Wednesday, July 10, 2024

1455 Kim Dotkom vreest dat de voorspelling van Voltaire gaat uitkomen.

Kim Dotkom is een slimme duitse internet-ondernemer van het eerste uur. 

Hij is naar Azie gevlucht en heeft vaak goede tweets. 

In een gesprek met Alex Jones vat hij de huidige situatie goed samen, volgens mij. 

https://twitter.com/RealAlexJones/status/1805319568983765169

 Maar ik ga nog een stapje verder en noem  namen en rugnummers.  

Dat doet Dotkom niet, want daar zou hij heel veel toehoorders mee wegjagen,  die zijn nog onwetend. 

Maar natùùrlijk weten heel veel pundits ( zoals Mercouris, Mearsheimer, Sachs)    welke groep nu de baas is, welke kliek nu de 'vrije wereld'  onvrij houdt: Onze Joodse Vrienden ( OJV). 

Hier dus mìjn samenvatting, maar dan met de Namen die Kim Dotcom weg laat:  

1) Amerika is niet langer vol te houden, nu het zijn geld niet langer kan printen en de schuld (inflatie) over de wereld verdelen.

2) De rest van de wereld hoopt dat Amerika gaat besewffen dat hun hegemonie voorbij is, en dat ze in een failliet land wonen.      Maar dat dit niet het eind van de wereld is. 

Want vergeet niet: In China was 50 jaar geleden nog hongersnood, en 26 jaar geleden was Rusland nog failliet. Het herstel kan snel gaan. Zeker als je geen hegemon hebt die jouw wederopstand steeds wil verhinderen ( zoals de Wolfowitz Doctrine voorschreef). 

3) Maar Amerika wordt gecontroleerd door een samenzwering van mensen die in paniek raken als ze gaan doorkrijgen dat hun wereldheerschappij  (door hun God opgedragen en gesteund)  er tòch niet zal komen, terwijl ze die al in handen hàdden!  Zelden was de frustratie zo groot en die kan leiden tot een zeldzaam grote agressie: een kernoorlog.   

De kans is heel groot dat OJV voor de Samson-Optie zullen kiezen: "Als wij de wereld niet kunnen controleren , dan ebben we liever dat de wereld verdwijnt."

4) Het Neocon-beleid komt niet voort uit politiek realistisch denken,  maar uit een psychische gesteldheid  die het gevolg is van eeuwenlang zelf-selectie: alleen de hardvochtigen  zullen overleven, ten kosten van de zwakkeren. (In de joodse traditie worden de arme domme joden opgeofferd.  Als er een pogrom aanstaande is,  worden ze niet geinformeerd. Hun bloed beschermt de joodse elite. Dat zien ze als 'Goed". De Hannibal doctrine is daar een uitvloeisel van, volgens mij. 

Dat idee zullen ze nu toepassen op de hele wereld: "Als wij niet de baas kunnen zijn,  dan is het beter dat de mensheid ophoudt te bestaan."

5) Omdat het uit de psyche voortkomt,  uit het instinct van het volk,  is het mogelijk dat Voltaire dit al 250 jaar geleden zag aankomen.  Hij schreef: 

  "All of the other people have committed crimes, the Jews are the only ones who have boasted about committing them. They are, all of them, born with raging fanaticism in their hearts, just as the Bretons and the Germans are born with blond hair. I would not be in the least bit surprised if these people would not some day become deadly to the human race."

Lettres de Memmius a Cicéron (1771).

