Monday, September 02, 2024

1459 Michael Jackson. Kanye West. Candace Owens. Joost Klein. John Lennon.

Michael Jackson leverde openlijk kritiek op de uitbuiting die hij moest ondergaan. Uitbuiting door joodse lieden.  Jackson werd beschuldigd van sexuele misdragingen.  

Maar volgens een onderzoek en een politie-rapport is van misdragingen nooit enige aanwijzing gevonden, zo vertelt Candace Owens deze week in een Vlog.  

Maar de joodse samenzweerders produceerden 'aanklachten en getuigenissen' en  de carriere van Jackson was voorbij.

Kanye West was erg succesvol en miljardair.   Maar hij begon  openlijk over de joden te klagen.  Einde carriere. 

Joost Klein weet zelf dat hij een 'niet te sturen is, en dus een risco' is.  Hij heeft geen manager. Beslist alles zelf.  Zegt wat in hem opkomt. Hij zou uit het Songfestival zijn verwijderd omdat hij zich misdroeg. 

Dit zijn de feiten: Joost wil niet gefilmd worden in de eerste minuten na een emotioneel item over zijn verleden.  De camera-vrouw was op de hoogte maar filmde dat tòch.  Joost was erg boos op haar. Beiden hebben elkaar direct daarna excuses aangeboden.    Is dàt de reden dat hij er uit is gezet? Insiders zeggen:  het was de cameravrouw die ongewenst gedrag vertoonde,  niet Joost. (Moest ze hem uitlokken? Was het de bedoeling dat Joost boos op  haar zou worden ?)

Of zou het zijn omdat hij zich ongevraagd met de Israelische deelnemer bemoeide  toen aan die deelnemer werd gevraagd: 'Lopen de andere deelnemers risico wegens uw aanwezigheid hier ?"  

De kans was te groot dat Joost voor de ogen van heel Europa een statement over Gaza zou gaan maken.  Dàt risico kon men niet nemen. Joost moest worden afgevoerd. 

John Lennon had een onvoorstelbaar groot podium.  Voor nog wel tientallen jaren.  Maar Lennon zei wat hem op het hart lag. Lennon liet zich niet sturen.  Het is voor de Mossad niet moeilijk om iemand ( Mark David Chapman)  zo gek te krijgen dat hij Lennon vermoordt. Een eenvoudige hypnose zou misschien al voldoende zijn.

Een Engelse schrijver en TV producer deed lang onderzoek en is er zeker van dat Chapman niet de dader was. De chirurg en verpleegster die Lennon's leven wilden redden zeggen: 'John was niet van achter af beschoten (door Chapman) , maar van de voorzijde. Exit-wounds op de rug.  Chapman had een kleine hitlist van mensen die hij wilde vermoorden:  Marlon Brando ( bekritiseerde de joden en moest door de knieen.) en Jackie Kennedy ( die natuurlijk dondersgoed wist wie haar man had vermoord...  ) Hier de video. 


Ik beperk me in dit overzicht tot muzikanten.   

JFK, RFK, Pim Fortuyn trof het zelfde lot.  Door dezelfde cabal vermoord, wellicht.