de belangrijkste oorzaak waren van "AIDS-sterfgevallen". Alles wat ik over deze kwesties weet, is wat ik in de MSM-kranten heb gelezen, maar het is duidelijk dat deze onorthodoxe theorie uiterst controversieel is en voor veel opschudding kan zorgen als het boek het nieuw leven inblaast. Als het waar blijkt te zijn, is het zeker een ander zeer krachtig voorbeeld van 'Amerikaanse Pravda'.


Een ongelukkig aspect van het boek was dat de schrijfstijl schril, bijna hysterisch leek, en dat deed afbreuk aan zijn geloofwaardigheid, hoewel ik zeker weet dat de anti-vaxxers dat prima zullen vinden. Eerlijk gezegd leken de anti-vaxxing-claims eigenlijk vrij mild in vergelijking met wat ik regelmatig op internet zie, ook in bijdragen van anderen op mijn eigen website. Helemaal aan het einde zinspeelde RFK Jr. een beetje op de Covid/Biowarfare- invalshoek, maar hij  lijkt al het voor de hand liggende bewijs te vermijden dat ik de afgelopen 18 maanden heb benadrukt.


Hoe dan ook, het was zeker de moeite waard om te lezen, en ik zal geïnteresseerd zijn in het lezen van de kritische recensies van de experts van de tegenpartij, hoewel ze het in plaats van te bekritseren ook gewoon volledig kunnen negeren.


Als Amazon hun nummer 1 bestverkochte boek, de Bijbel van een kwart van de Amerikaanse anti-Vaxxers, zou verbannen, dan gaan we misschien op weg naar "interessante tijden" op internet.


--------------------------                              


No comments:

Post a Comment