          ===============Einde van mijn eigen blogje================

Hieronder: een artikel op Voltairenet:


LIBANON AANVALLEN OM IRAN TE NUCLEARISEREN

Zal Netanyahu tactische kernbommen (sic) lanceren tegen Hezbollah, met steun van de VS?

door Alfredo Jalife-Rahme

De dreiging van Israëlische agressie tegen Libanon wordt met de dag groter. Toch lijdt het geen twijfel dat Hezbollah veel meer conventionele middelen heeft dan Israël. Vandaar de hypothese dat Tel Aviv tactische atoombommen zou kunnen gebruiken, zoals die  al  getest zijn  tijdens  de Saoedische oorlog tegen Jemen. Tal van Israëlische en Amerikaanse persoonlijkheden hebben deze mogelijkheid genoemd. Door erop aan te dringen dat Washington Israël zou steunen in het geval van een totale oorlog tegen Libanon, hebben Amerikaanse functionarissen dit mogelijk gemaakt. Westerlingen die in het land aanwezig zijn, worden door hun ambassades gevraagd onmiddellijk te vertrekken.

VOLTAIRE NETWERK | MEXICO STAD (MEXICO) | 27 JUNI 2024

DEUTSCH ΕΛΛΗΝΙΚΆ ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO NEDERLANDS PORTUGUÊS

Afgelopen november stelde Amichay Eliyahu, minister van Erfgoed, voor om tactische atoombommen te gebruiken om de Arabieren van Palestina af te maken. Premier Benjamin Netanyahu ontkende en sanctioneerde hem toen. Het is echter al enkele maanden duidelijk dat de meest extreme uitspraken, zelfs wanneer ze werden ontkend, niet toevallig werden gedaan, maar om de internationale publieke opinie voor te bereiden op wat zou volgen.

De grens tussen het noorden van Israël en het zuiden van Libanon staat in lichterlaaie nu geruchten over een op handen zijnde invasie door het Israëlische leger om de sjiitische guerrillagroep Hezbollah te verpulveren niet worden ontkend en multimedia dicht bij Joe Biden maakt er geen geheim van dat de VS de operatie onvoorwaardelijk steunt [1].

In Judge Napolitano's interview met gepensioneerd kolonel Douglas MacGregor (DMG), 77, Pentagon adviseur onder de Trump regering, en huidig commentator op militaire zaken, ging hij dieper in op de haalbaarheid van een Israëlische aanval op Hezbollah en, op minuut 19:03, drong hij er dreigend op aan om "de mogelijkheid niet uit te sluiten dat Israël tactische nucleaire wapens (sic) gebruikt tegen Hezbollah [2]".

Het ziet ernaar uit dat verschillende Israëlische politici [3] en rabbijnen [4] en rabbijnen [5], evenals de strijdlustige Republikeinse Senator Lindsey Graham [6], die voorstelde dat Israël zijn kernwapens zou gebruiken zoals in Hiroshima en Nagasaki [7] om zijn "afschrikkingskracht [8]" terug te krijgen, hun nucleaire wensen in vervulling zien gaan.

DMG onderschreef de roekeloze bewering van Biden's "bemiddelaar", de Khazariaanse Amos Hochstein [9], 51, met dubbel paspoort  (Amerikaans en Israëlisch),  geboren in Israël en gediend in het Hebreeuwse leger, die "Libanese functionarissen waarschuwde dat als Hezbollah zijn bijna dagelijkse aanvallen op het noorden niet zou staken, Israël een beperkte aanval (re-sic) zou kunnen lanceren met steun van de VS [10]".

DMG wees erop dat de Israëlische invasie zou samenvallen met de aankomst, van 23 tot 25 juni (mega-sic!), van de aanvalsgroep aan boord van het Amerikaanse vliegdekschip. Hij beweerde dat de Verenigde Staten Israël zouden steunen met hun satellieten, vliegtuigen, raketten, zeemacht en hun hele bewakings- en verkenningssysteem met gegevensuitwisseling.

Hij beweerde ook dat Hezbollah vergelijkbare steun zou krijgen van Iran en dat in het geval van een Amerikaanse aanval op Iran, Rusland en China de sjiitische theocratie niet in de steek zouden laten.

Dit is allemaal bekend sinds we voor het eerst hypotheseerden, aan het begin van de oorlog van Israël tegen Hamas, dat waar Netanyahu echt op uit is, de vernietiging van Iran door de VS is [11].

DMG is van mening dat de situatie in het Midden-Oosten veel gevaarlijker is dan in Oekraïne: binnenkort leidt dit tot de sluiting van de Straat van Hormuz - waardoor de prijs van een vat olie omhoog zou schieten - en interne explosies in Egypte en Turkije, waarvan de bevolking de genocide in Gaza niet tolereert.

DMG heeft bevestigd dat Pakistan - dat 170 kernbommen bezit [12]- heeft aangeboden om zijn arsenaal ter beschikking te stellen aan Turkije - twee grote soennitische regionale machten - om de afschrikking tegen Israël te herstellen.

Aan de andere kant onderschatten westerse publicaties het werkelijke aantal clandestiene kernbommen van Israël en plaatsen het, afhankelijk van iemands voorkeur, tussen de 90 en 400 (mega-sic). Naar mijn mening is het getal van 400 kernbommen nauwkeuriger, gezien het feit dat voormalig president Jimmy Carter lang geleden verklaarde dat Israël er meer dan 300 (sic) bezat [13].

Van haar kant waarschuwde de Iraanse diplomatieke missie bij de Verenigde Naties Israël voor de gevolgen van een totale oorlog tegen de verzetsgroep Hezbollah in Libanon en beweerde dat "Israël de grote verliezer zou zijn [14]".

De secretaris-generaal van Hezbollah, Hassan Nasrallah, waarschuwde dat hij bij een Israëlische invasie zonder regels of grenzen zou vechten en dreigde het Griekse deel van Cyprus militair te zullen aanvallen als Israël zijn luchthavens en bases voor militaire doeleinden zou blijven gebruiken [15].

Elke keer dat de twee Khazaren Antony Blinken (acht bezoeken), minister van Buitenlandse Zaken, en Amos Hochstein (vier bezoeken) komen om te proberen zowel de oorlog in Gaza als de escalerende grensoverschrijdende aanvallen tussen Hezbollah en Israël te sussen, worden beide delicate situaties erger.

Alfredo Jalife-Rahme

Vertaling
Roger Lagassé

 

 

31 comments:

  1. Stukje tekst, waaruit moet blijken, dat als de otan gaat uitbreiden, dat dat IN OVERLEG met Rusland zal gaan. Dat geldt ook voor de plaatsing van raketten.
    “The members of NATO reaffirm their position that NATO has no intention, no plan and no reason to deploy nuclear weapons on the territory of any new member state nor does it foresee any future need to do so.”
    Bron.

    ReplyDelete
  2. Substack over hetzelfde onderwerp als het blog.

    ReplyDelete
  3. Dit zijn de mensen, die je moet volgen. Met dank aan de 🐷msm🤡.
    Ook de Moscow Times is door het Kremlin op de zwarte lijst gezet.
    " NOS Teletekst 133

    Moscow Times op zwarte lijst Moskou

    Rusland heeft de krant The Moscow
    Times als "ongewenste organisatie"
    aangemerkt en op de zwarte lijst gezet.
    Daardoor is het voor Russen verboden om
    voor de digitale krant te werken. De
    Nederlandse journalist Derk Sauer geeft
    de krant uit.

    Volgens de autoriteiten richt de krant
    zich op het "in diskrediet brengen van
    besluiten van het leiderschap van de
    Russische Federatie". Het onafhankelijke
    nieuwsmedium werd al eerder bestempeld
    als "buitenlandse agent".

    Na de Russische invasie in Oekraïne is
    een groot deel van de redactie het land
    ontvlucht. De redactie werkt nu vanuit
    Amsterdam."

    ReplyDelete
  4. Vlammend betoog van Scott Ritter.

    Gezien op Internet: "In het VK laten zelfs officiële verkiezingsresultaten zien dat de verkiezing werd gestolen. Starmer’s Labour Party kreeg 412 van de 650 zetels in het Parlement met slechts 33% van de stemmen. Een ander teken dat de verkiezing werd gestolen: Nigel Farage’s Reform Party kreeg slechts 4 zetels ondanks dat ze 14,3% van de stemmen kreeg terwijl de Liberaal Democraten 71 zetels kregen met slechts 12,3% van de stemmen."

    Ook in Frankrijk gebeurde hetzelfde. Le Pen was winnaar in de eerste ronde en eindigt nu als 3e.

    Kreet van de dag: Everyone is born with a brain, but unfortunately many of us never use it.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tg-kanaal gevonden over Yemen met verrassend nieuws: de UAE & Saudi-Arabië steunen de 🐷zionisten🤡. Probleem voor Poetin?

      Delete
    2. [in Frankrijk gebeurde hetzelfde]
      En wie waren dat ook alweer? Commissaris Bas: Altijd dezelfde(n).

      Delete
  5. Alternatief voor in het 'westen' blijven wonen en langzaam te worden gesloopt: New Type of Off-Grid Community. (Als je er niet doorkomt, dan even javascript uitzetten en opnieuw laden).
    Nieuw op te zetten project niet in het SLI stichten, maar in Z-Amerika.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouwe hippies... Levenslang kamperen. Er is niks tegen, en het is vast wel leuk voor de plaatselijke middenstand.

      Maar ik vrees dat ze zich weinig in de lokale cultuur verdiept hebben, matig Spaans spreken en niet veel interactie met de locals hebben.

      Een bejaardendorpje, model kibboets, vast leuke mensen, maar geen nieuw nageslacht... Wij hebben ook zoiets bij de duinen.

      Delete
  6. Gaat lekker daar in het SLI: a.s. presidents-kandidaat beschoten.
    Lekker slim: dader gedood, die kan niet meer praten.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trump gaat nu winnen in een landslide!

      Delete
    2. Niet zo'n fris plaatje van de aanslagpleger van voormalig President Trump. 18+!

      Delete
    3. Heel veel TG-kanalen hebben het over het demoniseren van Trump, wat ervoor zou hebben gezorgd, dat een aanslag op hem werd gepleegd.
      Veel overeenkomsten met de situatie rond Pim Fortuyn.
      Het is alleen de vraag, of het een spontane actie was van een (verwarde?) dader, of een vooropgezet doel van de Idioten in de Kelder.

      Daarnaast werd geklaagd, dat Trump méér beveiliging wilde, maar dat niet kreeg. Hij heeft geld genoeg, om zelf een paar mannetjes te regelen, waarom dat niet gedaan?

      Delete
  7. KvW in gesprek met Karel Beckman van de "Andere Krant".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verrassende inzichten over de oorlog in Japan !

      Delete
  8. Ik ga afsluiten voor een tijdje vakantie. Toedeloe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Goede vakantioe, Wolf !

      Ik lag al een tijdje stil, blogs-gewijs.
      Niet door vakantie, maar door grote drukte.
      En ik luister nog maar weinig nieuws: het wordt te veel.
      Ik moet de hoognodige zaken hier thuis voor laten gaan.
      ( Eigen gezondheid, organisatie van het bedrijf).
      Ik heb de indruk dat mijn waarschuwingen en informatie toch geen effect hebben. Dus waarom zou ik het doen?

      Word vervolgd.


      Delete
    2. Vervolg.

      Ik hoor of lees nog wel zaken, maar heb simpelweg niet de tijd om het op het blog te zetten.

      Zo zag ik in korte tijd DRIE mogelijke oorzaken voor een wereld-oorlog:

      1. Amerika's financiele kaartenhuis moet instorten, kan niet anders. Oorlog veroorzaken is dan de enige manier om een grote Reset te krijgen en alle schulden weg te wissen.

      2. De Neocons wisten tussen 1992 en 2010 helemaal zeker dat zij de hele wereld controleerden. Ze waren de enige Supermacht.
      Aan God's eis was voldaan: Alle Naties buigen voor Israel.
      NU is dat in 14 jaar tijd volledig veranderd: Overal AMALEK -volken die niet buigen voor Israel.
      Dus totale verwoesting, de Samson Optie, is hun enige mogelijkheid.

      3. De Israelische machthebbers zijn zo wereldvreemd dat ze op eigen houtje met gemak een wereldoorlog kunnen veroorzaken /uitlokken, denkend dat Uncle Sam de rest van de wereld wel mores zal leren. Iran wordt te sterk, zeker nu het steun van Rusland en China heeft.
      Tel Aviv denkt: NU kan Washington ons nog helpen, over 10 jaar niet meer.

      Ik zie erg donkere wolken.


      Delete
    3. Ik zie slechts één, snel slinkende mogelijkheid: De Biden neocons + de Lincoln groep + de deep state worden wanhopig, halen uit en veroorzaken ellende die leidt tot WO-3. Aangezien zelfs dan hun kansen tot behoud van macht klein blijven en minder worden zie ik ze dat niet meer doen. Maar ze zijn er gek genoeg voor.

      Het conflict in gaza heeft al te lang geduurd en voor veel verdeeldheid gezorgd. Zelfs een zware false flag gaat mi niet voor voldoende draagvlak zorgen.

      Dat er in die kringen al besef gloort dat ze voorlopig verloren hebben blijkt ook uit het opgeven van de strategie om Biden te vervangen: het maakt niet meer uit.

      Ik vind het jammer dat Tulsi geen vice - kandidaat is geworden, maar wel begrijpelijk, Levensverzekering. Tulsi is geen zwaargewicht qua reputatie. Met Vance als kandidaat is de kans op nog een moordpoging kleiner.

      Delete
  9. Het was een aanslag op Trump !

    Bij Redacted zie je een goede plattegrond. Hier: https://youtu.be/UABA6797mrg?t=1277

    Rondom de plaats waar Trump staat is een ' veiligheids-cirkel'.
    De daken binnen de cirkel zijn bezet met scerpschutters.
    Maar er is een hap ( taarpunt) uit de cirkel: één gebouw-complex 'doet niet mee'. ( Onmogelijkheid 1. )

    Tegen dat gebouw stond - toeval!- een trap. Daar klom de schutter op.
    De ander scherpschutters wisten dus dat de man op het dak op die taartpunt, geen collega was, maar een potentiele moordenaar. Toch deden ze 3 minuten lang niets. Ze wachtten tot er een schot viel! ( Onmogelijkheid 2)

    De scherpschutter-beveiliger die door Redacted wordt geïnterviewd bevestigt dit verhaal: wat hier gebeurde is ONMOGELIJK !
    Geen enkele beveiliging werkt op deze manier. Nooit !

    ReplyDelete
  10. Trump heeft Vance als running mate benoemd.
    Heel slim, want deze man is ook redelijk positief over Putin en Rusland. Wil vrede.

    Het doodschieten van Trump wordt op die manier minder effectief: Vance zal mogelijk zijn plaats bij de verkiezingen innemen, en om hem ook nog dood te schieten wordt wel wat veel van het kwade...

    Ipso facto voor de tijd na de verkiezingen.

    De moord op Kennedy had alleen maar nut omdat LBJ (Johnson) pro Israel was.
    Waar Kennedy dus Israel aan banden wilde leggen, deed Johnson alles wat Israel wilde.

    Johnson was opgedrongen aan Kennedy, het was niet zijn vrije keuze. Ik meen dat Guyenot dit schreef onlangs op Unz.

    ReplyDelete
  11. iN EEN COMMENT OP rEDACTED STAAT: LEES oPENBARINGEN 17, VERS 13.
    HIER DE HELE NR 17:

    https://herzienestatenvertaling.nl/teksten/openbaring/17

    ( in de copy hieronder zijn de refenenties ( zwarte vlakjes) in de tekst , geopend, wat moeilijk leest)


    Openbaring 17
    De Openbaring van Johannes
    HSV
    De vrouw op het beest

    1En een van de zeven engelen die de zeven schalen hadden, kwam en sprak met mij en zei tegen mij: Kom, ik zal u het oordeel over de grote hoer laten zien, die aan vele wateren zit.
    2Openb. 18:3Met haar hebben de koningen van de aarde hoererij bedreven, en de bewoners van de aarde zijn dronken geworden van de wijn van haar hoererij.
    3En in de geest bracht hij mij weg naar een woestijn. En ik zag een vrouw zitten op een scharlakenrood Vers 8; Openb. 13:1beest, dat vol van godslasterlijke namen was, met zeven koppen en tien hoorns.
    4En de vrouw was Openb. 18:16bekleed met purper en scharlaken, en getooid met goud, edelgesteente en parels, en zij had een gouden drinkbeker in haar hand, vol van gruwelen en van onreinheid van haar hoererij.
    5En op haar voorhoofd stond een naam geschreven: 2 Thess. 2:7Geheimenis, het grote Babylon, de moeder van de hoeren en van de gruwelen van de aarde.
    6En ik zag dat de vrouw dronken was van Openb. 18:24het bloed van de heiligen, en van het bloed van de getuigen van Jezus. En ik was bovenmate verwonderd17:6 ik was bovenmate verwonderd - Letterlijk: ik verwonderde mij met grote verwondering. toen ik haar zag.
    7En de engel zei tegen mij: Waarom verwondert u zich? Ik zal u het geheimenis vertellen van de vrouw en van het beest dat haar draagt, dat de zeven koppen heeft en de tien hoorns.
    8Het beest dat u gezien hebt, was en is niet; en het zal opkomen uit de afgrond en naar het verderf gaan. En zij die op de aarde wonen, Ex. 32:32; Filipp. 4:3; Openb. 13:8van wie niet vanaf de grondlegging van de wereld de naam geschreven staat in het boek des levens, zullen zich verwonderen als zij het beest zien, dat was en niet is, hoewel het er toch is.
    9Hier is het verstand Openb. 13:18dat wijsheid heeft: Openb. 13:1de zeven koppen zijn zeven bergen, waarop de vrouw zit.
    10Ook zijn het zeven koningen: vijf zijn er gevallen, een is er, de andere is nog niet gekomen, en wanneer hij komt, moet hij een korte tijd blijven.
    11En het beest dat was en niet is, is ook zelf de achtste. En hij is uit de zeven, en gaat naar het verderf.
    12En Dan. 7:20; Openb. 13:1de tien hoorns die u gezien hebt, zijn tien koningen, die het koningschap nog niet hebben ontvangen, maar die samen met het beest één uur koninklijke macht zullen ontvangen.
    13Dezen zijn eensgezind17:13 zijn eensgezind - Letterlijk: hebben één mening; zie ook vers 17. en zij zullen hun kracht en macht aan het beest overdragen.
    14Zij Openb. 16:14zullen oorlog voeren tegen het Lam, maar het Lam – 1 Tim. 6:15; Openb. 19:16want Heere der heren is Hij en Koning der koningen – zal hen overwinnen, en zij die samen met Hem zijn, geroepenen, uitverkorenen en gelovigen.Of: getrouwen

    15En hij zei tegen mij: Jes. 8:7De wateren die u gezien hebt, waaraan de hoer zit, zijn volken, menigten, naties en talen.
    16En de tien hoorns die u op het beest zag, die zullen de hoer haten, en haar berooid en naakt maken, en zij zullen haar vlees eten, en haar Openb. 18:8met vuur verbranden.
    17Want God heeft het in hun hart gegeven om Zijn plan uit te voeren en dit eensgezind te doen en hun koningschap aan het beest te geven, totdat de woorden van God volbracht zijn.
    18En de vrouw die u gezien hebt, is Openb. 16:19de grote stad, die koninklijke heerschappij voert over de koningen van de aarde.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik begrijp het bovenstaande niet goed. Wel een beetje.
      Onze 'vrienden' vormen een samenzwering die tegen ons is en die gruwelijk tewerk gaat. Is dat wat er staat ?

      Delete
    2. Een heel moeilijk document, die Apocalypse van Johannes. De interpretatiesleutels bestaan misschien nog wel, maar werden al destijds beheerd door groepjes ingewijden, zoals de vele gnostische orden, de Essenen, maar waren ook in handen van ''heidense'' leraren.
      Wij begrijpen de symboliek niet meer en de dogmatische evangelicals plakken er gretig allerlei voorspellingen op. Huidige esoterici denken vaak dat er tijdspannen worden beschreven van tienduizenden jaren.

      Delete
    3. Ik had de tekst nooit eerder gelezen, en ik vind haar wel 'iets hebben'.
      Maar al die vage teksten zijn natuurlijk op vele manieren uit te leggen.

      Delete
    4. Dat bedoel ik nu met gretig voorspellingen plakken! De evangelicals (sola scriptura protestanten) hebben het minst van allemaal de restjes van overlevering bewaard. De katholieken meer, maar die doen nu hun best snel protestant te worden: de paus wil zelfs de latijnse mis verbieden, daarmee ook een enorme muzikale traditie op een zijspoor zetten. De orthodoxen hebben meer bewaard; het meest de Etheopische kerk, die zelfs een extra 30 bijbelboeken heeft, omdat het destijds te ver van Nicea lag, waar in opdracht van keizer Constantijn het christendom werd gestroomlijnd. er zijn in het latere jodendom en parallel met hjet christendom altijd kleine loges en orden geweest die sleutels en geheimen bewaarden, die door de pausen en kerkvaders niet geschikt voor de gewone gelovigen werden geacht. Uiteraard zijn binnen die groepen ook weer allerlei verbasteringen ontstaan, want er zijn altijd verbindingen met de heersende klassen geweest. Met name de vrijmetselaars en afsplitsingen, zoals skull& bones, zijn hier berucht om.
      Steiner heeft veel naar buiten gebracht, maar is soms lastig te lezen. Zijn uitleg gaat wel even dieper dan die naieve uitleg. Maar ook dan blijft het een erg ingewikkeld bijbelboek.

      Delete
    5. Ik hoorde vanochtend een interview van Candace Owens met Alex Jones.
      Ik wil er een blog over maken.
      Ik zie dat 'Vind Dit ! " de Groninger Tjeerd Andringa heeft gesproken, 1,5 uur lang.

      Ik denk dat het tijd wordt om mensen als Jones ( die ook door mij maar half serieus is genomen) te herwaarderen. Velen doen dat al: Joe Rogan bijvoorbeeld (*)

      Per slot van rekening: Wie het best blijkt te zijn geweest in voorspellen heeft waarschijnlijk de beste kijk op de realiteit.
      En Jones is voor gek verklaard omdat zijn kijk op de wereld zo extreem was. Maar hij blijkt steeds gelijk te krijgen ( op enkele uitzonderingen na misschien.)

      (*) Ik kon even niet op de naam Joe Rogan komen ( Alzheimer kicking in ) en zocht hier: https://www.hollywoodreporter.com/business/digital/most-powerful-people-in-podcasting-1235228738/

      Ik ken er bijna niemand van. Over bubbles gesproken.

      Delete
    6. Correctie: "Vind dit !" was op 13 juli opgenomen, en pas later die dag is Trump beschoten. Die video laat ik dus weg.

      Delete
  12. Ik ben er weer, maar bekaf van de reis. Morgen verder.

    ReplyDelete